Serena stále není stoprocentně připravená, hrát nebude ani v Římě

9. 5. 2018, 12:42
Aktuality 16
Serena Williamsová vynechá po aktuálním turnaji v Madridu i další velký antukový podnik v Římě, kde si čtyřnásobná šampionka měla v příštím týdnu odbýt generálku na Roland Garros..WTA uvedla, že třiadvacetinásobná grandslamová šampionka "pokračuje v tréninku, aby byla na 100 procent připravena hrát".
Profily hráčů
Serena Williamsová

Williamsová loni v září přivedla na svět dceru a na turnaji se poprvé po mateřské pauze představila v březnu. Při svém debutu v Indian Wells vypadla ve třetím kole se sestrou Venus, v Miami pak podlehla v úvodním utkání Japonce Naomi Ósakaové.

Od té doby nehrála a na kurty se chce vrátit až ve chvíli, kdy se bude cítit stoprocentně připravená. Před Roland Garros měla naplánované dva turnaje, na Madrid ani Řím se však připravit nestihla. 

Je tak čím dál pravděpodobnější, že šestatřicetiletá Američanka se letos na antuce vůbec nepředstaví a přípravu bude smorovat na svou oblíbenou trávu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
baggik
To víme dávno. Vrátí sena US open. Ne na mateřské, tak co řešíte?
Reagovat
LukasH
A proc ji nenechate bejt? Jestli se chce vratit, je to jeji vec. Kdyz ji to nepujde, souperky ji budou porazet. A nevim, proc by to neslo. Mela po porodu nadvahu, coz byva, tudiz nemela pohyb. Udery a podani ji ale zustaly. Ted urcite pracuje na kondici a jestli tu zlepsi, bude zas plne konkurenceschopna.
Reagovat
slacker
ja ji necham bejt protoze ji vsude nemozne protezuji, viz zvolenim sportovec sveta v roce kdy misto sportu se venovala jinym vecem
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala, volí se sportovní osobnost, ne ten, kdo toho nejvíc za rok vyhrál.
Reagovat
blixa
Snad už konečně pochopí, že čas nezastaví a jsou na světě i jiné radosti, než zrovna tenis.
Reagovat
Kozoroh
Návrat se evidentně nevyvíjí tak, jak si představovala.
Reagovat
slacker
apson ji novinari azse muzou zvolit nejakou sportovkyni roku s argumentem co vsechno by vyhrala kdyby nastoupila,
Reagovat
Fandina
Sportovec roku neznamená, že vyhrál nejvíc peněz nebo titulů nebo zápasů. Na to jsou jednotlivé kategorie ve svých odvětních. Sportovec roku je ten, kdo je jak sportovně tak globálně v tom roce považován za nejúspěšnějšího.
Reagovat
baggik
Sportovec roku je ten kdo ma ten rok nejvic uspechu a globalne o tom vi nejvic lidi. To vyhravaji lidi jako Bolt. Chcete mi rict, ze loni vyhrala Sejena?? No to ne, neverim. Vzdyt trictvrte roku nehrala. To takovej Fedejej byl jinde.
Reagovat
Fandina
Serena vyhrála sportovkyni. Roger sportovce. Spokojen?
Reagovat
Fandina
A opakuji, jde o osobnost, výsledky v jednotlivých sportech jsou dané tam.
Reagovat
Holahej
Černošek....
Napadá vás už, jak Prague Open příště postrčíte o kousek dál?
Zvažujeme posunutí dotace na pět set tisíc dolarů, díky čemuž bychom dle pravidel WTA mohli mít dvě holky se statutem hráčky Top 10. A zvažujeme přidání tisícovky míst na centrkurtu postavením tribuny přes příjezdovou cestu.

Vylučujete přesun do prostornějšího areálu na Štvanici?
Nehneme se ze Sparty. Prostředí je útulné, holky jsou na něj zvyklé z tréninků. Nebudeme akci stěhovat někam, kde se necítíme doma. Chceme jí zachovat současný ráz.

Tenistka Petra Kvitová poprvé ovládla domácí turnaj v pražské Stromovce.
Spousta lidí přijela zdálky, aby viděla Kvitovou, a pak se nevměstnala do areálu. Nehodláte příště prodávat lístky nejen na finále, ale také na ostatní dny?
Ano, na všech poradách jsme probírali, jak zajistit, aby měli i fanoušci třeba z Olomouce jistotu, že se na kurt dostanou. Hledáme kompromis. Prodáme třeba pět set lístků na den a zbytek kapacity necháme volně přicházejícím. Taky zvažujeme vybudování fanzony s obří obrazovkou a stánky s občerstvením.

K finančnímu zdaru akce nepotřebujete příjem ze vstupného?
Ne. Vzhledem k zájmu našich partnerů o tenis v Praze je zisková. Není kasovní trhák. Ale pokryje náklady a vygeneruje zisk v milionech korun, které investujeme zpět do Sparty, do klubu, do mládeže.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/prague-open-hodnoceni-miroslav-cernosek-fds-/tenis.aspx?c=A180508_204116_tenis_rou
Reagovat
janek_da
si myslí, že se jezdí z Olmiku do Prahy nažrat?
Reagovat
Srdjan
Už nestojí za nic, delší dobu jsem nehrál, ale dvakrát šest dva bych jí nadělil. Dropshoty umím, silou bych jí vymetl z kurtu a to bere ty miliony a mě za to nikdo nedá nic, hnus!
Reagovat
milik254
Tak začni hrát profesionálně, když jsi tak dobrý.
Reagovat
blixa
Má problém, že ho předloni komise neuznala ženou ... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist