Šafářová v životním finále proti Sereně neuspěla. Američanka slaví 20. grandslamový titul

6. 6. 2015, 15:12
Aktuality 905
Lucie Šafářová ve svém životním utkání ve finále French Open proti Sereně Williamsové na premiérový grandslamový titul nedosáhla. Česká tenistka podlehla světové jedničce po boji 3-6 7-6 2-6 a Američanka si tak z Paříže odváží 20. grandslamový titul.
Serena Williamsová a Lucie Šafářová (© Getty Images)

Lucie Šafářová v poslední době vyzrála a v Paříži letos předváděla velmi výkony. Na cestě do finále neztratila ani set a v osmifinále tu vyřadila i obhájkyni titulu a dvojnásobnou vítězku místního podniku Marii Šarapovovou, ve čtvrtfinále pak zvládla utkání se Španělkou Muguruzaovou a v semifinále vybojovala postup přes bývalou jedničku Anu Ivanovičovou.

Do finále grandslamového turnaje postoupila Šafářová vůbec poprvé v kariéře. V boji o titul svedla velkou bitvu se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, která se naopak na letošním Roland Garros trápila. Cestou do finále musela absolvovat čtyři třísetové zápasy a poté, co v semifinále zdolala Švýcarku Timeu Bacsinszkou přiznala, že ji trápí chřipka.

Šafářová byla ve finále dlouho pod tlakem ostrých úderů Williamsové a zdálo se, že nemá šanci. Na světové jedničce nebylo znát omezení kvůli chřipce, o které mluvila před utkáním. Sice se snažila maximálně šetřit energii, ale ve výměnách šla do úderů naplno a první hru utkání ukončila servisem rychlým přes 190 km/h.

Set a půl se česká tenistka téměř nemohla dostat do hry. Američanka dominovala svou razancí a zdálo se, že finále rychle skončí. Při serisu Williamsové se skoro nehrálo a první set byl po půl hodině pryč - Serena jej získala poměrem 6-3. I ve druhé sadě Češka na sluncem zalitém kurtu Philippa CSerena Williamsováhatriera nestíhala, a když si dvakrát ztratila servis, málokdo věřil v obrat.

Šafářová ale následně ukázala svoji vnitřní sílu, která ji zdobila celý turnaj. Chytla se malé naděje, která ji svitla, když Williamsováé přestalo fungovat první podání. Začalo se hrát více výměn a body získávala Češka. "Lucie, Lucie!" ozývalo se skandování z českých řad poté, co Šafářová dokázala otočit z 1-4 na 5-4.

Za stavu 5-5 si však třináctá nasazená hráčka počtvrté v utkání neudržela podání, ale bojovala dál. Následně dokázala dobře returnovat a trefovat rohy kurtu. Brejkbol proměnila vítězným bekhendem po lajně a pak i pošesté v turnaji vyhrála tie-break a díky tomu srovnala stav setů na 1-1.

Na začátku třetí sady navíc Češka vzala Williamsové podání, ale k oslavě bylo daleko. Williamsová se i poté zarputile tlačila do tvrdých úderů a tentokrát otočila vývoj z 0-2 na 5-2 ona. Po dvou hodinách Šafářová ještě první mečbol odvrátila, ale při druhém už světové jedničce podlehla. Poslední českou vítězkou French Open tak i nadále zůstává Hana Mandlíková, která v Paříži vyhrála v roku 1981.

"Byly to pro mě úžasné dva týdny. Zažila jsem tu tolik emocí a tolik krásných zápasů, na které nikdy nezapomenu," řekla Šafářová po utkání. "Musím poděkovat celému týmu a všem, co mě podporují, protože bez nich nic nedokázala. Děkuji také všem organizátorům, kteří se starají o to, aby byl tento turnaj tak skvělý. Odvádějí opravdu výbornou práci a vytvářejí zde úžasné podmínky pro tenis. "

"Nelituju ničeho, co jsem v utkání udělala. Myslím, že jsem ani moc zbytečně nekazila, snažila jsem se o všechno možné - střídat rytmus úderů, hrát agresivně až riskantně, ale nestačilo to. Byla dnes příliš dobrá," komentovala rodačka z Brna.

"Děkuji všem fanouškům, kteří tu byli semnou. Vím, že tu jste pořád a to mi pomáhá jít dál a bojovat. Jsem moc ráda, že jsem si tu mohla i díky vám a vaší podpoře zahrát své první Lucie Šafářovágrandslamové finále. Tenhle výsledek mě bude hodně motivovat do další práce. Budu na sobě dál tvrdě pracovat, protože vidím, že se to vyplácí. Děkuji vám všem," uzavřela česká hráčka.

Navzdory porážce má za sebou Šafářová životní turnaj. Hrála poprvé grandslamové finále dvouhry a v žebříčku WTA se díky tomu premiérově posune do elitní desítky - bude sedmá. Navíc ji na pařížské antuce čeká v neděli i finále čtyřhry.

"Jsem nadšená, tohle je sen," řekla Williamsová k titulu a ocenila výkon Šafářové: "Lucie hrála výborně, byla to skvělá soupeřka a musela jsem bojovat. Mám ráda takového zápasy a jsem moc ráda, že jsem hrála Lucií, byl to velký zápas plný boje."

"Vyhrát dvacátý grandslam je pro mě opravdu neuvěřitelné a vůbec nevím, co na to říct. Jsem šťastná, že se mi to povedlo tady, protože jsem tu v minulosti zas až tak dobře nehrála. Ani letos to nebylo nejlepší, musela jsem bojovat, ale dala jsem do toho všechno a teď tu stojím s titulem. Je to fakt jako sen," dodala Američanka.

Serena Williamsová vyhrála Roland Garros potřetí v kariéře a jako třetí tenistka v historii získala dvacet grandslamových titulů ve dvouhře. Před ní to dokázaly jen Australanka Margaret Courtová (24) a Němka Steffi Grafová (22).

Za účast ve finále si Šafářová vydělala 900 tisíc eur (24,7 milionu korun. Vítězná Williamsová brala šek na 1,8 milionu eur (asi 49 milionů korun).

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - finále:
S. Williamsová (1-USA) - Šafářová (13-ČR) 6-3 (2)6-7 6-2

Statistiky:
Esa: 11-2
Dvojchyby: 9-1
Úspěšnost 1. podání: 55%-72%
Vítězné údery: 34-16
Nevynucené chyby: 42-17
Brejkboly: 7/11-4/4
Vyhrané výměny: 97-81

Komentáře

905
Přidat komentář
misa
Lucčiny tenisové kariéry...
Reagovat
Frick
Muchová - Muguruza
Reagovat
Fandina
Lucka je podruhé GS vítězkou v deblu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga hraje v Nottinghamu a doufám, že se konečně na oblíbené trávě začne dařit :)
Reagovat
A.R.R.
Někdy už se to prolomit musí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
doufám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si Petra pojede do Eastbourne jen tak si zahrát 2 záapsy, já myslím že ano že si tam jen pojede zvyknout na trávu a rozehrát se tam před Wimbledonem to samé asi i Lucka. Obě si zkusí 1-2 zápasy a třeba do ČF nenastoupí
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude zdravá, nic si nenatáhne a nikdo ji neporazí, tak tam klidně může vyhrát :) Jí tyhle turnaje před GS nevadí ... V roce 2011 tam byla ve finále a pak vyhrála Wimbledon, takže pohoda :)
Reagovat
EllNino
a proč by to dělaly ? ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aby se šetřily před Wimbledonem. Aga to dělá každý rok, Marfuša a Serena už na ty travnaté turnaje nejezdí.
Reagovat
EllNino
Nikde není psáno, že na Wimbledonu dojdou daleko, tak bych s těmi vyhlídkami trochu brzdil, loňský rok byl ýjimečný a letos se vubec nemusí opakovat, pamatuju si, jak v roce 2009 postoupila do 2. kole jenom Iveta Benešová, která následně vypadla s Jelenou ve 2. kole a bylo po Češkách :)) každý rok ta tráva sednout nemusí
Reagovat
VlS
S tou Agou pěkně kecáš, poslední tři roky vždycky vyhučela v 1. kole , s Nasťou loni, S Jamie v 2013, a s Pirožkou 2012, ve 2011 ji ve třetím kole vyřadila Petra, ve 2010 v 1. Azarenka.
Další 3. kolo vyletěla v 2009 s Razano, ve 2008 došla do finále, kde prohrála s Naďou ( Petrovou) a ve 2007 vypadla s Justine ve 2.
Kde vidíš ten systém, kterej popisuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem loňský Esatbourne odstartoval tu mizernou formu Agy.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Já bych spíš řekla, že Petře vyhovuje před GS někde hrát turnaj než trénovat přímo na místě konání GS. Eatbourne ještě nevyhrála, tak proč vzdávat, kdyby byla zdravá...? A moc nepočítej, že Petra bude hrát na trávě jako loni. U ní nikdy nevíš, s čím přijde... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze u Petry je vcelku jedno jak a kde bude hrat pred Wimbledonem. U ni spis zalezi na momentalnim, okamzitym psychickym rozpolozeni.
Reagovat
misa
Být Petrou, dal bych si program Birmingham, Eastbourne, Wimbledon s tím, že B. pojedu naplno a E. pojmu spíš jako rozehrávku před W.

Po French Open má stejně vždy dost volna a trávu má nejraději, přitom na ní hraje málo.
Reagovat
EllNino
taky to moc nechápu, já bych hrál klidně Nottingham, Birmingham, Eastbourne a Wimbledon, vždyť na trávě by mohla nahrabat tolik bodů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mats :"Čim se odlišují češky od ostatních? , jsou strašně milé a skromné. Skvělý charakter. Tenisová velmoc"
Reagovat
FulnekUltras
dobrý postřeh legendy...
Reagovat
smazaný uživatel
Martina Navrátilová:
"Serena je prostě nejlepší, ale Lucka hrála skvěle . Víte kdo mi chybí? Ano vím, že víte koho řeknu....Petra...Jediná hráčka, která muže momentálně Renu porazit....,ale musí hrát konzistentněji. Já ji zavolám."
"Vy ji máte moc ráda, že?"
"O tom nepochybujte."
Reagovat
sprchon
Neznamená, že když je Petra letos zatím jediná, kdo ji porazil, že to tak zůstane. Určitě jí můžou porazit i jiné hráčky. ;)
Reagovat
LukasH
Já s Martinou souhlasím. Lucka hraje dobře, ale hraje výměny a tím vlastně pořád dává Sereně možnost vracet se do zápasu. Včera jí přehrávala na konci 2. setu, ale bylo trochu jasný, že tohle nepůjde až do konce. Robocophra Petry by byla jediná zbraň - prostě nehrát výměny a okamžitě to zabíjet jako v Madridu. Jinej recept na Serenu neexistuje, pokud se tedy neporazí sama...
Reagovat
misa
1. Tam, kde Lucka hraje 50 cm k čáře, snaží se Petra díky své nátuře dát úder mnohem těsněji. Tím by na Serenu vytvořila mnohem větší tlak.
2. Lucka má občas problém zabít konečný úder. To u větší a silnější Petry není problém.
3. Petra dovede na returnu vytvořit mimořádný tlak na soupeřku.

Takže ano, dobře naladěná Petra by měla větší šanci proti Sereně než Lucka.
Reagovat
LukasH
Petra - pozitiva: ostrý podání, plochý rychlý údery pod ostrým úhlem, např. bekhend ven z kurtu, to samý u returnů, voleje, smeče
Petra - negativa: pohyb, neschopnost hrát efektivně na jistotu, absence liftů v úderech v případech, že je to potřeba.
Lucka - pozitiva: vynikající pohyb, neuvěřitelná jistota v základních úderech, málo nevynucených chyb díky liftu, variace v podání, v podstatě stejná jistota v bekhendu i forhendu
Lucka - negativa: absence krosových úderů a ostřejších úhlů, absence volejů, dropshotů, slajzů a smečí na to, že je vynikající deblistka.....je pravda, že teď na RG hrála tak dobře, že tyhle aspekty, co jsem vyjmenoval, vlastně nepotřebovala, ale mluvím o celkovým pojetí hry...
Reagovat
sprchon
Hledáte jen mezi českými hráčkami. Přehrát Serenu razancí opravdu dokáže asi jedině Petra, ale jsou i jiné způsoby jak Serenu zdolat. ;)
Reagovat
LukasH
V podstatě to dokázala jediná Vika...
Reagovat
VlS
Lucka 2-3 roky nazpět hrála na lajny stejně jako Petra a na max riziko. 3 zápasy za rok byly super, 20 ubojovanejch a 20 prohranejch. Pak začala hrát na trochu menší riziko a zvedla konzistenci a víc vyhrává, než prohrává.
Reagovat
LukasH
Můžou, ale v drtivý většině se Serena poráží sama, pokud tedy už prohraje. Nebo jí snad Cornet porazila nějakou skvělou hrou? Vika v tom Cincy byla asi jediná, kdo Serenu porazil, když nehrála špatně. Možná trochu Sabine ve Wimbledonu, ale tam jí to ke konci taky Serena dost povolila...
Reagovat
sprchon
Zrovna hra Cornet je proti Sereně jako dělaná. Je to pestré, často dává kraťasy, které na Serenu platí, občas kopce, občas tvrdé údery. Dá se říct, že umí všechno a když se to sejde s formou, může tahle hra Serenu porazit.
Reagovat
Frick
Kdyby byla Alizé tak dobrá, tak proč neni v TOP 10?
Reagovat
EllNino
tvl ..říkal, že má hru na Serenu, na ty ostatní už zase tolik ne, top 10 není jen Serena
Reagovat
UnrealTom
20 Grandslamů to je paráda legenda ženského tenisu velká gratulace, ale ani Lucka se nemá za co stydět celej turnaj hrála fantasticky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chytil druhý dech, nejvyšší čas končit.
Reagovat
FulnekUltras
noční kliiid ??!!! ;)
Reagovat
Frick
"Po vcerejsich 2,5 hodinach ve 30ti stupnich a 3 setech v Semifinale v Parizi jsme skocili do auta na 6 hodin a dneska jsem si na trave v Holandsku slusne zahrala
Emotikona smile
2 zapasy, 6 setu, 5 hodin na kurte vse vitezne"

Fakt začíná chytat slinu. Zajímavé.
Reagovat
Frick
Lucka si asi nemůže říkat, že Serena nebude hrát věčně. Klidně můžou končit současně.

Jinak se mi ale nějak moc nelíbí, jak dělaj z Lucky kdoví jakou veteránku.

Lucko - ještě jsi mladá!

Je pravda, že v TOP 10 bude nejstarší běloška (ou!), na druhou stranu - dalších 5 holek je jen (max.) o 19 měsíců mladších.

Takže ne, je to v pohodě - dvojročník 1987-88 má majoritní postavení v TOP 10!
Reagovat
misa
Přichází čas tvých nočně-ranních příspěvků :)

Komentář Roba:
"Denně sleduju její pohodu na tréninku. Maká už tolik let, nevymlouvá se. Jako by si uvědomovala, že vstoupila do poslední kapitoly své kariéry."

Nebudeme si nic namlouvat, konec je už vidět. Dva, max. tři roky.
Reagovat
FulnekUltras
1GSL pořád aktuální...
Reagovat
a.magerova
Mně se podařily samé sedmičky :-)))
http://i.nahraj.to/f/12kZ.png
Reagovat
Frick
ten krásný pták, je tedy hezčí než ten talíř, to zase jó....
Reagovat
FulnekUltras
rozhodně !!!
Reagovat
smazaný uživatel
1.krok SF
2.Krok F
3.krok W
----------
Diky Lucy, neco pro tebe od 1GSL;)
Abys take mela nejaky ten Tribute;)

---
https://www.youtube.com/watch?v=VPNeMhBSnK0&feature=youtu.be
---

Hodne stesti na dalsim GS.
A zitra do debla;)
Reagovat
misa
Pěkné, jeden set od cíle. Příští finále už vyhraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, díky. Ten Wimbledon by snad klapnout mohl, i když ten ženský tenis moc nesleduju. Tráva je specifická a okruh možných vítězek je celkem široký, tak proč ne Lucka?
Reagovat
slacker
Tu vole. Treti set nadejne vedeni 2:0, pak cistou hrou na 2:1. Pak Lucka vede na svym servisu 30:0. Ok v 17:00 ma zacit dalsi saunovy ceremonial, oddaluju odchod co to jde. vyrovnano 30:30. Uz musim jit. Pocitam stim ze za tech 15n minut ten 3 set neskonvi. je po ceremonilau sprcha ledovy bazenek. a rychle zpatky do baru k televizi. Me vomejpu stav 2:5 (0:30) a za chvili uz zveda mastadont 20 trofej. Kurv.a fix proc?
Reagovat
FulnekUltras
Lucka přešla nepatrně na "údržbu", což rázem SW posílilo i první servis...a už to jelo pěkně po ženské vlně zase na druhou stranu...
Reagovat
slacker
proc se tohle muselo odehrat presne behem me nastevy sauny? proc? nemuzu na te zidly u televizi s povercivosti prece sedet vecne.
Reagovat
FulnekUltras
byla ta sauna aspoň smíšená?
Reagovat
slacker
Byla, i sprcha i bazenek byl smiseny :-DD
Reagovat
FulnekUltras
aspoň že tak... ;)
Reagovat
Jan
Já bych řekl, že Lucka se snažila pořád, ale jak jí vyšly ty riskantní údery ve 2. setu, kdy to dala párkrát na lajnu, tak v tom 3. po stavu 2:0 to byly těsné outy, prostě 2. strana mince risku. Sereně to stačilo.
Reagovat
slacker
Nevim zo je to ten Rob naordinoval za taktiku, ale vetsinu servisu z leve strany davala na tecko nebo na telo.
Reagovat
slacker
A serena pri servisu na telo udelav ukrok a winner hned z returnu :-(
Reagovat
Jan
To taky, že to často vracela Sereně tak, že ta nemusela udělat ani krok stranou.
Reagovat
Fandina
to byly chyby, místo aby jí rozběhala, tak jí nahrávala, párkrát to tam bylo
Reagovat
FulnekUltras
Tahle taktika místo očekávané zatáčky dost vycházela Petře v Madridu. Jenže to byly přece jen větší bomby a dneska SW Lucčin servis místy dokonale předvídala.
Reagovat
Fandina
To si Serena hlídala, směr většinou vystihla a byla u toho
Reagovat
FulnekUltras
jj, no celkem pár alibistických úderů na střed plus pár chybek - a to už Kongovi obvykle stačí...
Reagovat
smazaný uživatel
Dopadlo to dnes jak dopadlo. Tak mě napadá kdyby tak v semifinále Baczinski zabrala....ale kdyby jsou chyby....prostě aura Serena a její podání. Dobře bylo vidět v druhé půlce druhého setu, co se stane, když jí podání vypadne. Ach jo.
Reagovat
FulnekUltras
A bohužel jí servis šel hned od začátku, což Lucku značně vykolejilo z dosavadní "zóny". Byť možná i určitá rozechvělost z finále a soupeřky tam přece jen byla taky...
Reagovat
panzer.dragon
když to tam lucka začala sypat na konci druhýho setu tak sem si vybavil finále loňskýho wimbledonu mužu jak se chytil fedex, bohužel dopadli oba neúspěšně, ale považuju to za jeden z největších návratů v tenise jakej sem viděl, to vlastně ale i toho murryho s djokem.. tak asi vidim samý velký návraty ze ztracenejch utkání
Reagovat
misa
Kdyby zabrala "legenda" ve 4. kole, tak Česko má gs. vítězku.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Petře to od začátku na antuce nešlo. Trápení nad trápení kromě Begu. Pokud by jí povrch sedl a pak s Bacsinskou prohrála, pak bych souhlasila.
Reagovat
smazaný uživatel
A souhlasím teď s Kodešem, zkritizoval Petru, že mu přišla myšlenkama jinde. Zároveň řekl, že nechápe proč ji neustále očerňují, že je v podstatě genius. Tak pomalu..... Jinak jsem řekla kdyby chyby....prostě Serena v SF byla na odpadnutí a ve finále motýlek. Jen závěr druhého setu zvorala, protože se viděla už s trofejí a vypadla s koncentrace.
Reagovat
FulnekUltras
no...moc jí to nešlo ještě na začátku třetího...až jí Lucík nepatrně pomohl...
Reagovat
Jan
S Bacsinszkou to byla tragédie. Petře od 2. setu nešlo vůbec nic, kazila co mohla, do sítě, do outu. Kdyby jí to jen trochu šlo, tak ji dala.
Reagovat
slacker
ne ze neslo. ji neslo hlavne myslet.tak id.otsky furt zkouset jednu staranu a furt se vyhazovat muze jen prostodcha divacka Ruzove ordinace.
Reagovat
Fandina
až na to, že jindy vyhraje, když na druhé straně nemá zeď co všechno vrátí a ještě druhou pohoní
Reagovat
smazaný uživatel
Je to slastné,že slacker konečně opustil tu smíšenou saunu. To si konečně pod jeho dohledem mohu hodit el. banking. Hurá.
Reagovat
slacker
jesli ti ten EB dela furt problem , posli mi do vzkazu pin a ja zjistim kde je chyba :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To bys rád viď a číslo účtu bys nechtěl ?
Reagovat
slacker
Ne nechtel, ja chtel jen pomoc a ne luxovat
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, u mě bys vyluxoval akorát nulu. Nehraju totiž tenis....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako zkušený uživatel e - bankingu musíš vědět, že pin se neposílá....tak nevím, co si mám myslet.
Reagovat
slacker
staci pin a heslo. ucet znat nepotrebuju. neboj zadne prevody ti tam delat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Slackere slackere, tady končí veškerá legrace......
Reagovat
Fandina
stejně by ještě potřeboval tvůj telefon, takže má smůlu .........
Reagovat
slacker
Nepotrebuju jsem prece slibil ze zadny prevody delat nebudu
Reagovat
Fandina
tak pak nevím, o co se snažíš ..........
Reagovat
slacker
nejchytrejsi clovek na TP a nevi
Reagovat
Fandina
že jsem nejchytřejší to vím, ale proč z někoho dolovat data, která jsou k ničemu, to nevím
Reagovat
slacker
aby si mohla pod mym dohledem hodit el banking. jen pomoc. nejsem zlocinec jako ty.
Reagovat
Fandina
proč hned zločinec, kde píšu, že chci něco krást? Evidentně je to tobě blízké, takové jednání.
Reagovat
Fandina
Nevím no, já viděla Bacsinscky v Římě s Kájou. Seděla jsem tam na kurtu a ona hraje opravdu dobře. Má celkem silné rány a Kája nehrála špatně, ona všechno doběhla a pak ještě udělala winer. A v prvním setu s Petrou nehrála nic, pak se vzpamatovala a Petra na ní nenašla recept. Ona všechno vrátila.
Reagovat
slacker
ja bych na ten recept prisel behem 4 vymen. po jednom dvou krosech bych to poslal nekompromisne po lajne
Reagovat
Fandina
to bych tě chtěla vidět, Baca v kurtu všechno brala a když Petra házela k čarám tak byly chyby
Reagovat
FulnekUltras
na tuhle náhlou změnu směru si právě Lucka jakoby moc nevěřila - a mastodont ;) měl pak skoro všechno pohodlně na raketu...
Reagovat
FulnekUltras
tedy dneska ;)...ale vlastně stejný případ
Reagovat
slacker
Dneska ten uder po lajne ale bohuzel zahrala vetsinou serena driv a lucka razem ve vynmene v prdeli (cti hluboke defenzive).
Reagovat
FulnekUltras
Svůj max. výkon z čf proti Garbine Lucka bohužel nezopakovala...i když teda nutno říct, že SW je bez prvního servisu sotva poloviční.
Reagovat
slacker
bez servisu ma jeste return a fornhad s backhandem. Servis ji 3 brejky po sobe ve tretim setu neprinesl.
Reagovat
FulnekUltras
tam už právě zas pomáhala Šafi...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně slabým prvním a ještě slabším druhým podáním
Reagovat
slacker
ja to nevidel, po cely zvrat jsem se potil.Prece za to nemuze to ze jsem odesel od televize, prece nejsem nejaky buh nebo psychotronik
Reagovat
FulnekUltras
při zápasech Petry za měsíc už radši nechoď ani na záchod... ;)
Reagovat
LukasH
Jééé, míče od Sereny jsou úplně něco jinýho než míče od Garbine a do půlky druhýho setu S. jasně přehrávala Lucku ve výměnách. Je to prostě tak jak jsem psal včera - Serena je úplně jiná liga než Garbine nebo Ana. Co stačí na ty dvě, nestačí na Serenu ani zdaleka....to, o čem jsem se tu s tebou bavil včera - že bude zálažet, jak bude hrát Serena a pokud dobře, Lucka moc šancí mít nebude. A potvrdilo se to...
Reagovat
FulnekUltras
Šance ještě ve 3. setu byla veliká...Lucka však už přece jenom ve výměnách nešla tolik na riziko k lajnám - a to se to pak Sereně dávají rány, když se na středu téměř nemusí hýbat a dostává míče pěkně na raketu...
Reagovat
LukasH
No, ona se to párkrát pokusila dát k lajnám, ale kazila. Bylo jasný, že nevydrží hrát tak na riziko, jak se jí to povedlo na konci 2. setu.
Reagovat
Fandina
Pokoušela, ale Serena jí vrátila na druhou stranu a pak už zase Lucka nestačila ránu zpracovat.
Reagovat
FulnekUltras
Ony právě ty Lucčiny občasné pokusy k lajnám, když už nešly ven, tak bohužel směřovaly většinou na tu stranu, kde stála SW...
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrdilo. To víš, když Serena zapomněla tu chřipku v šatně, tak je to těžký potom.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ona jí pak sice po zápase našla, Serena pákrát smrkla a po tiskovce pravila, že jde do postele. To víš, někdo to dokáže , odložit chřipku až po získání titulu.
Reagovat
FulnekUltras
K tomuhle svinstvu už se ani nevyjadřuju...
Reagovat
FulnekUltras
S Begu šly Petře rány většinou těsně dovnitř a Rumunce těsně ven (hlavně za BL), s Timeou to bylo naopak...
Reagovat
FulnekUltras
Některá "kdyby" jsou fakt slastná... ;)
Reagovat
Fandina
tak tak se šlehačkou :-)
Reagovat
FulnekUltras
a jahodama...nejlíp tak za měsíc... ;)
Reagovat
Fandina
třeba to bude ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
s Petrou můžeme věřit všemu... ;)
Reagovat
Fandina
Tak tak, doufám, že nás nezklame a zase mile překvapí a vyhraje ...... Peti pojď!!!
Reagovat
panzer.dragon
hraje se hymna vítězům i na jinejch turnajích než gs (a olympiádě)?
Reagovat
a.magerova
Hymna se hraje tenistům jen na FO a OH.
Reagovat
panzer.dragon
dík, zajímavý
Reagovat
Fandina
A potom samozřejmě DC a FED Cup.
Reagovat
misa
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/p720x720/11116573_10203936530200530_3637700512278344083_o.jpg

:-)
Reagovat
sprchon
:D :D
Pokud se to chytne u nás, Lucka bude za chvíli Šafářovová. Vůbec se mi nelíbí, jak všem třeba komentátoři přidávají tu koncovku, zní to hrozně.
Reagovat
panzer.dragon
když mluvila lucka po zápase tak tam pak překládal nějakej hlas do francouzštiny, z nějakýho důvodu během toho došlo k tomu, že diváci piskáli, všimli jste si toho? nevim na coto byla reakce.. jestli na lucku nebo na ten hlas co se tam ozýval..
Reagovat
VlS
Všiml jsem si toho a taky jsem nepochopil, na co pískají.
Reagovat
panzer.dragon
jestli že se nějak lůca smála když tam začal ten francouzskej hlas, nevim..
Reagovat
baggik
Lucka podle mě nevěděla co se děje, kdo to mluvá a jestli jí pokládá otázku nebo co, tak se rozpačitě usmívala a koukala na předsedu se Serenou jestli jí neřeknou o co jde.
Reagovat
sprchon
Všiml jsem si, teď jsem si to pouštěl ještě jednou a pořád to nechápu... Ale nevidím v tom nic proti Lucce. :)
Reagovat
panzer.dragon
bůhví co tam ten francouzskej hlas nakvákal :-) měl sem se líp učit a věděl bych to
Reagovat
FulnekUltras
Byla tam zmínka o bance BNP Paribas jako sponzorovi - ta má aktuálně platit jakousi "demokratickou" pokutu za porušování z USA nadiktovaných sankcí vůči Súdánu, Íránu a Kubě, což ve výsledku zřejmě poškodí normální klienty ve Francii...
Reagovat
panzer.dragon
áááha, tak to jo :-), dík za vysvětlení
Reagovat
smazaný uživatel
"Ty vole, kucí vopálený, vole..." :DDD
https://youtu.be/-PifRiDhuhg?t=33m55s

Ale strašně mě mrzí, jak je na tom teď Viktorka Žižkov... :(
Reagovat
LukasH
Nevím, jak někdo může o Sereně říct, že vypadá jako chlap...:-)

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/23/25FB38D400000578-0-image-a-130_1424722537896.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/23/25FD1AF600000578-0-image-m-131_1424722698053.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadá jako chlap, ale podává tak. To jsi špatně pochopil. Chlapa s takovým pozadím a popředím jsem tedy ještě neviděla. Zbývá ovšem ještě otázka svalové hmoty.
Reagovat
LukasH
Já to nemyslím na nikoho konkrétního tady, ale tak všeobecně se to říká, tedy přesněji řečeno, se všude najdou individua, kteří to tvrdí. A k tý svalový hmotě - asi jí prostě nabírá líp vzhledem k somatotypu. Obecně to tak černoši mají. Třeba Sloane taky není žádný tintítko a kdyby cvičila víc, může mít taky takový svaly.
Reagovat
FulnekUltras
Ben Johnson nabíral taky solidně... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a způsobu jejího nabírání...i když tedy na zádi se to vyklubalo ven dost kašnovitě... ;)
Reagovat
VlS
Sabine Lisicky má tuším rekord v rychlosti servisu a rozhodně není žádná mužatka.
Reagovat
Frick
http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2013/11/sabine-lisicki-in-a-bikini-at-the-pool-in-bahamas-november-2013_11.jpg

Jo, Sabinka. Tam jsou tvary :o)
Reagovat
panzer.dragon
škoda, že to neni focený tou kamerou z wimbledonu jak umí 3d otáčení :-) z více stran
Reagovat
FulnekUltras
Podobně třeba Venus, která má ovšem 185 cm. A zde jde právě o to, jak udržet krátkodobou hrubou sílu, když už ke třicítce klesá švih a páka při 175 cm výšky SW to už sama neutáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
Lisicki. No to je pravda, že má rekord. K čemu jí je, když nepodává takto stabilně. Absolutně k ničemu. O tom jak a kde nabrala Serena svaly nebudu spekulovat. To je její záležitost. Mě jen zaráží někdy její chování. A ego jako Amerika. Ale budiž proti gustu žádnej dišputát. Lucka prostě příště ve finále nesmí narazit na Serenu.
Reagovat
FulnekUltras
Třeba ji ještě do toho odkládaného důchodu jednou pošle. ;)
Reagovat
VlS
Tady jde o fakta - pořád še tady Sereně předhazuje, že je chlap, když dokáže vyprodukovat servis 200+, ukazuju, že Sabine dokáže ještě rychlejší a nikdo nezpochybňuje, že je holka. Rány Lucky Hradecký nebo Petry za Sereninejma ránama taky nezaostávají. Tak budeme pochybovat jestli jsou holky? Nejkrásnější ( nebo z nejkrásnějších ) Julča, bože to jsou pecky z FH, když jí to tam sedne, tak taky není holka? To bude holka jen Sára, Aga a Caro ?
Reagovat
FulnekUltras
Jsem velmi zvědav na servis Sabine za 7-8 let...pokud se do toho tedy ještě něco nepřimotá...
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětlete mi prosím jednu věc. Na oficiálním představování před zápasem měla Serena napsáno, že váží 70 kg. To tak v patnácti, ne? Když se dívám na to její robustní tělo, tak se mi nechce věřit, že by vážilo tak málo.
Reagovat
misa
Jistě.
Reagovat
Fandina
když stojí mezi ostatními, tak zase tak robustně nevypadá.

http://media.super.cz/images/gallery/0000000007990556/qkmeh6507kKgaEH-AaWA3g/50cdd8ee39953a8b53a70400-52343?size=539
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/p4KroVNr/2BDVquJk/#draw

Katka Siniaková má T. Marii, to je nula od nuly pojde.

Klára má Larssonovou - nic moc.

A Terka to bohužel schytala nejvíce - Jelena Jankovič :-(
Reagovat
kada.tom
Jelena poslední dobou hraje velký kulový, takže bych to za úplně marnej los nebral
Reagovat
sprchon
Taky fakt, ale rozhodně to na rozjezd není ideální.
Reagovat
VlS
Jelena na trávě není tak strašnej los, zvlášť v její současný formě, jestli se Terka nevyhází
Reagovat
sprchon
V Holadnsku to holky nepěkně schytaly... Skoro nic se mi tam nelíbí... Belinda ve druhém kole pravděpodobně Van Uytvanck, to je dost nepříjemné. Proti sobě si v prvním kole zahraje Timea Babos a Kiki Mladenovic.

Naopak Nottingham vypadá pro Hráďu dost nadějně. :)
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/KzSfrT71/jL7a6teF/#draw

Lucka Hr. to nemá zlé. Mohla by se dostat do SF.

Pokud se Andrejka dostane, bude mít 50% šanci na schůdnou soupeřku.
Reagovat
Larsson
Jak moc dobrá byla Serena ve francouzštině? Měl jsem na gymplu němčinu, takže vůbec netuším, jestli dělala hodně chyb nebo třeba jak moc dobrej měla přízvuk...?
Reagovat
sprchon
Já neumím francouzsky nic, ale dojem na mě Serena udělala dobrej. :D Docela jsem jí to žral. :)
Reagovat
Fandina
Tak pokud nerozumíš franc.... tak se ti nedivím, žes to žral
Reagovat
sprchon
A ty umíš?
Reagovat
Fandina
Ne, jen mě to rozesmálo ten tvůj příspěvek, sorry
Reagovat
sprchon
No tak udělala na mě dojem. :)
Reagovat
Fandina
Na mě taky, ale pobavilo mě to moc, ten začátek věty, já vůbec francouzsky neumím, ale je dobrá ... rozesmálo mě to
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
baggik
Já taky neumim a taky bych řekl, že to bylo ok. Znělo to jako francouzština. Nejlepší byl Svačina, Serena mluvila dvě minuty a on pak to shrnul do jedné klišé věty. Viditelně netušil co říkala. :-D
Reagovat
sprchon
Jo, no. :D Nebyli na to v ČT připraveni.
Reagovat
Larsson
Na mě to taky udělalo dobrej dojem. Obdivuju každýho Američana, co se učí druhej cizí jazyk a natož ne španělštinu. :D
Reagovat
FulnekUltras
s člověkem vztahově nejbližším jde ta výuka úplně sama... ;)
Reagovat
LukasH
Já francouzsky uměl docela dobře, ale posledních dost let jí vůbec nepoužívám. Nicméně se mi zdálo, že mluvila dost dobře. Asi má tenhle proslov po výhře víc naučenej, protože po tom semifinále, jak chvíli mluvila a omlouvala se, že je nemocná, tam těch chyb bylo víc a přitom zdaleka tolik nemluvila...:-):-)
Reagovat
sprchon
Taky mě napadlo, jestli si to netrénovala dopředu. :D
Reagovat
VlS
Tak pokud vím, tak ona více méně žije ve Francii.
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/3lwy2aO6rY/

Nicole si dnes zaběhala s 5kg vestou. Dobrá.
Reagovat
sprchon
Ideální počasí dneska. :D Chtěl jsem jít běhat, ale nechám to na zítra.
Reagovat
FulnekUltras
já asi až na podzim... ;)
Reagovat
Frick
https://twitter.com/darina_vymetali/status/607207358540980224

Byl by již pro výstrahu popraven....
Reagovat
kada.tom
... tak jako je to trapný takhle někoho urážet :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Vymětalíková má trochu vymeteno...
Reagovat
kada.tom
trochu dost ... mně nikdy moc nesedla, ale teda od redaktorky veřejnoprávní televize bych čekal jiný jednání ... tohle je jako kdyby psala pro Blesk nebo SME ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky není moc sympatická. Jako párkrát už jsem jí dal na Twitteru favorite a jednou jsem ji pochválil za rozhovor s hokejistou ve francouzštině, ale jinak jí občas říkám "Vykoktalíková". :D Mnohem radši mám Hanku Ježkovou a úplně nejradši Monču Čuhelovou. :)

Jinak máš pravdu. Oni sice lidi z ČT mají na svých profilech napsáno, že jejich tweety nevyjadřují názory ČT, ale pořád jsou to lidi z veřejnoprávní televize. Je to prostě trapný... Nebo co dělali Leoš Mareš a Patrik Hezucký v páteční Ranní show na Evropě 2, to mi přišlo taky trapný (a to jsem je dřív pravidelně poslouchal). Zrecyklovali starej vtip, že Sereně rostou chlupy na koulích. Tomu jsem se smál asi tak před 10 lety. Teď už mi to přijde trapný.
Reagovat
kada.tom
no, je to zaměstnankyně ČT a podle toho by se měla chovat ... a já mám taky mnohem radši Hanku Ježkovou :-)
a ten vtip je fakt starej a možná jsem se mu taky smál před XY lety ... nevím, co je na tom "vtipnýho" ... prostě černoši jsou jací jsou, mají jinou tělesnou konstituci a smát se jim nebo je za to odsuzovat, to se vracíme do 19. století ne-li hloubš do historie .. je to smutný
Reagovat
Cico93
A ta čo moderuje reláciu čtyřka sport ta je fajná;):))
Reagovat
smazaný uživatel
Kterou myslíš? Báru Černoškovou?
Reagovat
Cico93
Jj ona. Taká milá ;)::))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ta je taky sympatická. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fuj :-/
Reagovat
baggik
To si dělá srandu? Tohle říct v západní Evropě tak dostane pokutu jako hrom a padáka. Rasismus jak vyšitej, i když ona tím třeba chtěla říct, že je Serena jako chlap tak z tohodle by se nevykecala.
Reagovat
Frick
Dalo by se to říct i Stosur.

Ta mi tedy přijde ještě o něco více "mužnější". K velkým svalům nemá prsa. :o)
Reagovat
sprchon
To je mi ale ošklivý, nepěkná věc, ten Vymětalíková. :(
Reagovat
LukasH
Hnus. Za to by jí měli okamžitě vyhodit. I kdyby si to stokrát myslela, tak je něco jinýho, že to takhle napíše. Fakt tyhle lidi nechápu...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to smazala a napsala: Už je to tu zas.Nevadí mi,když mě někdo sprdne za vtip na Serenu.Ale takový to..."vy Z TELEVIZE nesmíte prdět,říkat vtipy atd"...to mě štve!

Můžete mi někdo říct, co o čem byl ten předchozí příspěvek? Nechytl jsem to. Jinak Darina je pro svůj nekompromisní humor známá.
Reagovat
sprchon
Něco jako že Lucka prohrála finále smíšené dvouhry.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sprchon
To tu bylo řečí, jak už letos není šance na desítku, protože ve Wimbledonu obhajuje SF. Přiznám se, taky jsem už pomalu přestával věřit.

A jak to nakonec dopadlo? :)))

Nebo: To tu bylo řečí, že Lucka je moc hodná, než aby byla schopná porážet soupeřky, které jsou v žebříku před ní. Že nemá hlavu na to, aby porážela hráčky, na které má herně.

A jak to nakonec dopadlo? :))) :)))
Reagovat
misa
Dobře to dopadlo, snad se tam nějakou dobu udrží :-)

Rozhodně jsem nepočítal s tím, že by mohla v Paříži dojít do finále, měl jsem obyvy, aby vůbec obhájila loňské body.
Reagovat
VlS
A teď ještě Kája potřebuje udělat pár krůčků do desítky, moc nechybí, i když ji tady experti už taky pro letošek odepsali.
Reagovat
sprchon
U Lucky jsem to chápal kvůli tomu Wimbledonu. Ale Kája až do konce USO neobhajuje skoro nic a může jedině získat. Věřím, že desítka letos klapne i jí. :)
Reagovat
Jan
Vinnetou umřel. Čest jeho památce :) Jako kluk jsem na něho stál fronty v kině. Lístek za 1 Kčs :)
Reagovat
a.magerova
Ale přežil svého vraha, jak jsem psala níže..... hezký věk, škoda, že jeho dabér přišel o hlas.....
Reagovat
Jan
Když jsem viděl jako kluk Poslední výstřel, hodně mě bolelo, že tam Vinnetou umřel. Ani teď se mi ta jeho smrt v tom filmu nelíbí.
Reagovat
a.magerova
Jj smrt Vinnetoua a pak doktora Štrosmajera.... ten smutek přetrval....
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fanouškem nejlepšího týmu Evropy v basketu žen i fotbale mužů...
"Dámy a pánové, nechci se vás dotknout ? kdo z vás to má?" :D

Co letos mají společného ZVVZ USK Praha a FC Barcelona? TREBLE!!! :)
Reagovat
blixa
Prd nejlepší. Barca zase vyhrála totální haluzí, kdy její druhý gól, který zápas prakticky rozhodl byl neregulérní, protože ho předcházel neodpískaný jasný faul na polovině hřiště a celá akce měla být zastavena. Asi to rozhodoval nějaký turecký Ňouňa :D
Reagovat
Frick
Kader se nejmenoval křestnim? :-D
Reagovat
a.magerova
Máme hezký reálný život :-P
Reagovat
sprchon
Ze zvědavosti jsem koukal od 86. minuty. Začalo to takhle:
"Pád bez cizího zavinění."
a za 5 vteřin: "Hmm, teď spadl podruhé..."

Taky jsem rád za svůj reálný život. :)
Reagovat
Cico93
Výborný futbal.
Juventus veľmi príjemné prekvapil tym útočným poňatím hry, fakt super zapas.

Xavi mi bude velmi chýbať. ;-(((
Reagovat
blixa
Juve byl jasně lepší jako tým, ale Barca má bouhužel Suaréze, což je rozdílový hráč. Proč takovej skvělej fotbalista sakra musel jít do tohodle podělanýho manšaftu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Byly to docela nervy... Barca z mnoha šancí nedala gól na 2:0 a pak byla potrestaná. Asi minutu před tím gólem na 2:1 jsem nadával, že Barca hraje strašně... :D

BTW: Přesný výsledek jsem netipoval, ale v duchu jsem si říkal, že by to mohlo dopadnout podobně jako před 4 roky proti Manchesteru... :)
Reagovat
Cico93
A mohla byť potrestna aj viac, po vyrovnávajúcom góle Juventus kludne mohol dať aj druhý, šance tam boli. A ten Neymarov gol rozhodca výborný postreh.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit nejlepším není umění. :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem začal fandit USK, tak mělo Brno šňůru 13 titulů... :D
Reagovat
baggik
Dneska Svačina pořád říkal Sirína, takže v top 4 máme Sirínu, Sirénu, Simonu a naší Peťulu. :-D
Reagovat
sprchon
Jo. :D
Reagovat
dadaft
rozhovor s Luckou

http://sport.idnes.cz/rozhovor-s-lucii-safarovou-po-finale-roland-garros-f8x-/tenis.aspx?c=A150606_204848_tenis_tof

(obzvlášť iqe by si měl některé pasáže pozorně přečíst)
Reagovat
dadaft
stejně jako loni parádní turnaj s obrovským množstvím vynikajících zápasů už od prvních kol.

namátkou několik z nich::
Schiavone - Kuzněcovová
Šafářová - Pavljučenková
Muguruza - Kerber
Cornet - Lucic-Baroni
Šafářová - Šarapovová
Azarenka - Serena
Stephens - Serena
Bacsinszky - Serena
Muguruza - Pennetta
Šafářová - Muguruza
*

nejlepší hráčky turnaje podle mě Bacsinszky, Stephens, Muguruza a samozřejmě Lucie a Serena.

letos se to (zase) povedlo.
:D)
Reagovat
blixa
Góóóóóóóól !!!!!! :D
Reagovat
a.magerova
Jj též to u nás zahřmělo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
co jakej gol to je MS v basebollu???
Reagovat
Patri.k
Tenis není jen o titulu, tenis je o každém kole, za výhru v semifinále si připsala takřa podobnou porci bodů, jako by si připsala za vítězství ve finále
Reagovat
Frick
1300 vs. 2000

To je trochu rozdíl.
Reagovat
Jan
Rád bych zažil, kdyby Petra Serenu vypráskala ve finále GS jako v Madridu. Ani by to nemuselo být ve Wimbledonu :) Aby zas Serena mohla říct, že tam Serena nebyla. Kdoví, co by říkala, kdyby se to Lucce dnes povedlo :)
Reagovat
FulnekUltras
něco o viróze...
Reagovat
Jan
Je fascinující, že na tréninku před finále Serena sotva lezla a ve finále byla jak rybička.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla komedie.
Reagovat
blixa
Buď seš grafoman, nebo se ukrutně nudíííš ... :D
Reagovat
horska.kraslice
Ovšem ten počet našich dobrých hráček, z nichž některé jsou dokonce výborné, je super.
Reagovat
Frick
Plánoval jsem, že to napíšu. Je půlka sezóny.

"Bohužel", těch hráček máme moc. U chlapů jsem bych tam dal Tomáše, Ochockýho, Štepce, Jiříka a Pavlase, tady je to na delší lokte :-D

A nechtěl jsem vynechávat. Nicméně u těch hráček dole jsem se snažil být stručnější. A jedna hráčka = jeden post je pro přehlednost.

Proč si nedobíráš Montyho, které rozepíše jeden zápas na tři posty. :-D
Reagovat
blixa
Protože Monty nemá ani špetku smyslu pro humor ;-)
Reagovat
Frick
+ Finále na RG. Nádhera, úžasné, fantazie. I když ten poslední krůček chyběl, tak to byly krásné dva týdny s Luckou na pařížské antuce.
+ Triumf v Dohá. Dnes to bylo krásné, ale končilo to prohrou. V Dohá ne. Lucka se tím stala teprve druhou českou hráčkou, co od roku 2000 získala titul z většího turnaje.
+ Dvě ČF na velkých turnajích v Dubaji a Madridu
+ Dostala se do vysněné TOP 10
+ Je tak celkově super, kočanda. :o)

- Vypadnutí v 1. kole AO, předtím prohra v 1. kole v Sydney
- Slabý Premier 5 v Římě
- Pouze jedna výhra v IW + Miami
- Český blok trvá: Dvě prohry s Karolínou a jedna s Terkou
- Prohrané ČF v Madridu, i když měla Lucka na servisu dva mečboly

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Dostat se na TM, aspoň jedno ČF + jedno OF na GS, SF na nějakém z PM/P5 turnajů a byl bych rád ještě i za nějaký ten vyhraný turnaj. Klidně i pouhý International...
Reagovat
Kozoroh
Zapomněl jsi zmínit deblový titul z AO.
Reagovat
Frick
Debly nepočítám.
Reagovat
misa
Vidím, že pokračuje inspirace mým + - seznamem, který jsem tu dal po skončení loňské sezony :-)

Jak píše Kozoroh, zapomněl jsi na deblové úspěchy. Myslím, že Lucčina singlová pohoda je úzce spjata s debly s Beth. Zažije v nich hodně radosti a může si i něco vyzkoušet. Sama zmínila, že jí deblový titul z AO pomohl v dalším průběhu sezony. Dnešek ukázal, že debl Lucce síly nebere.

Do plusů bych dal, že Lucie je po skončení Paříže českou race jedničkou :) Možná, že brzký konec v Římě jí ušetřil síly na Paříž. Americké turnaje IW + Miami byly špatné, třeba řešila jiné věci než tenis...

Úkoly jí žádné nedávám, snad jen, aby ji tenis stále bavil a měla touhu se stále zlepšovat. Internationaly slouží Lucii jako příprava, s nějakým titulem z nich bych nepočítal.
Reagovat
Frick
Asi ne, no.

Mohla by zkusit vyhrát konečně tu Moskvu :o)

i když to už se asi nebude chít nikam honit.
Reagovat
mrafe
hlavně, že ji dáváš za cíl Turnaj mistrů a pak bys jí hnal ještě do Moskvy. To chceš všechny holky uštvat. Já bych od tebe čekala, že se budeš radovat z toho, že máme zase jednou finalistku RG, ale ty máš myšlenky úplně jinde.:-o
Čekala bych od tebe poděkování Lucince za pěkné zážitky a za to co zatím dokázala. Inspiraci můžeš hledat v Vlkově zajímavém videu.
Reagovat
Frick
+ Triumf v Madridu. Není co dodat. Parádní představení na Mandatory turnaji vč. premiérového skalpu Sereny
+ Triumf v Sydney. Výhrou nad Kájou Petra ukázala, že na Češky zkrátka umí.

- Vypadnutí v R32 v Melbourne. Není co dodat, jasný neúspěch
- Vypadnutí v R16 v Paříži. I na druhém GS zůstala Petra za očekáváním.
- Celkově celý únor, březen a duben. Zvláštní tři měsíce pro Petru a všechny její fanoušky. Nepodařená Arábie, vynechaná Amerika a vyhoření ve Stuttgartu.

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Účast na TM a postup ze skupiny, (aspoń) SF ve Wimbledonu, OF na US Open, (aspoň) jedno finále v Číně nebo dvě SF
Reagovat
smazaný uživatel
u Petry si se stím nes.ral co jen dva plusy jo.
další plusy Petry
+ Dostala se na 2.místo žebříčku WTA
+ ČF v Římě, na ultra pomalé antuce to je pro Petru velký úspěch
+ Vynechání Miami a IW beru jako plus protože Pera si pořádně odpočinula a kdyby IW a Miami nevynechala tak by možná ani do toho Osmifinále v Paříží nedošla i Serena ocenila tento krok
Reagovat
misa
Dá se s tím souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší plus: tenis Petru zase baví. To je to nejpodstatnější! :)
Reagovat
baggik
Taky bych řekl, že je na Petru přísný, prakticky jí vyčetl i tu její pauzu.
Reagovat
Frick
Ty mínuska jsou i nezaviněný věci...
Reagovat
sprchon
No ne! Kvitovka napsala něco rozumnýho. :D :P
Reagovat
Frick
+ Finále v Dubaji. Češka ve finále Premier 5 turnaje a nebyla to Petra! Skvělý úspěch.
+ Finále v Sydney. České finále s Petrou nakonec Kája projela ve dvou TB, ale i tak - skvělý turnaj
+ Titul z Prahy. I když se tam Káje tolik herně nedařilo, i tak se stala první českou výherkyní domácího WTA turnaje po dlouhých 17 letech!

- Druhé kolo na RG. I když Kája útočí na TOP 10, stále je bez OF na GS. Nezvyklá situace.
- Potupný kanár v prvnim kole Říma od Timey

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 8 a Turnaj Mistryň, konečně to prolomit na GS (snad i ČF?), Vyhrát ještě nějaký turnaj, případně se pokusit o zajímavý výsledek na nějakém z velkých turnajů (SF na PM/P5)
Reagovat
Fandina
Potupný kanár od Timei, to je těžké, Timea na té pomalé antuce všechno Káje doběhla a pak vhodně umístila. Tak zase potupné to nebylo, Kája tam měla několik šanci ho zvrátit, ale nějak se to nesešlo.
Reagovat
sprchon
Taky to nepovažuju za nějakou potupu. :)
Reagovat
Frick
+ Povedený leden: SF v Aucklandu, ČF v Sydney a R32 v Melbourne
+ SF v Antverpách na Premier turnaji
+ OF v Madridu

- Vypadnutí v 1. kole na RG
- V IW + Miami bez výhry

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Nabízí se pochopitelně Elite Trophy, ale na tu už Bára dost ztrácí, tak aspoň zkusit zůstat na místech, co zaručí nasazení na AO 2016, dostat se do finále na Internationalu nebo nějaký slabý i vyhrát...
Reagovat
dadaft
Bára teď jde na trávu a trávu miluje a svědčí ji --- rozhodně bych to viděl na pořádné cíle na pažitu.
QF na přípravách a 4K Wimbledonu?
???
Reagovat
Frick
+ Třetí kolo na AO, do kterého došla až z kvaldy, skalp Any I.
+ Finále v Praze
+ SF v Charlestonu
+ Celkově úžasné stoupání žebříčkem

- Nezdary v Latinské Americe

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 32 (nasazení na USO) a s tím i další třetí kolo na GS, najít si nějaký slabý international a ten konečně vyhrát!
Reagovat
sprchon
TOP 32 by byla krása, hru na to Lucka rozhodně má, ale zas tak moc bych od ní nečekal... V poslední době má formu, drží i zdraví. Je otázka, jak dlouho to vydrží. Snad co nejdéle a třeba vyjde i tenhle tvůj cíl. ;)
Reagovat
Frick
Ztrácí na 32. Zarynu 479 bodů, nic neobhajuje...
Reagovat
Frick
+ R64 v Melbourne i Paříži
+ ČF v Šenzenu, kde ji zastavila až Petra Kvitová

- Ostatní výsledky. Bohužel, Terka je trochu za očekáváním, je to podobné jako u Katky

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 50 (aspoń nahlédnout), SF na nějakém WTA turnaji a když dá los, podívat se na GS do 3. kola
Reagovat
Fandina
Myslím, že Terka byla někdy v únoru nebo březnu trochu nemocná, jinak v Praze by bývala došlo dál, kdyby nenarazila na Hráďu a zápas se Šafi byl výborný. Na obou GS druhé kolo, to se počítá a jinak moc doufám, že se jí bude dařit na trávě a také jsem zvědavá na Wimbledon, kde má před sebou výzvu loňského osmifinále.
Reagovat
Frick
+ SF v Praze
+ Druhé kolo na AO

- Jinak ty výsledky zas tak světoborné nejsou, bohužel

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 50 (aspoń nahlédnout), další SF na nějakém WTA turnaji a když dá los, podívat se na GS do 3. kola
Reagovat
Fandina
Myslím, že Terka byla někdy v únoru nebo březnu trochu nemocná, jinak v Praze by bývala došlo dál, kdyby nenarazila na Hráďu a zápas se Šafi byl výborný. Na obou GS druhé kolo, to se počítá a jinak moc doufám, že se jí bude dařit na trávě a také jsem zvědavá na Wimbledon, kde má před sebou výzvu loňského osmifinále.
Reagovat
Fandina
Ježiš, to patřilo výše. K Terince, acho jo.
Reagovat
Frick
+ ČF v Katowicích, do nějž prolétla beze ztráty setu
+ ČF v Praze, kde bojovala nejen se soupeřkami, ale i bolavou ručičkou
+ R64 na AO - nutno dodat, že měla štěstí na los

- v zásadě vše ostatní, moc se zatím nedaří

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Udržet TOP 100, vyhrát ještě aspoň jeden zápas na GS (bude-li přát los), SF na nějakém slabším WTA turnaji
Reagovat
Frick
+ Úspěšná kvalda na AO a pak i výhra v 1. kole
+ 2. kolo na RG
+ ČF v Praze, které si vybojovala díky skalpu Alizé Cornet v OF. Byl jsem rád, že jsem tomuto mači mohl osobně přihlížet. :o)

- Během února, března a většiny dubna to dost skřípalo, Denču to stálo i dočasné vypadnutní z TOP 100

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 70, Vyhrát aspoň ještě nějaké kolo na GS (pokud nebude smůla na los), dostat se na nějakém WTA turnaji opět do SF
Reagovat
Frick
+ Vyhraný 50.000 turnaj v Kurume
+ Finále na 50.000 v Istanbulu
+ Dvě vyhrané 25.000

- Marnost v kvalifikacích na GS, kdy vypadla v Q1 na AO i FO
- Strach z antuky

Cíle pro druhou půlku sezóny:

TOP 100 (ale bude to fuška), dostat se na GS
Reagovat
horska.kraslice
- prohra v Q1 v Nottinghamu...
Reagovat
Frick
Tu již počítám do turnajů v druhé půlce sezóny
Reagovat
Frick
+ Finále na únoreovém turnaji 25.000+H v Beinasscu
+ Výhry australských kvaldách v čele s double kanárem v Q1 na AO

- Nikde jinde už se nedařilo - žádné dva vyhrané zápasy v řadě...

Cíle pro druhou půlku sezóny:

- TOP 120
- Aspoň jednou se úspěšně kvalifikovat na GS
Reagovat
Frick
+ Vyhraná kvalda na RG a pak důstojný mač se Serenou
+ SF na 50.000 turnaji v Burnie

- Celkově špatné výsledky, které ji dostaly až na konec TOP 200

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Kvalifikovat se aspoň ještě na jeden GS a dostat se do TOP 130
Reagovat
horska.kraslice
Moc bych Andree přála, aby zúročila současnou formu a aby ji současná forma dlouho neopustila. Na RG měla smůlu na los, tak snad už k ní teď losy budou milostivější.
Reagovat
Frick
Skutečně - vzepjala je zajímavě.
Reagovat
Frick
+ Druhé kolo v Miami a v něm tříseťák se Simonou
+ SF na 100.000 v Midlandu
+ Úspěšná kvalda v Monterrey a v prvním kole vyrovnaný set s Anou I.

- Ohromné trápení na začátku roku, kdy se Nicole nedokázla probít kvaldami 25.000 turnajů
- Zranění nohy, které jí od Miami bránilo v návratu na kurty

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Být zdravá, hrát, podívat se na GS aspon do kvaldy a dostat se do TOP 150
Reagovat
Frick
+ Hraje a chce hrát dál. To je to nejdůležtější.

- Bohužel, všechny tři dosavadní zápasy prohrála, i když soupeřky byly papírově celkem snadné.

Cíle pro druhou půlku sezóny:

Bý zdravá a udržet se alespoń v TOP 150
Reagovat
Jan
Bylo na sport.cz: Holt musíme těch deset let přetrpět, než Williams odejde do důchodu. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejnervóznější jsem byl (kromě úvodního kola) při zápase s Šarapovou, i když z Lucky zářila síla, takže jsem věřil v postup.
Nezapomenutelný míč pro mě je na 3:1 v tiebreaku proti Garbine - 26x přes sít a Lucčin vítězný úder.
Zápas s Anou byl sice o chybách a nervozitě (ale oboustranné) a z Lucky zase čišela síla.
Finále se Serenou je většinou o Sereně... Ale díky otočce ve 2. setu jsem si zápsas užil.
7. místo je parádní!
PS: Světová dvojka taky:-)
Reagovat
lars
Nelituju ničeho, co jsem v utkání udělala. Myslím, že jsem ani moc zbytečně nekazila, snažila jsem se o všechno možné - střídat rytmus úderů, hrát agresivně až riskantně, ale nestačilo to. Byla dnes příliš dobrá," komentovala rodačka z Brna.
asi bych nesouhlasil, ale mam mene informaci k vyhodnoceni
Reagovat
FulnekUltras
tak jsou to samozřejmě takové ty ustálené tiskovkové fráze...ale důležité je, že Lucka i ten poslední krůček příště už udělá... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
S čím bys nesouhlasil?
Reagovat
lars
myslim, ze tam bylo par zbytecnych uderu blizko stredu kurtu. Sere pak mela dost casu pripravit tvrdy (tezky) uder
nektere UE byly zbytecne
Reagovat
smazaný uživatel
Pár jo, ale toho se v třísetový bitvě asi vyvarovat nejde. Naopak si myslím, že Lucka hrála opravdu čistě a nechybovala.
Reagovat
Fandina
Finále debla je super. Dodig s Melem podávají na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi správně, Viko! :)
https://twitter.com/vika7/status/607250275343179776
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
blixa
No to jsem si mohl myslet ... baťůžku baťůžku .... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez, špageťáku! :D
Reagovat
kada.tom
Vika je rozumná, ví komu fandit :-)

Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Reagovat
smazaný uživatel
A Caro taky! :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/607255008049025024
Reagovat
kada.tom
jsou to rozumná děvčata :-))
Reagovat
blixa
Ženský a fotbal :D :D Co čekat ... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna dnes v noci začíná MS ve fotbale žen. Tak se můžeš mrknout... :D
Reagovat
blixa
Dííík, nejsem masochista ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, o co přicházíš... :D
https://pbs.twimg.com/media/B58-VPhCIAAM2L1.jpg
Reagovat
Jan
Ja, ja, ja :)
Reagovat
sprchon
Ještě že mi je nějakej fotbal ukradenej. :D
Reagovat
horska.kraslice
zvládla i druhý kvalifikační zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to paráda! Kdo by řekl, že zvládne oba dnešní západy a kor, že to ustojí v hlavě, když v obou zápasech rozhodla koncovka 3. setu. Zítra bude hrát proti níže postavené soupeřce, tak snad si to nenechá utéct!
Reagovat
Fandina
To je super, to mám radost, že to takhle zvládla, včera semi na RG a dneska tohle. Super.
Reagovat
Patri.k
Jen ji nepřefanděte, ještě se hraje 3. kolo kvalifikace :D
Reagovat
sprchon
Odehrála skvělý turnaj i skvělé finále. Zařídila mi jeden z nejhezčích a nejdojemnějších tenisových zážitků. Moc si toho vážím a těším se na další. Věřím, že ještě přijdou. Jednou ten 1GSL klapne. :)
Reagovat
sprchon
Myslím si, že celkově může být Lucka šťastná a spokojená. Věřím, že si to dobré (vlastně asi všechno) vezme i na zítřejší deblové finále a že to holky dají. :)
Reagovat
misa
Lucka je skvělá, moc se mi líbí její cesta postupného zlepšování. Dnes se nemusí za nic stydět, Serena ji ve 3. setu přehrála. Když už porážka, tak ta dnešní je asi nejlepší možná. Žádný debakl, ani promarněné šance v závěru, které by jí ležely v hlavě. Věřím, že Lucince ten turnaj hodně pomůže. Porazila tady vynikající tenistky a musela získat hodně sebedůvěry.
Reagovat
sprchon
Dokonce ani dnes nepůsobila nervozně. Ani v těch rozhodujících momentech. Jen jedna dvojchyba za celý zápas. Sice na BB, ale nepřipadalo mi, že to bylo z nervozity.
Začátek nebyl úplně dobrý, protože Serena na to fakt vlítla, což Lucku asi trochu překvapilo. Věděl jsem ale, že zabojuje a to co předváděla, bylo úžasné. Ještě teď jsem dojatý. :) No a ve třetím setu prostě Serena zase zapla, což Lucku maličko rozhodilo a pak už ji Serča jasně přehrávala. To se nedalo nic dělat.
Reagovat
Jan
Jinak obdivuji Lucku, že byla schopná hrát tak skvěle. Já byl ve 3. setu tak nervózní, že bych netrefil nic, ani nepodal :)
Reagovat
Fandina
A kdyby tam stála Petra, také bys byl nervozní?
Reagovat
Jan
Možná méně. Jinak před zápasem mi to bylo u Lucky jedno, což by u Petry nebylo, zase jak to ve 3. setu začalo vypadat reálně na výhru Lucky, začal jsem být nervózní. A před zápasem jsem si říkal, že kdyby vyhrála Lucka, zas tak velkou radost z toho mít nebudu, zatímco kdyby vyhrála Petra, měl bych obrovskou radost. U Petry mám ty emoce hodně moc nahoru dolů, u Lucky je to kolem 0 i když v tom 3. setu jsem byl nervózní hodně v té chvíli, když to vypadalo na výhru Lucky.
Reagovat
FulnekUltras
máme to hodně podobné... ;)
Reagovat
Fandina
Já to hodně Šafince přála, před zápasem jsem byla i nervozní, ale také jsem se těšila moc. A pak mě to samozřejmě mrzelo, že to asi nebude, i když jsem na konci druhého a začátku třetího zase začala věřit. Ale jinak jsem nervozní v průběhu zápasu nebyla.
Reagovat
horska.kraslice
Já jsem si přála, aby to finále nebyla pro Lucku ostuda. Do poloviny druhého setu to tak vypadalo. Naštěstí pak Lucka předvedla, co umí, takže jsem spokojena. S výhrou Lucky jsem nepočítala.
Reagovat
Jan
Se Serenou není ostuda nic. Vypráská z kurtu jakkoliv dobrou hráčku, nejen Lucku. Rád bych viděl, kdyby hrála se Serenou Navrátilová z dob své největší slávy, jak by to dopadlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvěle. Ano, sice prohrála, ale jakám způsobem dokázala otáčet druhý set a jakým způsobem bojovala, to bylo strašně fajn. Věřím, že s takovou hrou toho může mít ještě hodně před sebou. Gratulace,a jen tak dál.
Reagovat
Jan
Serena byla určitě lepší, zejména 1. set a půl, kdy to vypadalo na krátký proces. Když pak polevila + párkrát chybovala, Lucka toho využila, nakonec skvělou hrou vyhrála 2. set, ve 3. trochu smůla, kdyby jí tam popadaly ty těsné outy, mohlo to vypadat jinak. Serena byla ve 3. setu k poražení, ale kurt byl proti a způsobil Lucce pár outů :), které rozhodly. Lucka hrála dobře, výborný turnaj, tak zase za rok :) Na trávě jí to loni také šlo, mohla by se v top 10 udržet.
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Těžko říct, asi nikomu ho dát tento týden nemohu

PALEC DOLŮ #1 - Petra Kvitová

To OF bylo špatné. V prvním setu to šlo, a pak najednou do šlo celé do háje. Osmifinále na grandslamu JE pro 4. (a brzy druhou) hráčku světa neúspěch.

PALEC DOLŮ #2 - Kristýna Plíšková

Tak bohužel, Týně to přestalo jít i na trávě. Nasazená #4 na 50k turnaji a prohra ve druhém kole s hráčkou mimo TOP 400. Zlé.

Denisa Allerotvá na 100k došla do ČF. Řekl bych takový slabě průměrný výsledek.

Bára Krejčíková vypadla na 50.000 v Brescii už v prvním kole. Bohužel, vypadá to, že holka nějak stagnuje. Na TOP 100 s takovými výsledky myslet nemůže :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Palec nahoru jednoznačně Lucka, tady není o čem.

Palec dolů pro Petru ne-e. Od začátku se s povrchem prala a přesto dokázala po dlouhé době na jiném GS než na Wimbledonu dojít do druhého týdne, z tohohle úhlu pohledu se to dá považovat za úspěch. Nicméně souhlasím s tím, že Baczinskou udolat měla, pak by se jí otevřela cesta alespoň do semifinále. Čili ani na palec nahoru to není, takže zůstaňme u "palec vodorovně".
Reagovat
horska.kraslice
Bohužel se vyplnila moje obava týkající se Kristýny. Ty japonské travnaté turnaje převážně s hráčkami druhé, třetí, čtvrté stvky ji moc neprospěly. Ani na nich bohužel nezářila tak, jak by k jejímu žebříčkovému postavení sedělo. No a teď narazila na realitu. :-(
Reagovat
lars
ona se nemela rozptylovat antukou a hrat na FO
Reagovat
smazaný uživatel
Palec nahoru že nikomu nemůžeš dát? Lucka odehrála bravurní turnaj, kde až do finále neztratila set. Padla po boji s jednoznačně nejlepší současnou hráčkou. To je teda megapalec nahoru.
Reagovat
Frick
MMT? Ono se mi to nezdálo?
Reagovat
LukasH
Přesně...
Reagovat
Frick
Vám se taky zdál sen o tom, že Lucka hrála finále?

Zajímavé.
Reagovat
misa
Na začátku třetího setu jsem měl dokonce sen o výhře :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak
Reagovat
Fandina
Já jsem snila před zápasem, ale průběh zápasu mě probudil.
Reagovat
sprchon
On si dělá srandu. ;)
Reagovat
sprchon
Nebo je to fakt magor. :D
Reagovat
Fandina
věřím, že to první
Reagovat
Cico93
A ty to druhé.
Reagovat
Fandina
nikdo se tě na nic neptal
Reagovat
Frick
asi Lucka neodcházela, že?

Čili i kdyby debla nehrála, tak by stejně dnes nevyhrála...
Reagovat
FulnekUltras
v žádném případě - rozhodoval servis, return, a při občasných delších výměnách zjevně i určitý Lucčin strach z možné chyby, takže zdaleka tolik netlačila míče do stran jako třeba s Garbine, a Kong - navíc i díky svému tradičně výbornému čtení hry - se nakonec oproti původním plánům moc neproběhl...
Reagovat
Jan
Právě, že to Lucka často dávala do středu a Serena nemusela udělat ani krok stranou. Zase se to lehko řekne a těžko udělá jinak, když jí přilítnul míč, že byla ráda, že to vrátila. Naopak Serena měla jedovaté křížné údery pod ostrým úhlem ven z kurtu, na které Lucka často nedosáhla. Zejména v první polovině zápasu.
Reagovat
FulnekUltras
Však to píšu, že Lucka se k plánovanému rozběhání soupeřky moc nedostala - SW jí taky dlouho hodně dobře četla servis, jehož variování bývá jindy velkou Lucčinou zbraní.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Serena si svůj servis kontrolovala, buď eso, nebo bod z podání nebo hned zabíjela. A když hrála Lucka, tak zase hned returnovala a vůbec nepustila v prvním setu a kus druhého k výměnám.
Reagovat
lars
myslim, ze tam bylo par zbytecnych uderu blizko stredu kurtu
Reagovat
Fandina
Ano, bylo jich tam pár.
Reagovat
Jan
Škoda, že nehrála debla Serena :)
Reagovat
Frick
Byla Lucka jedna z nejvce se usmívajících se poražených?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se usmívá pořád :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po prohraném finále ve třech setech určitě jo. :)

Caro se loni po finále US Open taky hodně usmívala, ale tam prohrála ve dvou...
http://abload.de/img/caro06s4qzk.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že Lucka slovo "mračit se" snad ani nemá ve svém slovníku, je to dost možný. :-)
Reagovat
Jan
Bylo na Lucce vidět, jak seděla před vyhlášením na lavičce, že je zklamaná. Kdyby trefila těch pár těsných outů, mohlo to ještě vypadat jinak. Asi si toho byla vědoma, že na Serenu měla. Sice Serena zase mohla zapnout o level výš, ale to se už nedozvíme.
Reagovat
horska.kraslice
Nezdálo se mně, že by se tvářila zklamaně. Jevilo se mně naopak, že si užívala atmosféru grandslamového závěrečného ceremoniálu.
Reagovat
Fandina
Ale byl tam jeden záběr, ještě před ceremoniálem, kdy bylo na Lucii vidět zklamání. Není divu.
Reagovat
smazaný uživatel
Do stavu 6:3, 4:1 to pro mě jako nestranného diváka byla nuda. To jsem si říkal, že oproti loňskému finále Masha - Simona je to úplně o ničem. Serena měla zápas pod kontrolou a bylo vidět, že se její zdravotní stav oproti semifinále určitě zlepšil. Nejsem z těch, co by zpochybňovali její nemoc, ale stejně jako ve finále AO proti Mashe to její výkon nijak nepoznamenalo... Pak tam ale byl jeden moment, který ten zápas asi změnil. Serena tam po jedné výměně skákala radostí, jakoby už vyhrála. Mám pocit, že od té chvíle trochu polevila v koncentraci a Lucka chytla svou šanci za pačesy. Serena jí navíc pomohla nějakými dvojchybami, ztratila náskok dvou brejků a najednou bylo srovnáno na 4:4. Pak ale Lucka za stavu 5:5 ztratila servis a říkal jsem si, že tohle už si Serena vzít nenechá. Jenže jak umí kolikrát suverénně dopodávat, tak tentokrát jí to nevyšlo. Nutno říct, že tam to Lucka neskutečně vydřela a podobně to bylo i v následném tie-breaku, na které snad letos v Paříži měla nějaký patent... Za stavu 4:1 ve 2. setu bych si na Lucku nevsadil ani zlámanou grešli. Naopak když Serena v úvodu 3. setu ztratila servis a prohrávala 0:2, tak bych si na Lucku klidně vsadil. Takže je vidět, že v live sázkách bych si opravdu nevydělal. :D Bylo to prostě jako ve 3. setu s Vikou. Serena zapnula, zase našla svůj první servis a nakonec si ten 20. GS přece jenom nenechala ujít...
Reagovat
smazaný uživatel
Sluší se pogratulovat Sereně k titulu i Lucce ke skvělému turnaji. Nakonec to bylo dobré finále, i když to hodně dlouho vypadalo jako jednoznačná záležitost. Serena ale takové finále nehrála poprvé. Vzpomněl jsem si na finále Wimbledonu 2012 s Agou a finále US Open 2013 s Vikou, kde Serena taky už měla set a brejk, ale nakonec ten 2. set ztratila a šlo se do třetího. Tam to ale v obou případech dala v pohodě stejně jako dneska...
http://www.livesport.cz/zapas/YaoyiSzB/#prubeh-zapasu;2
http://www.livesport.cz/zapas/YgAbqggG/#prubeh-zapasu;2
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k dnešnímu výsledku mě nakonec nejvíc mrzí to, že Vika neporazila Serenu ve 3. kole. Pak by se klidně mohla dostat do finále s Luckou. Naopak Ana a Masha by asi dopadly podobně jako Lucka, protože mít Serenu ve finále GS je prostě strašně malá šance na vítězství... Ať se to někomu líbí nebo ne, tak mít či nemít ve finále Serenu je obrovský rozdíl. Prakticky na každém GS se čeká, jestli nevypadne předčasně, protože od semifinále dál už obvykle neprohrává. Když vypadne, tak je to pro tu pozdější vítězku vždycky trochu štěstí. Ať už pro Petru ve Wimbledonu, pro Mashu na RG nebo pro Viku na AO. Na druhé straně třeba Caro (US Open 2014), Aga (Wimbledon 2012) nebo dnes Lucka to štěstí prostě neměly. Tady není třeba si nic namlouvat. Já už jsem po finále letošního AO psal, že Serena mým favoritkám ve finále sebrala možná už 6 GS (Mashe 3, Vice 2, Caro 1) a považuju za docela pravděpodobné, že proti jiné soupeřce by to finále vyhrály. To samé dneska Lucka, protože ze všech hráček kromě Sereny měla na RG asi nejlepší formu... No ale takhle by se samozřejmě dalo uvažovat pořád. Faktem zůstává, že Serena tam bohužel pro fanoušky ostatních hráček prostě je.

K Sereně jsem po zápase napsal na Twitter:
Serena na #RG15 byla jako doktor Mráček. Několikrát se topila, ale nakonec se vždycky zachránila. Ona je snad nezničitelná...

A když potom před vyhlášením mluvil Svačina o tom, že Sereně chybí na rekord Steffi Graf dva grandslamy a dotáhnout to může už letos, tak mě docela přejel mráz po zádech. To by znamenalo její kalendářní GS a pro fanoušky jiných hráček tedy nic veselého...
Reagovat
VlS
Dobrej komentář
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co máte všichni s tím štěstím... Pokud Serena vypadne v prvních kolech, tak to není o štěstí, ale o tom, že hrála hůř než její soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. Ale v konečném důsledku je to trochu štěstí pro ty, které ji pak nepotkají v závěru GS, kde Serena od roku 2012 snad nikdy neprohrála...
Reagovat
sprchon
Z celkem dvanácti různých finálových soupeřek Sereny ji ve finále dokázaly porazit pouze tři. Masha, Sam a 2x Venus.
Nyní už jede výherní šňůru 7 vítězství ve finále GS v řadě.
Naposledy prohrála právě se Sam na USO v roce 2011.
Na FO a AO neprohrála ani jedno finále. Ani v deblu ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Ty zápasy proti Venus snad ani nepočítám, protože proti ségře je to dost specifické... Masha ji porazila hned v prvním vzájemném finále, od té doby bohužel nic. No a co se týče Sam, tak to bylo asi největší překvapení. Ten zápas jsem neviděl, ale Sam hrála podle všeho životní tenis a taky možná Serena ještě nebyla tak silná jako třeba dneska. V roce 2011 se pořád ještě vracela po těžké nemoci.
Reagovat
sprchon
Finálové zápasy s Venus bych bral zcela vážně. Ani jeden jsem sice neviděl, ale řekl bych, že obě Williamsky hrály vždy naplno, každá chtěla vyhrát. Serena byla prostě lepší. V roce 2002 a 2003 celkem 5 GS finále proti Venus a všechny vyhrála. Je fakt neskutečná. :)
Reagovat
baggik
Vážně je potřeba brát každé finále, sestry spolu hrály několikrát a prostě vyhráila ta momentálně lepší. Spíš bych řekl, že ta jejich vzájemnáfinále jsou již staršího data, za posledních pět let prohrála jedno finále z kolika 6? Pěkná bilance.
Reagovat
sprchon
V posledních pěti letech hrála dokonce 8 GS finále, přičemž posledních 7 vyhrála. ;)
Reagovat
dadaft
přesně.
na ty dva zápasy jsem si taky vzpomněl..
Aga se tehdy ve druhém setu vymáčkla opravdu úplně stejně jako dneska Lucka a hrála famózně.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a pak to vzalo jasný konec.
Reagovat
sprchon
Taky že jí ty 4 letošní GS od začátku roku předpovídám. :) Pokud vydrží zdraví, tak věřím, že to dá. Dva už vyšly, před tím ještě USO. Ve Wimbledonu bude útočit na 4. GS titul v řadě!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že ve Wimbledonu se rozhodne. Jestli ho vyhraje, tak už si to podle mě nenechá vzít, protože na US Open byla v posledních třech letech neporazitelná (což bohužel poznaly moje favoritky)... Vyhrát RG a Wimbledon hned po sobě je strašně těžké a Sereně se to povedlo zatím jednou (v roce 2002). Tak uvidíme letos. Já si samozřejmě přeju, aby Wimbledon nevyhrála (a nejlépe ani US Open). :D
Reagovat
sprchon
Rozhodně je to těžké, ale Serena je letos prostě neskutečná. Pokud Petra splní svůj plán, uvidíme jí ve finále Wimbledonu se Serenou.
Serče bych ten sezonní GS i docela přál. Jestli to dopadne, tak ať už ale dá pokoj. :D Nee, zase na jednu stranu je úžasné sledovat takovou hráčku, jakou je Serena. Až skončí, občas se třeba dočkáme GS finále, kdy ani jedna ze soupeřek nebude schopna chladnokrevně dorazit protivnici, což je zrovna na Sereně obdivuhodné. O to víc nechápu ten dnešní výpadek za stavu 4:1 a 40:15 ve druhém, jak tam začala skákat. Ale nakonec to stejně ukončila šesti gamy v řadě. Úžasné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Wimbledonu Petra-Serena je můj sen. :D Ale nevěřím, že by Petra Serenu porazila dvakrát za jednu sezonu a navíc ve finále GS, takže radši až příští rok. :D A během Wimbledonu, pokud bude ještě Petra ve hře, se ze mě stane fanynka Novaka. :DD
Reagovat
sprchon
Novakovi fandím od té doby, co sleduju tenis. Toho ti chválím, kromě jiného je s ním sranda a je to sympaťák. :) Ale Petře nějak na letošní Wimbledon nevěřím... I když by došlo na to zmiňované finále, tak bych stejně tipoval Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se zděsil - špinavý, nebo čistý GS, nebo dorovnání Stefi, to Sereně fakt nepřeju... I když ve 3. setu jsem si říkal, že jestli s Luckou prohraje, budu jí fandit do skončení kariéry :-)
Reagovat
Kozoroh
Bryanové mají první set :-) Snad vyhrají ve dvou.
Reagovat
LukasH
to bylo...Za stavu 6:3, 4:1 a 40:15 jsem si myslel, že je hotovo. Jenže Serena se tam nějak položila a najednou jí nešlo nic. Až do stavu 6:5 to bylo hlavně o chybách Sereny. Pak to ale Lucka neuvěřitelně rozbalila, párkrát zariskovala, ono to vyšlo a Serenu vyloženě přehrála, i když už se tam Serena začínala znovu zvedat. To samý v TB. Ve třetím bylo jasný, že takhle časněj brejk proti Sereně ještě nc neznamená. Ta se znovu chytla a Lucku už k ničemu nepustila.
Pro Lucku je to stejně úspěch jako hrom a jsem zvědavej, jak se s tím popasuje dál. Teď se totiž pro ní trochu mění situace...hráčka první desítky, přijdou obhajoby - jedna dost velká už zanedlouho. Možná se s tím popere dobře vzhledem ke svýmu věku, těžko říct...
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostá pravda. Byl to parádní zápas plný zvratů.
Co se týče obhajoby Wimbledonského SF... Lucka na to rozhodně má. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
hrála skvěle. Trochu jsem se bála, jestli na ni nelehne tíha GS finále jako na Eugenii nebo Sabine, ale bylo to od ní super představení.
Reagovat
LukasH
Na Eugenii nic nedolehlo. Než se stačila rozkoukat, byl konec...
Reagovat
FulnekUltras
Nejvíc rozhodoval servis a return. Začátek v tomhle Lucce utekl, kolem poloviny zápasu konečně předvedla na co má, až se ta vlna od stavu 2:0 ve třetím bohužel zase "po žensku" ztratila.
Reagovat
Frick
A nemyslim nějakou kabelku nebo tak.

Já bych si koupil slona. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si koupil pořádný fáro, ikdyž třeba sežene novýho sponzora, který ji něco podaruje
Reagovat
Frick
Bych si koupil mamuta!
Reagovat
Frick
....když fáro, tak mamuta!
Reagovat
a.magerova
Obojí dostane od sponzorů :-)))
Reagovat
VlS
Ale neboj, ona má čím jezdit, BMW jsou dobrá auta.
Reagovat
Fandina
zítra ještě deblík, takže proč ne slona, ten se hodí vždycky ...
Reagovat
Frick
JJ, do paneláku :o)
Reagovat
Fandina
do zoo ... úsměv
Reagovat
Rip.win
do safari... úsměv
Reagovat
Jan
Ať si koupí safari, tam bude mít i slona :)
Reagovat
FulnekUltras
což se Lucce bohužel nepodařilo. V této fázi jsem věřil, že na rozdíl od předchozích otočených tříseťáků SW letos na RG to bude tentokrát sama Serena, která takový zápas prohraje po obratu ve druhém setu, nakonec však přece jen Šafi nezvládla udržet Konga dole a dorazit ho. Vlna se přehoupla na druhou stranu a byl konec nadějí.
Lucce samozřejmě velká gratulace za celý turnaj i maximální finálovou snahu - a doufám, že tohle zdaleka nebyla její poslední podobná šance. Její pokroky za posledního 1,5 roku jsou jednoznačně patrné (jakkoliv tady nad ní někteří po drobných nezdarech v minulých týdnech už zase lámali hůl) - a ono to zkrátka přijít ještě musí...
O vítězce se už raději nebudu dlouze vyjadřovat. Její tenisové umění je nezpochybnitelné, ale lidsky...hnus.
Reagovat
patriks
Za to ty si elegán
Reagovat
FulnekUltras
kdo chce, vidí...
Reagovat
LukasH
Je hodně emotivní. Na druhou stranu pořád mi nepřijde, že by dělala něco tak obtěžujícího. No, hodně nahlas si zařve po vyhraným míči v důležitým okamžiku..tak to k ní prostě nějak patří, i k tomu, jak neskutečně bojuje a zrovna letos nebyla cesta k titulu na RG hladká. Maria řve při hře, což mi třeba přijde horší než tohle a po winnerech taky a Petra ve vypjatých chvílích taky hezky řve - třeba, když s Luckou na W vydřela první set.
Kdyby zdržovala, hádala se, lámala rakety, bylo by to něco jinýho. Mně přijde naopak třeba horší, když taková po zápase nas.raně pleske soupeřce do ruky...
Reagovat
LukasH
poslední věta....taková Aga....:-):-)
Reagovat
FulnekUltras
měl jsem teď na mysli hlavně ten semifinálový a předfinálový tyjátr v kontrastu s tím, co jsme dnes viděli na kurtu...
Reagovat
LukasH
Po zápase smrkala a kašlala taky. Nejspíš byla na dnešek nadopovaná vším možným...
Reagovat
FulnekUltras
i nemožným ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě Serenino chování taky nevadí. Víc mě zarazil rozhodčí, který jí za to ve třetím setu dal napomenutí - když tím teda porušovala pravidla, tak na co ty dva sety čekal a proč jí nedal trestný fiftýn, když ani po napomenutí ve svých projevech nepolevila..
Reagovat
LukasH
Myslím, že jí to dal hlavně za to, jak tam po jednom míči zvedla ruce nahoru, oči k nebi a něco vykřikovala - asi nadávala. Za kamááán po získaným fiftýnu by si to asi nedovolil. Jak jsem psal. V tomhle není sama a proč by Serena měla dostávat trestný fiftýny za výkřiky mezi výměnama a Maria nic za křik konstantní...?
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tebou v principu souhlasím, já si jenom myslím, že pokud už hráč/ka ta pravidla porušuje, měl by za to být normálně potrestán. Jenže - a nejde jenom o hlasité projevy, ale třeba i o zdržování při podání - je praxe taková, že se umpire spokojí s Warmingem v tom lepším případě, takže je hráč dál a pravidelně porušuje s vědomím, že se mu stejně nic nestane. Na to pak doplácejí ti, kteří se je snaží neporušovat. A to je špatně.
Reagovat
LukasH
Jasně, ale zdržování je aspoň něco, co se dá spočítat. Zdržuješ jednou - napomenutí, zdržuješ dál - trestnej fiftýn. Je to jak píšeš, že se rozhodčí spokojí s napomenutím. Ale pokud by Sereně sebral fiftýn za nějakej výkřik, tak by to asi vyvolalo bouřlivou reakci. Jak říkám, není vůbec sama a nebylo by to ani fér.
Reagovat
spaniel
Sproste nadavala a hodne nahlas. Varování bylo malo.
Reagovat
FulnekUltras
pokud jde o emoce přímo na kurtu, tam dneska nemám proti Sereně žádné větší námitky...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že nemá smysl ti tvůj pohled vyvracet. Vidíš Serenu příliš optikou zanícené fanynky. Kdyby Serena měla chřipku, nepodávala by rychlostí 200 km v hodině. Kdyby měla v SF chřipku měla by jí i ve finále. Dnes jí nic nebylo a hrála normálně. Jestli něco měla, tak rozhodně ne chřipku.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli to poslední nepíšeš ironicky, ale souhlasím, že na chřipku nevypadala. Jestli měla nějaké zdravotní problémy, tak dneska vypadala jako rybička.
Reagovat
Jan
Po zápase u lavičky kašlala, tak jí asi něco bylo. Kdyby byla zdravá, tak Lucku možná smete ještě jednoznačněji.
Reagovat
smazaný uživatel
záchvat simulantu
Reagovat
smazaný uživatel
Pavla Nedvěda mám rád a jinak bych příl Juve, ale současná trojice v útoku Barcy je prostě něco nadpozemského
Reagovat
smazaný uživatel
Barča dneska nehraje ta bude hrát asi až v Birminghamu
Reagovat
kada.tom
souhlas!!! útočný jihoamerický trio je nadpozemský a doufám, že pozemskej Juventus řádně vyklepnou :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nepomůžou žádné kecy,
dnešní šance už je pryč,
Lucka zamkla Konga v kleci,
nechala však v zámku klíč...
Reagovat
Patri.k
Na tenisu je krásný, že za jeden rok se hrají 4 GS :D
Reagovat
FulnekUltras
Za měsíc reparát... ;)
Reagovat
Frick
To je fakt - 16x tolik co OH :-D
Reagovat
Jan
To je přesné - nechala tam klíč :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, Lucko. Druhou nejlepší hráčku téhle generace jsi porazila, s tou nejlepší sehrála vyrovnaný zápas. Jednou třeba budeš mít štěstí a cestou k GS titulu ti největší překážkou bude čtyřicetiletá hráčka 18 let za zenitem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Petra měla štěstí, že nikdy ve finále GS nečelila Williams, jinak by nejspíš žádný titul neměla. Je to prostě hodně o štěstí.

Lucka famozní, zahrala proti Sereně lěpší vyslédek než Maria, a to je co říc. Dnes by Serenu žádná ženská neporazila a rovněž si myslím kdyby Lucka hrála proti jakékoliv normální ženské, tak vyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ve svém prvním GS finále čelila Šarapovové a to není o moc slabší soupeřka, zvlášť v takovém zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
To je uplně jiná kategorie, vždyt Serenu nikdy v životě neporazila a má sní serii 0:18 nebo 0:16 .......
Reagovat
Cico93
Ale porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
možná ve snu, aspon Mac Willander to tvrdil
Reagovat
EllNino
tys neviděla letošní Madrid ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já mluvim o grandslamu. Ale je pravda, že sharapka ji porazila, když vyhrál svůj první titul ve wimblasu a pak . Jinak má to 2:17, ale naspoledy ji porazila v roce 2004

http://www.wtatennis.com/head2head/player1/9499/player2/9044
Reagovat
Cico93
Čo stym má Madrid?
Reagovat
Fandina
Petra porazila Serenu.
Reagovat
spaniel
Jenže otázka byla kolikrát Marfuša porazila Serenu.
Reagovat
Fandina
V Madridu?
Reagovat
Cico93
tvl
Reagovat
Fandina
ne v p.......
Reagovat
Cico93
Sa trepes do vlákna a nevieš o čom je reč.
Reagovat
Fandina
nikdo se tě na nic neptal, jsi si poučovat svojí babičku
Reagovat
Cico93
A teba sa kto pýtal?
Reagovat
Fandina
a kdo tebe zval do diskuse do tohohle vlkna, kdo tě zval
Reagovat
Fandina
pokud nechápeš, na co narážel pisatel s Madridem, tak se nepleť do vlákna vůbec
Reagovat
Grigor_Murray
Čau Fandino ,ty už zase útočíš?
Reagovat
Fandina
neútočím, reaguji na útok
Reagovat
Grigor_Murray
Ok
Reagovat
a.magerova
Nepochopila a útočí, tradice :-/
Reagovat
Cico93
presne.
Reagovat
Fandina
nejsem ty
Reagovat
a.magerova
Jo to tu bohužel všichni víme, že ty nejsi já..... tu by byl božský klid :-))
Reagovat
Fandina
Ty nevynecháš příležitosti, abys všude byla, do všeho mluvila. Je to pořád dokola.
Reagovat
Grigor_Murray
Teď mluvíš o sobě ve 2. osobě?
Reagovat
Fandina
mluvím o uživatelce a.magerova. Projdi si články, všude je, do všeho mluví a permanentně někoho usměrňuje. Stačí číst.
Reagovat
Cico93
To pises o sebe?
Reagovat
Fandina
o a.magerova
Reagovat
a.magerova
Ti ležím v žaludku... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bacha, za chvíli přijde s tím, že se chováš, jakoby tě odkopl nějaký chlap a ty jsi ze všech sil dolejzala snažila se jí vetřít do přízně.
Reagovat
Fandina
A nechováš se tak?
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Ne!
Reagovat
a.magerova
Jooo?!!!
Tak to asi čerpá ze své zkušenosti, protože jak jinak by jí něco takového mohlo napadnout...
Reagovat
Grigor_Murray
bohužel
Reagovat
Fandina
bohudík
Reagovat
Cico93
Čo trepeš.
Sa bavíme o tom koľko krát dala Mária Serenu....tak čo stym má Madrid? Naco narážal pisateľ ? Prosím o odpoveď.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, Madrid není GS a už vubec ne jeho finále, kde Serena hraje i 2 levvely lépe
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkněte na ten odkaz na WTA co jsem dával výše a tam jsou všechy zápasy Head to Head Sereny a Marii
Reagovat
Cico93
Sá bavíme, kedy porazila Masha Serenu....nie Petra Serenu.
Reagovat
EllNino
0:16 ? :D aaaha
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Wimbledonu 2004 nic? Finále TM téhož roku nic?
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, naposledy v roce 2004
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak fajn Viko, Li No, Světlano, Petro GS tituly si nezasloužíte vraťe je, protože jsem ve finále GS neporazily Serenu
Reagovat
smazaný uživatel
Kiske, to jsi trochu přehnal. A není to štěstí. Loni ve Wimbledonu nikdo Serenu nenutil, aby se nedostala do finále. To kdyby chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neřikám, že si to nezaslouží, ale že to je i o štěstí. To máš třeba s Tomem ve Wimledonu 2010. Porazil Federera, Djokera a pak padl s Nadalem. Wawrinka potkal ve finále AO Nadala, který se zranil. Kdyby byl Rafa zdráv, možná by ten titul neměl, protože rok 2013 byla Rafuv jeden z nejlepších
Reagovat
spaniel
Co s tím ma 2013?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to za stupidní úvahu?
Reagovat
a.magerova
Proč stupidní?
Reagovat
smazaný uživatel
No, úvaha, že měla Petra štěstí, že nečelila Sereně, mi přijde dost ubohá. V roce 2011, kdy poprvé vyhrála Wimbledon, byla Serena totálně mimo a možná si někde rekreačně pinkala. Ve finále porazila Šarapku, v SF Azarenku, které byly právem považovány za nejtěžší možné soupeřky.
Reagovat
LukasH
Není to stupidní úvaha, protože Serena je ve finále prostě nejtěžší možná soupeřka. Že jí loni ve W porazila Cornet, tak to přece neznamená, že je Cornet lepší hráčka. Prostě jí náhodou porazila a sama v dalším kole prohrála nebo o dvě kola pozdějc, už nevím...
Nicméně si myslím, že zrovna Petra by měla velkou šanci porazit Serenu ve finále W. Protože jediná robocop hra na Serenu může platit...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, teď je zřejmě nejtěžší možnou soupeřkou, ale skutečně jí byla v roce 2011???
Reagovat
smazaný uživatel
A oootom toe je . Lucka hrála celý turnaj úžasně, ale ve finále schytala Serenu, která hraje jako ženský mimozemšťan
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako odpověď na otázku, zda byla Serena v roce 2011 nejtěžší možnou soupeřkou Petry? Aha! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže nejdřív do toho finále musí dojít..
Reagovat
smazaný uživatel
Serena si v r. 2011 nikde rekreačně nepinkala, porazila ji ve 4. kole Wimbledonu Marion Bartoliová.
Reagovat
smazaný uživatel
Než jsem to napsala, koukla jsem radši na WTA žebříček. V první stovce jsem ji nenašla.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla chráněný ranking - vracela se po zranění, na W. byla nasazená.
Reagovat
smazaný uživatel
Je blbost o tom spekulovat. Co by bylo, kdyby... Petra v obou finále porazila soupeřky, který se ve finále náhodou nebo shodou okolností neocitly. Oba GS si zasloužila. O tom snad není pochyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Dostat se do finále znamená porazit cestou tam excelentní hráčky, které jsou ve své top formě neméně nebezpečné než Serena. Serena naopak zase v top formě být nemusí a může být hratelná pro hráčku z druhé desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkam nezasloužila, mluvil jsme o tom, že potřebuješ i štěstí. Serena byla ve 25 finalech GS a 20 krát vyhrála, to je úžasná statistika
Reagovat
smazaný uživatel
Tjn. ale Petra má finálový bilance taky úctihodný. :)
Reagovat
Frick
a vlastně pár km od RG dnes odešel k Mannuovi Vinnetou.... :*-(

Lex zemřel před 40 lety na ulici v N.Y.C. na inkfart...
Reagovat
smazaný uživatel
Odešli do Věčných lovišť, kde loví bizony a medvědy
Reagovat
smazaný uživatel
Manitou nebo Manitu
Reagovat
Frick
vim, překlep...
Reagovat
a.magerova
Jj už jsem si zavzpomínala.... ale přežil o pár měsíců svého vraha ;-)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/310633/neodpustili-mi-ze-jsem-zabil-vinnetoua-trapil-se-do-sve-smrti-italsky-herec.html
Reagovat
FulnekUltras
takové hrdiny by dnešní doba v reálu potřebovala jako sůl...
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/radekstepanekofficial?fref=ts

Dost Lucce fandil.

Nojo. Že by chtěl mít tento "GS" - 4 nejlepší české (nebo málem české) (hetero)tenistky :-D
Reagovat
misa
Na HC mu to nevyšlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ať je radši Lucka na holky. Ale ona má naštěstí rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, dostala se do první desítky... :D
Reagovat
smazaný uživatel
nejprcatelnější je stejně Anička
Reagovat
Frick
Došlo k tomu, co jsem moc nechtěl. :-( Zápas byl ve fázi, kdy měl člověk v hlavě myšlenku, že to vyjde. *2:1 30:0 Byl to možná rozhodující moment? Nebo i kdyby to bylo 3:1, tak by to nakonec neskončilo dobře, navíc by to třeba bolelo ještě více?

Ale počítá se to! Moc se to ku.r.va počítá! A jede se dál. Nevíme, co bude za 5 týdnů. :o)

1SGSL
2DGSL

:o)

Ještě se sluší dodat, že Lucka je nyní sedmá, ale klidně může být šestá. Pokud se nemýlim, Ana musí obhajovat. Pokud by byla šestá, znamenalo by to, že by případné ČF ve Wimblu bylo se 3. nebo 4. hráčkou?
Reagovat
EllNino
ne, prostě s hráčkou 1-4 :)
Reagovat
Frick
Jakto, že ale u TOP 16 se to ještě dělí a TOP 12 se hodí?
Reagovat
EllNino
netuším :D
Reagovat
misa
myslím ne

Ana obhajuje Birmingham a nemá ho čím nahradit, uvidíme, jak si povede. S účasti Lucky v Birminghamu moc nepočítám.
Reagovat
Frick
Tak teď bude mít týden na to si odpočinout...

A když by to nevyšlo, tak je ještě Eastbourne.

A kdyby to vyšlo, tak si zase může dát týden před Wimblem relax.
Reagovat
mikimaus321
zápas byl perfektní,ale ti komentátoři jak na čt4 tak eurosportu pořád lezli do pr.ele SERENĚ samá chvála jak kdyby nevěděli že hrála ČEŠKA
Reagovat
Patri.k
dokonce to vysílali i na svlovenské Dvojce, ani jsem nevěděl, že tam taky vysílají tenis, nebo možná měli práva jen na finále
Reagovat
ipko
vysielali od štvrťfinále Djokovič-Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
no tenis je zrovna sport kde nemusíte tenistkám fandit podle národnosti, ony neprezentují (kromě FC a OH) hrají sami za sebe a třeba monty25 má rád z Češek jen Katku já také nefandím všem Češkám. Tohle není biatlon ale tenis
Reagovat
Cico93
To ano
Ty si, ale chcela víťazstvo Sereny. Len preto, aby nebola Lucka v tomto úspešnejšia ako Petra. Je tak?
Reagovat
smazaný uživatel
ne já zrovna Lucce nefandím není to o soupeření s Petrou protože Petra je daleko napřed ale já jsem velká fanynka Sereny i Viky proto jsem dnes tlačila Serenu k 20.GS titulu
Reagovat
smazaný uživatel
Když Sereně odešlo ve 2. setu podání, začala jsem doufat, že by ji Lucka přece jen mohla přehrát. Bohužel se jí vrátilo v pro ni pravou chvíli. Škoda, ale i tak je to pro Lucku obrovský úspěch. Serena by prostě měla být v mužské kategorii.
Reagovat
LukasH
To jo, tam by toho uhrála...
Reagovat
blixa
Úderově by to tak nějak ušlo, ale pohyb je proti chlapům zoufalej ;-)
Reagovat
dadaft
přesně tak.
a přirozený rozdíl v pohyblivosti hráčů a hráček je jedním z faktorů, proč je mužský tenis jiný než ženský.
Reagovat
smazaný uživatel
Žiš, to bylo s nadsázkou. Samozřejmě, že Serena nebude hrát s chlapama, když není chlap.
Reagovat
FulnekUltras
a má na to dokonce papíry ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevím, já je teda neviděla :D
Reagovat
Jan
Kdoví, co má pod sukní ? :)
Reagovat
misa
díky za krásné finále, nabrala jsi plno zkušeností, v prvním takovém životním boji jsi uhrála proti světové jedničce set. To další singlové finále už vyhraješ, máš na to! Trochu teď budeš smutná, ale za pár hodin/dní ti dojde, co jsi dokázala. V pondělí budeš sedmá na světě a splní se ti tak jeden z tvých snů. Zítra ještě deblové finále a pak hurá za odpočinkem.

Děkuji moc, vůbec jsem ve finále grandslamu nedoufal. Jsi nádherná, skvělá holka a hraješ moc dobře. Pro mě jsi možná ta nejmilejší tenistka, kterou jsem kdy měl a budu tě podporovat až do konce tvé pouti tenisovým světem :-)

Serena potvrdila, že když zapne, tak soupeřka nemá nárok. Gratulace legendě!
Reagovat
Patri.k
Jo, byl to opravdu krásný zážitek, i když to nedopadlo, je to jen trofej, po bodové a finanční stránce uspěla nadmíru
Reagovat
FulnekUltras
Serena potvrdila, že když jí chodí první servis, je to v ženském měřítku téměř nehratelné. Momenty mezi tím se využít dají, dokonce někdy až tak, že se SW vrátit ten FS na předchozí úroveň už vůbec nepovede, ale k tomu Lucce dneska přece jenom ještě něco chybělo.
Reagovat
smazaný uživatel
.. je ještě horší než Djokovič, to je hrůza. Já proti ní hrát, tak každou smeč peru na ni, vůbec bych se s tím nesral.. neskutečná svině. Hraje tužku a zmůže se jen na zastrašování.. těch opičích skřeků by se polekal i Bear Grylls.

Škoda, stát proti ní nějaká skutečně psychicky odolná tenistka (Koukalová), tak by ji přejela.

Lucka super, gratulace aspoň k finále a top10 :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje tužku!!!!! to by asi nevyhrála 20 GS kdyby hrála tužku
Reagovat
Oin
Budu se za břicho popadat, až bude jednou Serén všechny ty tituly vracet...
Reagovat
Grigor_Murray
Jo, to by byla pohroma, 20 GS se singlu a další ze čtyřhry, a kdyby ještě přišli na bratra, to by bylo něco :)
Reagovat
smazaný uživatel
Argument 0 :( Určitě jsem totiž psal o celé její kariéře, že? Dneska nemít servis..
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska nemít servis? A co těch gamů, kde servírovala Lucka? To zase pro změnu "nemít ten return" ... No jasně, pak ještě nemít "forehand" a "backhand" a hned by mohla Lucka vyhrát, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, no.. zahrála tam asi 2-3 solidní údery na úrovni ITF, ale jinak jsou její praktiky vesměs nekalé.. - zastrašování, zdržování, simulování a pak to servírování.
Reagovat
Grigor_Murray
přesně :)
Reagovat
Patri.k
Ty její skřeky mi taky přišly dost nesportovní... pro soupeřku je nepříjemné hrát proti někomu, kdo na druhé straně křičí jako smyslů zbavený...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra také křičí každou chvíli i Marfuša
Reagovat
Grigor_Murray
Tak jestli srovnáváš Petu s m a m, tak to už je hodně špatný
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak Petře také docela často řve pojď ale je pravda že na to co řve Serena nikdo nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si čas od času po dobrém úderu zakřičí "pojď", tady Serena křičela "WHAT THE FUCK ARE U DOINGGGGGGGGGGG????????" po každé druhé chybě a "YEA BITCH!!!!!!" po každém druhém dobrém úderu..

Sharapku nevím, u tý si každý normální člověk pomyslí svoje už jen z toho hekání..
Reagovat
Pedronegro
vůbec mi to nějak připomnělo analogii v atletice před 30 lety, kdy "Helenka" vrhala koulí 22 m a ostatní 17 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
člověk slyší americkou hymnu, takže automaticky vypnutí a pak se dozví, že Lucifer ještě bude mluvit :D ale asi říkala takové ty klasické řeči, že?
Reagovat
misa
Jo a byla dojatá. Třeba z toho, že cítila šanci a třeba z toho, že si uvědomila, že právě odehrála finále grandslamu.
Reagovat
dadaft
gratulace Sereně
gratulace Lucce

Serena prostě ukázala svou sílu.
velmi dlouho to vypadalo, že si Lucka ani neškrtne, servisy i returny Sereny byly jedním slovem dělové, příliš silná hra na Lucku i na všechny ostatní hráčky na okruhu.
takový úvod si Serena nechala až na finále.
pak ve druhém setu zaváhala a ztratila dva brejky.
to Lucku nakoplo a začala předvádět elitní tenis, vynutila si třetí set,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, prostě parádní zážitek.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,
nakonec Serena zase přitvrdila, srovnala se a dotáhla to.
nikdo neumí vyhrávat velké zápasy jako ona.

no nic.

Samantha vyhrála svůj grandslam taky až napodruhé. ))
Reagovat
dadaft
celkově samozřejmě pro Lucku snový turnaj.
palec nahoru.
Reagovat
dadaft
tak teď to Lucka v rozhovoru sama potvrdila -- za stavu 0:2 ve třetím Serena zase přitlačila na pilu a Lucka zase přestala stíhat.
Reagovat
Patri.k
Proč Serena kouká do publiky místo na Lucku, když mluví na ní? :D
Reagovat
spaniel
Treba se to nabiflovala a vubec nevěděla co rika ;)
Reagovat
FulnekUltras
je to pozérka...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč vypiskali Lucku za BNP Paribas?
Reagovat
smazaný uživatel
protože bagr neplave
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to jsem nepochopil, to jako na blbou otázku blbá odpověď?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
smazaný uživatel
třeba další blbá odpověď protože Jolanda nese.re
Reagovat
smazaný uživatel
Mužů té poprosit, abys na mě nereagoval\a. Význam tvého pobytu tady je -275.
Reagovat
smazaný uživatel
a tvůj -276
Reagovat
pockerface
A hurá na Wimbledon, holky mají co obhajovat. A fakt by se mi líbilo finále Petra x Serena. Snad se bude Lucce na Wimbledonu dařit a udrží si top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Sereno, ty jsi mi dala. To byly nervy skoro jako u Petry. :D Fakt gratulace, jsi nejlepší! Akorát nechápu, jak mohla prohrát ten druhý set. To je mi záhadou... Ale nepochybuju, že si tu otočku fanoušci Lucie užili. A když ve třetím setu Lucka získala break, tak jsem si myslela, že takovou šanci už si utéct nenechá... Před Serenou smekám. Vyhrát GS se chřipkou... Respekt. A obdivuju na ní, jak se dokáže přizpůsobit situaci, když se jí nedaří nebo když je jí blbně. Dneska hlavně v prvním setu a v první polovině druhýho setu jela v modu: neudělám ani krok navíc, prostě to zabiju. :DD

A poučení pro mě - příště obětovat HD obraz v TV a radši se dívat u sebe v pokoji. To, co jsem musela vyslechnout během zápasu, bych nikomu nepřála. A to jsem ještě nefandila Sereně nahlas...

Gratulace taky 1GSL. Nepochybuju o tom, že jste si celý turnaj užili. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chřipku? Já jsem to psala ironicky. Žádnou chripku dnes neměla. Druhý set prohrála proto, že selhala na podání a Lucka se z toho nesesypala. Třetí jsem neviděla, protože jsem na cestě. Povinnost volá.
Reagovat
petrulinka
S chřipkou jo? No to určitě, kdyby měla chřipku, tak by neuměla ani vylézt z postele. A žádný doktor není takový zázračný, aby uměl někoho dostat za den z chřipky. Spousta lidí s myslí, že když mu teče z nosu a kašle, že má chřipku, jenže u chřipky jsou vysoké teploty a bolí naprosto všechny svaly na těle, člověk se málem ani nemůže pohnout, zachvacuje ho zimnice a není pomalu schopný vylézt z postele. Já to zažila v životě 1x a stačilo, byla to hrůza.
Reagovat
Patri.k
Prej chřipku, měl si někdy chřipku? :D Ona měla maximálně spíš nějakou virózu a to řvání jak turek, taky nebylo moc sportovní
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím jediný důvod, proč by si to Serena vymýšlela. A nevypadala, že by jí bylo nějak extra dobře....
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde jsem nepochopil proč má Gibon tolik fans. Je hnusná jak noc, nedá se na ní dívat, už proto ji přece nejde fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že to nechápeš, když jsi povrchní :) To dá rozum.
Reagovat
VlS
Jak pak mohla Lucka vyhrát, když proti ní hrály 2, Serena s Chřipkou :-)
Reagovat
Miselin
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo to tak letí, včera bylo AO zítra už bude TM. Neuvěřitelně rychle ta sezona letí teď Czechbledon a budeme v 2.půlce a před námi bude jen USO a TM.
Reagovat
pockerface
Je škoda, že nenechají promluvit jak vítězku, tak poraženou. Všechny GS to mají jen Francouzi zase musí být něco extra.
Reagovat
EllNino
mluví tak co ? :)
Reagovat
pockerface
tak se omlouvám, už má prostor i Lucka.
Reagovat
Jan
Na AO po finále přece mluví taky obě. Zbylé GS si teď nevybavuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky po finále mluví obě, nejen na GS..
Reagovat
smazaný uživatel
ať to vyjde zítra v deblu. Budu držet palec. Dnes si dělala, co si mohla, ale proti Williamsce to nestačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být zlý prorok ale myslím že tohle byla jen vlaštovka, pochybuji že bude Lucka hrát takhle i nadále.
Reagovat
Patri.k
Konečně si potvrdil, že jsi kluk, což si tu stějně většina myslela :D
Reagovat
smazaný uživatel
to mám napsat že jsmem zlá proročka?????
Reagovat
Patri.k
No, i tak, podle vyjadřování si stejně kluk :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle vyjadřování má v palici vydlabáno. Pohlaví nehraje roli.
Reagovat
smazaný uživatel
nase.r si
Reagovat
Grigor_Murray
Ale no tak, holky přece sprostě nemluví :)
Reagovat
smazaný uživatel
to by ses divil :)
Reagovat
smazaný uživatel
a já jako holka můžu mluvit sprostě není rok 1870
Reagovat
Grigor_Murray
Já nevím ,no
K něžnému pohlaví se spros´tárny nehodí
Reagovat
smazaný uživatel
ale ženy už nejsou něžné pohlaví možná tak někde v Ománu, Pákistánu nebo Turkeminstánu ale tady jsi ve vyspělé zemi kde jsou ženy rovnocené!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dneska holky normálně kouří, chlastají a bůh ví co ještě já tedy ne. Cigaretu bych nikdy do pusy nestřčila ale 19.století je pryč ženy jsou dnes rovnocené
Reagovat
Grigor_Murray
Rovnocené-ha ha ha
Dám příklad: Koho vezmou spíše do práce na dobu neurčitou: 1)Muže
2)Ženu, která má riziko těhotenství.
Správná odpověď zní 1)
Gendrovskou otázku jasně vyhrávají muži, takže si nech zajít chuť
Reagovat
smazaný uživatel
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ANO ŽENY JSOU ROVNOCENÉ KDYBYCH CHTĚLA VYLÉZT NA MOUNT EVEREST MŮŽU, KDYBY CHTĚLA LETĚT NA SLUNCE MŮŽU. ŽENY MOHOU VŠE
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi líbí. Kdo je pro, aby Kvitovka odletěla na Slunce? Můžeme se jí složit na raketu. Když by to vyšlo i na dvojmístnou, mohla by vzít queshe jako kopilota.
Reagovat
a.magerova
Složme se na 3 místa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by letěla i náčelnice hvězdné flotily? To byla ale musela být drahá raketa, ona je zvyklá na luxus.
Reagovat
a.magerova
Jj vím :-/

Tož poprosíme Lucku o půjčku, si teď vydělala a prý je hodná, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si to tady přečetla, tak to nebude půjčka, ale nechá nám to jako sponzorský dar. A možná i Petra by něco přihodila :)
Reagovat
a.magerova
Tak Petra by dala bez váhání, vždyť jí tu dělají jen samou ostudu :-/
Reagovat
Grigor_Murray
Za pokus to stojí :)
Máte někdo mob. číslo?
Reagovat
smazaný uživatel
opr. by musela... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
opr. ůsměv
Reagovat
smazaný uživatel
*úsměf
Reagovat
smazaný uživatel
1 z toho je správně
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Hlavně jen na jednosměrnou letenku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ANO ŽENY JSOU ROVNOCENÉ KDYBYCH CHTĚLA VYLÉZT NA MOUNT EVEREST MŮŽU, KDYBY CHTĚLA LETĚT NA SLUNCE MŮŽU. ŽENY MOHOU VŠE
Reagovat
Stan_Borowitz
Rovnocenné přece neznamená, že budou dělat to samé...
Reagovat
smazaný uživatel
ANO ŽENY JSOU ROVNOCENÉ KDYBYCH CHTĚLA VYLÉZT NA MOUNT EVEREST MŮŽU, KDYBY CHTĚLA LETĚT NA SLUNCE MŮŽU. ŽENY MOHOU VŠE
Reagovat
Grigor_Murray
No jasně, že můžeš, ale nepovyšuj ženy nad muže
Reagovat
a.magerova
Tak na Mount Everest dnes už leze každý neandrtálec a stejně tak i neandrtálec by letěl na Slunce....
Reagovat
a.magerova
A pak má malé děti, takže taky né a až není riziko těhotenství a děti odrostly, tak už je stará a oni potřebují mladou krev, ale né tu s rizikem těhotenství.... a tak furt dokola....
Reagovat
Grigor_Murray
Přesně tak, tak už je to dané od přírody od počátku věků
Reagovat
smazaný uživatel
ale teď už nejsou věky kdy ženy byli jen v kuchyni dnes můžou ženy letět na Pluto, být lékařky... a všechno co dělají muži můžou dělat i ženy
Reagovat
Grigor_Murray
Tak na Pluto moc lidí nelétá :)
Ale je pravda, že pravomoci žen jsou větší než před 100 lety, to je jasné, otázka je, zda-li to není v některých případech spíše na škodu
Reagovat
Grigor_Murray
A nebo je tu jiné řešení: nemít děti, pak budou ženy rovnocené mužům, ale stavět kariéru před potomstvem? to už je každého věc
Reagovat
a.magerova
Jo ale prý máme proti mužům jednu velkou výhodu.
Reagovat
Grigor_Murray
Jakou, to mě zajímá, čurání to není, to vím :)
Reagovat
a.magerova
No to čurání vám závidím neskutečně, ale prý kdykoli chceme, tak vidíme prsa (teda mezi náma, mně to tak výhodné nepřipadá, ale už jsem to mockrát slyšela) :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Tak ty prsa, to je velké + , to uznávám :)
Reagovat
a.magerova
:-)))

Hele na měsíc vyměníme?
Mám co nabídnout :-))))
Reagovat
Grigor_Murray
Já bych neměnil za nic na světě, ty moje mi naprosto vyhovují( není s nimi žádná práce) :)
Reagovat
a.magerova
Já nemyslela Tvá prsa :-P
Reagovat
Grigor_Murray
Tak co chceš měnit? :)
Reagovat
a.magerova
No to čurání za prsa na měsíc nebo týden? :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Hm, tak to jo, stejně bych neměnil :)
Skvělý pokec s tebou.
Reagovat
a.magerova
Tak to už je vrchol !!!!
Nejen, že ženy jsou proti mužům upozaďovány, ale i to co výhradně patřilo jim, už předvádějí chlapi, viz poslední věta článku :-/
http://www.super.cz/356302-obe-jsou-krasne-ale-jedna-z-nich-se-narodila-jako-muz-poznate-ktera-modelka-prosla-zmenou-pohlavi.html
Reagovat
Grigor_Murray
Jo, to je humus, něco je pro ženy naprosto specifické a muži by se do toho neměli míchat, to však platí i na opak.
Reagovat
EllNino
a proč ti to tak vadí furt ? :)) Lucka takhle hraje už docela dlouho, pokud takhle mluvíš o Lucce, tak se o lepošní sezoně Petry dá mluvit taky tak, tou vlaštovkou je Madrid ;)
Reagovat
Grigor_Murray
Proč pochybuješ? Na mě působí vyrovnaně, co má ve svém týmu (v)Steklyho. Jen pozor , aby nebyla za chvíli lepší jak Pe´ta :)
Reagovat
smazaný uživatel
o to se nebojím Lucka Petru nikdy nepředstihne
Reagovat
Grigor_Murray
sázka?
Reagovat
smazaný uživatel
klidně vsadím 100 tisíc že Lucka nikdy Petru nepředstine (žebříčkově) a 2 miliony že až obě skončí bude mít Petra 4x více úspěchů
Reagovat
Grigor_Murray
Neblázni, tolik peněz nemám :)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ne :)
Reagovat
EllNino
uvidíme uvidíme ? :) bojíš se ?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě, kvitovko, koho to zajímá, už bys toho měla nechat. Co by jiní dali za takovou vlaštovku. Tak se uklidni. Já fandím Petře i Lucce a žíly mi to netrhá, že Petra vypadla a Lůca došla do finále. Holky si to navzájem přejí, jen ty tu chceš kalit vodu. Lucka byla do dobrá na RG, Petra doufáme zaválí na W.
Reagovat
pockerface
Protože je jako malé dítě. Nesnese, aby byl někdo lepší než Petra.
Reagovat
misa
Jsi hloupý/á, jednou ti třeba dojde. Takhle jenom poštváváš nezaujaté příznivce tenisu proti Petře.
Reagovat
ipko
Serena vyfuckovala víťazstvo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli takhle bude hrát Serena dál tak i v padesáti bude světová jednička
Reagovat
kada.tom
Celý kurt tleská Lucce a i Serena velmi vřele tleská :-))
Reagovat
martinek37
Serena je v pohodě, škoda Lucky v tom třetim, ale super výkon a úspěch :)
Reagovat
FulnekUltras
páč vyhrála... ;)
Reagovat
Cico93
Djoko, Serena, Djoko, Serena....
Nebaví ma to už;-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nech Djokovi ještě tenhle turnaj, on už pak dá pokoj :)
Reagovat
Cico93
;-)) OK
Reagovat
a.magerova
Jak OK? Žádné takové, je tam Stan !!!
Reagovat
smazaný uživatel
neboj po Wimblu to bude Novak, Serena, Novak, Serena, Roger, Petra :)
Reagovat
Fandina
To by se mi moc líbilo.
Reagovat
kada.tom
mě i jo :-)
Sereně bych přál i Wimblas a US :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Wimblas nech Petře :)
Reagovat
EllNino
a pak budeš plakat až vypadne v 1. kole ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš to radši ani neříkej :)
Reagovat
EllNino
stereotyp je totální nuda :D
Reagovat
Kozoroh
Lucka se rvala jak lvice, ale na Serenu to nestačilo, resp. na její servis. Jakmile Sereně nefungovalo podání, tak se proti ní dalo hrát a dokonce ji Lucka přehrávala.
Toto finále je zajímavým poznatkem, jak moc je Serena závislá na podání. Bez tak kvalitního servisu by vyhrála polovinu GS, a to jsem možná optimista.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím naprosto souhlasím.
Reagovat
misa
jj, podání se skoro mužskými parametry ji strašně drží. Buď dá eso nebo přímý bod nebo s ním soupeřku zatlačí do hluboké defenzivy.
Reagovat
FulnekUltras
velmi výstižné...a v zákulisí tohoto herního parametru je poněkud pološero...
Reagovat
smazaný uživatel
A tak Petra zůstává z aktivních Češek jediná GS šampionka a s největší pravděpodobností to tak zůstane min další 3 roky
Reagovat
EllNino
ježiši jdi dop*dele už :) jak to mužeš vědět, to ti zase řekla Jolanda ?
Reagovat
smazaný uživatel
jo Jolanda
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, neotravuj s Petrou, ty pipino
Reagovat
Grigor_Murray
Tak tady jsem mambě přál vítězství nejmíň ze všech tenistek, to divadlo v semif by zasloužilo Oscara za nejlepší herecký sportovní výkon. Lucka hrála výborně, škoda, že ji dnes nedala.
Reagovat
FulnekUltras
plný souhlas
Reagovat
a.magerova
Sereně k 20. titulu.
Lucce k super výkonu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
krásnej tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Joj finále Wimblasu Kvitová vs Siréna v módu Madrid, to bych si teď přál..
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi jediný já bych si to také moc přála a může se to stát, protože Petra bude nasazená dvojka a ze Serčou až ve finále
Reagovat
FulnekUltras
tak tak ;)
Reagovat
Jan
To by bylo bezva. A ještě lepší, kdyby lucka potkala Serenu dřív a dala ji :)
Reagovat
kada.tom
Sereně sláva!!
Lucce čest!!

Lucka se nemusí vůbec za nic stydět, předváděla po celých 14 dní fantastické výkony a dneska hrála taky moc pěkně, ukázala, že se Sereny nebojí a dokáže jí vzdorovat. Ale Serena je prostě klasa a na ní to neumí NIKDO. Tu a tam jí někdo porazí, ale prostě na to, aby jí někdo porážel stabilně ... to ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a antuka za námi teď na trávu kde už od Petry zázraky čekat můžeme. Jinak k finále Lucka nehrála špatně ale Serena je prostě Serena i když Lucka vypadá ve formě tak musíme doufat aby to nedopadlo jako i cibulačky která hrála dobře jen na AO a v Miami hrála skvěle porážela velké hráčky a pak šla pěkně z kopce a prohrála i s hráčkou mimo tisícovku. To se může stát i Lucce. Snad tohle nebyla jen vlaštovka
Reagovat
smazaný uživatel
20 tý titul a dokonce vyhraný s chřipkou. To už je co říct.
Reagovat
smazaný uživatel
No doví co to bylo za chřipku , kolikrát zakaslala 3x i to je moc . Nebo kde se ta její chřipka projevila v dnešním zápase
Reagovat
smazaný uživatel
Na dnešní zápas si tu chřipku nepřinesla, asi ji nechala v šatně.
Reagovat
FulnekUltras
Přišel tam před finále na chvíli dr. Grünstein, tak se chřipka lekla a vyběhla. ;)
Reagovat
VlS
tak příště Lucko, ale je to v tobě a věřím, že to dokážeš :-))
Děkuju za krásnej turnaj a zítra v deblu ať to vyjde.
Reagovat
misa
Má na to, proti jiné soupeřce by jí dnešní výkon asi stačil.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zaslouží uznání za druhý set, ale ten třetí si za rámeček rozhodně dát nemůže, ten Sereně dala skoro zadarmo. Ale na první GS finále dobrý. ;-)
Reagovat
misa
Jasně, Petra by ten třetí vyhrála 6-0, a když ne, tak by ji porazili rozhodčí :-(
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
EllNino
No nevadí Lucy, s takovouhle hrou, cos předváděla celých 14 dní, můžeš jít klidně do dalšího finále na GS :) Nedělal bych z toho vědu, uhrát set proti legendě v 1. grasndslamovém finále je supr :) tak příště zas a vítej v top 10 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda :( Ale Serenka se prostě zvedla. Tak nějak jsem to čekal. Gratuluji Serčo.
Lucko, nebuď zklamaná, je to obrovský úspěch a splnila sis desítku. :) A hopla na trávu. Před Wimblem žádné obhajoby a na upevnění pozice je to ideální čas.
Reagovat
pockerface
Velká gratulace Sereně, ale klobouk dolů před výkonem Lucky ve finále. První set byla nervozní, ale jak se pak z toho dokázala vyhrabat, to se musí ocenit.
Reagovat
Fandina
Škoda no, Serena si to pohlídala, první set, polovinu druhého a skoro celý třetí byla pánem na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice prohra, ale byl to skvělý zápas a Lucka má moji obří pochvalu za celý turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale není to tragédie. Lucka neměla co ztratit a byla důstojnou soupeřkou. Je to asi ten nejpřijatelnější způsob porážky - nebyl to debakl a na druhou stranu si nemusí vyčítat, že by byla od titulu 1 míček.

Lucko, udělala jsi za poslední 2 roky neskutečný pokrok, nejdřív herní a letos i mentální. Nikde není psané, že tohle byl vrchol. Tak si pojď aspoň pro titul z deblu, kočko :)

Tvl, Sereně je vlastně teprve 33... to bude na okruhu strašit ještě dlouho :D
Reagovat
fera
sice škoda, ale Lucka hrála super!!!
Reagovat
Patri.k
No, co se dá dělat, Serena zaslouženě vyhrála, opět prokázala, že když ji teče do bot, vydoluje to nejlepší. Lucka u konce druhého setu hrála nadpozemsky, ale bylo jasné, že ji to nemůže vydržet po celý zápas.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Jabadu
Takže kanár stejně byl.
Reagovat
EllNino
netommruj bože :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevymejšej a nesypej do ran sůl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanára si představuju trochu jinak.
Reagovat
pockerface
Tak teď nebo nikdy. Serena se bojí jít hrát o titul při svém podání,tak to vzala do ruky už teď.
Reagovat
EllNino
Frick tu není ? :D se divim
Reagovat
smazaný uživatel
Respekt. Serenino selhání využila, nezalekla se a druhý set získala. Bohužel ve třetím setu Serena neselhává. Ale Lucka klobouk dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je nádherný a krutý zároveň. Tak Lucku stihne stejný osud jako Radwanskou, Erraniovou, Cibulkovou, Lisickou a spol.
Reagovat
Andrew89
jojo bohužel to asi tak je:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na rozdíl od většiny z nich je zápas vyrovnaný.
Reagovat
Mayo
S. Williams a N.Djoković hľadajú súperov aj naďalej!
Reagovat
EllNino
nuda
Reagovat
Denis92
Rovnaky priebeh 3.setu ako Sereny s Vikou?
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Mamba jakyx pohyb, to se musí nechat.
Reagovat
Fandina
ano, když se hraje, tak je jak puma, sleduje a hned vyrazí a když není míč v pohybu, tak se pohybuje laxně, šetří síly
Reagovat
Jabadu
Serena vlastně nemusela nic. Lucka to zařídila.
Reagovat
kada.tom
5-2

jdeme do finále?
uhraje Serena šest her za sebou?
jak Lucka zareaguje na pět prohraných her v řadě?
Reagovat
EllNino
připomínáš mi Slavíkovou z Nejslabší máte padáka :D :D taky se takhle ptala
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
pockerface
teď dá do toho Serena podle mě všechno, protože nebude chtít jít to dopodávat, už dneska jednou selhala, tak to bude chtít urvat při podání Lucky.
Reagovat
spaniel
Proc Lucka nezkusi někdy kratas? Teď si to přímo ptalo jeden.
Reagovat
kada.tom
Serena hraje i levou :-))
Reagovat
EllNino
tvl ty koukáš a komentuješ zároveň :D
Reagovat
kada.tom
ale stíhám to jen tak tak, hele .. :-)
Reagovat
Fandina
Tak to přece jde, ne, když třeba já mám před sebou noťas a před ním televizi
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám před notebookem ještě Tullamorku, takže jde dělat i 3 věci najednou.
Reagovat
Fandina
někdo i čtyři
Reagovat
Jabadu
Ne, ne Lucko. Vy můžete hrát jenom o to druhé místo. Až se chlap rozhodne skončit, pak teprve máte šanci.
Reagovat
pockerface
Je neskutečný jak Serena hraje ty 3.sety nebo se soupeřky, tak zaleknou výhry? Protože téměř každý její 3.set byl pak jednoznačný.
Reagovat
kada.tom
z 2-0 na 2-4 ... noo, Serena to začíná otáčet a Lucka opět začíná chybovat, což tedy jde ruku v ruce
Reagovat
dadaft
a jéj, Serena zas začíná hrát jako v prvním setu.
Reagovat
George_Renel
Asi bych měl, jako před obratem, napsat něco pesimistického....
Reagovat
Fandina
měl, než otočila, můj manžel odešel na pivo, teď se vrátil a ženu ho tam znova, třeba to pomůže
Reagovat
pockerface
Tak Serena se proměnila v tygřici. Teď je nasraná na nejvyšší míru a v tomto stavu většinou zápasy otáčí. Tak uvidíme jestli to bude platit i s Luckou nebo jestli to Lucka ukočíruje.
Reagovat
misa
Serena za své "slušné" chování s varováním.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodčí už preložil tenisportal a je tu napomenuti
Reagovat
Denis92
:)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně podle očekávání. Serena už otáčí. Nevím Lucko, už moc nevěřím
Reagovat
Mayo
Serena uz nici
Reagovat
pockerface
Sereně se vrací 1.podání.
Reagovat
baggik
Nádherně Lucka otočila ten druhej set. Teď je to drama, snad to Lucka vybojuje!
Reagovat
Jabadu
A konečná. Ze 30:0
Reagovat
pockerface
Ještě to bude dráááámo :-) jak se patří.
Reagovat
smazaný uživatel
to je strašná škoda
Reagovat
kada.tom
2-2 ... na dvojchybové dárky srovnáno
Reagovat
Jabadu
Říkám riskuj! Ona s ní pinká.
Reagovat
smazaný uživatel
ta Serena je tak milá k těm sběračům..
Reagovat
fera
to není člověk, to je stroj :(
Reagovat
panzer.dragon
tohle musí vyjít
Reagovat
spaniel
Kong si zarval "Fu*k it", vypadá to nadějně.
Reagovat
pockerface
Tak teď Serena hraje to co Lucka v 1.setu. Možná Serena už opravdu za stavu 4:1 ve druhém setu se viděla s pohárem v ruce. Ale ještě není konec, jestli chce Lucka vyhrát bude muset zůstat koncentrovaná do posledního míčku. Všichni víme jak umí Serena otáček zápasy.
Reagovat
Denis92
Neni su nahodou napominania/trestne fiftyni aj za nadavky? Ci pre Serenu to neplati?
Reagovat
pockerface
to by Murray ani nemusel na kurt, ten fakuje pořád.
Reagovat
Denis92
Pravda. Ale nie vzdy tak nahlas ako teraz Serena. Si pamatam, ze Strycova bola v Show Jana Krausa a hovorila ze casto zato byva napominana od rozhodcov, ktory si uz dokonca nastuduju aj neslusne slova v inych jazykoch..a tuto si Serena veselo fuckuje na cely kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
proc by mel byt trest, kdyz clovek nadava sam sobe? Neco jineho by bylo na divaka/rozhodciho/protihrace, ale takhle ok, aspon za me
Reagovat
Fandina
Nedávno tu byl článek, že se na FO platí hodně vysoké pokuty za ledacos. Mlácení raketou a neslušná slova pronesená nahlas tam patří. Podle situace na kurtu pak rozhočí dávají přehled pokut, jaké byly předešlý den uděleny.
Reagovat
Denis92
Ide celkovo o nejake spravanie na kurte. Ked hrac zlomi raketu alebo od zlosti odpali lopticku tiez dostane napomenutie a nikoho tym neuraza.
Reagovat
Jabadu
To je nějaký humor, ne?
Reagovat
fera
a čistá hra.... Luci, tak jedéééééém
Reagovat
Fandina
A je to. Šafi přebrala otěže.
Reagovat
misa
v polovině 2. setu podání, doufám, že ho už nenajde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Lucka vydrží servírovat jako v tomto gamu, tak je to jedno. Ale jeden brejček navíc by se určitě hodil, to zase jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty pi*o break hned ze startu :D Fakt nemám slov.. just wow..
Reagovat
fera
anooo, break na začátek :))
Reagovat
panzer.dragon
to je fakt intergalaktický
Reagovat
misa
pojď do ní!!!
Reagovat
Jabadu
No ty p...o!!
Reagovat
spaniel
BP! Pojďme, uz se sype. Škoda ze neni tak 35C.
Reagovat
Denis92
Teraz ide uz len o to, ci to Lucka zvladne psychicky. Herne nato ma!
Reagovat
spaniel
Ja věřím ze jo. Jen nesmí pustit Konga zpět na koně.
Reagovat
Denis92
Asi sa prave stalo.
Reagovat
pockerface
Serena je viditelně otřesená, že se Lucka takhle zvedla. No vypadá to zajímavě, uvidíme, která bude mít pevnější nervy a ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, spravci labilni ceske tenistky ted asi skripou zubama. :DD
Reagovat
Fandina
už jen podle názvu, že to někdo může číst, brát vážně, takové stránky
Reagovat
Fandina
1:0 jooooooooooooooooo
Reagovat
Jabadu
Sákryš, nenahazuj! Riskuj! :-)
Reagovat
fera
držím všechny palce, co mám :D
Reagovat
Fandina
Jsem nadšená, otočka ve druhém setu a teď doufám Šafi zase zahraje pár super vítězných výměň!!!!!!!!§
Reagovat
pockerface
Serena drží letošní tradic FO a to hrát na 3.sety. Tak uvidíme jestli Lucka zůstane v laufu nebo jestli Serena zapne ještě na větší výkonnostní stupeň. Jestli tedy ještě nějaký existuje.
Reagovat
spaniel
Paráda Lucka! Kong neni žádný mentální titan. Doufam, ze ve třetím bude pokračovat stejne dobre. Pak bychom zas viděli nejake to simulovani a mozna i výhružky lajnovym.
Reagovat
smazaný uživatel
Z pekla jménem TB se stal ráj jménem TB. Lucko jsi skvělá, hlavně klídek a hrát jako teď :)
Reagovat
martinek37
Wow, nechápu, co se to vlastně stalo, Lucka je neuvěřitelná!
Reagovat
smazaný uživatel
hele pockerface, ja nenarazim na to, co Serene bylo v predchozich zapasech, to jsem nevidel, narazim na to, co dneska davali za ukazku na Eurosportu, kdy na predzapasovem treninku lapala po dechu, nedokazala trefit micek a malem neudrzela raketu v ruce. To mohlo byt nevim, 4 hodiny pred zapasem? Proc ta komedie, kdyz je evidentne uplne ok?
Reagovat
pockerface
třeba se po tréninku před zápasem dala šlofíčka a to jí postavilo na nohy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tomu nemuzes verit ani ty sam :-)) Proste si jen vsimla kamer, tak si rekla proc si nezasimulovat. Otazka je, proc to dela
Reagovat
FulnekUltras
z ničím neomezené ctižádosti...
Reagovat
Kozoroh
Bez prvního servisu je Serena poloviční...
Reagovat
pockerface
Ale teď Serena zapojí turbo motor a budou to ještě víc dělový rány.Na druhou stranu je Lucka v laufu.
Reagovat
kada.tom
jo, viděl bych to na něco podobného jako předvedli dneska Novak s Andym v 5. setu poté, co Andy parádně sebral Novakovi 4. set
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem dojat! Ale ještě jeden, známe Serenu. Přesto, tento moment je úžasný :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Serena v závěru TB trochu frustrovaná. Lucka šla hodně nahoru, neuvěřitelné vyhrát set se Serenou, v kterém byla nejdřív 2 brejky a po srovnání znovu 1 brejk dole. Teď hlavně zachytit začátek 3. setu, i Serena je jen člověk.
Reagovat
Mayo
Neskutocna Safarova! ... tak este jeden!
Reagovat
Jabadu
A ono to půjde a ne že néééé!
Pojď,synu! :-)
Reagovat
misa
French Open :-)
Reagovat
Patri.k
Lucka hraje neskutečně,áááááááááááááááááááááááááááááá
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko neskutečně!!!!
Reagovat
kada.tom
4-1 a 6-5 ... a Serena není schopna dovést zápas do konce, to mi k ní nějak nesedí - každopádně Lucka se hodně zlepšila a je lepší jak Serena :-)

jsem moc zvědav, jak dopadne ten 3. set :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vamoooooooooos!!!! zaber Lucko!
Reagovat
smazaný uživatel
1:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
No ty vole já nevěřím. Fakt jsem si myslel, že si to Serena dopodává a ona místo toho zkolabovala.
Reagovat
Fandina
joooooooooooo nádhera nádhera nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
To byl ten MOMENT!!!
Reagovat
fera
jooo, Luci, to dáš...:))
Reagovat
Fandina
Serena tradičně výměna stran při TB ne kolem umpire.
Reagovat
Fandina
4:2 Šafinko pojď!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
To je škody! 3:1
Reagovat
kada.tom
co Serena vyškrábne a ubrání je neskutečný ...
Reagovat
Jabadu
Wow! 3:0!
Reagovat
pockerface
No tak ta Serena chce fakt hrát 3.sety. Dělá pro to všechno co je v jejích silách :-)
Reagovat
fera
Lucka je prostě božííííííí !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
panzer.dragon
to je pecka
Reagovat
VlS
SuperLuckáá
Reagovat
spaniel
Wow! Kong nechápe.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ta Lucka má nervy!
Reagovat
Fandina
mááááááááááááááá
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já je na to nemam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko neskutečně!!
Reagovat
kada.tom
tie-break ... to jsem zvědav, jak tohle dopadne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelné!!! :)
Reagovat
Fandina
ale TB, jooooooooooooooooooooo
Reagovat
Jabadu
Jednoduchý balón!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda těch chyb z forhendu
Reagovat
pockerface
Serena už to nepustí. Lucka se snaží, už zase hraje jako proti Anně, ale už je podle mě pozdě.
Reagovat
Fandina
pozdě není, pořád se může rozhodovat ve třetím setu, ale Serena si to pořád hlídaá
Reagovat
pockerface
no Lucka překvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No no nooo!
Reagovat
Jabadu
Klasický kolaps Lucky. Bez prvního a auty.
Reagovat
kada.tom
Serena jde servírovat na grandslam no. 20!!
Reagovat
smazaný uživatel
to je škoda :(
Reagovat
pockerface
Ale už je to od Lucky něco jiného, už je uvolněná a už je to od ní tenis na úrovni i když tedy teď chybovala.
Reagovat
pockerface
Něco mi říká, že Serena teď Lucku brejkne a pak si to dopodává.
Reagovat
kada.tom
všechno tomu nasvědčuje
Reagovat
pockerface
a je to tu. Asi se brzy dočkáme 20.titulu :-) a budeme téměř jediný spokojení. Možná někdo další fandí Sereně, ale bojí se tu psát :-)
Reagovat
kada.tom
asi dočkáme, i když ještě bych neříkal hop ... :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Bohuzel, asi to tak bude. Lucie promarnila sanci zkusit stesti alespon v TB.
Reagovat
Jabadu
Sice je to asi pozdě, ale i tak je to sympatické.
Reagovat
kada.tom
Jedna věc je hrát se Serenou a druhá věc je nas*rat Serenu ... já tam někde bejt a slyšet to její "kamán", tak se bojím .. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to asi všichni :D já jen když vidím její pohled :DD
Reagovat
vendulkabendulka
Je povestna tim, ze sve souperky obcas po zapase zbije :D
Reagovat
pockerface
Konečně se začal hrát pěkný tenis, Lucka i víc heká a to je známka, že se asi zklidnila a hraje uvolněně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Lucko!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No teda. Ale pozor, Serenka bude trestat. Holky pojďte do třetího. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeeeeee!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka poprvé v zápase vede. Tak snad to není naposledy :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooo 5:4
Reagovat
Jabadu
Ohohohohóóó! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Lucy, teď udržet nervy.
Reagovat
kada.tom
Co to teď jako Serena předvádí?! ...
Reagovat
pockerface
chce si asi zahrát tříseťáček :-). To by nebyla letos na RG Serena, aby nehrála a vyhrála na 3 sety.
Reagovat
misa
Diváci by se nudili.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale. Začíná to být zajímavé :)
Reagovat
Fandina
4:4 a je to tu.
Reagovat
George_Renel
Malá zápletka, ale víru, že po dnešku to budou dvě Češky, které letos jako jediné porazí. Serenu mě již opustila.
Reagovat
smazaný uživatel
mě dnes docela zklamala. Myslel jsem, že na trávě i kategorii WTA něco předvede, ale bohužel.
Reagovat
EllNino
tak tak ...njn jaký je rozdíl byť jen mezi kvaldami WTA a ITF :)
Reagovat
kada.tom
souhlas ... její prohra na trávě mě docela šokuje, očekával jsem jednoznačnou účast v hlavní soutěži
Reagovat
Jabadu
Tak alespoň jeden světlý moment. Díky za něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to Lucku nakoplo.:) Diváci docela pasivní.:(
Reagovat
pockerface
Serena z toho chtěla udělat zápletku a taky aby se finále hrálo alespoň hodinu.
Reagovat
spaniel
Error 3672DF7282DF
Reagovat
smazaný uživatel
No sláva Lucko aspoň break.
Reagovat
smazaný uživatel
wow a brejk. Luci zabééér
Reagovat
pockerface
Jděte už do háje pořád s tou simulací. U profi sportovce tělo reaguje úplně jinak než u běžného člověka, tak jak dokážou dát lékaři do kupy jiné sportovce za den z nemoci nebo úrazu u kterého by normální smrtelník byl 14 dní na neschopence, tak profík jde za den nebo dva zase do boje. Když Contador mohl jet tour ze zlomeným žebrem, tak proč by Serena nemohla hrát ve čtvrtek s chřipkou. Navíc jí bylo mizerně opravdu nejvíc středa, čtvrtek a včera určitě strávila celý den léčbou. Sharapka taky byla na začátku turnaje nemocná a za den se z toho oklepala, tak proč by se nemohla z toho vyhraba Serena. To jen zase někteří neunáší, že se Lucce nedaří a že jí Serena k ničemu nepouští.
Reagovat
EllNino
tak tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je hladová po vítězství.
Reagovat
kada.tom
není divu, Sereny poslední titul se datuje do Miami, což je docela dlouho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenáda je zdravá a Lucka kazí. Smrtelná kombinace. Nedá se nic dělat. Lucka hezká jízda GS . Gratulace k finále.
Reagovat
FulnekUltras
zdravá jak grünsteinova řípa... ;)
Reagovat
Meceon
na sereně je ta nemoc hrozně vidět...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Super "zábava" pro ty diváky v hledišti...
Reagovat
Paseka
NIKDO MI NEVYMLUVÍ ŽE SERENA JE ČISTÁ !!! VĚŘÍM, ŽE JÍ NA TO JEDNOU PŘIJDOU A VŠECHNY TITULY JÍ VEZMOU !!
Reagovat
kada.tom
LOL ... s tímhle se jdi vycpat a polemizovat na idnes nebo na novinky
Reagovat
Oin
Říká ti něco jméno Lance Armstrong?
Reagovat
misa
Asi tak.
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
Největší Lucčina šance v životě a přitom tak strašně malá.
Reagovat
kada.tom
Serena už Lucku válcuje, dává tam občas pecky, ale Lucka se dost vyhazuje, má dvakrát tak víc UE jak Serena a Serena je rovněž mnohem lepší v klíčových momentech, což z výsledku dělá jednoznačnou záležitost. Jinak to utkání nemá vůbec žádný náboj, bohužel.

Serena má podobně jako Petra zvláštní finálovou auru, která jim nedovoluje finále prohrávat. Občas nějaké prohrají, ale jen výjimečně. Navíc mám prostě pocit, že Lucka je nějaká svázaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně stačí lehce svůj nadprůměrný výkon. Lucce nic nevychází, riziko, jistota, příjem....
Reagovat
kada.tom
souhlas, neřekl bych ani, že to je nadprůměrný výkon, spíše takový standard
Reagovat
pockerface
Lucka dnes hraje nejhůř za celý turnaj. Serena jí tam valí jednu kouli za druhou a Lucka nemá vůbec čas na údery.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má podobnou rychlost servisu jako Djokovic.. tak proč nejde zkusit ATP? WTA musí bejt pro ní hrozná nuda...
Reagovat
spaniel
Protoze by neměla sanci ani na challengru.
Reagovat
Fandina
Kdysi dávno to ona nebo Venus zkoušeli s nějakým hráčem kolem dvoustého nebo víc místa na žebříčku a neměla šanci. Kluci jsou rychlejší a silnější celkově, rány, pohyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko. Víc do bekhendu!!!
Reagovat
EllNino
to nevím teda :)
Reagovat
vendulkabendulka
Tak do forhendu! (Jake jsou jeste moznosti?)
Reagovat
EllNino
uplně jedno, Serena má všechno :DD
Reagovat
vendulkabendulka
Tak utecme!
Reagovat
VlS
To se prostě nedá
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, je to v pytli. Williamska je zdravá.
Reagovat
FulnekUltras
To už několik dnů víme... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, furt to vaše "Serena simuluje", jako co to má být? Vy, když chytnete rýmečku, tak jste 2 týdny doma a modlíte se, abyste náhodou neumřeli.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a ty její nemohoucí výrazy a gesta mezi výměnama. Asi se inspirovala od Sirény. :D Strašná komedie toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Takové výrazy ale má, i když je zdravá ...
Reagovat
Fandina
Dneska se tváří ještě hodně živě, někdy se jen plouží na kurtu a vyráží jakmile je míč v pohybu. Je to její běžný postoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes nesimuluje, je zdravá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé že v zápase s Timeou se málem rozbrečela, neudržela míček v ruce a za 2 dny servíruje 200 km/h. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak servis je jediný úder, který ovlivní ona sama. Prostě si nadhodí a dá do toho největší ránu, jaké je schopná. To je při nemoci asi ten nejlehčí úder.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu ? Chděl bych vidět Noleho nemocnýho dat 200
Reagovat
spaniel
Serena dela z ženského tenisu totální nudu. Par lidi tady psalo, jak je nuda, ze Djokovic dominuje. Ale Djokovic nema nejtvrdší podani, ani údery. Vyhrává tenisove. Serena je čistě o hrubé sile, je skutečně jak chlap mezi ženami, které si s tím neumí poradit. Nema žádnou rivalku, sbírá GS za GS.
Reagovat
deLaFere
Bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně ... Kdo umí, umí. Kdo neumí, čumí.
Reagovat
baggik
Podepisuju, do puntíku!
Reagovat
misa
Hnus, nuda, beznaděj, běžná žena s tím nemůže soutěžit.
Reagovat
Kozoroh
Přesně tak, spanieli. Její psychická síla je založená na servise, který je tak její berličkou
Reagovat
smazaný uživatel
Je to težké hrát proti někomu, kdo má sílu jako chlap
Reagovat
kada.tom
Serena servíruje jako bohyně a Lucka je na returnu téměř neškodná.
Reagovat
Fandina
Serena jede, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda vidím jak je Serena nemocná ...
Reagovat
Jabadu
No, dlouho to netrvalo. Serena super, na druhé straně zoufalost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no. Serena hraje skvěle, Lucka hraje mnohem víc "na jistotu" a nemá tak Serenu čím ohrozit.
Reagovat
kada.tom
Serena bere i první hru 2. setu.
Reagovat
deLaFere
Vždy Serenu minimálně velmi respektuji, dnes mě vyloženě s..e
Reagovat
FulnekUltras
už je to vyloženě přehnané a okaté...
Reagovat
Oin
Sirénu jsem neměl rád nikdy, ale po její letošní simulantské etudě jsem s ní skončil nadobro.
Reagovat
pockerface
prosim tě dejte už všichni pokoj s tou simulací. Existují doktoři, kteří dneska dokážou za den člověka dát do kupy. Když Jardu Jágra na MS chytlo tříslo, tak ho dal za den Kolář do kupy a normální člověk neprofesionální sportovec by s tím marodil minimálně týden. Tak proč by Serenu nemohl doktor dostat za den a půl z nachlazení(chřipky). Navíc si to nejhorší odbyla ve středu a čtvrtek.
Reagovat
Oin
Tak určitě. I polámaného mravenečka vyléčili raz dva.
Reagovat
pockerface
Ono je i to publikum nějaké ospalé, tam snad vůbec nikdo nefandí, všichni jen sedí a čumí. Trochu by to měli rozpumpovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Serenka ve finále. Klasika :) Lucko zabojuj
Reagovat
kada.tom
Nic moc tenis, zatím. Serena je na servisu silná a jestli jí i dneska něco zlobí, tak to není příliš znát. Tenisově vynikající, Lucka je dost agresivní, ale bohužel, k jejímu neprospěchu, jí to lítá docela často mimo vymezený území.

Zatím je to docela jednoznačný, já osobně jsem čekal mnohem vyrovnanější set.
Reagovat
misa
Serena dá buď eso, nebo Lucka zkazí return. Mám obavu, že s tímhle servisem bude W. strašit na okruhu do čtyřicítky a posbírá třicet gs.
Reagovat
Jabadu
Na returnu jedno velké NIC. Kdyby takhle hrála proti Nastě, tak letěla už v prvním kole. Hraje čím dál hůř.
Reagovat
pockerface
Vždy hraješ to co ti dovolí soupeř, dnes Serena Lucce moc šancí nedává, posílá jí tam jednu kouli za druhou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Nasťa nemá tak silné údery ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je to zcela bez atmosféry a působí to jako zápas třetího kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena si to finále vůbec nezaslouží .. natož titul ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D A kdo si to finále a titul jako zaslouží?
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo jiný ?
Reagovat
Patri.k
Serena je dneska příliš dobrá... ve výměnách je to dobrý, jen se dostávat častěji do výměn...
Reagovat
kada.tom
Lucka je až příliš agresivní a padá jí to mimo kurt ... Sereně to tak docela ulehčuje
Reagovat
Fandina
OT Hlavajda stihla rychlý přesun do Hertogenbosche z RG a první zápas na trávě vyhrála. Super Andrejko.
Reagovat
kada.tom
my si "expresky" přečíst umíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Žebříčky si taky umíme přečíst a nevšiml jsem si, že bys někdy takhle reagoval na tommra ;)
Reagovat
Fandina
zajímavé, že?
Reagovat
mrafe
Tomáš to trochu přehnal a zbytečně, ale možná to byla poslední kapka, čím ho Fandina vytočila. Já si myslím, že Slacker a iqe do Tommra rýpají a naváží dostatečně, dokonce někdy i bezdůvodně. :-/
Reagovat
Fandina
ale moji radost z toho už ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, jestli druhé kolo budu muset odehrát taky ještě dnes? :)
Reagovat
Fandina
Tady podle toho to vypadá, že ano, bohužel.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/822/OP.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nic moc, ale snad ji ten vyhraný tie-break 3. setu psychicky pomůže. :) Jinak děkuji za odkaz :)
Reagovat
Fandina
Ale jsem ráda, že alespoň vyhrála tenhle zápas, když ještě včera hrála na RG. Alespoň to.
Reagovat
Oin
Už zkolabovala?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucčino podání působí jako čajíček, když jí ho tam Serena vrací takovýmto způsobem.
Reagovat
pockerface
To jsou neskutečný rány co tam Serena posílá Lucce na druhou stranu. Stát tam neprofesionál, tak mu Serena snad tou ranou zlomí zápěstí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč přesně na tom tréninku před kamerama dělá, že se neudrží na nohou, odmítá pinkat balónkem a pak na kurtu běhá jak za mlada? Člověk by si řekl, že v jejím věku a s jejími úspěchy takovouhle komedii nemá zapotřebí
Reagovat
pockerface
co dělá na treninku je její věc a navíc já jsem tedy neviděl neochotu pinkat, prostě měla uvolněný trénink.
Reagovat
Jabadu
Lucka pár dobrých momentů měla, ale všechny důležité body jdou za Serenou.
Reagovat
Paseka
Serena je komediantka. :-( To je fakt síla.
Reagovat
Andrew89
proč by měla být komediantka?
Reagovat
pockerface
tak jako dokážou dát lékaři do kupy na další zápas fotbalisty, hokejisty, na závody lyžaře, tak proč by nemohl dát turnajový lékař do kupy Serenu? Sharapka hrála taky první kola s nachlazením a pak za 2 dny byla OK.
Reagovat
Andrew89
přesně tak...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko zmobilizuj všecko, finále dej ve dvou setech,
obludu nesympatickou hnusnou, pošli na lavičku brečet.

Žaludek se mně obrací když chlapisko nezdařené,
na kurt ´hrdě´ se vpotácí, ať už ke všem čertům táhne.

Proč nepodařenec temný netáhne hrát mezi chlapy?
Nahnusí se mezi ženské, v mužích lítaly by z něj jen chlupy.

Lucko držím všecky palce, ať se dílo podaří,
Frankenstein ať je bez šance, nechť se z dvorce vypaří.

Černoch dělá nemocného, zákeřný typ ohavný,
na to mu Lucko nenaleť, tluč koberec špinavý.

Nejdřív hraje ty své finty, div se na zem nesvalí,
a pár minut před zápasem, zázračně se ´uzdraví´.

Nebude to vůbec snadné, nemalujme si pohádku,
zapomeň psychické bloky a buš do něj od začátku!
Reagovat
vendulkabendulka
Dobry Boze :( Ale tak treba mas nejake jine dobre vlastnosti.
Reagovat
Mercury
Dost hrůzostrašná rýmovačka.
Reagovat
FulnekUltras
Ať žije Mášenka !!! ;)))
Reagovat
pockerface
Navíc dnešní podmínky nahrávají Sereně, je teplo, ale ne vedro a hlavně antuka je o dost rychlejší než v minulých dnech.
Reagovat
smazaný uživatel
williams klasická odporná simulantka
Reagovat
VlS
je v plný formě :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Serena hraje určitě lépe , ale Lucka tu agresivitu přehání pokud vše bude zahazovat tak určitě nevyhraje
Reagovat
pockerface
Lucka říkala, že bude hrát na riziko, že sice do toho nepůjde bez hlavě, ale že musí riskovat, hrát agresivně i za cenu chyb, jinak, že nemá žádnou šanci. A to se potvrzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
tvl to byl return
Reagovat
Oin
Chudák nemocná to snad nějak dopinká.
Reagovat
A.R.R.
jdeme na to, dneska to vyjde!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist