Šarapovová ve Stuttgartu znovu neztratila set a je v semifinále. Rusce chybí poslední krok k jistotě startu na French Open

28. 4. 2017, 15:40
Aktuality 157
WTA STUTTGART - Maria Šarapovová při svém návratu po vypršení patnáctiměsíčního dopingového trestu válí. Ruska neztratila na halovém turnaji WTA Premier v německém Stuttgartu set ani ve třetím zápase, když ve čtvrtfinále přehrála 6-3 6-4 estonskou kvalifikantku Anett Kontaveitovou. Šarapovovou dělí od jistoty startu v kvalifikaci French Open jediná výhra. Tu si bude muset vybojovat proti Kristině Mladenovicové, která ji nazvala podvodnicí.
Maria Šarapovová; © Womens Tennis Blog

Maria Šarapovová má po vypršení patnáctiměsíčního dopingového trestu výbornou formu a předvádí konzistentní výkony. Ruská tenistka se před dopingovou aférou divákům naposledy představila loni na Australian Open a tento týden startuje na oblíbeném halovém podniku WTA Premier ve Stuttgartu, kde v letech 2012 - 2014 triumfovala.

Pětinásobná grandslamová vítězka obdržela od pořadatelů divokou kartu a jistotu startu v hlavní soutěži má v následujících týdnech také v Madridu a Římě. O divoké kartě na druhý grandslamový turnaj sezony French Open se stále jedná. Rozhodnutí padne 16. května v 19:00, kdy pořadatelé zveřejní verdikt na Facebooku.

Volnou vstupenku na antukový vrchol sezony ale Šarapovová možná nebude potřebovat. Od přímé účasti v kvalifikaci totiž rodačku ze Sibiře v tuto chvíli po výhrách nad Robertou Vinciovou, Jekatěrinou Makarovovou a dnešní soupeřkou Anett Kontaveitovou dělí jediné vítězství.

Statistiky zápasu
Kontaveitová - Šarapovová
4 esa 4
1 dvojchyby 2
53% 1. podání do kurtu 59%
65% úsp. po 1. podání 79%
36% úsp. po 2. podání 48%
14 vítězné míče 25
10 nevynucené chyby 12
2/8 brejkboly 5/6
čas 1:23

Úspěšná kvalifikantka a finalistka z Bielu Kontaveitová dokázala s pětinásobnou grandslamovou šampionkou držet krok až do stavu 3-3. Obě hráčky předváděly kvalitní tenis. Estonka dokonce byla dle statistik, i přes mizernou úspěšnost trefených prvních podání, na začátku o chlup lepší.

Od sedmého gamu ale byla na kurtu jen jedna hráčka. Šarapovová pozvedla svůj již parádní výkon na vyšší level a Kontaveitové povolila v dalších třech hrách pouhé dva fiftýny, když fantasticky servírovala i returnovala.

O nic horší nebyla ani druhá sada, v níž měla opět lehce navrch favorizovaná Ruska. Ve čtvrtém gamu sebrala potřetí soupeřce podání, ovšem brejk tentokrát nepotvrdila a poprvé od úvodního servisového gamu po patnáctiměsíční pauze své podání ztratila.

To však agresivně hrající Šarapovovou neodradilo. Přišel další brejk a v deváté hře šla podávat na postup do semifinále. Devátý game se změnil v pořádné drama. Třicetiletá Ruska bravurně zlikvidovala všechny čtyři brejkboly Kontaveitové, na ten pátý ale udělala nevynucenou chybu, když chtěla zahrát kraťas.

Estonka se tak do zápasu vrátila. Nicméně jen na chvíli. Šarapovová znovu tlačila od základní čáry a dva nevyužité gameboly Kontaveitové potrestala proměněním hned prvního mečbolu.

"V prvních šesti gamech jsme obě zjišťovaly, jak na hru té druhé vyzrát. Potom jsem chytila rytmus a hrála jsem opravdu dobře," zhodnotila utkání Šarapovová.

Trojnásobnou šampionku čeká v semifinále lepší z duelu Kristina Mladenovicová. Francouzka patří do skupiny tenistek, které nesouhlasí s udělováním divokých karet pro ruskou hříšnici. minulý měsíc Šarapovovou dokonce nazvala podvodnicí, náboj tak druhému vzájemnému duelu chybět rozhodně nebude.

Třiadvacetiletá Mladenovicová dnes potvrdila skvělou formu, když porazila 6-3 6-2 Carlu Suárezovou a ani v pátém letošním zápase na antuce neztratila set. Do semifinále postoupila už počtvrté v sezoně a ve světovém žebříčku se poprvé osune minimálně na 17. místo.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 776.000 dolarů
páteční výsledky (28. 04. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Siegemundová (Něm.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 7-6(3) 5-7 6-3
Halepová (4-Rum.) - Sevastovová (Lot.) 6-3 6-1
Šarapovová (Rus.) - Kontaveitová (Est.) 6-3 6-4
Mladenovicová (Fr.) - Suárezová (Šp.) 6-3 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

157
Přidat komentář
peggy
Nechapu jak se nekdo tak vulgarne muze vyjadrovat o tenistce,nevim zda se to pise i jinych,ktere mnely take tento problem?Mase preji aby ji to slo a dosla co nedale,ale moc to.com u neverim.
Reagovat
Krisboy
? - zaseknutá gramofová deska už zase jede :)
Reagovat
Fandina
Je to provokatérka.
Reagovat
Krisboy
Nemyslím, že je provokatérka. Spíš je trošku jednodušší.
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Jednoduchý člověk takhle nepíše.
Reagovat
a.magerova
Asi bychom si ji mneli prestat vsimat.... nebo.... asi bychom si ji nemneli vsimat.... ;-)

Jsem tim tak unesena, ze jeste pridam... dnes ke snidani jsem mnela chleba s maslem a k tomu jsem mnela sunkovy salam z roku 1977... :-)))
Reagovat
blixa
Archivní ??!!! Hmmmmm ! Lahůdka !!! ;-)
Reagovat
Krisboy
1977? Kvalitní ročník!
Reagovat
a.magerova
Retro týden v Lidlu, to jsem neodolala... sice normálně kupuju šunku 96%, ale tak 89% na salám dobrý... ;-)

https://img.kupi.cz/letaky/21985/thumbs/lidl-letak-retro-tyden-2_1000.jpg
Reagovat
letityfanousek
Chudinku ruskou všichni osočují, a ona to všem ukáže - davaj aftamobil a odjede v červené káře s popěvkem "vyližte mi pr*el, Mňa nedogoňat"
Reagovat
adalv87
Sharapova---pica na druhou!!!!!!!!
Reagovat
historik
tak tyhle tři gemy, kdy kája nejprve vachrlatě udržela servis, pak brejkla a pak odvrátila BB ve dlouhém gemu, by snad mohly pomoct, zvlášť ten poslední fiftýn :-)
Reagovat
Dobry-den
teď po dalších 3 gamech to působí celkem humorně :D
Reagovat
Krisboy
Humor je kořením života :)
Reagovat
Torn
Karolína prohraje první set v tie-brieku a hned je nejhorší na antuce. :D
Reagovat
Michaelus
Těším se na zápas Marie s Kristinou. To bude sakra pikantní :D Maria ji bude chtit vratit kecy o dopingu a Kika ji zase bude chtit prekazit FO... To bude šťvanateee :D doufam aspon 3 sety s tb ve tretim
Reagovat
horska.kraslice
Já myslím, že to proběhne v klidu. Mášena Kikinu spláchne, nebude žádné drámo. Mášena je nabuzená, není proti ní protiléku :-(
Reagovat
Fandina
Tak tak, Mária je nabuzená a v souvislosti s jejím tenisovým umem je to smrtící kombinace, takže bude bojovat, jako o život. Ale doufám, že Kiki bude chtít také, nicméně víc věřím Márii.
Reagovat
Michaelus
To já ale budu fandit spíš Kice :D
Reagovat
Pedronegro
jako příklad dětem vítězství nad zlem přeji jasně Kiki :)
Reagovat
Krisboy
Mě jsou extrémně nesympatické obě dvě, tak ať se tam třeba pobijou :D
Reagovat
Pedronegro
:) jo, jen Kiki nijak nedopovala, takže já to přeji jí :)
Reagovat
Dobry-den
Hlava není na kurtu. Měl jsem teda o Karolíně lepší mínění, abych pravdu řek.
Reagovat
Dobry-den
nechává míče prolétnout těsně kolem ní
Reagovat
historik
to je hrozný, co Karolína vyhazuje
Reagovat
Jabadu
Dnes už je konec. Ale hodně ji to nahlodá. Na antuce vlastně může prohrát s kteroukoliv.
Reagovat
Jabadu
"No bóóóže, tak shoří", povídal můj děda.
(Sousedovi naproti hořel barák)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:/)))))))))
Reagovat
sprchon
Do stavu 5:2 pro Káju jsem si říkal, jak je to až překvapivě v pohodě. Kája hrála chladně, bez nervů... Laura byla trochu svázaná. Pak se to ale obrátilo, domácí fanoušci Lauru ženou a Kája se nechala trochu rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hysterie kolem ní..Nejvíc mě dostal sport..Nahoře, kde bývají výsledky našich sportovců, nebo zápasy našich lig, najednou dali i první výsledek téhle Rusky..Já jí vůbec nežeru a nějak mě nebere..Neřeším jí, taky by jste s tím mohli přestat..Stačí tady zkousávat, že vůbec někteří fandí S.Williams..
Reagovat
FulnekUltras
taký je súčasný svet - šmejdům aby ses nakonec ještě omlouval
Reagovat
historik
Karolína nehraje dobře a nehrála ani včera, kdyby jakžtakž nefungoval první servis, tak je to hodně slabý. Ztraceným vedením z 5:2 Siegemund i němčoury v hale zbytečně postavila na nohy a teď to bude mít ještě mnohem těžší. Kraťasy doběhne, ale absolutně si pak neví rady, co s tím.
Reagovat
patriks
Karolína je rozhozená a to znamená že s Laurou prohraje.
Reagovat
Jabadu
Jako mrzí to, ale má prostě svoje limity a ty se na antuce projeví nejvíce.
Reagovat
Pedronegro
udivuje mě, že lidi, jako je monty, blixa a další, kteří ač jinak možná celkem schopní jedinci, kteří ale evidentně žádný sport na trochu závodní úrovni nedělali, se tady vyjadřují ke sportovní etice bez jakékoliv skutečné znalosti vnitřních poměrů mezi sportovci a vazeb mimo, jinak by nemohli bránit osobu, která přiznala, že léta užívala substanci, která byla konečně k 1.1.2016 zařazena na černou listinu, ač se o ní muselo vědět už léta, a jen se možná takticky čekalo na nějaký větší zátah, a napadají každého, komu se nelíbí, že tady léta hrála rádoby hvězda dlouhodobě užívající dnes konečně zakázanou látku,
a jasně, víme, že v minulosti řada lidí neodolala, třeba Armstrong a jiní cyklisti, atleti a v dalších sportech, naše hvězdy nevyjímaje, ale kde teď jsou, že?,
a ještě si představuji, co asi muselo probíhat u jejích sponzorů po její tiskovce (?bože to je ale kráva?), ale pak to spočítali a vyšlo jim, že se to přesto vyplatí, jinak by ji poslali kam patří, a tak tu zas řve jak pominutá, za nadšeného potlesku nahoře zmíněných, smutné ?
Reagovat
dunphy
Já teda Marunu moc nemusím, ale pls už netroll.
Reagovat
Pedronegro
sorry, už se na ně vykašlu :)
Reagovat
Torn
A ty zase nemáš páru o tom, jak fungujou ty údajně zakázané látky! Pochop, že tenis není atletika ani cyklistika. Ten výdej je tam absolutně nerovnoměrný, ta látka nemůže ani správně fungovat, když každý gem rhaješ jinak dlouho, máš jinak dlouhé přestávky. A že běreš něco měsíc po tom, co se to zakáže, z tebe ještě nedělá hráče, co užívá doping. Navíc ta látka je stejně sporná jako placebo.
Reagovat
Pedronegro
už mě to nebaví, nejde o užívání po zákazu, ale o léta před ním, a nejde o účinek jako u cyklistiky a atletiky, ale ty zřejmě vůbec nechápeš podstatu, takže je mi líto, protože vím, jak působí ty různé látky, na rozdíl od tebe ...
Reagovat
Torn
Nevíš, jen blbě plkáš :)
Reagovat
Fandina
Má ale pravdu v tom, že každý, kdo něco užívá, tak to dělá proto, aby mu to pomohlo.
Reagovat
Pedronegro
ale, jak to víš, nevidím tě na fyziologii a biochemii sportu, jsi mimo :)
Reagovat
Tornes
Děkujeme panu odborníkovi, že nás všechny osvítil svým neobyčejně moudrým a obohacujícím proslovem. Skláníme se před tvou znalostí biochemie a fyziologie, dokonalou vědomostí o složení meldonia, nemluvě o tvých obsáhlých znalostech zdravotního stavu Šarapové, o jejích myšlenkách a pohnutkách ani nemluvě.

Bijeme hlavou do zdi a sypeme si popel na hlavu, že my bídní lidé jsme se někdy opovážili přemýšlet a mít jiný názor než tvoje velectěná rozumnost. Již se toho nikdy neodvážíme, neboť moudrost a vědomosti z tvých příspěvků natolik tryskají, že nelze než sklonit hlavu a až na věčnost hlasitě volat: "Sláva buď nejrozumnějšímu a nejmoudřejšímu z lidí, velectěnému Pedronegrovi, jež jako jediný zná a má pravdu a jako jediný poznal moudrost světa, jež rozumí tajům všehomíra a je jediným, kdo nám bídným lidem může osvětlit veškerou temnotu. Sláva mu budiž na věky a zatracen buď každý, kdo se by se odvážil pochybovat. Amen!"
Reagovat
Pedronegro
to stačí synu, je ti vše odpuštěno :)
Reagovat
Krisboy
Co to ta Karolína vyvádí???
Reagovat
Jabadu
Mno ... protéká ji to mezi prsty, ale tak není to její povrch. A asi nikdy nebude.
Reagovat
kodkar
No prát servis do sítě a ostatní všechno do auto to není antukou ale nemohoucností.
Reagovat
Fandina
Tatínek svou dceru asi dobře zná, uklidňoval ji a povzbuzoval. Tak snad to Káje pomůže.
Reagovat
Jabadu
Dobře mluví otecko.
Reagovat
Jabadu
Špaténka. Karolína těžce podléhá tlaku, ale není se co divit. Věřme, že má vnitřní sílu.
Reagovat
historik
no to jsem přesně čekal, že to bude...samý kraťasy
Reagovat
historik
kájo to byla teda podělávka, mělo to být dávno hotový už při servisu siegemud
Reagovat
Jabadu
V dobrém šachu královna neodvratitelně útočí až na závěr partie.
.-)
Reagovat
lars
Nemci delaji velky hluk
Reagovat
Jabadu
Ten pocit, když víš, že Endží ...tsss ... vůbec neví, která bije a s kým se tančí ... a ty jsi současná virtuální světová jednička a na hotelu voní palačinky ...
:-)
Reagovat
historik
i když teď to sice vyšlo i s odvrácením BB, Karolína hraje strašně nedůrazně a opatrně
Reagovat
Torn
Chudák pan Plíšek...nejdříve je kouč Laury, potom Kotyza... :D
Reagovat
blixa
Ten chlap aby se snad rozkrájel ... :D
Reagovat
Torn
Ještě z něj neudělali umpira :D:D
Reagovat
aligo
nevíte jestli bude stream na youtube?
Reagovat
Fandina
Reagovat
jacksax
Only after contesting the Rome event will Sharapova have a ranking ? players are required to have at least three tournament appearances under their belt before they qualify for a WTA ranking.
Sharapova?s unranked status until that time means she misses the entry cut-off (based on rankings) for both the qualifying and main draws at Roland Garros.
To contest the tournament ? which she won in 2012 and 2014 ? she will be forced to rely on the generosity of tournament organisers.
Reagovat
EllNino
aaaha :)
Reagovat
Fandina
A nebudou se jí třeba ty tři turnaje, Stuttgart, Madrid, Řím do toho moci započítat?
Reagovat
jacksax
No já tomu rozumím tak, že cut je dřív než je odehraje. takže ne.
Reagovat
Fandina
Já se ptám, protože třeba los ve Stuttgartu byl taky dřív, než jí uplynul termín, když se losovalo, tak ještě hrát nemohla.
Reagovat
EllNino
to s tim nemá co dělat ... ona musí mít započítaný 3 turnaje a cut je ukončen dřív, než se jí stihne Řím započítat, bude mít započítané jen 2
Reagovat
Fandina
Tak úplně nemáš pravdu, protože ve Stuttgartu to také bylo zpětně.
Reagovat
EllNino
co bylo zpětně ? tady jde o start bez WC, ne o zpožděný start
Reagovat
Fandina
Když se losovalo, tak ještě hrát nemohla.
Reagovat
EllNino
to je fuk :) pleteš 2 věci dohromady, tady jde o to, že nebude v žebříčku stále, pokud nedostane WC, tady měla jistou WC
Reagovat
Fandina
Nechápeš nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, dostala WC od pořadatelů, to nemá s žebříčkem nic společného.
Reagovat
Fandina
Ale přesto se o věci budoucí rozhodovalo, než nastane.
Reagovat
EllNino
a co to s tím má společného ?
Reagovat
Fandina
Ty to nikdy nepochopíš, tak se neptej.
Reagovat
jacksax
WC tak asi dostat můžeš, na ni potřebuješ myslím jen profilicenci, ale na cut potřebuješ ranking
Reagovat
Fandina
O to nejde, ale jde o to, že se o ní losovalo v okamžiku, kdy ona ještě nemohla hrát.
Reagovat
lars
ona mela zakaz vyskytu v arealu tenis. turnaje ne losovani jejiho jmena
Reagovat
Fandina
Nechme to být.
Reagovat
lars
a kdy je podle tebe cut
Reagovat
EllNino
4 týdny před RG !
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jedině divoška pro Marii! :D
Reagovat
lars
do ceho zapocitat?
Reagovat
Fandina
aby mohla hrát kvaldu bez WC
Reagovat
smazaný uživatel
Od toho je Rulesbook pro sezonu 2017, kde jsou jasně uvedeny podmínky pro účast v turnaji.

Pro hlavní soutěž je to 6 týdnů a pro kvalifikaci to jsou 4 týdny.

Main Draw Entry Deadlines for Grand Slam events are six (6) weeks prior to the start of the Main Draw of each event. Qualifying Entry Deadlines for Grand Slams are four (4) weeks prior to the start of the Main Draw of each event.
Reagovat
Fandina
Dobře dobře, ptám se jen, jestli se nemůže přihlásit a skutečnost se může naplnit až po té, ale jestli ne, tak není co řešit.
Reagovat
EllNino
přihlásit se nemuže, protože na to nebude mít ranking, bude mít započítané jen 2 turnaje
Reagovat
Fandina
Je to stejné, jako když začínal turnaj ve Stuttgartu, tak ještě nemohla hrát.
Reagovat
EllNino
ale měla WC ! Takže prostě jen počkali do středy, aby mohla hrát :) ... Odehraje Stuttgart a pak bude cut pro kvaldu RG podle nového žebříčku, ve kterém nebude figurovat, ikdyby na ni měla ranking ...má jen jeden započítanej turnaj a potřebuje 3 ... tudíž jediné, co může Marii zachránit, je WC do kvaldy, jinak si tam nezahraje, pokud je ta informace o 3 turnajích pravdivá
Reagovat
Fandina
Snad každý blb ví, že když je podmínka tři turnaje, tak hrát nemůže, ale jak známo, například u WC se s ní také počítalo do budoucna, i když fakt ještě nenastal. Ale ty to zjevně nechápeš.
Reagovat
HayashiM
Podmínka 3 turnajů na to mít žebříček, ne na to získat divošku. Fandino, já Tě vždycky měl za chytrou, to tu teď hraješ schválně nechápavou?
Reagovat
Fandina
Tak o tom popřemýšlej, možná ti dojde v čem je to podobné.
Reagovat
HayashiM
Podobné to není vůbec v ničem.
Reagovat
Fandina
Asi tak, že se předem rozhodovalo o tom, co bude.
Reagovat
EllNino
ale v druhém případě se o ničem nerozhoduje předem
Reagovat
Fandina
ne, když stačí 10 bodu, tak ne
Reagovat
EllNino
ale tady se s ničím počítat do budoucna nemůže, protože ranking mít nebude prostě :) ...musí spoléhat na WC
Reagovat
HayashiM
Koukni níž, je to hoax, resp. si někdo nedal práci s přečtením celých pravidel. Ranking mít bude.
Reagovat
Fandina
tady nejde o ranking, ale o účast na třech turnajích
Reagovat
lars
trochu pochybuji, pac to mohla resit asi Prahou.
Reagovat
EllNino
asi nemohla, když je cup po Stuttgartu :D ...

ale jinak prý stačí 10 tak nic :)
Reagovat
lars
jo to uz vim o tech 10b
Reagovat
milik254
Stačí, aby měla 10 bodů, viz můj příspěvek níže
Reagovat
milik254
Aby se objevila na žebříčku, musí mít odehrané tři turnaje nebo alespoň 10 bodů.

Players must earn (i) ranking points in at least three (3) valid
Tournaments, or (ii) a minimum of 10 singles ranking points or 10
doubles ranking points in one (1) or more valid Tournaments, in
order to appear on the WTA Ranking
Reagovat
HayashiM
Pěkně nalezeno (y) To znamená, že Tennismash záměrně mlží, ten zbytek odstavce je hned za tím, co citují.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Přesně tak. Byl jste rychlejší :) Tři turnaje. Nebo alespoň deset bodů, aby se objevila v pondělí v žebříčku, to splnila. Jinak deadline pro kvaldu RG je v pondělí, pokud se nepletu, 4 týdny před startem hlavní soutěže.
Reagovat
Fandina
Tady se píše, že tři týdny předem, ale jestli to tak je, nevím.
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2464--tenisova-encyklopedie-2-jak-funguje-prihlasovani-na-turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
To platí v případě International Tournaments a Premier turnajů.
Reagovat
Nola
Istanbul si nezasluzi clanok ? Janka Cepelova nam robi celkom radost, iste nie kadakovi :D zajtra asi prehra so Svitolinou, ktora tam neviem, co vobec strasi...
Reagovat
EllNino
Svitolinu dneska vyprovodí Sorana
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo se to čekat už před čtvrtfinále. Obě mají formu, obě ve Stuttgartu ještě neztratily ani set... Samozřejmě si přeju, aby ji Masha roznesla, ale bude to zatím určitě nejtěžší zápas po návratu. Můžu si o Kikině myslet cokoliv, ale na rozdíl od Evženy aspoň něco hraje. Navíc to bude pikantní o to víc, že Kikina je poslední, kdo může Mashe případně zamezit účasti na RG. A že ji tam vůbec nechce, o tom nepochybuju stejně jako o tom, že ji chce Masha zadupat pod antuku... :D
Reagovat
tommr
hraje čím dál tím líp. Už nedělá tolik zbytečných chyb a dokáže výměny ukončovat tvrdým úderem i technicky. Pro mě je to další žhavá kandidátka na top-10 ... :)
Reagovat
Vojtaakk
Taky se mi její hra líbí, hraje pestře, nebojí se dropshotů, přechodů na síť, občas jsou z toho moc pěkný halfvoleje. Top 10 bych jí přál, tady ve Stuttgartu ideálně finále s Karolínou.
Reagovat
tommr
jj finálová odveta za Dubaj by byla fajn ... :)
Reagovat
EllNino
Mařena x Kikina :D .... to bude kyselých ksichtů :D a tady to bude taky horký
Reagovat
Pedronegro
Kiki by měla nastoupit se střeleckými sluchátky na hlavě, jinak je v pytli :)
Reagovat
dunphy
Už teď se nemůžu dočkat momentu, jak si budou podávat ruce u sítě. A je úplně jedno, která vyhraje. :D
Reagovat
EllNino
třeba se podávat ruce ani nebudou :)
Reagovat
dunphy
Tož zas tak bezcharakterní myslím nejsou. Ani jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že na nepodávání rukou je jiná expertka... :D
Reagovat
EllNino
kdo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo asi. Včera tu o ní taky byl článek...
Reagovat
EllNino
Jo Evža :D Ta bude ráda, když si ještě s Mášou na nějakem turnaji ruku podá, než vypadne ze stovky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak...
Reagovat
blixa
Jak, ze stovky ? Dyk míří do TOP10, tu říkala spousta lidí ;-) Jen to asi bere nějakou oklikou nebo co ... :D
Reagovat
Pedronegro
taky mi to přišlo divné dneska, být na místě Anett, tak jí ruku nepodám, je to způsob manipulace, kterým si Marfuša vynucuje uznání své nadřazenosti, vhodnější by bylo jí plivnout do tváře ...
Reagovat
blixa
Hele, vo co ti tady jde ? Trumfnout Fricka v blbosti ? Těžký úkol, na to asi nemáš. I na to musíš bejt aspoň trochu chytrej :D
Reagovat
Pedronegro
ty to samozřejmě nemůžeš pochopit, jsi ze stáda milců a bohužel ještě z těch blbějších :)
Reagovat
Fandina
:-) co to je milec?
Reagovat
Pedronegro
ale no tak Fandino :)
Reagovat
Fandina
ale no tak Pedronegro :-))
Reagovat
blixa
Asi sis ve své tuposti nestihl všimnou, že nejsem Mariin fanoušek, nebyl jsem a nikdy nebudu, i když momentálně ji přeju dobré výsledky, aby zavřela hubu té bandě haterských trotlů. Moje výhrady k jejímu případu byly vždy principiální a byly by úplně stejné, kdyby se jednalo o jakoukoliv jinou tenistku. K pochopení ovšem postrádáš alespoň to minimální potřebné IQ, takže znovu opakuju otázku, "O co ti jde ?". Jsi schopen to pochopit a opovědět ?
Reagovat
Pedronegro
promiň, že jsem přehlédl tvůj dotaz, tak ti zkusím odpovědět aspoň teď, máš pravdu, asi jsem zaměnil tvou averzi k WADA za adoraci M, tak to se moc omlouvám, já WADU taky moc nemusím, ale z opačných příčin, že svou pomalostí umožňují to, co se praktikuje, ale oba víme, že doping je vždy o krok vepředu, jinak k tvému dotazu, jde mi o to, aby byl více slyšet i opačný názor na tu osobu, kterou považuji za téměř vrchol nesportovnosti, než jen hlasy jejích zbožňovatelů, nic víc, i když vím, že se tím nic nezmění ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zitra!!!:)
Reagovat
EllNino
je to jas :) ...
Reagovat
Pedronegro
no, viděl jsem a tenisově se mi Marfuša líbila, má dokonce nějak širší ramana a větší svaly, možná využila pauzu a něco zobala, ale jinak hnus fialovej, ta arogantní držka, zdržování a řvaní, které bylo slyšet ještě chvíli když člověk vypnul zvuk, velmi dobře ví, že tím získává výhodu a drze využívá neschopnost rozhodčích, celkově odporná - monty a spol. mají asi nějakou úchylku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se do zrcadla a uvidíš jak vypadá kretén.
Reagovat
Pedronegro
ha, další slepý, hluchý a nemyslící úchyl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že jsi se podíval.
Reagovat
Pedronegro
jestli myslíš, že ona tvé úsilí nějak ocení, tak se radši prober, samozřejmě je ráda, že má tolik zaslepených obhájců, kteří o sportu a etice vědí prdlajs a na sítích ji podporují, protože kdyby takových blbů nebylo, nemohla by si tolik dovolit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nejde o to jestli to někdo ocení, ale o způsob tvého křupanského vyjadřování.Jinak je mi Marfuša volná, pochopil...
Reagovat
Pedronegro
tak to promiň, které mé výrazy jsou ty křupanské, že tě tak pobouřily, abych se jich příště vyvaroval? kretén - ne, to ne, to jsi napsal ty, možná teda úchyl nebo blb, to jsou ale spíš diagnózy, ale dobře, beru :)
Reagovat
Fandina
A co kdyby ses staral o svoje vyjadřování a nestrkal nos tam, kde o to nikdo nestojí. Nejsi v křupanství lepší než on.
Reagovat
smazaný uživatel
Od: Fandina
A ráda na blbečky jako ty bučím. Buuuuuuuuuuuuuuu!!!
Reagovat
Fandina
Ano, k tobě se ani jinak chovat nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml jsem si jak tě nahoře všichni ,včetně p.Jiráska utřeli.Opět jsi byla, ostatně jako vždy za hlupačku, ale hrozně chytrou.
Reagovat
Fandina
Tady nejde o mně, jestli jsem hlupačka nebo mě někdo utře, já se ptala a kdybych se neptala, tak bych se nedozvěděla, jak to je. Ale to ty zjevně nechápeš, nejsi dostatečně inteligentní, aby ti to došlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupačko, ty nepiš nic o inteligenci.Ty nevíš co to znamená.
Reagovat
Fandina
Já mám iq 90, co ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá prostoto.
Reagovat
Fandina
Ty máš méně? Tak to jsem se sekla. Myslela jsem, že máš víc než já.
Reagovat
Mark976
máš pravdu, poslouchat se nedá a minimálně 20 hezčích holek je ve stovce, než je ona...nevím, kdo z ní, co dělá za krasavici. Nemá žádné výrazné rysy v obličeji, co by zaujaly...taková prostě klasická Mařena z Ruska
Reagovat
FulnekUltras
doufám, že zítra už na tu prdel konečně dostane - tedy myslím od Kiki, když od umpire se to čekat bohužel nedá
Reagovat
tmora
Preju si semi Maria vs Kikina - a nejlepe umlatit ji tam...
Reagovat
tommr
a kdo má umlátit koho? :)
Reagovat
peggy
Mario,drz se,pokud by to nevyslo bojuj dal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist