Shuai Peng se objevila na dalším videu. S předsedou MOV mluvila ve videohovoru

21. 11. 2021, 10:23
Aktuality 15
V čínských médiích se objevilo další video s tenistkou Shuai Peng, o jejíž osud panují obavy, poté co na začátku listopadu zveřejnila, že se stala obětí sexuálního napadení někdejším vicepremiérem. O pár hodin později se údajně prezident Mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach s tenistkou spojil ve videohovoru.
Profily hráčů
Shuai Peng

Bývalá světová jednička ve čtyřhře Shuai Peng na záběrech z mládežnického turnaje v Pekingu mává u kurtu divákům a rozdává jim autogramy.

Video dnes na twitter umístil šéfredaktor stranického listu Global Times, který o den dříve napsal, že Shuai Peng je v pořádku a brzy se objeví na veřejnosti.

Obavy to ale zjevně nerozptýlilo. Jeden z diskutujících se otázal, proč tedy hráčku nenechají promluvit, jiný zase navrhoval, aby její rodiče uspořádali tiskovou konferenci. Podle agentury AP však jiné podobné komentáře ze sociálních sítí mizí už záhy po zveřejnění.

Prezident mezinárodní tenisové federace ITF Dave Haggerty označil video za pozitivní krok. “Přesto budeme nadále požadovat, aby nám sama Shuai peng  potvrdila, že je v pořádku a v bezpečí," uvedl v prohlášení.

K tomu údajně došlo během dne, kdy 35letá Shuai Peng měla ve videohovoru s prezidentem MOV prohlásit, že je v pořádku a v bezpečí. S odvoláním na MOV o tom informovala agentura Reuters. Zároveň požádala o respektování svého soukromí.

Čínští představitelé aféru oficiálně nekomentovali. Ženská tenisová organizace WTA v minulých dnech pohrozila zrušením všech turnajů v Číně, podporu dvojnásobné grandslamové deblové vítězce vyjádřily také hvězdy jako Novak Djokovič nebo Serena Williamsová.

"Jsou to znepokojivé zprávy, ale důležité je, že tenisová rodina je jednotná a za Shuai Peng stojí. Snad je v pořádku," prohlásil Roger Federer.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
FulnekUltras
a co na to "nezávislá" gateSSorosovská média ???

smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
...cílená antičínská kampaň globálfašistů...
Reagovat
aape
vy už máte problém ty podivné slovní sloučeniny sám přepsat...
navíc ta nepřesvědčivá videa bůhví jakého data nebo s nějakou náhradnicí (člověk který řeší zásadní životní záležitosti, se bude mazlit s plyšáky na videu?) jsou typickým produktem slabomyslné a kruté čínské propagandy smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
FulnekUltras
slovo občas vypadne - zvlášť ve zpomaleném (někdy) psacím formátu TP

jen si tak říkám - právě na vás (mnohých) je tady parádně vidět ona už Leninem ražená stará poučka, že kdo ovládá sdělovací prostředky, má nad společností prakticky plnou kontrolu smilesmilesmile
Reagovat
Torn
A u tebe platí to, že kdo neumí ovládat svůj svěrač, vypouští ven jen sračky. :D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
FulnekUltras
jinak ovšem pořád platí, že ZOH 2022 v Číně se mají pro globálfašisty stát novou záminkou k otravování celého světa - a na ustrašené konzumní stádo spoléhají dodnes úplně stejně, jako kdysi Goebbels...

https://www.youtube.com/watch?v=M_K2MHNZhKQ
Reagovat
Fandina
Já myslím, že na stádo spolehá hlavně Čínská vláda o obavě o svržení. Jinak by nelustrovala internet.
Reagovat
FulnekUltras
u nás teď zase kovidfašisti a eusa"vědci" masově lustrují Janečka - to si nevybereš

https://www.youtube.com/watch?v=l1b99wBeCog
Reagovat
Fandina
Meleš nesmysly, vědcům je jeho projev ukradený. Neřekl nic co by mělo komukoli vadit.
Reagovat
FulnekUltras
Až tvá druhá věta je naprosto pravdivá.
Reagovat
Fandina
To je můj názor. Nicméně, každý si to nemyslí.
Reagovat
FulnekUltras
tak dobrou noc a Gesund vor allem... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Peng s plyšákama je asi tak 15smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist