Siniaková v Praze zastavila rozjetou Vichljancevovou a čeká ji Strýcová. Ve čtvrtfinále je i Kr. Plíšková

3. 5. 2017, 13:20
Aktuality 84
WTA PRAHA - Kateřina Siniaková na turnaji WTA v pražské Stromovce zastavila ve druhém kole po setech 4-6 6-4 6-4 rozjetou ruskou kvalifikantku Natalii Vichljancevovou a poprvé od lednového triumfu v Shenzhenu postoupila do čtvrtfinále. V něm se střetne s vítězkou českého derby Barborou Strýcovou, která přehrála Lucii Hradeckou. Ve čtvrtfinále je po odhlášení Lucie Šafářové také Kristýna Plíšková, sedmnáctiletá Markéta Vondroušová dohrála.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková zahájila letošní sezonu tím nejlepším možným způsobem. Hned v prvním lednovém týdnu si došla pro svůj premiérový titul na okruhu WTA, když v čínském Shenzhenu vyhrála všech pět zápasů a mimo jiné porazila i členky aktuální elitní desítky Simonu Halepovou a Johannu Kontaovou.

Poté ale přišel výsledkový útlum. Na dvě výhry v řadě česká tenistka dosáhla až v Indian Wells a po další dvouměsíční pauze v tomto týdnu na domácí půdě v Praze, kde nejprve zvládla třísetový souboj s Dankou Koviničovou a dnes s rozjetou kvalifikantkou Natalií Vichljancevovou.

Ruska, která momentálně v žebříčku WTA figuruje na 77. pozici, ztratila v tříkolové kvalifikaci, v níž smetla Katarzynu Piterovou, domácí Terezu Smitkovou a Marianu Duqueovou, jen devět gamů. V prvním kole hlavní soutěže navíc z kurtu vypráskala dvakrát 6-1 Viktoriji Golubicovou.

Vichljancevová do dnešního utkání vlétla neuvěřitelným způsobem. V prvních třech gamech trefovala jeden vítězný úder za druhým a Siniakové nedala šanci. Následovaly však chyby z rakety Rusky, jimiž domácí hráčku pustila zpět do boje o úvodní dějství.

Češka výpadku soupeřky dokonale využila a čtyřmi získanými hrami v řadě vývoj otočila. Jenže o rok mladší rodačka z Volgogradu vzápětí předvedla další šňůru tří vyhraných gamů a první set, v němž nastřílela o sedm winnerů více (10) než Siniaková, nakonec vybojovala.

Druhá sada, ve které obě hráčky předváděly skvělý tenis, byla po celou dobu vyrovnaná. Jako první utekla o dvě hry domácí naděje. Vedení 4-2 ovšem neudržela. To nicméně českou tenistku mrzet nemuselo, jelikož Vichljancevovou znovu brejkla, následně druhý set úspěšně dopodávala a vynutila si rozhodující dějství.

Ve druhém setu dokázala Siniaková celou dobu s Ruskou držet krok a tentokrát zaznamenala jen o jeden vítězný míč méně, tolik nechybovala a předvedla vyrovnanější výkon než Vichljancevová.

Ve zvýšené agresivitě pokračovala rodačka z Hradce Králové i ve třetí sadě. Téměř bezchybná nátlaková hra a parádní obrana Siniakové znovu slavila úspěch, když ovládla úvodní tři gamy. Vichljancevová si poté vyžádala ošetření levého lýtka. Siniakovou pauza vyhodila z tempa a Ruska snížila na 2-3.

Přestože šla kvalita hry o něco dolů, nasazená osmička si zbývající brejk pohlídala a 130 minut dlouhou bitvu ukončila v desáté hře na servisu.

"Je to vydřená výhra. Soupeřka hrála skvěle, vymetala už od začátku rohy. Snažila jsem se bojovat až do konce a jsem ráda, že to vyšlo," řekla k utkání Siniaková. "Na kurtu jsem ke konci byla lepší, vybíhala jsem více míčů, soupeřka byla aktivnější, ale nakonec jsem to ubojovala," dodala.


Ve čtvrtfinále čeká Siniakovou české derby proti Strýcové
O vyrovnání svého maxima v pražské Stromovce - semifinále z roku 2015 - si Siniaková zahraje s Barborou Strýcovou. Ta ve druhém kole zvládla české derby. Nasazená trojka přetlačila úspěšnou kvalifikantku Lucii Hradeckou a potřetí v řadě si na domácí půdě zahraje čtvrtfinále.

"Je mi jedno s kým budu hrát. Obě hráčky jsou hodně dobré. Jedno čtvrtfinále proti Báře už jsem tady sehrála. Zítra se budeme snažit předvést pro naše diváky dobrý tenis," uvedla Siniaková před skončením českého derby.

S o deset let starší Strýcovou má vyrovnanou bilanci 1-1. Poslední vzájemné měření sil právě před dvěma roky v pražském čtvrtfinále vyhrála.

Strýcová absolvovala své první letošní vystoupení na antuce už ve Stuttgartu, kde nejprve potvrdila roli favoritky proti Jennifer Bradyové a následně jasně nestačila na Simonu Halepovou.

Hradecká se do hlavní soutěže na okruhu WTA letos dostala teprve podruhé z osmi kvalifikačních pokusů. V kvalifikaci vyřadila nasazenou jedničku Risu Ozakiovou, krajanku Karolínu Beránkovou a Anu Bogdanovou.

V hlavní soutěži neměla v prvním kole větší problémy s Magdou Linetteovou z Polska. Proti stejně staré Strýcové však sérii pěti porážek přerušit nedokázala.

Průběh úvodních šesti gamů byl z obou stran velmi vyrovnaný. Strýcová sice ve třetím gamu slavila první brejk, nicméně ten nedokázala potvrdit a bylo srovnáno. Od stavu 3-3 byla v klíčových momentech lepší nasazená trojka Strýcová, jež méně kazila.

Hradecká v prvním setu trefila o jeden vítězný míč více (10), ale také zaznamenala 15 nevynucených chyb oproti 10 z rakety stejně staré krajanky.

I druhé dějství zvládla takticky lépe Strýcová. Neuspěchávala útoky jako Hradecká a zatlačila vždy ve vhodnou chvíli. Nepřipravené náběhy Hradecké na síť trestala výbornými prohozy.

Rodačka z Plzně ovládla první tři hry, o náskok ovšem přišla a nakonec musela o druhou sadu zabojovat, jelikož Hradecká svůj výkon podstatně zlepšila.

Za stavu 3-3 odvrátila nasazená trojka brejkbol a o svém vítězství rozhodla až těsně před zkrácenou hrou, kdy na returnu využila druhý mečbol a letos počtvrté postoupila mezi nejlepších osm.

V závěrečném utkání, které se dohrávalo za umělého osvětlení, Markéta Vondroušová marně vzdorovala devatenáctileté Aně Konjuhové. Prohrávala 4-6 a 2-5, ale v závěru druhé sady sedmá nasazená Chorvatka neproměnila tři mečboly a Vondroušová si vynutila tie-break. V něm ale Češka uhrála jen dva míče, Konjuhová ukončila zápas prohozem po čáře.

Ke druhému českému derby, které mělo zakončit dnešní nabitý program na centrálním dvorci, nakonec nedošlo. Obhájkyně titulu Lucie Šafářová se z turnaje kvůli nemoci odhlásila a do čtvrtfinále tak automaticky poslala Kristýnu Plíškovou.

Ta bude čelit kvalifikantce Beatriz Haddadové Maiaové. Dvacetiletá Brazilka překvapivě vyřadila loňskou finalistku Samanthu Stosurovou. Se čtvrtou nasazenou Australankou ztratila jen pět her.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
ČR, antuka, 250.000 dolarů
středeční výsledky (3. 5. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Siniaková (8-ČR) - Vichljancevová (Rus.) 4-6 6-4 6-4
Strýcová (3-ČR)Hradecká (ČR) 6-3 7-5
Kr. Plíšková (ČR) - Šafářová (5-ČR) / bez boje
Konjuhová (7-Chorv.) - Vondroušová (ČR) 6-4 7-6(2)
Ostapenková (Lot.) - Wozniacká (2-Dán.) 5-7 6-3 7-6(5)
Haddadová Maiaová (Braz.) - Stosurová (4-Austr.) 6-3 6-2
Barthelová (Něm.) - Dodinová (Fr.) 6-3 6-1
Giorgiová (It.) - Qiang Wang (Čína) 4-6 6-3 6-2
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Hradecká/Siniaková (1-ČR) - Becková/Kunčíková (Něm./ČR) 6-1 6-3
Grönefeldová/Peschkeová (2-Něm./ČR) - Irigoyenová/Kaniaová (Arg./Pol.) 6-7(7) 6-2 10-7
Atawová/Voráčová (3-USA/ČR) - Knollová/Schuursová (Švýc./Niz.) 4-6 7-5 10-7
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

84
Přidat komentář
Frick
hrálo na turnaji a žádná z nich se nedostala ani do ČF....
Reagovat
mahycek
Děkuji Fandino, ještě že si se vrátila v pohodě z Monte Carla. My zase odlétáme 23.5. do Egypta se potápět. 2.5 v pátek se vracím. Zrovna 4 dny Roland Garros mi uteče, ale media tam mít budeme a snad naši + Roger vydrží do pátku 1. týdne. Takže zdravím, ale můžu se zeptat, kde ty streamy bereš ? V tohle nejedu, ani nerozumím, jen jsem se zeptal. Když mě občas poradíš, tak si nebudu zaťežovat hlavu a budu jen skládat a zpívat. Děkuji moc. Mahycek.
Reagovat
Fandina
Najdeš to tady
http://streamsport365.com/
a já se tam proklikala z tady toho
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA%E2%84%96f%E2%84%96f
a k tomuhle zase z tady toho
https://www.batmanstream.com/
nebo z tady toho
http://hahasports.net/
Reagovat
Frick
Jak dlouho hrála za spartu?
Reagovat
mahycek
Promiňte, vím, že je tu tenis, střídavě se dívám, jak na Prahu, tak Estoril. nevíte náhodou stream na AS MONACO - JUVENTUS ????? Moc, bych děkoval.
Reagovat
Fandina
http://sportstream365.com/football

http://sportstream365.com/viewer?game=115382805
Reagovat
Torn
Docela mne překvapilo, že dle sázek není favoritka :D
Reagovat
tommr
dneska bohužel nedokázala zopakovat výkon ze zápasu s Witthoeftovou. Je to škoda, protože Konjuhová byla určitě hratelná a po výpadku největších favoritek mohla Markéta na turnaji dojít hodně daleko ... :(
Dost mě naštvali i diváci, kteří v průběhu zápasu houfně opuštěli tribuny až tam ke konci zbyla jen hrstka nejvěrnějších. S větší podporou publika by Markéta možná zápas dokázala ještě víc zdramatizovat ... :(
Reagovat
Torn
Bylo toho na ní už moc. Je ted v jiné roli a celkově je to pro ní asi dost náročné Já se divím, že zvládna i ten úvodní zápas. Asi bych jí z těch všech viděl v tom finále nejvíc, protože mi příjde, že by k tomu měla asi nejzdravější přístup a nejvíc si z toho vzala. U Katky těžko soudit, zda by jí to nějak motivovalo, působí na mě tak nějak, že jí to je možná až fuk. Týna by potřebovala vyhrát něco většího, aby to mělo vliv na její psychiku a Báře bych ten druhý WTA titul přál, ale poslední dobou mne rozčiluje tím jejím projevem natolik, že fakt asi budu fandit někomu jinému z pavouka.
Reagovat
tommr
já bych si přál finále Katka vs. Kristýna. Obě by si to zasloužily i za ten FC ... :)
Reagovat
bIbec
neřekl bych, že hrála hůř jak s Witthoeft, Konjuh jenom není takový kopyto.
Reagovat
Frick
Potřebuje si odpočinout. Měla sotva týden volna po Fed cupu...

Teď by nemusela hrát skoro 14 dní do Trnavy, tak snad by jí to mohlo pomoci.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem tě před deblem Hrádi s Katkou proti Kunčíková Beck přicházet směrem od bývalého nádraží Bubeneč.
Reagovat
Frick
Kdo ví koho jsi viděla.
Reagovat
marekv
No, Fricku, bylo nás víc, co tě vidělo. Člověk se musí smát když tě vidí, ale k smíchu by to vlastně být nemělo...
Reagovat
Frick
To ani člověk si neuvědomí, kolik lidí se věnuje stalkingu.
Reagovat
sprchon
Tebe nejde prehlednout. Na Markete jsem te zahledl omylem.
Reagovat
Frick
Já hlavně nemám potřebu hlásit, koho jsem doměle viděl, co měl na sobě, kde seděl atp. Nic mi do toho není. Taky jsem tam loni zahlédl jednoho člověka, co sem hojně přispíval a nikde jsem to netroubil.
Reagovat
EllNino
Hlavně že je ti do všeho ostatního .... viď ;)
Reagovat
Fandina
bylo dneska zase super. Svítilo sluníčko a bylo pěkně. Bylo tam ale trochu přeplněno, kolem třetí hodiny do areálu nepouštěli a byla tam frontička odhadem stovka dvě lidí. A fronty stály na hlavní tribunu, pouštělo se tam na zápas Barči s Hráďou po pár lidech, jen škoda, že dvě VIP tribuny nebyly úplně zaplněné, odhadem tam bylo sto až stopadesát volných sedaček.
Reagovat
sprchon
To jo, nic by jim to neudelalo, kdyby tam pustili par "normalnich" lidi a zaplnilo se to kompletne... Ale bylo to fajn i tak. Stravili jsme nakonec celej den na centru ve 4. rade, takze jsme dobre videli, vsechno jsme meli z prvni ruky. A super zapasy. Hlavne Hrada se mi libila, jak to ve 2. setu hecovala a chtela ukazat publiku, ktery fandilo vic Barce, ze to taky umi. A uplne nejvic se mi dneska libila Ostapenko. A i tim vystupovanim si me ziskala. I po zapase s ni byla sranda. :)
Mimochodem, jako bonus si tentokrat vezu ze vcerejska podepsanou Maky, ktera sedela hned za mnou na tribune ja zapase Any Konjuh a ze dneska fotku se Sam, kdyz sla rano z treninku. :)
Reagovat
Fandina
Jj bylo tam pěkně. Já jsem přecházela z centru dozadu a dívala jsem se chvilku i na deblíka na A. Tentokrát jsem nějak žádné podpisy neulovila a zrovna jsem mohla od Ostapenko, protože jsem dlouho za ní šla, když šla z tréninku, ale nakonec z toho nic nebylo. Jen jsem obdivovala její silný a pěkný cop. Líbí se mi vždycky v televizi a ve skutečnosti byl ještě hezčí :-)). Hráďa se mi líbila, ale Barča byla přece jenom o chlup lepší. A také bylo super, jak když se tam z lože Krause ozývalo fandění, tak se začalo ozývat i pro Hráďu. V jednu chvíli to bylo i komické. Ale pěkný mač. A mně se líbila i Caro. Moc nechybovala, ale Ostapenko hrála jedovaté rány, takže se těžko proti ní hrálo.
Reagovat
sprchon
Na deblika ani na Sam (2. zapas na jednicce) jsme se nakonec neodvazili, protoze byl celkem problem dostat se zpatky na centr. Nakonec jsme stravili celej den tam.

Jo, pak se zacalo fandit i Hrade, nastesti. Pak uz jsem pral ji, kdyz jsem slysel ten virval, co delal Kraus a ostatni fanousci Barci.

Jo, cop ma paradni. Celkove mi byla sympaticka, rozhodne bych nerekl, ze je fracek. Ale "naducanka" ji asi nikdo neodpare. :) nekde jsem tu cetl, ze dneska dala asi 70 winneru. To je neskutecny. A rekl bych, ze mozna 25 z toho bylo na caru. :D
Caro hrala dobre, konzistentne. Nemela moc sanci neco tvorit a utocit. Ale ani se o nic moc nepokusila. Treba dobrovolne jit na sit nebo zkratit hru. Spis jen cekala na chybu, takze celkove jsem z ni moc nadsenej nebyl.

Ta Ruska, co hrala s Katkou, aspon utocila. Taky nechodila na sit, nezkusila slajs nebo kratas, jen do toho mlatila od zakladni lajny. Ale apson mela tendenci souperku tlacit. Libila se mi vic nez Caro.
Reagovat
Fandina
Mně se líbil deblík Hrádi s Katkou proti Kunčíková Beck. Hrály super, hlavně Hráďa s Katkou, ale i Kunčíková, která je prý neteří Květy Peschke, s Beck. A byla tam také super atmosféra, hlavně s fandilo Katce s Hráďou ale i Kunčíková s Beck tam měly svoje fanoušky. Těch sice bylo méně, ale zase když se něco povedlo, tak se hodně radovali. :-))
Na Sam jsem se byla také podívat a líbila se mi hra Brazilky, s kterou hrála, Haddad Maia, je to celkem hezká a vysoká holka a mě už zaujala v neděli, když hrála v kvaldě proti Slovence Šrámkové, ta byla také celkem šikovná, ale tahle byla lepší, takže ani nebylo divu, že Sam celkem přehrála. Také jsem viděla Giorgi s Wang a chvíli jsem se dívala i na Barthel s Dodin.
Centr jsem riskla, byla jsem tam na první set Katky a pak jsem tam byla na konec prvního a druhý set Hráďa Barča a pak na začátek a konec Caro Ostapenko. Na hře Caro se mi líbí, že ona se umí přizpůsobit komukoli, když na ní někdo hraje placky, ona zahre výměnu prudce. Jako dneska, klidně vyměňovala s Ostapenko a najednou tam šoupla winer. A nebo zkrátí. A nechybuje. Ostapenko je útočnice a ranařka. Caro zase nechybuje a umí i zakončit.
Reagovat
Dobry-den
Markéta tahala za kratší konec, na druhou stranu Konjuh hrála líp, než jsem čekal. Akorát na konci trochu znervózněla a připustila zbytečné drama, ale zase je sympatické od Markéty, že to nezabalila ani za stavu 2:5 a bojovala až do konce.

Prohra ve 2 setech má i jedno pozitivum, a to, že nemusím toho deme*tního komentátora ČT poslouchat ještě ve 3. setu. Hlavně, jak na konci neunesl, že Markéta odmítla rozhovor. A to jeho BOHUŽEL po hezkých winnerech Konjuh mě taky dost vytáčelo...

No a dneska po výpadku mých největších oblíbenkyň přeju titul nejvíc Katce, pak Týně, Konjuh a té hezké Brazilce s divným jménem. ;-)
Reagovat
VlS
neva, dobrej výsledek.
Reagovat
tommr
no mě to teda dost vadí, protože Markéta měla letos určitě na víc než jen na to zopakovat lonskej výsledek. Nějak jí to ale letos nesedlo. Zřejmě se na ní podepsala únava z náročnýho programu z poslední doby ...
Reagovat
Frick
To by bylo nejlepší vysvětlení.
Reagovat
Frick
ale jinak souhlas - asi se trochu dalo čekat více... Nevyšlo, nevadí.
Reagovat
dunphy
Napiš aspoň správně "mně", když už ze sebe děláš takovou chudinku, i když to o tobě vůbec není.
Reagovat
George_Renel
Tak nakonec ještě slušná zápletka a moc do 3. setu nechybělo. Holt bude třeba trošku upravit sparing a na ty střelkyně se lépe připravit, s postupem v žebříčku budou přibývat.
Reagovat
tommr
Markéta potřebuje trochu zesílit ...
Reagovat
Serpens
Tak dneska to nebylo ono, laciné chyby v důležitých momentech, ale přijít to muselo.
Reagovat
dadaft
ten magor s tou pneumatickou trumpetou je kdo?
jak na nějakém fotbale,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
14minutový gem při podání CiCi na začátku 3. setu.
Reagovat
dunphy
Timea je na takovéto gemy celkem expertka. Pořád pamatuju jak loni hrály s Carlou v Dauhá set 6:2 a trval regulerní hodinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea přechází od špačkování k na... (štvání).
CiCi s rozvahou.
Snad ještě Timea otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Timea otočila na MB, ale nakonec prohrála.
CiCi, vyhraj to tam celé! CiCi hrála s rozvahou, klidně, odvážněji; sympatický projev.
Reagovat
George_Renel
Pokud Konjuh vydrží vzor Cocotka, tak bude asi brzy konec. :-/
Reagovat
gigin
super. Trošku ještě seštelovat šuplíčky v hlavě a fajn. Servis zlepšila trochu a ty bh po lajně jsou luxusní. To by mohl uznat i turista.
Reagovat
gigin
Monty tam byl?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl.
Reagovat
gigin
Tak fajn.
Reagovat
sprchon
Ja si na tebe vzpomnel az ve tretim setu, tak jsem po tobe koukal, ale nevidel jsem te...
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem byl s kámošem a z TP jsem viděl jenom Fricka, klasika... :D
Reagovat
sprchon
Ses mohl ozvat, ale to uz je jedno. No jak jsem psal, Fricka nelze prehlednout. :D
Reagovat
d@ve
Luxusní měla Ostapenko spíš fh. ;)
Reagovat
gigin
Jejda na to jsem zapomněl! Pravdu máš!
Reagovat
Nola
hadam postaci, ked uznam kvalitu jej uderov ja :D
ma vyborny aj FH, ten po ciare ma luxusny, hra velmi rychlo, pretlacila Caro, ktora nestihala lopticky dobiehat, napriek tomu, ze ma skvelu obranu, ak si to zrovna v hlavicke nemusi ostat iba pri skalpe Caro...
Reagovat
gigin
Antuka, Wozejk a přesto winnerů mrak. Tak jak pravíš, pravíš fajn.
Reagovat
Nola
tusim ju tu prezyvaju naducanek :D
Reagovat
gigin
Jo asi jo, Fulnek jí tak říká. Mi je to fuk :) Jako má takové naducané tvářičky, ale bachratá mi nepřipadá. Hlavně, že je frackovitá, to mám rád :DDD
Reagovat
gigin
70 winnerů měla.
Reagovat
sprchon
Ostapenko dneka rozhodně největší zážitek. Fakt me bavila. :) nech to tu vyhra cele
Reagovat
VlS
Nech ne, máme tam ještě 3 naše holky
Reagovat
sprchon
Jo, tem bych to pral asi prece jen vic. ;)
Reagovat
Serpens
To jako fakt chtějí dát přednost fotbalu?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Také jsem se chtěl podívat na Markétu, nechápu. Přitom dle programu měli J&T vysílat až do 20:15 :/
Reagovat
d@ve
Super taky bylo sledovat poslední gamy na třetině obrazovky spolu s fotbalem. :(
Reagovat
gigin
Jj, špička špiček :DD
Reagovat
historik
ČT už je dlouho hodně mimo
Reagovat
Enterprise
Holky se večer na hotelu společně dívaly na Vojnu a mír a inspirovala je bitva u Borodina :-)
Reagovat
dadaft
antuka je pro ženský tenis perfektní.
Reagovat
George_Renel
Aby vůbec Markéta dnes dohrála....
Reagovat
dadaft
rozdá dva kanáry a je to v suchu. ))
Reagovat
rusedski
Neodstoupit Lucka, tak nebyla šance dohrát na centru všechny zápasy za světla... zajímalo by mě kdo vymyslet nacpat tam od 11 pět singlů, to by muselo všechno skončit 6:3 6:2, aby se to stihlo...
Reagovat
Nancy_z
Přesně. Ani ty čtyři zápasy se nemusej stihnout :-(
Reagovat
Fandina
Ostapenko hraje dobře, uvidíme, jak Caro.
Reagovat
Dobry-den
Už mě ta nevychovaná sprostá Strejdová dost sejří. Kéž by to Lucka otočila ;-)
Reagovat
historik
mě tam dneska rozčilujou někteří její nevychovaní fandové
nějak zvlášť mi v minulosti její chování nevadilo, ale poslední dobou je to už horší, třeba v Biellu proti Markétě, za stavu 0:40 na příjmu si jde měnit raketu a hrozně u toho zdržuje
Reagovat
historik
+ pochopil bych to spíš u nějaké osmnáctky, než u třicátnice
Reagovat
Dobry-den
čím starší, tím větší fr*da
Reagovat
Torn
Jako mám úplně stejný pocit. Dřív jsem jí bral, ale poslední dobou je na facku..BUdu asi víc fandit Katce.
Reagovat
tommr
moc jsem v její postup přes v Praze velmi dobře hrající Rusku nevěřil takže jsem příjemně překvapenej. Předvedená hra sice nebyla úplně optimální, ale hlavní je výhra a postup ... :)
V nadcházejícím ryze českým čtvrtfinále bude mít Katka slušnou šanci na další postup at už narazí na Báru nebo na Lucku - obě může klidně porazit ... :)
Reagovat
Lunej..
Tak by Sam mohla obhajovat lonske finale, koukej ji dneska sprchoni s Markem tlacit:)
Ty se Lucko uzdrav, vloni takhle odstoupila Kuzna. Tak Samicko jed:)
Reagovat
Hector21
aby nejela na další štaci...zatím nic moc...
Reagovat
Lunej..
Klasika, sverila jsem ji chlapum a takhle to dopada..
Reagovat
Lunej..
ach jo. Jeste, ze jsem tam vcera byla a zazila ji. Uz si zase bali kufry..
Reagovat
Hector21
sorry jako, vyletěla jako špinavý hadr...:(
Reagovat
Roger_Federer
Me moc potesila.;)
Reagovat
Lunej..
jsi zase sázel ne? palec dolu..
Reagovat
Roger_Federer
Ja sazim cely zivot ;).
Reagovat
Hector21
zřejmě zdědil polnosti...
Reagovat
Oin
Někdo oře a sází, jiný sklízí :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist