Siniaková neztratila s Riskeovou set, je v semifinále

16. 9. 2016, 10:37
Aktuality 176
Kateřina Siniaková si v Tokiu zahraje o své druhé finále na okruhu WTA. Českou tenistku nezastavila v japonské metropoli ani Američanka Riskeová, kterou dnes Siniaková porazila 6-2 6-4.
Kateřina Siniaková

Dvacetiletá rodačka z Hradce Králové Kateřina Siniaková se do čtvrtfinále dostala po obrovském tříhodinovém boji s Američankou Louisou Chiricovou. Dnes se v duelu s další zámořskou hráčkou Alison Riskeovou zdržela na kurtu jen hodinu a sedm minut.

V úvodní sadě ztratila Siniaková po svém prvním podání jedinou výměnu a díky třem brejkům set vyhrála 6-2. Ve druhém dějství ztratila česká tenistka od stavu 3-1 dvakrát po sobě servis, ale podobné drama jako včera nepřipustila. Další tři hry získala Siniaková pro sebe a při podání své soupeřky proměnila svůj třetí mečbol.

Aktuálně 65. hráčka světa si o své druhé finále v kariéře zahraje dva měsíce poté, co na antuce v Bastadu bojovala premiérově o titul. V cestě jí stojí šestá nasazená Shuai Zhang, se kterou se ještě nikdy neutkala.

O postup dnes Siniaková bojovala i ve čtyřhře, ale spolu se Srbkou Aleksandrou Kruničovou na finále nedosáhly. Japonkám Aojamaové a Ninomijaové podlehly ve třech setech.

Výsledky - Tokio (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Siniaková (ČR) - Riskeová (USA) 6:2, 6:4
Zhang (6-Čína) - Lepchenková (USA) 6:7 (4:7), 6:1, 6:3
Čepelová (SR) - Naraová (Jap.) 3:6, 6:4, 6:1
Čtyřhra - semifinále:
Aojamaová/Ninomijaová (Jap.) - Siniaková/Kruničová (3-ČR/Srb.) 6:4, 5:7, 10:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

176
Přidat komentář
Frick
Ještě tedy musím uznat, že je fakt dost mohutná. Velmi vzdáleně mi připomíná Rondu Rouseyovou.

http://a1.files.maxim.com/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,q_80,w_620/MTM1OTQ5NzU3NTgyNDQ5MTE4.jpg
Reagovat
Frick
No, to zase bylo. Soupeřka si nevyhrála jedinej servis. Katka se jí v tom celkem úspěšně snažila sekundovat během první sady, kdy si prohrála tři podání v řadě. Pak ale už jí toto ochotničení přestalo bavit. Vrátila se k němu, asi na znamení soucitu vůči divákum, až za stavu 5:0, kdy využila až pátej MB.

No ale ten její projev zrovna neni 2x symptickej (člověk si aspoň pořádně uvědomí, jakýho anděla má v Lucce). Slovník jak dlaždič a jeká jak Jůzová při dvojitý penetraci.
viz. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1745356902384387&set=a.1382436442009770.1073741829.100007302818869&type=3 (no XXX!!!)

Takže za dva měsíce druhé finále. To je dozajista skvělé. Ale Kaťušo - tohle už musíš dockvaknout. McHale, případně Miloň Čepelka = to je více než hratelný. Nebo je snad mimo houbaření i další typickou českou zálibou prohrávání finálovejch zápasů?!
Reagovat
tommr
dneska si s nebezpečnou Čínankou poradila až překvapivě hladce. Katka soupeřku ničila hlavně na returnu a nedovolila jí za celej zápas ani jednou získat servis! Sama ho sice taky třikrát ztratila, ale o její výhře nemohlo bejt pochyb ... :)
Jinak je zajímavý, že Katka nastoupila se silně zafačovaným levým lýtkem. Zřejmě šlo ale jen o prevenci, protože na pohybu jí to nijak neomezovalo. Párkrát dokonce doběhla míčky, který by snad nedokázala doběhnout ani Wozniacká v nejlepší formě ... :)
Reagovat
VlS
Kačka pěkně jede
Reagovat
bIbec
hmm, tak sem se chtěl mrknout na Katku, že ještě část zápasu stihnu a prdlajs. Zrovna odcházela z kurtu. Dneska moc rychlé..
Reagovat
Frick
V tom posledním gemu se ale snažila na tebe počkat.
Reagovat
Frick
Sice toho prohranýho servisu při podávání na postup byla škoda, ale v TB se podařila oprava. Tereza tam měla vskutku vynikající momenty, dobrý pohyb tam byl. Jinak ta Pegula se mi taky zdá celkem dobrá, byť skutečně hloupých hrubic tam neměla úplně málo.

SF už bude těžký, ta Davis se zdá být ve formě. Asi by bylo potřeba, aby neměla zrovna "svůj den" a Terka ho měla opět. Nicméně zítra (resp. v noci) bude ještě jeden zajímavý přenos z Kanady :o)
Reagovat
VlS
cenná výhra
Reagovat
Frick
Nechť to tam vyhrá celé! :o)
Reagovat
Frick
Hraje výborně, žádný stupidní chyby. Dokáže se udržet ve výměne a Prďola občas nějakou tu FE/UE udělá.
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/340636-neucast-v-riu-vyplatilo-se-jen-me-to-mrzi-kvuli-fanouskum-rekla-pliskova/
Reagovat
brixner
Mě tedy ano a moc!
Musí to mít automatickou převodovku, min. 1.9TDi, velkej kufr a hlavně to musí jezdit na naftu! Když to bude na pěknejch hlínách s metlou, potáhne to hezky vocpoda a kde kdo se vohlídne!
Tydle auta se ani moc nekradou, díly jsou levné, já si prostě myslím, že to je docela ucházející autí, takovej středněřadej průměr. Se divím, že to holkám cpou ve Študgartu, kdyby třeba dávali Maseraty nebo tak. Já bych to asi vodmít anebo bych ho věnoval nějaké transparentní neziskové organizaci. Je to jen o prioritách, to je celé.
Ahá??
Reagovat
VlS
Fuj, děsnej vkus na auta. Nechtěl bych vidět tvou holku. 1,9 tdi by sis půjčil z VW Polo?
Reagovat
Frick
Mne jo. I když na něj Prsžáci nadávaj. Mrzí mne, že nejezdí na linkách, kterejma jezdim.
Reagovat
cheeky
Teď mi sestřenice, co je přes tyhlety sociální sítě ukazovala snapchat a instagram Sereny, má tam hodně fotek mimo kurty a i v plavkách...

https://www.instagram.com/p/BIf00wYgc6N/?taken-by=serenawilliams

nedokážu pochopit, že se jí řiká babochlap. Vždyť má postavu, boky, kozy jako vozy..má krásné pravidelné rysy v oblíčeji

Chápu to u Castor Semenya, u Margaret Wambui, ale Serena je teda vizáží hodně ženská
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
Ano, má ženskou postavu. Pokud má někdo "mužskou" postavu, tak je to Sam...
Reagovat
brixner
Je to mamba veliká a hotovo.
Reagovat
Krisboy
Babochlap jí říkají zakomplexovaní primitivové.
Reagovat
smazaný uživatel
to mi nejak nestymuje, opravila bych na zakomplexovani a primitivove. Vychazim z toho, ze k vytvoreni komplexu musi prece jenom probehnout nejake ty myslenkove operace.. ;-)
Reagovat
Krisboy
Ano, máš pravdu. Děkuji za upozornění a upřesnění :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych se to nebal zkratit na primitiv.
Reagovat
VlS
mysliš jako primitivus anonymus ?
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100037735

Mohla by hrát v Albuquerque. Do kvaldy je psaná i Maruška.

Ach, jaká to nostalgie na tento turnaj a ročník 2014. :-*(
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo tady to začalo nostalgie jak z GTA San Andreas když slyším písničku Louisiana women Missipi man tak se mi vybavují vzpomínky jak jsem jela v růžovím autíčku zabíjet do vesnice :/ teď je to stejné jak jsem se sakra těšila na její první zápas. paradoxě ve šňůře Albuquerque-Miami hrála Nicole nejlépe pak už její hra šla jenom dolů, můžou za to sice vleklá zraněná, ale sakra ve 27 letech mít tak dokur-vené zdraví já si to nedovedu předsavit. No
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, hratelné to určitě bylo. CiCi ale ještě musí trochu seřídit mířidla... Přesto si myslím, že se na tom zápase dají najít pozitivní věci, na kterých se dá stavět.

Tak snad to dá aspoň Katka v Tokiu...
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda,ze to mila skvela CiCi Bellis nezvladla,ale i tak ma a bude mat vzdy moje sympatie!Inac blahozelam k vydarenej koncovke studia,nech sa dari!Hlavne dobre zdravie!Obdivujem a budem vzdy Mariu Sharapovu,nech ju zatracuje ktokolvek
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi chcem,aby CiCi Bellis vyhravala zapasy i turnaje v buducnosti!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Kdo a kdy zase jako první od roku 2015 premiérově vstoupí to TOP 100?
Reagovat
Frick
Můj tip: Bára Štefková, duben 2017 :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď asi nikdo snad brzo Bouzková s Vondroušovou, nevím jestli je u Štefkové vůbec nějaký předpoklad proti Beck hrála skvěle, ale jen jestli to nebyla jen náhoda
Reagovat
bIbec
teď už se nabízí i ta Martincová.. i bych řekl, že bude mít lepší výchozí pozici jak Štefková, jelikož ta bude obhajovat konzistentnější výsledky z té letošní sezóny.. a to už i z kraje roku. Martincová hrála většinu sezóny tužku, takže obhajoby na pohodu až do dalšího Quebecu.

Ale chce to přes Vánoce zamakat.. nakonec to může být úplně někdo jiný.. a nemusí to být v roce 2017.
Reagovat
bIbec
teď se dívám, že Štefková začínala sezónu až v únoru, takže ta výchozí pozice bude pro Martincovou lepší až od toho února.
Reagovat
tommr
ani jedna ani druhá nemají na konci této sezóny a na začátku příští skoro žádný obhajoby takže by se při zachování současný formy klidně mohly do tý první stovky dostat. Nevěřím ale tomu, že by se tam mohly udržet trvale. Jsou to podobný typy hráček jako Denisa Allertová ... :)
Reagovat
EllNino
Denisa má na to se držet trvale, jen musí držet zdraví, letos má velmi dobré skalpy, ale moc nehrála ... tenisově je ale někde jinde než Martincová a Barunka zatím :)
Reagovat
bIbec
Denisa se do tý stovky dostala dost konzistentními výsledky. Jednu dobu vyhrávala co mohla na ITF okruhu + ty skalpy opravdu kvalitních hráček samozřejmě. A skoro vždycky vyhrála 1. kolo GS.. snad jenom jednou se jí to nepovedlo.

Takže bych tyhle hráčky zatím s Denisou nesrovnával.
Reagovat
tommr
je fakt, že Denisa z těch tří vypadá jako největší talent, ale zase má z nich nejhorší zdraví. Myslím si, že všechny tři se budou většinu kariéry pohybovat na hraně první a druhý stovky ...
Reagovat
EllNino
Uvidíme, uvidíme :) to jsme o Karolíně říkali taky, a není to dávno
Reagovat
tommr
u Karolíny šlo spíš o to, že její progres nebyl tak rychlej jak se čekalo. Jinak byla ale vždycky megatalent už od juniorek a zdraví jí zatím docela slouží (musím zaklepat abych to nezakřik) ... :)
Reagovat
VlS
hele, je to tak max 3 roky, co se Kája utrhla od Tyndy, přestala objíždět ITF a začala se pravidelně snažit na WTA turnajích, mákla na fyzičce, pihybu a přestalaspolíhat jen na talent a dneska patří k elitě. Ale elitou se na ITF turnajích nestaneš. Musíš přece vidět, že úroveň hry je prostě jinde, podstatně jinde. To potom taky možná táhne k lepšímu tréninku, k hledání lepších trenérů a tak. Je to podmíněný, vrcholovou úroveň hry se nikdo nenaučí na nevrcholovejch turnajích. Musej se rozhodnout, jestli si chtěj jen tak trochu pinkat a cestovat, nebo jestli se kousnou a zkusí se probořit nahoru. Skoro určitě to všechny nedokážou, ale některý muˇžou, ale musej to chtít.
Reagovat
EllNino
a hlavně být zdravé, někdy můžeš chtít stokrát, ale nemůžeš (vlastní zkušenost) :)
Reagovat
VlS
A tak to je podmínka nutná, ne však postačující.
Reagovat
Frick
Že poměrně dlouho čekáme na nový premiérový průlom do TOP 100?

od ledna 2013 do února 2015 jich bylo hned pět (Plíščata, Terka, Katka, Denča) a nyní už skoro dva roky čekáme.
Reagovat
Frick
Myslím, že je s kariérou šlus. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře zabojovala za stavu 5:6 a pak prohraje tie-break 0-7. :(
Reagovat
mrafe
Monty Cici už je stálice Tvého týmu místo Kiki?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je stálice. Ale co furt místo Kiki? To s tím vůbec nesouvisí...
Reagovat
mrafe
Já myslela, že když Maruš má to studijní volno, Vika je na mateřské a Anička se léčí a Kiki M. je out, tak doplňuješ kádr. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mrafe
dík
Reagovat
VlS
Kiki je ve vyhnanství, to nevíš?
Reagovat
sprchon
Velká chyba. Měl poslat Mashu na Sibiř. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vole.
Reagovat
sprchon
No dobře, odteď ti do toho nebudu kecat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bych ti radil. :D
Reagovat
sprchon
Jak jako? Když on to furt někdo připomíná, takže většinou neodolám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki mě zajímá už jenom Kolocová. :D
Reagovat
Frick
Zrovna dneska dala vědět, že těhu ještě být nechce.
Reagovat
mrafe
jestli to bylo na mě, tak to vím, kvůli Maruš
Reagovat
smazaný uživatel
Ona neni ve vyhnanstvi, on ji rovnou odstrelil...;)
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/Crv7q0xWcAEC-dz.jpg

Lucka se tak, tak vešla. Účast Karolíny by neměla se zdravym rozumem nic společnýho.
Reagovat
tommr
pořád nevíš jak se sezóna bude dál vyvíjet tak nedělej ukvapený závěry. Na to bude dost času po Pekingu ...
Reagovat
Frick
Ano, pokud nebude mít body na TM, tak by tam jet musela. Jinak ne.
Reagovat
VlS
Fricku, proč jí do toho furt chceš kecat? Ona si s tím poradí, věř mi.
Reagovat
Frick
Jako s výběrem partnera. Ať to radši nechá na mne.
Reagovat
VlS
Ptal jsem se jí a prej ani za pytel buráků a hekťák prazdroje. Prej jsi byl ošklivej na její hrdličku, tak máš po ptákách až do konce století.
Reagovat
Frick
http://www.generali-ladies.at/en/ticket_service/tickets/index_eng.html

Kdo by chtěl na všechno, musí si připravit min. 240 Euro, tj. 6480 Kč. Asi bychom si fakt měli vážit, co máme v Praze zadarmo. Paradox je to, že jsme si to zasloužili ne tim, že by Češi/Pražáci chodili, ale tim, že nechodili, a tak Černošek nechce riskovat.

Nemluvě samozřejmě o tom, že my máme koumu fandit až do konce, zatimco Rakušáci budou moooc rádi za to, že Paszek nebo Hass budou ve druhym kole.
Reagovat
blixa
A ty si nevážíš a furt kverulantíš !
Reagovat
sprchon
A protože Černošek (nebo i Černošková) je charakter, tak prohlásil, že vstupný nebude a dodržuje to. A najednou tam má plno a tudíž dobrou reklamu.
Reagovat
Frick
Tak jelikož chtěj zůstat na 500 000 dotaci i když nebudou v TOP 10 dvě Češky, tak nouzí netrpěj. I když skutečně mi to bude připadat jak vyhozený peníze.
Reagovat
sprchon
Pokud byly/jsou/budou dvě český hráčky v top 10 a národ je chce vidět? To bych neřekl. A pokud teď bude v top 10 jen Kája, tak nad tou druhou (i když nečeškou) taky nebudu ohrnovat nos.
Reagovat
Frick
Jo aby to třeba vyhrála. Na to jsem tak zvědavej :-D
Reagovat
sprchon
Já třeba jo, pokud to nebude třeba Halep, což nebude.
Reagovat
sprchon
Nebo Cibule. Jinak bych kohokoliv z top 10 bral (beru Road i klasickej ranking).
Reagovat
Frick
No, že ty. Ale na tom turnaji žije "duch Fed cupu" a ne, že někdo chce vidět skvělý tenis. Ten nechť si vyjede s Czech Sport travel...
Reagovat
sprchon
No co, třeba se tam konečně ukáže Petra, která v top 10 nebude. :D
Reagovat
Frick
To jo. Kdoví, jak na tom bude.

Možná Kája se na tom vypr... i když ta asi ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Olympijská vítězka ti nestačí? :D
Reagovat
sprchon
Ta se mi líbila moc i když v tý době se tímhle titulem chlubit nemohla. Ale bavil jsem se o hráčkách top 10. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslel, že by tam jako byla i příští rok... :)
Reagovat
sprchon
Odvážný, ale snad reálný, doufám. :)
Reagovat
BooOoo
no doufám, že Monica zase přijede :)
Reagovat
mrafe
Sprchon se Simčou si pěkně zahráváš, počkej Lunej ti to pěkně spočítá ;-)
Reagovat
sprchon
U ní už toho mám víc, tak si to nechám spočítat na konci roku. :D Zatím se na to můžu psychicky připravovat.
Reagovat
tommr
v Linci ale nejspíš budou mít diváci podstatně větší komfort než je ve Stromovce kde to letos bylo o zdraví hráčů i diváků ...
Reagovat
VlS
Nemůžeš srovnávat outdoor a halu.
Reagovat
Frick
Fotit na 1/500 a ISO 2500. To je tedy komfort. Venku se dá i 1/1600 a ISO 125, když je slunko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nemůžeš srovnávat halu kde se dá hrát i v minus 30, Černošek nemohl za to že byla zima, kdyby to nebyl starej komouš mohl se s Američanama dohodnout aby nám na týden nastavili teplé příjemné počasí
Reagovat
Frick
Docela je zajímavý, že od roku 2009 (kdy se zevedly současný kategorie WTA turnajů), tak se na nich prakticky nezvýšily finanční odměny. Zato na GS to narostlo.

Clijsters brala na US Open 2009 "jen" 1,567 mil. USD, zato Kerber letos už 3,437 mil., tedy o 119% více.

Tedy se dá říct, že GS posilují svůj status výjmečnosti. Zvonareva brala v roce 2009 za výhru na "pátem" GS v IW 700.000, tedy 44,6% toho, co Kim ten stejný rok na US Open. Zato letos Vika brala 1,028 mil., tedy jen 29,9% toho, co Angie na US Open...
Reagovat
Frick
Ok, nějký narůst tam na PM je, ale na GS je to skutečně raketové.
Reagovat
VlS
Podívej, kolik platí Šejci v Arábii, je to turnaj od turnaje. Na jinejch turnajích je k tomu dárek (Stutgart Poršák) , není to automat. A na ty menší se asi zháněj prachy výrazně hůř.
Reagovat
Frick
Počkej, to jako Angie má v tom Poršáku klasickou šaltpáku? :-D
Reagovat
VlS
Poršák bez klasický šaltpáky a tvrdý spojky je plivnutí do ksichtu Poršákům. To je jak motor Zetor do Ferrari.
Reagovat
Frick
1. Ka. Pliskova
2. Suarez Navarro
3. Pavlyuchenkova
4. Strycova
5. Bertens
6. Kasatkina
7. Siegemund
8. Errani
9. Doi
10. Ostapenko
11. Bouchard
12. Beck
13. Friedsam
14. Larsson
15. Sevastova
16. Brengle
17. Flipkens
18. Niculescu
19. Goerges
20. Golubic
21. Buyukakcay
22. Giorgi
23. Pironkova (#71)
----------------------------

Na Karolínu jsem zvědav. Asi bude záležet na tom, zda tam bude mít startovné. Ale myslím, že tam spíš hrát bude a odpíská Moskvu.
Reagovat
tommr
u Karolíny bude záležet hlavně na výsledcích v Asii. Pokud budou dobrý a zajistí si tam účast na TM tak nejspíš Linec vynechá a dá přednost přípravě na TM ...
Divím se ale, že tam nikde není Lucka Šafářová. Vypadá to, že už boj o dvacítku a ET pro letošek vzdala ...
Reagovat
VlS
Tyo, Wuhan, Peking je ti málo?
Reagovat
Frick
Jestli má nějakou smlouvu s pořadateli, tak tam pokluše, to bych si celkem vsadil.

Co tam uhraje, to už je věc jiná. Nicméně aby udělala bodovanej zápis, tak by musela hrát aspoń finále.

Jinak si myslím, že její účast na TM bude v tu chvíli jistá i kdyby v Asii neuhrála ani bod. :o)

Neúčasti Lucky se nedivím vůbec. Nebo by jako měla hrát Tokyo, Wuhan, Peking, Linz, Moskvu, Sinagpur (v deblu)? To bys jí chtěl oddělat?!
Reagovat
tommr
Tokyo, Wuhan, Peking jí asi na návrat do dvacítky nebudou stačit (nečekám, že by něco z toho mohla vyhrát) a tak se Linec nabízí jako jedna z posledních možností s tím ještě něco udělat. Odhlásit by se mohla v případě dobrejch výsledků kdykoli, ale dostat se do už uzavřenýho startovního pole na poslední chvíli je mnohem těžší ...
Reagovat
mrafe
tommr, Linec je 250 a už je tam přihlášená Karolína, kvůli Lucce by asi nechtěli navyšovat dotace na dvojnásobek
Reagovat
dunphy
Ale Lucka už dávno není TOP 10 hráčka, pro které to tak jak říkáš platí :D
Reagovat
Frick
Na konci sezony 2015 jí ale byla.
Reagovat
dunphy
My se ale snad bavíme o sezóně letošní. Loni tam byla jako jediná hráčka TOP 10, takže moc nechápu o čem teď mluvíš.
Reagovat
Frick
Ty omezení na INTy se počítaj podle konečnýho žebříčku předchozí sezony.
Reagovat
blixa
Kdybych ty podělaný pravidla byl schopen najít, ale nejsem, a tudíž nevím, jestli to platí pro aktuální žebříček TOP10, nebo pro hráčky co jsou v režimu TOP10, ale spíš asi to druhé takže by se to na Lucku vztahovalo.
Reagovat
mrafe
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2016.pdf
Reagovat
blixa
Jo, to už jsem prolejzal asi třikrát ale tohle v tom nemůžu najít. Jestli víš kde to tam je, budu vděčnej. Možná pro voči nevidím.
Reagovat
mrafe
A co strana 10. Pokud ne , tak se omlouvám, jazyky nejsou moje silná stránka
Reagovat
blixa
Tam nikde žádnou vazbu mezi TOP 10 a účastí na internationálech tedy nevidím. Ale nevidím ji ani nikde jinde, ale jak říkám, možná už jsem slepej.
Reagovat
VlS
Někde na konci kapitoly players je článek běco jako specifika pro top ten, tam by to mohlo bejt, ale nechče se mi to hledat.
Reagovat
blixa
Tak to fakt nevím, nic takovýho tam nevidím.
Reagovat
mrafe
jak to je strana 130 -131
Reagovat
mrafe
Tak to je strana 130 a dále o účasti hráček TOP 10 na 250, mně šlo o to, že se Lucka považuje celý rok za top 10
Reagovat
blixa
Strana 130 to není.
Reagovat
blixa
Ani strana 250.
Reagovat
mrafe
ta 250 měla značit turnaj INTERNATIONAL
Reagovat
mrafe
Nevím jak se to nakopíruje str. 131 nahoře
TOURNAMENTS
131
Minimum Prize Money Top 10 Players
$ 500,000 2 of Top 10
$ 750,000 3 of Top 10
$1,000,000 4 of Top 10
+$250,000 Per each additional Top 10
Reagovat
Frick
Zajímavý. Ale kdo by dělal INT se třema hráčkama TOP 10, dyž může mít Premiéra...
Reagovat
VlS
To na něj prvně musíš koupit práva a jejich ceník WTA nezveřejňuje.
Reagovat
Frick
To jedině. Ale tušim, že žádný takový turnaj nikdy nebyl, takže to asi fakt smysl nedává...
Reagovat
Frick
Je to tam. ten článek je vlevo dole!
Reagovat
blixa
Kurwa, jo, už to vidím ! Říkám že jsem slepej. Prostě jsem očekával, že ten text bude vypadat nějak jinak :D
Reagovat
mrafe
To jsem ráda. :)
Reagovat
VlS
A pro Karolínu taky, i když byla těsně za desítkou, protože Venus a Penetta uplatnily právo na výjimku, které nají hráčky nad 30 let a tak do pravidla pro desítku spadla i 11. a 12. hráčka.
Reagovat
VlS
podívej se do pravidel, platí ranking ke konci předchozího roku. Před prvním turnajem dalšího hráčky předávají commitment - seznam turnajů, kde budou hrát, na celej rok. V tomhle to má 1. desítka hodně komplikovaný.
Reagovat
tommr
tak nezbývá než doufat, že Karolína už nebude mít po Pekingu žádnej důvod v Linci hrát a přepustí svoje místo Lucce (pokud ta o to bude mít zájem) ... :)
Reagovat
VlS
no, ono jestli nejsi v osmičce, tak je to už celkem šumák, jestli jsi v 16. nebo 32. a za tím je to už úplně šumák, pokud se udrží ve stovce. Jestli jsi 33 nebo 99 je na gs úplně fuk.
Jestli bude hrát Lucka dobře, tak se zas dostane na slušnou pozici, když nebude, tak je jí pozice k ničemu. Nedělal bych z toho drama.
Reagovat
tommr
ale bejt ve dvacítce je i věc prestiže a v neposlední řadě se tím hráčka kvalifikuje na ET kde se dají uhrát slušný body a nezanedbatelný peníze ...
Reagovat
VlS
Ty holky to tak neberou. Jdou zápas od zápasu, buď vyhrají, nebo prohrají. Když budou hodně vyhrávat, budou nahoře, když nebudou vyhrávat, budou dole. Že by si plánovaly, kde mají být v rankingu asi moc neřeší, jasně desítka je fajn, ale když není, nic moc se neděje. Všechny ví, že v desítce jich může bejt jen deset, ve dvacítce dvacet a ve stovce sto. Zájemkyň je tisíc. Někdy to vyjde a někdy ne. Kdyby si z toho měly dělat hlavu ( jak to tady provozujem my) tak skončej u cvokaře.
Reagovat
Frick
Odhlásit se asi tak úplně lehký neni (viz. Kája v Tokyu).

A když nebude v TOP 20, tak se stane co?
Reagovat
sprchon
Zapomněl jsi na Doi a Friedsam.
Reagovat
Frick
???
Reagovat
sprchon
Nemáš je v MD listu.
Reagovat
sprchon
http://www.generali-ladies.at/en/tournament/players/index_eng.html
Reagovat
Frick
Jsou tam.
Reagovat
sprchon
2x
Reagovat
sprchon
Rank 37 Misaki Doi
Rank 87 Misaki Doi

Rank 50 Anna-Lena Friedsam
Rank 103 Anna-Lena Friedsam

Kromě toho třeba Ostapenko byla převychována...
Reagovat
Frick
Takže jako jsi mi chtěl sdělit, že ten "můj" seznam z Tenisfóra je špatnej, bo Doika s Friedsamovou jsou tam jen jednou? :-D
Reagovat
sprchon
Jsem rád, že jsi to pochopil.
Reagovat
Frick
Aha. No ale uznej, že nebylo lehký na to přijít, když mi napšeš, že mi tam chyběj hráčky, co tam nechyběj. :o)
Reagovat
sprchon
Ten odkaz jsem tu dával už včera...
Reagovat
smazaný uživatel
takhle to určitě nebude.V Linci nikdy nenavyšovali Prize money a na 250ce 2 hráčky TOP 10 hrát nemohou.Takže asi CSN má smůlu ,jako kdysi Péťa,když dali přednost Azarenkový.
Reagovat
blixa
A byla CSN na konci roku v desítce ?
Reagovat
Frick
Reagovat
tommr
jenže CSN na konci minulýho roku v první desítce nebyla ...
Reagovat
Frick
1. A. Radwanska
2. Kuznetsova
3. Bacsinszky
4. Vesnina
5. Begu
6. (SR) Peng
7. Babos
8. Puig
9. Putintseva
10. S. Zhang
11. Shvedova
12. Kovinic
13. McHale
14. Lucic-Baroni
15. Riske
16. Parmentier
17. Falconi
18. Hsieh
19. Nara
20. Osaka
21. Linette
22. King
23. Arruabarrena (#91)

-------------------------------------

Tak, že tam Aga nehraje "zadarmo", to je jasný. Ale docela by mne to zajímalo, zda Číňani daj něco i Světle nebo Timee či ty už musej "zadarmo"...?
Reagovat
blixa
".... záleží daj či nedaj,
si pohladit vlásky, ve jménu lásky ... "
Reagovat
Frick
1.Schmiedlova
2.Flikpens
3.Larrson
4.Buyukaakcay
5.Hibino
6.Hsieh
7.Broady
8.Tsurenko
9.Nara
10.Allertova
11.Diatchenko
12.Cirstea
13.Kozlova
14.Sakkari
15.Schiavone
16.Voegele
17.Rodina
18.Bogdan
19.Ozaki
20.Cepelova
21.Khromacheva
22.Pliskova
23.Tig (#126)

-------------------------------

No, takto se mi to líbí, holky. Katka se tedy možná pokusí zabojovat o Wuhan v kvaldě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Donna? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ta už se snad ani nemůže vejít do kvaldy ne?
Reagovat
smazaný uživatel
V Taškentu by se v pohodě vešla do hlavní soutěže, když je 102.
Reagovat
Frick
To nevim. Mne zajímá, že je tam Danča s Týnem.

Docela bych byl rád, kdyby to zkusila Terka M. třeba by ani nemusela do kvaldy...
Reagovat
Frick
Denča s Týnou :-D
Reagovat
Frick
Týna by se mohla vejít do MD v Soulu, ale neni to 100% (byla přihlášená a v pavouku kvaldy neni). Denča s Katkou v Kantonu (pokud to tedy Katka bude stíhat - když zítra postoupí do F, tak bych ale očekával, že to zabalí a dáchne si). Elitní kvarteto v Tokyu.

V Q-pavoucích je jen Voryna. Třetí sled tedy o kvaldy na asijské INT-y zájem neměl. Až na Martincovou, kterou jistě musí těšit, že takto nestíhá :o)
Reagovat
tommr
pro naše hráčky z tzv. třetího sledu jsou v Asii zřejmě náklady vyšší než možný zisky. Voráčová tam stejně jede jen kvůli deblu ...
Reagovat
brixner
Ale jo, spářil bych se.
Reagovat
blixa
Tož se spař ! ;-)
Reagovat
brixner
Hele, Blixi, hopnul bys na ní taky a píchal bys jako šílená vosa:-)
Na mě to nehraj:-))
Reagovat
blixa
Nooo, já takovej úplně nejsem. Já potřebuju i duši ;-) To víš, ještě stará škola :D
Reagovat
fretek
Katka spolu s Bárou Strýc. mají něco, co se dost těžko definuje, ale řekl bych, že z našich hráčů/hráček největší jiskru.
Reagovat
VlS
Živelnost?
Reagovat
sprchon
Trefa. :)
Reagovat
tommr
obě jsou tak trochu cáklý ... :)
Reagovat
EllNino
Ale teda už se nadřela na kurtu dost, 2:52, 2:24, 2:36 ...9 a pul hodiny i s deblovým zápasem, tomu říkám kumšt :D Bude asi řádně vyřízená :)

Přeju si československý finále, snad to vyjde ! :)
Reagovat
sprchon
Měla tam den volna, tak na tom snad nebude tak špatně... Ale československý finále bych taky bral. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Škoda Holoubka. Ale federální derby si přeju taky :-)
Reagovat
Krisboy
Jinak Katka už je 55. na žebříku = kariérní maximum. Výborně, šplhej dál.
Reagovat
tommr
první padesátka už je na dosah ... :)
Reagovat
Fandina
Katka s Krunic proti Aoyama Ninomiya hrají STB. Pojďte holky!
Reagovat
Krisboy
:(((
Reagovat
Fandina
super. A koukám, že v semi je i Janka Čepelka. To je dobře, že je zase vidět. Finále s Katkou by se mi líbilo. Pojďte holky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Finále určitě není nereálné... Mohla by ji napodobit CiCi v Québecu. :)
Reagovat
EllNino
já tipuju, že v Quebecu dojde na finále Kudryavtseva - Bellis, tak jsem zvědav, jestli mi to vyjde :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že bych si takové finále i přál. :)
Reagovat
EllNino
chtěl jse tam teda spíš Genie, protože ta už úspěch potřebuje ...ale Alla je dobrá hráčka, když se jí chce :)
Reagovat
tommr
Kudryavtseva je dost nepříjemná soupeřka i když na úplnou špičku nemá. Bouchardová jí to ale v noci strašně usnadnila, protože hrála hrozně. Hodně mě zklamala ... :(
Reagovat
mrafe
Dneska, to teda byla rychlost. Asi už se ji po včerejšku nechtělo trénovat.:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist