Siniaková je premiérově ve 2. kole. Kristýna Plíšková ve Wimbledonu končí

28. 6. 2016, 14:57
Aktuality 225
Kateřina Siniaková si poprvé v kariéře zahraje ve druhém kole Wimbledonu. Česká tenistka dnes porazila Francouzku Parmentierovou a proti další Francouzce Garciaové se pokusí vylepšit své grandslamové maximum. Hůř se vedlo Kristýně Plíškové, která po roce znovu nestačila na první soupeřku.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková bojovala s Pauline Parmentierovou o své druhé grandslamové vítězství v kariéře a zkušenou soupeřku porazila i ve druhém vzájemném zápase.

Aktuálně 114. hráčka světa se proti ní už ve čtvrté hře dostala do vedení, které si v úvodním setu bez problémů pohlídala. Rychlý náskok získala Siniaková i v další sadě; Parmentierová sice srovnala, česká hráčka jí ale za stavu 5-5 znovu sebrala podání a při svém servisu už nezaváhala.

"Jsem hrozně moc ráda, že jsem konečně udělala kolo na grandslamu," řekla spokojená Siniaková po postupu. "Snažila jsem se na to ale nemyslet, protože by to nebylo dobře. Soustředila jsem se na každý míč a hrála dobře."

K postupu mohl Siniakové pomoct i nedávná úspěšná pařížská čtyřhra, v které došly s Barborou Krejčíkovou do semifinále. "Moje hra se zlepšuje, získávám sebevědomí a debl tomu neuškodil. Doufám, že to půjde nahoru," řekla Siniaková.

S Krejčíkovou je čeká debl i ve Wimbledonu a myslí vysoko. "Máme na to dojít minimálně do čtvrtfinále a čím dál to půjde, tak lépe. Semifinále na French Open bylo super a my se budeme soustředit, aby to dopadlo třeba stejně," řekla Siniaková.

Prosadit se bude chtít dál také ve dvouhře. O premiérový postup do třetího kola na grandslamovém turnaji se Siniaková utká s další Francouzkou, třicátou nasazenou Caroline Garciaovou. I s ní svedla jediný vzájemný zápas loni v Limoges, kde prohrála ve třech setech. "Hraje dobře, ale myslím, že hratelná je. Zkusím předvést maximum, abych dokázala vyhrát," dodala Siniaková.


Zatím jedinou českou tenistkou, které nepřešla přes první kolo, je Kristýna Plíšková. Ta dnes nenapodobila své dvojče Karolínu a ve třech setech podlehla Číňance Ying-Ying Duan.

Česká hráčka dnes v úvodním setu doplácela na neproměňování svých příležitostí. Rychle přišla o podání a poté promarnila sedm brejkbolů, které by ji v první sadě ještě vrátily do hry. Ve druhém dějství už byla při svém servisu stoprocentní a díky brejku ve druhé hře poslala zápas do rozhodujícího setu.

I do něj Plíšková vstoupila rychlým brejkem, jenže vedení 2-0 a 3-1 neudržela. Číňanka v šesté hře srovnala a za stavu 6-5 udeřila znovu. Česká hráčka neuhrála při vlastním podání ani míč a s Wimbledonem se rozloučila porážkou 3-6 6-3 5-7.

Plíšková, která je na žebříčku WTA na 107. místě, nedokázala navázat na výhru v dosavadním jediném vzájemném utkání z předloňska ze Soulu a nezopakuje loňskou účast ve třetím kole. Ještě v roce 2012 hrála druhé kolo, celkem počtvrté už ale v Londýně skončila hned po prvním zápase.

Své zápasy 1. kola dnes vůbec nerozehrály Petra Kvitová a Barbora Strýcová. Vpodvečer se totiž nad All England Clubem objevily černé mraky, začalo pršet a program byl přerušen. Pokračovalo se jen na Centrálním kurtu pod zataženou střechou, ostatní zápasy byly po dvou hodinách odloženy na středu.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva):
Dvouhra - 1. kolo:
Siniaková (ČR) - Parmentierová (Fr.) 6:3, 7:5
Duan (Čína) - Kristýna Plíšková (ČR) 6:3, 3:6, 7:5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

225
Přidat komentář
smazaný uživatel
divím se,že nezačnou 1.kola už v 10 hod ,když vědí ,že po 12hod by mělo zase pršet a hrozí,že nebudou odehrány ani dneska
Reagovat
smazaný uživatel
nebo ,že by taky tradice,začínat ve 12.30 ??
Reagovat
smazaný uživatel
budu zvědav,jestli se ty mraky takhle pohádkově vyhnou areálu,jako v tomto oficiálním modelu:
https://twitter.com/search?q=wimbledon%20forecast&src=tyah
Reagovat
gedzitka
Pěkný článek včetně fotek na téma wimbledonský dámský outfit

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3662131/Tennis-fans-slam-Wimbledon-ladies-underwear-flashing-babydoll-dresses-skimpy-skirts.html

Tipla bych si, že Petra bude mít to stejné co Sába.
Reagovat
Frick
No ať si fotografové udělají pár momentek, kdy ty andělíčky proud vzduchu vzedme až někam ke krku a pak by mohlo Nike tuten šaškem ukončit.
Reagovat
Frick
*šaškec
Reagovat
Hector21
twl to je teda věc...je to něco mezi noční košilkou a záclonou, hlavně že je to bílé

ještě by se to mohlo začít trhat jako dresy v čoklbale a to by tedy byl pocuc
Reagovat
blixa
Koťátku to sluší nejvíc. Čím víc Garbine, tím víc Adidas ;-) :D
Reagovat
Frick
Moc jim to nejde ten tenis. Nechtěly by spolu udělat nějaké lechtivé video? Kerolajn se ostatně ráda fotí zcela neoblečená.
Reagovat
A.R.R.
ty vole najdi si babu a nebudeš potřebovat lechtivá videa :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby nevyšla ta rada od A.R.R. - víš o tom, že existují specializované weby s podobnými videi, které by ti mohly pomoci k tomu, aby tě přešlo nutkání neustále navádět k těmto aktivitám mladé tenistky, které jsou vesměs velmi slušné dívky? (zvlášť Genie samozřejmě)
Reagovat
Frick
Džený určitě.

Ale Kerolajn je hříšnice. :-P Nejdíře minaturní bikini a pak na sebe nahát nechá nastříkat nějakou barvu. Klášterní vychova by jí bodla.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
K problematice až příliš odvážného oblečku se vyjádřily i hvězdy jako wimbledonská finalistka z roku 2014 Eugenie Bouchardová či domácí naděje Laura Robsonová. "Doufám, že v takových šatech hrát nebudeme, chtělo by to něco delšího," má jasno kanadská tenistka.
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/273103/wimbledonsky-prusvih-saty-odhaluji-prilis-nechceme-je-rikaji-tenistky.html

Tak nevím, jestli by do toho Genie šla, když jí vadí i kratší šaty. Přitom letos sama hrála v krátkých, to nechápu... :D
http://abload.de/img/eugeniebouchardmiamiohil1i.jpg
https://pp.vk.me/c626718/v626718304/1bdbe/nahRVIlsIWM.jpg

To Caro se nestydí, akorát Playboy svého času odmítla, ale to se jí ani nedivím (je to pět let zpátky). Pro SI Swimsuit se fotila dvakrát, hlavně loni v těch bílých plavkách jí to moc slušelo. :)

Stejně jako Genie nechápu Garbine, která zase letos pro deník El Mundo prohlásila: "Bohužel, sukně a nohy nás prodávají víc než vítězné míče." Tak ono se jí to nelíbí a vezme si třeba tohle (viz foto). No je to normální? Ona ty chlapy sama dráždí a pak dělá, že se jí to nelíbí... :D
http://abload.de/img/garbinemuguruzafrenchbbsq1.jpg

I když se teď tenisově nedaří, tak jsem aspoň rád, že fandím normálním holkám, co se nestydí za to, že jim to sluší... :)
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/eugeniebouchardmiamiohil1i.jpg

fakt hezká fotečka... aspoň do těch bikin by jí mohli "vysvléct" :-D
Reagovat
FulnekUltras
Tak nějaké ty Garbininy klasicky ženské mimikry v El Mundo nelze brát ve srovnání se živým masem příliš na váhu...jak se říká, to jste si mě asi s někým spletl, nejsem Míča, ale Munda... ;)
Reagovat
brixner
Bravo!!
Fricku, doufám, že jí taky fandíš!
Jináč...
:-))
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/13433361_1711283262468608_3061797814275010432_o.png
Reagovat
blixa
Kurňa ... propásnutej BP ... :D
Reagovat
brixner
Tak tenhle se fakt moc nepovedl...
Reagovat
Frick
Proč?
Reagovat
brixner
No, jak to kulantně napsat...
Ivetu měl prostě napustit někdo jiný!
Ten dvojsmysl jsi asi už pochopil, že?
Reagovat
Frick
Pak si pořád řikala, že ve Stromovce jim dělala tribunu letos jiná firma než letos, tak asi ses pletla.

Byla to tato firma s se skutečně výmluvnou web adresou http://www.tribuny.cz/

"Víme, že to, co je u tribun pro diváka nejdůležitější, je dobrá viditelnost z každého místa. Na základě zkušeností nabízíme tribuny s převýšením 30 cm, které je ideální pro záruku dobré viditelnosti. Ještě nabízíme tribunu s převýšením 15 cm, která byla původně vyvinuta na přání zákazníka, avšak zde je komfort pro diváka menší. Vzhledem k tomu, že o toto převýšení není příliš zájem, je v současné době tribuna s tímto převýšením kapacitně limitována."

Jo, Ćernošek asi loni pěkně škudlil a letos se chytil za nos.
Reagovat
FulnekUltras
Nejlepší je přírodní tribuna s převýšením 1000 m... ;)
Reagovat
Fandina
Nevím, jaká firma byla vloni, ale i styl tribun na kurtech byl jiný, vloni to byly židličky a malý sklon a nechodilo se zadem ale z boků. Firem na tribuny asi bude víc a je logické, že pracují na přání zákazníka.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem se zítra těšil hlavně na Denisu s CSN (kurt č. 15) a Báru (14) i Káju s nebezpečnou nekazící Japonkou (11) , ale mám obavy ,že ani jeden z těchto kurtů nemá kameru. Vím,že 14ka ,jak hraje i Veselka ,jí nemá .A co 11 a 15ka??
Reagovat
sprchon
Na kamerách je centr a pak kurty č. 1, 2, 3, 8, 12, 16, 17 a 18.

Takže Denča ani Barča ani Kája bohužel... :(
Reagovat
historik
zrovna na grandslamu, a ta slavném, by měli mít kamery na co nejvíce kurtech.Štve mě to, že holky zítra neuvidím, když je pod dohledem kamer i kdovíjaký challenger.
Reagovat
smazaný uživatel
ale můžeme zato vidět Šátrala na challengeru
Reagovat
smazaný uživatel
ještě 5,6,7. 16 a 17 asi ne . To je smůla ,jak dneska,tak zítra
http://www.batmanstream.com/tennis-live-streaming-video-2016-10.html
Reagovat
sprchon
Jo, tak 5, 6, 7 taky a 16 a 17 taky. ;)

A na tom batmanovi uvádějí i 11, takže Kája snad bude k vidění. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo,ono to přibývá postupně. Ale ta Denisa s Bárou mě hodně mrzí ,obětoval bych raději vše ostatní.
Reagovat
sprchon
Asi tak... Nechápu to.
I když užiju si to i tak. Roger, Angie, Belinda, Aga, Puig vs Konta a ta Kája. Na tyhle se moc těším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
smůla ,z 19 kurtů 4 bez kamer(4,14,15,19) a oni tam na ně dají i 2. kolo nasazených hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik zítra hraje?
Reagovat
FulnekUltras
až dorazí Berďa svůj zápas - cca 15.00
Reagovat
FulnekUltras
nebo už radši ve dvě... ;)
Reagovat
FulnekUltras
první set radši ani nechci vidět... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Po Berdychovi, který začíná ve 12:30 našeho času a dohrává zápas. Vede 2:1 a 4:1, čili tak do půl druhé by se Petra na plac dostat měla, pokud to Tomáš nepohnojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra program. Petra kurt 18....

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
Reagovat
FulnekUltras
na centru zahajuje žabka s kozlem, ach bože... ;)
Reagovat
A.R.R.
:-)
Reagovat
sprchon
Snad se žabka kozla nezalekne a obskáče ho. :) :D
Reagovat
A.R.R.
Ježiši, zoofilní porno na centru, to Anglie klekne úplně :-D
Reagovat
blixa
To nedaj, to nedaj ... :D
Reagovat
sprchon
Pipina ošklivá. :D Škoda Káťo...
Reagovat
blixa
Tsssss, je hezoučká ! (mám ji ve Fantasy :D)
Reagovat
sprchon
Já asi taky, no... Tak jí to teda asi odpustím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
proti Coco ani slovo! (ze stejného důvodu jako blixa) :-)
Reagovat
A.R.R.
Kušuj, Coco je zlatíčko :-)
Reagovat
sprchon
Já nevím, furt jsem si na ni nezvykl a nelíbí se mi podobně jako Vika. :D Třeba Dashu, Alizé, Gyrose a pár dalších už jsem přijal... Ale Coco je mi svými projevy pořád nesympatická.
Reagovat
A.R.R.
Však v pohodě, já to beru ;-) Mě zase není sympatická Alizé...no a Dasha projevem také ne, ale tenis hraje parádní, když to na ní přijde :-) Holt to máme každý jinak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky Coco není sympatická. Ale mám ji v týmu a Charlie Staright na ni nazpíval písničku, kterou si můžu pustit při jejím vítězství :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oh Coco, je to doma :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je bouchačka . Ta musí třeba Agu ,či Angie vystřílet do hlediště
Reagovat
janek_da
Jestli bude hrát jako ve 2. setu Coco moc daleko nepostoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
2 .set byl od obou kvalitnější a TB vrchol
Reagovat
smazaný uživatel
tak se jim povedlo na centr vybrat špičkový zápas
Reagovat
lars
meli haluz :)
Reagovat
Grape
No zítra má většinu odpoledne taky pršet. Myslíte, že je šance, že by organizátoři program trochu posunuli, aby se zítra stihlo odehrát aspoň něco?
Reagovat
janek_da
ne
Reagovat
Nola
30 vs 60 na Centri...zajtra tam supnu Karlovica s Lackom...
Reagovat
kada.tom
tipuju, že Petru s Cirsteou dají zítra na Centre court od 14:00 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.... Bude to na kurtu č. 18..... Nechápu!! :(
Reagovat
kada.tom
Play is abandoned for the day on the outside courts. Vandeweghe v Bondarenko will follow Wozniacki v Kuznetsova.
Reagovat
Hector21
jooo, Světlanka vyhrála, muhehe :)

to jsem nečekal, ale dala si hezký dáreček ke včerejším narozeninám :)))

cg zlatíčko moje
Reagovat
Kuzzie
Joo,huraa..vubec jsem ji neverila:)
Reagovat
FulnekUltras
dobré... ;)
Reagovat
kada.tom
Tak Světlana to zvládla, upřímně Caro dneska prostě na Světlanu neměla. Snad to bude na hardu lepší.

No a teď teda ten "hvězdný" duel Vandeweghe X Bondarenko ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň už nebudu poslouchat toho dementa...
Reagovat
Hector21
tak jestli posloucháš tenis s českým komentářem, tak seš pěkně hard core....
Reagovat
smazaný uživatel
Máme satelit od Skylinku a zrovna letos se rozhodli, že během Wimbledonu dají volně kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2 (jinak bych je neměl). No a dívat se na televizi v HD je lepší než na stream, na tom se asi shodnem...
Reagovat
Hector21
tak jasně, telka je telka, to nevyrovná žádnej stream
ale radši bych si do toho pustil hudbu, některé komentáře jsou neposlouchatelné

nejlepší by bylo nechat originální zvukovou stopu a ty šašky u mikrofonu odstranit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, to by bylo nejlepší. Vypínat zvuk nechci, protože bych neslyšel hlášení autů apod.
Reagovat
FulnekUltras
dobrý tip i pro neplatitelnou čt... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Carol se dostane zpět z 1-5 0:30 tak to bude masakr.
Reagovat
blixa
Pak už to tam vyhrá celé ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic
Reagovat
blixa
Nevyhrá ...
Reagovat
Frick
Co myslíte, nemělo by se udělat něco takovýho? Nejen jako kompenzance z pro zraněnou hráčku, ale hlavně aby nasazená hráčka nebyla poškozena tím, že by měla v 1. kole neúměrně těžkou soupeřku....
Reagovat
Dobry-den
ne
Reagovat
smazaný uživatel
On to tady čte nebo co? :D Akorát že Caro neměla zraněné koleno, ale kotník...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si říkala :D kdyby ji netrénoval Kotyza a nebylo okolo takový haló, tak se to dá omluvit, ale tohle je celkem zvláštní :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě hlavně baví, jak furt někdo kritizuje fotbalové komentátory na ČT, přitom oproti tomuhle jsou fakt zlatí...
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbal nemůžu posoudit, ale tohle mi uplně stačí :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Bosák komentoval tenis, to by bylo skvělý...
Reagovat
blixa
Jo, místo golfu třeba ;-)
Reagovat
Fandina
Ne, místo golfu ne, ten hraje a rozumí mu. Jednou jsem s ním hrála.
Reagovat
Frick
Jo, Fandina. To je buržoazní dámička.

Tenis, golf.... jistě i hon na lišku.
Reagovat
A.R.R.
:-D to je dobrej hlod :-D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
A.R.R.
Ještě, že jsme vidláci z balíkova, že?
Reagovat
FulnekUltras
Žádný pohůnky nepotřebujem... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=mULvkxw2Uv0
Reagovat
Fandina
Ne. Golf jsem začala hrát kvůli synovi. On začal a já jsem se pak přidala, to samé manžel. To byl důvod, proč hraju golf, žádná buržoasie v tom není.
Reagovat
smazaný uživatel
Světlana vždycky taková psycho grimasa když podává.
Reagovat
kada.tom
Teoreticky by měly být ty nejhorší přeháňky (déšť) pryč, teď by to snad měly být buďto jen malé přeháňky, nebo bez deště. Otázkou je, co na to britští meteorologové a organizátoři.
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Kotyza
Reagovat
tommr
já ho teda vůbec nelituju a naopak mu to přeju. To má za to, že chce jenom vyzobávat rozinky. Proč si nevezme do práce nějakou mladou nadějnou holku a nezkusí z ní udělat top-hráčku? Trénovat hvězdy jako Petra nebo Wozniacká je strašně pohodlný ... :)
Reagovat
blixa
Pohodlný ? Tak možná všechno jiné jen ne pohodlný :D
Reagovat
PetaM
No, trénoval Petru dávno před tím, než byla hvězda ... A právě on z ní tu hvězdu udělal ... Wozniacká už hvězda byla, takže taky u žádné extra hvězdy není :D

Ale souhlasím, měl by si vzít nějakou nadějnou Češku a udělat z ní další úspěšnou hráčku :)
Reagovat
blixa
To nikdo nezaplatí. Už si přece jen asi zvykl na určitý standard příjmů.
Reagovat
cheeky
Petra byla mladá nadějná holka, když ji David začal trénovat. Hvězdu z ní udělal on. Myslím, že to byla docela i odvaha ujmout jí. V 16 je v dnešní době hodně pozdě začít profesionálně trénovat. A proč by měl odmítnout nabídku od Caro? Udělal si jméno, tím co dokázal s Petrou, tak by byl sám proti sobě toho nevyužít. Proč jsi na něj vůbec tak strašně vysazený?
Reagovat
tommr
nikdy mu neodpustím, že k Petře nepustil nikoho jinýho i když už dávno musel vědět, že jí nedokáže dál posunout ...
Reagovat
cheeky
1) Petra už má někoho jiného a posouvá se zatím spíš k horšímu
2)To co říkáš není pravda. Pamatuju si na rozhovor s Davidem, někdy cca z roku 2014-15 kde říkal, že Petře nabízel, že odejde a ona nechtěla.
Reagovat
FulnekUltras
teď se jen čeká, až zase chtít bude... ;)
Reagovat
cheeky
asi tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza je minulost. Přestaňte se na něj konečně upínat.
Reagovat
cheeky
Zajímavý, že když tady všichni psali, že ho má Petra vyměnit, byls to hlavně ty, kdo ho tady vychvaloval až do nebes. ...Kdyby Petra přišla zítra s tím, že je tráva na cebtrkurtu modrá, budeš nám všem tvrdit, že jsme barvoslepí..
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to naprosto obráceně - když Petru Kotyza trénoval, všichni ho vyhazovali. Teď ji chvíli netrénuje a okamžitě by ho všichni chtěli zpátky.

Já proti němu nic nemám. Ale když už ten krok dopředu Petra jednou udělala, nemyslím si, že by ho hned měla dělat zpátky.
Reagovat
FulnekUltras
vstoupit podruhé do již trochu vymletější řeky bývá v určitých případech naprostá povinnost... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza trénuje Wozie. A dokud to tak bude, jsou jakékoliv úvahy o tom, že by se k ní měl vrátit, zbytečné.
Reagovat
FulnekUltras
USO vše rozsekne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že nerozsekne nic.

A upřímně řečeno, i kdyby byl náhodou Kotyza volnej, nevidím moc důvod, proč by se k němu měla Petra hned vracet, a to ani v případě, že by experiment Čermák nevyšel.
Reagovat
cheeky
Já celkem jo. Je docela dost příkladů kdy hráčka odešla od trenéra s ketrým měla výsledky, zkoušela jiné, pokaždé bez zlepšení nebo dokonce se zhoršením, aby se zase nakonec vrátila k tomu prvnímu. Tohle bych rád, kdyby si Petra odpustila
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych hlavně rád, aby se Ćermák nevyhazoval dřív, než bude mít šanci něco předvést.
Reagovat
cheeky
Normální doba hájeni je 100 dní
Reagovat
smazaný uživatel
To je klišé. Reálně to tak moc nefunguje, protože 100 dní je dost málo. Nehledě na to, že Franta je ani nedostal.
Reagovat
FulnekUltras
3 GS turnaje by už na ověření nějaké efektivity a přínosnosti měly stačit...
Reagovat
smazaný uživatel
Odehráli jeden.
Reagovat
FulnekUltras
teď je druhý a USO bude třetí...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě - teprve budou.
Reagovat
FulnekUltras
Opravdu nevím, co by se muselo do září stát, aby Franta svou pozici obhájil... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc. Stačí jeden slušnej výsledek.
Reagovat
FulnekUltras
právě právě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
On přijde, věř mi. ;-)
Reagovat
tommr
ted už je na nějaký velký změny k lepšímu pozdě. Kotyza měl uvolnit místo nejpozději v roce 2013 ...
Reagovat
cheeky
Ano, protože když v Petra v roce 2014 vyhrála druhý Wimbledon byla to jasná známka jeho trenérské nechopnosti...
Reagovat
tommr
tenkrát by Petra vyhrála Wimbledon i bez trenéra. Jinej trenér jí moh dovést k titulům i na jiných GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá pitomost.
Reagovat
FulnekUltras
v zásadě by měly z 80% stačit změny v hlavě - a na ty není pozdě nikdy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kravina. Petra vyměnila trenéra přesně ve chvíli, kdy ho vyměnit měla. Ve chvíli, kdy to sama vnitřně cítila jako správný krok. Vyměnit ho na základě tlaku z venčí by zákonitě nemohlo přinést nic dobrého. A pokud by s ním zůstávala, i přes to, že by neměla pocit, že ji to někam posouvá, taky by to ničemu neprospělo.
Reagovat
makro99
"Petra vyměnila trenéra přesně ve chvíli, kdy ho vyměnit měla..." Váhám, o který typ neomylného/zjeveného výroku se jedná:
1. Výroky, které s definitivní platností předkládají Bohem zjevené pravdy, neboli dogmata v přísném smyslu slova
2. Výroky, které s definitivní platností předkládají pravdy, jež nejsou zjevené, ale s pravdami zjevenými těsně souvisejí
3.Výroky, které nikoli s definitivní platností, ale závazně objasňují zjevené pravdy
4. Výroky prozíravého rázu, které vyžadují vnější poslušnost, ale nikoli vnitřní souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Dočetls to do konce? Asi ne, jinak by sis tyhle plky ušetřil.
Reagovat
makro99
kecy, plky, kravina... no výrok 4. typu to zjevně nebude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle kecy si nech, sám víš, že je to blbost. Řekni pravý důvod.
Reagovat
kada.tom
Už jsou zrušeny některé zápasy, program byl přeházen, pokud se Bára dostane dneska na kurt, bude hrát na kurtu č. 8.
Reagovat
tommr
a co je s Petrou?
Reagovat
kada.tom
její zápas je zatím podle plánu dán na kurtu č. 1, a to po skončení zápasu Puig X Konta ... prozatím zrušen není
Reagovat
smazaný uživatel
tam naštěstí kameru dali
Reagovat
kada.tom
Po Světlaně s Caro budou hrát na centrkurtu Vandeweghe X Bondarenko ... tak to by mi opravdu zajímal důvod, rozhodně by se daly najít jinačí atraktivnější zápasy, jak tenhle
Reagovat
misa
dementi
Reagovat
misa
Neuvěřitelné ... nedat tam dvojnásobnou vítězku :-((
Reagovat
smazaný uživatel
tento zápas V-B společně s Pir.-Bencic by měl být super
Reagovat
Andrew89
to jako vážně? :/
Reagovat
kada.tom
bohužel ... šlo by najít XY zajímavějších zápasů
Reagovat
smazaný uživatel
No já čekal zápas Pironkova - Bencic, s Petrou jsem moc nepočítal, protože Cirstea není asi pro pořadatele moc atraktivní a Petra je v té špičce taky spíš "šedá myška", ale Coco (při vší úctě k jejím kvalitám na trávě)? Zůstanu věrný paranoie dnešních dní - Britové nadržují Američanům, protože potřebují, aby teď v těžkých časech dolar podržel libru :)
Reagovat
kada.tom
Caro víc chybuje a navíc Světlana je hodně agresivnější, jde si pro body. Asi zasloužené vedení. Navíc teď přišla Caro o další podání. Aby to nebyl rychlý 2. set.
Reagovat
tommr
rychlej konec nečekám - Wozniacká se jen tak nevzdá a bude urputně bojovat až do posledního míčku. To je ted asi její jediná přednost ... :)
Reagovat
kada.tom
no, zatím to vypadá na vcelku rychlej konec
Reagovat
tommr
co jsem říkal? Wozniacká už stahuje ... :)
Reagovat
kada.tom
jo, ale teď se ukáže, co předvedou dámy :-)
Reagovat
blixa
Jestli nezačala hrát trochu pozdě ...
Reagovat
makro99
eště snad to focení..:)
Reagovat
misa
Kolik týdnů mu ještě dáváte? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holt si musí zvyknout, že na trávě to není nic moc, ale na hardu to snad půjde...
Reagovat
smazaný uživatel
už přesluhuje :D ne vážně mu přeju, ať se jim daří, ale nevěřím tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik mu dává Piotr? :) Já myslím, že by měli mít trpělivost, hlavní sezóna Caro teprve přijde (americké hardy).
Reagovat
blixa
Dávám Kotyzovi rok, maximálně dva ;-)
Reagovat
lars
Tak brzo jim trenovana tenistka asi nevyhraje GS :)
Reagovat
FulnekUltras
do USO - pak návrat k Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko. Petra s největší pravděpodobností Čermáka do konce sezony nevyhodí. A myslím, že ani Piotr Kotyzu.
Reagovat
FulnekUltras
do konce venkovní sezony - v hale už si dál experimentovat ;) nedovolí...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se v hale skoro nehraje. A vyhodit trenéra dva turnaje před koncem sezony, to už se snad ani nevyplatí.

Petra potřebuje vyhrát dva tři zápasy. Ne měnit trenéry jak ponožky..
Reagovat
FulnekUltras
Peťa potřebuje vyhrát sedm zápasů... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To v ideálním případě. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kuznetsova aktivnější, agresivnější a v koncovce eliminovala chyby, zaslouženě první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml si ten komentátor z TV Hovna, že Caro byla dva měsíce zraněná?
Reagovat
FulnekUltras
to po něm snad ani nemůžeš chtít... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No asi ne, protože to je totální dement. Teď řekl o Lauře Robson: "Měla velký talent, ale tak nějak ho někde ztratila nebo zapomněla a už se od ní nečekají velké výsledky."

To si ten kretén neumí najít, že přes dva roky měla vleklé problémy se zraněním zápěstí?
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě Nova...
Reagovat
tommr
Robson je trochu jinej případ než Wozniacká. U Wozniacký to zranění jen ještě víc zvýraznilo její propad, kterej je viditelnej už delší dobu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale vůbec nesrovnávám Caro a Lauru, jenom kritizuju ten komentář Borovce. Je fakt, že Caro se letos už předtím nedařilo, ale to zranění jí uškodilo rozhodně nejvíc. Za tu dobu by určitě aspoň něco uhrála...
Reagovat
janek_da
tak aspoň jej měla v relativně "dobrou" dobu pro ni, mimo hardovou sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekl. Třeba ve Stuttgartu už byla dvakrát (včetně loňska) ve finále, v Madridu zase obhajovala čtvrtfinále... Navíc se jí to stalo prakticky hned po angažování nového trenéra. Prostě smůla.
Reagovat
janek_da
jenom tak jsem si vyjal stats Karoliny a věz, že antuka a tráva jsou její nejslabší povrchy. Což neznamená, že je na nich slabá.
Zajímavé je, že na kobrci vyhrála všech 13 zápasů

Snad tabulka nebude rozpadlá, zaápasy za posledních 12 měsíců a procento a pak za karieru a procento

Hard Court 16-15 51.61% 291-120 70.80%
Indoor Hard 1-2 33.33% 53-17 75.71%
Carpet 0-0 N/A 13-0 100.00%
Clay 0-0 N/A 94-47 66.67%
Grass 6-4 60.00% 41-20 67.21%
Reagovat
tommr
tak je jasný, že to zranění jí nepomohlo. Z top-20 už ale vypadla dávno předtím - tuším že to bylo někdy krátce po AO ...
Reagovat
misa
Jako kvalifikace ke komentování tenisu stačí vědět, že se hraje na sety a ne na třetiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to ten samej, co se nás neustále pokouší přesvědčit o tom, že hlavní trofej pro ženskou vítězku má něco společného s nějakou Venus Rosewaterovou?
Reagovat
cheeky
Nemám Facebook, ale Fricek by se jí třeba mohl zeptat, jak se její nádobí dostalo z Kalifornie do Wimbledonu

https://www.facebook.com/people/Venus-Rosewater/100004780848560
Reagovat
Fandina
se v úvodu píše, že "Hůř se vedlo Kristýně Plíškové, která po roce znovu nestačila na první soupeřku." Týna ale hrála vloni třetí kolo a tak je to uvedeno i v posledním odstavci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že jsem udělala dobře, když jsem se na to vykašlala a jela radši na kole. Snad Petru ze známosti šoupnou na centr :)

Btw. Nasťa mě pěkně štve... :(
Reagovat
tommr
než naprší a uschne bude v Londýně už dávno tma ... :(
Reagovat
kada.tom
no, u Petry je vcelku reálná možnost, že by mohl být její zápas přeložen na Centre court po skončení zápasu mezi Caro a Světlanou ... ale zase tam je dnes poměr 2 ženských zápasů proti jednomu mužskému, takže jestli tam bude něco přeloženo, tak asi spíš nějaký mužský zápas ... ale uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
spíš tam přeloží další TOP zápas ,který s Bárou čeká na usazení : Pironk.-Bencic
Reagovat
smazaný uživatel
Moje první postupující, snad ne poslední...
Reagovat
kada.tom
Puig zatím nemá šanci ... a Caro bude za chvilku hrát, jsem na ten zápas hodně, opravdu hodně zvědav :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ještě zbývá? Monča je jednou nohou out, Caro to taky bude mít těžký. A pak už nikdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo.
Reagovat
lars
Tos prekvapil, ze fandis Jo Tsongovi :))
Reagovat
Dobry-den
Úsměv :-)
Reagovat
blixa
Jóóóó, náš František ? ;-)
Reagovat
tommr
první dnešní vítězství pro český barvy. Katka se díky němu zase o něco přiblíží první stovce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ALe bylo to dost ohubu jak ztratila ten první brejk ze 40-15 a 0-30 za stavu 6-5
Reagovat
tommr
kdyby to nevyšlo tak tu byl pořád ještě třetí set ...:)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=Lg13H_ygxpw

Potřebovaly by trénéra jako je tento.
Reagovat
smazaný uživatel
A tenhle by byl ideální pro Petru (lajnoví by si pak už nic nedovolili):

https://youtu.be/lQLraZTUNPY?t=10
Reagovat
blixa
Tsss, jenom exhib. To by musel nějakého lajnového takhle exemplárně ztřískat :D
Reagovat
smazaný uživatel
hráči vedle už asi byli zvyklí :D
Reagovat
Frick
Trochu si to zkomplikovala zbytečnou ztrátou servisu při vedení *40:15, ale nakonec je Katka v R64...

Na návrat do TOP 100 ale bude třeba ještě jedné výhry. Garcia ale táhne již serii 6 výher na trávě v řadě...
Reagovat
kada.tom
Kateřina to nakonec zvládla :-)
Reagovat
Frick
"Vrátíme vás zpět na koně! Kdekoliv, kdykoliv, kohokoliv."

Vaše české soupeřky.
Reagovat
blixa
A pak, když už si myslíte že je vyhráno, teprve pak vás sejmeme ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten dodatek ale někdo měl říct i Kristýně.
Reagovat
blixa
No jo, distribuce selhala ...
Reagovat
kada.tom
Vinci v problémech ... chtělo by to, aby se ten déšť ještě opozdil, Riske je v laufu a přestávka by jí mohla nehezky rozhodit a Vinci by to taky ještě mohla otočit
Reagovat
kada.tom
tak Vinci se bohužel vzchopila a 3. set otočila ...
Reagovat
blixa
Jak, "bohužel" ??!!!
Reagovat
kada.tom
nevím, čemu lze tak špatně porozumnět na slovu "bohužel" :-D
Reagovat
blixa
Porozumět mu lze, ale proč je použito v tak nesmyslném kontextu ???!!
Reagovat
Fandina
není nesmyslný ...
Reagovat
tommr
Katka začala dobře. Snad stihne zápas vítězně dokončit ještě před začátkem deště ... :)
Reagovat
Frick
Jo, to je pěkné - 40 minut a náskok set a brejk.
Reagovat
kada.tom
to aby si pospíšila, oblačnost se neúprosně sune nad předměstí Londýna
Reagovat
horska.kraslice
Kristýna ty koncovky bohužel pořád neumí. Táhne se to už několik roků. Nezbývá než stále a stále doufat, že se to někdy zlomí.
Reagovat
Frick
Já myslim, že by jí to třeba pomohlo. Byla by rázem nejlepší hráčkou klubu.

A hlavně mne by to udělalo radost.
Reagovat
Frick
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/poprask-kvuli-trenkam-na-spilberku-hollan-pro-hasek-proti_388935.html

Nechť za 14 dní tam vlaje košilka wimbledonské šampionky!
Reagovat
smazaný uživatel
Co by Petřina košilka dělala na Špilasu? :-))
Reagovat
misa
jooooooooooooo :-)
Reagovat
FulnekUltras
ředitel muzea je beztak na dovolené a stožár po celý den snadno přístupný... ;)
Reagovat
kada.tom
Krásnej závěr, nádherný jestřábí oko, který Sereně prostě vyšlo. Neskutečný, kurt nadšen - to je docela rozdíl od RG, kde to publikum tak vstřícné k Sereně nebylo. Ale tak ona taky antuka není tráva, na té je Sereně líp :-)

Výkon předvedla Serena takový, jaký byl třeba. Sadikovic ostudu neudělala, dostalo se jí největší možný pocty - zahrát si na centrkurtu se Serenou. Serena nepotřebovala ukazovat svoje zbraně, zvládla to jak potřebovala.

V dalším kolem McHale, tu zná Serena velmi dobře. Bude si muset dát pozor, ale porazit by ji měla. A snad ten zápas uvidím celý v TV.
Reagovat
Frick
Hanba, hanba, hanba!
Reagovat
blixa
Ty moc koukáš na GOT, viď :D Nejradši bys nechal poražené tenistky procházet takovou "uličkou nenávisti", jako Cersei :D
Reagovat
Frick
Všichni víme, že ta Týna prostě "nemůže nemít" na víc. Jen by to chtělo nějakej impuls.
Reagovat
Frick
Prostě tohle byla naprosto studpidní porážka nad slabou hráčkou.
Reagovat
Frick
Hladce vyhrála, leč herně nepřesvědčila?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist