Štěpánek tento týden v Atlantě hrát nebude

21. 7. 2014, 07:32
Aktuality 3
Radek Štěpánek se odhlásil z turnaje v Atlantě, kde měl tento týden plnit roli nasazené pětky.. Pětatřicetiletého Čecha ze hry vyřadily potíže s kolenem, s nímž měl problémy minulý týden v Bogotě.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek hrál minulý týden na turnaji v Bogotě, kde po pátečním vítězném čtvrtfinále proti domácímu Gonzálezovi nenastoupil k utkání ve čtyřhře. Oficiálně se omluvil kvůli zranění kolenní šlachy, v sobotu pak odehrál neúspěšné třísetové semifinále ve dvouhře proti Karlovičovi.

Tento týden měl startovat poprvé v kariéře na turnaji v Atlantě, kde měl plnit roli nasazené pětky. Pětatřicetiletý rodák z Karviné ale začátek US Open Series nestihne. Kvůli přetrvávajícím potížím s kolenem se ze soutěže odhlásil a rozhodl se šetřit na další důležitější turnaje.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
24tomas
"Heraldo", jak by řekli komentátoři na Fandovi hrál ovšem tento týden tak trochu v Hamburku..
Reagovat
LubosZabloudil
Děkuji za upozornění.
Reagovat
24tomas
rádo se stalo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist