Serena se odhlásila z Wuhanu i Pekingu. Šetří rameno na Singapur

23. 9. 2016, 07:15
Aktuality 111
Serena Williamsová se kvůli přetrvávajícím problémům s pravým ramenem odhlásila z prestižních turnajů v Číně. V následujících týdnech nebude startovat ve Wuhanu ani v Pekingu, sezonu chce zakončit účastí na Turnaji mistryň.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Nebyla by to Serena Williamsová, aby ji v průběhu sezony nelimitovaly zdravotní problémy. Letos kvůli nim odehrála zatím jen osm turnajů. V Římě a ve Wimbledonu slavila tituly, třikrát prohrála ve finále - na Australian Open s Angelique Kerberovou, v Indian Wells s Viktorií Azarenkovou a na Roland Garros s Garbiñe Muguruzaovou. 

V první polovině sezony americká hvězda přišla o několik akcí kvůli nemoci, během léta zase laborovala se zraněním pravého ramena. A možná i proto na olympiádě vypadla už v osmifinále s Ukrajinkou Jelinou Svitolinovou a na US Open neuspěla v semifinále proti Karolíně Plíškové, kvůli čemuž přišla po 186 týdnech o post světové jedničky.

"Jsem unavená z turnajů, které hraju se zdravotními problémy a pak prohrávám zápasy, které bych nikdy neprohrála," prohlásila nedávno Williamsová. "Je to pro ni špatná sezona, měla hodně zranění. Pro Serenu je jakýkoliv jiný výsledek, než titul, špatný výsledek. S jedním grandslamovým titulem a dvěma prohrami ve finále spokojeni být nemůžeme," dodal její trenér Patrick Mouratoglou.

A tak si Serena dává od tenisu další pauzu. Kvůli přetrvávajícím bolestem ramena se odhlásila z turnajů ve Wuhanu a Pekingu, kde se v nadcházejících dvou týdnech sejde prakticky celá světová špička.

"Jsem zklamaná, že kvůli pokračujícím problémům s mým pravým ramenem nebudu schopná soutěžit na Dongfeng Motor Wuhan Open a China Open. Trénovala jsem a hrála, ale rameno stále není připravené na turnaje," oznámila Williamsová. "Soustředím se na to, abych byla připravená hrát na Turnaji mistryň v Singapuru."

Pokud se Američanka, jež v pondělí oslaví 35. narozeniny, uzdraví, zúčastní se Turnaje mistrů už podesáté v kariéře. V Singapuru by pak útočila už a šestý triumf z akce pro osm nejlepších hráček uplynulé sezony.

Neúčast Williamsové na podzimních turnajích v Asii není nijak výjimečná, letos se na nich neobjeví už popáté za posledních sedm let. V letech 2015 a 2011 totiž už po US Open ukončila sezonu, v roce 2012 se po posledním grandslamu sezony objevila jen na Turnaji mistryň (a vyhrála ho). V sezoně 2014 v Číně sice hrála, ale ve Wuhanu vzdala hned svůj první zápas (závratě) a v Pekingu nenastoupila ke čtvrtfinálovému zápasu (zranění levého kolena). V roce 2010 pro ni sezona skončila dokonce už po Wimbledonu.

Zdravotní problémy Američanky výrazně zvyšují šanci Němky Angelique Kerberové,  že letošní rok zakončí jako světová jednička. Tou se stala poprvé v kariéře po triumfu na US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
Frick
V Q1 bude mít soupeřku, na jejiž skalp některý sázkovky ani nevypisujou kurz. Nějaká 17-letá domácí (bez)naděje Bahodyrova. Kupříkladu hráčka, co byla nejlépe 774. jí v dubnu porazila 6:1 6:0. Na druhou stranu i tato Bahodyrova dokázala jisté Doně Valihanové dát 6:0 6:0. A tato Valihanová dokázala nějakou Gazizovou (*11/1999) porazit 6:0 6:2....

Ale i kdyby hrála s Gazizovou Petra nebo Lucka, tak by určitě Tommr psal, že holky měly smůlu na los a zápas s talentovanou Uzbečankou bude obtížnej a neznámá soupeřka je může zaskočit.
Reagovat
bIbec
Má těžký los. Ve druhém kole končí.
Reagovat
bIbec
hmm, tak sem Sramkovou trošku přecenil. Nakonec to může být celkem otevřené.
Reagovat
tommr
taky mě její vypadnutí překvapilo. Pro Terezu se tím otvírá velká šance na postup do hlavní soutěže - Shapatava (235) není soupeřka, kterou by Tereza nemohla porazit ... :)
Reagovat
Frick
se rozhodli řešit problém s aerodynamickým odporem při sjezdu neotřelým a radikálním způsobem

https://pbs.twimg.com/media/CtDhOtOWgAA_td8.jpg:large
Reagovat
brixner
Ale pojmul bys jí zezádu, co Fricek?
Na mě to nehraj kurav!
Já bych k ní přistoupil hned, aj cvaj :-))
Bóže Bóže, připusť to a připusť mě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi rád, že jsem to retweetnul, co? :D
Reagovat
Frick
Co se dá dělat. ČF není jako výsledek špatné, ale na nějaký průlom je to jednoduše málo. :-(
Reagovat
Frick
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14463131_1251473488250799_5175066778306224040_n.jpg?oh=2dabf25897c09cc1bb271b8e24b2cce7&oe=5873E167

Ale přijde mi, že ta fotka už je poměrně staršího data, ty tmavý vlasy měla do ledna, navíc i postavou mi to přijde trochu jakoby off-season.
Reagovat
brixner
A viděl jsi její foto uprostřed toho časopisu?? Já ho měl zrovna dneska v práci v ruce!! Lucka má špičkovou postavu, to se musí nechat, jen si tak říkám - proč se všechno musí tak "přezdokonalovávat" V Adobe...Na fotce na tom černém pozadí by Lucku nepoznalo 90% z Vás tady, za to dám krk!!! Divím se, že to pustila do distribuce, úplně jí tam předělali a já si tak říkám - proč?? Proč ještě umělkovat už takhle suprově vypadající ženu?? Nic s tím nenadělám, já vím, ale nějak mě to sere, myslím, že zrovna Šafářka moc těch kazů ohledně fyzického vzhledu, prostě nemá! Šafářka je prostě nádherná žena a Tomáš je blb!
Reagovat
brixner
A Fricek je bourák :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jen 8 turnaju? Jsi bourak! :-)
Reagovat
blixa
"Serenko" :D :D To mě vždycky dostane :D
Reagovat
kada.tom
8 turnajů a je druhá na světě :-D
no ... snad bude rok 2017 lepší
Reagovat
PetaM
Navíc jen 7 z nich bylo bodovaných ...
Reagovat
COMEON
AO, IW, Miami, RG, Wimbledon, US Open, Singapur

a to tými dvomi 'tisíckami' si niesom istý :D
Reagovat
Kozoroh
Ještě ti tam chybí Řím, který mimochodem vyhrála.
Reagovat
COMEON
neznamena že ked ho tento rok vyhrala tak na dalši rok tam bude štartovať :)
Reagovat
Frick
A stejně si vydělala přes 7,5 mega
Reagovat
Kozoroh
Už ti není pětadvacet, Sereno.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
a.magerova
https://www.super.cz/454570-serena-williams-drazdila-v-hodne-provokativnim-ohozu-pod-mikinu-si-nevzala-podprsenku-a-nadra-se-ji-drala-ven.html
Reagovat
blixa
Šak my víme ... a je těžké se ti pak dívat do očí ;-)
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco OUT a teď jí čekají dvě kolosální porce bodů na obhajobu.
Reagovat
brixner
A teď skrejvačka??
Jo a Živý lano brzy do druhé padesátky, kam patří!
Až se vzmuží Petra, to bude zas rachot!
Reagovat
EllNino
http://en.wuhanopen.org/index.php/index-pdf-p-7.html

Kdyby se Serena neodhlásila, byla by Petra nasazenou 15 a byla by teď v pavouku místo Nasti, tedy v hratelnější části pavouka do 3. kola by měla Mugu v útlumu ...

Ale to jsou kdyby ...Petra má tedy v 1. kole nevyzpytatelnou Jelenu Ostapenko, to bude opět zápas, kterej si netroufnu tipovat, ale to si teď netroufnu tipovat v žádným Petřině zápase ...dál to asi nemá cenu moc předpovídat, ale asi to bude Elina ve formě, a pak se uvidí, jestli bude ít Angie stejnou kocovinu jako po Austrálii, kdy se chytla pořádně až na trávě a nebo jestli padne už s Vandeweghe nebo Mladenovic, což se klidně může stát ...každopádně bych se nedivil, kdyby nakonec k zápasu Kvitová - Kerber vůbec nedošlo :)

No Kája má po volným losu nebezpečnou levačku, ať už to bude Lepchneko nebo Lucka ..Varvaru by Lucka dát mohla, má s ní bilanci 3:0 a Káu v posledním zápase porazila a ta prožívá s*ačku po posvícení, takže tam to klidně může dopadnou zajímavě, i Lepchenko ve 3. kole není nereálná, spíš víc reálná než nereálná :) Jsou tam zajímavá jména pro 3. kolo jako Cibulková nebo Siegemund, čtvrtfinále pak Garbine, Jelena, Daria, Nasťa, tam může postoupit jakákoli z nich :) ...takže Kája i Lucka mají hratelný los třeba i do semíčka :)

Bára bohužel poslední dobou smůla na los, dostává podobné typy dobrých obranářek, na kterých si vyláme zuby, 1. kolo US Open Niculescu, . kolo Tokyo Aga, teď pro změnu asi největší noční můra Sara Errani, ta sice hraje tužku na minulým turnaji hrála fakt blbě, ale já věřím, že zase Báru spláchne a v dalším kole dostane kanára lépe od Nasti, hůře od Doi ...na Báru prostě umí a Bára z ní má respekt a neví, co hrát ...

Jinak jsou ta zajímavé zápasy už od 1. kola jako Jankovic - Gavrilova, Putinceva - Sevastova, Wozniacki - Stosut, Lisicki - Makarova,Puig - Vinci, nebo Vandeweghe - Mladenovic ...samozřejmě Kvitová - Ostapenko, to je pro mě velká neznámá ...

A na turnaj se těším ;)
Reagovat
PetaM
Kdyby se Serena neodhlásila, tak by Muguruza byla nasazená jako 3 a dvojkou by byla opět Kerber, takže je to úplně jedno :D :D
Reagovat
PetaM
Teda vlastně pardon, místo Mugu by byla Serena, samozřejmě :D :D Nějak mi hned nedošlo, že Angi je číslo jedna :D
Reagovat
tommr
extrémně špatnej los pro naše hráčky ... :)
Petra nejspíš končí už v prvním kole s Ostapenko a nejpozději ve třetím s Kerberkou na kterou ted nemá nárok ...
Ještě větší smůla je, že los sved zbývající tři naše hráčky do jedný čtvrtiny. Nejvíc na to asi doplatí Lucka, která je opravdu neuvěřitelná smolařka. Bára s Erraniovou nejspíš dopadne stejně jako s Agou v Tokiu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Abych popíchl hnidu: Na ilustračním fotu je Venuše ..
Reagovat
Hector21
není
Reagovat
Andrew89
lol...je to Serena:)
Reagovat
darek.vrana
On myslel tu Věstonickou.
Reagovat
COMEON
Ana aj Anett vypadli :/ škoda
Reagovat
COMEON
Strašne sa mi nepači jej hra. Ako obranarky mam rad, ale konkretne Svitolinovej hra sa mi nepači, plus mi nie je ani velmi sympaticka.
Škoda Garbine , zapas s Naomi v SF a prípadne finále či už proti Age alebo Caro by bolo určite skvele. Teraz obhajiť finale vo Wuhane a víťazstvo v Pekingu, čo bude hardcore. :D
btw. minulu sezonu nahrala obe aj Garbine aj Aga cez 2000 bodov na Asia Swing :O neskutočne, ako keby vyhrali GS.
Reagovat
Krisboy
A je to. Pěknej mač, holky. Teď můžu v klidu dokoukat Berďu.
Reagovat
blixa
Koťátko, koťátko, ty to taky vedeš. No nekoukej na mě, jatýrka dneska nebudou ...
Reagovat
janek_da
tak po prdelce vypadla i prdel
Reagovat
blixa
No pane docente ... ???!!!
Reagovat
freeteepek
Doteď jsem si myslel, že Serena má problémy s kolenem. SF s Kájou odehrála prakticky na jedné noze. S ramenem neměla nic. Jsou to zase je výmluvy. Kdyby trubka vloni z trucu nevynechala TM, byla by stále ještě světovou jedničkou!
Reagovat
Krisboy
Naivka? Já bych pro ni měl přiléhavější jméno (jména)
Reagovat
freeteepek
Mmch. Na dotaz před zápasem, zda je Serena v pořádku, odpověděl tehdy její trenér, že je v naprostém pořádku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine urputne fandim i ked nemam cas to sledovat,mam sice prestavku,druhy set uz ma Garbine vo svojej rezii,ale nemoze si dovoli absolutne ziadnu dekoncentraciu!Svitolina si veri a dokaze zvladat svoju obranu,prirodzene i zautocit,kazdopadne je jasne,ze fandim Garbine.V druhom sete Garbine hra i takticky!LEN VYDRZ Garbine!Prosim Garbine,vyhraj a vyhravaj,mas nadanie,tak to nepustaj!
Reagovat
Krisboy
No bude to ještě zajímavý. Nic není rozhodnuto.
Reagovat
Krisboy
No vida. Možná se to rozhodlo hned v prvním gemu :)
Reagovat
Ma3ek
Ked tento zápas Muguruza prehraja tak to bude jedna z jej prehier v ktorých hrala najlepší tenis
Reagovat
Krisboy
Je to pěknej zápas. Jenom by ta Elina nemusela tak řvát.
Reagovat
vrabejka
Snad toho Angie využije!
Reagovat
Ma3ek
Vysvetli mi niekto ako môže hrať Niculescu na takejto úrovni s takým forehandom?:D
Reagovat
Krisboy
Já ne. Pro mě je to jedna z největších záhad WTA.
Reagovat
Krisboy
Na druhou stranu - backhand má excelentní.
Reagovat
Krisboy
Takže to zase taková záhada není. Naprostá většina hráček (i hráčů) má silnější forehand, backhand jenom takovej "údržbovej". Monica to má obráceně.
Reagovat
Ma3ek
No súhlasím backhand má výborný len je to nezvyčajné backhand je určite tažší úder ako forehand ale aj tak je to handicap sice zo začiatku to musí vela hráčok znervoznovať a može ich to rozhodit a vyviest z rytmu
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne bez problemu. Pro pinpongare vlastne zadna zahada, pro tenistu XXI. stoleti asi sok. Ale clovek ma aspon diky ni pocit, ze tenis mel v sobe tu volnost reseni uderu a otevrenou koncepci hry.
Si to jeste uzivej, za nejakou dobu budou hrat vsichni jak produkcni linka z Tajwanu.
Reagovat
COMEON
na jednu stranu mi to pride tiež ako zahada ale na strane druhej Vinci hraje stale bekhend ako slice , a je v top10 :D
Reagovat
Krisboy
A co teprv Steffi? Ta hrála celou svojí úžasnou kariéru jenom slice.
Reagovat
COMEON
Vinciovej slice sa ani zdaleka nepodoba tomu Steffinemu :)
Reagovat
Krisboy
Nevím, co znamená "ani zdaleka", ale slice je slice.
Reagovat
COMEON
videl si aky mala Grafova slice a aky ma slice Vinci? :D Tak si pozri a uvidiš čo znamena ' ani zdaleka ' :)
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes me prosim te vysvetlit "tve pojeti" slajsu?
Jsem zil v presvedceni, ze Steff na BH jen slajs nehrala...
...me uvadis do tezke situace chlape;)))
Reagovat
blixa
Výjimečně s tebou souhlasím :D Pokud si pamatuju na zápasy Steffi, tak měla na backhandu širší repertoár.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mela pekny BH cross...
spis bylo zarazejici, ze toho nevyuzivala vice...a fakt tam az na silu ten slajs rvala, pokud neobehla forehandem...no, ale kdyby to nedelala, tak by jeste vsechny valcovala jak kurata na rozni, a to by byla asi nuda...to je fakt...;)))

No a bez tech srandicek...nevim, asi na BH si nebyla az tak jista...myslim ve smyslu dokonalosti uderu..., asi...bych se ji musel asi optat...
ale jak mela chvilku a byla si jista, bylo to nadherny...jinak fakt uzivala spise slajsy na ruzne podoby, ale take vpoho drajvy, halfy taky, loby z BH davala nakonec taky...i Martine...;) Ale to byly jine casy no...
...dneska na to holky nemaj cas, potrebujou jet tak na dve vymeny, aby mely cas po zapase na cvrlikani na twitteru...tak ja to chapu...proc smrdet na kurtu hranim nejakymi delsimi vymenami. Ztrata casu...

Nevim, ja to bez te ironie ani neumim;D)
sakra...
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Krisboy
No - že by Svitolina mohla porazit Mugu jsem čekal, ale že ji bude takhle drtit? Nebo bude obrat á la Osaka?
Reagovat
Ma3ek
Zatial hra skvele a to podla mna nehra Mugu až tak zle ale podla mna druhý set MUguruza vyhra a v tretom už bude dominovať
Reagovat
Krisboy
Tak kanára Garbi sice odvrátila, ale obrat se nekonal. Nevíte někdo, jestli Svitolinu ještě trénuje Justine?
Reagovat
Ma3ek
Od tejto hráčky by som obrat nečakal vyzerala byt zlomená v druhom sete ale ona to otočila no Sasnovich hrala dobre pekný zápas ale tie dve dvojchyby na 6:6 a 6:7 a potom eso a koniec 8:6 to bola sila teda :D Osaka v tretom sete bohvie ako by vyzerala stale je nevyrovnaná ale musím povedať že herne a fyzicky sú aj tieto hráčky dobré aj tie mladšie ich jediný problém fakt už iba hlava inak fakt zahrajú také výmeny, že len pozerám ale potom v rozhodujúcich momentoch tam ešte sú rezervy ale stavať teda majú na čom teda kvalita ide hore hráčok vidno že dnes už všetky skoro dobre trénujú a su fyzicky skvele pripravené
Reagovat
EllNino
Petra ...fuj los, v 1. kole Ostapenko, ve 3. Kerber
Reagovat
EllNino
a ve 2. Svitolina ...to je jak na US Open tvl
Reagovat
EllNino
fakt nechutnej los ...Bára má Errani, takže konec, Lucka má Lepchenko a ve 2. kole s Kájou ...no hůř už to asi dopadnout nemohlo ;)
Reagovat
slacker
takze bude den labilek pokracovat dnem 4 a 5
Reagovat
sprchon
Sara je ale slabá. :D Barča by toho mohla využít. Ale zase je to Barča, tak nevim nevim...
Reagovat
tommr
dopadne to nejspíš stejně jako s Agou v Tokiu. Bára svoje šance nevyužije a v závěru se vyhází ... :(
Reagovat
PetaM
Aspoň to bude zajímavé hned od začátku ;)
Reagovat
PetaM
O co, že ve třetím kole nebude ani Kerber, ani Kvitová :D :D
Reagovat
Krisboy
Kvitová určitě ne.
Reagovat
Krisboy
a z 23 příspěvků ani jeden o ní :)
Reagovat
Fanda67
Špatně čteš, s tebou už 2 :-)
Reagovat
Krisboy
Nene, čtu dobře. Svůj jsem záměrně nepočítal a jestli je tady ještě jeden, musí to bejt ten kaďákův a toho mám v ignoraci :)
Reagovat
Fanda67
To je tvůj problém že ho máš v ignoru, pro ostatní tam jeden příspěvek byl ....
Reagovat
Krisboy
Ok, máš recht.
Reagovat
smazaný uživatel
my jsme na mladý
Reagovat
Krisboy
původně jsem chtěl ještě připsat - Copak ta postarší paní už nikoho nezajímá? Ale nechtěl jsem provokovat :))
Reagovat
rusedski
Koukám holka má docela honičku... :D
Reagovat
Krisboy
Vsadíme si na přesnej výsledek? Myslím, že i za pětku by se to vyplatilo :)
Reagovat
rusedski
No tak ono je to samozřejmě zrušený, ale docela vtipný jak to měl Tipáč v livku...
Reagovat
Krisboy
Já jsem si to špatně přečetl. Myslel jsem, že to ten samej zápas s Naomi :)
Reagovat
smazaný uživatel
bál jsem se,že tam přeletí čínskou raketou a zítra vyřadí Katku,ale prý se odhlásila
Reagovat
blixa
Asi nechtěla slyšet Arnoldova slova "šťastný let!" :D
Reagovat
Krisboy
Twl dobře Osaka. Z 0:5 vyhrát 7:6 v TB (v TB ze 4:6 na 8:6), to se jen tak nevidí. To děvče má budoucnost.
Reagovat
blixa
To je prostě WTA :D jakékoliv divení není na místě ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
už vím,že to nejsou výjimky.Bez toho by byl tenis nuda
Reagovat
kada.tom
Caro i Aga výhramy potěšily :-)
Reagovat
dunphy
Ty svou gramatikou taktéž :)))
Reagovat
kada.tom
bože, vůbec nechápu, jak jsem to mohl napsat :-D
asi jsem už dával pozor, abych napsal, že potěšilY a frknul jsem to i do slova před :-D
Reagovat
Fanda67
Ok, teď by to chtělo okecat ještě tu druhou hrubku :-))
Reagovat
kada.tom
Tak tohle rozhodnutí jsem popravdě nečekal. Očekával jsem, že buďto bude hrát oba turnaje v Číně, nebo že odpíská sezónu včetně Singapuru. Byl bych fakt rád, kdyby se do TM dala dohromady a skutečně tam hrála, ale známe Serenu - osobně si myslím, že se několik dní před turnajem odhlásí i z TM.

Tohohle určitě může využít Kerber, která by si v následujících dvou týdnech klidně mohla zajistit post č. 1 na konci letošní sezóny. Serena se snad dá dohromady a příští rok odehraje o něco víc turnajů než osm za celou sezónu ..
Reagovat
darek.vrana
Wuhan se česky jmenuje Wu-chan. Jinak můžete psát, že se odhlásila i z Beijingu.
Reagovat
blixa
No, pro Beijing je letitý vžitý český název Peking, stejně jako třeba Benátky pro Veneciu, byť se ta města jmenují jinak. Ale nikdy jsem něco podobného nezaregistroval s Wu-chanem (Wuhanem).
Reagovat
darek.vrana
Jenže pro Wu-chan je taky letitý vžitý název, jen ho ne každý zná. A hlavně se tak jmenuje, to není jako Benátky. Wuhan je jen anglický přepis.
Reagovat
blixa
No právě proto, že ho skoro nikdo nezná tak není vžitý :D O tom to je. Teď se rozhoduje o tom, na co si opravdu zvykneme. Myslím že to vyhraje Wuhan, byť je to blbě.
Reagovat
PetaM
Mám silný pocit, že si můžeme psát, co chceme.
Reagovat
darek.vrana
Tak my možná jo, ale novináři by to měli psát správně.
Reagovat
FulnekUltras
nějaký pchin-jin mají naše protektorátně poanglikanizovaná novinářská holátka totálně u prdele
Reagovat
Ma3ek
Dávno som nevidel hrať niekoho tak nezmyselne:D Maximálne je schopná odohrať vo výmene 3 údery ten tretí je bud sietke out alebo raz za čas víťazný.
A tie dvojchyby:D to je neskutočné akým štýlom ich dáva ona podla mna vobec nevie ani aký je stav.
V dnešnom tenise ked su kurty pomalé hráčky tak dobré fyzicky pripravené je pre nich fakt lachké vrátit jej dve loptičky na druhú stranu a počkať si na klasickú chybu z tretieho úderu.
Camila, Camila ty musíš mať zlého trénera alebo žiješ v rozprávke
Reagovat
Krisboy
Ona takhle hraje vždycky, takovej totální vabank styl. Ještě víc na riziko, než třeba Kvítí. Trénuje jí otec.
Reagovat
blixa
Hele, zmetku, nepomlouvej prdelku moji, jo ! Camilka je pistolnice s velkým srdcem a holt má občas (letos občas pořád :D) špatně seřízenou mušku, no ;-)
Reagovat
Ma3ek
To je otec to som nevedel ten šedivý:) tak majú zlú taktiku keby troška viac rozmýšlala pripravila si útok a až potom dala ten svoj razantný úder tak by bola dobrá ale ona z každej pozície je to škoda lebo útočných hráčiek je čím dalej menej ale toto je vabank presne:) Prdelku má len nech začne hrať už nech sa na nu možme pozerať viac ako jedno dve kola:D
Reagovat
blixa
No jo, no, ale to by hrála jako všechny ostatní :D Prdelka je právě specifická tím, že střílí za všech okolností. Letos jí to bohužel moc nejde, ale když jí to padá, zničí každou ! ;-)
Reagovat
Krisboy
Máš naprostou pravdu. S takovouhle hrou proti trpělivým hráčkám nemá a nikdy nebude mít šanci. Může jí to vycházet jeden set, jeden zápas...ale dlouhodobě to určitě nejde. Zřejmě jsou s tatíkem spokojený s umístěním kolem 30-40 místa a výše nepomýšlejí. Je to škoda, protože (jak píše blixa) takových hráček je málo a když jí to zrovna vychází, je to fakt mazec.
Reagovat
VlS
Kdyby Camilka přemýšlela, nebyla by to Camilka. Ona hraje srdcem, ne hlavou. Asi to nebude nejuspěšnější taktika, ale rád se ba to dívám ( a ta prdelka za to taky stojí )
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist