Světová jednička Halepová má vyhřezlou ploténku. Start v Singapuru je nejistý

2. 10. 2018, 15:34
Aktuality 9
Světová jednička Simona Halepová má vyhřezlou ploténku a čeká ji pauza. Zatím není jasné, zda zranění ohrožuje účast rumunské hvězdy na Turnaji mistryň v Singapuru, který začne za necelé tři týdny.
Profily hráčů
Simona Halepová

Simona Halepová v červnu vyhrála Roland Garros a získala první grandslamový titul. V létě ovládla Montreal, v Cincinnati se dostala do finále a upevnila si post světové jedničky. 

Od té doby ale čtyřikrát v řadě pohrála a navíc jí začalo dělat starosti zdraví. Minulý týden ve Wuhanu si totiž během tréninku poranila záda a částečně i vinou bolestí pak podlehla Dominice Cibulkové.

Před dvěma dny v Pekingu už svůj první zápas nedohrála, kvůli stupňujícím se bolestem vzdala po prvním setu (1-6) Tunisance Ons Jabeurové a s obavami se vracela do Rumunska, kde dnes absolvovala lékařské vyšetření. A výsledky jí rozhodně nepotěšily

"Vyšetření zad magnetickou rezonancí ukázalo, že mám vyhřezlou ploténku. Během příštích dnů to s lékaři probereme, ale doufám, že se brzy vrátím," napsala sedmadvacetiletá Rumunka na sociálních sítích. 

Je tak hodně nejisté, zda nejlepší hráčka světa stihne vrchol sezony. Turnaj mistryň v Singapuru totiž startuje už za necelé tři týdny.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
poutnik
tak si na TM určitě nezahraje. A pokud bude hrát ,tak to bude opravdu divné (ale
těžko vyhřezlá ploténka).
Reagovat
FulnekUltras
Tvůj styl patří mezi obzvlášť sebezničující, ale ještě nějakou dobu by sis zasloužila No.1 udržet.
Reagovat
smazaný uživatel
Na TM by mi chyběla.
Doufám, že po návratu ukáže všem haterům na TP, že je právem no.1.
Ať je hlavně fit. Věřím, že nějaký GS by mohla ještě přidat.
Haide!
Reagovat
Blondie
Doufám, že bude Simona fit. Nebylo by fér, aby nejlepší hráčka sezóny chyběla na jejím vrcholu!
Reagovat
turista
Pravděpodobně bude muset na operaci. Tyhle věci se často bez operace neobejdou.
Reagovat
Lina
Ta holka má smůlu. Ne že bych jí operaci přála, ale nespíš by to stejně byla jen otázka času, kdy by ji musela podstoupit, když dělá vrcholový sport. Takhle by měla, aspoň delší čas na rekonvalescenci. A kdoví jaký by na TM podala výkon?
Reagovat
Nola
to ma zato, ze sa dava zakazdym osetrovat, ked prehrava.....k tomu si urcite pojde pre startovne na TM, aj ked tam bude za fackovacieho panaka....

snad neprekazi radost par haterom na TP, tak do toho Simona!!!!!
Reagovat
VlS
A ty by sis pro to startovný nešla? Já jo.
Reagovat
Lina
Podle poslední věty to Nola myslela ironicky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist