Štěpánek zítra udělá tečku za kariérou v exkluzivních kulisách

17. 10. 2018, 18:53
Aktuality 9
Velkolepou rozlučkou udělá Radek Štěpánek tečku za tenisovou kariérou. Na čtvrteční exhibici nazvané Český lev se loučí se s ním na kurtu objeví Srb Novak Djokovič, Němec Tommy Haas, elitní deblista Leander Paes z Indie i legendy z jiných sportů. Show v pražské O2 areně začne v 18:30.
Profily hráčů
© Instagram Radka Štěpánka

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru Štěpánek ohlásil konec kariéry již loni v listopadu. Sám se svého rozloučení s kariérou manažersky ujal, a aby mohl přijet letošní vítěz Wimbledonu i US Open Djokovič, koná se akce až nyní.

"Nikdy jsem se nechtěl loučit s doktorskou zprávou v ruce, ale s raketou na dvorci," řekl někdejší osmý singlista světa při oznámení akce. "Scénář se rodil v mé hlavě tři čtvrtě roku. Bude to kombinace tenisu, show a muziky. Program bude trvat kolem dvou a půl hodiny a věřím, že si fanoušci přijdou na své," dodal devětatřicetiletý tenista.

Přítomnost Djokoviče se zrodila z jejich přátelství. Na turnajích spolu občas trénovali a Štěpánek byl letos krátce i v jeho trenérském týmu. "Zažili jsme spolu spoustu výjimečných chvil. Bude to dost emotivní pro všechny přítomné, kteří budou moci oslavit jeho úspěšnou kariéru," prohlásil Djokovič v srpnu.

Diváci se můžou těšit na čtyřhru páru Štěpánek, Paes proti Haasovi s Djokovičem. "A na interaktivní změny, ale nebudu předbíhat," dodal karvinský rodák.

U kurtu nebude chybět Štěpánkova rodina - rodiče a také manželka a bývalá tenistka Nicole Vaidišová, s kterou mají od července dceru Stellu. Objeví se fotbalový brankář Petr Čech, hokejista Jaromír Jágr i fotbalista Pavel Nedvěd. "A v rukávu mám ještě jedno velké překvapení," řekl Štěpánek.

O rozlučku byl velký zájem a 12 tisíc míst v hledišti by mělo být zaplněných. "Rád bych vrátil fanouškům, co mi po celou kariéru dávali," řekl Štěpánek, čtvrtfinalista Wimbledonu, který získal ve dvouhře pět titulů na okruhu ATP.

Grandslamové tituly slavil ve čtyřhře - s Paesem ovládli Australian Open 2012 a US Open 2013. Z předloňské olympiády v Riu de Janeiro si Štěpánek přivezl bronzovou medaili ze smíšené čtyřhry, v níž hrál s Lucií Hradeckou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Mayo
Stepanek mi vôbec nebude chybat
Reagovat
muranovec24
Jen mne tak napadlo, ze bych nekomu poradil ohledne prenosu. Da se divat na ivysilani, pokud si zapnete VPN a date tam, ze jste v Cesku. Uz to mam vickrat vyzkousene :)
Reagovat
Kozoroh
No1e je v Praze!! :-) Radek ho šel přivítat.

https://sport.idnes.cz/novak-djokovic-praha-rozlucka-radek-stepanek-cesky-lev-se-louci-ps6-/tenis.aspx?c=A181017_181109_tenis_dm
Reagovat
Mayo
Nuda :/
Reagovat
Nola
https://twitter.com/DjokerNole/status/1052459545891655682

snad Kozoroh a ak som spravne pochopila aj magerka napisu nejaky report, dakujem vopred
Reagovat
a.magerova
Jj pochopilas správně... jestli máš možnost, tak ČTsport TO bude dávat zítra od 18:30 do 21:50... ;-)

Kozoroh určitě napíše román, ale pokud snad na něco zapomene, ráda doplním... :-))
Reagovat
Nenela
Jojo piste prosim, ja nebudu mit moznost se divat ani na netu, jsem mimo republiku. Chci se vsechno dozvedet! Piste i osobni dojmy.
Doufam, ze z toho pak bude nekde nejaky zaznam.
Reagovat
Fandina
Jj, jen ať to popíší, jaké to bylo, já jsem se teď dívala, jestli jsou lístky, ale už není ani jeden, minulý týden jich ještě pár bylo.

Jinak doufám, že zpětně se na to půjde podívat tady.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10186693736-tenis/218471291352101-radek-stepanek-cesky-lev-se-louci/
Reagovat
steve79
Kdyby dorazil Fedex, tak listky zmizely za minutu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist