Siniaková: Nervózní jsem nebyla, porazit chci každou soupeřku

23. 3. 2013, 14:30
Rozhovory 208
Kateřina Siniaková se v 16 letech velmi rychle zabydluje mezi ženami. Na začátku února vyhrála turnaj ITF ve Frauenfeldu a po týdnu tréninku v prestižní IMG academy Nicka Bollettieriho se neztratila ani při premiéře na turnaji WTA v Miami: připsala si první skalp hráčky Top 100, prošla kvalifikací a v 1. kole hlavní soutěže svedla třísetovou bitvu se Španělkou Muguruzaovou. I když z turnaje vypadla, stále je časově velmi zaneprázdněná. Přesto si na nás našla čas a z Floridy našim čtenářům odpověděla na spoustu zajímavých dotazů.
Profily hráčů
Kateřina Siniaková

V 16 letech jsi dostala první šanci zahrát si v kvalifikaci turnaje WTA. Porazila jsi Minellaovou, Glatchovou a v hlavní soutěži jsi byla blízko i výhře nad Muguruzaovou. Když se na to podíváš zpětně, věřila jsi, že by se takový výsledek mohl podařit?
Tak spíš bych řekla, že jsem doufala. Myslela jsem si, proč ne, vždyť hraji dobře... A když jsem vyhrála první zápas, tak mi přibylo dost sebevědomí a byla jsem moc ráda. Věřím si teď, vím, že na to mám.

S jakými pocity se loučíš s tímto velice prestižním turnajem? Předpokládám, že do budoucna ti to hodně pomůže.

Po posledním zápase jsem byla dost zklamaná. Měla jsem na to, ale nezvládla jsem koncovku. Rozhodně jsem však získala nové zkušenosti, které později využiju.

Být ve spojení se svými fanoušky je pro Katku důležité. Takto s nimi komunikovala v MiamiByla jsi před svým prvním utkáním v kvalifikaci hodně nervózní?
Nervozita tam byla, ale jako obvykle. Prostě na druhé straně byla soupeřka jako každá jiná, kterou jsem chtěla porazit.

Zápas proti Minellaové v prvním setu přerušil déšť. Přišla ti pauza vhod, nebo tě to po zisku tři gamů v řadě spíše mrzelo?

Možná mě to více mrzelo, lepší by bylo pokusit se hned dohrát set a až pak kdyby začalo pršet. Ale stále jsem vedla já, takže to bylo pro mě výhodnější.

Co jsi během pauzy dělala? Přemýšlela jsi hodně o zápasu, nebo ses spíš snažila nějak rozptýlit a nemyslet na tenis?
Měla jsem čas si o tom promluvit s taťkou, jak a co mám hrát, přišly nějaký rady. Pak už jsem jen seděla a odpočívala.

Proti Muguruzaové jsi měla ve třetím setu dvakrát (za stavů 3-2 a 4-3) náskok brejku, ale vždy jsi o výhodu přišla ztraceným servisem. Myslíš, že jsi v závěru znervózněla, nebo na tebe dolehla únava? Přeci jen jsi odehrála tři fyzicky i psychicky náročné duely během necelých 72 hodin.

Je možné, že podvědomě jsem byla nervozní, že vítězství je blízko, ale rozhodně jsem to nějak nepociťovala, ani jsem necítila nějakou velkou únavu. 

Ten závěr jsem nezvládla. Udělala jsem spoustu chyb, zatímco ona si vše pohlídala, nevykazila to. Chtěla jsem opravdu hodně vyhrát. Asi jsem si v důležitých momentech měla počkat, být trpělivější.

Související články:

• Debut Siniakové na turnaji WTA: postupu byla blízko, padla po boji

Siniaková se kvalifikovala na turnaj WTA v Miami!

• Miami: Siniaková při premiéře v kvalifikaci turnaje WTA porazila Minellaovou!

• Siniaková ve Švýcarsku slaví první titul z turnaje ITF!

Kateřina Siniaková odpovídá čtenářům: Chci být světovou jedničkou!

Siniaková: Ráda bych vyhrála už na Roland Garros

oficiální web: siniakovakaterina.com
facebook: Siniakova Katerina

V Miami jsi odehrála tři zápasy proti mnohem zkušenějším soupeřkám. Měla jsi na každou z nich nějaký herní plán, nebo jsi do zápasů šla s tím, že chceš hrát svou hru?
Před každým zápasem mám nějaký plán.

Vypozorovala jsi nějaký rozdíl mezi sebou a soupeřkami?
Hlavně v hlavě. Ony ví, co kdy zahrát. A jak omezit chyby, když jde do tuhého.

Zaujala tě některá ze soupeřek něčím neobvyklým? Stylem hry, chováním nebo nějakým rituálem?
Ani ne. Možná jen, že natahují moc pauzy.

A ty sama máš nějaký předzápasový rituál?
Ano, mám, ale to nepovím :).

Dokážeš říct, co tě v posledních zápasech zdobilo?
Bojovnost, ta ke mně prostě patří. Já se nikdy nevzdávám, i tady jsem se prala vždycky až do konce. A hodně jsem si zlepšila forhend, při něm si věřím.

Už teď si ke svým 18 bodům v žebříčku WTA připíšeš dalších 30 a budeš někde kolem 575. místa. Tvým cílem na konci roku je postavení kolem 400. místa, ale po sedmi výhrách v řadě se tvé ambice možná zvyšují?
Tak rozhodně, být ve dvoustovce by nebylo vůbec špatné.

Kateřina SiniakováZa postup z kvalifikace do hlavní soutěže dostaneš šek na zhruba 165 tisíc korun. Přemýšlela jsi někdy nad tím, čím by ses za první větší prize money odměnila?
Vůbec ne, ještě jsem o tom nepřemýšlela.

Jak na tebe působila atmosféra a prostředí tak prestižního turnaje?
Bylo to moc motivující, výborné a krásné prostředí. Je příjemné, že vás další den hodně lidí pozná, pozdraví a komunikuje s vámi. Všechno je tu jiné. Lepší společnost hráček, kvalitnější organizace. O všechno se tady někdo stará.

Okoukala jsi něco od světových hvězd?
Třeba ve fitku jsem je pozorovala, co dělají. Nějaké věci si určitě taky přidám do tréninku. Speciální posilování, cviky s medicinbalem. Je dobrá zkušenost vidět ty hráčky takhle v akci.

A na závěr: Jaký program tě čeká v nadcházejících týdnech a měsících? Kde budeš trénovat a na jakých turnajích tě tví fanoušci mohou vyhledávat? Je šance, že se v nejbližší době objevíš zase na nějakém turnaji WTA?
Zůstávám ještě na jeden turnaj na Floridě, je to 'padesátka' (turnaj ITF s dotací 50 tisíc dolarů, pozn.) v Ospreyi. Pak se vracím domů. Co se týká WTA turnajů, ještě nevím, ale doufám, že něco hrát budu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

208
Přidat komentář
spaniel
Doufam ze toto neni cast tech slibovanych blogu, protoze je to uplne klasicky rozhovor.
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby byly rozhovory místo blogů, tak mi to vůbec nevadí. Důležité je, že máme o Katce přehled... Podívej se na Andrejku Hlaváčkovou. Ta píše blogy pro HN a teď se jí vůbec nedaří. Samozřejmě nechci říct, že je to zrovna tím... Ale ať Katka dělá, co sama chce. :)
Reagovat
Roger_Federer
Hraju proti Kvitove "pocitove" už 8 mesicu..Bez nadsazky, mi vydelala hodne penez, stejne třeba proti Wozniacki..
Jde na horu?Od lonskeho roku, krom Fedcapu to byla a je velka bida..Ano ted předvedla určity narust formy a zlepšeni, ale proboha Flipkens?.Je uplne jedno, že je tam 35 stupnu, furt se tady omlouva, ale to je blbost. Ta holka ma hrat top 5, jasne občas prohraje každa.Kvitova na Azarenku,Williems a Scharapovu nestači, v pořadku tak jako dalšich 200, ale kolik bylo za posledni rok prohranych zapasu z podstane horšimi hračkami v žebřičku dalelo pod ni??Nahoda?...Mysliš, že to najejim sebevedomi do dalšich turnaju neco přida pozitivniho?Prohra z Flipkens?
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... ale ty tady hodnotíš Petru, jako by ti to dělala naschvál, že takhle hraje. Respektuj skutečnost. Petra je na osmém místě žebříčku a podle toho má výsledky. Já jí dneska neviděla, tak nebudu vykládat proč prohrála. Minule v IW když prohrála, tak nejdřív vedla do poloviny druhého setu a pak začala těžce dýchat pusou každý záběr to bylo vidět a blbě se pohybovala. Tohle uvidím a je mi jasné, že se neumí vyrovnat s podmínkami jako jiné a tím to pro mě končí. Vyhrála Dubaj a bylo to super. V Dohá hrála se Serenou super mač a teď budou Katovice a jestli nebude nějak zraněná, rameno, tak věřím že vyhraje. Rozumím tomu, že když na ní sázáš, je to problém, že se slabší hráčkou prohraje a neměla by. Jinak je to pořád nejlepší naše tenistka.
Reagovat
tito
Prohru s Flipkens neberu jako tragedii, jak jsem psal dole, očekával jsem jí. Je tam spoustu důvodů, proč k tomu došlo, psáno v několika vláknech včetně diskuse. Ale pokud sázíš proti ní, tak Evropě a zvláště trávě bych se vyhnul. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak- vsaď všechno, Domčo!!!
:-)
Reagovat
freeteepek
Ty blázne! Muguruza v tom horku už zase hraje, tentokrát čtyřhru. Stejně si myslím, že to Carol taky nezvládla fyzicky. Za normálních okolností by s Muguruzou prohrát nemohla. Španělka v takových podmínkách trénuje odmala, nic to s ní nedělá...
Reagovat
smazaný uživatel
Co??? Carol průměrné pinkalky pořád zvládá, ale jinak je už hodně dlouho docela mimo. Viděl jsi někdy Muguruzu? Většinou to tam šíleně střílí jak Marfuša. A to je přesně ten styl, který Carol vůbec nevyhovuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, k tomu se připojuji. Někomu prostě horko nevadí, někomu vadí méně a někomu více. Za sebe říkám, že já bych v tom horku zajisté brzy odpadla. Od mala mi prostě horko vadí...A to potom může každý říkat, podmínky jsou pro všechny stejné...To je omyl, protože každý jsme prostě jiný.
Reagovat
freeteepek
Tak můj tip s jedním vyhraným zápasem v Miami vyšel. Akorát nechápu ten výprask v prvním a obrat ve druhým setu. Petra je teda bojovnice, že se ještě dokázala zvednout, než jí úplně došel dech:-)
Petra by se na tenhle turnaj měla vybodnout a jednou provždy ho bojkotovat, tak jako Wiliamsky bojkotujou IW!
Jak jsem psal už dřív, Petře v nadcházejí antukové části sezony věřím. V Katovicích by se mohla dobře nastartovat. Předpokládám, že by tam mohla mít i slušnou diváckou podporu, když je to tak blízko. Máme se na co těšit:-)
Reagovat
tommr
zápas Berdych vs.Gimeno-Traver byl po skreči Venus přesunutej na hlavní kurt a začne každou chvíli. Doufám, že to bude i v televizi i když tam zatím dávají Isnera ... :)
Reagovat
Fandina
nevadí, tak držíme palce do Katovic a jedeme dál. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
přidávám se k tobě...
Reagovat
Roger_Federer
Tak hodne špatnej den a tydny pro, česky žensky tenis(vim, Siniakova nam udelala radost), špatna situace pro bližici se Fedcup..Kvitova tragicka,Hradecka, Hlavačkova no slušne řečeno uplne uplne mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
hm, Kvitová tragická?! to myslíš vážně? -_-
Reagovat
smazaný uživatel
taky tragický...
Reagovat
smazaný uživatel
jak Kvitová tragická?? di si pinkat s astmatem do 30stupňů!! Petra dopadla na této Americké šňůře velmi dobře nejlíp za svou kariéru!!!
Reagovat
Roger_Federer
Neustale omlouvani proher z podstatne horšimi hrackami kvuli tomu a tomu nic neřeši..
V dlouhodobem pohledu poslednich 12 mesicu je zcela jasne, že Kvitova na posun hry i myšleni nena..Zamrzla na mrtvem bode..a nikam se nehybe.
Reagovat
Michaelus
Např.titul v Dubaji,to nic není? Jestli se jí tam hraje špatně,tak moc vyher čekat nemůžeme. Na antuce jí čekají vítězství. A hlavně je to jenom SPORT!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty ses nedíval na turnaj v Dubaji?? co?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to sakra meleš?!
Reagovat
Roger_Federer
Dubaj..ano, pekna forma na 14 dn a zhoda okolnosti..
Reagovat
Fandina
Roger ale nikde není ve hvězdách napsáno, že holky nebo kdokoli jiný toho a toho porazí, rozhoduje se na kurtu. Když vyhrají, tak má fanoušek radost. Když ne, tak se s tím musí smířit a věřit, že příště to bude lepší. Nebo se na fandění vykašle.
Reagovat
smazaný uživatel
nalehavě prosím, aby si odešel komentovat mužský a Rogera_Federera! S tvých slov je jasně, že Petřin tenis nesleduš asi ani koutkem oka...
Reagovat
Roger_Federer
Me už nebavi, jak se tady pořad omlouva realita..
Reagovat
Roger_Federer
Omyl, Kvitovou jsem videl přimo na kurtu hrat nekolikrat, 2 metry vedle sebe v letech, kdy polovina zdejšich chytrolinu tohle jmeno ani neznala a netušila, že nekdo takovy hraje za "česko"..
Reagovat
smazaný uživatel
hm ale realita je taková že Petra nikdy v Miami dobrej výsledek neudělala a asi ani neudělá ! a že má astma a v těch podmínkách je prostě nemožné hrát a říkají to téměř všichni :)
Reagovat
Fandina
Rogere ... realita je taková, že nikde není psáno, co má Petra vyhrávat a když prohraje, tak je potřeba to vzít na vědomí a tím to končí.
Reagovat
smazaný uživatel
proč nekomentuješ ty tenisty, které sleduješ? Znovu opakuji, že Petřiny poslední zápasy ( Dauhá, Dubaj) jsi zřejmě neviděl...Jinak bys nepsal to, co jsi teď napsal...
Reagovat
smazaný uživatel
já myslela, že se bavíme o SOUČASNOSTI! ! ! A ne, žes někdy viděl Petru hrát. Kdybys viděl zápasy z Dubaje, určitě bys tak nepsal...že je tragická...
Reagovat
smazaný uživatel
Realita je, že se vyjadřuješ k něčemu, čemu zjevně ani za mák nerozumíš.
Reagovat
Fandina
Rogere ... to, že si někoho viděl na živo ještě neznamená, že všechno víš a všemu rozumíš. Petra hraje už dost let za Fed, tak jí viděl kde kdo i naživo a minimálně v roce 2008 jsem jí viděla i tady na Štanici, tak nevím, jak to souvisí s tím, že jen ty o ní víš.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pěkně to tady "Roger" rozpoutal...On přece ví, jak na nás...
Reagovat
tito
na to, že Petra prohraje s Flipkens, jsem si vsadil. Ale kecy o zamrznutí a mrtvém bodě neberu. Jde nahoru a tento výsledek na tom nic nemění. Ve W bude patřit k největším favoritkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by jenom zajímalo, který vůl schválil takový turnaj v tak těžce netenisových podmínkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať se na něj Petra vybodne, ostatní evidentně v těch podmínkách hrát dokážou...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Serena taky nehraje IW..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky by mě to zajímalo. Když prší, tak se nehraje, ale je pařák, vítr a jede se dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten turnaj je povinný, takže tak jednoduše to nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Jsou i jiný turnaje, kde je pro hráče pěkný peklo, co se klimatických podmínek týká.....
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud je to doopravdy tak brutální k Petřinu zdraví, jak se tu píše, tak by to snad zařídit šlo...?
Nole má taky astma a několikrát turnaj vyhrál. Asi je to případ od případu no...
Reagovat
smazaný uživatel
A jsou ty jiné turnaje taky povinné?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba GS v Austrálii ano.
A myslel jsem to samozřejmě tak, že pokud jí to tam nedělá tolik dobře, tak ať se na to prostě vyprdne, a nebo to tam pojede vždycky zkusit a uvidí....
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, to ale náš problém neřeší..
Sonja: tomu moc nevěřím..
Reagovat
smazaný uživatel
tak končí trápení :( Miami bude pro Petru asi turnaj noční můra :( co se dá dělat musíme myslet dopředu a nerospatlávat to tady ! :) Petro antuka pro tebe bude vítězná !! nevadí jedna prohra nic neznamená :) tak v Katowicích :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč jsem čekala, že Petra postoupí...Evidentně jí zdejší podnebí nesvědčí...Nevadí, Miami, pch....Už ho sledovat asi nebudu...
Reagovat
kohlik
škoda, další kolo hodně hratelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak příště zas v Katovicích. Budu fandit, co to dá!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Zase to naše vyšinutý vlastenectví? Jsou tam přece i další tenisti a tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
v čem je to vyšinuté? Prostě běhání po kurtu ve 30 st. horku, nepovažuju za standartní podmínky. Proto se mi ani IW ani Miami nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to reakce na:
pch....Už ho sledovat asi nebudu

tj.
"Naše" Petra končí, proč dál koukat, že...
Reagovat
smazaný uživatel
To moje "pch" znamenalo, že mě hodně naštvali organizátoři v IW i v Miami....Tím, že některé vyšlou do největšího horka na kurt...Podívej se, koho tam vysílají a koho dávají až na večer...Ano, ještě bude hrát Klára a Berďa, ale příští rok už asi sledování těchto turnajů vynechám. Prostě přístup organizátorů se mi hrubě nelíbí. Už jsem tento názor psala, když se hrálo v IW. Přeber si to, jak chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
tak to vypadá hodně blbě :(
Reagovat
freeteepek
Tak nevím, vsadil jsem na Kirsten velký prachy...že by to zabralo???
Reagovat
freeteepek
:-((((
Reagovat
smazaný uživatel
tak to gratuluju :(
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to kanár :))
Reagovat
smazaný uživatel
3.set nezačal dobře...Peťo do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
tak a teĎ na to vlítnem Peti Pojď!Pojď!! :))
Reagovat
Nancy_z
To byl nějaký apríl či co? Live score už zase funguje...
Reagovat
smazaný uživatel
nemám z toho přerušení dobrý pocit, když uvážíme, že je Petra astmatička. Snad nedostala nějaký záchvat nebo tak něco..
Reagovat
Nancy_z
jj, je to nepříjemný sledovat jen score a nevědět co se přesně děje na kurtu...
Reagovat
dadaft
myslím, že to je nějaké pravidlo, že mají mezi sety chvíli přestávku a můžou se jít opláchnout a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
ale to by asi spíš odstoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
ok
Reagovat
Nancy_z
hm, akorát jestli to je na chvilku po setu proč píšou "play suspended"? Jinak by to mohl být ten důvod...
Reagovat
smazaný uživatel
3-0 to bude těžké otáčet :-(
Reagovat
Fandina
buďto to bylo omylem, nebo byl někdo aktivní a dal tam i tuhle pauzu, nebo to tam dělají pokaždé
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se celý den na ten zápas těšim a nakonec Venus těsně před zápasem skrečuje :-(( Tak ať se alespoň brzo uzdraví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D to asi musí být teplo...
Reagovat
smazaný uživatel
podle předpovědi, kterou jsem viděla, měla vlhkost během dne klesat, tak třeba se teď Petře bude už hrát líp.. každopádně Petru obdivuju, že se nevymlouvá, že tam hrát nemůže, ale jde do toho, i když ví, že to třeba nepůjde a bude jí špatně.. a taky, že bojuje, i když dostane v prvním setu kanára - já bych to po takovýmhle výprasku asi zabalila.. ale Petra bojuje a zápasy neskrečuje a to se mi na ní fakt líbí.. Go, Petro, za tohle si zasloužíš vyhrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je LVICE z Fulneku a bojuje !! :) je to prostě BORKA! :) Pojď :))
Reagovat
Nancy_z
Tak to není možný! Zápas bylů přerušen pro vedro! To jsem ještě neviděla :-o
Reagovat
Nancy_z
Zrovna když se Peťa rozehrála... kdo to určuje? A na jiných kurtech se hraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na jiných kurtech se hraje normálně dál :D
Reagovat
smazaný uživatel
na ostatních kurtech se asi hraje dál, to je zvláštní.. nějak se mi nechce věřit, že by to stopli jen kvůli Petře..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fór...
Reagovat
Nancy_z
tomu teda nerozumím... asi čekali až se dohraje set... snad to Petře pomůže...
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik tam je stupňů ? to je blbý :( Bojim se že se Petra už nerozjede byla celkem ve ,,varu´´ :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm...přerušeno pro horko, to jsem taky neviděla. Když je takový hic, proč je tedy na ten kurt ženou? Jen řečnická otázka...Zrovna se to otočilo pro Petru.
Reagovat
Fandina
Je tam 29 stupňu a vlhkost 75 stupňů například tady odkaz
http://www.kurzy.cz/pocasi-na-floride/miami/
Reagovat
smazaný uživatel
už se hraje
Reagovat
Fandina
Optimální vlhkost je 50 stupňů pro astmatiky je horší, když je menší vlhkost, sucho, ale když je vyšší vlhkost, to také není dobré, ale 70 zase není tak moc
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas přerušen?
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, na sety srovnáno!
Reagovat
Fandina
Je to šikula, tak Peťo ještě jeden set a pojď pojď pojď na to!
Reagovat
VlS
čtu na live score, na počasí mi to ukzuje 29, tak to čučím
Reagovat
Fandina
A jinde se hraje, tak třeba na žádost jedné hráčky? Jde to?
Reagovat
Nancy_z
marně přemýšlím, jestli třeba v Austrálii k něčemu takovému došlo... hlavně aby to bylo dobré pro Petru...
Reagovat
dadaft
myslím, že to je nějaké pravidlo, že mají mezi sety chvíli přestávku a můžou se jít opláchnout a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky myslím, že to byla ta pauza, na kterou mají nárok před třetím setem, když je velké horko.
Reagovat
Fandina
Oskar ... bylo tam napsáno přerušeno, takové zvláštní, při pauzách mezi sety to tam nedávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na skóre mrknu jen občas, ale když jsem to tu četl, tak mě napadlo, že by to mohla být ta pauza. Co taky jiného, když na jiných kurtech hráli. Kdyby to bylo ze zdravotních důvodů, tak by to tam nepsali. Asi byli aktivní.......
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja nepodavam na favoritov mna len dokaze nasrat jak moze Del potro porazit Djokovica a Murrayho a zobrat set Nadalovi a o tyzden prehrat s amaterom Kamkem:DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
a JEDEM!!!! 3.set je náš! :) ;)
Reagovat
Nancy_z
Tak Petra vede 5:3, podání o hodně lepší, zatím 3 esa a žádná dvojchyba... Držím palce ať to vydrží!
Reagovat
Nancy_z
Jestli někdo má na otočení zápasu z kanára, tak je to Petra. :-) Snad to hodila za hlavu a vyhraný set jí nakopne! Pojď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitoava dostala kanara to je chore!
Reagovat
smazaný uživatel
ale 2 set je uz lepsi
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se v osmifinále potkaly dvě hráčky, které otočily zápas z kanára? Zajímavé:-)))
Reagovat
Nancy_z
To by bylo pěkné! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
break! petí pojd!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a jedem PEtro!!!! Pojď!
Reagovat
Fandina
Kirsten teď trénuje Kim ne?
Reagovat
smazaný uživatel
fandíš? Je třeba!
Reagovat
Fandina
Peťa už srovnala na 2:2 a také se jí zlepšuje první i druhé podání z 33 procent v prvním setu postupně na 40 procent, vím, je to pořád málo, ale třeba ještě otočí.
Peťo moc držíme palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
prví game!
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň jeden čestný.. chudák Petra..:(
Reagovat
smazaný uživatel
taky je mi jí líto.. to ta vlhkost vzduchu, chudák..
Reagovat
Fandina
Ještě to může otočit.
Reagovat
freeteepek
Tak to vypadá, že Petru hrát v Miami skutečně neuvidíme. Sice ženský už dnes vysílali, ale Petra se jim do programu nevešla:-( Nečekal jsem, že vyhraje, ale doufal jsem že padne po boji. Tohle však vypadá na debakl:-(((
Reagovat
dadaft
Reagovat
Nancy_z
Petra snad musí být zraněná... to není možný aby se takhle sesypala...
Reagovat
smazaný uživatel
O.m.g
Reagovat
smazaný uživatel
První set je u konce! bože! Petí pojd!
Reagovat
smazaný uživatel
tyvole :(((((((( tak to je bída! :( PETRO to ještw ubojuješ! POJD !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježkovy zraky 5:0 za čtvrt hodiny, co se to tam děje. To není normální...
Reagovat
smazaný uživatel
A vypadá to na kanára...
Reagovat
smazaný uživatel
A je...Fandím, co to dá. Ale, asi se něco děje, proč to nedávají, takhle se jen domýšlíme...
Reagovat
Nancy_z
Za 17 minut 5:0... to nevypadá dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
člověk (fanoušek) opravdu nikdy neví, co čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
4:0 PEti POJD to ještě otočíš (zatim 1DF na gem)
Reagovat
Nancy_z
Tak Peťa nezačala moc dobře, snad se ještě rozehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak Petra ztrácí podání.. další infarktový zápas, Petí pojď! věříme Ti!
Reagovat
smazaný uživatel
to teda!!
Reagovat
smazaný uživatel
bože můj, už 4:0, Petíí pojď! bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
tohle už je vážné, 5:0, možná dobře, že to nevidíme.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když Petra ty zbylé dva sety vyhraje, nebude se ten jeden počítat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Sem si oddychl
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, rybko:-(
Reagovat
tommr
Caro už měla namále v minulým kole proti naší Karolíně a ted jí vyřídila přemožitelka Katky Muguruza ... :)
Caro tak neobhájí lonský semifinále a v žebříčku se propadne za Stosurovou (která paradoxně v Miami vůbec nehrála) na desátý místo ... :)
Reagovat
pepin
Docela jsem to sledoval a držel palce, to tu bude zase keců, šatičky, botičky, sukýnky, no nic nepomohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted Petra stream asi nikde co?? :( :/ ale i tak budem fandit!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tám! Cerolajn končí! ted ještě, aby vyhrála Petra a kdyby vyhrála i Magda, tak by to pro mne byly druhý Vánoce!
Reagovat
smazaný uživatel
sa neposer
Reagovat
smazaný uživatel
no no no..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDD
Reagovat
pepin
Již jsme to tu probírali, že se dostala posledně do finále díky shodě náhod, no a ono to netrvalo tak dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Miami bude asi jedna velka fraska
Reagovat
tommr
spíš pohroma pro favority ale proč by to měla bejt fraška?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Cicek těžko snáší, když nevyhrávaj favoriti...to je nějaká porucha asi.
Reagovat
tommr
to má asi z toho sázení na favority ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace!:-)
Reagovat
gigin
Broz bude mít obrovskou radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Magda srovnala ve 3., supr:-):-D
Reagovat
pepin
A nejen Broz.
Reagovat
gigin
Ale tak to je Brozova favoritka, on bude mít radost z vítězství. Většina tu má radost z prohry Caro...
Reagovat
pepin
Já jsem ji také fandil. A ještš tam mám vlčí očička.
Reagovat
gigin
Jj, vlčí očička jsou moc symp.. tomu rozumím :)))
Reagovat
Heather_Fedex
gigin, tys nekdy zazil, ze by se broz radoval z neci vyhry? ja tedy ne.
on se vyziva jedine v prohrach. a u jeho milovane kompiiidky/turkišerlajns to plati dvojnasob
Reagovat
gigin
Ano, zažil. Radoval se z výhry Noldy - Olé, Nole, tu od něj zaznělo, z výhry Rafy... Připouštím, že to mohlo být na úkor RF. Ale Muguruzu si uhlédl. Mluví tady o ní už dýl. A že vyhrála zrovna dnes proti Caro.. Holt to tak někdy vyjde, no ;))
Reagovat
Heather_Fedex
no, jenze on se netesil z jejich vyhry, protoze by je skutecne mel rad. broz fandi nolemu, rafovvi a andymu (kamon maary) proto, ze nesnasi rožeeera. ostatne, sam se k tomu priznal ;)
Reagovat
gigin
Dobře, at je po tvém. Navíc mi to nepřísluší hodnotit. To musí sám Broz. Ale nic to nemění na faktu, že si myslím, že dnes bude mít radost z výhry Muguruzy. Jakože z výhry, jako takové. Ne z prohry Caro. Rozumíme si? ;)
Reagovat
Heather_Fedex
no jako myslis...;)
Reagovat
Fandina
Broz fandil dřív Caro a hodně.
Reagovat
Heather_Fedex
mne to jako projev lasky prilis neprisel ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Broz fandí Andymu jo? Ten byl dobrej. :DDDDDD
Reagovat
Heather_Fedex
no prave ;) on ho nema rad. ale foreeevr naaambr vaaaan nenavidi jeste vic. proto ho pokazde proti rozerovi tlacil kamoooon maaaary!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jn to je fakt. Proti Rogerovi fandí každýmu.
Reagovat
Fandina
Heather já do něj nevidím, tak nevím jestli fandí z lásky, ale že fandil Caro to jsem si všimla. Ale opravdu nevím proč a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Mutademe, plácáš hlouposti! Fandím i Andymu. Novakovi ovšem víc. Proto mě taky ta jeho prohra ve finále USO kvůli vichřici, která vyhovuje Murájově obranné hře a odpinkávání, pořádně naštvala.

Fandina má pravdu, jenže to už je hodně dávno. Od konce roku 2011 je mi docela šumák.
Reagovat
Heather_Fedex
ze ti je po roku 2011 sumak?? no rozhodne to tak nevypada. kolik krat v lonskem roce jsi gejm set mec woznaaaki nezapomnel po jeji prohre poradne skritizovat??
Reagovat
Jabadu
Jako "mač" je to pěkný, ale kdyby tam stála Petra, tak by s těmi jejich kopci asi udělala krátký proces. :-)
Reagovat
Fandina
Viděla jsem Petru s Magdou hrát naživo před dvěma lety v Praze na Spartě, byl to pěkný zápas, ale nakonec se radovala Magda.
Reagovat
Fandina
Bylo to ve finále Sparta Prague Open 2011 http://www.spartapragueopen.cz/
Reagovat
tommr
při vší úctě k Rybárikový - tenkrát to měla hodně ulehčený tím, že Petra nebyla úplně fit a nebrala ten turnaj úplně vážně ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... Petra je někde jinde než Magda, ale jak si na to přišel, že nebrala turnaj vážně, ty rozubrado.
Reagovat
Fandina
oprava ... rozumbrado ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Petko, Háčka, teďka prohrála set Agnieszka...:((()
Reagovat
pepin
Tak H zase padly. Ty jsou tedy v hodně velký krizi a to at v singlu nebo deblu.
Reagovat
tommr
Háčka a Lucka Šafářová jsou v opravdu těžký krizi. Nechci je předčasně odepisovat, ale ty holky hrajou letos opravdu zoufale. Ani nechci pomyslet co bude až začnou klesat v žebříčku a přestanou bejt nasazovaný ...
Reagovat
pepin
Jediný co by je snad mohlo v této době zachránit a pomoc jim je parta ve Fedu. Tam by se snad mohly chytnout. Jinak nevím a ani nevím, proč jsou v takovéto krizi a to do konce všechny 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduju jen číslíčka, ale líbí se mi to...:-D Škoda, že Slovenka neurvala i 1.set, blbý TB:-/
Reagovat
smazaný uživatel
6-2 2.set, bravo...tak pojď ještě jeden:-)))
Reagovat
Fandina
Odkaz na stream

http://88.80.5.88/c4b00/20130323/vv514db9fdbd111104558170-547927.html
Reagovat
petrulinka
Tak jsem si před chvílí zapnula stream a tedy jsem hned nepoznala, která je která, jelikož mají stejné oblečení :-)Ale fandím Magdě, škoda, že ten set prohrála :-(
Reagovat
dadaft
moc pěkné údery - - - špičkový forhendový slajs nízko nad sítí hraný v nouzi následovaný parádním lobem.....
.......... těžký halfvolej-kontrakraťas.........
................................... zatím to vypadá na parádní mač s Agou.
Reagovat
dadaft
taky předvedla forhendový slajs - ona ovšem chtěný, překvapivý a vítězný. ))
zatím skvělý zápas plný pohybu, náběhů k síti, volejů, lobů, kraťasů...
super!
Reagovat
dadaft
nicméně Aga na své schopnosti na síti často úplně pomýlená a trálalála tragická.......................
........ jak zde někteří kolegové upozorňovali, měla by jít do sebe, dokud je čas...
Reagovat
Bob
Aga, známá cestovatelka turnajů, kde je nasazená jednička. K titulům jí většinou stačí pár winnerů, všechno vrátí, všechno upinká. Nic proti ní nemám, ale hry typu Caro a Agy mě prostě nudí. Když proti Radwě stojí Serena, Vika, Mařena, Petra, tak se jenom otáčí za míčkama. Nesleduju jí, viděl jsme jí hrát v Dubaji s Petrou, takovým ranářkám prostě nemůže vzdorovat.
Reagovat
dadaft
zatím parádní celodvorcový ženský tenis, vyrovnaný zápas, kde jasně převažují atraktivní výměny nad chybami.
jen doufám, že se Magda nerozsype........................
ale mé srdce už má.
Reagovat
smazaný uživatel
No a mně právě přijde, že dneska je to aspoň z poloviny ta Aga, jejíž herní styl jsem milovala. Ta z roku 2011, kdy paradoxně byla níž než rok potom...to hrála chytře a nebyla to prostě jenom hráčka, která všechno vrátí...A dneska mně ta její hra konečně zase baví. Plno slajsů, náběhů na síť..není to tak uplně ono, ale i tak jsem za to ráda..:)
Reagovat
dadaft
jj, rozhodně je fajn, že hraje Aga aktivně.
někdy to na mě ale působí dojmem chaosu.
nicméně pěkný mač.
Reagovat
dadaft
zaber Ago, děláš moc chyb... - ať je ten zápas zajímavý.
Reagovat
dadaft
dobře ona ve dvou.
ve druhém setu ovšem několik slabších chvilek, které Lepčenková nedokázala využít...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude vůbec nějaký přenos v televizi z letošního Miami????
Reagovat
smazaný uživatel
WTA
Reagovat
Fandina
WTA jde na Slovak Sportu a ATP na Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju, o slovak sportu jsem vubec nevedel...
Reagovat
Fandina
Jinak je WTA ještě na satelitu italský SuperTennis
Reagovat
smazaný uživatel
Luboš by si měl zopakovat češtinu, to jeho "si" je opravdu unikum...
Reagovat
Fandina
Stačí, když článek opraví a bude to v pořádku.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky za upozornění, už je to opraveno. To bylo za nafackování... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že je Katka tak ochotná a díky tomu o ní máme informace. :) Přeju jí všechno nej a doufám, že ji brzy uvidím při nějakém zápase (nejlépe na okruhu WTA). Pak se určitě stanu jejím plnohodnotným fanouškem, protože jinak je mi moc sympatická. Držím palce, Katko! :)
Reagovat
rubens
Nevím, nevím, jestli ti ji půjčíme, montíku. Ty bys taky chtěl všechno...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty snad Katku nějak vlastníš, že ji chceš jenom půjčovat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že na ten turnaj ITF jsou přihlášené i Lucka s Andreou a obě Plíškovky...
Reagovat
Titan
Což je docela ostuda. Po dvou mandatory turnajích jsou následující Charleston a Monterrey slaběji obsazené, takže tyhle turnaje mají vzít hráčky útokem, ne nějakou "padesátku" titul za 90 bodíků...
Reagovat
smazaný uživatel
Wow! Ta ambicióznost z ní jen čiší! Takové typy lidí to dotáhnou buď na samotný vrchol, nebo skončí blbě kvůli přehnanému sebevědomí a nedostatku respektu. Katka má však můj velký obdiv, její povaha z těch mála rozhovorů na mě působí velice impresivně. Jen tak dál "czech golden treasure" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka má i můj obdiv. :) Opravdu to nemyslím nějak špatně, ale většina českých tenistek mi přijde strašně stydlivá (snad s výjimkou Andrejky). Katka určitě není ten případ a líbí se mi, jak komunikuje s fanoušky a váží si jejich přízně. Je to dobře vidět i na jejím FB, kde v komentářích pravidelně děkuje za podporu. :)
Reagovat
Tenista
nechci být grammar nazi, ale to si/jsi v každé druhé větě je fakt šílený
Reagovat
petrulinka
Máš naprostou pravdu. Hlavně si myslím, že autor článku by si měl zopakovat gramatiku, protože absolutně nerozlišuje, kdy se píše "si" a kdy "jsi", což je tedy docela dost rozdíl. Ani jsem se nemohla soustředit na rozhovor :-)
Reagovat
dadaft
byl sem
byla si
byly sme
... ???
:-((((((
Reagovat
VlS
Taky tak, nejsem zrovna purista ,ani Brož, ale to je opravdu příšernost. Asi píše jen SMS. Fujtajbl
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Tenhle článek si autor za rámeček nedá..
Reagovat
LubosZabloudil
Omlouvám se za tuto příšernost, snad už se to opakovat nebude :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist