Tenisté Argentiny vyhráli po třech letech Světový pohár družstev

22. 5. 2010, 16:43
Aktuality 3
Argentina vyhrála Světový pohár tenisových družstev v Düsseldorfu. Ve finále proti USA vyhráli své dvouhry Juan Monaco i Horacio Zeballos a o čtvrtý triumf v historii už je nepřipraví ani závěrečná čtyřhra.
Juan Monaco

V první dnešní dvouhře dokázal Monaco přichystat první prohru na turnaji Samu Querreymu, přestože první sadu prohrál hladce 1:6. Antukový specialista z Argentiny vzal soupeři v dalších setech šestkrát podání, což rozhodlo o první bodu pro Jihoameričany.

V americkém týmu dostal pro druhý duel příležitost Robby Ginepri a se Zeballosem odehrál vyrovnaný duel. Po ztrátě prvního setu byl o dva gamy pozadu i v tom druhém, koncovku v tie-breaku však zvládl na výbornou. Slabší chvíli si vybral až ve 12. hře třetí sady a 49. hráč světa Zeballos proměnil hned první nabídnutý mečbol.

Argentinci se z trofeje radovali naposledy v roce 2007, kdy ve finále zdolali Česko 2:1.

- Světový pohár tenisových družstev v Düsseldorfu -
sobotní výsledky (22. 05. 2010)

Argentina - USA 2:0
Monaco - Querrey 1:6, 6:2, 6:3
Zeballos - Ginepri 6:4, 6:7 (7:9), 7:5

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
To by mohli zrušit i Hopman Cup.. podle mě je to skvěla rozcvička před zapasy Davisu. Tomaš si to zkusil s Lukašem. Rušit ne, aspon se na to fajn v kouka v TV. Ale těšim se na RG:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasnačka, je to nesmyslná soutěž a navíc se vítězům ani nepočítají získané body do žebříčku.

Potěšilo mě, že koňská hlava Querrey prohrála stejně jako Ginepri, protože většina Američanů je nafoukaná a žere v mekáči čtyřikrát denně, na čemž není nic tak zvláštního, avšak je vědecky prokázáno, že cholesterol v krvi z pravidelné konzumace rychlého občerstvení ničí mozek, a tak se nelze divit, proč jsou tak hloupí.

Znám pár Američanů, a všichni jsou neskutěčně tupí, protože nežerou ovoce ani zeleninu. A pak že svět trápí obezita. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
bezvyznamny triumf a bezvyznamna sutaz zruste to!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist