Toronto: Nová jednička Plíšková i Šafářová uspěly, Kvitová prokletí 2. kol nezlomila

9. 8. 2017, 20:20
Aktuality 263
WTA TORONTO - Mezi šestnáctkou nejlepších se v Torontu dostaly tři Češky. Na Barboru Strýcovou navázaly Karolína Plíšková, která proti oblíbené soupeřce Rusce Pavljučenkovové bez problémů zvládla svůj první zápas v roli světové jedničky, a Lucie Šafářová, jež i potřetí v sezoně našla recept na Slovenku Cibulkovou. Naopak vypadl Kateřina Siniaková a Petra Kvitová, jež i čtvrtou letošní porážku utrpěla v utkání 2. kola s americkou soupeřkou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková dnes nastoupila poprvé od porížky ve druhém kole Wimbledonu, po kterém se stala světovou jedničkou. A první zápas v nové roli zvládla. Rusku Anastasii Paljučenkovovou porazila 6-3 6-3 a ani v pátém vzájemném střetnutí tak neztratila set. 

Pětadvacetiletá rodačka z Loun měla zápas i navzdory čtyřem ztraceným servisům od začátku do konce pod kontrolou, neboť neustále vedla minimálně o jeden game. Sama totiž využila sedm z devíti brejkbolů.

"Před zápasem jsem byla trochu nervózní, ale při utkání jsem se cítila mnohem lépe, zvlášť na konci," řekla Plíšková, jež si v Torontu připsala první singlovou výhru.

"Včera jsem už hrála čtyřhru, takže trochu té nervozity jsem si odbyla právě v deblu. Každopádně jsem šťastná, že jsem v dalším kole," dodala česká tenistka, jež v deblu nastoupila poprvé společně s domácí Eugenií Bouchardovou a připsala si s ní i první letošní výhru ve čtyřhře.

Ve dvouhře Plíšková již obhájila body za loňské osmifinále z Montrealu. O první čtvrtfinále na Rogers Cupu se utká poprvé s talentovanou Naomi Ósakaovou, která má bilanci s hráčkami elitní desítky 0-8. Premiérový souboj se světovou jedničkou si devatenáctiletá Japonka zajistila dnešní výhrou 6-3 6-4 nad Lotyškou Anastasjou Sevastovovou.

Šafářová porazila Cibulkovou potřetí v řadě
Lucie Šafářová dnes vyhrála i třetí letošní souboj s vítězkou loňského Turnaje mistryň Dominikou Cibulkovou. V Kanadě česká tenistka zvítězila 6-2 6-4 a vzájemnou bilanci se současnou světovou jedenáctkou vyrovnala na 5-5.


O čtvrtfinále, které si v Torontu zahrála v letech 2009 a 2011, se třicetiletá Šafářová utká s Jekatěrinou Makarovovou. Ve formě hrající devětadvacetiletá Ruska až v pátém vzájemném střetnutí a po odvrácení dvou mečbolů našla recept na Johannu Kontaovou.

V Torontu Makarovová zvítězila nad světovou sedmičkou po dvou a půl hodinách boje 5-7 7-6 6-3, přestože v druhé sadě prohrávala 2-5, a svou neporazitelnost tak prodloužila už na sedm utkání, což je její nejdelší vítězná série v hlavních soutěžích. Jejím maximem je devět vyhraných zápasů v řadě z roku 2010, kdy na trávě v Eastborne získala coby úspěšná kvalifikantka svůj první titul. Třetí slavila minulý týden ve Washingtonu.

Už v úterý se do osmifinále dostala Barbora Strýcová, jež se dnes jen dozvěděla jméno své příští soupeřky. Vyzve loňskou vítězku Rogers Cupu Simonu Halepovou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3Rumunka vykročila za obhajobou titulu výhrou 6-3 6-4 nad Slovenkou Magdalénou Rybárikovou, s níž vyrovnala vzájemnou bilanci vyrovnala na 2-2.

Siniaková podlehla Venus Williamsové
Jako první z českých tenistek byla vyřazena Kateřina Siniaková. Jednadvacetiletá rodačka z Hradce Králové, jež předminulý týden triumfovala na antuce v Bastadu, podlehla dvakrát 5-7 devítinásobné grandslamové šampionce Venus Williamsové a přišla o šestizápasovou šňůru bez porážky.

V posledním gamu Siniaková odvrátila tři mečboly, při čtvrtém už ale na křížný forhend americké hvězdy nedosáhla a s o šestnáct let starší Američankou i podruhé prohrála.



Kvitová nezlomila americké prokletí druhých kol

Do osmifinále neprošla ani Petra Kvitová . Sedmadvacetiletá Češka se koncem května vrátila na kurty 5 měsíců po operaci pořezaných prstů a zatím na všech čtyřech turnajích zvládla první kolo. Na trávě v Birminghamu dokonce triumfovala, na dalších čtyřech akcích však ztroskotala na raketě své druhé soupeřky. Pokaždé nestačila na Američanku. 

Po Mattekové, Bregleové a Bellisové prokletí nezlomila ani proti Sloane Stephensové. V Torontu, kde se jí nikdy nedařilo. vítězka Rogers Cupu z Montrealu 2012 prohrála s o čtyři roky mladší Američankou 6-7 6-3 2-6.

Zatímco Kvitová nehrála necelý půl rok, její přemožitelka Stephensová má za sebou ještě delší pauzu. Po operaci nohy nehrála od loňských olympijských her v Riu de Janeiro až do Wimbledonu. Bývalá světová jedenáctka, které nyní patří 934. místo v žebříčku, absolvuje teprve třetí turnaj po návratu teprve v Torontu se dočkala prvních výher. Před Kvitovou zdolala ve třech setech i Kazašku Putincevovou.

Bývalá světová jedenáctka Stephensová, jež v utkání s Kvitovou využila všechny čtyři brejkboly a dvojnásobnou wimbledonskou vítězku porazila za dvě hodiny a 18 minut, se o postup do čtvrtfinále utká s Angelique Kerberovou (h2h 2-1).

Třiadvacetiletá Španělka Garbiñe Muguruzaová zaznamenala svou premiérovou výhru v Torontu. Do letošního ročníku Rogers Cupu světová čtyřka a wimbledonská vítězka vstoupila skalpem Belgičanky Kirsten Flipkensové, kterou porazila 7-5 6-2.

Agnieszce Radwaňské se po svatbě zatím daří. Dnes potřebovala pouhých 45 minut k tomu, aby porazila jednoznačně 6-0 6-1 Maďarku Timeau Babosovou. O čtvrtfinále, ve kterém v Torontu ještě nikdy nechyběla, si polská tenistka zahraje se svou kamarádkou Dánkou Caroline Wozniackou (h2h 6-10).

CiCi Bellisová si letos podruhé zahrála s hráčkou Top 10 a znovu ji dokázala porazit. V Torontu osmnáctiletá Američanka přehrála 6-4 7-5 světovou osmičku a dvojnásobnou grandslamovou vítězku Rusku Světlanu Kuzněcovovou a postoupila do osmifinále, v němž bude čelit Francouzce Caroline Garciaové.

• WTA PREMIER 5 TORONTO •
Kanada, tv. povrch, 2.735.139 dolarů
středeční výsledky (09. 08. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (1-ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-3 6-3
Šafářová (ČR) - Cibulková (11-SR) 6-2 6-4
Stephensová (USA) - Kvitová (14-ČR) 7-6(4) 3-6 6-2
V. Williamsová (9-USA) - Siniaková (ČR) 7-5 7-5
Halepová (2-Rum.) - Rybáriková (SR) 6-3 6-4
Kerberová (3-Něm.) - Vekičová (Chorv.) 6-4 7-6(5)
Muguruzaová (4-Šp.) - Flipkensová (Belg.) 7-5 6-2
Makarovová (Rus.) - Kontaová (7-Brit.) 5-7 7-6(4) 6-3
Bellisová (USA) - Kuzněcovová (8-Rus.) 6-4 7-5
A. Radwaňská (10-Pol.) - Babosová (Maď.) 6-0 6-1
Ósakaová (Jap.) - Sevastovová (15-Lot.) 6-3 6-4
Bartyová (Austr.) - Vesninová (16-Rus.) 6-3 5-7 6-4
Garciaová (Fr.) - Lepchenková (USA) 6-1 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Šafářová/Strýcová (3-ČR) - Krejčíková/Niculescuová (ČR/Rum.) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

263
Přidat komentář
tommr
měla dneska víc štěstí než rozumu. Po jasně vyhraným prvním setu začala hrát příliš pasívně a vyloženě si koledovala o podobnej malér jake ve Wimbledonu s Rybárikovou ... :(
Reagovat
Torn
No, já doufám, že když bude mít na ruhé straně Agu na Caro, že se vybudí k lepší hře, jak vždycky sama říká, že s lepší hráčkou se ta úroveň hry zvedá nebo jak to kdysi formulovala. :D
Reagovat
tmora
Na chvili jsem si odskocil a konec??? Neprisla mi Osaka zranena.
Reagovat
historik
taky jsem si odskočil, ale ještě jsem stihl zaregistrovat, že si mezi sety trenérovi stěžuje na nějakou bolest a ten jí radil, ať to radši skrečne
Reagovat
Torn
Nezvládla psychicky brejk od Káji :D, po tom TB to byl šok :D
Reagovat
honza333
Ikdyž přes křeč ale na tohle se historie ptát nebude. Rozhodně svoji hru musí zlepšit jestli se bude chtít podívat do dalšího kola.
Reagovat
honza333
skreč
Reagovat
fujtajblick
opatrně s nima
Reagovat
Jabadu
"Panebože, co zase hledáš pod tou postelí?!!"
"Zlato, doma mi můžeš říkat Franto."
:-)
Reagovat
fujtajblick
:-)) :-)
p.s. můj syn se jmenuje Franta
Reagovat
Jabadu
Já ale ne.
:-)
Reagovat
fujtajblick
a nesportovní taktiky..
Reagovat
fujtajblick
.. omlouvám se Naomi
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
:-)
Reagovat
dadaft
nepříjemnost, nic zásadního........
Reagovat
Dobry-den
Ta sice na hráčku desáté stovky absolutně neměla, ale aspoň se snažila. A ne jak tady ten lempl...
Reagovat
historik
Karolína hraje až moc profesorsky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tb zvládla Naomi jako premiantka :-)
Pěkný winnery, ale stačilo!
Reagovat
Torn
Bych tedy neřekl, kdyby hrála tyhle winerry v zápase častěji, asi by byla trochu někde jinde. Ten TB s notnou dávkou štěstí a chyb Karolíny, jí přistál v klíně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak míče na 5:3, 6:3 a 7:4 si uhrála sama. Proti tomu Karolína nemohla udělat nic.
Reagovat
Jabadu
Nějak takhle to vypadalo i s Rybárikovou.
Reagovat
fujtajblick
už máš vytažené činky? obvykle jsou za skříní nebo pod postelí. Myslím, že by se dneska šikly.
P.s tykání mi přijde přirozenější :-)
Reagovat
Jabadu
Mám, ale asi to dnes bude houby platné.
:-)
Reagovat
lars
Rybka hraje jinak nez OSAKA
Reagovat
tommr
přesně tak. Karolína hraje neskutečně připosraně a jestli se nevzpamatuje tak to dopadně špatně ... :(
Reagovat
honza333
Plíšková má asi štěstí na los, protože kdyby si měla zahrát už teď s hráčkou první 16 tak je mimo hru. Těch chyb ze kterých měl být vítězný balon ....
Reagovat
EllNino
Jojo Nasťa v 1. zápase je štěstí na los jako blázen
Reagovat
honza333
v delších výměnách to Kája nezvládá ...
Reagovat
EllNino
jak to souvisí s Nasťou a štěstím na los ?
Reagovat
honza333
jen navazuji na to jak to Plíškový dnes "JDE"
Reagovat
smazaný uživatel
Vrábel je Jan, ne? :-D
Reagovat
vrabejka
Neboj takové hovadiny bych zde nepublikoval.
Reagovat
EllNino
Helikoptéra pěkně otravná ...
Reagovat
blixa
Fricku, tvůj kámoš Novotný, jedlý a chutný. Užij si to, já na to nemám pajšl :D

https://www.youtube.com/watch?v=6a57WCGVEqQ
Reagovat
Haitik
Vika se nejspíš nepředstaví ani v Cincinnati a v ohrožení je i USO.. Objevila se informace, že se soudí s teď už prý bývalým přítelem o péči o dítě..

https://translate.google.co.il/translate?sl=iw&tl=en&js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Farticles%2F0%2C7340%2CL-5001286%2C00.html&edit-text=&act=url
Reagovat
George_Renel
Jestli si přítel nepřečetl diskusi na TP ;-).
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole Toronta ...
Hvězdička (*) znamená, že se hráčka dostala do třetího kola v Torontu ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

------------------------------------
1. Plíšková, Karolína 6855 *
------------------------------------
2. Halep 5905 (-950) *
3. Kerber 5730 (-1125) *
4. Muguruza 5225 (-1630) *
5. Svitolina 4935 (-1920) *
6. Wozniacki 4860 (-1995) *
7. Konta 4665 (-2190)
8. Kuznetsova 4410 (-2445)
9. Williams, Venus 4157 (-2698) *
10. Radwanska, Aga 3985 (-2870) *
11. Cibulková 3580 (-3275)
12. Ostapenko 3495 (-3360)
13. Mladenovic 3155 (-3700)
------------------------------------
14. Kvitová 3090 (-3765)
------------------------------------
15. Williams, Serena 2810 (-4045)
16. Sevastova 2270 (-4585)
17. Keys 2238 (-4617)
18. Vesnina 2180 (-4775)
19. Pavlyuchenkova 2070 (-4785)
20. Vandeweghe 2053 (-4802)
...

Karolína Plíšková si i nadále drží pozici jedničky. V Torontu se bojuje jen o to s jakým náskokem v této pozici půjde do turnaje v Cincinnati ...

Petra Kvitová zůstává i přes nečekané vypadnutí už ve druhém kole na 14.místě a žádná z hráček za ní jí už nemůže předstihnout ...
Reagovat
misa
Vzájemná bilance je 3-1 pro Lucku, výjimečný byl zápas ve čtvrtfinále Wimbledonu 2014, po kterém postoupila Šafářová poprvé do sf. grandslamu. Tehdy šla podávat za stavu 5-3 na zisk prvního setu a dostala se do kritického stavu 0:40. Pak ale Lucka dala pět prvních servisů v řadě, z toho tři esa a set byl její. Krásný výkon tehdy předvedla. Dnes by proti Rusce potřebovala zahrát podobně ... nebo jako včera set a půl proti Cibulkové, protože soupeřka je formě a má hezkou sérii výher.
Reagovat
EllNino
Uvidíme ... Lucka na ni celkem umí :) Ale Ekaterina je teď, jak říkáš, ve formě, zase už by mohla mít dost, včera se zdržela na kurtu celkem dlouho, uvidíme, má teď pěkný skalpy a věří si, ale Lucka nemá důvod věřit ve vlastní hru, ktrá je tu velmi solidní, myslím, že los je sice těžký, ale hratelný, a bylo by fajn toho využít, protože i další kola jsou hratelná :) ...

Doufám, že to Lucka dneska dát, už jen proto, qby Ekaterinu konečně někdo porazil :D ....
Reagovat
sprchon
*má důvod věřit
nebo *nemá důvod nevěřit
Reagovat
misa
Byl bych raději, kdyby hrála s Kontou, která je v desítce, takže by Lucka mohla hrát úplně uvolněná, bez nějakých přehnaných očekávání.
Reagovat
Torn
Doufám, že Wozni porazí Agu, i když bych to přál radši té pinkalce, jenže pak by Kája asi patrně v Torontu skončila....Karolína by radši hrála s třema Serenama najendou, než s jednou Radwanskou :D.
Reagovat
EllNino
Kája už porazila Naomi ?
Reagovat
Torn
To ne, ale tak než ten zápas začne, tak mohu ve volné chvilce přemýšlet dopředu, ne? :D
Reagovat
EllNino
jasan :D ... taky si přeju Caro pro Káju ... každopádně je to hodně těžký čtvrtfinále, ť už bude hrát s Caro nebo s Agou :)
Reagovat
tommr
já budu přát postup Radwanský. Karolína už jednou Agu taky musí porazit a ted je k tomu ideální příležitost ... :)
Reagovat
lars
neni to idealni prilezitost
Reagovat
EllNino
nemyslím si, Aga tu má formu
Reagovat
sprchon
Vždycky je těžký potvrdit roli favoritky. 934. hráčka neměla co ztratit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sloane je bývalá hráčka Top 20, takže žádná outsiderka. U ní může být nevýhoda jedině nerozehranost...
Reagovat
sprchon
Tak přece se někdo chytil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když tam nedáš smajla, tak to vypadá všelijak... :D
Reagovat
EllNino
zrovna sprchoň tohle určitě vážně nemyslel ...:)
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, nejlíp vyzní i ta největší kravina vyřčená s maximálně vážnou tváří... ;-)
Reagovat
sprchon
Jo, na to mám prej talent... Byl by ze mě dobrej hráč pokeru. ;)
Reagovat
blixa
No vidíš místopředsedo, trénuj, zbohatneš ;-) :D
Reagovat
sprchon
Si nějak odporuješ, předsedo... Všem tu věčně vtloukáš do hlavy, ať nesázejí. :D
Reagovat
blixa
Šak taky poker není sázení !
Reagovat
sprchon
A co to teda je?
Reagovat
blixa
Karetní hra ;-)
Reagovat
blixa
Možná i umění ... :D
Reagovat
sprchon
Ale sází se tam. Stejně tak můžu říct, že sázení na tipáči je hra a někdy umění. :D
Reagovat
blixa
Já beru sázení jako něco, co nemůžeš přímo ovlivnit. Tady můžeš.
Reagovat
slacker
cinkle karty, trumfy v rukavu. ale davaji to na sportovnim kanalu tak to asi bude sport :_D
Reagovat
sprchon
Právě proto jsem ho tam nedával. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta kvitova je slaba skoda uz to pujde z kopce!
Reagovat
LukasH
Těžko říct, jak to s Petrou bude. Kdyby se jednalo o "normální" hráčku, řekl bych, že není možný, aby po takový pauze hrála na svojí úrovni. Ale tohle je Petra, prostě. U ní bylo většinou jedno, jestli hrála/nehrála, trénovala/netrénovala...i když na konci minulýho roku, než se stal ten incident, tak se opravdu zdála konzistentnější a odhodlaná "nemít" tyhle výpadky.
Je fakt brzy na hodnocení. S Vaňkem sotva začali a zbytek letošní sezóny se fakt po tom, co se stalo, dá brát jako bonus.
Reagovat
EllNino
přesně ... pořád je to takový testovací, navíc na severoamerických turnajích nikdy moc neuhrála, bych z toho nedělal moc vědu :) ... třeba se chytne v Asii, kterou má moc ráda, nebo se chytne třeba na nějkým turnaji v hale na konci roku, nebo se chytne až v lednu, nebo vůbec, můžem jen spekulovat :) ... já jsem rád za kždej její zápas, kterej uvidím, protože vážně hrozilo, že už neuvidím žádný
Reagovat
VlS
Petra se může chytit kdykoliv a kdekoliv a zrovna tak vypadnout ne v druhým, ale už v prvním kole. Vnímejme ji jaká je a ne z ní chvíli dělat titánku a chvíli blbku, která netrefí na kurt. Její nekonzistence byla, je a nejspíš bude v její hlavě, ne v ruce.
Reagovat
Lunej..
Tak mas konecne odblokly ucet?:)
Reagovat
EllNino
Petra, pokud hrála letos na daném turnaji na centru, tak vyhrála, pokud jí dali hrát na jáný kurt, tak prohrála, a vždycky proti Američance :) Zvláštní ...

Bohužel no, není to pořád ono ... a asi ještě pár měíců nebude, ale já to beru :) Navíc, v USA se jí nedařilo tak nějak nikdy, natož v Torontu, ale tak nebudu ji obhajovat, prostě hraj a ono si to zase někde sedne, věřím tomu :) třeba v New Havenu :)
Reagovat
EllNino
*jiný kurt
Reagovat
sprchon
A vždycky 2. zápas na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Bellis hrála na centru...
Reagovat
EllNino
jojo, protože se tam jinde žádný singl ani nehrál, pravda :) v tom případě jsem napsal blbost :D
Reagovat
vrabejka
No je důležité si uvědomit že Petra už jiná nebude a tak to musíme brát. Překvapi nás několika tituly, kdy to od ní opravdu nebudeme čekat.
A zklame ve většině turnajů kdy kvůli svým chybám vyletí proti slabým soupeřkám.
Po její životní sezoně 2011 jsem vážně myslel, že je to jasná nástupkyně Sereny. Bohužel nikdy nedokázala na 100% naplnit svůj potenciál a neustála to. Snad to Kája zvládne líp.
Reagovat
EllNino
Kája bude muset ještě hodně zabrat, aby vůbec Petru dohnala :D
Reagovat
LukasH
Karolína je úplně jinej typ hráčky. Škrábala se nahoru pěkně postupně :-)
Pro Petru je škoda, že se tou světovou jedničkou nikdy nestala, když měla jako dvojka víc bodů než má teď Karolína. Páč by jí to s těma Wimblama dalo ještě úplně jinou pozici.
Reagovat
vrabejka
Angie super. Vítězství ve dvou setech proti rozjeté Vekič se rozhodne počítají. Už nebude pod takovým tlakem když nemůže být no.1 tak snad se to zlepší.
Reagovat
Krisboy
Ach jo...Kvítí nějak odkvétá. Ale Lucka a Královna Kája I. super!!!
Reagovat
dunphy
Psychicky nemocný iqe už trollí i na facebooku WTA. Jen je to těžko poznatelné, protože se neuráčel naučit se zrovna dobře anglicky.
Reagovat
gigin
Petra Sloane jasně přehrávala.

Opět se potvrzuje, že Američanky jsou doma tlačený. Rozhodující byla chvíle, kdy Petře za stavu 1:1 rozhodčí upřeli dvě jasný esa na gamebol, místo toho přišla sporná dvojchyba a BB Američanky. Korunovaný to bylo za stavu 4:2 a 30:30, kdy byl lajnovej tak nadrženej, že aut zahlásil ještě dřív než míček vůbec dopadl na zem. Že se Sloane na BB jasně vyhodila a rozhodčí mlčel, to tu komedii jenom dokresluje.
Reagovat
gigin
Jo už to tu je :))))
Reagovat
dunphy
Ještě prý, že Američanky jsou doma tlačený.

...tady někdo celkem neovládá zeměpis :D
Reagovat
slacker
douc se sam, vsak Kanada je v Americe :-d
Reagovat
dunphy
Haha
Reagovat
VlS
A víte, že Kanaďani amíky zrovna 2x nemusej?
Reagovat
slacker
a kdo amiky vlastne muze?
Reagovat
VlS
Já třeba jo
Reagovat
vibbi
No ale on zrovna popsal pripady, kdy Petru fakt poskodili. Jinak souhlas, rozhodci bych neresila.
Reagovat
Frick
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20770104_1416517401717982_60060013266972404_n.jpg?oh=f9cbe9faa9887d3fd405cb1188ad2c67&oe=5A2E28CF
Reagovat
Dobry-den
Opět se potvrzuje, že Američanky jsou doma tlačený. Rozhodující byla chvíle, kdy Petře za stavu 1:1 rozhodčí upřeli dvě jasný esa na gamebol, místo toho přišla sporná dvojchyba a BB Američanky. Korunovaný to bylo za stavu 4:2 a 30:30, kdy byl lajnovej tak nadrženej, že aut zahlásil ještě dřív než míček vůbec dopadl na zem. Že se Sloane na BB jasně vyhodila a rozhodčí mlčel, to tu komedii jenom dokresluje.
Reagovat
Frick
Mi posílí sebevědomí - člověk si může hned říct, že jsou i větší magoři, než je on sám. Fandina, Brixner, Iqe, Kvitovka, FulnekUltras, tommr, Monty25, blixa a dozajista spousty dalších.

vlastně normální jsem tu asi jenom já. To je naprostá a nezpochybnitelná pravda jako.
Reagovat
smazaný uživatel
Frick je hlavně HULVÁT podporovaný redakcí.
Reagovat
Frick
Tak bohužel - pokračování trendu, že buď Katka vyhraje turnaj nebo na něm získá méně než 70 bodů. Samozřejmě - soupeřka byla těžká a legendární. Na druhou stranu - pokud se Katka chce dostat vzhůru, bude muset nacházet recept i na tyto soupeřky. Vlastně ona už to dokáže, avšak jen na menších turnajích.
Reagovat
tommr
dneska to bylo opět smutný představení. Petra ničím nepřipomínala elitní hráčku z dřívějška - měla slabej servis, doslova tragickej return, ve výměnách dělala kvanta chyb a nepředvedla praktický žádný winnery, kterýma dříve svoje chyby aspoň částečně vynahrazovala. Cesta k návratu na výsluní bude ještě hodně dlouhá a není vůbec jistý, že se tam Petra ještě někdy vyškrábe ... :(
Reagovat
vibbi
Co ty jsi za cloveka...
Nebyl to spatny zapas, velmi tesny, Sloane hrala velmi nadstandardne a holt to odnesla Petra.
Petra nehrala modem konec 16 ci Wimbledony 11, 14, ale ta doba zas prijde. Hrala dobre.
Reagovat
historik
nevím no, vstal jsem teda až na třetí set a že by Petra hrála nějak dobře, to se teda říct nedá. Při poradě s Vaňkem, který ji povzbuzoval, na mě působila, že tomu vůbec nevěří. Sloane hrála docela dobře, na to že se vrací, a určitě líp, než třeba minulý týden ve Washingtonu proti Halep. Ale určitě byla k poražení. Jenže v klíčových momentech to Petra zkazila, nijak zázračný servis poslala do sítě apod. Já vím, že se to spustě lidem nebude líbit, ano všichni chápou, že se vrací, ale ve srovnání s hráčkami v podobné pozici, (Rybáriková, Sloane) Petra vůbec není v kondici. Na té mohla a měla během té pauzy pracovat víc. Když už se jí tohle stalo, tak byla příležitost posunout se v oblasti, ve která na tom není nejlíp.
Reagovat
smazaný uživatel
Smutný? = Celkem pohledný, bojovný zápas.
Skoro žádný winnery? = Dvakrát víc winnerů než UE potěšilo.
Cesta k návratu na výsluní bude ještě hodně dlouhá. = Taky přeju Sloane brzký návrat na výsluní. Hlavně ať porazí Kerberovou.
:-D
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
slacker
Dvakrát víc winnerů než UE -kecy v kleci aneb verit slepe "autoritam" ktery odvadeji praci (stat W/UE) na hov-no se nema.
Reagovat
Frick
Nehrozí zas to příšerné derby ve ČF.

A jak jsem říkal, já Lucce zítra věřim. Až se skoro bojim, zda ta důvěra není příliš velká.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnané utkání (99:100), ve kterém převažovaly winery (35:19), UE (12:3).
Sloane získávaly ty důležitější body a Petra ty důležité zase ztrácela (u sítě v tb a dvojchyby při prvním ztraceném servisu ve 3. setu).
Celkově pohledné bojovné utkání. Pocitově jsem myslel, že UE je víc :-)
Sloane přeju, ať se brzy vrátí do top 30.
Reagovat
tommr
ty statistiky jsou naprostá fraška. Jsem si naprosto jistej, že v každým ze tří setů udělala Petra víc než 20 UE. Vždyt tam byly v každým setu hry kdy Petra vyházela kompletně všechny returny ...
Reagovat
aligo
No tak když to říkáte vy, óó naše svatosti, tak to asi bude pravda no, ti lidé kteří se tím živí tomu konec konců vlastně vůbec nerozumí...
Reagovat
sprchon
Tak zkaženej return se bere spíš jako FE, ne?
Reagovat
bIbec
já myslím, že jak kde. Někdo je na ty UE přísnější, někdo ne. Někde i započítávají esa jako winnery a dvojchyby jako nevynucené chyby (v Torontu určitě ne). Takže ta statistika není 2x vypovídající. Člověk ten zápas musí tak nějak vidět a udělat si obrázek sám. Já se probudil na poslední game, takže jako fakt nevím, co bych k tomu řekl :-)
Reagovat
sprchon
To jo, to je samozřejmě nejlepší. :)
Ale připadá mi, jestli nějak nezvolnili v tom počítání. Protože už během trávy byla ve většině zápasů u obou hráček výrazná převaha W nad UE, že jsem se fakt někdy divil... Zase jsem si říkal, že na tý trávě se prostě hraje hezkej tenis, tak že to tak asi je. :D
Reagovat
dunphy
Ty statistiky jsou určitě špatně. WTA je v jejich vedení, stejně jako v jiné spoustě věcí, totálně k smíchu.
Reagovat
dunphy
https://twitter.com/FortyDeuceTwits/status/895458285532229632?s=09
Reagovat
sprchon
Ale tohle je dinvý, no... I když jsem to neviděl, tak nevěřím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. Takže to nebylo pocitově :-)
I u Sloane mi přišlo těch UE víc. Ale celkově se mi utkání líbilo.
Reagovat
Pavlis
Za pozitivum považuji fakt, že si dnes nesundala čelenku. A asi prohrála s nejníže postavenou hráčkou kariéry. Rozhodly Petřiny dvě totální chyby do odkrytého kurtu, jak byla u sítě.
Reagovat
Bloody13
Zase, zase a zase. Všechny 4 prohry s Američankama a vždycky hned ve druhym zápase.
Reagovat
Bloody13
Je ale fakt, že s touhle "politikou" všech 5 turnajů v řadě v pohodě stihne :)
Reagovat
tommr
proti Američankám by Petra ani nemusela nastupovat a aspoň by ušetřila síly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
100% v proměňování brejkbolů...
Reagovat
slacker
Kvitova 0% v odvraceni breakpointu
Reagovat
Bloody13
Paráda. Jak Petře nevyšel první set, kde Sloane nedělala chyby, ve druhym se to úplně otočilo. Petra srovnala mířidla, Sloane je naopak trochu rozhodila a třetí set by tak mohl bejt zajímavej.
Reagovat
Pavlis
Jde se do třetího dějství. Petře musí jet servis, jinak je zle.
Reagovat
tommr
a neměla by se tolik vyhazovat na returnu. Tři z jejích čtyř returnů končí v síti nebo v autu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Musí víc pinkat přes síť. Ta výměna, která šla 22x přes síť, byla luxusní :-)
Reagovat
tommr
je na nejlepší cestě opět prohrát další zápas s Američankou. Co všechno Petra dneska dokáže zkazit je až neuvěřitelný ... :(
Reagovat
Pavlis
Blbý, no. Sloane v TB začla hrát líp. Petra si to ale zkazila tím nepodařeným úderem u sítě. Ta série s Američankami je fakt síla. obě několik měsíců nehrály a žebříčkový postavení nevypovídá o ničem.
Reagovat
Frick
USTA na Petru něco ví....
Reagovat
Fandina
Peta se Sloane na place a na O2 TV. Petruško pojď!!!
Reagovat
Frick
To je pro Lucku slušný los. Od úterka už osmej zápas pro Rusku. Navíc proti Kontě byl bezpochyby celkem těžkej.

Bych Lucce fakt jakože věřil.
Reagovat
Fandina
Tak teď hrály proti sobě deblíka vždycky stejně oblečené partnerky, to se tedy povedlo - Nike porazilo Adidas v STB :-)).
Reagovat
vrabejka
Na Magdu jsem hodně zvědavý. Snad Halep překvapí a pomůže Karolíně.
Reagovat
Torn
Zatím je to dost zvláštní souboj...Simona do toho nějak pálí, Rybka jí ti všechno vrací....často 3 stejné údery po sobě....jako čekal bych to trochu jinak. :D
Reagovat
tommr
se na kurt od 1 hodiny podle původního časovýho plánu nedostane, protože se Makarova nečekaně vzchopila. Doufám, že to zdržení nebude delší než 1 hodinu a že Petra nebude při zápase na kurtu usínat ... :(
Reagovat
misa
První krok se povedl, Lucka může být dnes velmi spokojená.
Reagovat
tommr
Lucka dneska stáhla 80 bodů z náskoku BMS. Stále jí ale na první místo ještě chybí 280 bodů takže úkol zní: postoupit do finále ... :)
Reagovat
misa
64. místo v race není tak špatné, s tím se dá ještě něco vzhledem k TM udělat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karsten Warholm
Phyllis Francis
Parádní příběhy, ale zítra bez překvapení, prosím :-)
Reagovat
vrabejka
Niekerk klidně může prohrát což by překvapení bylo. Ale program 7 dne je nabitý. Snad bude vrcholem zlatý hattrick Zuzky :)
Reagovat
blixa
Proč překvapení ? Zvládnout čtvrtku a dvoustovku je spíš rovno zázraku. Michel Johnson to sice dokázal, ale to byl Michael Johnson.
Reagovat
vrabejka
Jako jo ale ta konkurence není zase taková. Gatlin, Bolt nenastoupili, Blake skončil v semifinále. Budu hodně překvapený pokud Wade nezíská zlatý double.
Reagovat
dunphy
Už jsi to aspoň napsal do svého úžasného projektu?
Reagovat
kada.tom
Venus super!! :-)
Reagovat
d@ve
Báro, pls, teď je potřeba tu Lucku podržet! Hraje se o hodně! :)
Reagovat
tommr
a který Báře ten vzkaz adresuješ? :)
Reagovat
Fandina
:-)) oběma?
Reagovat
d@ve
Té, která bude loajálnější.. :D
Reagovat
d@ve
Super! Zatím se daří.. :)
Reagovat
misa
Druhý set se komplikuje, ale Bára s Luckou ztrácejí pořád jen jeden brejk.
Reagovat
d@ve
A už to naštěstí holky srovnaly. ;)
Reagovat
misa
6-2 je slušný start
Reagovat
d@ve
6:2, 6:4. Povedlo se. :)
Reagovat
Fandina
Šafi s Bárou proti Báře se Niculeskublesku na place. Pojď Šafi pro namber wan!!
Reagovat
Fandina
A už jsou i v MD na O2. Šafinko pojď!!
Reagovat
VlS
Co to je namber wan? To je nějaký auto?
Reagovat
Fandina
Neznáš nomber wan? Tak to se ještě musíš hodně učit.
Reagovat
blixa
Taky neznám. Prozraď. "Nomber" by mohl být překlep a "number", tedy číslo, ale "wan" ? To je adjective ve významu bledý, sinalý, mdlý, unavený, vyčerpaný, tak teda fakt nevím.
Reagovat
Fandina
Nemůžeš všechno znát!!!
Reagovat
Torn
Fandina to chtěla napsat tak, jak se to čte, jenže správně by to mělo být nambr van :D, ne nějaké nomber wan, to je možná nějaké její zaklínadlo, podobně jako Berďulka, Štěpulka, Fifinka, Myšpulka atd..
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, Fifinku ani Myšpulku neznám ...
Reagovat
Torn
:D:D
Reagovat
blixa
Nemůžu.
Reagovat
a.magerova
http://jpeg.cz/obrazek/g7Si
Reagovat
blixa
Nemůžu.
Reagovat
a.magerova
http://members.marticonet.sk/jkuba/images/Lenin_Ucitsa.jpg
Reagovat
blixa
Nemůžu.
Reagovat
Fandina
Tak vidíš DDD:
Reagovat
a.magerova
http://www.pobavime.cz/wp-content/uploads/ucte-se.jpg
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
EllNino
Pěkný zápas, hodně dobrých výměn, skvělá na síti, vyběhané míče, ale někdy bohužel příliš zbrklé, uspěchané, bez nápadu ... Venus je prostě neuvěřitelná, zkušenost, která z ní čiší, čiší snad jen ze Sereny, Marie ...

Nevadí, 6 vyhraných zápasů zasebou, ne jednoduchých, potěšilo mě množství es, ale stejně je ten servis furt největší slabina, která ji sráží a asi srážet bude ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
lépe bych to nenapsal :)
Reagovat
historik
jj, potřebuje víc vyzrát, aby tyhle "harcovnice" dokázala porážet. Snad k tomu tenhle zápas taky částečně poslouží
Reagovat
VlS
Myslím, že 5:7;5:7 je hóóódně důstojnej výsledek.
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Katka hrála některé míče super, ale Venus si to pohlídala a nakonec to v pohodě dohrála. Jinak Katku jsem dlouho neviděla a dneska se mi hodně líbila. Tak doufám, že na méně zkušenou hráčku její hra bude platit a bude hrát tak útočně jako dneska. Na Venus to nestačilo.
Reagovat
d@ve
Tak nic Katko, snaha se cení..
A možná, že třeba budeš nominovaná do soutěže o "úder měsíce". ;)
Reagovat
marcel19752
ne ne siniaková musí dozrát míčky,která měla hrát uspěchává a míčky,které mělý být winnery vyházela. To hlavní,ikdyž Katka trefí 1 podání tak to není žádná hrozba na rozdíl od Wiliams,která si vždycky může několika body hned s podání
Reagovat
Dobry-den
To jsou mi ale novinky.
Reagovat
historik
ano, jak píšete. Ale s tím podáním...nevím, jsem spíš pesimista, že by ho dokázala vylepšit tak, jak by to potřebovalo
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ještě je tam co zlepšovat, ale líbí se mi její bojovnost a jak moc chce, tak snad přijdou další skvělé výsledky jako v Shenzhenu a Bastadu :) dnes to byl dobrý zápas z obou stran, Venus si to prostě vyválčila servisem
Reagovat
Dobry-den
Skóre je milosrdné, mělo by to být tak 6:2 6:3
Reagovat
Jabadu
Teď se bohužel ukázalo, na co Katka má.
Já to píšu nerad ...
Reagovat
EllNino
Bože, přímo na Venus, celej kurt volnej
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to byla asi nejhorší chyba, kterou Katka dnes udělala, nejspíše ji bude stát zápas. jednou to asi přijít muselo, Katka bojovala o svůj servis, Venus si ho držela v pohodě.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak pojď, Katko! dej tam brejk! ;)
Reagovat
Frick
S Venus je to těžký, když má takřka zabijácký údery.
Reagovat
Frick
resp. doslova
Reagovat
Fandina
Fricku, jednou si napsal, že Katka má na hlavě a použil si nějaké slovo, nevíš co to bylo za slovo, vzhledem k jejím kudrnatým vláskům?
Reagovat
Fandina
Katku jsem dlouho neviděla, ale sedmý game ve druhém setu s Venus, to byla od ní jízda, sebevědomá, útočná. Tak doufám, že v tom bude pokračovat.
Reagovat
honza333
jenže bez 1 podání to nepůjde :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno podání vem čert, ale to první by měla zlepšit.
Reagovat
historik
Ano, to určitě, jestli chce proniknout výš a podávat stabilnější výsledky. Speciáně v posledních gemech se vždycky na svoje tak nadře a Venus je za chvilku hotová.
Reagovat
Fandina
Dneska je tu koukám pravopisný kroužek ... úsměv.
Reagovat
historik
nejdřív 40:00 a pak odvrácené 4 BB!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
dokonce pět :)))
Reagovat
historik
no to byl takovej gem, že jsem se v tom sám ztrácel:-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak tohle byl hodně vybojovanej game, na brejkboly fenomenální odpověď :)
Reagovat
tommr
ale k těm BP vůbec nemělo dojít ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to je pravda, Katka si to SAMA zbytečně zkomplikovala hloupými chybami
Reagovat
Jabadu
Hloupýmí. Mno, její údery opravdu nejsou moc stylové, ale ona má svůj vlastní styl.
Kolikrát si říkám: vždyť se k tomu staví jak ... ale ona to trefí!
Je prostě jiná.
:-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to jo, nemá zrovna standardní údery :))) ale přišlo mi, že ty údery zbytečně uspěchala
Reagovat
dunphy
Výborně Aga! Tak snad jí to vydrží a porazí i Woz, to už bude velký oříšek.
Jinak Babos opravdu chudák naprosto tragická. Nikdy není příjemné vidět hráče v takové krizi.
Reagovat
kada.tom
Aga se asi zbláznila :-D
V prvním zápase drtička, dneska to samé :-)
Wow!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
vypadá to, že se zase dostává do formy :) koukám, že proti CoCo měla dokonce víc es :D a dneska to byl teda uragán :)))
Reagovat
d@ve
...no, tak to je ctižádostivý žák, ona sice někdy taková ta samostatná orientace v problémech je slabší, ale tou snaživostí - nesmírnou- ona si to zajistí, takže postoupí.. :)
Reagovat
kada.tom
Venus skvěle!
Poraž Rusku.
Reagovat
dunphy
Jak se někdo za tak strašně hloupá prohlášení může nestydět? :D
Reagovat
blixa
Stačí vrozená demence ;-)
Reagovat
EllNino
ty už hejtíš i Katku ?
Reagovat
kada.tom
to, že jí nemám v oblibě se tu všeobecně ví ...
Reagovat
dunphy
Co ze sebe děláš takovou celebritu? Ty jsi maximálně sereblita.
Reagovat
EllNino
moc ne ...nikdy jsem si nevšiml
Reagovat
kada.tom
ale no tak, vždycky když tady o ní monty básnil, tak jsem se k tomu vyjadřoval ... pravda, teď si našel Bellisovou
Reagovat
EllNino
tu taky nemusíš ? vždyť máš rád vše americké jsi tu psal
Reagovat
PetaM
Když tomu fandí Monty, je těžké to mít rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když to hejtuje Kadlec, tak je naopak snadné to mít rád... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však má, jednou tu ale skoro oslavoval vyřazení Vandeweghe, myslím že na RG a pozor... Slovenkou Rybárikovou! :D Na Wimbledonu se to ale vrátilo zpět k obvyklému hejtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď? CiCi fandím od prvního dne její profesionální kariéry...
Reagovat
vrabejka
Vždyť nehraje s Alexandrovou
Reagovat
historik
Těmito komentáři jen ukazujete svou malost. Že vám nevadí se tady takto ztrapňovat!?
Reagovat
Frick
...že už si to Lucka nemůže započítat jako triumf nad hráčkou TOP TEN.

Na druhou stranu je fakt, že bez těch tří výher nad Cibulí by neměla letos ani jednu výhru nad hráčkou TOP 20. Darya a Coco byly těsně pod ní.
Reagovat
Dobry-den
v celé své labilní kráse :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
klobouk dolů, co na brejkbol na 5-5 vyběhala a vrátila :D :)
Reagovat
Nancy_z
Parádní výměna!
Reagovat
Torn
Katka fenomenální. :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
moc dlouho to nevydrželo :( snad bude brejk a pak vyhraje TB, Venus mám taky rád, ale přeju více Katce :)
Reagovat
d@ve
Skvělá výměna! Škoda jen, že ten brejk Katka vzápětí nepotvrdila.. :(
Reagovat
Ondřej.Jirásek
je to škoda, ale Katka se určitě nevzdá :) jinak ty její prohozy jsou parádní, Venus ale bohužel na ně vždy výborným volejem odpoví
Reagovat
EllNino
Katka má fakt mety, to je neskutečný :D
Reagovat
vrabejka
Kája :)
Reagovat
Jabadu
Fyzicky vypadá fantasticky a ve formě.
Dlouhé nohy nejsou na krátké sprinty asi nejlepší výbava, ale právě tato stavba těla jí zase umožňuje jiné úhly při servisu.
Nedává nějaké extra pecky (kolem 185 km/h), ale ty úhly ... ty úhly!
A u druhého podání se vůbec nebojí.
Asi ji to někdo poradil.
:-)
Reagovat
Nancy_z
Vypadá opravdu skvěle a sebevědomě. Začínám věřit, že v pozici jedničky se od ní dočkáme velkých věcí.
Reagovat
tommr
jj málokterá hráčka by zvládla tak psychicky náročnej zápas s tak těžkou soupeřkou tak suverénně ... :)
Reagovat
Jabadu
Píšeme to tady od jejích 23 let - je Vyvolená.
Reagovat
Torn
Jj, i včera na tom deblu vypadala, že jí ta jednička svědčí. :D Možná jí Hrdlička dává za num. 1 speciální "kúry". :D
Reagovat
Jabadu
Já nechci spekulovat, ale Michal (jako takový typ Hugha Jackmana) může mít na ženu magický vliv.
Nicol Kidman kdysi o tomto herci prohlásila, že když vstoupí do místnosti, ženám se tají dech, zvyšuje puls ... plus další k tomu patřící záležitosti.
:-)
Reagovat
Torn
Tak to at Káju ani nezkouší opustit! :D
Reagovat
Jabadu
Mimochodem, viděls někdy manželku Hugha Jackmana?
Má zvláštní vkus. Na druhou stranu je to matka jeho dětí.
Tak to ma byt, tak je to spravne.
Reagovat
Torn
Viděl a taky se všude spekulovalo o jeho náklonosti k ženám a mužům, že údajně je to všechno fraška, protože by nedostával takové role, zda je to pravda, ví jen Hugh. :D
Reagovat
Jabadu
Homosexuála už hrál. A asi dost dobře.
Kdyby ... to by byla pro moji maminku smrt.
Vydýchala Jeana Maraise, Vlastimila Harapese, Richarda Chamberlaina, ale tohle ... to by byl konec.
Reagovat
EllNino
No Katko, s timhle podáním budeš ráda za každý uhraný gem ...
Reagovat
tommr
Katka tě vyslyšela a nasázela tam pár es ... :)
Reagovat
EllNino
pěkný :) snad to vydrží, 2 čistý hry
Reagovat
dadaft
když šla Ash za stavu 3:4 ve třetím podávat proti klesajícímu slunci, měl jsem trochu obavy,,,,,,,,,,,,, ve skutečnosti to byl ovšem naopak začátek konce Vesniny, která už si neškrtla.

gratulace k dalšímu skvělému skalpu, letos to Ash šlape více méně skvěle,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
pěkně Ash ...:) dělá mi radost holka :)
Reagovat
Torn
No Vesnina není zrovna echt hráčka....v TOP20 je díky tomu ustřelku v IW. :D
Reagovat
EllNino
Semifinále Wibledonu nic ?
Reagovat
Torn
Tak to SF snad ani nepočítám...ten ubohej výsledek se Serenou. Jako to bys takhle mohl hledat zázraky u všech. Jako dostat se jednou do SF GS z tebe ještě nedělá kvalitní hráčku. Navíc je to už víc než rok stará záležitost, letos má špatnou bilanci, kdyby tam neměla to IW, tak je to vážně bída. Já proti Vesnině nic nemám, ale letos to není moc hráčka TOP20, když nepočítám IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný zázrak. Um, píle, pohoda a sešlo se jí to.
Ve čtyřhře patří do top 10 dlouhodobě, má tituly ze všech GS, z olympiády, z TM. A loňská sezona se jí vydařila i v singlu (kromě W i Charleston).
Reagovat
EllNino
prostě je to hráčka top 20, když tam je, at se ti to líbí nebo ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas. Obě soustředěné. Brejkbolů nebylo moc, ale kromě jednoho ve 2. setu je holky proměnily.
A Ash poskočila do top 50 :-)
Reagovat
EllNino
Karolína hrála tak nějak to, co potřebovala, nešel teda vůbec servis, ale Nasťa měla ještě horší bilanci, takže měla Kája velmi dobrá čísla na returnu ... je velmi těžké hrát první zápas po tak dlouhé době a hned proti hráčce z dvacítky, ale naštěstí to Kája ustála, ikdyž její servis opravdu potřebuje zlepšit, Nasta ten druhý dosti trestala ... pěkné zákroky na síti občas, úhly, a tak celkově takový profesorský tenis, jako včera v deblu, mám z toho docela dobrý pocit ...ve 3. kole čekám Osaku, pokud se teda Sevastova nějak nezlepší od 1. kola ...to bude dost podobný, hodně ostrý duel, ve druhém případě pinkaná, na které si už 2x vylámala zuby ...uvidíme :)

Lucka hrála do stavu 6:2 3:0 skvěle, return, servis, úhly, štěstí stálo, několik kiksů a bylo to rychle 3:0 ve druhém ... pak se to zadrhlo a Domi se rozehrála, Lucka zatuhla a přestala švihat a bylo zle ... 4:4 naštěstí Dominika těžce nezvládla ... a pak tedy při dopodávání také trochu pomohla ... ve výsledky ale super postup a herní projev po pauze více než dobrý ... Lucka letos na betonu celkem válí :) Chtělo by to přidat ještě pár kol, los je příznivý :) ....

Pěkné, jen tak dál, snad to dneska ještě vylepší zápasy ČR - USA :)
Reagovat
Torn
Jj, vidím to podobně. Každopádně mi příjde, že Karolína to měla trochu na háku, ani si nedělala hlavu z toho brejku v první setu a tak nějak si myslím, že asi zapůsobilo hodně faktorů, které byly hlavně ve prospěch Káji.
Reagovat
EllNino
Kája to chtěla mít hlavně zasebou, protože věděla, že to nebude lehký ... :) a myslím, že splnila tak nějak to, co měla, hladkou dvousetovou výhru
Reagovat
Nola
Dominika ma uz z Lucky riadny komplex
Reagovat
tommr
doufám, že do zápasu s Karolínou postoupí Osaka. Hra Sevastovový Karolíně vůbec nesedí ...
Reagovat
SubOptikT
Karolína teda nic moc. Naštěstí Nasťa to nemá v hlavě úplně v pořádku, tak to vyšlo docela easy ...
Reagovat
tommr
Pavlyuchenková má hlavně z Karolíny už docela komplex ... :)
Reagovat
historik
jj jako ona nakládá Cornet, tak Kája umí na ni
Reagovat
Jabadu
"Poznal jsem tě, Jasná ...!"
:-)
Reagovat
Frick
Asi nemusim psát, jakému zápasu jsem dal přednost. Škoda, že si Lucka nedokázala náskok dvou brejků podržet, ale co si budem namlouvat, asi se úplně nemohlo čekat, že celý zápas bude hrát Lucka výborně a Cibuľa špatně. Ta ale přesto nakonec pomohla za stavu 4:4 několika dosti stupidními chybami. A ještě že tak - stavu *4:5 bych se celkam bál.
Reagovat
Jabadu
Jak se to vyjadřuješ o vítězce Turnaje mistryň, holomku!!
:-)
Reagovat
Torn
Cibule mi příjde v poslední době, že nemá vůbec sebevědomí...stala se zní taková jarní cibulka...možná i jen jarní. :D
Reagovat
Nancy_z
Výhry ve dvou setech se počítaj :-)
Reagovat
tommr
zajímavý je, že oba zápasy se překrývaly nejen časově, ale měly i prakticky totožný průběh a hlavně konečný výsledek ... :)
Reagovat
Nancy_z
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist