Strýcová neudržela vedení proti van Uytvanckové a titul v Linci neobhájí

12. 10. 2018, 16:38
Aktuality 11
WTA LINEC - Barbora Strýcová loňský triumf v linecké hale neobhájí. Dvaatřicetiletá Češka ve čtvrtfinále neudržela vedení proti Alison van Uytvanckové a Belgičance, která letos v hale vyhrála i osmý zápas, podlehla 6-3 4-6 4-6. Letošním maximem Strýcové tak zůstává jediné semifinále na trávě v Birminghamu. Belgičanka si o postup do finále zahraje s Giorgiovou, nebo Gasparjanovou.
Barbora Strýcová

S jinou belgickou soupeřkou Kirsten Flipkensovou bojovala dvaatřicetiletá Strýcová v úvodním kole dvě a půl hodiny. Čtvrtfinálový zápas byl podobně dlouhý, Van Uytvancková ho vyhrála díky brejku v třetí hře rozhodující sady. Česká tenistka pak ještě mohla vyrovnat na 4:4, ale neuspěla a při čtvrtém mečbolu dopadl její úder do autu.

Vítězka letošního turnaje v Budapešti a 56. hráčka světového žebříčku Van Uytvancková vyrovnala vzájemnou bilanci na 2-2. Strýcová ji porazila naposledy před čtyřmi lety.

• WTA INTERNATIONAL LINEC •
Rakousko, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
páteční výsledky (12. 10. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Van Uytvancková (Belg.) - Strýcová (3-ČR) 3-6 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jsem rad, ze je Petkovicka zpet. Linz letos opet zajimavy turnaj.
Reagovat
Fransoas
Po prvním setu to vypadalo nadějně.Ve druhém se chytila Belgičanka.Nemohu souhlasit s komentátorem na Eurosportu,že byla Belgičanka lépe připravena.Ona hrála na hraně svých možností - hodně riskovala - to jí vycházelo lépe než Báře.Je nešťastné,že některé míčky od Báry,které měli mít 100tní jistotu,tak to nedopadlo.Těmito několika míčky už znejistěla.Takže Bára ji v tomto směru i pmohola.I přesto,že je Bára velká bojovnice - nestačilo to bohužel.V tu chvíli jsem myslel,že televizi vyhodim z okna.
Reagovat
Dobry-den
Vyhrála ta sympatičtější, takže gratulka ;-)
Reagovat
Fransoas
Jak je to prosim myšleno.Muselo by se to specifikovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro me je to jasne. Zvlast, kdyz Uytvanck patri na okruhu meZi oblibene tenistky celkove. Je mila, skromna, a nepotrebuje delat cavyky po vyhre i prohre. Jaky rozdil oproti namyslene prasnici z USA.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje to tam Petkovicka
Reagovat
George_Renel
Dnes nehrála Bára dobře.
Reagovat
tommr
zřejmě veškerou energii vypotřebovala proti nebohý Kristýně ...
Reagovat
EllNino
Bára už jede opravdu dlouhou šňůru, vždyť v Pekingu byla až do konce, pak rychle přesun do Linze, dneska už byla všude pozdě a z toho pramenily ty chyby u sítě, které jinak většinou nedělá ... Alison hrála to, co potřebovala a stačilo to ... nedá se nic dělat
Reagovat
tommr
je to škoda, protože v prvním setu hrála dobře a byla jasně lepší ...
Neobhájení titulu zaplatí propadem v žebříčku a nejspíš příjde i o nasazení na AO ...
Reagovat
EllNino
už jsem se o tom zmiňoval v článku pod ... no zřejmě jo, ale uvidíme
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist