Thiema na Turnaji mistrů podporuje přítelkyně. Rakouská jednička se dala dohromady s tenistkou

16. 11. 2017, 12:26
Aktuality 19
Dominic Thiem má již od léta přítelkyni. Až na právě probíhajícím Turnaji mistrů se ale zjistilo, do koho je nejlepší rakouský hráč současnosti zamilovaný. V londýnské O2 areně čtvrtého hráče světa v jeho lóži podporuje francouzská tenistka Kristina Mladenovicová.
Dominic Thiem a Kristina Mladenovicová

Kristina Mladenovicová se na Turnaji mistrů účastní každého zápasu svého přítele Dominica Thiema. V lóži po boku matky Rakušana hlasitě fandí a podporuje svého milého ve skupinových bojích akce pro osm nejlepších tenistů sezony.

Vztah s aktuálně jedenáctou hráčkou světa, který trvá od léta, potvrdil na tiskové konferenci sám Thiem. "Nebudu to nijak rozsáhle komentovat, ale je očividné, že jsme ve vztahu," řekl.

Ke vztahu dvou předních tenistů se vyjádřil i Thiemův trenér Gunter Bresnik. "Pro Dominika se po pracovní stránce nic nemění. Tento vztah je rozhodně výhodou, protože Kristina moc dobře ví, co obnáší kariéra profesionálního tenisty," uvedl šestapadesátiletý rakouský kouč, mezi jehož předchozími svěřenci figurují jména jako například Boris Becker, Henri Leconte, Patrick McEnroe nebo Ernests Gulbis.

Thiemovu největší pozornost má ale kromě stejně staré přítelkyně i právě probíhající Turnaj mistrů. Čtyřiadvacetiletý Rakušan se závěrečného vrcholu sezony účastní podruhé v kariéře a má po výhře nad náhradníkem Carreñem ze Španělska velmi blízko k semifinálové premiéře. V pátek si v přímém souboji o postup mezi nejlepší kvarteto zahraje s Belgičanem Goffinem.

"Jsem rád, že mám šanci v pátek zabojovat o semifinále. S Davidem se známe velmi dobře. Doufám, že předvedeme skvělý tenis. Určitě to bude těžký zápas. Udělám vše, abych byl v semifinále já," řekl Thiem, který má s Belgičanem negativní bilanci 3-7 a oba letošní duely s ním prohrál.

Kariéra Thiema i Mladenovicové od léta ale stagnuje. Thiem prožil nejlepší etapu letošní sezony v rámci antukového jara, během něhož jako jediný dokázal letos na antuce porazit Nadala a hned po Španělovi měl na oranžové drti nejlepší výsledky ze všech tenistů. Po vyřazení v semifinále French Open hrál osmifinále Wimbledonu a US Open, ale na dalších turnajích zaznamenal jediné čtvrtfinále.

Mnohem hůře je na tom jeho partnerka. Mladenovicová v první polovině sezony zářila. V únoru získala v Petrohradu svůj premiérový titul na okruhu WTA a poté byla ještě třikrát ve finále. S příchodem amerických betonů však přišel obrovský herní propad. Mladenovicová od začátku srpna prohrála všech dvanáct zápasů, přičemž v nich uhrála dohromady jen dva sety.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

19
Přidat komentář
peek
Jak spolu asi hovoří? Je t'aime, ????? ?? nebo Ich liebe dich?
Reagovat
tommr
nejpravděpodobnější je, že spolu mluví anglicky ... :)
Reagovat
Nola
laska bez slov... Agassimu s Grafovu to vydrzalo dodnes, ticha domacnost....
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Soptik
bože to je dement, takovou krávu :-/
Reagovat
aligo
Bože ty jsi dement nebo kráva
Reagovat
PetaM
Souhlas. Když má člověk svůj názor a vzdělává se, je imbecil.
Reagovat
blixa
A proč je Kikina kráva ? Znáš ji osobně ?
Reagovat
Franky
Aby nedopadol jak velky talent dimitrov ked zacal so sarapovovou...
Reagovat
Haitik
A ona za to může jak, že Grigor zatím nenaplňuje potenciál, který v něm je? :-)
Reagovat
spaniel
V Dimitrovovi zadny potencial neni. Dokazal na co ma.
Reagovat
Pe3k
Vyhrál Cinci a předpovídali mu x grand slamu, ale má ještě času dost...
Reagovat
PetaM
Mít sex s nadopovanou a s čistou je asi rozdíl :D

Tedy abychom byli korektní: Mít sex s nemocnou, která musí brát léky a se zdravou je asi rozdíl :)
Reagovat
Pavol
Pred mesiacom som si povedal čo sa tej Mladenovičovej stalo že prehráva ako Schmiedlová. Už viem ako mám zápas Thiem - Goffin vsadiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Vekic je obsadena, tak je dobra aj Mladenovic :-D Moc tenisovym vztahom neverim, ze vydrzia dlhsie ako sezonu, ale mozno sa mylim :)
Reagovat
George_Renel
Škoda že tu není gigin. Určitě by nám řekl, jaké skóre si Dominic zapisuje do deníčku .-).
Teď už možná víme příčinu výkonnostního propadu Kristiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Bych řekl, že dolů šli oba... Dom byl vždy znám tím, jak pekelně hodně trénoval a dával tenisu vše, ale jak se člověk zamiluje, jde vše do kopru často a i Dom je jen chlap...
Reagovat
sprchon
Jo, to je možný...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno, sympatický párik...

Thiem mi svojim zjavom a aj tenisom trochu pripomína karatistu, s tou čelenkou je hodný nástupcu hrdinu z Karate Tiger 1. Len neviem, ci by mu Van Damme nenalozil vo finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist