Šarapovová v Istanbulu vyhrála exhibici proti Büyükakcayové

28. 11. 2017, 10:51
Aktuality 8
Maria Šarapovová v neděli odehrála exhibiční utkání v Istanbulu proti domácí Cagle Büyükakcayové. Z vítězství se radovala ruská favoritka, která nad Turkyní vyhrála ve dvou setech.
Maria Šarapovová (© j48tennis.net)

Istanbul v posledním desetiletí hostil už řadu tenisových hvězd. V největším tureckém městě se v letech 2011 až 2013 pořádal Turnaj mistryň, od sezony 2015 se v 'bráně Orientu' koná antukový turnaj ATP 250, jeho první ročník vyhrál Roger Federer. 

V neděli měli turečtí fanoušci možnost vidět znovu po čtyřech letech celebritu ženského tenisu. V hale Sinan Erdem Dome se odehrál exhibiční zápas mezi bývalou světovou jedničkou a pětinásobnou grandslamovu vítězkou Ruskou Marií Šarapovovou a domácí jedničkou Caglou Büyükakcayovou.

Před 15tisícovým publikem se z vítězství radovala třicetiletá Ruska. Po vyrovnaném prvním setu přidala na obrátkách, vyhrála 7-6 6-0 a získala trofej 'Hvězda roku'.

"Byl to náročný, ale krásný zápas. Bylo příjemné být součástí takového zápasu." komentovala Šarapovová. "Fanoušci se postarali o výbornou atmosféru a jsem ráda, že podporovali i mě, i když jsem hrála proti domácí hráčce," dodala ruská hvězda.

V průběhu utkání Šarapovová dostala nabídku k sňatku. Dotazem se nenechala zaskočit a odpověděla 'asi'. "Už jsem pár takových nabídek dostala," smála se po utkání rodačka ze Sibiře.



"Pro mě to samozřejmě byla skvělá zkušenost a čest zahrát si proti takové hvězdě před domácími fanoušky, kteří udělali fantastickou atmosféru. Jsem šťastná, že jsem mohla být součástí tak skvělé akce," řekla nejlepší turecká tenistka v historii Büyükakcayová.

Šarapovová se letos na jaře vrátila na okruh po patnáctiměsíčním trestu za doping. O několik turnajů přišla vinou zranění steheního svalu a předloktí. NA podzim vyhrála turnaj v Tianjinu, ale také je vyšetřována ve spojitosti s firmou podezřelou z realitního podvodu a spiknutí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
peggy
Je velice krasne,ze Maria hrala v Istambulu a byla hvezdou.Moc ji to preji.At v roce 2018 dokaze,ze stale umi.Divim se,ze pan Federer sel hrat 250 to uz je tak chudy,ale zajiste byly dobre penize za reklamu.
Reagovat
dunphy
Páč Maria v té Komstamtimopoli hrála určitě zadarmiko :)))
Reagovat
PetaM
V Istanbulu to bylo za 0 bodů a za spoustu peněz. :D Holt Máša už nemá na drogy. Tak bere zápas s každou kdejakou.
Reagovat
rosm
Kde je iPTL?
Reagovat
blixa
... kampak se nám ti čerchmanti schovali ? Neschovali se milé děti. Umřeli !!! ;-)
Reagovat
rosm
to vim taky, ale proc, s takovou pompou fungovalo 2 roky...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě lepší než z většiny turnajů WTA... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nech žije uhorková sezóna. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist