Stoprocentní český čtvrtek! Do třetího kola US Open postoupily Kvitová, Vondroušová i Siniaková

30. 8. 2018, 19:00
Aktuality 119
US OPEN - České tenistky byly ve čtvrtek v zápasech druhého kola na závěrečném grandslamu sezony stoprocentní. Petra Kvitová znovu neztratila set, když udolala Yafan Wang z Číny. Markéta Vondroušová porazila Kanaďanku Bouchardovou a poprvé v kariéře postoupila do třetího kola grandslamu. Kateřina Siniaková odvrátila mečbol a vyhrála bitvu s Australankou Tomljanovičovou.

Petra Kvitová letos vyhrála už pět turnajů a na kontě má 46 výher. Na předchozích třech grandslamech ovšem končila v úvodních kolech a v New Yorku se snaží prolomit letošní grandslamovou mizérii. Po výhře nad Belgičankou Wickmayerovou v dnešním utkání druhého kola udolala 7-5 6-3 Yafan Wang a s Číňankou si poradila i podruhé.

Kvitová do zápasu vstoupila rychlým brejkem, vzápětí na servisu odvrátila stav 0-40 a měla navrch. Vedení 4-1 se dvěma brejky k dobru však ztratila, když ubrala na aktivitě a nechala Číňanku vyhrát další čtyři gamy. Na koncovku úvodního dějství se ale dokázala zkoncentrovat a ve dvanácté hře proměnila pátý setbol.

Yafan Wang se skvěle pohybovala také ve druhé sadě a Kvitovou nutila hrát extra údery. Rovněž druhý set odstartovala česká jednička brejkem a tentokrát na podání ani jednou nezaváhala. Utkání zakončila v pořadí 27. vítězným úderem a pátým brejkem.

"Byl to náročný zápas. Soupeřka hrála dobře a bylo zase horko. Trošku jsem se ztratila v prvním setu, ale našla jsem cestu zpět," řekla v rozhovoru na kurtu Kvitová.

Kvitová dnešní výhrou vyrovnala své letošní grandslamové maximum, kterým bylo třetí kolo na French Open. V Melbourne a ve Wimbledonu, který v minulosti dvakrát vyhrála, se loučila už v prvním kole.

Ve Flushing Meadows postoupila posedmé v řadě do třetího kola. O první letošní grandslamové osmifinále si loňská čtvrtfinalistka zahraje s Arynou Sabalenkovou. Se Sabalenkovou se Kvitová utkala letos v Miami a zvítězila až po třísetové bitvě.

Dvacetiletá Běloruska o pár sekund dříve porazila bývalou finalistku a letošní kvalifikantku Věru Zvonarevovou a poprvé v kariéře prošla do třetího kola grandslamu. Navíc zaznamenala sedmé vítězství v řadě, v sobotu totiž získala svůj premiérový titul v New Havenu a pronikla do Top 20.

Statistiky zápasu

Markéta Vondroušová loni při své premiéře na US Open v prvním kole nevyužila tři mečboly proti Kuzněcovové. Letos si však loňské zklamání naplno kompenzuje. Ve Flushing Meadows ještě neztratila set. V prvním kole porazila lucky losera Barthelovou z Německa a dnes 6-4 6-3 bývalou světovou pětku a letošní kvalifikantku Eugenii Bouchardovou.

V utkání s Bouchardovou, které bylo plné nevynucených chyb z obou stran, Vondroušová lépe zvládala klíčové momenty a v každém setu kanadské tenistce třikrát sebrala servis. V úvodní sadě dvakrát přišla o náskok brejku, ale v desáté hře proměnila třetí setbol.

Druhé dějství nakonec nemusela ukončovat na podání. V devátém gamu si totiž na returnu vypracovala vedení 40-0 a využila v pořadí třetí mečbol. "Bojovala jsem o každý míč, jsem z premiérového třetího kola na grandslamu nadšená a užívám si to," řekla po zápase Vondroušová.

Vondroušová díky dnešnímu vítězství premiérově postoupila do třetího kola grandslamového turnaje. V něm bude její soupeřkou rozjetá Kiki Bertensová, jež nedávno ovládla prestižní podnik WTA v Cincinnati a na kontě má nyní osm výher v řadě.

Statistiky zápasu

Kateřina Siniaková měla i ve druhém zápase na letošním US Open namále, tentokrát musela odvracet dokonce mečbol. Dvaadvacetiletá Češka po skalpu nasazené Kontaveitové zvládla i další bitvu, Ajlu Tomljanovičovou porazila 6-3 6-7(3) 7-6(4) a poprvé si zahraje třetí kolo ve Flushing Meadows.

Siniaková mohla zápas ukončit o poznání dříve, druhou sadu však za stavu 5-4 nedopodávala a set ztratila v tie-breaku. V rozhodujícím dějství si na úvod obě hráčky vyměnily ztracené servisy.

V jedenácté hře si Siniaková čistou hrou prohrála vlastní podání a stejně jako proti Kontaveitové returnovala na udržení se v utkání. Při mečbolu Tomljanovičová zahrála bekhendem do sítě a Siniaková vzápětí využila čtvrtý brejkbol, pro vítězství si poté došla ve zkrácené hře.

O premiérové grandslamové osmifinále bude Siniaková bojovat proti Lesje Curenkové. Ukrajinka po setech 6-4 6-2 vyřadila v zápase plném nevynucených chyb světovou dvojku a vítězku letošního Australian Open Caroline Wozniackou. S Curenkovou se Siniaková střetne poprvé.

Statistiky zápasu

Do hlavní soutěže US Open vstoupilo celkem devět českých zástupkyň a šest jich prošlo do třetího kola, což je nejvíce ze všech zemí. Z druhé poloviny pavouka mezi dvaatřicítku nejlepších postoupily Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Karolína Muchová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
čtvrteční výsledky (30. 8. 2018)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Yafan Wang (Čína) 7-5 6-3
Vondroušová (ČR) - Bouchardová (Kan.) 6-4 6-3
Siniaková (ČR) - Tomljanovičová (Austr.) 6-3 6-7(3) 7-6(4)
Curenková (Ukr.) - Wozniacká (2-Dán.) 6-4 6-2
Kerberová (4-Něm.) - Larssonová (Švéd.) 6-2 5-7 6-4
Garciaová (6-Fr.) - Puigová (Portor.) 6-2 1-6 6-4
Ostapenková (10-Lot.) - Townsendová (USA) 4-6 6-3 6-4
Sasnovičová (Běl.) - Kasatkinová (11-Rus.) 6-2 7-6(3)
Bertensová (13-Niz.) - Di Lorenzová (USA) 6-2 6-1
Keysová (14-USA) - Peraová (USA) 6-4 6-1
Ósakaová (20-Jap.) - Glušková (Izr.) 6-2 6-0
Šarapovová (22-Rus.) - Cirsteaová (Rum.) 6-2 7-5
Sabalenková (26-Běl.) - Zvonarevová (Rus.) 6-3 7-6(7)
Cibulková (29-SR) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 7-6(3) 4-6 6-4
Suárezová (30-Šp.) - Mladenovicová (Fr.) 6-1 4-6 6-4
Kruničová (Srb.) - Flipkensová (Belg.) 6-1 6-3
• Čtyřhra ženy - 1. kolo •
Sestini Hlaváčková/Strýcová (3-ČR) - Kiicková/Loebová (USA) 6-1 7-5
Hradecká/Makarovová (6-ČR/Rus.) - Christianová/Petersonová (USA/Švéd.) 6-2 6-3
Matteková/Šafářová (USA/ČR) - Dijasová/Saisai Zheng (Kaz./Čína) 6-3 7-6(5)
Dabrowská/Yifan Xu (4-Kan./Čína) - Arruabarrenaová/Voráčová (Šp./ČR) 6-2 6-7(5) 6-1
• Mix - 1. kolo •
Sestini Hlaváčková/Roger-Vasselin (5-ČR/Fr.) - Martínezová/Demoliner (Šp./Braz.) 7-6(8) 6-1
Peschkeová/Ram (ČR/USA) - Arruabarrenaová/M. López (Šp.) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

119
Přidat komentář
Dobry-den
Curenková smetla Wozniackou a bude další soupeřkou Katky, to je další fajn zpráva ;-)
Reagovat
com
A tim padem ma Siniakova jeste samozrejme s Pliskovou jako jediny dve ze sesti realnou sanci na postup do dalsiho kola.. Ostatni maj blé souperky :D
Reagovat
marcel19752
Světová 5 Kvitová má jako nereálné šance postoupit ? :-).
Jinak zrovna Vondroušové Kiki nebude sedět, protože ta všechno vrátí a Markéta neumí dávat nedoběhnutelné winnery. Tam by měla větší šance Karolína Muchová,která to umí tvrdě zakončit. Na Bertens nebude chytrá hra Markéty stačit :-)
Reagovat
George_Renel
Místo do stran ji Markéta musí honit dopředu dozadu, to by mohl býti recept.
Reagovat
Fandina
Jupííííííííííí dneska to je pro moje úspěšný den. Všichni moji postoupili, Petruška, Rogiii, Garcia, Maky, Katka. A také deblistky Hráďa, Bucie. Vlastně nepostoupil Bustička. A ještě hraje Ríšánek a také Caro. Ale jinak super.
Reagovat
tommr
to nakonec přece jen uhaluzila i když ve druhým a ve třetím setu dělala všechno pro to aby prohrála. Těch šancí co zahodila bylo tolik, že by to jiným tenistkám stačilo na vyhrání několika zápasů. Tomljanovic je naštěstí ještě bláznivější než Katka a závěr totálně nezvládla. Nejdřív zápas za stavu 5:6 nedopodávala a pak si v TB nechala utéct začátek na 4:0 a už to nedohonila ?

Katka tudíž pokračuje v singlu i v deblu a jsem zvědavej jak to při jejím vyčerpávajícím stylu hry zvládne ...
Reagovat
Dobry-den
Ta Katka není normální. Za stavu 5:5 vyházela celý gem, vůbec netrefila kurt.
V dalším gamu pak zase odvracela mečbol, letos již potřetí na grandslamu. Tiebreak naštěstí zvládla. Ale stejně si už nepamatuju, kdy naposledy vyhrála nějakým normálním způsobem...

Každopádně gratulka. 6 Češek ve 3 kole je senzace. (Já jsem tipoval, že jen 3 prolezou prvním kolem) ;-)
Reagovat
tommr
je to prostě "Krazy Kat" a očekávat od ní normální výhru je velká naivita. Její zápasy jsou jen pro ty nejotrlejší z otrlých ... :)
Reagovat
Dobry-den
zlatá Petra oproti ní ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Petra, Barča, Katka - a Šafi by se jistě ráda rozloučila efektním titulem. Plech je momentálně nepoužitelný rozkližující faktor.
Reagovat
lars
neblabol
Reagovat
Fandina
Pán má strach, že Kája bude hrát. To si piš, že bude. Má ráda svoji zem.
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby se kvůli FC měla zase "kousat", ať radši trénuje na AO.
Reagovat
Fandina
České holky na USO 2018 ... 6 z 9 v MD jsou ve třetím kole. Gratulka!!!
Reagovat
FulnekUltras
69
Reagovat
FerrariF50
Dobře Káťa ... měla hodně na mále, ale je to tam :)
Reagovat
Fandina
Přestřelky Katky s Ajlou v TB pokračují, Ajla je mírně odvážnější, ale Katka je zase razantnější a mírně přesnější ve výměnách.

A je to tááááááááááááám. Katka avyhrála v TB 7:4.
Reagovat
Fandina
Katka urvala TB ve třetím. Jo, jsme na USO :-)).
Tak doufám, že to dá. Zdá se mi o chlup lepší herně, ale Ajla si víc věří, působí přesvědčivě, tak doufám, že Katka převáží.
Reagovat
R01316
tak hura, dala to... opet na posledni chvili vylezla hrobnikovi z lopaty
Reagovat
FulnekUltras
to jednoho zocelí
Reagovat
Dobry-den
Katka už teče
Reagovat
tommr
měla na dosah dvousetovou výhru. Ve druhým setu ale nevyužila mraky šancí včetně nedopodávání zápasu za stavu 5:4 a v TB se jako tradičně úplně sesypala. Ve třetím setu jí nedávám moc šancí protože už zase jede ve svým ublíženeckým módu a zpočátku odevzdaná soupeřka se naopak chytla ...
Reagovat
Fandina
Katka vyhrála nad Ajlou Tomljanovic lprvní set 6:3 a ve druhém bohužel nedopodávala za stavu 5:4. Takže teď je to 6:6 a jde se na TB. Katko pojď!!!
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Katka TB nedala. Jsou to od obou přestřelky zpoza základní čáry a dost chyb. Katka jich má 30 a winerů 15 Ajla 39 UE a 17 winerů.

Tak doufám, že Katka si bude věřit jako v minulém zápase a ještě to urve. Pojď!!!
Reagovat
EllNino
Bára zahajuje s Elise na LA, Karolína ukončuje program na stejném kurtu, ale po Raonicovi s Wawrinkou, takže buhví, kdy začnou -_- ...

A Muška poslední zápas na Grandstandu, takže taky pulnoc, to dělaj schválně -_- :D
Reagovat
horska.kraslice
Jsem moc ráda, že to Maky zvládla. Genie pálí tvrdě, někdy se to těžko vracelo, zejména drop shoty z těch jejich střel se Markétě moc nedařily. Ale naštěstí Genie pálí ne vždy do kurtu. A Markéta má pestrou hru a když zapojí hlavu, tak to jde a ne že ne! :-)
Gratulace k postupu do třetího kola!
Reagovat
Fandina
mě dneska potěšila. Už jsem tak trochu nad ní lámala hůl, ale dneska se mi herně moc líbila. Hezky švihala, útočila i pěkně zkracovala, když to bylo třeba. Sice přišla o dost podání, ale jinak vyhrála a mač se mi líbil. Od obou. Takže držím palce dál, Maky.
Reagovat
marcel19752
Mně se ta hra moc nezdála. 1 servis velmi málo. kraťasy taky moc hlavně ze začátku nevycházeli.Ikdyž markéta hraje takový chytrý tenis tak je té agresivity,kdy by to chtělo občas získat body i nějakým finlním winnerem málo.
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že její plus je právě ta chytrá hra. To, že nevíš, kdy změní rytmus, co zahraje.
Reagovat
tommr
cenná výhra nad v poslední době se lepšící Bouchardovou. Markéta byla podle očekávání lepší ve výměnách a na síti. Třeba ten proměněnej mečbol kdy krásně přehodila soupeřku na síti byl výstavní. Slabinou naopak zůstává i nadále podání (a to včetně zbytečných přešlapů) ...
Reagovat
Serpens
Gratulace k vylepšení GS maxima, to vždycky potěší :)

Evžena byla dnes dost tragická, někoolikrát trestuhodně zahodila možnost vrátit se a obrátit kartu, ale buďme jenom rádi, body pro Markétu jsou cenné a především sebevědomí, které bylo v posledních měsících opravdu nahlodané. Na druhou stranu Markéta dnes dobře bránila a Evženin zmar ještě posilovala.
Reagovat
EllNino
Pěkné, posílení sebevědomí ...Genie s našimi neumí hrát a dneska se to jen potvrdilo ...

V dalším kole Kiki Bertens, což je další z těch rozjetých soupeřek, co maj naše holky :) Ale třeba překvapí
Reagovat
tommr
jediná z našich kdo na Bouchardovou umí je Petra Kvitová. Třeba taková Karolína Plíšková s ní má bilanci 0:2 ...
Reagovat
FulnekUltras
ovšem v pravěku
Reagovat
EllNino
a co Bára, která ji porazila 4x zasebou? Lucka to s ní á taky 2:1, porazila ji i Lucka Hradecká, dneska Markéta
Reagovat
EllNino
Katka Siniaková ji taky porazila :D
Reagovat
Fandina
Tak třeba tommr má zato, že naše holky je Karolína ... :-))
Reagovat
tommr
Lucka to s ní má pokud vím 1:1 a Bára 4:3. To rozhodně není nějaká dominance jako u Petry (4:0) ...
Reagovat
EllNino
kdo mluvil o dominanci, já jen psal, že na ni naše holky umí obecně
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc Strýcová dominuje, ty 3 výhry jsou nad Záhlavovou :-)
Reagovat
tommr
tak nebudeme přece slovíčkařit. V poslední době se Bouchardový moc nedařilo a porážel jí kdekdo. Předtím ale zase Bouchardová válela a porážela i naše holky. Rozhodně se nedá obecně říct, že by na naše neuměla nebo naopak ...
Reagovat
vendulkabendulka
Bára s Katkou proti Bucie. To budu brečet, jakkoliv to dopadne.
Reagovat
tommr
jj to bude těžká volba komu přát ...
Reagovat
George_Renel
Pátí Češka v dvaatřicítce. Tak ještě Katka.
Ale Markéta přes postup herně nic moc.
Reagovat
EllNino
no teď to ještě jde, ale další soupeřky pro naše jsou Sabalenka, Kenin, Barty, Bertens, Mertens ... a případně pro Katku možná Wozniacki ... takže tam budem rádi, když postoupí jedna nebo dvě :) ale pro většinu našich je 3. kolo úspěch
Reagovat
mendrit
Bouchardová byla dnes úplně mimo, tak se ani nezapotila při těch jejích outech.
Reagovat
d@ve
Je fajn je vidět usměvavé.. :)
Reagovat
Serpens
Já fandím K+S, to je budoucnost :)
Reagovat
d@ve
Právě,že ty mladý pušky budou mít ještě spoustu příležitostí..
Budu jednoznačně fandit těmto dvěma:
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759/2040542469343893/?type=3
Reagovat
horska.kraslice
Já bych si moc přála, aby Bucie vyhrály, budu moc držet palce. Mám ale obavu, že mladé pušky budou mít navrch... :-(
Reagovat
Serpens
Markéta Jestřábí oko Vondroušová.
Reagovat
PetaM
Ať si stoupne ta Markéta aspoň 2 metry za čáru :D :D
Reagovat
slacker
at podava smecovane s vyskokem
Reagovat
PetaM
Rovnou z tribun! :D
Reagovat
EllNino
Naštěstí těm čárovým Markéta zatla tipec ...
Reagovat
janek_da
ale přešlapy tsm jsou
Reagovat
vendulkabendulka
Vsadím se, že to nedopodává. Hraje líp až když se dostane ve výměně pod tlak, do té doby je Maki jak leklá ryba.
Reagovat
vendulkabendulka
No dobře, prohrála jsem. A co jako? :)
Reagovat
EllNino
Markétu skvěle zařezávaj těma footfaultama ...
Reagovat
EllNino
si dělá srandu už ne tamta čárová, to je na Maky zasedlá? Upřený eso na setbol a místo toho dvojchyba chybou nohou ?
Reagovat
vendulkabendulka
Ale ona opravdu při odrazu tu chybu dělá.
Reagovat
EllNino
určitě je to vidět no z dálky na streamu :D
Reagovat
d@ve
Jsem si říkal, co tam řešíjó.. :/
Koukám na to jen poočku.. Nestíhám úplně všechno..(vč. Esp). :)
Reagovat
FulnekUltras
tlačijó namistrovanó kanadskó larvu
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska čárový fakt perlej!!
Reagovat
com
takova tlustoprdka ta Townsend, horsi nez Serena :D a vona ma set
Reagovat
vendulkabendulka
Je ta Marketa nekde k videni?
Reagovat
Empe
Tady:http://live.harleyquinnwidget.com/freelivematch/6063022003441460.html
Reagovat
vendulkabendulka
Miluji tě a chci u tebe bydlet.
Reagovat
aligo
:DDD
Reagovat
blixa
Tvl tady se snadno balí baby ! To za našich mladých let to bejvala větší dřina ... :D
Reagovat
vendulkabendulka
Ok, až mě Empe přestane bavit, chci bydlet u tebe.
Reagovat
blixa
OK, zkonzultuju to s manželkou ;-) :D
Reagovat
lars
nejsi rozvedeny ?
Reagovat
vendulkabendulka
Šel se podívat...
Reagovat
blixa
Dvakrát ... a potřetí ženatý ;-) :D
Reagovat
Empe
To bude rychle, pokud nejsi na holky... :-D Uznávám, že můj nick není zcela jednoznačný. :-D
Reagovat
blixa
Vendulkabendulka určitě nebude úzkoprsá ... :D
Reagovat
vendulkabendulka
Mně to nevadí, každej jsme ňákej ;)
Reagovat
blixa
"Nobody is perfect !" :D :D
Reagovat
Fandina
To víš ... internet :DD
Reagovat
Nola
Angie komplikovany zapas, v tej horucave zbytocne zahodene sance

mam pocit, ze hociktora hracka by vymenila tituly na inych turnajoch za ten GS, to je najviac, ze dokaze hrat utocne urcite na W presvedcila, nic na to nemeni, ako hrala dnes, na tomto povrchu sa da vratit ovela viac uderov o tom sa presvedcila aj Petra
Reagovat
kada.tom
https://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule11.html

měl jsem pravdu, ženské zápasy naprosto jasné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak hadam bude uplakanek mahycek spokojny, ze Rafa hra cez den :)
Reagovat
smazaný uživatel
On si zase najde něco jiného :)))
Reagovat
Andrew89
je otresna celou sezonu...nezmeni na tom nic ani omylem vyhrany Wimbledon
Reagovat
FulnekUltras
WTA - nic víc ;-)
Reagovat
LukasH
Takhle otřesnou sezonu by chtěla mít asi každá hráčka...nehoráznej hlod, sorry.
Reagovat
Andrew89
neni to zadnej hlod. Jeji herni projev je od roku 2017 prisernej. Kde vypadalo ze to bude dobry bylo na zacatku tohohle roku...ted zas herne leti dolu.
Reagovat
LukasH
Sezóna 2016 byla na hráčku WTA, pokud nepočítáme Serenu, neuvěřitelná. To se ani nedá zopakovat. Letos je 2. v race a má přes pět tisíc bodů, SF a vítězství na GS...co by za to daly Víka s Marií.
Reagovat
LukasH
Na Kerber, jako hráčku WTA
Reagovat
Andrew89
jsi asi natvrdlej. Pisu o hernim projevu..ne o vysledkach.
Reagovat
LukasH
Mně se hra Kerber nelíbila nikdy, ale tys psal původně o otřesný sezóně...a na projev se nikdo ptát nebude. Má 3 GS. Po Sereně, Venus a Marii nejvíc z aktivních hráček.
Reagovat
Andrew89
me se libila driv..ted ne. Ano psal jsem,mysleno herne. vysledky ma vesmes same CF,coz je ok. mel jsem.to vic upresnit.

Skoda ze to Larsson nedokonala...mam rad upsety :D
Reagovat
LukasH
Ok.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi upset...
Reagovat
George_Renel
Co to má zase Kerberová za extrabuřty?
Reagovat
sharon
Zlatá Petra, oproti tomu Kerber si nechala ujít 2.set mezi prsty.
Reagovat
Andrew89
vypadek jak blazen. z 5:2 na 5:7 . Masakr
Reagovat
tommr
dneska to byla utrápená výhra a názornej příklad toho proč má Petra na GS tak špatný výsledky. V prvním setu přišla trestuhodně o vedení 4:1 s dvěma brejkama když jí rozhodila jedna chyba rozhodčích a dovolila nesmírně houževnatý soupeřce dostat se do zápasu. Pak už to bylo až do konce při každým úderu trnutí co zase provede za šílenou chybu ...
Průměrná soupeřka jako je Wang se s touhle hrou dá ještě porazit, ale jakmile narazí Petra na první silnější hráčku tak si může balit. Obávám se, že to bude už po zápase se Sabalenkovou ...
Reagovat
bella
Bratru, nezklamal si :-).
Reagovat
FulnekUltras
Tak už jsme zase o zápas dál, a mentálně zas o kousek výš. Nový brojler v záběhu se má pozítří na co těšit. Je otázkou, kam ušáci duel CZE-BEL nasadí, ale teplota by v sobotu už přece jen měla být cca o 5°C níž než dneska.
Reagovat
kada.tom
viděl bych to na Grandstand nebo překvapěj a Petra bude hrát night session na AAS
Reagovat
EllNino
Hra nijak oslnivá, ale myslím, že to zvládá zatím dobře hlavou, jak s Yaninou, tak s Yafan ..

S Arynou to vidím na skvělý matchup a bude to doufejme dobrý zápas ... ale dost se jí bojím :) Má holka opravdu ty losy na GS hodně zapeklité, na RG do 3. kola Anett, tady Aryna, samý nebezpečný holky, ale tak musí se s tím poprat, pokud chce dál ...
Reagovat
tommr
jak je Kontaveitová "nebezpečná" ukázala tady v zápase s Katkou. Přestan si pořád namlouvat, že má Petra těžký losy a vypadává jen s nebezpečnýma soupeřkama, který hrajou životní zápasy. Největším nebezpečím pro Petru je především ona sama ...
Reagovat
EllNino
myslím, že Kontaviet ukázala už několikrát, jak je nebezpečná, takže o nějakým namlouvání není řeč ...
Reagovat
PetaM
On zase vidí rudě. Petra vyhrála, ale ne tak, jak si představoval ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tommr, to je diagnóza :-)
Reagovat
LukasH
Jo, ale srovnej si taky, jak hrála s Petrou na FO a jak teď. A ono stačí i jak pak hrála se Sloane, kdy vyhodila každej druhej míč. Není konzistentní, ale je sakra nebezpečná.
Reagovat
Grape
Pochopíš někdy, že každý zápas je jiný? Kontaveitová když má den, tak je extrémně nebezpečnou soupeřkou... Její zápas s Katkou absolutně není vypovídající.
Reagovat
tommr
dneska je nebezpečná každá hráčka z první stovky a jak v noci ukázala Karolína Muchová i hráčka ze třetí stovky může favoritku porazit. Vždycky to ale záleží hlavně na tý favoritce jak dalece dovolí soupeřce "zlobit". A Petra tu úlohu favoritky na GS v poslední době prostě těžce nezvládá ...
Reagovat
bella
Pokud vim, tak Petra s Kontaveit na GS jeste nehrala, nebo jo???
Navic ti uz vazne musim rict, ze jsi strasne zlej clovek, to se jen tak nevidi. Jaky je tvoje povolani?
Reagovat
EllNino
na RG -_-
Reagovat
bella
Aha, tak to se omlouvam.
Reagovat
Nenela
Asi auditor????I kdyz ja proti Tommrovi nic nemam, jen hadam.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) na straně 297 vpravo dole se mi to nějak nezdá... ;-)
Reagovat
tommr
a já ti zase musim rict, ze jsi strasne blbá, to se jen tak nevidi ...
Reagovat
LukasH
Strašně důležitej byl ten konec prvního setu. Petra to dopodavala s obříma komplikacema. Kdyby to urvala Čínanka, tak nevím, nevím. V druhým setu už to bylo jistější.
No, vůbec nedovedu odhadnout zápas se Sabalenkou. Ale věřím, páč to bude mít náboj a Sabalenka třeba taky pomůže sama. Nebude to vracení tisíce míčů.
Reagovat
Pavlis
Petra dnes zase solidně protrápila. Holt dva odlišné tenisové styly proti sobě, to vždy skončí nejšílenějšími chybami v nejtutovější chvíli. Ale dost fenomenálně Peti zvládla závěr prvního setu, v druhém si udržela servis a v poho vyhrála. I Číňanka párkrát udělala nevynucenou chybu. A její servis jí Petra slušně zabíjela. Bylo to dost napínavé, než Peti proměnila pátý setpoint. Se Sabalenkou ji aspoň čeká stejný herní styl, ale musí si Kvítí dávat fakt velký pozor. Gratuluji ke 46 letošní výhře a postupu do třetího kola U.S.Open 2018.

Líbil se mi dnešní Petřin outfit, fakt jí sekl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist