Strýcová začala premiéru na Turnaji šampionek vítězně, proti Vinciové neztratila set

1. 11. 2016, 12:09
Aktuality 243
TURNAJ ŠAMPIONEK - Barbora Strýcová začala svou premiéru na Turnaji šampionek v Zhuhai vítězně. V prvním zápase Pivoňkové skupiny přehrála Robertu Vinciovou 6-4 6-3 a zdolala tak Italku už potřetí v řadě.
Barbora Strýcová

Poslední zápas dvouhry dnešního programu obstarala Barbora Strýcová, která při své premiéře na WTA Elite Trophy nastoupila proti Robertě Vinciové z Itálie.

S Italkou měla Strýcová před zápasem nelichotivou bilanci 2-4, poslední dva souboje před dvěma lety v Miami a Montréalu však vyhrála, oba se hrály na tvrdém povrchu.

Statistiky zápasu
Vinciová - Strýcová
0 esa 2
2 dvojchyby 1
60% 1. servis do kurtu 82%
12 vítězné míče 18
23 nevynucené chyby 15
4/14 hra na síti 6/10
4/7 brejkboly 7/10
čas: 1:18

Vinciová se na turnaj kvalifikovala hlavně díky triumfu z halového turnaje v ruském Petrohradu. Její letošní bilance 28-24 není příliš přesvědčivá.

Česká tenistka sice žádný titul nezískala, ale zahrála si dvě finále na turnajích série Premier v Dubaji a Birminghamu. Strýcová letos vyhrála 37 zápasů a 23krát odešla poražená.

Strýcová hned ve druhém gamu ztratila podání, ale povedl se jí rebrejk. Další dvě hry měly stejný průběh.

Poprvé šla do vedení česká tenistka po devátém gamu, ve kterém sebrala Vinciové potřetí podání. Poté musela třicetiletá Češka zlikvidovat dva brejkboly Italky, ale úvodní set nakonec získala.

Strýcová pokračovala v nátlakové hře i ve druhé sadě. Vinciové ve třetí hře znovu sebrala podání. Následovala série dalších čtyř ztracených servisů, jako první se podařilo potvrdit brejk v osmém gamu české tenistce.

Třicetiletá Češka poté dorazila Vinciovou dalším brejkem, když po 78 minutách využila první mečbol krásným volejem u sítě.

"Na začátku utkání jsem necítila moc dobře kurt ani míče. To se stává, když nehrajete dva týdny zápas," uvedla Strýcová. "Ale když jsem prohrávala 1:3, řekla jsem si: 'Buď trpělivá, snaž se dostat víc do výměn a běhej. Pořádně se zapoť.' A tehdy jsem začala mít větší cit pro míč a pro hru," dodala česká tenistka.

Strýcová porazila třiatřicetiletou Italku už potřetí v řadě, pokaždé na tvrdém povrchu. Vzájemnou bilanci tak stáhla na rozdíl jediné výhry. Strýcová má svůj první Turnaj šampionek v kariéře dobře rozehraný.

Pokud uspěje proti Vinciové zítra i Petra Kvitová, uvidí diváci v Zhuhai český souboj o postup do semifinále. "Dnes jsem prohrála, ale zítra to bude jiné utkání. Vydám ze sebe všechno," řekla Vinciová před středečním zápasem s Kvitovou.

• TURNAJ ŠAMPIONEK •
Zhuhai, tv. povrch, 2,214.500 dolarů
úterní výsledky (1. 11. 2016)
Pivoňková skupina
Strýcová (ČR) - Vinciová (It.) 6-4 6-3
Růžová skupina
Svitolinová (4-Ukr.) - Bertensová (Niz.) 2-6 6-4 6-2
Kaméliová skupina
Shuai Zhang (Čína) - Bacsinszká (Švýc.) 6-1 6-1

 

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

243
Přidat komentář
Frick
https://www.instagram.com/p/BMRABD2jl8e/

Ta může mít zajímavé preference...
Reagovat
VlS
Už je to vdaná paní, takže preference půjdou pekně po sobě
Reagovat
Jabadu
"Svobodník Fricek! ...
Takhle by to dál nešlo! Podívejte se, já chápu tu vaši náročnost a to, že jste pochopil slova našeho pana prezidenta, ale věc má z marxistického hlediska i druhou stránku. A tou je plnění návštěvnosti tohoto webu!
A když vy budete rozeštvávat lidi, kam ta návštěvnost půjde?!
No pude do prdele!!!
Myslet politicky ... Fricek!"
:-)
Reagovat
FulnekUltras
sice jsem neviděl, ale každá výhra nad Vinci se počítá - jakkoliv je pohledná cozza na odchodu... ;)
Reagovat
Frick
Těžko by mohla Milošovi vyčítat vulgarity :-D
Reagovat
PetaM
Ta holka vypadala, že ani neví, co u Krause dělá. Stejně tam šla jen kvůli svému příteli.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BMEKvyeDdra/

Tohle si u mne podělala. Zvát na Staromák s fotku z roku 1989, dávat hashtagy "dělej něco", "freedom", aby se pak ukátzalo, že si Horáček odstartoval volební kampaň a flanďák Herman si naháněl politický body na základě toho, že podtrhne svůj tým a pak to ještě vydává za max. ctnost je prostě hnus. A že je pro ni težký se orientovat v politický situaci, když celej rok lítá po světě. No jasně že. Ale NIKDO jí nenutí dávat na IG cokoliv politickýho.

Zkrátka zaštiťovat volební agitku Horáček (+ STAN + KDU + ODS - bohužel i ODS, ať z ní ta havlistická mumie Němcová tahne a nechá to lidem jako Zahradil nebo Klaus ml.) sametovou revolucí v2.0 byla prasárna non plus ultra a Bára by se měla stydět za to, že k tomu využila svůj IG.

Vlastně pokud by se po tom postu na IG začal pídit někdo z ciziny, a někdo by mu dal z ČJ jen strohej překlad, tak by skutečně mohl získat dojem, že je to nějakej novej totalitní puč.

Místo toho šlo jen o to, že by bylo lepší se sejít s Dalajlámou v ústraní a ne se vší pompou na ministerstvu.
Reagovat
Fandina
A co je ti do toho, co ona dělá. Není jediná, kdo má na politiku nějaký názor a dává to najevo. To není trestné. Naopak. Je to její věc.
Reagovat
PetaM
Může okomentovat, co Bára dělá. Žijeme ve svobodné zemi. Když Bára může na někoho napsat svůj názor, proč by nemohl Fricek? Je to jeho věc.
Reagovat
Fandina
To může komentovat co Bára dělá, ale ona není žádný politik, aby jí podle politického názoru posuzoval.
Reagovat
PetaM
Tak každý podle něčeho toho druhého posuzuje. On si vybral politiku. :)
Reagovat
Fandina
V tom případě bude dobré, když navštíví politický web.
Reagovat
EllNino
netahej sem prosímtě politiku, děkuji ... tenis hraje Bára dobrý, to ostatní sem nepatří
Reagovat
Frick
A kdyby dala na IG fotku, v den jejich narozenin, Marty Semelový a napsala, že své nejoblíbenější političce přeje vše nejlepší, tak by ti šlo pořád o tenis?
Reagovat
EllNino
politiku neřeším, ani nevím, kdo to je :) ... možná je to špatně, ale lepší do toho nekecat, když o tom nic nevím, možná byses tim měl řídit ... jak v tenise, tak v politice
Reagovat
smazaný uživatel
a v biatlonu!
Reagovat
PetaM
Aha, tak se jen tvářila, že tam nepatří :D To je jiná.
Reagovat
Frick
Tak kdo ví, jak jí naočkoval ten pošahanej Havloid Kraus ml., že jo...
Reagovat
Fandina
Trapné.
Reagovat
PetaM
Proti Davidovi nic nemám. Ale Honzíček už mě začíná pěkně štvát. Nemám rád uplakané holčičky.
Reagovat
VlS
A z čeho soudíš, že nemá svůj názor? Sice bych tam nešel, nemyslím si, že někteří hlasitě vystupující by mi v politice chyběli, ( a chápu Horáčka, že se s Kocábem a spol. nechce spojovat) ale nikomu bych to nerozmlouval. Je plnoletá, ať si dělá co chce, má právo jak na názor, tak na jeho vyjádření.
Reagovat
Frick
Mne hlavně vadí to přirovnávání k roku 1989
Reagovat
VlS
No, tak ti to vadí, a co s tím chceš dělat? Nemůžu říct, že bych nad tím trávil hodiny, abych studoval co kdo řekl a dělal z toho závěry a analýzy. Celý to je vrcholně trapný a je jasný, kdo co z toho vyvolal.
Reagovat
Frick
No a já právě vyjařuji nevoli s tim, že se jedna tenistka propůjčí k tomu, aby hrála v této frašce.

Navíc vzhledem k tomu, že je zřejmě její soc. sítě sledujou cizinci, tak to může vrhnout špatnej stín na naší republiku.
Reagovat
Fandina
Nebuď naiva. Jestli něco vrhá špatný stín na naši republiku, tak to, že návštěvníka okradou, ne to jestli se dohadujeme o tom, co který politik řekl a udělal.
Reagovat
Frick
Tady nejde co udělal ten a ten. Ona se svym postem snažila naznačit, že snad tu hrozí druhej únor...
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale ty jsi úplně mimo. Nepřeháněj. Dala tam fotku na demonstraci a tím to končí. Každý normální člověk to pochopí.
Reagovat
Frick
Ještě tam přidala hastagy freedom a delejneco...
Reagovat
Fandina
Řešíš nesmysly.
Reagovat
Frick
Neřešim. Kdyby dala na IG před volbama, že volí Karla, TOPku, Horáčka - OK, je to její politckej názor, chce pomoci takto svýmu oblíbenýmu subjektu.

Ale prostě přiživovat nechutně nafouklou mediální hysterii, to mne prostě se.re...

A je to jen a jen její vůle. Nemusí se vyznat v poltice, kor když lítá po světě a řeší stále tenis. Ale má si to to uvědomit a neplést se najednou do politiky.
Reagovat
FulnekUltras
Tohle dilema už v minulosti řešilo hodně sportovců, umělců atd. - až se z toho někteří časem i poučili... ;)
Reagovat
Fandina
Ty tu ale nejsi od toho, abys jí určoval co má a nemá dělat. Je to její věc co dělá a kdy to dělá. Tobě do toho nic není.
Reagovat
VlS
No a co? Podívej se co a kolik toho tady píše Fulnek a to tě nechává v klidu. Barča je holt živelná.
Reagovat
Frick
1) Fulnek není známá osobnost, kterou na IG sleduje 30 000 lidí
2) Fulnek se zřejmě politikou zaobírá celoročně. Báře je to fuk, dokud jí teď, v přestávce mezi Mosvou a Zhuai nenaočkoval mladej Kraus.
Reagovat
Fandina
A co má být, že jí do toho někdo naočkoval. Je svéprávná a je to její věc, co dělá. Kdyby nechtěla, tak to tam dávat nebude.
Reagovat
FulnekUltras
každovečerně ;)))
Reagovat
blixa
No a ne ? Sice ne rudý únor, ale babišistán, který bude mít k demokracii také dost daleko. Naivní je domněnka, že svoboda už tu je bude natrvalo. Není a nebude. A máme jí stále méně a méně. Ale to deb.il jako ty stejně nikdy nepochopí. Ten je šťasten, když mu hradní ožrala slíbí čínský prachy. Třeba něco zbyde i na dávky, viď ?
Reagovat
Frick
Je vidět Blixo, že jsi asi trochu mimo dění.

Babišovi tohle všechno hraje do karet.

https://www.reflex.cz/clanek/blog-bohumila-pecinky/75539/andrej-babis-se-zase-ukazal-jako-vyborny-taktik-mozna-lepsi-nez-zeman.html
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, baví se tím, jak se ostatní hádají.
Reagovat
Frick
Jen jsem chtěl říct, že ta demoška skutečně nebyla proti Babišovi. Jedinej, kdo se ozval proti němu (za celej tejden, co se týče kavárenský fronty), byla v SJK Štěpánová a ta byla vystřižena.
Reagovat
Fandina
Proč byla demonstrace svolaná ví každý.
Reagovat
Frick
Blixa naznačoval, že ten Staromák snad mělo být vymezení se proti Babišstánu.
Reagovat
Fandina
Psal o tom, že je svoboda projevu pořád ohrožena.
Reagovat
Fandina
Tedy svoboda že je pořád ohrožena nejen projevu, psal to obecně a Babiše uvedl jako jen příklad.
Reagovat
FulnekUltras
leda na TP ;)))
Reagovat
Fandina
Na TP rozhodně ne, tady každý píše co chce.
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně to zatím ;) nikdo nemaže
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, viděla jsem dost příspěvků, které byly urážlivého charakteru a byly smazány. Ale jinak co se týká svobody projevu v téhle zemi, tak se to nedá srovnávat s totalitou před rokem 89. Tam bys šel okamžitě sedět za řeči, které tu vedeš.
Reagovat
FulnekUltras
myslím, že právě vůbec ne ;)))
Reagovat
VlS
Ty ne, my jo :-). Ty bys byl prokurátor, kterej nás dostane do basy :-)
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsem se tam párkrát zamotal ;) - ale vždycky záleželo na konkrétních lidech. A já v opravdu důležitých momentech na žádnou ludru nenarazil. ;)
Reagovat
Fandina
Tak nemysli.
Reagovat
blixa
Ne , to jsem nenaznačoval. Nicméně nepřímo ano, protože Zeman a Babiš jsou tvrdí spojenci a sledují společné cíle. Takže vše co je proti Zemanovi je vlastně i proti Babišovi a naopak. Jeden se chce hřát v neomezené moci reprezentativní a druhý té exekutivní. A oba chtějí svoji pomstu. Ale co má smysl takovému volovi jako ty něco vysvětlovat. Stačí si přečíst tvoje choromyslné bláboly.
Reagovat
Frick
http://svobodneforum.cz/zrusena-krausova-show-na-prime-konec-spojenectvi-zeman-babis/

Už se spekuluje o tom, že kamarádčoft skončil.
Reagovat
Frick
Třeba v tom má prsty Černošek, hehe. Zavolal mu Babiš, on zavolal Barče...
Reagovat
VlS
a seš sám ze svejch myšlenek tak unešenej, že tu tvou nevoli musíš vyjádřit stokrát. Všichni tady už ví, že s Barčou nesouhlasíš, nebudou to už vědět líp, tak s tím už dej pokoj.
Reagovat
Frick
Jenže já mám morální krisi. Můžu jí fandit nadále, když ukázala, že je tak blbá/manipulovatelní krausem, že si spletla tuto psedudokauzu s majdanem?
Reagovat
FulnekUltras
mladší soudružky je třeba spíš podržet... ;)
Reagovat
VlS
tak to si tu krizi nějak vyřeš, ale neotravuj s tím všechny ostatní. A běž třeba někam na mejdan a Majdan do toho radši netahej, tam se střílelo, víš?
Reagovat
Frick
Takovej Dyk mám pocit, že by si snad i vystřelil...
Reagovat
blixa
Ty odpornej hnuse, ty nemůžeš mít morální krizi protože o tom co je morálka nemáš nejmenší ponětí ! Smiř se s tím, že Bára má v hlavě mozek a v hrudi srdce na rozdíl od tebe, kterej má v hlavě sračky a v hrudi jen sval na pumpování krve. A prosím tě nefandi jí ? Ano ? Nedej bože aby někdy zjistila, co za hnusný lejno má jako fandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi demokrat se vším všudy.On má názor a ty máš názor.On to píše slušně a ty se vyjadřuješ jak náš president.
Reagovat
blixa
Co to má společného s demokracií ? Demokracie je vláda lidu, my tu někomu vládneme ? Frick nemá názor. Frick je blbec. A pokud budu parafrázovat Jana Wericha - V boji proti lidské blbosti nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat. Takže asi tak.
Reagovat
FulnekUltras
Werichův problém ovšem byl, že on vždycky považoval za ony blbce někoho jiného než sebe.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že byl hloupý?
Reagovat
FulnekUltras
Jen si myslel, že je za každé situace chytřejší než druzí.
Reagovat
Fandina
Vážně si to myslel? Jak to víš?
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň to na mě tak působí z dochovaných záznamů. Proto taky jako komika přece jen stavím výš Buriana a hlavně Menšíka, z něhož pokora k druhým lidem přímo čišela.
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že si si myslel, te je chytřejší než druzí, jak to o něm píšeš.
Reagovat
FulnekUltras
Jeho humor na mě působí často dost přezíravě až opovržlivě - moje vnímání.
Reagovat
Fandina
Je to herec, každý má svůj styl. Nedá se to porovnávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Péťo: 3,2,1,klííííííd!
Reagovat
PetaM
Koukám, že tobě demokracie tak moc vlezla na mozek, že se z tebe stal diktátor.
Reagovat
Fandina
On nikomu nic nedikutuje, říká jen svůj názor.
Reagovat
Fandina
Tím nechci říct, že ajektiva, která blixa užívá se mi líbí. Naopak.
Reagovat
Fandina
To je přece její věc, co dělá a dává si na Inst. Tobě do toho nic není.
Reagovat
blixa
Co ty víš o roce 1989 ? Dyk i ještě tahal kačera, a to kdoví jestli.
Reagovat
Jabadu
Ještě je tu možnost, že "už ho tahal".
:-)
Reagovat
Jabadu
Jeho podoba je známa a jde o relativně mladšího člověka. Sice prostorově výraznějšího, ale je to férovej kluk.
Ruku na srdce.
Kerej jinej vůl by vás bavil, holoto venkovs ...
:-)
Reagovat
Fandina
Co je to, prostorově výraznější?
Reagovat
blixa
Eufemismus pro "tlustej jako prase" ;-)
Reagovat
Fandina
Jestli je to ten, kdo se domnívám já, tak je při těle, ale tloušťka vypadá jinak.
Reagovat
Jabadu
No dobře, no.
A už bych o tom nemluvil.
:-)
Reagovat
Jabadu
Podívej, kdysi sem někdo hodil odkaz na jeho foto. Já to zachytil. Náhodou.
Jednu věc ctím - nevysmívám se lidem, kteří za něco nemohou.
Všichni v mé rodině jsou obézní, jen já ne.
Protože jsem se vzepřel a dřu jako mezek.
Fricek nevypadá na to, že by se vzepřel.
Řekl jsem to právě.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tak to není. Já myslím, že jsem ho viděla a jeho problém netkví v tloušťce.
Reagovat
smazaný uživatel
Frickův problém už definoval ? Albert Einstein
"Jen dvě věci jsou nekonečné ? vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Reagovat
Fandina
Ona je lidská hloupost a lidská hloupost. Jsou lidé, kteří za to nemohou.
Reagovat
Jabadu
Je těžké býti hlupákem, když konkurence je tak velká.
:-)
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Být hlupákem na veřejném webu je hodně jednoduché. Z očí do očí už to tak nejde, přece jenom, člověk si víc udělá obrázek.
Reagovat
Jabadu
Těžko bych tento aforismus někomu řekl do očí.
I když bych si to jako modrooký atlet mohl dovolit.
Ale nejsem z Prahy.
:-)
Reagovat
Fandina
Ale ano, můžeš to říct komukoli, jen ne tomu hlupákovi, to by pak byl problém.
Na tohle rčení si vždycky vzpomenu z seriálu Nemocnice na kraji města. Primář Sova tam v tomhle smyslu poučoval "Kopeckého". Ale jinak je to moudro, určitě.
Reagovat
Fandina
A jinak, nemyslím si, že tady je řeč o nějaké odvaze svalovce nebo něco podobného. Podle mě by se Frick nepral.
Reagovat
blixa
:D To je pravda. Možná bychom si měli vážit toho, že jsou tu mezi námi tací, jejichž kvality jsou v tomto směru přímo fenomenální :D
Reagovat
Fandina
To určitě, ale nesmí ta hloupost být moc velká. To se člověk i vytočí.
Reagovat
Jabadu
Hlavně bychom se neměli navzájem urážet. Je jedno, komu kolik je, jak vypadá a kolik si nakradl.
Jak říkal Komenský:
Ono je dobré, když je ten kolektív koedukovaný. Oni ti chlapci potom myslí na úplně jiné "věci" a odvádí je to od nepřístojností typu vyrývání nožíky geometrických obrazců do školních škamen.
Protože zjistí, že to tak nevypadá!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
a.magerova
"Prosímtě, co to jsou ty rozpíčky?".... ;-)
Reagovat
Frick
No, Báře bylo 3,5 roku...

A ano, nemusel jsem bejt v tý době dospělej, abych věděl, že tu nebyla pluralitní demokracie, stejně jako mi nemusí být 130, aby věděl, že v roce 1900 tu byla monarchie.
Reagovat
blixa
Tak jsem si myslel, že zkroucenější mozek než má StalinUltras snad ani nemůže existovat. A ejhle, Frick nebezpečně dotahuje. Excelentní kretén !
Reagovat
FulnekUltras
usrektále... ;)))
Reagovat
Frick
Nicméně Bára to bdue mít náročné. Po ET a FC jí místo odpočinku budou čekat v Arše přípravy na pražský majdan, kterí havloidofašouni zřejmě chystají v čele s JUDr. Kalvodou a Kocábem na 17. listopad.
Reagovat
kada.tom
LOL
Reagovat
bIbec
Maruška super. Odvrátila i nějaký ten MP. Pro mě celkem překvapivé vítězství. Ale stálo to teda zřejmě dost sil. Tříhodinová bitva.
Reagovat
tommr
hodně cenná výhra ze zápasu, kterej už vypadal dost beznadějně ... :)
Reagovat
lilly
Je někde los čtyřhry?
Reagovat
Fandina
Na ET jsou v deblu dvě vylosované skupny.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1081/MDD.pdf
Reagovat
lilly
dík
Reagovat
lilly
Jak to že tam není Strýcová a Mirzaová?
Reagovat
PetaM
Celkově jsou na tom turnaji nějaké divné páry ...
Reagovat
tommr
do debla tam zřejmě pozvali náhodně vybraný hráčky. Vypadá to spíš jako exhibice než regulérní turnaj ...
Reagovat
bIbec
jj, ony ty hráčky za to ani nemaj body do žebříčku. Akorát penízky.
Reagovat
Fandina
Je to zvláštní, ty páry. Třeba byla samá odřeknutí a má to vůbec nějaké bodové ohodnocení?
Reagovat
PetaM
http://live-tennis.eu/en/wta-doubles-race

Tady body dostávají ... Ale jestli je to pravda, kdo ví? :D
Reagovat
Fandina
Já jsem právě tady nic neviděla.
http://www.wtatennis.com/all-about-rankings
Reagovat
bIbec
já četl, že ne. Ale třeba to byla špatná informace, zase všecko, co si přečtu, nemusí být pravda :-)
Reagovat
PetaM
Loni za to myslím body nebyly. A přijde mi to hloupé. Žádný takový pár, co tam hraje, neznám :D
Reagovat
Fandina
Nebyly.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/Draws/2015/1081.pdf
Reagovat
Fandina
Ale koukám, že v té tabulce jsou také nějaké nesmysly. Singl vyhrála Venus, ale napsáno je, že nejvíc bodů má Jankovic. Kája hrála finále, ale druhý největší počet bodů má uvedený Sara. Atd..
Reagovat
blixa
Nevím jak to tam skládají, ale kdo hrál na TM, nemůže už hrát na ET.
Reagovat
EllNino
myslím, že tam nikdo jet nechtěl, tak prostě kdo chtěl, tam jel ... nejsou za to podle mě ani body
Reagovat
smazaný uživatel
To se jako ET počítá do race na příští sezonu?
Reagovat
dunphy
Ano. A je to i celkem logické když si vezmeš, že je to Race to Singapore. Kam by se ty body měly počítat, když Singapur je už odehraný?
Reagovat
bIbec
není to vůbec logické :-) myslím, že ET je extra turnaj (16+1) stejně jako TM. Race to Singapur je totožný s race to ET.
Přece si ty holky, co hrají tento rok ET už nehoní body na další ročník ET. To je přeci blbost.
Jiná věc je hráčky, které hrají od minulého týdne ITF turnaje. Těm by se to mělo normálně počítat.
Reagovat
dunphy
http://live-tennis.eu/en/wta-race

Mně to připadá naprosto logické. Po Singapuru prostě Race pro daný rok končí a hned další týden začíná Race pro Singapur nadcházející. Zde to máš i černé na bílém.
Reagovat
bIbec
oni to časem opraví. Podle mě to mají blbě.
Reagovat
PetaM
Mají. Na začátku tohoto roku taky neměla Venus v Race 700 bodů ...
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že to je blbě
Reagovat
blixa
ET jde ještě do "starého" race, ale to už nedává smysl takže nikam. Mají to blbě.
Reagovat
tommr
jj ET je poslední turnaj započítávanej do letošní sezóny. Všechno co se bude hrát od příštího pondělí se už bude počítat do tý příští ...
Reagovat
EllNino
Momentálně s Elinou a Suai Zhang virtuální jedničky v Race :D ....

Jinak pěkný výkon, viděl jsem sestřih, Bobina už působí unaveně a myslím si, že to po tomhle turnaji zabalí, ale možná se mýlím, stále je ve dvacítce a slušně si vydělá, tak třeba ještě jednu sezonu, mně by docela chyběla :) ...
Mysím, že teď už je postup Češky z Pivoňkové skupiny velmi reálný :))
Reagovat
bIbec
to se myslím nepočítá do race, ne? A nebo jo? To by bylo divný..
Reagovat
tommr
ET je poslední turnaj započítávanej do letošní sezóny. Všechno co se bude hrát od příštího pondělí se už bude počítat do tý příští ...
Reagovat
Fandina
MAIN DRAW - last modified on 01 Nov 2016

1 Denisa ALLERTOVA (CZE) 100 1
2 Mandy MINELLA (LUX) 103 2
3 Ana BOGDAN (ROU) 122 1
4 Rebecca SRAMKOVA (SVK) 126 1
5 Isabella SHINIKOVA (BUL) 137 2
6 Ivana JOROVIC (SRB) 138 1
7 Maryna ZANEVSKA (BEL) 153 1
8 Dalila JAKUPOVIC (SLO) 161 2
9 Tamara KORPATSCH (GER) 175 1
10 Tereza SMITKOVA (CZE) 196 1
11 Arantxa RUS (NED) 203 2
12 Jesika MALECKOVA (CZE) 211 1
13 Andreea MITU (ROU) 218 2
14 Martina TREVISAN (ITA) 235 1
15 Fiona FERRO (FRA) 238 2
16 Viktoria KUZMOVA (SVK) 242 1
17 Cristina DINU (ROU) 253 1
18 Quirine LEMOINE (NED) 261 5
19 Alexandra CADANTU (ROU) 269 2
20 Kathinka VON DEICHMANN (LIE) 281 1

QUALIFYING - last modified on 01 Nov 2016

1 Gabriela PANTUCKOVA (CZE) 296 1
2 Olga SAEZ LARRA (ESP) 298 1
3 Rebeka MASAROVA (SUI) 323 1
4 Tena LUKAS (CRO) 324 1
5 Cristiana FERRANDO (ITA) 343 1
6 Michaela HONCOVA (SVK) 347 1
7 Diana MARCINKEVICA (LAT) 372 2
8 Chantal SKAMLOVA (SVK) 383 1
9 Claudia GIOVINE (ITA) 387 1
10 Vivien JUHASZOVA (SVK) 406 2
11 Lenka JURIKOVA (SVK) 414 1
12 Alexandra PERPER (MDA) 416 1
13 Anastasia PRIBYLOVA (RUS) 449 1
14 Magdalena PANTUCKOVA (CZE) 451 1
15 Kimberley ZIMMERMANN (BEL) 457 1
16 Kristina SCHMIEDLOVA (SVK) 464 1
17 Silvia NJIRIC (CRO) 475 1
18 Agnes BUKTA (HUN) 528 1
19 Theo GRAVOUIL (FRA) 544 1
20 Miriam KOLODZIEJOVA (CZE) 574 1
21 Bibiane SCHOOFS (NED) 600 1
22 Vendula ZOVINCOVA (CZE) 631 2
23 Marlies SZUPPER (AUT) 673 1
24 Sadafmoh TOLIBOVA (BLR) 681 1
25 Laura-Ioana ANDREI (ROU) 685 1
26 Diana SUMOVA (CZE) 690
Reagovat
smazaný uživatel
tohle se během příštího týdne hodně změní
Reagovat
smazaný uživatel
Dianka Šumová, pome!
Reagovat
Fandina
OT ... FED Cup, tak doufám, že se to nevymstí.

Safarova set to root for Czechs from afar
Such is the strength in depth of the Czechs in Fed Cup by BNP Paribas, captain Petr Pala has been afforded the luxury of leaving the nation?s best doubles player out of the Final in Strasbourg

http://www.fedcup.com/en/news/244532.aspx
Reagovat
VlS
Ale to není novinka, ze ne?
Reagovat
Fandina
Jak pro koho. Na některých stránkách je to úvodní sdělení.
http://www.itftennis.com/home.aspx
http://www.fedcup.com/en/home.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
bojují o teplou zimu v Austrálii a zatím Svatí při Jessice stojí.Marušku to čeká po ní
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem to zakřikl
Reagovat
VlS
zaplať za to kdo může. Tome, to byl hroznej výkon 40 UE, to je jak z WTA, i když 43 winners je pěkný číslo. 15 Es dobrý, ale celkově 1. servis katastrofa. Snad tě to nakopne.
Reagovat
tommr
co je Tomášovi platnejch 15 es když zároveň udělá 7 dvojchyb. Na podání měl dneska lepší čísla Sousa a to není žádnej servisman ...
Reagovat
Krisboy
To je vliv Ivaniševiče. Ten to dělal vždycky - 20 es, 15 dvojchyb :)
Reagovat
VlS
No, taky se bojím
Reagovat
Fandina
všechno dobré. Super Berďo, dva poslední game byly tvoje. Joooooooooooo!!!
Reagovat
janek_da
hm, zprdeleklika
Reagovat
smazaný uživatel
Ten povrch v Paříží se mi nelíbí ten starší byl lepší
Reagovat
VlS
Tomáš teda za tím bída, chyb jak máku.
Reagovat
kada.tom
Bára dobrý začátek, zítra babiznu snad porazí i Petra a naše holky si to pak rozdaj o SF proti sobě :-)
Jinak teda pro Báru je výhra ve 2. setech hodně cenná, ve Zhuhai bude každý set ještě důležitější jak v Singapuru.
Reagovat
blixa
Zítra hraje Bára s Petrou.
Reagovat
kada.tom
nikoliv > http://img.janforman.com/zhuhai211kfz4.png
Reagovat
smazaný uživatel
A na livesportu zase píšou Petra s Bárou... hrozný zmatky v tom zase, ale máš pravdu fakt hraje s Robertou
Reagovat
kada.tom
v těchto případech bych věřil oficiálním programům jednotlivých turnajů, popřípadě ATP/WTA/ITF
Reagovat
smazaný uživatel
Nižšie čítam pre mňa len a len zlé správy, uff. Nemám O2, Digi ani SuperTennis. Moje EuS 1 a 2, NoS i ČTsport sú v háji. Streamy sú o ničom, dokelu! Nuž len vycestovať priamo na turnaje. :DD
Reagovat
tommr
jsem na tom podobně. Streamy jsou dobrý jen jako doplněk, ale televizi nenahradí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejleší je tennistv.com, je to placený cca 400 Kč/měsíc, ale máš tam téměř všechyn zápasy kromě GS, navíc si to můžeš kdykoliv prohlédnout ze záznamu
Reagovat
VlS
Tennis TV od novýho roku podražuje - 400/měsíc je hodně na to, že tam není ani jeden GS a zdaleka tam nejsou všechny turnaje. Já ho pro příští rok ruším a doufám, že nás bude tolik, aby přišli zase k rozumu cca 1800 za rok.
Jinak s O2 TV jsem osobně spokojen, i s internetem. Je to za rozumný peníze a běhá to pěkně rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
GS nepotřebuji, ty jsou na EUrosportu a Wimbledon na Novasportu
Reagovat
VlS
Ale fajn, jen cena 5 litrů za rok mě připadá strašně moc. Doteď jsem byl spokojenej, mám to asi 3 roky a super to chodí i na IPadu, tudíž i ve vaně :-), ale ta cena je už moc prostě. Občas je totiž taky měsíc, kdy není nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem s O2 také spokojená, líbí se mi 02Tv že si můžu na notebooku dívat na "televizi" TV tím pádem vůbec nepotřebuji, jen mám občas problém s internetem ale celkově jsem s O2 spokojená a hlavně O2 příští rok bude vysílat všechny turnaje WTA takže se těším
Reagovat
tedi
tennisTV zdrazuje? cekala bych, ze pujdou s cenou dolu, kdyz uz nebudou vysilat zapasy WTA
Reagovat
Nancy_z
Tennis TV bude od novýho roku účtovat zvlášť ATP a zvlášť WTA. Bude to drahý jak blázen a WTA prý nejdřív od března :-(((
Reagovat
Lunej..
A vy nemate O2?
Reagovat
Lunej..
To je na senpolii:)
Reagovat
Lunej..
Nebo senpoliy?:)
Reagovat
smazaný uživatel
nie, škoda. Operátora nemienim meniť, lebo inak mi poskytuje dobré stanice.
Reagovat
Lunej..
Ok. Ja mela predtim UPC a programy v HD byly za priplatek, v 02 jsou b cene a kvalitni. Ja jsem spokojena. :)
Reagovat
Fandina
Berďulka má set, tak ještě jeden Berďo, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych vynikající na servisu, ze hry tedy dobrý pocit nějak nemám, těch chyb je hrozně moc
Reagovat
Lunej..
Na servisu? No to nevim tedy, spis mu pomohlo obcas druhe podani. Sousa je agrrsivnejsi, Tomas spise brani, i kdyz rozdal krasne udery. Ale malo utoci a Sousa ho honi sem tam:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Berda měl zůstat u té hry co hrál na Wimbledonu a vylepšit jen podání, to ho limitovalo, protože pravidelně býval pod 50% ?.tyhle změny vedou k hodně chybám a nic z toho, taky si mi zdá, že Berda se rychlostně pořád nevrátil na úrovni léta
Reagovat
Lunej..
Agresivnejsi
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu se Berda snazil hrát agresivně, ale jak kazí, tak je videt, že si ve 2. vůbec na úder nevěří a hází to tam

Osobně tipuji, že po Paříši s Goranem skončí, přeci jen bude drahý a on prostě jako Čilič hrát nemůže a neumí
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc z TOP 10 do toho bláznivě mlátí je Čilič, nikdo další
Reagovat
Lunej..
Mne se Tom nejvic libil ze zacatku pod Danim. Ted mi prijde, ze opadlo nadseni, mozna i unava na konci sezony, ocekavani.... tezko rict.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo mě taky, až na to podání, ale pak později začal hrát moc jako Můra, ale na to nemá nohy
Reagovat
Lunej..
Tak Dani ho k tomu asi vedl. Skoda, ze Tom nema tu Radkovu bojovnost i drzost a hraje moc na jistotu.
Reagovat
tommr
Bára dokázala porazit Vinciovou už po třetí za sebou a to je mezi českejma hráčkama opravdu nevídanej jev. I tak s ní ale na vzájemný zápasy pořád prohrává 3:4. Dá se bez nadsázky říct, že Vinciová je hned po Sereně Williamsový pro český hráčky největší strašák. S výjimkou Petry Kvitový mají s Vinciovou všechny naše přední hráčky pasivní H2H a drtivá většina z nich jí ještě nikdy nedokázala porazit. Jen Petra má s Vinciovou zatím vyrovnaný skóre a pokud by jí zítra dokázala porazit byla by jediná česká hráčka s aktivním H2H proti ní ...
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Petra zítra Vinci porazí, i když vím, že to může být hodně těžké. Vždycky si vzpomenu, jak Vinci porazila Petru a Šafi před pár lety při FEDu u ní doma na Sicilii. Bylo to na antuce, domácí prostředí, ale stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo na antuce, tento rychlý povrch jednoznačne nahrává Petře, Vinci nemá čas zahrát ty čopy dokonale a jsou pak vyšší a ne tak účinné
Reagovat
Fandina
Doufám, že ji porazí, i když vloni ve Wuhanu s ní prohrála. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ji dá, Vinci není ve formě a Petra si bude věřit, ikdyž po čopech Metescum, kdo ví ..:-)
Reagovat
janek_da
hmm, celkem máš pravdu

Vinci 47-25
Halep 28-10
Sharapova 26-9
Niculescu 25-15
----
Azarenka 34-11
Reagovat
tommr
a Kerberku tam někde nemáš? S tou budou mít naše hráčky nejspíš taky velice špatnou bilanci ...
Reagovat
janek_da
fakt, že jo. Pořád jsem žil v domnění že Petry té bilanci hodně pomohly

52-19
Reagovat
janek_da
a to ještě měla do 18let s holkama skore 3:3, vyhrály Neštická, Franková, Záhlavová
Reagovat
Fandina
Koukám, že zítra od 12 hraje Petra s Bárou, s Vinci bude hrát ve čtvrtek.
Reagovat
tommr
nedělej tu zase zmatky. Zítra hraje Petra s Vinciovou. Nezačne se dřív než ve 12:00 našeho času ...
Reagovat
Fandina
Podle tohohle, když si dáš zítřejší datum, tak hraje Petra s Bárou.
http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
tommr
tady je ale zase Petra s Vinci:

http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2016&wkno=99&eventid=808&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

a tenhle zdroj bývá vždycky velice spolehlivý ...
Reagovat
Fandina
Jsou v tom zmatky. Tady na TP když si dáš datum, tak také Petra s Bárou.
http://www.tenisportal.cz/live/#inscore_ifheight_xdc_4077
Reagovat
tommr
to je převzatý z livesportu. Na TP byla jinak ještě před hodinou uvedená Petra s Vinciovou, ale ted je u jejich zápasu uvedený datum 3.11. Takže se ti musím omluvit, protože zmatky v tom dělá někdo jinej. Zdá se, že ta komunikace s Čínou nějak vázne ... :(
Reagovat
Fandina
Mně se neomlouvej, teď jsem našla na WTA stránkách, že zítra Petra s Vinci :-) našeho času ve dvanáct.
http://www.wtatennis.com/schedule/tournamentId/4326/title/wta-elite-trophy-zhuhai
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo tady: https://twitter.com/WTAEliteTrophy/status/793386548230250496
Reagovat
Holahej
Vinci bude 34, v rozhovorech mluví o tom, že uvažuje o ukončení kariéry jako Flavia Pennetta i její projev na kurtu je takový "smířený"....
Reagovat
tommr
překvapivě jednoznačná výhra. Bára sice měla problémy se svým servisem, ale o to líp hrála na returnu ... :)
Snad to podobně dobře dopadne i zítra kdy ve stejnou dobu hraje s Vinciovou Petra ... :)
Reagovat
rusedski
Teď už by to musely holky pořádně zvorat, aby nechaly dál jít Bobinu...Petra by s ní musela prohrát nějak hladce ve dvou a pak Báru porazit 2:0 tak, aby Vinci měla nejlepší gamy...např Petra - Vinci 3:6 2:6 a pak Petra - Bára 6:3 6:3.
Reagovat
janek_da
Zápas jsem viděl. Jede pěkně Barunka naše sprostá. Ať to tam vyhrá. Velká tenistka. Vyfacká všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! Plzeň jede :-)
Reagovat
bIbec
super. A dobře, že vyhrála ve dvou setech. Kdyby třeba všecky holky měly nakonec po jedné výhře ve skupině, tohle může být rozhodující faktor.
Reagovat
Krisboy
Pravdu díš!
Reagovat
PetaM
Ne ne, plán je takový, že Petra prohraje s Vinci 1:2 a pak Báru porazí 2:0. :D
Reagovat
PetaM
Barča vyhrála, super, gratulace :) Zatím se jede podle plánu ;)
Reagovat
VlS
a klidně nadávej, když budeš vyhrávat
Reagovat
Krisboy
No to bylo strachu. Bára si to i přes malé zaváhání uprostřed druhého setu zkušeně pohlídala. Tak super!
Reagovat
Lunej..
Barca super i ty jeji prupovidky:) a super i Mikulas zdolal Klizu.
Reagovat
Krisboy
No já to bohužel neviděl (a neslyšel :), hniju v práci. Tomáš už taky hraje, taky neuvidím :(
Reagovat
janek_da
čistá práce
Reagovat
VlS
předtáčí odpovědi pro Krausův nový pořad " Tajemství nespisovné češtiny" , neb to jsou proslovy, ne-li přímo eseje :-)
Reagovat
janek_da
to byl teď ostudný gem
Reagovat
Krisboy
Teda takhle ostudně si prohrát servis, to se jen tak nevidí.
Reagovat
janek_da
i rusáci se smějou jak Barunka nadává
Reagovat
VlS
Barča poslala vzkaz Frickovi. Jasně zařvala DIČO MÁM a dala tak jasně na vědomí, kde platí daně:-)
Reagovat
George_Renel
Zatím dost dobré :-).
A potvrzena, pro mě, potěšující zpráva, že O2TV -tenis bude od příštího roku mimo GS turnaje dávat opravdu VŠECHNY turnaje WTA. A vzhledem k multi dimenzi věřím, že bez problému i více turnajů současně. :-))).
Reagovat
Fandina
To že je bude vysílat se ví dávno, já ovšem mám problém s ATP, protože 1000 500 a některé 250 bude vysílat Digi sport a ten já nemám.
Reagovat
George_Renel
Ani já ne, holt něco bude muset vyřešit stream. Ono se to moc neliší od nynější situace. Stejně mám u TV skoro vždy puštěný zároveň nějaký stream na NB.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, všechno na televizi vidět nejde. Já se dívám také na SuperTennis a tam vždycky nějaký zápas je, kluci, holky. A je to v super HD kvalitě. Ale ten český komentář to nemá.
Reagovat
Basa
Jj, všechny turnaje máme. Budeme některé týdny vysílat i 3 turnaje zároveň.
Reagovat
janek_da
mohl bys hodit plán? Ať vím, kdy se mám hodit marod...
Reagovat
janek_da
ééé, vzít si dovolenou. samozřejmě
Reagovat
Fandina
Plán je všechny turnaje WTA na jejich stránkách, ne?
Reagovat
Basa
Všechny WTA...52 turnajů - z hlavy nevím, mrkni na WTA.com a Tournament calendar 2017
Reagovat
janek_da
No, bude to náročný rok, ten 2017.
Reagovat
Fandina
To je super, ale co ty kluci? Nova Sport to už dávat nebude?
Reagovat
Basa
Hele na NS tenis končí:( Vše velké má Digi a my na o2 budeme mít ještě nějaké 250ky, jako letos. Moskvu, Stockholm, bastad, Kitzbuhl atd
Reagovat
Fandina
Tak díky za odpověď, kluci mě štvou ale dobře u vás za ty 250ky. NS má tedy jen Wimbledon, že? A co Eurosport, bude kromě GS ještě něco z tenisu dávat? A co IPTL, kdo to má? Díky za odpověď.
Reagovat
Lunej..
Super zprava, takze nahrada za zmizely kanal Digisport2.:)
Reagovat
Basa
To se mě moc ptáš - konkurenci neznám. Vím, co budu dělat já:) Takže o2 a Nova. Jinak na o2 máme podepsané také AO.
Reagovat
Fandina
Tak díky za odpovědi i zprávu o AO. A super, že specielně tebe příští rok hodně uslyšíme. Nádhera!!!
Reagovat
George_Renel
Tak to abychom se těšili, aby už bylo po vánocích :-))).
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
George_Renel
Díky za info, těším se, protože obrazová kvalita je na O2 lepší než na Digi.
Reagovat
janek_da
Baruna trhá
Reagovat
smazaný uživatel
"hejbni s tou hnátou,vole"..to bude doma
Reagovat
janek_da
no, mi zmrzl strým, tak to je i na něj
Reagovat
tommr
Bára trochu překvapivě dokázala dopodávat první set i když měla Italka dva brejkboly. Snad se Báře bude podobně dařit i ve druhým setu ... :)
Reagovat
janek_da
teta, dobrý
Reagovat
VlS
dobrý, ještě jeden
Reagovat
smazaný uživatel
Tak první set by byl :-)
Reagovat
tommr
doufám, že Bára naváže na předchozí dvě výhry a Vinciovou opět porazí. A kdyby se jí to nepovedlo tak at aspoň Italku pořádně utahá, aby s ní zítra měla Petra o něco lehčí práci ... :)
Reagovat
Krisboy
No - zatím navazuje dobře. Snad jí to vydrží. Věřím, že ano. Bára je buldok!
Reagovat
tommr
začátek dobrej, ale Vinciová se taky umí kousnout ... :)
Reagovat
Krisboy
To jo, Serena by mohla vyprávět :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist