Sledujte Wimbledon živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

27. 6. 2016, 06:00
Aktuality 0
PR článek. Nejtradičnější z tenisových Grand Slamů je tady! V Londýně probíhá 130. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport. Vsaďte si a užijte si špičkový tenis v přímých přenosech online!
Wimbledon na TV Tipsport

Napínavé bitvy o travnatý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Novak Djokovič je samozřejmě jasným favoritem tipérů, když mu v kurzu 1,75:1 věří na devadesát procent tipérů. Jenže tentokrát se mezi další obvyklé favority dokázal vklínit čerstvý finalista z Halle, Alexander Zverev, jehož triumf v All England Clubu mají na tiketu hned čtyři procenta sázkařů v kurzu 50:1.

Serena není favoritkou! Potvrdí Muguruzaouvá svou pozici?
Španělská hvězda Garbiňe Muguruzaová obhajuje loňské finále, ale hlavně letošní triumf z Roland Garros a není se co divit, že je hlavní favoritkou sázkařů na titul. V kurzu 6:1 jí věří tři čtvrtiny sázejících. Bookmakeři ale preferují Serenu Williams, která se s kurzem 2,62:1 těší důvěře dvaceti procent tipérů.

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!
Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Federera nebo české hvězdy na Wimbledon.
Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist