Šarapovové se drží smůla. Ve Stanfordu ji znovu zastavilo zranění

2. 8. 2017, 21:43
Aktuality 37
Maria Šarapovová se v dubnu vrátila k tenisu po patnáctiměsíčním trestu za doping, od té doby se však Rusky drží velká smůla. Už po dvou odehraných turnajích ji v Římě zastavilo zraněné stehno a na kurty se vrátila až tento týden ve Stanfordu, kde včera zvládla úvodní kolo. Nyní však Šarapovová oznámila, že ke svému dalšímu utkání nenastoupí. Včera jsem cítila bolest v levém předloktí a lékař mi po rentgenu doporučil neriskovat další zranění, konstatovala bývalá světová jednička.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Třicetiletá Šarapovová se v dubnu vrátila k tenisu po patnáctiměsíčním trestu za doping. Hned po svém návratu ale znovu ukázala svou sílu, když na prvním turnaji ve Stuttgartu došla až do semifinále. Na turnaji v Madridu pak sice vypadla už ve druhém kole, v Římě ale znovu narazila na nepřízeň osudu, když kvůli zraněnému stehnu nedohrála utkání druhého kola.

Poraněné stehno návrat bývalé světové jedničce zkomplikovalo a přišla tak o travnatou sezonu, během níž měla díky divoké kartě odehrát turnaj v Birminghamu a chystala se hrát i kvalifikaci Wimbledonu.

Na okruh WTA se ruská tenistka vrátila až tento týden ve Stanfordu, kde včera zvládla své úvodní utkání, v němž přehrála domácí Jennifer Bradyovou 6-1 4-6 6-0 a postoupila tak do druhého kola. V něm měla bývalá světová jednička čelit Ukrajince Lesje Curenkové, Ruska však dnes oznámila, že k utkání ze zdravotních důvodu nenastoupí.

"Bohužel musím z dnešního zápasu odstoupit," konstatovala aktuálně až 171. hráčka světa ve svém prohlášení. "Na konci včerejšího nočního zápasu jsem cítila bolest v levém předloktí a lékař mi po vyšetření a rentgenu doporučil neriskovat další zranění a nehrát. Je mi to moc líto, protože jsem si včerejší zápas moc užila a moc jsem chtěla pokračovat ve hře, ale bohužel jsem musela učinit tohle preventivní rozhodnutí."

Curenková tak po odstoupení Šarapovové postoupila bez boje do čtvrtfinále, v němž bude čelit vítězce utkání mezi Madison Keysovou a úspěšnou kvalifikantkou Caroline Dolehideovou.

"Pro Marii to bylo jistě velmi těžké rozhodnutí," řekl směrem k odstoupení bývalé světové jedničky ředitel turnaje. "Má tu hodně fanoušků, což bylo v průběhu pondělního zápasu více než zřejmé. Přejeme jí brzké uzdravení a doufáme, že ji brzo uvidíme zpět na kurtu."

Komentáře

37
Přidat komentář
sprchon
Kde prosím tě koukáš na CC? Všude mi to vypadává a i na tipáči a na fortuně to zlobí...
Reagovat
peggy
Mario,to snad na Tebe seslal nekdo kletbu a asi vim kdo.Byla to jedna Ceska tenistka,take snad na ni dojde!!!
Reagovat
mikimaus321
No jo bez pilulek a jiných dopingáčů se hraje blbě
Reagovat
sprchon
Super, letos první třísetová výhra. :) Ale Dolehide hrála taky dobře, pěknej zápas...
Reagovat
Haitik
Tohle už není možné.. :-(((((
Reagovat
Stan_Borowitz
s neléčeným nemocným srdcem se fakt hraje dost těžko...
Reagovat
VlS
to jo, to pak bolí kde co
Reagovat
a.magerova
Reagovat
sprchon
Hraje opravdu dobrý dudy...
Reagovat
sprchon
Teda tenis... Samozřejmě. :)
Reagovat
Dobry-den
Chtěl jsem ji vidět prohrát, bez boje to není ono.
Reagovat
dunphy
Nech to tam Maria vyhrá celé!
Reagovat
sprchon
Ale notak... :)
Reagovat
r176
taky jí věřím :-))))
Reagovat
historik
Někteří, kteří tady melou něco o božích mlýnech a smějí se, ukazují svou absolutní nevyzrálost. Boží mlýny se hodí na úplně někoho jiného, než na sportovce a aby jsme se ještě všichni v budoucnu nedivili.
Reagovat
Mayo
Budete sa diviť.
Reagovat
blixa
Ty se nebudeš divit ? To víš asi víc jak my. Prozraď nám naši trpkou budoucnost, věštče ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal pod starším článkem, že to snad není možný. :( Ale snad je to opravdu jenom prevence...
Reagovat
George_Renel
Asi ano. S prevencí má dlouholeté zkušenosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jdi taky do prdele.
Reagovat
Pedronegro
jj, George má pravdu, buď to netrefili nebo už to prostě nepomáhá, no vlastně žádná velká škoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viz reakce na GR...
Reagovat
Pedronegro
co jiného, že?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ono to chvíli trvá, než se to vyladí tak, aby všechno do sebe správně zapadlo...
Reagovat
George_Renel
Na takové invektivy jsme v mládí odpovídali:
Co bych dělal u vás doma. :-)
Reagovat
aligo
:DD
Reagovat
Torn
Přát jí smůlu mohou jen vážně pubertální děti. Že jí byl trest snížen, není její rozhodnutí. Nechápu, proč by tu měli mlít nějaké mlýny. Padlo to tu tisíckrát, že při tenise tenhle doping prakticky nemá šanci nějak efektivně fungovat, zda ho brala s tímhle vědomě, měla v zásadě spíše jako placebo efekt. To, že jí trápí zranění je pouze fakt, že zase hraje na ostro a už není nejmladší. Nejsou věřící a ještě tady pindaj o víře a mlýnech. Tohle je prostě jenom čistě závist jejího úspěchu, podobně jako ty aktuální hejty na Petru. Jděte radši dělat něco užitečnýho, tohle je už vážně ubohé.
Reagovat
peggy
Mario,to snad na Tebe seslal nekdo kletbu a asi vim kdo.Byla to jedna Ceska tenistka,take snad na ni dojde!!!
Reagovat
com
chacha cheche chichi
Reagovat
aligo
taky ji nemusím, ale smát se někomu kvůli zranění, to je ubohý...
Reagovat
com
to byl ale ironickej chichot.. jak včera po vyhraným zápase pindala, že potřebuje odehrát co nejvíc zápasů a další den ani nenastoupí.. k tomu prostě není co dodat, zbytečně vyhozený WC.. už bych ji žádný nedával
Reagovat
aligo
Lepší než se patlat se zraněními, by byl možná lepší důchod....
Reagovat
kada.tom
jestli spíš neproběhla zase nějaká dopingová kontrola ... no, každopádně těch titulů už vyhrála od návratu, celou nůši (že, monty) :-D
Reagovat
kada.tom
jinak tedy, že se jí drží smůla ... spíš, ty boží mlýny melou a melou
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si utři slzičky po tý čtyřce od Rumunů, ty tlustej sráči.

BTW: Asi máš krátkou paměť, tak ti připomenu, co jsem napsal v únoru. Fakt jsem to teda s tím zdravím nechtěl přivolat...
"Nepochybně záleží při jejich návratech na více faktorech (hlavně zdraví). Ale že mají kvalitu a tenis hrát nezapomněly, o tom snad nikdo nepochybuje..."
http://www.tenisportal.cz/zpravy/azarenkova-planuje-navrat-a-naplno-trenuje-19947/
Reagovat
kada.tom
vzhledem k tomu, že jsem podobný výsledek jak to dopadlo včera čekal už v Bukurešti, tak žádný slzičky nebyly ;-D

a já jen a jen narážel na ty tvoje velkohubý prognózy jak se bude Meldoniovové dařit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi nějakou tu "velkohubou" prognózu najdi. Že letos Masha vyhraje aspoň jeden velký turnaj a že tenis hrát nezapomněla, na tom nevidím nic velkohubýho. Ve Stuttgartu hrála dobře, v Madridu hůř a pak dva turnaje nedohrála kvůli zranění. Takže fakt nejsou na místě nějaké posměšky a závěry o tom, jak se jí nedaří. Ale holt sis zase musel zaprovokovat...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist