Stosurová zůstává na marodce. po Wimbledonu přijde i o US Open

18. 8. 2017, 23:17
Aktuality 6
Australská tenistka Samantha Stosurová nebude kvůli zranění ruky startovat na US Open, které v roce 2011 vyhrála. Třiatřicetiletá rodačka z Brisbane měla v pravé paži únavovou zlomeninu.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Stosurová naposledy hrála zápas 4. června, kdy ji v osmifinále Roland Garros vyřadila pozdější nečekaná šampionka Jelena Ostapenková z Lotyšska. Zkušená Australanka následně musela vynechat i Wimbledon, čímž ukončila sérii 37 startů na grandslamech, na nichž nechyběla od Australian Open 2008.

Místo 43. hráčky světového žebříčku v hlavní soutěži US Open zaujme Němka Annika Becková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Lunej..
Dej se mi holka do poradku, za chvili nebudu mit komu fandit.
Reagovat
EllNino
bohužel ...:/ skoro 34 let, to už taky bude zachvíli končit
Reagovat
COMEON
hope so.
Reagovat
blixa
Klídek bábi, budeš fandit koťátku ! ;-) :D
Reagovat
Kozoroh
Na letošním US Open tak po odhlášení Sam budou startovat čtyři vítězky NY-majoru, vedle obhájkyně Angie domácí Venus (2000, 2001), Světlana (2004) a Marfuša (2006).
Reagovat
COMEON
a ak prvá alebo druhá menovaná uspeje na tohtoročnom USO tak sa môže stať, že bude aj No.1
tento rok na USO je to strašne otvorené, či už sa to týka samotného víťazstva na turnaji alebo získaní prvého miesta v rankingu, do ktorého boja sa zapojí až 9 hráčok z TOP10.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist