Strýcová trápící se Williamsovou neporazila. V Melbourne končí opět v osmifinále

23. 1. 2017, 01:00
Aktuality 137
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Strýcová nevyužila dnešního slabšího výkonu Sereny Williamsové. S Američankou padla 5-7 4-6 a na Australian Open znovu končí v osmifinále. Williamsová útočí na celkově 23. grandslamovou trofej a pokud bude v Melbourne posedmé v kariéře triumfovat, vrátí se na post světové jedničky. Ve čtvrtfinále se poprvé utká s rozjetou Johannou Kontaovou.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová má za sebou výborný vstup do letošní sezony. Čtvrtfinálovou účast v Aucklandu a semifinále v Sydney okořenila obhájením loňského osmifinále na Australian Open, kde si letos beze ztráty setu postupně poradila s Kuličkovovou, Petkovicovou i Garciaovou.

Čtvrtfinálové premiéře české tenistky v Melbourne zabránila hrající tenisová legenda Serena Williamsová. Šestinásobná vítězka rovněž neměla v předchozích třech duelech s Bencicovou, Šafářovou ani Gibbsovou větší potíže. Dnes se ale na výhru ve třetím měření sil se Strýcovou nadřela.

Ačkoli to u Williamsové rozhodně není pravidlem, v prvních čtyřech gamech si obě hráčky uhrály na podání jediný fiftýn. Jako první udržela servis v páté hře Američanka. Nicméně česká tenistka favoritku znovu napodobila a bylo srovnáno.

Statistiky zápasu
Strýcová - Williamsová
65% 1. servis do kurtu 45%
1 esa 4
2 dvojchyby 3
8 vítězné míče 24
12 nevynucené chyby 43
4/6 brejkboly 6/14
7/16 hra na síti 15/24
čas 1:45

Světová dvojka i nadále pokračovala ve velkém počtu nevynucených chyb a opět poslala Strýcovou do vedení brejku. Rodačka z Plzně však ani napotřetí brejk nepotvrdila, i když se tentokrát o její podání bojovalo.

Zatímco úvod dnešního utkání byl z obou stran plný chyb, od zhruba poloviny setu podávaly obě tenistky mnohem lepší výkon. Za stavu 4-5 čelila Strýcová čtyřem setbolům soupeřky, všechny ale zvládla parádním způsobem odvrátit.

Williamsová se přece jen ve dvanáctém gamu dočkala. Vedení 40-0 na returnu sice nevyužila, na osmý pokus však byla po bekhendovém úderu tečovaném páskou úspěšná a urvala první sadu.

Utrápený výkon majitelky 22 grandslamových vavřínů pokračoval i ve druhém dějství. Američanka ale byla o kus lepší a jako první se ujala vedení brejku, který si s přehledem hlídala. Doservírovat zápas ale nedokázala a pustila Strýcovou zpět do zápasu.

Nicméně česká tenistka možnosti srovnat skóre nevyužila. Williamsová se zkoncentrovala a nasazenou šestnáctku v koncovce udolala, když využila hned první mečbol. Strýcová vypadala, i přes prohru, při odchodu z kurtu spokojeně.

Williamsová se může, pokud Australian Open posedmé v kariéře vyhraje, vrátit na tenisový trůn, kde by vystřídala Angelique Kerberovou.

Strýcová by se měla díky zopakování osmifinálové účasti udržet v Top 20, záleží, jak si povedou ostatní hráčky, jež jsou v žebříčku za ní a v Melbourne stále ve hře.

"Dnes mi nefungoval servis," komentovala Williamsová utkání, v němž měla úspěšnost prvního podání jen 45%. "Jsem ráda, že jsem našla nějaký plán B. Je dobré vědět, že dokážu udržet solidní výkon i přes mizernou úspěšnost prvního servisu. Bára hrála dobře, hodně toho vrátila a je to skvělá a chytrá hráčka," chválila Američanka svou soupeřku.

"Hodně jsem bojovala a zkoušela všechno možné. Podle mě jsem nepodávala dobře. Myslím, že kdybych třeba za stavu 4-3 15-15 ten bod uhrála a pak to dotáhla na 5-3, mohlo být vše jinak. I tak byla Serena celé utkání lepší hráčkou," řekla na tiskové konferenci Strýcová.

Další překážkou Williamsové v cestě za sedmým titulem v Melbourne a celkově 23. grandslamovým vavřínem bude ve čtvrtfinále Johanna Kontaová, jež porazila Jekatěrinu Makarovovou a neprohrála už devět zápasů v řadě.

O postup do čtvrtfinále bude dnes v prvním večerním zápase v Rod Laver Aréně bojovat poslední česká zástupkyně Karolína Plíšková. Tu čeká domácí Darja Gavrilovová. V případě výhry narazí světová pětka na Mirjanu Lučičovou-Baroniovou, jež se probojovala do grandslamového čtvrtfinále poprvé od roku 1999.

Poloviční úspěšnost českých tenistek ve čtyřhře
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová vyřadily v osmifinále nebezpečný pár Timea Babosová/Anastasia Pavljučenkovová, který triumfoval před necelými dvěma týdny v Sydney. Dalšími soupeřkami česko-americké dvojice budou Chen Liang/Zhaoxuan Yang, nebo Raquel Atawová/Yi-Fan Xu.

Cesta české tenistky Květy Peschkeové naopak v osmifinále končí. Se svou deblovou partnerkou Annou-Lenou Grönefeldovou nestačila na domácí duo Ashleigh Bartyová/Casey Dellacquaová.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 50,000.000 dolarů
pondělní výsledky (23. 1. 2017)
Dvouhra - osmifinále
S. Williamsová (2-USA) - Strýcová (16-ČR) 7-5 6-4
Kontaová (9-Brit.) - Makarovová (30-Rus.) 6-1 6-4
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Bradyová (USA) 6-4 6-2
Čtyřhra - osmifinále
Matteková/Šafářová (2-USA/ČR) - Babosová/Pavljučenkovová (Maď./Rus.) 6-3 6-4
Bartyová/Dellacquaová (Austr.) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-4 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

137
Přidat komentář
Fandina
Barča se Seernou na Eurosportu 1 a Barča s Mirzou proti Huzumi Katona O2 TV Tenis :)
Reagovat
FulnekUltras
Ta první dlouhá výměna ve videu byla pro zápas typická. Proti kterékoliv jiné soupeřce by už Barča dávno zahrála víc do strany, jenže tady opakovaně lehce na střed, a tak se nelze divit, když jí to tam nakonec Kong práskl obvykle dřív.

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/847586-pliskova-si-zahraje-o-semifinale-australanku-bez-problemu-vyradila-strycova-na-senzaci-nedosahla.html#hp-sez
Reagovat
Fandina
A zápas teď opakují na O2. Večer jsem to neviděla, tak se alespoň podívám.
Reagovat
slacker
no beda ji jestli zase prohraje, na podruhe uz to muze vyjit
Reagovat
EllNino
Mirjana je prostě svéráz, a díky zrychlení povrchu se její tenis dostává do jiné dimenze :D ... Pokud Karolína postoupí, bude to hodně těžký zápas a bude muset být hodně silná na nohou :) Uvidíme, hlavně zvládnout Dashu dneska :)
Reagovat
dadaft
říká se, že holky jsou labilky, ale co teď předvádí Thiem,,,,,,,,,,,????????
Reagovat
dadaft
jestli dojde na zápas Karolína - Mirjana (doufejme), bude to pekelná přestřelka.
Reagovat
FulnekUltras
Lučič nějak jede (zápas jsem neviděl ;)
Reagovat
dadaft
hrála dobře.
nekompromisně z forhendu.
Reagovat
FulnekUltras
je to bomba - po tolika letech až do čf GS - jestli se v ní ozvaly nějaké ty zklidňující mateřské hormony nadhledu, tak bude válcovat i dál, jedno kterou ;)
Reagovat
EllNino
Až na ten výpadek v 2. setu velmi kvalitní výkon, myslím, že zápas se Serenou bude minimálně 50:50 ... :)
Reagovat
tommr
si opět vynahrazuje zklamání z vyřazení v singlu úspěšným tažením v deblu. Dneska spolu s BMS podaly velice dobrej výkon a jasně přehrály nebezpečnej pár Babos/Pavlyuchenkova a postoupily díky tomu už do čtvrtfinále ... :)
Potěšující je i to, že v příštích dvou kolech je budou čekat podstatně slabší soupeřky než měly dneska takže cesta do finále je dokořán otevřená ... :)
Reagovat
VlS
No, snadnější - ty je znáš?
Reagovat
tommr
ano, všechny znám a kvalit páru Babos/Pavlyuchenkova rozhodně nedosahujou ...
Reagovat
VlS
tím líp
Reagovat
fujtajblick
Denisa Hindová (2002,pouze 14 let). Finále ITF Grade 2 v jí zaručilo účast na juniorském Australian Open 2017. První kolo zvládla, je před nídalší zápas
Reagovat
VlS
Jdu spát, dobrou.
Reagovat
misa
postupuje do čtvrtfinále. Je zábavné sledovat obrovské problémy, které mají soupeřky s roztočeným druhým servisem Lucky :) I když má rychlost okolo 130 km/h, tak jej stejně skoro nevrátí zpět do hry.
Reagovat
EllNino
Jj hlavně Babos z toho byla šedivá ... je hrozn fajn vidět Lucku, jak si to užívá a má s Bětkou pohodu :)
Reagovat
VlS
Jojo, ten píše. Holky v suchým do QF. Zejtra fandím Andy, ať sundaji. Jelenu s Káťou.
Reagovat
tommr
zato servis BMS je pořád značnou slabinou Bucie. Dneska ve mě hrklo když BMS i díky dvěma DF nedokázala dopodávat zápas. Naštěstí Lucka to pak napodruhé suverénně dopodávala čistou hrou ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Aniž bych chtěl Barušce sebemíň křivdit - a za celkové vystoupení na AO je potřeba jí opravdu poděkovat - přece jen to už je taková česká resp. čecháčkovská klasika - asi jako když hokejisti prohrají s Kanadou => nic se neděje, chybělo štěstíčko - zato porážka s Ruskem nebo Slovenskem => všichni kyselí a nasraní až na půdu ;))) čili nevím, jak by Barča rozdávala úsměvy třeba po vyřazení Káťou Makarovovou, i když dneska to z nějakého nadšení nad vlastním výkonem určitě nebylo, spíš takové ulehčení, že už mám bobříka odvahy za sebou a o půlnoci u zdi hřbitova jsem si cvrnkla jenom jednou... ;)
Reagovat
misa
SW 22 grandslamů, Makarova 0 gs. v singlu.
Reagovat
FulnekUltras
tak takhle vzato ano ;)
Reagovat
EllNino
JoKo luxusní, s tímhle tenisem může Serenu klidně porazit, pokud postoupí
Reagovat
FulnekUltras
přesně - s TÍMHLE tenisem - a stačilo by i o 10-15% horším ;)
Reagovat
misa
Asi dobrý trenér.
Reagovat
EllNino
Je neskutečný, jak se vypracovala, před pár lety objížděčka ITF a GS kvalifikací
Reagovat
VlS
Johana hraje pěknej a efektivní tenis.
Reagovat
vendulkabendulka
Serena dneska rozhodně byla k poražení. To by ovšem Bára musela hrát na 120% svých možností. A to nehrála ani omylem.
Jestli se Serena v QF herne nezvedne, Konta(?) ji smete z kurtu.
Reagovat
FulnekUltras
stačilo by 90% - a bohatě, milá paní
Reagovat
travar
Bára byla se svou hrou spokojená. Dokonce hodila divákům svoji raketu.
Reagovat
FulnekUltras
tak ostuda to rozhodně nebyla - psychika by na jejím místě mávala s kdekým
Reagovat
EllNino
Tohle bude super mač :) ...
Reagovat
Frick
éééé Macarena!
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme,jak se Káta vyspala po tom hrůzostrašném výkonu proti Cibulkové.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi né, to bude rychlovka....
Reagovat
EllNino
myslel jsem, že jo .. ale asi fakt ne :)
Reagovat
travar
Barbora hrála na hranici svých možností. Bohužel to nestačilo.
Reagovat
FulnekUltras
nesouhlasím - viz všude okolo ;)
Reagovat
VlS
tak tos Barču neviděl, když hraje dobře. Hlavně servis dneska bída.
Reagovat
vrabejka
Uff ještě že sem tu bídu na servisu v podání Bary neviděl.
Serena ale hratelná je.
Plíšková, Mugu, Konta, Nasťa kterákoliv z nich ji může porazit
Reagovat
kada.tom
zajisté, ale pozítří bude nový den a Serena se třeba líp vyspí :-)
Reagovat
vrabejka
1) Neprohráli zápas předem jako Bára
2) Lepší pohyb, return, mezihra
Reagovat
EllNino
Kdyby Bára prohrála zápas předem, bylo by to 2x 1:6
Reagovat
FulnekUltras
Barča "prohrála" během zápasu
Reagovat
vrabejka
To jsme viděli jak to v koncovkách odevzdala.
Udržela si 5 z 11 servisu to je fakt katastrofa.
Reagovat
EllNino
odvrátit 7 setolů není odevzdání setu ... 2. set taky stáhla na 4:5 ... holt to nevyšlo, ale rozhodně nic neodevzdala ...

A Bára nemá nějaký extra servis, aby bylo pravidlem si ho v zápase se Serenou bez problémů držet
Reagovat
smazaný uživatel
Ty budeš zřejmě pán tenista :)
Reagovat
kada.tom
Strašnej zápas plnej chyb. První set naprosto katastrofa od obou, servis si nedokázala držet ani jedna, nakonec to teda Serena nějak uhrála, proměnila osmý setball. No ... 2. set byl už v podání obou lepší, byť Serena nedokázala doservírovat set. Pak ale zabrala a dokončila zápas na příjmu.

Upřímně ... kdyby Serena měla místo Báry třeba Vandeweghe, taky by dostala dvakrát 1-6 a nebylo by o čem. Myslím, že jakákoliv ranařka by jí vypráskala z kurtu. No, ale Serena měla to štěstí, že ranařku dneska nepotkala ... pokud chce ale Serena překročit QF, tak bude muset svoji hru hodně zpřesnit a zlepšit, protože v opačném případě si z ní Makarova nebo Konta udělaj trhací kalendář ...
Reagovat
FulnekUltras
záleží na tom, jestli se Coco, Káťa nebo JoKo taky z SW nepodělají - tenhle aspekt hraje bohužel pořád velkou roli - a i dneska Barču srazil na 60-70% jejího normálu
Reagovat
kada.tom
tak Konta se Serenou nikdy nehrála, takže tam může být jednak ten faktor, že jí nezdá a nepodělá se z ní nebo úplný opak, že jí ještě nečelila ... Makarova už Serenu zná, dokázala jí porazit, takže tam bych tohle asi úplně nepředpokládal :-)
Reagovat
FulnekUltras
CoCo bych z téhle trojky věřil ještě nejvíc - nakonec je to Američanka kwa... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Bára neflámovala, tak Serenu dneska dá.
Reagovat
FulnekUltras
vedro vadilo oběma - ale v hlavách byl zase sakra rozdíl - kde je vůbec Fandina? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vecer predtim jezdila polonaha na pstrosovi a pak lovila neco v kapse u klokana (na spatmem miste)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
EllNino
Tak bohužel, bylo to hratelné, Serena končí na Ekaterině nebo JoKo, hraje blbě
Reagovat
kada.tom
vidím to podobně, leda by Serena opět předvedla nějaký svůj lepší výkon
Reagovat
smazaný uživatel
Pohyb měla dost nejistý, ale zase ty balony ven z kurtu, za kterýma musela Bára běhat, to bylo nehratelné.
Reagovat
kada.tom
jj, ale v QF bude třeba, aby se to Sereně sešlo vše, nebo většina jejích zbraní
Reagovat
FulnekUltras
kdyby dneska Barču nestlačila psychika, vědomí kdo stojí na druhé straně, vyhrála - SW už z jejího někdejšího umění zbyla jen "síla osobnosti" - ale i to jí ještě často stačí
Reagovat
kada.tom
kecy ... minimálně ještě servis mívá vynikající (dneska fakt NE) a její return bývá taky dost často smrtící (dneska fakt NE), ve výměnách už je to slabší, ale tomu se nejde divit, věk nezastaví
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Lucii podala daleko soustředěnější výkon, je možné, že také šetřila síly.
Reagovat
misa
Proti Lucii hlavně skvěle podávala.
Reagovat
FulnekUltras
stervis silně kolísavý, return by proti optimálnímu Barčinu servisu taky nic neřešil, mezihra záleží na odvaze úderů soupeřky - a tam je Kong dlouhodobě zakopán - jednoznačně tvrdím, že už třetí rok jsou tyhle mače v první řadě věcí hlavy Sereniných soupeřek - o to větší respekt k Bobině, Angie, Mugu apod., které v klíčových momentech proti SW udržely svůj normál - a zcela logicky a zaslouženě pak mohly slavit
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, ale Bára nemá na to hru, aby diktovala tempo zápasu se Serenou a spoustu balónu bylo pro ni nehratelných. Dobíhala na hranici svých možností, bohužel.
Reagovat
FulnekUltras
pokud to opakovaně SW nalila do ideální pozice, bylo to jasné - jinou soupeřku by naopak sama vyhnala z kurtu - byl tam od počátku znát určitý respekt, a jen škoda, že ho ze sebe Barča v důsledku vývoje skóre už ani dál moc nesetřásla
Reagovat
FulnekUltras
Barča teď skvěle - jenže musí potvrdit na servisu - doufám, že teď tommruju ;) pooooooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jdeme Báro! Serena už nemůže
Reagovat
kada.tom
Serena nedoservírovala zápas ...
Reagovat
historik
serena rozhodně dneska není ve své kůži, ale o to víc škoda, že bára nehraje aspoň o něco líp
Reagovat
FulnekUltras
Tak tímhle volejem za, který by proti kterékoliv jiné soupeřce lehce dala, je Baruška definitivně v prdeli.
Reagovat
EllNino
Tyhle voleje Bára zvládá
Reagovat
FulnekUltras
taktická a nervozní bitva na začátku - velké vedro - ale Barča situaci nevyužila a mastodont, byť už jistě pořádně zapařený, dosáhl tlapami na pevnou půdu... ;)
Reagovat
kada.tom
Serena šla breaku hodně naproti. Potvrdit!
Reagovat
kada.tom
krásná smeč :-))
Reagovat
fujtajblick
kdo podává, funguje. Bohužel... a u zkušených hráček jako je Serena to je 20% navíc... Škoda.. Je to dneska hodně vyrovnané.
Reagovat
svetova.dvojka
Nein zu rasismus, no to racism...
Reagovat
vaclavsubrt
To byl hnus... Bára bojuje, ale to je proti zdi
Reagovat
kada.tom
No ty pí*o ... to byl proměněný setball :-O
Ale teda oboustranné trápení ...
Reagovat
aligo
Teď mě ta svině černá teda ale pěkně nasrala... Už ji zase nesnáším
Reagovat
kada.tom
ať žije rasismus ..
Reagovat
Lunej..
Od tebe to kado sedi. A vubec, tady se sesla spolecnost, ze radsi mizim.
Reagovat
kada.tom
já rozhodně nikoho podle jeho rasy nesoudím :-)
Reagovat
FulnekUltras
podle národnosti nebo názoru - to máš jedno ;)
Reagovat
Lunej..
Jo jasne, ty jsi vlastne korektni politolog, pardon:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš partnera do diskuze? :D
Reagovat
Lunej..
Ne, ted je to tu samy hater a sprostak. A to ja fakt nemusim,,takze at si tu plodi sva nenavistna moudra, nemusim byt u vseho. Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tj, dobrou.
Reagovat
historik
omg takhle blbě, strašná škoda
Reagovat
smazaný uživatel
hezký ,rozhodčí Báře povolila převléci kalhotky na kurtě a bez ručníku...pak z toho zrudla
Reagovat
aligo
Co na ní opravdu oceňuji a možná i obdivuji, je to že jako jedna z mála je schopná své soupeřce zatleskat, když se jí povede výměna či úder
Reagovat
kada.tom
jen v poslední době tleská až moc často :-)
ne ... souhlasím, málokterá tenistka umí soupeřku pochválit přímo na kurtu :-)
Reagovat
vaclavsubrt
otázka zda to myslí upřímně... já jí nevěřim nic :D
Reagovat
aligo
Já no, protože tlaska jen na opravu povedené výměny
Reagovat
FulnekUltras
naivo - větší hérečku jsem ve WTA neviděl
Reagovat
aligo
Osobně ji nemám rád, ale tohle se mi na ní prostě líbí
Reagovat
FulnekUltras
tyhle typy nejlíp odhalíš při porážce jako třeba s Vinci na USO15
Reagovat
Lunej..
Doufam, ze se tou zasti udusis a bude klid. Na tebe presne plati prislovi Sud lidi podle toho, cemu se posmivaji. Vezmi si brixnera pod pazdi a budete jeste vetsi mistri sveta. Nic, skoda reakce.
Reagovat
FulnekUltras
Neposmívám se - jen hodnotím, co vidím...teď naštěstí zrovna nic, páč mi klekl stream... ;)))
Reagovat
kada.tom
Serena nevyužila 4 setbally ...
Reagovat
smazaný uživatel
všichni bohové jsou se Serenou jinak by neměla takové štěstí na 2 prasátka v jedné výměně :/
Reagovat
blixa
Všichni ne. Slepý bůh IO je obvykle nestranný a jen se královsky baví. Dáma a Osud hrají vždy proti sobě a je jen otázkou, kdo s kým ... ;-)
Reagovat
cheeky
Serena má super vlasy, obleček jak z osmdesatek a raketu jak z devadesátek. Tváří se jako když ji to nebaví a nejraději by byla někde jinde. Hodně kazí.

Bára hezky na síti, pěkně lobuje a skvěle čte hru. Měla by víc útočit dřív než zaútočí Serena, jak tam dá perdu tak Bára nestíhá.

Obě jsou moje srdcovky , ale fandím Bare, Serenu dát by byl sen. A je dneska hratelná.
Reagovat
Lunej..
Serena je hratelna dlouhou dobu:) jinak souhlas, slusi ji to a Barce taky.
Reagovat
vaclavsubrt
Bára muís být v těch delších výměnách aktivnější... chyb sereny bude ubývat, je to škoda... druhé podání proti Sereně jsou lahůdky od jakékoliv soupeřky... bude to boj. Báro!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Anno s Květou to byl hratelný set, no nic tak zkusit otočit
Reagovat
brixner
Mamba by dneska mohla dostat na budku!
Reagovat
kada.tom
Strašný z obou dvou stran ... těžko říct, která hraje hůř.
Reagovat
aligo
:D tak Bára hraje blbě z razance úderů Sereny a na Serenu je asi ještě brzo :D
Reagovat
kada.tom
no, prý se organizátoři Sereny ptají, kdy chce hrát ... dneska asi zapomněli v tom případě :-)
Reagovat
aligo
Pamatuji na Pertu, jak si objednala kafe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aligo
Jestli bude Serena takhle kupit chyby, tak by to i mohlo vyjít
Reagovat
Lunej..
Kdo si vyhraje vic podani, vyhrava:)
Reagovat
aligo
Překvapivě :D
Reagovat
Lunej..
Ano v tomto zapase prekvapive:)
Reagovat
historik
no baruš a teď prosím udrž, ne jako po předchozích dvou brejcích
Reagovat
smazaný uživatel
Květa se teď docela rozjela 3-3
Reagovat
smazaný uživatel
Super a mají break 4-3
Reagovat
kada.tom
Přijde mi, že obě ještě spí ... úroveň zápasu je prozatím otřesná. Serena si konečně udržela servis, tak uvidíme co Bára.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná brejkovaná
Reagovat
Alexandria
Zelam obom cz hrackam koncentraciu i konzistenciu,aby sa im zapasy vydarili.Aby obe Barbora Strycova i Karolina Pliskova isli elegantne dalej
Reagovat
kada.tom
Holky si vyměnily úvodní zdvořilosti .-)
Reagovat
kada.tom
a pro velký úspěch si to zopakovaly ...
Reagovat
HayashiM
A nějak v tom pokračujou, to je maso...
Reagovat
marsden
Hezky gesto, jak Bara podala ruku te male holce u site. Serena samozrejme ne.
Reagovat
FulnekUltras
co bys taky v tomhle ztaceném případě čekal
Reagovat
kada.tom
Reagovat
brixner
Tfujtajblick :-)
Reagovat
FulnekUltras
a ještě štěstí, že malá asistentka nepřišla při obvyklé mastodontí rozcvičce k úrazu.

Barčo, víš co máš dělat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Muzes si pro jednou nechat ty blby kecy o mastodontovi? Nejsi ani vtipnej ani originalni, jak si jiste o sobe myslis.
Reagovat
blixa
Zkroucenej mozek s oblibou uráží tenistky dementními nadávkami. Nakonec komouši vždy byli arogantní jako prase a slušnost považovali za slabost.
Reagovat
FulnekUltras
neruš Barču, přicmrndavači
Reagovat
brixner
Aby ses neposrala! Se podívej, jak vypadá, tohle už ani nepatří mezi ženský, ta patří do ringu! Ta má v sobě víc tesťáku, než Tyson a Lewis dohromady!
Reagovat
Lunej..
Polib mi sos, ty taky umis jen nadavat. A bud si sprostej na nekoho jinyho, hrdino.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist