Šafářové pomáhá odpoutat se od tenisu psík Rocky

28. 8. 2018, 21:04
Aktuality 9
Vlastní akreditaci i dárky dostal na tenisovém US Open chlupatý Rocky. Teriér bývalé finalistky Roland Garros Lucie Šafářové je v New Yorku vítán a přítomen u kurtu i v šatně.
Profily hráčů

"Pes je sice starost, musíte chodit několikrát denně venčit, ale ještě větší je radost. Jsem ráda, že ho mám. Člověka od všeho odpoutá," řekla Šafářová. Psa si pořídila na jaře, když nemohla kvůli zdravotním problémům hrát.

Na US Open nosí psíka v tašce všude s sebou. "Tady to je pro psa nejlepší grandslam," uvedla tenistka. Na Australian Open a do Wimbledonu pes kvůli karanténě nesmí, zakázaný je i na French Open, ale letos měl Rocky výjimku.

Ve Flushing Meadows dostal pes akreditaci Rocky Safarova a v šatně i malé překvapení. "Když jsem otevřela skříňku, měla jsem v ní flašku s čepicí pro sebe a flašku s hračkou pro něj. Asi už vědí, které hráčky mají s sebou psa. Mysleli na nás a normálně dali pejskům hračky do skříňky. Říkala jsem si: To je teda hodně dobrý."

Při utkáních hlídá psa její trenér Rob Steckley. "Je hrozně hodný. U zápasu spí, vůbec ho můj tenis nezajímá," naoko se zlobila Šafářová. Je ráda, že už její čtyřnohý společník nevstává brzy ráno v šest hodin, ale vydrží do půl osmé.

V zákulisí není Rocky jediným psem. "Mazlíčka" zde mají třeba bývalá jednička Dánka Caroline Wozniacká i vítězka Roland Garros Lotyška Jelena Ostapenková. "Je jich tu dost. Na trávě to tam lítá, že lidi koukají," smála se Šafářová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
peggy
Lucko fandim Ti,ze vozis sveho pejska.Vim,ze zdravi je nadevse a osobni zivot je Tvuj a proto Ti preji jen stesti.
Reagovat
Holahej
https://pbs.twimg.com/media/DkLr_M9UYAAC5wF.jpg:large

FANDÍM!
Reagovat
Frick
Asi takto: Je to největší (mini)pes, kterýho si Lucka mohla pořídit, aby ho měla všude sebou. Takhle to beru já :o) Taková Schippers to nemá asi tak napjatý, aby si nemohla pořídit Australskou ovčandu Sammie. Nebo spíš má někoho, kdo jí hlídá. Ale je to fakt fešanda :o)
https://www.instagram.com/p/BmbQtsllXtU/?taken-by=aussiesammie

Tady poslední video s Rockym.

https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/68654740ee94d32bd551287b9b590ca3/5B8854B0/t50.12441-16/40312466_2103510353201876_1241687559468774230_n.mp4
Reagovat
misa
Věděl jsem, proč nemám po jejím zápase otevírat Tenisportál, tím myslím pokračování seriálu o sportovním odcházení :) Ale jo, vůči fanouškům se vždy chovala vstřícně, takže její dlouho dopředu oznamovaný konec nikoho nemůže překvapit.

Ještě na začátku roku snila o vysokých metách, ale jak už to tak bývá, život (včetně toho soukromého) se zamotal a všechno je jinak. Zradilo ji zase zdraví a možná už schází i motivace. Ale je fajn, že může končit na tenisovém kurtu a není to žádné trápení. Po návratu zdolala pár dobrých hráček, hraje pěkně :)

Tak na přelomu středy a čtvtka vyzve Lucie hráčku top 20, věřím, že bude bojovat až do konce, dále čtyřhra s Beth a Quebec, kde jí radost udělal titul z roku 2013.
A mně taky :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-v-quebecu-vyhrala-po-5-letech-turnaj-wta-12942/

A potom? Asi sbohem, lásko...
Reagovat
Frick
Nevim, no. Zvládá to Zvonareva (s dítětem), zvládá to Minnella (s dítětem), Bára taky nemluví o konci (a to má tu achilovku, kterou už snad 4 roky "přechází"). Nic já nebrání si příští rok zahrát GS + pár dalších turnajů. A do toho bude mít dost času i na relax.
Reagovat
Dobry-den
Rocky Safarova :D
Reagovat
jackiec
zbytečný článek o chlupatých potvorách
Reagovat
ivecka
Říká ten,kdo nic nechápe...
Reagovat
Andrew89
pritel Tomas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist