Serena se připravuje na novou sezonu. Připravenost na Melbourne teprve vyhodnotíme, řekl trenér Mouratoglou

29. 11. 2017, 13:21
Aktuality 14
Serena Williamsová je necelé tři měsíce po porodu v plné přípravě na novou sezonu. Již brzy bude na Floridě trénovat také pod dohledem svého trenéra Patricka Mouratogloua, který společně s americkou tenistkou vyhodnotí, zda bude bývalá světová jednička připravena na lednové Australian Open.
Profily hráčů
S. Williamsová a Patrick Mouratoglou

Serena Williamsová vyhrála letošní Australian Open ve druhém měsíci těhotenství. Od zisku 23. grandslamového titulu nehrála a zatím stále plánuje, že se na kurty vrátí přesně po roce právě v Melbourne 2018. 

Šestatřicetiletá Američanka, která 1. září porodila dceru Alexis Olympii a 17. listopadu se vdala za Alexise Ohaniana, se na svůj návrat už několik týdnů důkladně připravuje. Brzy se k ní připojí i její trenér Patrick Mouratoglou, podle kterého je start jeho svěřenkyně na prvním grandslamu sezonu nejistý.

"Serena se připravuje na sezonu 2018. Trénuje a vrací se do formy. Už brzy se k ní na Floridě připojím," řekl Mouratoglou pro CNN.

"Uvidíme, jak bude její tělo reagovat a jaká bude úroveň jejího tenisu. Až pak se uděláme rozhodnutí ohledně Austrálie," dodal 47letý francouzský trenér.

Nadcházející Australian Open se bude konat od 15. do 29. ledna 2018.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
Haitik
Roberta Vinci ukončí kariéru v květnu 2018, posledním turnajem bude Řím.. :-)
Reagovat
blixa
Myslíš, že v biatlonové sezoně je tenis OT ? :D :D
Reagovat
Haitik
:DD to ne.. :D Ale, že to nesouvisí s článkem, tak proto OT.. :-)
Reagovat
janek_da
Já myslím, že se to pod článek o Sereně hodí. Takže příští rok už ten Grand Slam Sereně vyjde.
Reagovat
kada.tom
už aby to bylo, to co udělala Sereně je neodpustitelný
Reagovat
bIbec
co jí udělala?
Reagovat
janek_da
normálně ji rasisticky porazila SF jejího domovského grand slamu
Reagovat
Haitik
:DDD Aneb jak nasrat Serenu a její fanoušky.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
LOL.
káďa tom :-)
Reagovat
brixner
Tomu to přece jde na všech pozicích! Ale doktoři vobecně to lehký nemaj, tedy spíš doktorky. Kámoš balil jednu ve Fakultce, no snažil se snad půl roku a furt si vymejšlel nějaký ty choroby, vyhodil majlant za všechny ty kytky a pugéty a voňavky a bonboniéry a drahý lístky do divadla, ale vona mu furt ne a ne dát! Teda myslim tim telefon, von holt neni tak průbojnej, jako já a de na to spíš vod lesa a přes tu kultůru. A pak se u ní ve vordinaci nějak divně vohnul a co čert nechtěl-praskly mu hemerojdy! A vona ta doktorka pohotově přiskočila, přikurtovala ho na lehátko, vyndala ňáký ty škrabky a podobnej vercajk a že mu to tedy vodvoperuje, vod toho je přece doktorka s diplomem. No, kámoš tam prej řval jak tur, až se prej seběhli lapiduchové a museli ho držet, jináč by jim zdrh i s tim lehátkem a inventář nemocnic přece neni zadarmo, to dá rozum. Von mi todle vyprávěl v drogérii, když zrovna kupoval pleny a já se podivoval, protože děti už má velký, ale hrozně upřímně jsem se tomu zasmál a von mi nakonec koupil papírový kapesníčky, protože bych se snad vyslzel až k smrti! A při pomyšlení na svou, vobčas zlobící prostatu, sem její číslo s díkama vodmít, co bych taky s nemocničním lehátkem doma dělal, žáno. Depá, tydle doktorky maj svou profesi spíš za trest! Jako doktor jó, ale tak maximálně humanitních věd! Vobčas je to prostě peklo:-))
Reagovat
Venca
:D a jak to nakonec dopadlo? Udělaly na ní dojem aspoň ty hemeroidy?
Reagovat
brixner
Ále,kdepak! Vrátnej v tom špitále mi po čase vyprávěl, že vona ta doktorka chodila po tom zákroku jako tělo bez duše a všichni si mysleli, že to asi bylo tim humusem, co kámošovi vydloubala ven, tydle věci, co nejsou na první pohled vidět, prej vypadaj hrozně, no. Jenže pak dostala doktorka za jinej zákrok všimný v podobě Jelcina, tedy toho zkapalněnýho a jak byla ze všeho utahaná a nervově vyždímaná, během šichty ho vylemtala, což se později projevilo i ve stížnosti ňákýho dědka, kterýmu se zdálo, že mu udělala stehy nakřivo a todle prej taklenc nenechá, vod toho si celej život neplatil zdravotní a jelikož to bylo na pravý ruce a děda byl zrovínka pravák, do stížnosti dodal, že mu to jistojistě ztíží jeho servis a že se docela určitě propadne žebříčkem v důchodcovský lize 80+. No ta doktorke toho dne Jelcina pro jistotu zapláchla ještě Stoličnou a pak začala zpívat a házet skalpelama na vobraz prezidenta a když jí děda vrátnej přiběh, celej schvácenej, drobet umravnit, vypadlo z ní, že na kámošovi mu nevadily hemerojdy, který prej měly docela přijatelnou barvu i konzistenci, ale jeho strašně chlupatá prdel! A to byl vlastně důvod, proč kámoš neuspěl a nakonec jí chtěl přihrát mě, no hajzl jeden! Doktorka se prej nakonec nechala sbalit ňákym tramvajákem, kterej dělal závodně plavání a plavci se, jak známo, voholej jednou tejdně úplně všude, takže byla v cajku. Tydle doktorky sou asi moc vybíravý a proto je jich hodně vopuštěnejch. Zlatá moje sousedka řeznice :-))
Reagovat
Jabadu
No, no, brixner! Řekl bych, že drobátko přeháněj.
Hemoroidy opravdu nejsou žádná prd ... i když je to o prd ... a jsou dvojí.
Ty, které se dají odstranit pouze chirurgicky jsou ty vnější.
Ty, které se dají odstranit gumičkováním jsou vnitřní. - Tyhle jsem zažil a než jsem se odhodlal, trvalo mi to asi rok.
Varuji každého, kdo to ze studu zanedbá!
Žádné lektvary, masti a všeliké rady nepomáhají. Sami si pomoci nemůžete.
Vždy se to musí nějak odstranit.
A jestli zákrok bolí?
Dejte si na prst gumičku - asi takový je to pocit. Střevo nemá nervová zakončení, takže nemůže bolet. Ale všechno okolo nervová zakončení má.
Přidávám to jako zkušenost, že dobrá fyzická kondice je vám houby platná proti genům. Ty jsou vždy silnější.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
NRP
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist