Sestini Hlaváčková s Chan vydřely postup do semifinále

4. 1. 2018, 05:51
Aktuality 14
WTA BRISBANE - Andrea Sestini Hlaváčková a Latisha Chan se ve čtvrtfinále turnaje WTA Premier v Brisbane nečekaně nadřely. Nasazené jedničky udolaly Nadju Kičenokovou a Anastasii Rodionovovou až ve dvou tie-breacích, udržely si tak prozatimní stoprocentní bilanci a postoupily do semifinále. V něm vyzvou nasazené pětky Andreju Klepačovou a Maríu José Martínezovou.
Andrea Sestini Hlaváčková a Latisha Chan

Deblová specialistka Andrea Sestini Hlaváčková prožila vynikající loňskou sezonu, kterou po boku Timey Babosové korunovala triumfem na Turnaji mistryň. S Maďarkou si však nerozuměla mimo kurt a jejich cesty se rozešly. Česká tenistka si našla novou partnerku v podobě deblové světové jedničky Latishy Chan, jež hledala náhradu za končící Martinu Hingisovou.

Česko-tchajwanský tandem hraje tento týden v australském Brisbane svůj první společný turnaj a zatím si drží stoprocentní úspěšnost. Po drtivém vítězství v prvním kole, ve kterém ztratil jen tři gamy, se však dnes proti Nadje Kičenokové z Ukrajiny a domácí Anastasii Rodionovové nečekaně nadřel, když slavil postup až po dvou vyhraných tie-breacích a téměř dvouhodinovém boji.

Favorizovaný pár v úvodním dějství neudržel brejk získaný ve třetí hře a za stavu 6-5 nedokázal set dopodávat. Pro vedení si ale Sestini Hlaváčková s Chan nakonec došly po výhře 7-5 v tie-breaku.

Ve druhé sadě musely favoritky naopak manko brejku dvakrát stahovat. Rovněž Kičenoková s Rodionovovou promarnily šanci set doservírovat. Ve zkrácené hře byly opět úspěšnější turnajové jedničky.

V semifinále čekají na Sestini Hlaváčkovou s Chan papírově zatím rozhodně nejtěžší soupeřky. Budou jimi páté nasazené Andreja Klepačová ze Slovinska a Španělka María José Martínezová.

• WTA PREMIER BRISBANE •
Austrálie, tv. povrch, 894.700 dolarů
čtvrteční výsledky (4. 1. 2018)
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
L. Chan/Sestini Hlaváčková (1-Tchaj-wan/ČR) - N. Kičenoková/An. Rodionovová (Ukr./Austr.) 7-6(5) 7-6(2)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

14
Přidat komentář
tommr
na to, že spolu s Chanovou zatím odehrály jen 2 zápasy je to zatím dobrý. Časem se jistě sehrajou a bude to ještě lepší ... :)
Malá technická poznámka pro Ondřeje: Andreja Klepačová a María José Martínezová jsou čtvrté nasazené a né páté. V deblu jsou jen 4 nasazený páry ...
Reagovat
Fandina
Andrejka, doufám, že titul bude. Pojď a go!!!
Reagovat
FulnekUltras
No jsem opravdu zvědav, jak dlouho Tchajwanka s paní šesťákovou a jejími "typicky ženskými" excesy vydrží.
Reagovat
Fandina
Nevím, proč by neměla, když se podíváš na tenhle videorozhovor, tak to pochopíš.
Reagovat
Fandina
https://video.aktualne.cz/dvtv/nemuzu-byt-kamaradka-s-holkou-se-kterou-hraju-o-furu-penez-j/r~6f96b70aeee711e78337ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1514881727
Reagovat
FulnekUltras
tak snad ještě letos nenastane varianta c) moderování v tv - což by Andree určitě sedělo, ovšem museli by platově přitlačit ;)))
Reagovat
Fandina
Máš trapné kecy. Nevím, co tím sleduješ. Musí ti být úplně jedno, co dělá, jestli hraje, moderuje. Jsi rypák.
Reagovat
tommr
zřejmě mu nestačí navážet se do Karolíny a tak si na mušku vzal i Andreu ... :(
Reagovat
Fandina
Je to děs. Do Andrejky se ale naváží dlouho. Je to trapné. Mě sice tenkrát naštvala, když se po vyhraném USO rozešla s Hráďou, ale pak zase udělala hodně moc dobrých výsledků. A je to super deblistka. Tyhle řeči o někom fakt nemám ráda. Je to ubožák.
Reagovat
FulnekUltras
však dokud se najde nějaká "parťačka" a) nebo b), nic se nemění ;)
Reagovat
Fandina
To fakt necítíš, jak je to trapné se do někoho pořád navážet, navíc bezdůvodně. Je to ubohé.
Reagovat
FulnekUltras
já se náhodou na Sestini-tv-glosy ze zákulisí WTA už moc těším ;)
Reagovat
Fandina
Jsi rypák, normálně reješ
.
A máš pravdu, že například její video vlogy pro O2 TV Tenis jsou super. Vloni jich udělala 13 a vždycky mě to pobavilo, když je dávali a dávají.

https://www.o2tvsport.cz/video-porady/andrea-vloguje-14-trenink-na-turnaji-mistryn/
Reagovat
Fandina
14 jich bylo :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist