Spolu s Prahou mají o Turnaj mistryň zájem další tři města

25. 10. 2017, 14:41
Aktuality 29
Výkonný ředitel ženské tenisové asociace WTA Steve Simon v Singapuru potvrdil, že Praha figuruje mezi čtyřmi dosud známými uchazeči o pořádání Turnaje mistryň od roku 2019. O dějišti se rozhodne v dubnu.
Trofej pro vítězku Turnaje mistryň

Spolu s českou metropolí, kde chce vrchol sezony v O2 areně pořádat společnost Česká sportovní, mají o akci zájem Manchester, Petrohrad a čínský Shenzhen. Další dvě destinace projevily o Masters zájem, ale není jasné, zda podají nabídku.

"Z pohledu WTA je to příjemný výběr, protože je turnaj žádaný," řekl Simon na tiskové konferenci. I Singapur je podle jeho slov ve hře. "Odvádějí skvělou práci," řekl Simon.

Vedení WTA bude nabídky hodnotit na zasedání koncem roku. "Rozhodneme a budoucího hostitele oznámíme v dubnu," uvedl Simon.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

29
Přidat komentář
patriks
Já bych to nikam nepřesouval, ať to zůstane v Honkongu. Má to jednu velkou výhodu, díky časovému posunu (6 hodin) se to u nás dá sledovat v dobrých časech během dne( ne o půlnoci apod.)
Reagovat
sprchon
Je to v Singapuru. ;)
Reagovat
patriks
skutečně je to tak :-) Hongkong je taky +6 hod, takže kdyby se přihlásil, tak nic proti tomu.
Reagovat
COMEON
:DDD
Reagovat
dunphy
Jj, hlavně kdyby to bylo v Praze, tak by to kvůli tomu časovému posunu bylo fakt dost na nic.
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
COMEON
:DDDD
Reagovat
George_Renel
Proč, vždyť to může být v prakticky stejných časech jako teď.
Reagovat
Labi
Evropa je ve světě tenisu velmocí, resp. nejlepší hráči/ky jak na ATP, tak i WTA jsou převážně z Evropy a Praha resp. ČR na rozdíl od jiných zemí nepořádá žádný větší rtunaj (500+), takže by to určitě lákadlo bylo jak divácky, tak i pro samotné hráčky (většina z nich by to domu neměla až tak daleko), takže pokud by to neklaplo, tak asi proto, že by někdo, někde měl větší vliv.
Reagovat
Jabadu
... money talks ...
:-)
Reagovat
sprchon
Přání: Praha
Tip: Praha
Reagovat
Empe
Přání: Praha.
Tip: Petrohrad.
Reagovat
COMEON
taky tak
Reagovat
Jabadu
Andrej by prachy dal. Huliči, komunisti, bývalí komunisti, loutkové a stínové divadlo ne. Mirka nepočítám. Ten bude tak vožralej, že nebude mít ani tužku.
Petrohrad je finančně silný, ale je to Rusko. To město za to nemůže, ale ... alééé ...
:-)
Reagovat
kada.tom
Předpokládám, že WTA se bude snažit dát TM do Evropy, a to i přesto, že Shenzhen bude nabízet leccos.

Viděl bych to na Manchester nebo Prahu (v případě, že se nikdo další nepřihlásí).
Reagovat
smazaný uživatel
Praha je favorit, ale Ázia je silna na diplomatickom poli..
Reagovat
tommr
ale má to dva háčky ...
Tím prvním je nestabilní politická situace u nás, protože bez vládní podpory je pořádání takovýho megapodniku nemyslitelný ...
Tím druhým je nejistota jestli v roce 2019 ještě budeme mít v top-8 nějakou hráčku. Bez účasti domácí hráčky by asi zájem o TM nebyl u veřejnosti tak velkej ...
Reagovat
COMEON
a Čina bude mať v roku 2019 nejaku hračku v TOP8? alebo Anglicko? myslim že ten tvoj druhy hačik ma asi každé usporiadatelske mesto
Reagovat
tommr
ostatní kandidáti ale na rozdíl od nás nebudou mít problémy s tím prvním ...
Reagovat
Fandina
Politickou situaci neřeš. Ta je a bude vždycky podobná, je to jedno, kdo je u vlády, když je to v rukách českých voličů, vždycky se to nějak vyvrbí. Tam bych problém neviděla, získat příspěvek od státu bude vždycky na tom, kdo turnaj bude u nás pořádat, jak peníze sežene. A to zase souvisí s druhou otázkou, kolik českých hráček připadá v úvahu, aby tam hrály. A když ne v singlu, alespoň v deblu. Takže peníze a počet potenciálních českých hráček, to bude rozhodující. Politika až na posledním místě.
Reagovat
George_Renel
Na druhou stranu nezapomeň, že do Prahy je všude z Evropy maximálně 2 hod letecky a přijelo by tak spousta lidí, kterým se do Asie nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
Všude z Evropy.

Pán je asi zemepisár :)
Reagovat
George_Renel
Jako největší svině TP si jdi rejt na svůj dvorek.
Reagovat
smazaný uživatel
Zareagoval si ako typický krivák, ktorý miesto toho, aby priznal, ze napisal koninu kope ručičkami, nožičkami a vyhrožuje mi to svojou malou pästičkou. Ty úbožiak :)
Reagovat
George_Renel
Svině zůstane sviní. Jen rejpat, rýt, podprahově na každého útočit. Tak si rej ty svině dál. Mně jsi ukradený, začal jsi ty, tak třeba i skonči.
Reagovat
smazaný uživatel
Typické zadubené slová pokrytca zahladeného len a len do seba. Zemepisár. Čo navyše rýchlo zabúda. Takýchto ľudí treba biť, viac, než ich život bije sám...
Reagovat
aligo
Není to tu uvedeno
Ale nejde jsem četl, že vedení chce turnaj do Evropy..
Reagovat
Jiri
Ale konkurence je velika. Snad to klapne....
Reagovat
COMEON
Manchester a Shenzen určite niee
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist