Sebastian Korda si challengerovou premiéru dlouho neužil

19. 4. 2017, 10:22
Aktuality 7
CHALLENGER SARASOTA - Syn bývalého druhého hráče světa Petra Kordy Sebastian si včera zahrál poprvé na challengeru, na antuce v Sarasotě si však svou premiéru příliš dlouho neužil. Šestnáctiletý Američan prohrál za necelou hodinu hry se Slovincem Blažem Rolou.
Profily hráčů
Sebastian Korda

Sebastian Korda si začátkem dubna zahrál finále většího chlapeckého turnaje v Indian Wells a v žebříčku juniorů nyní figuruje na 47. místě. Mezi muži už odehrál pár turnajů Futures, včera si odbyl také premiéru na challengeru.

Šestnáctiletý rodák z floridského Bradentonu dostal divokou kartu od pořadatelů challengeru s dotací 100.000 dolarů, který se koná na zelené antuce v sousedství v Sarasotě. Na akci, na které dělal sběrače míčků a nedaleko kurtů vyrůstal, se však dlouho neudržel. 

Syn vítěze Australian Open 1996 Petra Kordy v 1. kole prohrál za 57 minut hry hladce 1-6 2-6 s bývalým 78. hráčem světa Slovincem Blažem Rolou, kterému aktuálně patří v žebříčku 264. místo. Právě Rola prý byl prvním profíkem, s nímž Korda před pár lety trénoval. 



Levou rukou hrající šestadvacetiletý Rola, který se do hlavní soutěže dostal po třech třísetových výhrách v kvalifikaci, si o postup do čtvrtfinále zahraje s nejvýše nasazeným Američanem Jaredem Donaldsonem.

Už v pondělí zvládl vstup do soutěže jediný český zástupce na turnaji Adam Pavlásek, který si proti Argentinci Leonardu Mayerovi připsal první letošní výhru. Navázat se na ni pokusí dnes proti Američanu Tennysu Sandgrenovi.

• CHALLENGER SARASOTA •
USA / Florida, zelená antuka, 100.000 dolarů
úterní výsledky (18. 04. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Rola (Slovin.) - Korda (USA) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
FulnekUltras
mě veskrze nezajímají.
Reagovat
janek_da
ale ještě jsi nedospěl do stadia abys to ani neoznamoval
Reagovat
FulnekUltras
;) mezi Sebastianem, kokainem a Jessicou už na nějakém stadiu nesejde...
Reagovat
FulnekUltras
i když... ;)

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/875995-vzdychani-stenani-vasnivy-sex-rusil-tenisty-nemuzes-byt-tak-dobry-halekal-hrac-z-kurtu.html#hp-sez
Reagovat
janek_da
http://www.tennis-arena.cz/video-neuveritelne-vasnivy-sex-narusil-zapas-v-sarasote-17344cz/
Reagovat
slacker
hmm ja nic neslysis,
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist