Šarapovová se v Brisbane pokusí ukončit sérii 13 porážek proti Sereně

2. 1. 2014, 10:12
Aktuality 168
WTA BRISBANE - Očekávánému semifinále v Brisbane nezabránila Kaia Kanepiová ani Dominika Cibulková. Diváci v Austrálii se mohou těšit na již 17. střetnutí Sereny Williamsové s Marií Šarapovové, jejichž souboje neskončily jen dvakrát výhrou ruské tenistky,
Maria Šarapovová

Mimo kurt to mezi nimi občas zajiskří. To když si jedna přes média rýpne do druhé a 'oběť' úder vrátí. Naposledy se loni na podzim 'nepohodly' kvůli svým přítelům, na kurtu se však Serena Williamsová s Marií Šarapovovou respektují.

Tenisová rivalita mezi současnou a bývalou světovou jedničkou ale zůstává i na dvorcích a na jejich již 17. oficiální vzájemný souboj se mohou těšit diváci v Brisbane, kde se zítra utkají o postup do finále. Šestadvacetiletá Ruska sice v začátku své úspěšné kariéry o šest let starší Američanku dvakrát porazila (v roce 2004), ovšem už třináctkrát v řadě nedokázala Williamsovou přetlačit a v bilanci prohrává 2-14.

"(Šarapovová) je velká šampionka a loni měla skvělý rok, navzdory jejímu zranění," řekla Williamsová, jež si nedokáže vysvětlit, že s Ruskou už skoro 10 let neprohrála. "Nevím, ale odehrály jsme několik opravdu dobrých zápasů."

"O té sérii samozřejmě vím. Snažila jsem se, ale už mnohkrát jsem neuspěla. Teď mám další možnost jít a pokusit se to změnit," řekla světová čtyřka Šarapovová.

Maria Šarapovová v Austrálii hraje poprvé od loňského srpna, kdy kvůli zranění ramena předčasně ukončila sezonu. Po úvodní hladké výhře nad Garciovou a postupu bez boje přes Bartyovou už musela ve čtvrtfinále proti Kaie Kanepiové zařadit na vyšší stupeň.

Ruská tenistka sice estonskou soupeřku v předchozích dvou vzájemných duelech na antuce porazila bez ztráty setu, dnes však na rychlém povrchu v Brisbane ztratila čtyři z úvodních šesti gamů na podání a prohrávala 4-6 a 0-1 s mankem brejku. Ovšem od té chvíle už nečelila jedinému brejkbolu a zápas vyhrála 4-6 6-3 6-2.

Serena Williamsová měla v úvodním kole volný los a ve svém prvním zápase sezony proti Petkovicové hodně chybovala. Dnes proti Slovence Dominice Cibulkové už byl výkon dvaatřicetileté Američanky podstatně lepší a výhra 6-3 6-3 se zrodila za pouhých 62 minut hry. V prvním setu Serena neztratila po servisu ani jeden fiftýn, ve druhé sadě pak po svém podání prohrála jen šest míčků.

"Dnes jsem hrála mnohem lépe. Bylo znát, že už jsem tu jeden zápas odehrála, což mi dnes pomohlo," komentovala Williamsová.



Do semifinále nakonec postoupily všechny čtyři nejvýše nasazené hráčky. Viktoria Azarenková však měla velké potíže s ukončením zápasu se Švýcarkou Stefanií Vögeleovou, proti které proměnila až desátý mečbol. Především druhá sada se zdála být nekonečná. Tři příležitosti v řadě Běloruska zahodila za stavu 5-4 a 40-0 při svém podání, dalších pět šancí duel ukončit pak nevyužila v tie-breaku. Světová dvojka se dočkala až v rozhodujícím dějství v deváté hře při jubilejním 10. mečbolu.

O finále si Azarenková zahraje proti Srbce Jeleně Jankovičové. Bývalá světová jednička dnes otočila zápas s Angelique Kerberovou a potvrdila tak dobrou formu na začátku sezony. Němku po dramatické první sadě porazila 6-7 6-3 6-1.

Ve vzájemné bilanci vede Azarenková 5-4, poslední souboj loni na Turnaji mistryň však vyhrála Jankovičová.

- WTA PREMIER BRISBANE -
(Austrálie, tv. povrch, 1.000.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (02. 01. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (1-USA) - Cibulková (9-SR) 6-3 6-3
Azarenková (2-Běl.) - Vögeleová (Švýc.) 6-4 6-7(7) 6-1
Šarapovová (3-Rus.) - Kanepiová (Est.) 4-6 6-3 6-2
Jankovičová (4-Srb.) - Kerberová (5-Něm.) 6-7(8) 6-3 6-1

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

168
Přidat komentář
smazaný uživatel
Serena má takovou formu, že jí porazit je fakt hrozně těžký. Taky je to na těch zápasech vidět. Trošku mi to i vadí, protože zápas je skoro předem jasnej. Ale ono se to jednou změní
Reagovat
Sonja
může Jeca vyrovnat vzájemnou bilanci na 5-5:-)
Ale vidím to tak, že budu bez nervů sledovat. Ať už vyhraje JJ nebo Vika, budu spokojená:-))
Reagovat
Sonja
Větřím podobný průběh, jaký měl jejich loňský zápas v Cincy...
(23 brejků)
Reagovat
dadaft
kupuju letenky do Austrálie, protože evidentně potřebuješ anděla strážného...
Reagovat
smazaný uživatel
tolik odstoupeni. no, sezona je dlouha
Reagovat
Sonja
V 1.setu Kirsten úplně mimo...Anička bezchybná (jen 2UE), ale často ani neměla čas tu chybu udělat.
Jinak je vidět, že proti kamarádce se nechce moc povzbuzovat.

Tak ve 2.setu začla Kirsten čistou hrou, teď se asi bude hrát úplně jiný zápas:-)
Reagovat
Sonja
Co se 2.setu týče, často se nevidí, aby si holky celý set držely servis. K videní byly jen dvě brejkbolové šance, obě na straně Any, ale pokud vím, na obě přišel od Kirsten velmi dobrý servis.
Chtěla bych Anu pochválit za velmi dobrý výkon na servisu, nenabídla ani jeden brejkbol, trefila 6 es a další hromadu přímých bodů.
Jinak se při zápase vůbec nepovzbuzovala, první "IDEMO!" přišlo v TB, když si vypracovala matchbally krásným running FH po čáře:-))
No, gratuluji moc k finále!

Teď bohužel slyším, že tam už čeká Venus, protože Jamie odstoupila:-(((((((((
Reagovat
Sonja
Tady jsou ještě statistiky zápasu:

http://2i.cz/2i/i/52c65a0e/44a2f7d80b672c044f3f8a55b4e008f4/266b6b4192.f.png
Reagovat
Sonja
A tady to jediný "idemo":-D
https://pbs.twimg.com/media/BdCEU-SCUAAyN_o.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je moc velka skoda jestli Jaime odstoupila. Hlavne dadafta to bude hodne mrzet, tak aby se rychle dala pred AO dohromady. Snad Anicka konecne uz urve ten titul po tak dlouhe dobe. Ajde!
Reagovat
Bob
Ano. Pokusí.
Reagovat
smazaný uživatel
2013 WTA Media Guide v pdf, 16 MB, 260 stran

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/MediaInfo/mediaguide2013.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra (vlastně už skoro dnes) hraje opět první zápas Radek ..http://hopmancup.com/news/2014/01/03/day-7-preview
Reagovat
smazaný uživatel
Má nějakou protekci ne? Já se kouknu jen na Petru, spíš jak jí to půjde, abych ji mohla samozřejmě zkritizovat :D:D:D Navíc když je to jejich první vzájemný duel :)
Reagovat
PetaM
http://hopmancuptennis.ids-sports.com/schedule.aspx

Podle tohohle hraje první Petra, tak jako kde to jsme ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
PetraFans se odkazuje na oficiální stránky, těm bych věřil spíš. ;-)
Reagovat
PetaM
No na těch jsem to taky našel :D Stačí si dát v záhlaví stránky "Scores" a "Live Scores" ... :D
Reagovat
PetaM
A mimochodem, stačí si to jen pozorně přečíst, na tom odkazu, co dávala Markét je to samé, akorát u Radkovo zápasu je napsané "Match 2" a u zápasy Petry je napsané "Match 1" :D :D Vůbec jsem si toho nevšiml :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, máš pravdu. By mě teda zajímalo, proč to mají přehozené, že by pro zmatení nepřítele? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem hlavně zvědavá, kde budeme my, až Petra dohraje, snad ne v zádeli :D:D:D
Reagovat
PetaM
No tak to je jasné :D Doufám, že si to Markét a Lunej ještě přečtou a nebudou spát dlouho, jinak Petru zaspí :D
Reagovat
PetaM
My? :D My budeme poslouchat trapné kecy, jak mohla Petra porazit Sloane ... Že měla jen štěstí a Sloane neměla svůj den ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
O Petru strach nemám, ale na Radka jsem zvědavý, jak zvládne reparát. ;-)
Reagovat
PetaM
No nic, jdu spát lidi, ať zítra na Petru vstanu :D Dobrou a hezké sny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co my tím jako naznačuješ? Že nevstanu na Petru? Na rozdíl od jiných jsem např. v sobotu nešla spát vůbec, stihla jsem Radka, Petru a 1. set jejich mixu, takže jako co? :D:D:D Sice jsem pak v neděli byla jak zombie, ale to je jedno. :) A ty už víš, že Petra vyhraje? Já to ještě nikde nečetla :D:D
quesh - tak já se přiznám, že od Radka mi to je tak nějak jedno, mě zajímá, jakou bude mít Petra formu a jak bude se Sloane hrát, abych mohla trochu tušit, jaký fanouškovský rok mě bude s Petrou čekat a připravit se na to. I když na to se asi nedá připravit nikdy...:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
"mi" - fuj..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě je normálně Radek taky ukradený, ale když hraje mix s Petrou, tak to, že to hrál hůř než ponocnej, to prostě přehlédnout nemůžu. :-))

Jinak mě samozřejmě zajímá hlavně Petřin zápas se Sloane. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Beru to prostě tak, že má v sobě /jako každý chlap/ kus ješitnosti a chtěl ukázat, kdo by tam měl být ten hlavní a před milovanou se chtěl vytáhnout, dokážu to pochopit :D Je to pro oba dobrá zkušenost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím - že se chtěl předvést proti Španělům, kdy o nic nešlo, to chápu, ale proti Francouzům to měl vzít trochu vážněji. Když Petra mluvila o obhajobě, tak do větru určitě nemluvila. Podle mě ji tím spíš musel naštvat - ona se tak nadřela na vyrovnání a on jí to pak v mixu takhle zvojtí.. Myslím, že větší dojem by na ni udělal, kdyby místo předvádění se dělal, co se od něj čekalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se přiznám, že je mi to úplně jedno, v přírodě se sameček taky natřásá a naparuje, holt to máte v genech :D:D:D Já žiju už AO, dneska se těším na hodně zápasů, snad to fyzicky zvládnu. Hlavně na Petru, Serenu a debl Toma. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No je faktem, že mi Radek někdy svým chováním připomíná spíš zvířátko chovající se podle jednoduchých pudů a instinktů než dospělého člověka :-)) Nicméně i v přírodě se samačkové natřásají jenom, když se nějakou partnerku snaží uhnat a Radek už Petru uhnal, pokud vím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D kdoví, co bys dělal ty, kdybys stál vedle Petry :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D To nevím. A mám takový pocit, že v téhle verzi reality se to ani nedozvím. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Stefanie: Zápas Viky už jsem tady v jeho průběhu tak nějak okomentoval... Hodně těžký byl začátek, kdy byla Stefanie hodně nebezpečná na returnu. Bylo to velmi vyrovnané, potom ovšem Vika získala rozhodující brejk na 4:3. V devátém gemu sice Vika na returnu neproměnila pět setbolů, ale vzápětí dopodávala sadu čistou hrou... Ve 2. setu to dlouho vypadalo, že to Vika dotáhne, ale za stavu 5:4 a 40-0 jí odešel první servis a Stefanie byla ve výměnách lepší. Ta chyba od Cicak, která právě v tomto gemu vzala Vice fiftýn, už tady byla taky zmíněná... Pak to vypadalo na pohodový tie-break, ale Vika ztratila vedení 6-2 a potom ve 2. setu ještě nevyužila osmý mečbol. Stefanie to potrestala a šlo se do 3. setu... Ve třetí sadě neměla Vika moc dobrý začátek a už v prvním gemu musela odvracet tři brejkboly. Asi byla na začátku 3. setu ještě trochu rozhozená, ale pak se z toho oklepala a třetí sada byla nakonec poměrně jednoznačná.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/hI1Qq6Ef/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Kaia: Zápas Mashy jsem neviděl, protože se hrál v noci. Podíval jsem se jenom na highlighty (odkaz níž)... Docela mě překvapilo, že hned na začátku to byla brejkovaná, protože Masha v 1. kole podávala skvěle. Tentokrát ale Masha hned v úvodu ztratila dvakrát servis, zároveň ovšem dvakrát získala rebrejk. Pak bohužel v šestém gemu Masha nevyužila dva brejkboly a v sedmé hře gembol, což Kaia potrestala a výhodu brejku tak měla ona. Tam se 1. set rozhodoval, protože Kaia už to pak při svém podání dotáhla... Ve 2. setu Masha zase hned na začátku ztratila servis, ale hned vzápětí si ho vzala zpátky. Klíčový byl brejk na 4:2 a Masha si vynutila třetí sadu. Jinak je takovou zajímavostí, že ve 2. setu probíhaly gemy celkem rychle a nebyla tam ani jedna shoda... Ve třetím setu už Masha neztratila ani jeden servis a nenabídla Kaie ani žádný brejkbol. Masha získala brejky ve třetím a sedmém gemu, což znamenalo její vítězství a obrat v tomto zápase. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/88SSLp9L/#prubeh-zapasu;1
http://www.wtatennis.com/videos/article/3601014/title/brisbane-sharapova-vs-kanepi
Reagovat
smazaný uživatel
Co očekávám od semifinále? Určitě těžké zápasy pro Mashu i pro Viku... Masha se utká proti Sereně, takže se od ní moc nečeká. Svou nasazenou pozici na tomto turnaji potvrdila a finále by bylo příjemným bonusem. Určitě si ale nemyslím, že by Masha byla proti Sereně bez šance. Čert vem nepříznivou vzájemnou bilanci a nějaké kecy o komplexu. Serena v minulé i předminulé sezoně prohrála jenom čtyři zápasy a prakticky všechny aktivní hráčky mají proti ní špatnou bilanci. Ačkoliv se Mashe moc nevěří, tak ona je pořád jednou z těch, které mají proti Sereně největší šanci na úspěch. Masha teď nemá úplně top formu, ale to asi nemá ani Serena. Zápas proti Kaie jsem neviděl, ale pokud bude Masha podávat jako s Garciou, tak by to mohlo být zajímavé... Já věřím, že Masha uhraje minimálně jeden set. :) No a co se týče Viky, tak proti Jeleně bude favoritkou, ale asi ne tak jednoznačnou. Přece jenom, je to zápas mezi druhou a čtvrtou nasazenou a Jelena teď vykazuje taky kvalitní výkony... Ale já si prostě myslím, že minimálně jedna moje favoritka ve finále bude. Kdyby se tam dostaly obě, to by byla pecka a ještě kdyby se to povedlo Aničce v Aucklandu (TP na tenhle turnaj nějak rezignoval)... No ale možná by to bylo lepší až v Melbourne, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už tady zmiňuješ ty "kecy" o komplexech, což jsem napsala já, tak mně to jako kecy nepřijdou, je to můj názor, stejně jako jsem to napsala u Berdi. A promiň, ale mně např. Mašena nepřijde jako jedna z těch, které mají šanci na úspěch, to určitě je Vika, která s ní dokázala sehrát nejlepší zápasy, když nepočítám náhody, kdy Serenu vyřadila Sabina apod.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom komplexu psalo na TP už tolik lidí, že je mi celkem jedno, kdo to napsal jako poslední. :D Tak Vika má proti Sereně určitě největší šanci, což je často vidět při vzájemných zápasech. Taky proto je Vika světová dvojka. :) Ale jsem si celkem jistý, že Masha má proti Sereně lepší šanci, než větší polovina ostatních hráček v Top 10. Třeba ve finále loňského RG nad Serenou sice nevyhrála, ale prohrála dvakrát 6:4, zatímco jiná hráčka by proti Sereně (která byla opravdu v top formě) prohrála třeba dvakrát 6:1. Krom toho je řada holek, které Serenu ještě nikdy neporazily...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála s ní 13 zápasů v řadě, naposledy ji porazila téměř před 10 lety. Nevím, jestli to nazvat přímo komplexem, ale v hlavě to Máša má, ať se ti to líbí nebo ne. A když si k tomu připočteme fakt, že Serena ji má dokonale načtenou, Máša ji nemá čím překvapit.. Nerad ti to říkám, ale Máša určitě nemá proti Sereně lepší šance než polovina hráček top 10, spíš naopak.

Ale líbí se mi, jak své favoritky neustále hájíš a podporuješ, za to palec nahoru. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě má Masha proti Sereně (bilance 2:14) větší šanci než Sara (0:6), Aga (0:8), Petra (0:5), Angie (1:3) a Caro (1:6). Na Li je něco jako Masha (má na to, ale bilance proti Sereně 1:10) a Jelena má proti Sereně solidní bilanci (4:8), i když poslední čtyři zápasy vyhrála Serena (ale dva tříseťáky). Vika má proti Sereně momentálně největší šanci. Sice má taky dost negativní bilanci (3:13), ale už třikrát porazila Serenu ve finále nějakého turnaje (z toho dvakrát loni) a v dalších čtyřech případech jí vzala set.
Reagovat
smazaný uživatel
čím by mohla Máša Serenu překvapit, čím???
Reagovat
smazaný uživatel
No jak jsi sám napsal, Máša má ze všech tebou jmenovaných hráček bilanci vůbec nejhorší. Že má větší šanci než Sara, to je zřejmé, co se ostatních týče, tam už si tak jistý nejsem. Aga, Petra, Li, to jsou sice hráčky, které Serenu neporazily, ale v poslední době ji potrápily daleko víc než Máša, Angie a Caro zase hrají stylem, který Sereně úplně nevyhovuje a i když ji sotva budou porážet pravidelně, pokud Serena nebude mít den, mohou ji se svoji urputnou defenzivou ubránit.

A ještě jedna důležitá věc: Serena zná Mášiny kvality, ví, že má silnou psychiku a umí si spočítat, co by se stalo, kdyby jí nějaký zápas pustila. Proto jí nikdy žádný zápas nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do háje, provokatére! Jestli sis nevšiml, tak tady srovnávám šance Mashy oproti šancím ostatních hráček z Top 10. Říkám, že Masha má proti Sereně větší šanci než Sara, Aga, Petra, Angie a Caro. Nic víc, nic míň. Nikde jsem nenapsal, že Masha zítra Serenu porazí (i když aspoň set by uhrát mohla :)).

A je teda velmi vtipné, že zrovna v této diskusi někdo mluví o hájení (nebo dokonce fanatismu) z mé strany, když jsem tady dneska zkritizoval Viku za ten závěr 2. setu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na tom, podle čeho tu bilanci bereš. Z mého pohledu má tedy jasně nejhorší bilanci Aga, následovaná Sarou a Petrou. Ty všechny mají úspěšnost 0%. Jinak Na Li už Serenu jednou porazila a jak píšeš, že Aga a Petra potrápily Serenu v poslední době "daleko víc", tak to by mě zajímalo kdy a kde. Aga vzala Sereně jediný set předloni ve finále Wimbledonu a od té doby s ní prohrála pětkrát 2:0. U Petry máš asi na mysli ten loňský zápas v Dauhá, kde Serena opravdu měla co dělat. Ale pořád je to jenom jeden vyhraný set za pět vzájemných zápasů. Masha třeba loni taky získala set proti Sereně ve finále Miami...
Reagovat
smazaný uživatel
Jírko, nevím jestli jsi někdy bral počty, ale i kdyby ta bilance byla 2 vyhrané zápasy ke 1000 prohraným, tak pořád to bude lepší bilance než třeba 0 vyhraných zápasů k 5 prohraným.
Navíc, si asi mála lidí uvědomuje, v jakých důležitých zápasech dokázala Maria Serenu porazit. Lidé mají velmi selektivní pamět.

Ale máš pravdu v tom, že poslední zápasy maly hráčky jako Petra či Jelena o dost větší šanci porazit Serenu, než Máša. V tom souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen doplnim, ze Aga Serenu hodne potrapila ve vynikajicim zapase v Montrelu 6/4 7/6 ale souhlasim s tebou, ze moc velke sance se Serenou nema. Ale nemyslim si, ze by ji nikdy nebyla schopna porazit... Jinak osobne si myslim, ze ma Serena Mashu taky docela dobre prectenou a Masha, ikdyz hraje hodne natlakovej tenis, tak proti Serene proste nema ten "Plan B" a to prave treba Vika a mozna i LiNa ma. Jinak Jelena ma s ni lepsi bilanci hlavne kvuli tomu, ze ji potkavala uz docela dost roku z5, kdy Serena jeste nebyla tak dominantni ale TOP hracka uz samozrejme byla
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, berete-li to procentuálně. Ono se ale také dá napsat, že Máša má se Serenou skóre -12, zatímco Petra "jen" -6. Obě možnosti jsou správné, i když každá dává trochu jiný výsledek. Btw. pokud mě paměť neklame, Máša porazila Serenu ve finále Wimbledonu 2004 a ve finále TM téhož roku. Od té doby ani ťuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si budeme muset ještě hodně počkat, než Petra proti Sereně sehraje 14 zápasů. :D Nic ve zlém, ale ono je to taky hodně o tom, že třeba Petra se k těm zápasům proti Sereně většinou ani nedostane. Nedovedu si představit, že by třeba na loňském RG uhrála Petra proti Sereně víc než Masha... Jo, Masha má obě výhry z roku 2004 (finále Wimbledonu a TM), což je letos už 10 let. Navíc je třeba sportovně uznat, že ve finále TM hrála Serena se zraněním. Ale pořád je na tom Masha líp než ty hráčky, které Serenu nikdy neporazily. A že jich není málo, když jenom v Top 10 jsou tři a další tři mají proti Sereně jednu výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono taky Máša do špičky vlétla právě někdy v tom roce 2004, zatímco Petra až o 7 let později. Tady bych viděl ten hlavní důvod, proč má Máša o tolik odehraných zápasů více než Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale i tak mohla Petra proti Sereně odehrát víc zápasů. Třeba Sara má o jeden zápas víc, a to se dostala do špičky ještě později než Petra... A taky nezapomínej na to, že Masha sice vlétla do špičky v roce 2004, ale po návratu v roce 2009 se zase musela dva roky škrábat nahoru (kvůli zranění spadla až na 126. místo).
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych zase mohl argumentovat tím, že když se Petra drala nahoru, tak byla poměrně dlouho Serena na marodce, vlastně skoro celý rok 2011.. Ale tak mohlo těch zápasů být o něco víc, to bezesporu.
Reagovat
MarcelPersch
,,ze ji potkavala uz docela dost roku z5, kdy Serena jeste nebyla tak dominantni ale TOP hracka uz samozrejme byla"

Známe Serenu, před lety Serena nebrala mimo GS a pár vyjímek turnaje moc vážně, je to hodně vidět i na počtu titulů, které teď mocně dohání.

Je sranda pro mě, jako fanouška Ree sledovat, jak se dohadujete, jestli je lepší 0:5 nebo 1:10.

Co se týče zítřka, myslím, že má Mária velkou šanci Serenu potrápit, protože jako na většině je vidět, že to ještě není ani zdaleka její top tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka dokopala Polsko do finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Panfil se chtel pred Agou asi hodne vysvyhnout, kdyz dokazal porazit Raonice i Seppiho :-) Kdo by to pred turnajem rekl, ja rozhodne ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je i skvělá deblistka, to je vidět. Škoda, že ho nehraje častěji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tak titul z Miami s Dankou mluvi za vse ale ona uz se soustredi na singla a treba nepotrebuje se nejak moc rozehravat od prvnich kol. Treba v roce 2012 neodehrala ani jeden. Spise Petre bych obcas toho deblika doporucil i na turnaji. A treba i s Agou, kdyby se holky domluvily :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V Dohe prší?..Alebo prečo sa nehrá..

Hm, myslel som, že v tak snobskej krajine vedia dazdu predchádzať..
Reagovat
smazaný uživatel
prší
Reagovat
smazaný uživatel
Dik..Snad len prehanka..
Reagovat
Karl
Tak kluci právě zvládli svůj zápas a jsou ve finále. Gratulace hlavně Honzovi, pro kterého to je druhé (nejen) deblové finále v kariéře. Hodně štěstí do finále, pojď. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to nebylo k vidění. Byl někdy Berďa ve finále debla?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj...Hezky oni, sice jsem to nevidel ale podle vysledku celkem presvedcive. Tak aspon ten deblovy titul by jim slusel a treba by i povzbudil.

btw. Tim pojd na konci jsem si nejdrive myslel, ze to psala Fandina :-D
Reagovat
PetaM
Jasně, že byl :) Dokonce má titul: Rotterdam 2008 :)
Reagovat
PetaM
A pak ještě finále ve Washingtonu 2010 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za info :)
Reagovat
Karl
V Rotterdamu to bylo s Tursunovem a ve Washingtonu s Radkem. :-)

Freedom: Taky často píšu pojď. :-) Prostě fandím všem našim stejně jako Fandina. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no ať už v druhém semifinále vyhraje kdokoli, bude to deblová extra-třída. Tak teda hodně štěstí hoši :-)
Reagovat
smazaný uživatel
už je Polsko ve finále? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poláci chytli dech jak vidím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samička by se asi nejradši zahrabala pod zem :) Nevadí, ještě můžou zabrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted uz by Polska mela mit finale jiste gne? Ikdyby prohrali super-tiebreak :-) Ale jeste Davaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Au :)))) moc pěkně hrajou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poláci otočili, nechápu :) Neviděla jsem to celé, ale oba páry byly hodně sympatický, Aga má skvělé nohy a postřeh, diváci byli jistě spokojení :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno kdo by to po prvnim setu cekal, ze by to Polaci mohli jeste otocit. Prvni set 1:6 a v super-tiebreaku prohravali jeste 5:7. :-) Skoda ze nebudu se moc koukat ani v soboru na finale :-(
Reagovat
Mayo
Nadal 6-0 Gulbis ??? a to kde nabral toľko výher
Reagovat
Mayo
otázka znie rovnako...nájde SW súpera ?
Reagovat
smazaný uživatel
a pokud ano, porazí ji ten soupeř??:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Serena je paňou, konkrétněji je slečnou, tak by měla hledat súperku a né súpera .-D
Reagovat
Mayo
nejsi ty fanda man united ?
Reagovat
MarcelPersch
Manchester bych letos moc nevytahoval :D

Jinak k Sereně, myslím, že dokud není Serena ještě úplně rozjetá, může mít zítra Maria velkou šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Agaa!
Reagovat
kada.tom
co je to s těma tenistama a tenistkama? první týden sezóny a je to jedna skreč nebo "bezbojka" za druhou?!?!
Reagovat
Sonja
Pokud nejsou úplně fit, tak nebudou před GS riskovat.
Reagovat
kada.tom
no právě, jak je možný, že jich tolik není fit? nechápu ..
Reagovat
klarat
Tak virózy, ať už dýchací nebo střevní, ty bych pochopila.
Reagovat
majkl005
ta Azarenka je tak strašně nesympatická holka, to až není možný
Reagovat
matesdc
Souhlasím!! Arogance a afektivní chování na hřišti....
Reagovat
smazaný uživatel
díky chlapci, že si toho taky všímáte, je to afektovaná hysterka, Navrátilové je k smíchu. Ale někteří slepí místní uživatelé toto nechtějí vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
A já už myslel, že jsem jedinej, komu je Azarenka tak strašně nesympatická. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je taky nesympatická, jen nějak nemám potřebu to sem pořád psát. :) respektuju, že tu má své fandy a moc na ni nekoukám.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že vy jste všichni sympaťáci...

Lunej: Tobě díky za rozumný komentář! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a nevidíš to, že tvůj problém ne náš, co to vidíme ...
Reagovat
Luky99
Hlavně, že ty seš sympaťák...
Reagovat
Sonja
Doufám, že Vika si nechá protéct mezi prsty i 9.MP, desítka je stylovější:-)))
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Statistiky: http://www.2i.cz/a23e3e14c7

Semifinálová bitva Jeca x Vika...tak to si užiju:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, Vika čekala na ten jubilejní mečbol. :D Jsem rád, že to zvládla a nakonec ten 3. set ani netrval tak dlouho... Sice to mělo být ve dvou, ale co už. Doufám, že se Vika trochu poučila a já jsem se taky poučil, že sem nemám během zápasu nic psát, protože všechno akorát zakřiknu (viz tie-break). :D

Tak, teď se můžu jít konečně naobědvat... :D
Reagovat
Sonja
Taky mě napadlo, že má ten nepovedený TB na svědomí tvé zakřiknutí, ale nechtěla jsem dráždit hada (dokonce hladového):-DDD
Reagovat
Sonja
Come ooon:-D
Reagovat
dadaft
vypadá to taky na dobrý zápas.
Reagovat
Sonja
Nekoukám, ale výsledek na livesportu mě příjemně překvapil:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný výměny u sítě, moc pěkné :)
Reagovat
Sonja
Osud kanadského dua je v roztřesených rukou domácí hráčky...Nezkaž nám to, Sam:-(
https://pbs.twimg.com/media/Bcz3N_CCAAEJmAH.jpg
Reagovat
dadaft
moc dobře se na tenhle tenis kouká!
Reagovat
Sonja
Na ty Samanthiny kiksy už tolik ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Sam hrála sakra BH slajz, když jí jde obouruč líp... 1:1, jsem zvědavá, jak Sam ustojí 3. set.
Reagovat
smazaný uživatel
to bude dlouhy zapas. 1.set 52 minut a 2. 57 minut...Tak snad Aga otoci. V otaceni zapasu je jedna z nejlepsich na okruhu, ikdyz proti Sam se ji moc nedari ale tedkon uz budou hrat 4. trisetak z 5 vzajemnych zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co pořád ta tvoje Aga chodí k síti, to snad obranáři nedělejí ne? :D:D Sakra Sam, hlavně to nezačni prohrávat v hlavě, ještě je šance.. :)
Reagovat
Sonja
Nebude, teď už to pofrčí rychle...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam se zase vyhází.. ach jo. Má aspoň moc pěknou raketu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt jsem tam nic o obrane nepsal :-) Jen to, ze je to dlouhy zapas.

Sonja: Jses si jista? :-) 20 minut 5 gamu zase malo neni. Ale co, jestli rychle tak pro Agu!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak víš, jak to myslím ne? :) Bohužel Sam opět předvádí, co poslední dobou. Moc jí přeju, ale asi to už neotočí..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud na to koukas, mohla by jsi sem pak hodit statistiku zapasu jak to delavas? Ja bohuzel jsem jen na cislickach :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj tak dopodavani zapasu. V tom zas tak Aga silna neni ale snad to zvladne :-) Davaj jesterice...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Aze i Freedovi, ještě, že za HC nejsou žádné body :) Samičko, doufám, že v dalších zápasech se ti bude dařit, dneska jsi ukázala parádní údery, ale bohužel i to, že se necháš snadno rozhodit.
Reagovat
Sonja
No bohužel jsem to vypla hned zkraje 3.setu, takže statistiky nemám:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ta Voegelová připomíná Marion! :D asi to bude tou čelenkou, kterou měla Marion (ve Wimbledonu)
Reagovat
dadaft
ta bílá čelenka ji sluší. ))
Reagovat
Karl
Tak u žen už jsou rozlosovány obě kvalifikace příštího týdne. V Sydney se jí nezúčastní žádná Češka, v Hobartu rovnou dvě. Jak už jsem dříve upozorňoval - Kačka Siniaková - a potom ještě překvapivě Andrea Hlaváčková. Ta ale něměla Hobart napsaný ve svém programu a určitě chce stihnout i kvalifikaci v Melbourne. Hodně štěstí, holky!
Reagovat
Karl
* neměla :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za připomenutí. Katka má v 1. kole Belgičanku Mestach...
http://www.hobartinternational.com.au/wp-content/uploads/2014/01/QS1.pdf
Reagovat
tommr
Andrea asi nečekala, že v Aucklandu skončí tak brzo a chce se ještě trochu rozehrát před kvaldou na AO. Odehrát pár zápasů v Hobartu pro ní bude určitě lepší než pouhej trénink ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby Vika neproměnila 9 MP, to se jen tak nevidí!!! Musí se říct, že skoro všechny Stefanie odvrátila sama!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo jich osm, ale to je víceméně jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
*8 MP.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec jsem měl pravdu, nevyužila 9 MP! Jsem předpovídal! :DDD Využila až 10 MP.. :-)
Škoda, že nebylo slyšet, co Vika řikala Cicak, když jí podávala ruku..
Reagovat
Sonja
Říkala doslova toto:
***** ** **** ** !!!
Reagovat
dadaft
no toto!
Reagovat
smazaný uživatel
Stream na Vika-Steff?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.drakulastream.eu/static/popups/1922551017352760.html
Reagovat
dadaft
n e u v ě ř i t e l n é
Reagovat
smazaný uživatel
nebylo to 5-1? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už hraje Stefanie jakkoliv, neproměnit 8 mečbolů je prostě neomluvitelné. Myslím, že Vika bude po zápase hodně sebekritická, ať už to dopadne jakkoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
je kouzelna.. :-)
Reagovat
Sonja
Učebnicový late call...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Cicak je kráva. Ale Vika si za to může sama... Za stavu 40-0 to prostě už měla ukončit. :(
Reagovat
dadaft
Číča je náhodou dobrá, málokdy chybuje.
Reagovat
Sonja
No ale všechna čest Voegele, s jakou vervou šla odvracet matchbally. Jiné hráčky by už nejspíš za stavu 40-0 jen tak stály na příjmu s nastavenou raketou, Voegele tam odhodlaně poskakovala...jako by měla tucha, že teď přijde její chvíle:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepleteš si ji s někým? :D Ta už nadělala tolik chyb... Jenom H+H v deblu zařízla minimálně dvakrát.

Sonja: Máš pravdu, šla do toho po hlavě... Ale nevadí, Vika si to teď vynahrazuje v tie-breaku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, kolik ještě Vika těch mečbolů nepromění? :(
Reagovat
dadaft
čtyřhru nesleduji, ale ve dvouhře se mi Cicaková nijak nevybavuje jako moc chybující.
ale možná se pletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybuje často i ve dvouhře... Co si tak pamatuju svoje komentáře, tak jsem ji tady kritizoval už hodněkrát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
máte někdo stream na Aga- Sam? :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.drakulastream.eu/static/popups/1922721022352910.html
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas Maria vs. Serena se těším, ale Maria ještě není na nejlepší úrovni své hry, takže to bude ještě těžší než normálně.. :-))
Přesto jí věřím, vždyť co bych to byl za fanouška kdybych jí nevěřil? :DD
Ovšem estli nechce dostat nařezáno, musí skvělé servírovat(dneska jen 56% 1. servisu) a míň chybovat- v 1. setu 17 UE, dohromady 33 UE.. :-)
Tak třeba Maria překvapí!! :D
Reagovat
MarcelPersch
No, Serena taky ještě není úplně v top formě, tuším, že se schyluje k vyrovnanému zápasu.
Reagovat
dadaft
Steffi sympaticky, ale Vika už je evidentně v lepším rozmaru, než byla na konci minulé sezóny...

((( jsem zvědav, co s Jelenou )))
Reagovat
dadaft
hej Steffi, vypadáš jako jemná plachá dívka, ale na kurtu to umíš osolit pěkně. ))
Reagovat
dadaft
Steffi aj lov jů komón!
Reagovat
dadaft
tak teď se nechala Vika těžce rozhodit...
Reagovat
smazaný uživatel
ztratila set i s Kaiou.. Serena si bilanci pohlida. Videla jsem neco micku s Cibulkovou, to je silena rtut a umi docela "spechat", ale Serena, ac rozhodne neni v idealnim rozpolozeni, vymeny ustoji a nakonec stejne pretlaci. A kdyz k tomu bude i podavat...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tak pozeram na formy jednotlivych hračov tak

si neviem predstavit na AO inych vitazov ako Djokovic a Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Jen to ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu uvěřit, že to říkám, ale naprosto s tebou souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe nejde nepamatovat si... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja si zase pamätam, že fandiš Age
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobre :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne je moja dračica späť snad Serenu vyklepe
Reagovat
smazaný uživatel
To sis zmenil nick a nebo sis musel udelat novy :-D

Videl jsem jen konec zapasu ale docela Masha kazila tak ti nevim. Mozne je ale vsechno...
Reagovat
smazaný uživatel
ja tu nebol 3 mesiace a nevedel som heslo na tamten ale pekne že si ma pamätaš
Reagovat
smazaný uživatel
delší čáru si nemohl mít? :) Nechci ti brát iluze, ale Mašhena na Serenu nemá, má z ní určitý komplex asi jako Berďa z Nadala, takže na zápas se ráda podívám a samozřejmě Serena Come on !!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je ina kapitola ked prehral s drevom Ivom:DDDD

ale čiara nečiara hlavne že som nazad že?
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud budeš mít zase tyhle hloupé komentáře, tak jdi zase vopred teda :)
Reagovat
smazaný uživatel
coo sa ti zase nepači sak je Ivo drevo je
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa mi nepáčiš, jen přijdeš s jiným nickem, už mě štveš :) Tak prohrál no, pokud vím, tak si kufry sbalili i ti hráči, co jsou nad ním, takže asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
sak ja som nic zle nenapisal len ze prehral s drevom ty to rozoberaš
Reagovat
smazaný uživatel
A čím by ji měla přehrát, tou jednotvárnou hrou, všechno rána a druhé podání stejné jako první a z něj plynoucí dvojchyby?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist