Stephensová se odhlásila z Charlestonu. Šampionka z Miami si potřebuje odpočinout

2. 4. 2018, 21:39
Aktuality 0
Čerstvá vítězka turnaje v Miami Sloane Stephensová nebude tento týden hrát v Charlestonu. Americká tenistka se organizátorům turnaje na zelené antuce omluvila kvůli vyčerpání a únavě ze své vítězné šňůry na Floridě.
Profily hráčů
Sloane Stephensová

"Je mi to líto, ale po cestě k titulu v Miami jsem naprosto vyčerpaná a unavená psychicky i fyzicky. Necítím se na to, abych předvedla své maximum, proto je pro mě nejlepší si odpočinout," uvedla Stephensová, jež při svém posledním startu v Charlestonu v roce 2016 získala titul.

Loňská šampionka US Open měla v Jižní Karolíně plnit roli čtvrté nasazené hráčky a do turnaje se měla zapojit až v druhém kole. V pavouku ji nahradí sedmnáctiletá Ukrajinka Dajana Jastremská, která si o postup do osmifinále zahraje s domácí Bernardou Peraovou.

V Charlestonu se představí v hlavní soutěži dvouhry tři české tenistky, jež los svedl v pavouku k sobě. Nasazenou dvojkou je Petra Kvitová, která vstoupí do turnaje zápasem s vítězkou duelu mezi Kristýnou Plíškovou a Kateřinou Siniakovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist