Tomic se zapletl do zdrogování dívky v baru. Zatím patří mezi svědky

8. 3. 2018, 15:48
Aktuality 3
Bernard Tomic se zase, ale tentokrát možná nevinně, dostal do nepříjemné situace. Bývalý 17. hráč světa se v nočním klubu v Gold Coast zapletl do zdrogování dívky, jež má nejspíše na svědomí jeho doprovod. Tomicův kamarád měl údajně hodit do pití neznámou drogu jednadvacetileté Paige McCarthyové, která poté musela být hospitalizována. Zatím je australský tenista označen pouze za svědka.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Před čtyřmi dny se Bernard Tomic a jeho kamarádi vydali do populárního nočního baru Bedroom Lounge Bar v australském Gold Coast. A jejich noční výprava rozhodně nedopadla dobře. Jeden z Tomicových kamarádů měl totiž údajně hodit bývalé pracovnici Paige McCarthyové do pití zatím neznámou drogu.

Jednadvacetiletá McCarthyová byla v průběhu večera nalezena svou kamarádkou na toaletách, kde zkolabovala. Poté byla okamžitě převezena do nemocnice k lékařskému vyšetření.

Policie již incident vyšetřuje. McCarthyová si je dle své matky Lee na 110% jistá, kdo jí do pití drogu hodil. Byl to jeden z Tomicových přátel. Samotný tenista z ničeho obviněn nebyl. "Paige den po incidentu vypovídala na policii, která případ bere velmi vážně," uvedla matka McCarthyové.

Mluvčí nočního baru Matt Keegan se stále snaží objevit důkaz, že byla droga do pití opravdu vhozena. "Na kamerových záznamech jsme nic takového neobjevili. V tuto chvíli vám bohužel nemůžeme sdělit více informací, jelikož vyšetřování stále probíhá."

Tomic se zatím k incidentu vůbec nevyjádřil, rozhovor odmítl. Mezi podezřelé nicméně nepatří. V případu nyní figuruje jako svědek.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

3
Přidat komentář
Aussie
na Gold Coast. Takže na tom není asi tak špatně. Nejspíš od počátku dobře investoval, domy tam jdou v cenách nahoru. Tenisové ceny ho asi už moc nezajímají, je s tím víc práce.
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavé, dobře investuje, takže až tak ztracený případ to nebude. :-))
Reagovat
Jabadu
U nás se říká:
Starýho vola pitomec.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist