Snoubenec a manažer Hrdlička chce Plíškovou prezentovat jako pohodovou holku

3. 9. 2017, 22:27
Aktuality 36
Na kurtu působí Karolína Plíšková až chladně, ale mimo něj je veselá. A jako "super holku" chce přítel a zároveň manažer světové jedničky Michal Hrdlička světovou jedničku prezentovat.
Profily hráčů
Karolína Plíšková a Michal Hrdlička

Hrdlička se stal manažerem Karolíny Plíškové, s kterou se po Wimbledonu zasnoubil, i její sestry Kristýny letos v dubnu. Obě tenistky mají společné to, že při hře vypadají nepřístupně a přísně. "Na všechny působí jako ledové královny bez velkých emocí, ale realita je jiná. Jsou to holky, se kterými je velká legrace. Kája se chechtá od rána do večera," řekl Hrdlička v dějišti US Open.

Konstatoval, že lidé, kteří se s Plíškovou setkali osobně, jsou z tenistky nadšeni. "Když jde Kája na jednání, tak partneři poznají, jaká to je pohodová a super holka. Smějí se s ní od rána do večera a diví se, že není vůbec taková, jak mysleli. A mým cílem je ukázat veřejnosti, jaká je Karolína ve skutečnosti," plánuje Hrdlička.

Vymýšlí, jak toho dosáhnout. Plíšková není exhibicionistka a nemá ráda veřejné akce. "To není její styl," řekl Hrdlička s vědomím, že ho čeká běh na dlouhou trať. Plíšková založila nadaci a manažer chce využít média a sociální sítě. "Plánujeme, že by se udělala i virální videa z tenisového života a zákulisí. Bylo by fajn, kdyby se objevila v pořadu typu Show Jana Krause. Pozvánky má, ale odmítá tam chodit, protože to nemá ráda. Tohle jsou cesty, jak by se mohla ukázat v pravém světle," řekl.

Netlačí pětadvacetiletou Plíškovou, aby absolvovala akce, které nechce. Musí ji přesvědčit, že jsou k užitku. "Na ni se musí opatrně, ne direktivně. To by se hnedka zakousla a a priori by takovou věc nechtěla absolvovat," řekl Hrdlička.

Od tenistky převzal starost o sociální sítě. Jedním z důvodů je i fakt, že hráčky na nich čelí často sprostým útokům. "To jsou hodně sázkaři. Zvlášť na grandslamech se na sítě Kája vůbec nedívá. A co publikuji, to je po vzájemné dohodě. Třeba soukromé věci na ně vůbec dávat nechce," řekl osmadvacetiletý Hrdlička.

Bývalý moderátor sportovních zpráv v televizi Nova Hrdlička dělal marketing pro fotbalovou Mladou Boleslav a studoval sociální a mediální komunikaci na univerzitě Jana Ámose Komenského. U Plíškové je jeho parketou vztah s veřejností. "V marketingovém týmu máme specialisty a machry v tomhle oboru," dodal.

První hráčkou světa se Plíšková stala po Wimbledonu v půlce sezony. Hrdlička se snaží využít příznivého období a dojednat nové smlouvy. "Nejde ležet a čekat, že někdo přijde. Tak to nefunguje. Ani tak, že někam napíšete mail a všichni si sednou na zadek. Chce to lidem ukázat možnosti, jaké nabízíme," nastínil Hrdlička.

Hrdlička a jeho firma nejsou jediní, kdo Plíškovou zastupuje. Hráčka má i smlouvu s nadnárodní agenturou Octagon. "Oni mají exkluzivitu na oblečení a tenisové rakety, procenta z těch smluv jdou za nimi. Ostatní marketing sdílíme dohromady," řekl a dodal, že vedou jednání s několika významnými globálními společnostmi. "U některých jsme už docela blízko, ale ještě není nic podepsáno," řekl Hrdlička.

Když Hrdlička zvažoval možnost, že začne Plíškovou manažersky vést, řešil to třeba i s mentálním koučem tenistky Marianem Jelínkem. Od okolí hodně slyšel, že se to projeví na jejich vztahu. "Ten je naštěstí harmonický pořád," ujistil Hrdlička, který byl ženatý s moderátorkou Lucií Borhyovou, s kterou mají dceru Lindu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

36
Přidat komentář
Padme
vydává takové trapné prohlášení. Klidně ať holky zastupuje, ale kvalitní manažer činí a nepouští do médií věty typu: "Když jde Kája na jednání, tak partneři poznají, jaká to je pohodová a super holka. Smějí se s ní od rána do večera..." Chci vidět, jak s ní jsou od rána do večera a společně s Hrdličkou uléhají...
A už to někam schovejte ten článek...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak něco asi umět musí. Nevěřím tomu, že by celý tým dovolil Hrdličkovi spravovat styk s veřejností. Zase takoví dementi to určitě nejsou a nějakého zlatokopa by poznali. Ono dostat se ke komentování sportovních zpráv je taky poměrně složité a určitě to nenajdete na pracovních portálech. Na druhou stranu všechny peníze dneska tečou přes média a sponzory. Pokud bude Karolína sedět doma na instagramu a nebude se jako světová jednička prezentovat na veřejných akcích, tak nemůže čekat, že ji nabídne Nike výhradní smlouvu s honorářem 5 miliónů USD ročně. Pokud je někdo nejlepší, tak jej chtějí lidé vidět, tak to prostě je. Jestli jí to vadí, tak měla hrát místo tenisu petangue a mít klid.
Reagovat
blixa
Tak někomu může stačit Fila za půlku, že. Všechno je otázka nějaké volby a kompromisu. Někdo jede na 100% jako Marie, někomu stačí 50 a víc klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
No Kája určitě, ale nevím, zda Hrdličkovi stačí Fila za půlku, když teďka pracuje na plný úvazek. :D
Reagovat
blixa
Hrdlička tohle neovlivní, má na starosti pouze její aktivity v ČR. Mezinárodně je pod agenturou.
Reagovat
blixa
... agenturou Octagon. ( to mi vypadlo )
Reagovat
Torn
Tyhle komentáře jsou zcela mimo, stejně jako to, že někdo čte bulvár a věří tomu. Neříkám, že na každém "špochu, pravdy trochu", ale zase bych to nenafukoval. Nikdo neví, jak to tehdy mezi ním a Borhyovou bylo. Ona taky rozhodně není svatá, protože to není první pán, kterého měla. Tím se nechci Hrdličky zastávat, ale je to trochu komické, stejně tak tvrdit, že nic neumí a dělá managera. Většina lidí ho viděla komentovat zprávy, což neznamená, že umí jen tohle. Plno lidí v televizi má mnoho dalších dovednosti nebo i vzdělání z úplně jiných oborů. Možná ten článek nebo to co říká působí jako klišé, ale tak proč ne. Plno lidí tady furt řve, jak se Karolína nijak neprezentuje, že je taková či maková, když se tedy snaží (ona a její tým) nějak ukázat svou tvář, je to zase blbě. Rozhodně by si měla zachovat svůj charakter, ale jako světová jednička vážně nemůže sedět jen na zadku doma. Osobně si myslím, že show Jana Krause je pod její úroveň, ale to je už věc názoru. A jestli Káju obere a odkopne nebo třeba ona jeho, tak to je její věc. Tohle mne vždycky udivovalo, jak mají běžní smrtelníci potřebu řešit životy celebrit, přejou jim to nejhorší a všechno jsou lži, přetvářka atd. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Mne zase vždycky dojímá, jak má někdo tendenci chránit a bránit showbusinessové "celebrity". Showbusiness a bulvár jsou spojené nádoby, jedno žije z druhého, takže pozastavovat se nad samotnou podstatou toho, proč to funguje tak, jak to funguje (ke spokojenosti všech zúčastněných), je řekl bych daleko víc mimo mísu...
Reagovat
Padme
odhalen. Ve většině máš určitě pravdu. Ale ve chvíli, kdy se tady tak divný článek objeví, tak na to lidi zareagují. Jeho živí mediální obraz a ten si na profesionála dost nepohlídal.
Reagovat
petrulinka
Tak já myslím, že Hrdlička by měl raději zalézt někde do nory a už nevystrkovat nos, je slizký až za roh a Karolíně tak akorát škodí. Je hloupá, že si ho k sobě tak moc připoutala, trošku se bojím, že ji v budoucnu vyšplouchne.
Reagovat
FulnekUltras
už jenom jeho myšlenka, že chce Káju nějak "prezentovat", mě celkem děsí, i když nepřekvapuje... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně upřímně, že...
Reagovat
smazaný uživatel
nevím co to pan Hrdlička zase plácá, ale uměle vytvářený obraz jeho svěřenkyně či snad budoucí ženy, bude určitě někoho zajímat! Jak se tváří či působí v práci(na kurtu) je mi v celku jedno a rozumným lidem nejspíše taky, jelikož se musí soustředit na svůj výkon a její chladnost a pevné nervy ji můžou zajistit úspěchy! Jestli si myslí, že když ji pozve třeba Kraus do talkshow, že by to mělo něco změnit, tak je prostě naivní a nebo hloupý! Zase na ni budou směřovat kamery a nějaké uvolnění bych nečekal! Jeho zkušenosti s bulvárem jsou bohaté a jestli si myslí, že něco vytvoří, tak bulvár mu to shodí jako domeček z karet! Každý má svou skupinu fanoušků, tak jako každý nemá rád Fedexe a zase jiní Rafu, tak ne všichni budou mít rádi Karolínu. Ale je jen čistě na ní jak se bude o fanoušky starat, jelikož když uteče z ESPN studia a ani se nezastaví na podpis, tak může své fanoušky max naštvat a pak ještě bude nějaký ptáček malovat obrázky o hodné a veselé princezně. Nevadí, že podpis teď nedala, jsou to malichernosti a můžu ji odchytit třeba příští rok, tak se ukaž Hrdličko! :D
Spíše jestli se tím nechce zviditelňovat Hrdlička, že má funkci, protože je dobře možné, že už dostával nálepku ,,gold digger,,! :D
Až ji někdo odchytí někde a ještě natočí na kameru, že to nebude vědět, tak teprve můžeme vidět pravou Karolínu!(Zelený svět, Don Johnson: ,,co mi lezete do kanceláře, nevidíte, že pracuju!!,,) Toť vše :D
Reagovat
Frick
:o)

Ale to by asi bylo úchylný.
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč? Náhodou s jednovaječnýma dvojčatama je to zajímavá a nezapomenutelná zkušenost. Když budeš mít možnost to zkusit, neváhej a jdi do toho. Nic úchylného na tom není.
Reagovat
smazaný uživatel
především se ženami, to je fakt expert. Obzvlášť když si dodá sebevědomí ještě nějakou skleničkou.
Reagovat
sprchon
Nikdo ho tu nezná a všichni ho hejtujou. :D Vždyť nevíte, jakej doopravdy je. :) Já třeba slyšel i názor od člověka, kterej bydlí naproti němu, že je to fajn kluk. Ale neříkám tak ani tak, spíš je mi to jedno. Je to jeho a Káji život a nezávidím jim to, protože mám svůj. :)
Reagovat
blixa
Já ho taky osobně neznám, ale relativně z první ruky mám info, že je v pohodě, jen nesmí čuchout ke špuntu. Pak je z něj magor. On to dobře ví a prej i platí kámošům, aby ho při nějakejch exponovanejch příležitostech hlídali. Problém je, když se na něj vyserou ...
Reagovat
Frick
Takže je to alkoholik?
Reagovat
blixa
Není. Alkoholik nemůže bez chastu bejt. Musí denně lejt. On normálně nepije, ale když, tak mu stačí trocha a ztratí nad sebou kontrolu. V tomhle je to něco jako Eskymák nebo indián, prostě mu v genetické výbavě chybí ta naše běžná odolnost vůči chlastu.
Reagovat
sprchon
Aha... No je to možný, no. ;)
Reagovat
janek_da
Prostě neumí to klasické "jdu na jedno", případně pojišťovací "zaplatím a du"
Reagovat
Torn
Takže další kauza Hrdlička je eskymák! :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych to u Hrdličky teda viděl spíš na toho indiána...

A výraz Eskymák je nekorektní, správně se má říkat Inuita...
Reagovat
svetova.dvojka
Hrdlička v solárku tráví snad 12 hodin denně, ten bude za chvílí vypadat jako uprchlík ze Súdánu...
Reagovat
Stan_Borowitz
To budou hodně dělat geny, tu barvu...
Reagovat
misa
Kolik $ bude nezištná pomoc pana Hrdličky Karolínu asi stát?
Reagovat
blixa
Půl království a dvoje povlečení ;-)
Reagovat
misa
Světová jednička má velké království, nad kterým slunce nezapadá.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si říkám, že holky nejspíš obere a pak zdrhne...
Reagovat
Lina
Řekla bych, že by to mělo zajímat pouze Karolínu a Kristínu a ostatním je po tom houby.
Reagovat
Stan_Borowitz
Holt se daly na showbusiness, tohle k tomu patří. Lid se chce za své peníze bavit...
Reagovat
com
to sou zas plky.. Jak se ze sportaka stal marketingovy machr co vsechno vi a zna.. a ted tu o Karkulce
Reagovat
horska.kraslice
No a mimochodem nebyl ženatý.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba je to hodný a pohodový kluk, kterého bulvár špatně vykreslil :D
Reagovat
gambon
Přesně. On má jenom smůlu, nepije a je to hrozně rovnej kluk jak v životě tak na hřišti ... Lhát mi fakt nejde :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist