Siniaková a Rohanová jsou poprvé v semifinále, o finále si zahrají proti sobě

8. 3. 2013, 21:39
Aktuality 8
ITF FRAUENFELD - Kateřina Siniaková a Petra Rohanová dnes postoupily poprvé do semifinále turnaje ITF. Talentované české tenistky vylepšily své maximum mezi ženami na podniku s dotací 10 tisíc dolarů ve švýcarském Frauenfeldu, kde si o finále zahrají ve vzájemném souboji.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková si účast na halovém klání ve Frauenfeldu musela zajistit jedním kvalifikačním duelem. S ním problémy neměla, stejně tak jako s dalšími dvěma soupeřkami. Až v dnešním čtvrtfinále, které si zahrála teprve podruhé, měla šestnáctiletá Češka první potíže. S Ruskou Olgou Dorošinovou prohrála první set, zápas ale otočila, vyhrála 4-6 6-3 7-5 a poprvé v kariéře postoupila do semifinále turnaje žen.

V něm se finalistka letošního Australian Open juniorek utká s o rok starší krajankou Petrou Rohanovou, která dnes hrála ve čtvrtfinále rovněž teprve podruhé. Sedmnáctiletá tenistka I. ČLTK Praha v něm porazila hladce 6-4 6-2 domácí Chiaru Grimmovou, včetně kvalifikace vyhrála čtvrtý zápas po sobě bez ztráty setu a premiérově postoupila do semifinále.

- ITF FRAUENFELD -
(Švýcarsko, tv. povrch / hala, 10.000 dolarů)
páteční výsledky (08. 03. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Siniaková (ČR) - Dorošinová (Rus.) 4-6 6-3 7-5
Rohanová (ČR) - Grimmová (Švýc.) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Siniaková, Rohanová, Krejčíková, Smitková.
Jsem hodně zvědavej na tuhle a příští sezónu. Mohlo by to být alespoň pro některou z nich průlomový období.. ročníky 1994 - 1996 máme hodně nadějný a podařený!
Reagovat
Fandina
Další generace tenistek. Tak to je dobrá zpráva. Katka tady slíbila blog a Petra Rohanová je evidentně také šikovná. Tak ať vyhraje kterákoli, přeji pak ještě úspěch ve finále. A titul. A hned zase máme komu fandit. Jen tak dál holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Abych se zase vyjádřil, takhle mi to vůbec nevadí, ba naopak. Je to pozitivní a dává to smysl. :)
Reagovat
Fandina
Dannny1 jenže ono vždycky není nutné psát a vykládat jak měl hrát a jak by měl příště vyhrát. Méně je někdy více. Pořád lepší než mlčet nebo mluvit hodně. Stačí pojď a každý ví o co se jedná.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, že jsem se snažil být pozitivní. S tebou se očividně bavit nedá.
Reagovat
Fandina
Dannny1 tak pokud někomu napíšeš, že se s ním očividně bavit nedá, tak to asi evidentně ani sám nechceš. Podívej. Tobě se nelíbí, že já někomu napíši fandící formulku a podle tebe je to nic neříkající. Podle mě je to fandění. Nepíši to každému. Jen komu uznám za vhodné. Komu chci, koho mám ráda, tomu projevuji své fandění. Předpokládám, že to tak dělá každý. Jak to jinak sdělit. Napíši fandím ti, držím palce, pojď. Ty to neděláš, tak respektuj, že jiní ano.
Reagovat
Fandina
Omlouvám se holkám, uvod bylo přání holkám, aby vyšlo jedné finále a mezitím se z toho vyvinul tento paskvil. Omlouvám se, přání platí. Přeji úspěch ve finále kterékoli!
Reagovat
rubens
Z Oortova mračna občas přilétne nějaká kometa. Těch mladých nadějí máme víc, to je fajn. Tak snad bude veselo i v příštích letech.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist