Švýcarka Bacsinszká se po pětiletém vztahu zasnoubila

10. 12. 2017, 18:00
Aktuality 7
Timea Bacsinszká se na sociálních sítích pochlubila zásnubním prstýnkem. Osmadvacetiletá švýcarská tenistka, která kvůli operaci zápěstí a zranění stehna pět měsíců nehraje, kývla na nabídku ke sňatku po pětiletém vztahu příteli Andreasovi.
Profily hráčů
Timea Bacsinszká

Bývalá světová devítka Timea Bacsinszká se v červnu dostala do semifinále Roland Garros a vrátila se do Top 20, ve 3. kole Wimbledonu však odehrála svůj poslední turnaj. Od té doby je na marodce. Laborovala se stehenním svalem a zápěstím, s nímž byla v září i na drobném chirurgickém zákroku.

Po psychicky náročné tenisové sezoně však 39. hráčka světa prožívá radostné chvilky v osobním životě. S přítelem Andreasem může začít plánovat svatbu, neboť byla požádána o ruku.

"Ano, nekonečné ano! Jsem tak šťastná a pyšná, že mohu být součástí tvého života již téměř pět let. Nemohu se dočkat všeho, co mě s tebou čeká. Miliju tě, Andreasi," napsala Bacsinszká na sociální sítě k fotografii ruky se zásnubním prstýnkem.

Hello Monday ❤️

Příspěvek sdílený Timea Bacsinszky (@timea.official), Pro 10, 2017 v 11:38 PST


Na kurty by se Bacsinszká měla vrátit na lednovém Australian Open, v únoru by pak měla svou zemi v prvním kole Fed Cupu proti Češkám.

Podzimní rekonvalescenci po operaci si Bacsinszká zpestřila netradiční kulturní vložkou, neboť se stala hlavní postavou videoklipu k písni Learn To Fall od skupiny Baum.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Frick
ty naše malé strašidýlko :o)
Reagovat
Franky
ten typek ma na viac :D ale love su love :) :)
Reagovat
Frick
https://video.idnes.cz/?c=A171207_094652_tv-zpravy_salv&idVideo=V171207_102947_webtv_salv
Reagovat
jirkaS
Reagovat
Frick
No, co jinýho. To by jeden neřekl, jak to může bejt agresivní, pták jeden chechtavej.
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcarský adventní tenisový kalendář - https://www.youtube.com/watch?v=uR5WILZIlf0
Timea byla zatím jako součást FC týmu, pak se songem kapely BAUM, ale ještě by mohlo být pařížské ohlédnutí.
Doufám, že se bude Švýcarům a Švýcarkám dařit i v osmnáctkovém roce.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist