Su-Wei Hsieh zatím v Dubaji válí, ve čtvrtfinále smetla Kruničovou

15. 12. 2016, 14:49
Aktuality 17
ITF DUBAJ - Jediná přeživší nasazená hráčka Su-Wei Hsieh zatím na turnaji ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji hladce postupuje a po výhře 6-1 6-2 nad Aleksandrou Kruničovou je už v semifinále. V něm vyzve německou tenistku Monu Barthelovou.
Su-Wei Hsieh

Su-Wei Hsieh se v letošní sezoně nedařilo tak, jak by si přála. Největšího úspěchu dosáhla na domácím turnaji WTA v Kaohsiungu, kde došla až do semifinále. Jinak se ale bývalá 23. hráčka světa spíše trápila.

Za úspěch může považovat i finálovou účast na podniku ITF v Marseille. A k další má blízko na stotisícovém turnaji ITF v Dubaji. V roli páté nasazené zatím exceluje. Snadno si poradila s Viktorijí Tomovovou, Quirine Lemoineovou a dnes za 48 minut hry doslova deklasovala svou čtvrtfinálovou soupeřku Aleksandru Kruničovou.

Stejně jako únorový turnaj WTA i letošní podnik ITF v Dubaji je pohřebištěm favoritek. Po prvním kole zůstala ve hře už právě jen Su-Wei Hsieh.

Semifinálovou soupeřkou jí bude poprvé v kariéře Mona Barthelová. Aktuálně až 183. hráčka světa postoupila po výhře nad Ivanou Jorovičovou do svého vůbec prvního semifinále v letošní sezoně.

V semifinále je i Lesley Kerkhoveová. Nizozemská tenistka oplatila dva roky starou porážku Sabině Šaripovové a letos popáté postoupila do semifinále na okruhu ITF. V něm uspěla jen jednou v mexickém Irapuatu.

O finále si zahraje s rozjetou Natalií Vichljancevovou, s níž bude mít možnost vyrovnat vzájemnou bilanci. Ruska ve čtvrtfinále hladce přehrála divokou kartu Galinu Voskobojevovou.

Vichljancevové se letos náramně daří. Devatenáctiletá Ruska se vyšvihla na 148. místo v žebříčku WTA. V září ovládla domácí turnaj stejné kategorie v Petrohradu a na turnaji WTA 125k v Limoges došla až do semifinále.

• ITF DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 100.000 dolarů
čtvrteční výsledky (15. 12. 2016)
Dvouhra - čtvrtfinále
Su-Wei Hsieh (5-Tchaj-wan) - Kruničová (Srb.) 6-1 6-2
Kerkhoveová (Niz.) - Šaripovová (Uzb.) 6-2 6-3
Barthelová (Něm.) - Jorovičová (Srb.) 6-3 6-4
Vichljancevová (Rus.) - Voskobojevová (Kaz.) 6-3 6-1

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

17
Přidat komentář
bIbec
odstartuje svůj comeback na třech patnáctkách:

9.1. 15.000 FORT-DE-FRANCE (Martinique)
16.1. 15.000 PETIT-BOURG (Guadeloupe)
23.1. 15.000 SAINT MARTIN (Guadeloupe)
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad to jakoby vyjde.. :-)
Reagovat
EllNino
hurá :)
Reagovat
smazaný uživatel
když podvadim nemam tu co dělad v íte
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/287539/cena-ctenaru-isport-cz-hlasujte-pro-sve-favority-v-ankete-sportovec-roku.html

P.S. Sojka...
tak jsme to dokazali...a vedly se tu ruzne reci, jako, ze top10 letos neee, a tak...a prosim, Jagr se muze zacit obavat o svuj flek;D)
Reagovat
smazaný uživatel
pri nejmensim Esterka, jeste pilne pracuji.. ;-) Ale Adama Ondru pres Gabinu asi na bednu neprenesu, ja si vzdycky musim nejake to zklamani poridit..
Reagovat
smazaný uživatel
*prinejmensim, rozhodla jsem se prece jen pro opravu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to treba mit vyvazene;) tu Radost a Zklamani...
Lucy na Jagra ztraci 80 hlasu, coz by se mozna do te 16:00 dalo jeste nejak zmaknout;)
Ovsem Adama dostat na bednu - to bychom potrebovali 800 hlasu, noooo ta jedna nula navic tady dela trochu probleeemy...ne ze ne;) Ale dokud neni 16:00 sance zije.
Reagovat
blixa
To není fér. Na Fuksu i Krpálka tam někdo pouští roboty, ať jdou do hajzlu s takovým hlasováním :(
Reagovat
smazaný uživatel
No a vy tady nepodvádíte.Pokud by byl vždy jen jeden hlas z každé ip adresy, tak to pořadí bude zcela jiné. Tak jen v klidu šoupejte nohama a držte klapačky, podvodníci.
Reagovat
blixa
Já nepodvádím, ani nevím jak bych měl podvádět. Co se IP adresy týče, tak prosím tě slintej o něčem, o čem aspoň něco víš. To bude reálné až v době IP ver.6, v současnosti, kdy se o jednu IP dělí třeba několik desítek lidí je to absurdita. Na druhé straně, pro každého trochu znalého není problém si podhodit jinou IP, takže o čem by to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech si své rozumy pro děti,blbečku a nedělej tady chytrého. Jsi obyčejný humusák z tp.
Reagovat
blixa
Jojo, ten největší humusák z TP :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jak je vidět, kritika tvé osoby se neminula účinkem, jen tak dál chlapečku..
Reagovat
smazaný uživatel
Péťo, napočítej do tří :-D
Reagovat
marekv
jj, ta jede, sem si ji dal dneska i ve čtyřhře
Reagovat
EllNino
výsledky podle očekávání, možná jsem nečekal tak jasnou výhru Hsieh, ale Krunic je prostě jak den a noc ... poslední dobou spíš noc :/ ...

Galina třetí výhru nepřidala, i tak je čtvrtfinále a skalpy Kučové a Haas určitě povzbuzení do další práce :)
Mona Barthel se pomalu dostává do formy, mohla by to tam vyhrát celé :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist