Strýcovou opouští kouč Krupa, který má odejít k Plíškové

17. 10. 2017, 15:12
Aktuality 193
Nedělní triumf v Linci byl pro tenistku Barboru Strýcovou poslední společnou akcí s trenérem Tomášem Krupou. Strýcová už od US Open hrála s vědomím, že od ní kouč odejde, protože jí oznámil, že dostal nabídku od Karolíny Plíškové. Strýcovou zklamalo, jak se o jeho odchodu dozvěděla.
Barbora Strýcová a Tomáš Krupa

"Říká se, že (Krupa) má jít ke Karolíně. To se neříká, to tak je. To je daná věc, která bude. Ví se to dlouho a je to po US Open daná věc. Ona si ho vyžádala, tak ho má," řekla jednatřicetiletá Strýcová na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Strýcová profesně Krupu chápe, ale velmi se jí dotkl způsob, jakým se dozvěděla, že ji trenér opustí. "Vím, že to je se mnou těžké, jsem emotivní člověk, ale zasloužím si ukončení spolupráce líp. To mě ranilo a bude dlouho mrzet."

Přesně si pamatuje středu po posledním grandslamu sezony. Volala jí Plíšková a řekla, že se s ní chce sejít. "Že se rozešla s (trenérem) Davidem Kotyzou a že mi chce něco říct. Že chce mého trenéra a manažer mu jel dát nabídku," řekla Strýcová.

Vyplašená psala Krupovi, co se děje, a ten za dvě hodiny zavolal. V telefonu uslyšela, že je konec a byla z toho dost rozladěná. "Nejsem Tomášovo Krupovo majetek a on není můj, ale to jednání a komunikaci jsem si nezasloužila. Zvrátit se to nedalo, protože to bylo pojato, že to je daná věc. A za mými zády."

Manažer a přítel Plíškové Michal Hrdlička v reakci uvedl, že jednání proběhla z jejich strany korektně. "Tomáše jsme oslovili, na příští sezonu neměl žádný závazek. Karolína o tom Báru informovala z očí do očí. To je podle mě korektní jednání. Karolína se připravuje na vrchol sezony v Singapuru a nic jiného není téma," napsal ze Singapuru Hrdlička. Více se prý k situaci vyjádří až po skončení sezony.

Pětadvacetiletá Plíšková, která byla letos na osm týdnů světovou jedničkou, se po US Open rozešla s trenérem Davidem Kotyzou. Pro Turnaj mistryň se dohodla na spolupráci s Australankou Rennae Stubbsovou.

Strýcová bývalému kouči Tomáše Berdycha Krupovi zazlívá, že jí nedokázal říct do očí, jak se situace má. "Kdyby si se mnou sedl a řekl, že má takovou a makovou nabídku, dostane bambilion, chce to udělat, že to je výzva, tak neřeknu ani ťuk, ale budu smutná. Takhle jsem z toho byla v prčicích, v prdeli...," pronesla.

Naštvaná je na Krupu i na Plíškovou s jejím manažerem Michalem Hrdličkou. "Největší roli a rozhodnutí udělal trenér, který mě zklamal. A Karolína s panem Hrdličkou, to je Karolína s panem Hrdličkou," konstatovala jen Strýcová.

Plzeňská rodačka je velmi emotivní a musela se hodně krotit, aby nezpůsobila kolem sebe velký humbuk. "Nechtěla jsem ubližovat sobě a svému tenisu v Asii. Kdybych ventilovala agresi ven, tak to bude škodit akorát mně. Dusila jsem to v sobě a z téhle situace jsem vyšla v některých věcech silnější."

Do Asie i na turnaj v Linci odjela ještě s Krupou a paradoxně hrála svůj nejlepší tenis v sezoně. Od US Open měla bilanci 11-3 a v Linci slavila titul.

"Asi mi to pomohlo a ukázalo i spoustu jiných věcí, které můžu dokázat i bez trenérů," řekla a dodala: "Našla jsem sílu, o které jsem možná ani nevěděla, že ji v sobě mám. Hrála jsem sama za sebe, ne za trenéra. Bavilo mě to, byly to moje prohry a výhry. Našla si svojí cestu a trenér tam ani nemusel být. Ale celkem pozdě jsem to našla."

S Krupou spolupracovala skoro tři sezony a poslední dvě hrála svůj nejlepší tenis. Po profesní stránce proto Krupu uznává. "Je to jeden z nejlepších trenérů u nás. Pomohl mi k disciplíně, k profesionalitě a ukázal, jak správně trénovat, aby se můj tenis ještě posunul. Jako trenéra ho respektuju," podotkla Strýcová.

Nového kouče ještě hledat nestihla, ale chtěla by znovu českého. "Trenérů není moc a nejsou na každém rohu. Něco mám v hlavě, ale teď mám čas vydechnout a pak udělám rozhodnutí," řekla tenistka, jež má stále šanci na poslední chvíli proniknout na turnaj WTA Elite Trophy do čínského Zhuhai. V opačném případě se těší na dovolenou v Dubaji.

ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

193
Přidat komentář
tito
Je to pořád jen pracovněprávní vztah, který je postaven na vzájemné dohodě a spokojenosti. Tahle pavlač spíše připomíná vyvádění bývalých partnerů po rozvodu. Jak říkal jeden můj kolega - moje bývalá manželka má nového partnera, vše, co potřebuje, ale spokojená bude jen tehdy, když mne uvidí odrbaného ležet u kontejneru s lahví laciného destilátu... Možná kdyby šel Krupa trénovat nějakého juniora, tak by k žádné mediální katarzi nedošlo, ale tím, že si vzal blondýnku od vedle... No nic. Ke Karolíně mám neutrální vztah, ale to, co předvádí Bára, je nedůstojné.
Reagovat
d@ve
https://sport.idnes.cz/pretahovani-treneru-karolina-pliskova-barbora-strycova-pkb-/tenis.aspx?c=A171018_182811_tenis_rou
Reagovat
Pavlis
Hráčka a trenér by museli mít férový vztah, že by si vše říkali na rovinu, nejednali s někým za svými zády, pokud se to jich samotných bezprostředně týká. Nebo si to lépe podmínkami smlouvy ohlídat. Karolína by tak maximálně riskovala obstrukce ze strany Báry, která odmítá Krupu propustit. Takže to byl ten hlavní důvod, proč to s Hrdličkou udělali takto. Další věcí je to, kdy vlastně řeší hráči prodloužení spolupráce s dotyčným koučem, když ještě ani neskončila sezóna. Ke cti Petře, jak stejnou věc učinila loni, slouží to, že už bylo po sezóně, hrál se jen FedCup a musela si s Vaňkem rozumět déle, nemohlo to být nijak z čistajasna.

Kamarádství mezi tenistkami. U Šafi a Kvítí o to strach nemám. Víme, které mají obě kamarádky, jak to bylo před lety. FedCup byl za jejich éry boží. Hlavně třeba rok 2012. Obecně je ale trošku zvláštní, na jakou přetvářku si některé hrajou, viz třeba čtyřhra z posledních dvou FC titulů.

A Bára to rozhodně neměla takto veřejně propírat, pakliže jí o tom dala Plíšková osobně vědět.
Reagovat
blixa
Máš zvláštní vidění světa a businessu. O Petry ti to přijde korektní, když vlastně Káju před započetím přípravného období připraví o trenéra a nedá jí žádnej čas si najít nového ? Že se to podařilo na rychlo s Kotyzou byla víceméně velká náhoda. Kdežto Kája dala Báře naopak spoustu času si hledat nového trenéra, což mi přijde o dost férovější. Bára nemohla žádný obstrukce dělat protože Krupovi končila smlouva. Takže nechápu, co to meleš.
Reagovat
Dobry-den
Nejsou to žádný kamarádky. Všechny ty kydy, jak spolu ty Češky skvěle vycházejí, bylo jedno velký divadlo. Jsou to jen falešný slípky. Jedna vedle druhé. Snad kromě Lucy ;-)
Reagovat
Pe3k
Lusy je top!
Reagovat
janek_da
Za mě je top Šáša. Ale tu asi málokdo zná.
Reagovat
Nola
:D nakoniec doslo na slova Garbine, Marus...tenisti/ky su rivali narodnost v tom nehra ziadnu ulohu, je to ich zamestnanie a presne tak sa k tomu pristupuju, iba nechapem, preco angazuju ceske baby iba ceskych trenerov a nesiahnu po niekom zvonka, jazykova bariera v tom nebude, asi natura...
trebars Vajda je zrejme volny, ma skusenosti s trenovanim spickoveho hraca, je Slovak, natura podobna tej ceskej...
som zvedava na tu spolupracu, Kaja mi totiz pripomina Toma, iba v sukni....
Reagovat
tommr
kdyby Krupa dokázal Karolínu naučit to co Tomáše tak by to bylo skvělý. Karolína totiž ve WTA nečelí takový konkurenci jako je "big four" v ATP ...
Reagovat
Holahej
Bára...vyjádření..
"Byla to středa, pamatuju si to jako teď. Volala mi, že se se mnou potřebuje sejít, že se rozešla s Davidem Kotyzou a že mi chce něco říct. Já jsem nevěděla, že jde o mého trenéra. Manažer Hrdlička mu jel dát nabídku a pak jsem se dozvěděla, že je konec. Takové jednání beru jako podraz, ano. Kdyby si se mnou sedl a řekl: mám takovou a makovou nabídku, dostanu bambilión, já to chci udělat, že to je výzva, tak neřeknu ani ťuk, i když budu smutná. Ale tímhle stylem mi to ublížilo."

Kotyza..vyjádření..
Měl jste v další sezoně vést nadějnou Barboru Štefkovou, že?
Ano. Věřil jsem, že by to mohlo klapat. Z lidského hlediska bylo hodně složité domluvu zrušit. Na druhou stranu jsem někde uvnitř cítil, že nabídku od Karolíny chci vzít. A když jsem si všechno položil na váhy, rozhodl jsem se pro ni.
Zdroj: https://sport.idnes.cz/trener-david-kotyza-karolina-pliskova-dho-/tenis.aspx?c=A161201_223807_tenis_par

Petra...
Petra Vaňka nepřetáhla. Byl volný, protože se s Karolínou nedohodl na další spolupráci. Teprve potom dostal nabídku od Petry.

Bývalá světová dvojka si chtěla trenéra najít do konce roku a využila toho, že byl Vaněk najednou volný. Zdroj: https://sport.idnes.cz/pliskovou-povede-kotyza-kvitove-se-ujme-vanek-fq5-/tenis.aspx?c=A161201_103219_tenis_ald

?..a teprve pak Karolíně vadilo, že začal trénovat zrovna Petru Kvitovou..
Reagovat
bIbec
Rozhodnutí nebylo ze strany Karolíny. Takže jako Vaněk se na Karolínu vysral, aby byl bez práce? A pak náhodou přišla nabídka od Petry Kvitové..

Tomuhle sám nevěříš..
Reagovat
slacker
tragikomicky je to co Pisek keveska na idnesu ze si pry karolina nesmi vybrat trenera jakeho chce ona ale jen takoveho ktery je prave bez prace. vtipne, tazke firmy smi nabirat lidi jen z odpadu co je na pracaku?
Reagovat
lars
Holahej je hater Pliskovy
Reagovat
Holahej
Nejsem fanoušek Plíškové, lidsky nemá moje sympatie, nefandím jí, to ano, to je ale tak vše, mé příspěvky jsou z veřejně dostupných zdrojů, nevymyšlené, nikoho neurážím....
Reagovat
lars
a z jakeho zdroje je "a teprve pak Karolíně vadilo, že začal trénovat zrovna Petru Kvitovou" ??
Reagovat
Holahej
..také z idnes, byla tam řada rozhovorů s ní a o ní, ale i s tenisovými odborníky, kteří se k tomu vyjadřovali..Šavrda,Kukal,Kodeš,Pálas, také v magazínu MF,Tennis aréna, nemám čas hledat odkaz přímo na tuto větu z tolika článků.., jen si vzpomínám ..a to zaznělo přímo z jejích úst.., byla jsem ráda,že jsem nemusela půl roku Jirku vidět.., což mi přišlo vzhledem k tomu, co se stalo Petře hrozně necitlivé..., někdy je za vyjádřením cítit i "citový podtext" a silně se její renomé negativizuje v očích fanoušků.
Reagovat
Holahej
?např. Errani a Vinci vyhrávaly spolu velké turnaje, byly vysoko na žebříčku, vydělávaly spolu velké peníze ..a rozešly se?, pro tisk daly vágní prohlášení, fráze?., osobní důvody se asi nedají ventilovat na veřejnosti, způsobilo by to poprask zaslepených fanoušků ?, prostě bylo pro ně nesnesitelné spolu hrát, být v blízkém kontaktu, bez ohledu na peníze, práci?.a o to asi šlo i mezi Vaňkem a Karolínou, nechtěl být s ní, s jejím týmem, přestože to jinak byla hráčka stoupající do špičky, se somatotypem, vystřílet si, vyhrávat, lehce svá utkání free body podáním, v TB, tedy pro něj dobré výdělky, v ?ideálním? věku, s perspektivou relativně dlouhé práce?., viz. jeho strohé tiskové prohlášení?ukončili jsme spolupráci,finanční důvody to nebyly.., blíže nespecifikovano?.
Reagovat
Holahej
..omluva, ty otazníky tam skáčou samy, někdy místo úvozovek, někdy samovolně..
Reagovat
Lunej..
Nevidis do toho a nebyl jsi u toho, tak jsi odkazan jen na info z medii atd. A protoze lidi si radi vymysli, kecaji a malokdo prizna svou chybu, tak tyhle medialni roztrzky vubec neresim.
Reagovat
Holahej
..jen poznámka, příspěvek..to jsou autentické rozhovory aktérů..., s uvedenými zdroji..., videorozhovor s Bárou, taktéž lze vidět na idnes.cz, jen pro objektivitu...
Reagovat
Lunej..
Mne obecne tyhle veci nejak nezajimaji, co, kdo, jak, proc, kdy.....
Reagovat
Holahej
Obecně..život je pak jednodušší, hlava čistší..., ale budou volby...a to už je problěm, protože volí i lidé, kteří se nezajímají, nevědí, nesledují, nemají informace a volí přitom životní podmínky naší budoucnosti...., ale paradoxně holky tenistky, kterým tu vyjadřujeme sympatie a antipatie, těm to může být jedno, neboť se svými výdělky a důchodem od WTA, pokud mají nárok, mohou žít kdekoliv ve světě...
Reagovat
Lunej..
Proč sem pleteš volby? To, že nesleduju co Barča říká o Krupovi a Karolíně ještě neznamená, že se nezajímám vůbec o nic. Každý máme své priority. Já nemám ráda propírání špinavého prádla na veřejnosti, čemuž se samozřejmě známé osobnosti nevyhnou. Ale necítím potřebu se k tomu vyjadřovat, protože nevím, jak to doopravdy bylo, jedna strana říká to, druhá zase ono..pravdu se stejně nedozvíš, když u toho nejsi, takže buď veříš jedné straně nebo druhé. Tenis je byznys, takže je logické, že tu jde o pracovní nabídky atd. Krupa jistě ví, proč od Barči odešel a Barča díky svému chování taky není zrovna příkladem korektnosti. Takže tak.
Reagovat
blixa
Pokud se pamatuju, tak Kája několikrát řekla, že Vaněk jí prostě oznámil že končí když přišel na jednání o nové smlouvě.Řekl bych, že doteď je na něj kvůli tomu nasraná. Takže se dá těžko hovořit o tom, že se nedohodli na podmínkách. Jak to bylo mezi Vaňkem a Kvitovou, bůh suď ...
Reagovat
ludolf
Holahej nepsal, že se nedohodli na podmínkách, ale že se nedohodli na smlouvě. Pomatuji si, že se kolem FC Vaněk zmiňoval, že zatím neví, jak to bude s jeho spoluprací s Karolínou dál. Ona na to veřejně reagovala tak, že s ním počítá na AO. To znělo dost divně, jako by případnou celoroční zmlouvu stále zvažovala. To možná Vaňkovi nevyhovovalo a domluvil se raději s Petrou.
Reagovat
VlS
Nebo byl s Petrou dávno domluvenej a jen to tutlali, nebo ho to už nebavilo, nebo je to už nebavilo oba, nebo ...... můźeme si vymyslet co chceme a stejně víme a budeme vědět prd, jak to bylo opravdu. A až jednou 80 letej Vaněk napíše memoáry a 60 letá Plíšková memoáry, tak si o tom samým přečteme dvarůzný příběhy. Lidi si většinou ze slušnosti neřeknou, co jim u toho druhýho leze na nervy ale pro motivaci, co a jak udělat je to to zásadní. A můžeme zde mudrovat dokud neomdlíme, že to je špatně a že se problémy mají řešit bla bla bla, slušnej člověk druhýmu většinou neřekne, že mu smrdí z huby. ze smrdí potem, a milion šest dalších věcí, ale pak to vyplyne do nějakýho řešení, ale obleče se to do pohádky. Jestli Vaňkovi vadil Hrdlička, tak to ventilovat nemohl, každej by mu řekl, že je mu prd do toho s kým Kája spí. Prostě to vemte jako fakt a nerejpejte se v tom, když nevíte co a proć. A možná to nevědí ani ty holky, resp. si to nepřipouští.
Reagovat
janek_da
jsme tady přece rozebírali, že Vaněk třeba chtěl větší peníze. Vzhledem k tomu, jak Kája poskočila nahoru a že to třeba Kája neakceptovala.
Reagovat
blixa
Ale tohle Kája přeci popřela. Já to chápu tak, že se vlastně o ničem vůbec nejednalo, protože hned na začátku Vaněk prostě oznámil, že s ní končí. S největší pravděpodobností už byl dávno dohodnutej s Petrou.
Reagovat
Frick
https://twitter.com/IvetaBenesova/status/920558290555277312

https://www.facebook.com/koukalovaklara/photos/a.786634251361605.1073741828.786557988035898/1907617369263282/?type=3
Reagovat
bIbec
tady jde vidět, jak běžná praxe to je. O těchto věcech se moc nediskutuje. Buď to uděláš nebo ostrouháš. Petra to ví, Karolína to ví a i ta Bára (akorát na to asi na moment zapomněla)
Reagovat
blixa
No jo, no. Baruška to divadýlko trošku přepískla. Ale drtivá většina dementů bude na její straně, takže to vlastně vyšlo.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/316283/extenistky-koukalova-s-benesovou-se-pustily-do-strycove-hraje-divadlo.html
Reagovat
blixa
A co na to Frick, na čí je straně ? :D
Reagovat
d@ve
No mohla by si Bára trochu ulevit třeba tím, že by Karolíně přetáhla managera. :)
Reagovat
Torn
Bára už má zlatokopa Krause. :D
Reagovat
lars
Ale pritom pretahnuti managera by si mohla poskodit svou tenis. raketu :)
Reagovat
blixa
Tak ono je "přetáhnout", "přetáhnout" a nebo "přetáhnout". Ne vždy se při tom poškodí raketa :D
Reagovat
Torn
Ze "srandy" jsem si rozkliknul Báry fanpage na FB a tedy....Diskuze tady je proti tomu slabý odvar. :D
Reagovat
Torn
A teda nejen, že jí hejtují na FB Báry, ale i na jejím. :D Některé komentáře mi připomínaj "Proklínám tvoje děti a celou tovjí rodinu..." Vážně totálně mimo. :D
Reagovat
bIbec
no.. je to i daň za úspěch. Co si budem vykládat, kolem Petry Kvitové se taky rozebíralo negativně spoustu věcí, když právě ona byla na tom vrcholu. Možná, co je pro Karolínu trošku horší, že nemá to "líbivé charisma" Petry. Srát na lidi.
Reagovat
Torn
A hlavně GS...Ona sice Petra má možná "líbivé charisma", ale teda když herně nehraje, tak jí všude hejtují stejně jako Káju.
Reagovat
bIbec
no.. kdyby Karolína vyhrála GS, tak by jí to podle mě v tomhle směru nepomohlo. Spíš naopak. Jediná cesta, jak z toho ven, je spadnout do průměru. A to není úplně ideální řešení :-)
Reagovat
Torn
To je pravda, spadnout někam ke stovce a smrdět, aby se český národ nepotento. :D
Reagovat
sprchon
Neskutečný, co tam tý Mónice padá. :D Angie se teď zvedla, ale pokud tohle soupeřce vydrží, tak je to nehratelný. Docela hezkej tenis. Rád bych viděl třetí set. :)
Reagovat
sprchon
Sorry za dvojklik. Jinak Pica jen za první set (9 gamů) 23 winnerů.
Reagovat
sprchon
Angie vůbec nehraje špatně. Ale Puig, to je lajna, lajna, lajna, lajna, lajna, lajna, lajna, UE soupeřky, lajna, lajna, lajna, lajna, CHYBA (neskutečný), lajna, lajna, ...
Reagovat
George_Renel
Körber že nehraje špatně? Vždyť je to samá síť a aut. První set hrála pod psa, úplně přestala bojovat tak, jak jsme ji znali. Rezignovala.
Reagovat
sprchon
První set byl v tom letošním modu, ale druhej je parádní. :) Jen pořád chybí víc toho loňskýho sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Monica půjde aspoň do semi. Dobře agresivní dneska :-)
Angelique se snad chytne na ET...
Reagovat
tommr
ještě jí nemá jistou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je o 10 bodů před Ash.
No pokud se to sejde Magdě i Dashe, respekt. Obě mají letos taky velké příběhy.
Osobně přeju Magdě + jednu odhlášku, aby si zahrála Ash :-)
Reagovat
sprchon
Vůbec bych se nezlobil. :)
Reagovat
George_Renel
Koncovka druhého to samé co první. Celkově opravdu nic moc. A to bych moc nedal za to, že Puigh vyletí co nevidět.
Reagovat
sprchon
Nedivil bych se ničemu. Každopádně dneska obě podaly dobrej výkon, hrálo se hodně rychle, Mónica hodně agresivní a všechno jí vycházelo. Řekl bych, že hrála skoro stejně dobře jako loni na OH. Angie, hlavně v tom druhém setu, nepůsobila tak bezradně a bezzubě jako ve většině letošních zápasů. Působila jako živá zeď a když měla jen trošku nalito, tak míč zabila. Moc hezky náhodou. ;)
Reagovat
sprchon
Teď sice Pica 3 UE v řadě a 0:40. Pak ale 5 winnerů a potvrdila tak brejk.
Reagovat
sprchon
Neskutečný, co tam tý Mónice padá. :D Angie se teď zvedla, ale pokud tohle soupeřce vydrží, tak je to nehratelný. Docela hezkej tenis. Rád bych viděl třetí set. :)
Reagovat
sprchon
Zajímavej zápas. V půlce druhýho setu jsem si říkal, co tam chce ještě ta Kristýna dělat. V tom jejím současném rozpoložení jsem nevěřil v nějakej boj o set, natož o zápas. Odvrátila ale pár MP a nakonec druhej set urvala v TB. Bylo to ale trápení, celej zápas (a třetí sety jsou většinou problém). Navíc Dasha už není to mladý kuře, ve třetím byla mentálně silná a dovedla to ke zdárnému konci.
Reagovat
lars
Tyna mela pomerne dost DF ve 3.setu. Asi ji dosla energie na lepsi vykon ve 3.setu
Reagovat
Bee
Jsem Krupa. Zavolá mi Hrdlička, jestli mě může pozvat na kafe. Tuším oč by mohlo jít, odkud vítr fouká, ale v podstatě nic nevím, nemám s kým co řešit (možná spekulovat doma s manželkou můžeme...). Mám důvod svoje domněnky řešit s Bárou??? ...

Sedím s tím Hrdličkou na kávě, možná jsme ještě ani neobjednali a volá Bára (předpokládám, že kafe mezi Bárou a Karolínou bylo fakt dost rychlý...) Jsme uprostřed jednání, který rozhodně ovlivní můj život (pracovní, ale vzhledem ke "služebkám" i soukromý), dostávám spoustu informací, více či méně podrobných... Rozhodně asi není prostor na to zvednout telefon o kterým vím, že v tuto chvíli ho zvednout není vhodný...

Odjíždím od Hrdličky a samozřejmě první volám manželce (nejlepšímu kámošovi, rodičům) a samozřejmě se s nimi chci podělit o radost z "kariérního postupu"...

Sedím doma, dávám si oslavnýho panáka a slastně vstřebávám svůj úspěch... Držím telefon a vím, že musím zavolat Báře a že to nebude jednoduchý. Vím, že to v žádným případě nebude příjemný hovor (v podstatě by nebyl ani s někým s klidnější povahou...) Nechci si kazit tu super chvíli, ale vím že musím... a teď se zachovám jak slaboch (a zbabělec) a místo zavolání píšu sms.... Jako šlo to vyřešit líp, ale je to až tak velký průser....??
....
Reagovat
Pedronegro
cheche, jestli to tak proběhlo, tak by pak sedělo to peggyino "Krupka" :)
Reagovat
Fandina
Klidně to tak mohlo proběhnout a co?
Reagovat
slacker
no ja se docetl ze poslal zpravu i volal. tezko ji to mohl rict osobne pred schuzkou s Hrdlickou.
trenovani je prace a do te nejake city nepatri. je jasny ze mel Baru vzdy jako nouzovku po skonceni trenovani Berdycha, vsak kratce odesel trenoval Veseleho , a je mi opravdu zahadou proc se vsichni tomuto faktu v diskuzi vyhybaji a tvari se ze to nevi nebo necetli.
Reagovat
Fandina
A co má být? Krupa trénoval asi tři měsíce Báru, pak šel na dva tři měsíce k Veselkovi, Bára se domluvila s Bruknerem, to se zase nelíbilo Klárce, ta pak trénovala spolu s Cetkou se současným trenérem Tyndy, Krupa skončil u Veselky, jak to bylo s Bruknerem u Báry nevím, ale Krupa ji pak trenoval až doteď.
Reagovat
slacker
co ma byt? ze je tu nejak vsude prilis falesnych mravokarnych kecu o tom jaka je ta Karolina a Hrdlicka proradna dvojka ze si dovolili oslovit trenera od "kamaradky".
Pritom tato situace se vyresila snad nejlepsim moznym zpusobem a rozhodne neni nijak ojedinela. ale ty jine pripady nikdo takto zaujate nekomentoval.
Reagovat
Fandina
Mravokárné kecy teď vedeš ty. Jinak kdyby tu nebyl článek, tak se k tomu kde kdo nebude vyjadřovat. Normální věc.
Reagovat
slacker
ucejtilas zase sanci jak vyvolat hadku? tak nazdar, pizdo v tomhle vlaknu s tebou nepojedu
Reagovat
Fandina
Nerad slyšíš pravdu. Jako obvykle.
Reagovat
Torn
Spíš ty nerada slyšíš jiný názor. :D
Reagovat
Fandina
Proč bych neměla ráda slyšet jiný názor? Ty jsi takový, že z toho podezříváš druhé?
Reagovat
Fandina
Ale máš pravdu v tom, že nerada slyším hloupé názory. O těch se mi opravdu bavit nechce.
Reagovat
lars
asi Krupa nechtel slyset od Bary neco peprnyho ve stylu : mr*da ti v hlave, jsi trapny... :)
Reagovat
Pedronegro
no teda, peggy je zlatá, prej Krupka a pozorna :), jinak pište si tu co chcete, prasárna se dá udělat elegantně, vlastně slušně a na úrovni, kterou ale to trio čím dál víc postrádá ... škoda pro FC, parta už to bude těžko ...
Reagovat
Jabadu
Aááále ... ony si to holky nějak přeberou. Já si dokonce myslím, že to dělají záměrně.
"P..pr.. pro .. pročpak to děláš, p .. potvůrko podivná?"
:-)
Reagovat
blixa
... v nejmenovaném sklípku po dvou litráncích vína ..
"Ty seš ale pí.ča, Kájo !" "No jo, to jsem .. ty seš ale taky pí.ča Báro !" " No jo, jo, to jsem ... tak do smrti dobrý jo ?"
Reagovat
Fandina
jen aby po dvou litráncích vína nebyly už dávno na zemi :D
Reagovat
sprchon
Po dvou litrech se skamarádí všechny se všemi. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=9zN5wFYwgmQ
Reagovat
peggy
Nedivim se panu Krupkovi,ze odesel ke Karoline,umi na kurtech je slusna pozorna,umi vystupovat.Pani Strycova vystupovani hruza.
Reagovat
sprchon
Peggy, vystupte si. Prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
NA nebo by peggy měla použít jednosměrnou jízdenku, nastoupit a už se nevracet :-)
Reagovat
janek_da
Peggy je pro tebe "Pani Peggy"
Reagovat
PetaM
"Milí fanoušci, dnes jsem měla tiskovou konferenci k mojí výhře turnaje v Linci a ke zhodnocení sezóny. Tak jsme to všechno zhodnotili a pak jsem dostala jsem od novinářů otázku, jestli je pravda, že už mě nebude trénovat můj dosavadní trenér Tomáš Krupa a jestli je pravda, že jde ke Karolíně Plíškové. Očividně máme akční novináře, kteří se v tenise vyznají a tuto informaci už měli. Protože to pravda je, tak jsem na to všem odpověděla. A píšu vám to i tady.

Po US Open mi Karolína řekla na schůzce, že chce mého trenéra a že během našeho sezení jede její manažer s nabídkou za ním. Pak mi trenér psal a volal, že se mnou už nemůže pokračovat a bere tu nabídku. Byla jsme z toho hodně špatná. Hlavně ze stylu, jak jsem se to dozvěděla. Já chápu, že to pro trenéra může být zajímavé.

Chápu, že ho Karolína chce, protože je to dobrý trenér. Nechápala jsem ten způsob jak jsem se do této situace z hodiny na hodinu dostala a mrzelo mě, že si se mnou trenér nesedl. Ale domluvili jsme se pak , že dojedeme ještě asijskou část turnajů, kde jsem ho chtěla s sebou.

Ráda bych ještě odpověděla na otázky a komentáře, které mi chodí a které vidím na sociálních sítích a to zejména ohledně Fed Cupu. Tým dělá kapitán Petr Pála. On nominuje hráčky, nemusím tam vůbec být, ale když mě nominuje, budu ráda a budu na kurtu lítat jako vždycky a nechám tam duši. Chci dělat lidem radost! Hrát před vyprodanou O2 arénou je něco úžasného a bojujeme za Českou republiku. Ne jenom za sebe. Osobní spory jsou jedna věc, reprezentace druhá. Takže když mě kapitán nominuje, budu poctěná a půjdu hrdě na kurt vyhrát zápas. Klidně po boku Karolíny.

Děkuji všem za zprávy. Mám za sebou úspěšnou sezonu, jedu dál a více se k tomu vracet nebudu. Dnešní tiskovkou a tímhle příspěvkem tohle téma pro mně končí. Až busu mít nového trenéra, tak se to tady dozvíte. Mějte se fajn"
Reagovat
Fandina
Tak to vypadá trochu jinak, než bylo v článcích.
Reagovat
Jabadu
Jako napsala to hezky, ale nemusela prát špinavé prádlo před novináři. Já mám Barunku rád. Chápu, že to v éře Petry, Karolíny a Lucie nemá jednoduché a že má pocit jakoby ona byla nějaká pořád druhá.
Není.
Nemá údery a potenciál jako Dominika. S tím se musí smířit.
A evidentně jí to nejde.
Reagovat
Fandina
Barča je holka, co na srdci, to na jazyku. Zeptali se jí a ona si postěžovala. A evidentně jí to mrzí, že s ní Krupa už nebude. To je těžké.
Reagovat
Torn
Si myslim, že to vstřebá. Rozhodně si třeba nemyslim, že by Kája jí ho za každou cenu sebrala, neznám okolnosti, ale moc mi to k ní nejde. Peníze asi nebyla jediná věc, co Krupu táhla, řekl bych, že hlavně ty Bárči nálady a výlevy, že zkrátka těch lepších dní je asi míň. Ono pracovat s takovou holkou, jak řekla i sama Bára, lehké není. :)
Reagovat
George_Renel
A taky třeba perspektiva.
Reagovat
Jabadu
Trenér potřebuje také portfolio.
A výrazy jako Tomas Berdych, woman No.1 ... na to frajeři okolo hodinek, aut, šperků, ... slyší dost dobře.
A já si tam umím představit i toho vymakanýho Michala Hrdličku.
Narozdíl od mnohých z vás.
:-)
Reagovat
lars
Pala nominuje tenistky , ktere maji zajem hrat FC. A pred nominaci se tenistek asi pta, jestli chteji hrat FC.
Reagovat
janek_da
Barče takovéhle zprávy zásadně jako SMS. #soryjako
Reagovat
blixa
V zájmu zachování si života rozhodě ! :D
Reagovat
Fandina
:-))
Ale zase, pes, který štěká, prý nekouše!
Reagovat
blixa
Tak tomu nevěř. Viděl už jsem několik psů, co štěkali a přitom by tě milerádi zabili. O těch co štěkají a koušou radši ani nemuvit ;-) :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to přísloví neplatí doslovně, to už se přesvědčilo hodně lidí, že pes štěkal i kousal.
Reagovat
Jabadu
A medvěd nebo lev před útokem ani nezaštěkají.
Reagovat
blixa
No, to tak úplně není. Obrovskej rozdíl je v tom když útočí na kořist - naprosto bez hlesu a když útočí na druhého lva či medvěda - řev, ryk, bordel, zastrašování.
Reagovat
Jabadu
Myslíš, že lev nebo medvěd berou člověka při útoku jinak, než jako kořist?
To by mohla být naprosto průlomová teorie.
(Jsem si vědom, jak to myslíš. On je rozdíl mezi šelmami v zajetí a ve volné přírodě).
:-)
Reagovat
slacker
medvedi nevedi ze turisti nemaj zbrane, az jednou procitnou pocihaji si nekde na ne
Reagovat
blixa
S člověkem to bude složitý. Lidožravý lev bere člověka jako kořist a zaútočí bez hlesu. Ale v jiných situacích můžou tito dravci cítit strach, takže se snaží zastrašit. Situace od situce. Člověk se v tomhle poněkud vymyká stereotypům.
Reagovat
Fandina
To pak má logiku, že se to přísloví o vypouštění hrůzy, hodí na pejsky.
Reagovat
Jabadu
Starej, ale furt dobrej:

Potkají se dva a ten jeden vede takový dvě velký žíhaný dogy a proti němu pán vede takovýho středně velkýho žlutýho psa.
Zastaví se a ten pán s tím žlutým psem povídá:
"Poslyšte, ty vaši pejsci jsou asi zlí, co?"
"Jo, to jsou cvičený dogy. Ty trhaj na potkání. A co vy to máte za bestii?"
"Já nevím, já to dostal od kamaráda. Takovej středně velkej žlutej pes. Nic tak jako mimořádnýho."
"A umí se prát?"
"Já nevím."
"Tak je na sebe pustíme, ne?"
Pustí je na sebe, za chvíli ty dvě dogy leží mrtvý a majitel řve:
"Prosím vás, co je to za psa?! Co je to za reakci?!!"
"Já nevím, takovej středně velkej žlutej pes."
"A vy jste ho dal nějak cvičit?!!"
"Ne. Já ho dostal od kamaráda a akorát jsem mu dal ostříhat tu velkou žlutou hřívu."
Reagovat
Fandina
:-))
a ani neštěknul :-))
Reagovat
Frick
Měla Krupu nasmlouvanýho do konce roku a ten se rozhodl spolupráci neprodloužit. Potuď bych v tom neviděl žádnej problém.

Otázkou jsou nějaký vnitřní "nepsaný pravidla" charakteristický pro svět profitenisu, do čehož my nemusíme vidět.

Tj. že ofiko byla třeba smlouva jen do 31.12.17, ovšem s tim, že její prodloužení je jen formalita a případní ostatní zájemci o Krupu z řad hráčů/hráček k tomu měli přistupovat tak, jakoby Bára měla Krupu na dobu neurčitou a neusilovat o něj do doby než ho ona sama nevyhodí (nebo neukončí kariéru). Ale řikám - samozřejmě nevim, jaký jsou zvyklosti.
Reagovat
Frick
Jako - co si budem namlouvat. Od Berdycha k Báře to byl prostě krok o jeden až dva stupně dolu a tak se i z tohoto pohledu možná dalo čekat, že by Krupa rád opět nahoru.

Při vší úctě k Baruně - po šesti letech vyhrála International turnaj. Určitě má z toho radost, fajn, my jí to taky přejem, ale je to prd.
Reagovat
Fandina
S tím se dá souhlasit, až na to, že zájemci o Krupu nemohou vědět, do kdy s kým má smlouvu. Takže se ho asi musí zeptat, jak to je. Pak samozřejmě záleží na něm, jak k případné nabídce přistoupí. Čekat, až Krupu někdo vyhodí snad není na místě.
Reagovat
Torn
Rozhodně bych to neviděl tragicky, Krupa to asi neřešil úplně ideálně, nicméně Kája ho chtěla až od nové sezóny, Bára se to tedy dozvěděla skutečně s předstihem a s tím, že má Krupu do konce sezóny (pokud jsem to pochopil správně). V praxi to není nic tak hroznýho, ale jak už tu padlo Xkrát. Bára je rozmazlená a vztekala by se patrně určitě stejně.
Reagovat
aape
možná se dá trochu za podraz považovat trend českých tenistek si navzájem přetahovat české trenéry (tedy až na Lucku Šafářovou), jako by se nemohly poohlídnout taky ve světě, jak je jinak běžné u tenistek ze světové špičky, vždyť Kája se domluví anglicky bez problémů... no možná, že manažer je na tom hůř, tak asi proto
Reagovat
slacker
trend zapocaty petrou kviutou, tak kdopak se o ni vyjadrtoval jako se ted nekstru muzou prethnou s vyjadtovani o Karoline a hrdlickovy, POKRYRTI. A to nemluvim ani o tom ze NIKDO nekomentoval fakt ze Krupa uz od Bary jednou odesel, k Veselemu
Reagovat
Jabadu
Ale prosím tě!
Ta přece také dala jenom nabídku. A dala ji jako megastar, jejíž herní a marketingový potenciál sahá ...
Problém je, že teď už to nikdo nerozplete a Novotný začíná spřahat plány.
:-)
Reagovat
Fandina
Přesuny byly a budou. U trenérů fotbalu jako u tenistů. Záleží na nabídce.
Reagovat
smazaný uživatel
hhhhhhh
Reagovat
smazaný uživatel
Rekcals, oc ez ot lethc taspan?
Reagovat
slacker
k veci jako vzdy nemas nic trojblbecku, co? jen jako vzdy hloupe po vecerech prudit cim dal vetsi mnozinu "svych oblibencu"
Reagovat
sprchon
Ela on kat... Tidurp ej eceřp ejovt atekrap. (:
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1
Reagovat
Jabadu
Heuréka!
Moment, ty víš, co je to množina?!
Reagovat
Fandina
ylsymsen okaj elkyvbo
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Jabadu
To se stává i v královských rodinách.
:-)
Reagovat
Fandina
Ono jde i o praktickou záležitost, že když oba bydlí blíž sebe, lépe se jim trénuje, než když se jeden musí přesouvat za druhým na druhou stranu světa.
Reagovat
aape
Ale evidentně to dělá "zlou krev", což je pro fanoušky českých holek trochu nepříjemný
Reagovat
Fandina
To asi ano.
Reagovat
EllNino
Ono si to sedne :D ... Snad nová spolupráce posune Báru ještě trochu výš
Reagovat
Jabadu
ještě douška:
Na "Cajthamlově webu" se drsně rozvíjejí teorie o vině Karolíny a Michala Hrdličky.
Ti přece dali jenom nabídku. Nic jiného dělat ani ovlivnit nemohli.
:-)
Reagovat
com
tenisova mafie ovlivni vsecko :D Karolina si rekla co chce a dostala to a hotovo :)
Reagovat
Jabadu
Na to má přece právo. Je to královnou s nekonečným potenciálem. Barunka to trochu přepískla, i když jí věřím každé slovo.
Na druhou stranu prát špinavé prádlo před natěšenými "novinářskými mrtkami" mi nepřijde zrovna moudré.
"Já vím, že to se mnou není lehké a že jsem hysterka ..."
:DDD
Reagovat
Jabadu
královna
Reagovat
slacker
divny ze nikdo nevzpomenul ze Krupa si od Bary odskocil k Veselemu. ze sem tu nikde podobne blitky o tom jaky je ten Vesely svine necetl
Reagovat
Jabadu
na jediné chlapské větě:
"Dostal jsem nabídku, kterou mohu jen stěží odmítnout."
A bylo by jasno. Ostatně ženy takové přímé jednání od muže očekávají. Že chytnou vzteka je věc druhá a irelevantní.
Všechny indície nasvědčují, že to žádný z nich neudělal.
Proč?
V českém byznysu a politice to není zvykem. Stát a byznys zde desetiletí vedou intrikánští šmejdi, kteří nic jiného neumí.
Proč by to mělo být ve sportu kde jde o velké prachy jinak?

Na druhou stranu pravdomluvnost a upřímnost jsou v této zemi považovány za slabost.
Sofiina volba ...
:-)
Reagovat
Fandina
Když mi chlap řekne ne a já o něj stojím, tak je jedno, jestli to řekne přímo nebo se to dozvím obklikou. A je jedno, jestli se to týká osobního nebo profesního života.
Reagovat
blixa
Jo. Zabiješ ho tak jako tak ! ;-) :D
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo ...... děkovat mu nebudu :-)))))))
Reagovat
letityfanousek
vypadá superkočkově. O gangu hrdličkovic se nebudu vyjadřovat.. bych byl sprostý
Reagovat
letityfanousek
hráčka na okruhu. Hrdlička na tom pracuje velmi zdařile
Reagovat
slacker
proc? co udelali spatneho?
Reagovat
EllNino
na jakým videu ? :)
Reagovat
Fandina
Třeba myslí v článku na idnes.
https://sport.idnes.cz/barbora-strycova-odchod-trenera-tomas-krupa-fmi-/tenis.aspx?c=A171017_160617_tenis_rou
Reagovat
Labi
koukám, že hodně z Vás neví jak vypadá korektní jednání, zvláště když dva lidi spolupracují 3 roky, kdy se vídají téměř každý den. Hrdlička je nula, která se vždycky někde nebo k někomu přis.al. Krupa měl říct, něco ve stylu "koukej byl jsem kontaktován ohledně nabídky trénování, chceš teď vědět o co jde nebo až to nějak dopadne tak znát fakta?" a ne že příjde a řekne" my jsme se sešli bez tvého vědomí a domluvili se že po sezóně si budeš hledat nového trenéra" ...tohle ano to je prasárna, Báře se nedivím ani postojem ke Krupovi ani Plíškové, která taky přišla až s hotovou věcí.
Reagovat
blixa
Ty seš fakt chytrolínka :D Kolikrát jsi v životě měnila zaměstnavatele ? A probíhalo to tímto způsobem ? Asi těžko, že. Krupa je prostě něco jako zaměstnanec. Navíc, končí mu smlouva. Asi nebude hlásat něco napřed, dokud se nedohodne na nové pozici. Když měním zaměstnavatele, taky to nebudu troubit dokud nepodepíšu novou smlouvu. Takovej je business. Báře se to nelíbí, chtěla by to jinak, já ji chápu, ale takhle to prostě je. Řekli jí to včas, ne až při jednání o nové smlouvě, jako to udělal Vaněk Káje. Tam bylo na místě mluvit o podrazu.
Reagovat
Labi
zaměstnavatele jsem měnil nedávno a ano probíhalo to tak, že jsem řekl že jsou okolnosti dané a že je možné, že vzhledem k nim, budu chtít řešit můj odchod. ...vždyt jí to řekli až když to byla hotová věc, že odejde!! tak co tu pleteš nějaký podpis? ....Je to to samé co se považuje za podraz ve fotbale, když agenti fotbalistů jednají o novém angažmá za zády současného klubu...chápu, že tobě asi nedělá problém příjít a říct že s něčím končíš a jdeš jinam, tohle je ale spolupráce trenér-tenista...ne firma- 250 zaměstnanců...takže mi neříkej jak jsem měnil neměnil zaměstnavatele, o tomhle víš kulové
Reagovat
blixa
Jo to seš on ? :D Tobě dělá velkej problém porozumět psanému textu, že jo ? :D Navíc, Krupa nedával výpověď, jemu končila smlouva. A jednání o nové evidentně ani nezačala. Takže co jako je "nekorektní" ?
Reagovat
Labi
třeba se zmínit o tom, že je nabídka odjinud, kterou bude řešit a že tím pádem nedojde k prodloužení te současné smlouvy...pořád stejný princip...
Reagovat
blixa
Zmínil se o tom sakra brzo, tedy hned po USA. Furt nevím, v čem je problém kromě tvé předpojatosti a primitivní nenávisti.
Reagovat
Labi
nenávisti? tohle si strč někam......šlo o to že se měl o tom zmínit před tím nebo ve chvíli kdy měli začít o spolupráci s Plíškovou jednat ne až ve chvíli, kdy to bylo hotové a věděli o tom všichni zainteresování kromě Strýcové, které to pak napsali chlapácky přes SMS
Reagovat
slacker
"Vyplašená psala Krupovi, co se děje, a ten za dvě hodiny zavolal. V telefonu uslyšela, že je konec a byla z toho dost rozladěná"

SMSku psala Bara, Krupa ji zavolal. Kdyz jedu nekam na pracovni pohovor taky o tom predem sveho sefa neinformuju, ty jo?
Reagovat
Labi
ano, v posledním případě to u mne tak bylo....čistě z úcty k té druhé straně...nebudu to tady ale rozepisovat, ...celé to je v podstatě můj osobní názor a když máte jiný, dobrá....neberu si to nijak osobně stejně jako nadávky od blixy, který o mě neví absolutně nic
Reagovat
blixa
Ví. Že seš blb. Ale to je taky čistě můj osobní názor ;-)
Reagovat
Labi
...internetový hrdina
Reagovat
blixa
A to zase jako proč ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
Fandina
Ono to asi moc nešlo, aby Krupa informoval Báru předem, když zároveň jednala ona s Kájou a on s Hrdličkou, alespoň se to tak uvádí v článku.
Reagovat
slacker
to se klidne rozepis, vysvetleni proc mas zajeci umysly v pripade takove ucty bude zajimave.
to ze jsi v ojedinelem pripade informovala predem jeste neznamena ani u tebe ze to delas bezne ve vetsine podobnych situaaci.
Reagovat
VlS
Labi, on jí nedal výpověď, on měl smlouvu do konce roku a proto jí oznámil, že od 1.1. bude mít smlouvu s někým jiným. Normální smlouva na dobu určitou, holt k 31.12. vyprší a nedojdek dohodě stran o prodloužení. De facto ( i de jure) jí nemusel říkat vůbec nic.
Já mám Barču rád, ale po tom, co mu na kurtu před kamerami občas řekla se spíš divím, že s tím nepráskl dřív. Barča si musí sáhnout do svědomí.
Reagovat
Labi
nejde o to co musel nemusel, vykašlat se teoreticky na to může ze dne na den, jde spíše o to prvně to oznámit (ne konkrétně řešit) s člověkem se kterým funguje už nějakou dobu, že se něco rýsuje ne jako poslední ji to oznámit...když všichni tři s Hrdličkou a Plíškovou na tom domluví a pak Strýcovou postaví přes sms takhle mimo...nemám Strýcovou moc v oblibě ale její trenér se mohl zachovat jako chlap
Reagovat
blixa
Seš úplnej magor. Budeš někomu oznamovat, že se něco chystá, když je to ve stavu možná, třeba, když se dohodneme ? Nejsi příčetný. Napřed se musím rozhodnout a teprve pak oznámit. Tak jedná normální člověk.
Reagovat
slacker
co jako mel Krupa oznamit pred schuzkou s Hrdlickou? Byla vybec nejaka chvile kdy byl s Barou odkdy o tom Karolina zacala uvazovat a nez kontakovali Krupu ze Krupa o tom vedel co se chysta a tedy mel predcasne ventilovat neco co jeste nema ani zadny obrys?
Z informaci jasne vyplyva ze prvni echo dostala od Karoliny ve fazi kdy si jeste spolu neplacli, a pak ji to Krupa po schuzke potvrdil jak zpravou tak telefonatem.
Reagovat
bIbec
já se třeba taky té Báře nedivím. Ale zároveň bych se divil, kdyby ten postoj Báry byl rozdílný při tom tzv "korektnějším jednání".
Reagovat
blixa
Bylo by to stejný. Jedinej rozdíl mohl být v tom, že by to s ní Krupa probral mezi 4 očima. Takhle to za něj vyřídila Kája, což mohlo být i součástí dohody. Krupa se asi nechtěl dát zabít :D
Reagovat
tommr
Karolína má výhodu, že je o dvě hlavy vyšší než Bára, ale stejně jí obdivuju, že se nebála, že jí Bára vyškrábe oči ... :)
Reagovat
blixa
Jo, tak to já taky :D Asi má pro strach uděláno :D
Reagovat
lars
A Bara vzdy jednala korektne ??
Reagovat
tmora
Na jednu stranu chápu Báru - trénovala s Krupou 3 roky a konečně spolupráce přinášela výsledky. Na druhou stranu jestli s ním neměla smlouvu na příští rok - tak jako chápu Krupu. Dostat nabídku trénovat bývalou svět .1. Na druhou stranu měl si to s Bárou vykomunikovat trochu jinak.
Reagovat
horska.kraslice
No jo. Bára zřejmě nepovažovala začátek září za tak kritickou dobu, že by si už musela smluvně zajišťovat svého trenéra na příští rok..... Poměry na trhu v českém WTA tenisu se s příchodem některých manažerů hodně přitvrdily.
Reagovat
Hector21
manažerů :)))))
Reagovat
George_Renel
Moc tomu nerozumím. Co je na tom podrazáckého nebo nekorektního. Nedozvěděla se to z nějakého Blesku či jinak bokem. Řekli jí to na rovinu. A spíš by mě zajímalo, jestli, když končil Krupovi závazek mu sama v předstihu dala nějakou nabídku.
Reagovat
blixa
Podrazáckého nic, prostě normální business jednání. Nic ovšem není Báře vzdálenější :D. Asi jí taky naštvalo, že to bylo po SMS a telefonu a ne osobně. Jinak těžko říct, jak to měli udělat jinak. Zavolat si Barušku a říct jí, víš, my bychom ti rádi přetáhli Tomáše, co ty na to ? :D "No na to zapomeňte vy č..... !!!" :D Ale já jí rozumím, ona to vidí trochu jinak, není každej pragmatickej suchar ;-)
Reagovat
Nancy_z
Hlavně se k tomu měl postavit Krupa čelem. Myslím, že by to Bára spíš skousla. Kdyby jí řekl osobně: Hele Báro, mám nabídku od Karolíny a chtěl bych jí vzít...
Tohle byl od něj trochu podraz. Chyba je spíš na jeho straně než u Karolíny.
Reagovat
bIbec
no.. asi to šlo udělat lépe, ale asi né o tolik, aby ta situace byla nakonec nějak extra odlišná. Prostě by byla nasraná tak jako tak, stím co by kdyby podle mě lže sama sobě.
Reagovat
bIbec
když se to tak vezme, tak pro Karolínu to minulý rok musel být ještě větší šok. Dozvěděla se to vlastně až po FC a nějak extra se k tomu nechtěla vyjadřovat. Možná i s ohledem na to, co se Petře stalo.
Reagovat
bIbec
nebo takhle, šok to asi byl stejný, ale tohle bylo aspoň malinko s předstihem :-)
Reagovat
tommr
vyjádření Báry bych bral s velkou rezervou. Ona si ráda hraje na ublíženou ...
Reagovat
horska.kraslice
Nevidím to tak. Bára je více otevřená, nic netutlá. K sobě je spíš kritická.
Reagovat
tommr
no já si přesto radši počkám až na vyjádření Karolíny ...
Reagovat
horska.kraslice
Za tu už mluví Hrdlička.........:-)
Reagovat
Fandina
Jak to bylo nevím, ale Barča říká, že jí volala Karolína a že manažer jel za Krupou. Takže asi to bylo všechno najednou.
Reagovat
lvicek
Podle toho textu s ni mluvila osobne Karolina, no asi by si Bara predstavovala, ze by to s ni probral spis Krupa a nejlepe jeste predtim, nez to vzal - jako ze by ji dal nejakou sanci treba s tim neco udelat (i kdyz to asi tezko). Stejne by to asi Bara nesla tezko tak jako tak. Ale pokud ji to nastvani dovedlo k druhemu titulu, tak to melo neco do sebe ;).
Reagovat
horska.kraslice
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/926417-trenerska-rosada-u-tenistek-byla-jsem-z-toho-v-pr---priznala-strycova-co-ji-nejvice-vadi.html#hp-sez
Reagovat
tommr
Bára jakjo obvykle dělá z komára velblouda a hraje si na ublíženou i když k tomu nemá žádnej pořádnej důvod. Není to poprvé co dělá takový zbytečný vlny. Pamatuju si ještě jak dělala dusno když nebyla nominovaná do FC i když tou dobou hrála neskutečnou tužku nebo jak se nedávno pustila do Lucky Hradecký kvůli jedný pochybný teči ...
Reagovat
Fandina
Barča je pořád první pod čarou na ET, ale koukám, že Magda má nad Sharap první set a ve druhém je to 4:4 a Magda hraje dobře, jestli Márii porazí, tak bude před Barčou a pak tam je ještě Gavrilová, která ji také může přeskočit.
Reagovat
Fandina
A je to taaaaaaam. Magda vyhrála ve dvou setech. Hrála super a zjevně jí nedělní finále hrané v Linci tak neutahalo, jako Márii v Tianjinu. :-))
Jinak Mada super a co se týká Barušky, tak je teď druhá v pořadí. Škoda, že si nezahrála ještě v Lucembursku, mohla mít na ET ještě vliv. Ale co už. Třeba budou odhlášky a třeba tam ještě bude hrát.
Reagovat
tommr
po dnešku je asi o účastnicích ET už rozhodnuto. Bára by k účasti potřebovala odhlášku dvou hráček a to je velice nepravděpodobný ...
Reagovat
Fandina
Baruško, tak jdi za Kotyzou, ať jsou šachy úplné. Já myslím, že by ti poradil. Určitě.
Reagovat
VlS
A oba jsu ze s Plzně ne?
Reagovat
Fandina
To asi ano, Barča je zez :-) Plzně a oba se tam narodili. Kotyza hrál za Plzeň tenisovou ligu. Barča ale teď snad bydlí v Praze a kde bydlí Kotyza nevím, na Wiki je uvedeno, že dlouhodobě působí v Prostějově a taky seznam koho všeho trénoval. :-))

"Petru Kvitovou koučoval od listopadu 2008 do ledna 2016. Pod jeho vedením hráčka dvakrát vyhrála Wimbledon i Turnaj mistryň a vystoupala na druhé místo žebříčku WTA. Posledním společným turnajem se stal Australian Open 2016, kde Češka vypadla ve druhém kole.

V minulosti vedl další české reprezentantky mezi jinými Lucii Šafářovou, Ivetu Benešovou, Petru Langrovou, Michaelu Paštikovou a Petru Cetkovskou.

Z českých tenistů připravoval Michala Tabaru či Robina Vika.

Od prosince 2016 do zářijového US Open 2017 trénoval Karolínu Plíškovou, která se během této etapy stala na osm týdnů světovou jedničkou. Po newyorském grandslamu klesla na 4. příčku. Příčinou rozchodu se podle hráčky nestaly tenisové výkony, ale odlišné nazírání na různé záležitosti včetně koncepce jejího dalšího tenisového směřování."
Reagovat
tommr
v tom citátu je použita zavádějící informace:

... Pod jeho vedením hráčka dvakrát vyhrála Wimbledon i Turnaj mistryň ...

Petra TM vyhrála jen jednou ...
Reagovat
Fandina
Je to citace z
https://cs.wikipedia.org/wiki/David_Kotyza

Ale mě to nepřijde nějak zavádějící, já vím, že jen jednou, takže mi to i tam stačí.
Reagovat
Fandina
mně
Reagovat
tommr
je to prostě špatně česky napsaný. Ten kdo ví, že Petra vyhrála TM jen jednou tak ten si to přebere, ale věci neznalej člověk musí nabýt dojmu, že ho vyhrála dvakrát ...
Reagovat
Fandina
asi ano
Reagovat
Pavol
Možno Krupa zistí že peniaze nie sú všetko a vráti sa sám. Karolína raz vyhodí Hrdličku aj Krúpom.
Reagovat
enka
Nesnáším jak Krupu tak Kotyzu -Bára o nic nepřišla,zvládne to i bez Krupy.
Reagovat
com
téééda, to sou věci :D
Reagovat
Andrew89
...a zase ten Hrdlička...menežer ...Báro nesmutni, najdeš lepšího:)
Reagovat
Lunej..
Proc vam vadi Hrdlicka? Je to snad jeji vec ne? Snad byste ji meli prat, at je stastna, coz ona s nim je.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist