Sestini Hlaváčková s Latishou Chan si na první titul musí počkat

12. 1. 2018, 12:42
Aktuality 4
WTA SYDNEY - Česká deblistka Andrea Hlaváčková a Latisha Chan z Tchaj-wanu na druhém společném turnaji prohrály ve finále. V boji o první titul podlehly 3-6 1-6 třetí nasazené kanadsko-čínské dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu.
Latisha Chan a Andrea Hlaváčková

Andrea Sestini Hlaváčková hraje s deblovou světovou jedničkou Latishou Chan od začátku sezony. V přípravě na Australian Open absolvovaly dva turnaje s bilancí 5 výher a 2 porážky. V Brisbane došly do semifinále v Sydney do finále.

V něm dnes nejvýše nasazený česko-tchajvanský tandem nestačil Kanaďanku Gabrielu Dabrowskou a Číňanku Yi-Fan Xu, které vyhrály hladce 6-3 6-1 a získaly třetí společný titul.

Dabrowská a Yi-Fan Xu začaly spolupracovat loni v březnu, kdy okamžitě triumfovaly na velkém turnaji v Miami. V srpnu triumfovaly také v New Havenu a na konci roku si poprvé zahrály na Turnaji mistryň.

Jednatřicetiletá Hlaváčková dnes marně usilovala o 26. titul na okruhu WTA, její o tři roky mladší parťačka má o tři trofeje více.

• WTA PREMIER SYDNEY •
Austrálie, tv. povrch, 733.900 dolarů
páteční výsledky (12. 01. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Bartyová (Austr.) - Gavrilovová (Austr.) 3-6 6-4 6-2
Kerberová (Něm.) - Giorgiová (It.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - finále •
Dabrowská/Yi-Fan Xu (3-Kan./Čína) - Sestini Hlaváčková/Latisha Chan (1-ČR/Tchaj-wan) 6-3 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
patriks
si prohry hráčky Sestini.
Reagovat
tommr
výsledkově se zlepšujou takže příště by to už moh bejt titul? :)
Optimismus ovšem trochu brzdí dnešní výkon, kterej byl katastrofální. Snad šlo ale jen o jednorázový zaváhání a příště už to bude lepší ...
Reagovat
aligo
Semifinále, Finále a dál? cesta je jasná :)))
Reagovat
Fandina
Co se dá dělat. Finále dobré a titul bude příště. Pojď a go!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist