Šátral prohrál už poosmé v řadě, v Zhuhai nestačil na soka z Tchaj-wanu

6. 3. 2017, 08:34
Aktuality 2
CHALLENGER ZHUHAI - Jan Šátral neukončí své trápení ani na challengeru v čínském Zhuhai. Šestadvacetiletý český tenista v prvním kole podlehl 6-1 1-6 2-6 Jasonu Jungovi z Tchaj-wanu a připsal si tak už osmou porážku v řadě.
Profily hráčů
Jan Šátral

Jan Šátral má za sebou životní sezonu 2016, v níž vybojoval své první dva challengerové tituly a ve světovém žebříčku se vyšplhal na 133. místo.

V novém roce se mu ale nedaří, z jedenácti zápasů vyhrál jen dva. Oba po velkém boji v kvalifikaci Australian Open, ve které vypadl v závěrečném třetím kole.

Dnes 164. hráč světa utrpěl dokonce už osmou porážku v řadě. Do challengeru v čínském Zhuhai sice vstoupil výborně, ale vedení proti takřka sousedovi z žebříčku ATP Jasonu Jungovi z Tchaj-wanu neudržel a prohrál 6-1 1-6 2-6. Dál tak čeká na první letošní výhru v hlavní soutěži.

Šestadvacetiletý rodák z Mělníka, který minulý měsíc bojoval i s bolestmi zad, si v Zhuhai zahraje ještě čtyřhru. Do té je přihlášen s Němcem Maximilianem Martererem.

V Číně by Šátral měl zůstat až do příštího týdne, kdy je přihlášen na další challenger v Shenzhenu.

• CHALLENGER ZHUHAI •
Čína, tv. povrch, 50.000 dolarů
pondělní výsledky (06. 03. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Jung (Tchaj-wan) - Šátral (ČR) 1-6 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
To je děs tohle. Když se nedaří, tak se nedaří. Tak snad už příště vyhraje a ne jeden zápas.
Reagovat
flex
Sympaťák. Denisa Allertová jde taky dost dolu. Snad najdou zas pohodu v tom co umí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist