Shuai Zhang ovládla podruhé turnaj v Guangzhou

23. 9. 2017, 12:56
Aktuality 3
Turnaj v čínském Guangzhou vyhrála domácí tenistka Shuai Zhang. Druhá nasazená hráčka ve finále porazila Srbku Aleksandru Kruničovou 6–2 3–6 6–2 a vybojovala druhý titul na okruhu WTA. Ten první získala na tomtéž turnaji před čtyřmi lety.
Profily hráčů
Shuai Zhang

Světová třicítka Shuai Zhang ani její soupeřka Aleksandra Kruničová, které patří v žebříčku 65. místo, neztratily cestou do finále ani set. Zápas o titul rozehrála mnohem lépe osmadvacetiletá domácí tenistka, která Kruničovou v úvodní sadě připravila třikrát o servis.

Srbská soupeřka jí to ale v druhém dějství oplatila a finálový duel tak rozhodl až třetí set. Kruničová v něm ještě dokázala smazat ztrátu dvou her, pak už ale na dvorci kralovala čínská tenistka, která nakonec zvítězila 6–2 3–6 6–2 a připsala si tak druhý titul na okruhu WTA. První trofej získala na stejném podniku v domácím prostředí před čtyřmi lety.

Poražená finalistka Kruničová zatím dokázala vyhrát dva turnaje WTA ve čtyřhře, poprvé se jí to podařilo před třemi lety v Taškentu po boku Kateřiny Siniakové. Ve finále dvouhry ale v Číně nastoupila vůbec poprvé.

• WTA INTERNATIONAL GUANGZHOU •
Čína, tv. povrch, 226.750 dolarů
sobotní výsledky (23. 9. 2017)
• Dvouhra - finále •
Shuai Zhang (2-Čína) - Kruničová (Srb.) 6–2 3–6 6–2

Komentáře

3
Přidat komentář
lars
zapas byl kvůli extrémnímu horku přerušen.
to bych chtel letos v CR jeste zazit :)
Reagovat
tommr
se dostala v poslední době do skvělý formy a bude pro Karolínu Plíškovou na úvod Wuhanu nesmírně těžkou soupeřkou ...
Reagovat
Pavol
Ide hore aj s Krunic. Len tí diváci akosi chýbajú.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist