Třiapadesátiletý muž vyhrožoval Kvitové, případ řeší policie

11. 7. 2014, 12:43
Aktuality 279
Třiapadesátiletý muž telefonicky vyhrožoval násilím čerstvé wimbledonské vítězce Petře Kvitové. Jak dnes napsal server iDnes.cz, policie ho podezřívá z nebezpečného vyhrožování, za což může jít do vězení na tři roky. Mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková pouze uvedla, že pachatel vyhrožoval veřejně známé osobě.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Muž čtvrté tenistce světa telefonoval ve čtvrtek dopoledne. "Tehdy ještě jako anonym sportovkyni vulgárně nadával, vyhrožoval jí újmou na zdraví i životě," řekla mluvčí.

Kvitová se obrátila na policii a ta po několika hodinách zadržela muže z jiného kraje. "I v těchto hodinách pokračují úkony trestního řízení. Novojičínští policisté spolupracují s kolegy z dalšího kraje," uvedla mluvčí.

V posledních dnech se na Facebooku objevil názor, že Kvitová by měla přijít o občanství, když žije kvůli výhodnějším daňovým zákonům v Monaku. Sdílel ho například i poslanec Stanislav Huml (za ČSSD), připomněl iDnes.cz.

pva, ČTK

Komentáře

279
Přidat komentář
VlS
http://www.tennis.com/pro-game/2014/07/kvitova-criticized-politician-moving-monaco/52099/#.U8E_Z2IaySM
Reagovat
misa
Čeští politici nic jiného než ostudu dělat neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Someone needs to let the politician know that Communism ended more than 2 decades ago for a reason. Petra is not defecting, she is just exercising her right to freedoms granted by her country.

Předvedl se ten náš ´politik´.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vec, ktera znicila CR... V historii za poslednich 100 let vidim jednu postavu, schopnou, ktera tohle dokazala u nas Cechu potlacit...TGM...od te doby cerpame...ze vseho, co pod timhle impulsem stvorili jsme, a zaseli...jenze pomalu uz neni z ceho brat, zneuzit, vyuzit, vykrast, ukrast...atd.

Socialismus naucil lidi jeste lepe krast a lhat a ohybat se, a hlavne v nich obnovil ten zpusob malichernosti...ve vysledku obhajit cokoliv... obhajil se tu fasismus, obhajil se tu komunismus, obhajil se Hacha, Gottwald, Husak...v CR se obhaji nakonec vse...i vlastne Huml se obhaji...

Porad plky o nejakych danich, husitech... no super, ale to, ze beztrestne nekdo nici bezuhonnost obcana Vam vubec nevadi...
...nebot hodnoty asi uz zdechly...hlavne, ze je co zrat a nakupovat ve slevach...ze...a kdo ma lepsi autak, tak je mizera...

Preci tady jde o zasadni princip, nejen o Kvitovou... tohle postupovani musi zakonite urazit vsechny poctivy lidi, kteri se snazi tvorit nejake hodnoty dle obcanskych prav a povinnosti... i mne to urazi, nebot mnoho z ceskych hezkych hodnot sirim mimo CR...ale pochopitelne ji dan neplatim...z mnoha duvodu... postupuji podle prava, a spinu to ze mne nedela...nebo snad dela? Nebo jako Vls je take spina? Berdych je take spina? Jagr je take spina? nejsme s Vlsem jagrove, ale tady jde preci o princip... Vsichni, kteri jednaji tvurcim zpusobem jsou spiny??? Mi pratele, kteri ziji mimo CR a tvori nejake hodnoty jsou take spiny???

Ono i Hitler byl socialistou, ze... tyhle fasisticko-komunisticke praktiky jestli nekdo toleruje, tak to jen svedci o jeho charakteru... tedy, ze nikdy nic nestvoril...

Sportovec je obcanem, pokud se nedopustil nejakeho precinu, nema zadny predstavitel pravo takhle s nim jednat, pokud tohle projde, bude se tak jednat se vsemi slusnymi lidmi bez rozdilu toho co vytvari...jestli ve sporte, nebo umeni atd. a je celkem jedno, kde se pohybuje, pokud ma cesky pas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tolerovat svinstva je horsi nez ho Humlovat, tedy tvorit...
...tuhle toleranci, malichernost zivi neskutecne...

Jak navrhuje pan George-Renel... ono mozna by bylo lepsi se vratit k tenisu, nebot je videt, ze nekteri asi jeste potrebuji cas, nez jim taky dupnou tihle gauneri na nohu, osobni zkusenost...to se vetsinou stane, kdyz clovek neco stvori a nemusi to byt az tak "famozni" jak vyhrat Wimblas...ale jakekoliv hodnoty, ktere vykracuji z te socialisticke mentalni sedi...toho rezistencniho a pasivniho chovani stada ovci...nebot stat neni stado...

Tenhle cin Humla je plivnuti lidem do tvare...Petra je fakt chudak...zena...a nikdo se ji poradne oficialne ani nezastane... ale zacnou se tvorit plky o danich....malichernost, zbabelost...

Jako narod se vic stavame bandou zbabelych povalecu...u kterych poradne moralni hodnoty zdechly a jsou ve stavu rozkladajici se zdechliny...

Takze jako pepici si zase muzeme komentovat tenis, ze... a nechat na sebe plivat... a nechat plivat na nase hrdiny.... gratuluji,
ted uz chapu KARLA KRYLA, proc se nechtel vratit...

To je nase svedomi...a doufam, ze nas bude pronasledovat, dokud se neprobereme...

Stale aktualni...a jak tak vidim jeste dlouho...
https://www.youtube.com/watch?v=6OYbqsp_KRM
Reagovat
smazaný uživatel
Vsechny ty danove plkaly posilam do...
Reagovat
VlS
Vlku, mnoho pozdravů z ............ :-)
Nerozčiluj se, praskne ti žilka. Plkáne o tom samým, jen. nemáme tvůj vzletnej styl. Jinak v něčem strašně kecáš, nejsme nijak podstatně horší než jiné národy, nebo chcešli, tak ti to obrátín - jiný národy nejsou o nic lepší než my. Chceš důkaz? Proč nás skvělí svobodomyslní Poláci v 1968 přišli bratrsky spoluosvobozovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vim, ze nejsme horsi,,, mas plno problemu, ktere tvori demokracie, kapitalisticke systemy atd. Ne, nejsme horsi...nez jini, ale proc se mame s nekym porad porovnavat, proc, a porad poklonkovat hajzlum jak sasci, proc ?

Okupace 1968...ano, dobry priklad... bylo to v PL odsouzeno...uz v roce 1980, za coz plno lidi zarvalo... v roce 1989, jeste nez dorazila sametova revoluce, prisel komousum omluvny dopis, nebot 4.cervna uz byly svobodny volby;)

A jen tak mimochodem:

Ryszard Siwiec 12 zari 1968, na protest se zapalil na stadionu ve Varsave...vojak, ktery opustil armadu po II.Svetove, nebot neunesl stanilismus...

Vsimni si toho data...kdy to udelal...

Nikdo neni lepsi...nebo horsi, tady vubec o to nejde...jde o princip...Kryla muzeme nalozit na plno spolecnosti...;)))
Reagovat
VlS
Ale jasně, stejně tak bajdeš i pár Rusů a dokumenty, jak to Amíci Rusům odkejvali. Všechen ten marast začal Hitler a dokončil se Stalinem Rooswelt v Jaltě a nebejt toho, že se ten absurdní systém ekonomicky zbortil zevnitř ( Gorbačov u toho byl náhodou ve správnej čas na správným místě, kdyby to bebylo ekonomicky cu grunt, tak by taky žádnou glasnosť nespustil, prostě Reganův plán Rusko uzbrojit vyšel), tak by tady byl dodnes , od Labe po Čukotku by se oslavoval 59. sjezd kompartaje a v podstatě všichni by drželi hubu a krok a je jedno, jestli česky, maďarsky, polsky, rusky nebo rumunsky. Výjimky potvrzující pravidlo se tu a tam objevily všude ( a vyžraly si to i s rodinami).
Buďme rádi, že je to pryč a nedržme hubu, když jí držet nemusíme. No a proto to tady děláne - nedržíme hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hubu nedrzme...jinak s ni zase budem ryt zemi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak vim, ze nekteri resite to samy, to je jas;)
A snazite se...a jen houst, uz jen kvuli te Petre;)

Asi nektere veci musi vyhnit dokonce;) A to kdekoliv, a v jakemkoliv state;)

Jeste dnes a zitra Nweport, a davam tomu zase vale...chce to detox;) dyl nez na ty 3 dny;D))))
Reagovat
blixa
... a nedělu prišel bača a vyhnal nás všetkých, že mu ovce besníme ... :D

Ne , nic ve zlém, hezky napsáno ..
Reagovat
smazaný uživatel
vpoho...mne to celkem stve...;/ Je to proste smutny tohle...
Ale zila nepraskne ;D)))
To zase kvuli tem hajzlikum by byla fakt skoda..;) Mne nedostanou;)
Reagovat
Carloss
asi jako všichni normální lidi jsem touhle pseudokauzou fakt znechucenej.

1/ je mimořádně odporné a urážlivé pokud se do Petry takhle někdo naváží zrovna ve chvíli jejího (a českého!) ohromného sportovního úspěchu.

2/ Petra pro propagaci naší země udělala (a jistě ještě udělá) tolik že bychom ji za to měli ještě platit. díky ní vědí všude ve světě že existuje nějaká země jako je Česko kde jsou tak skvělí tenisté.

3/ je mimořádně odpudivé že myšlenkový výron o zbavení Petry českého občanství vyšel z mozku bývalého dlouholetého člena KSČ který nyní parazituje z našich daní v lavici sněmovny.

4/ věřím tomu, Petra utrácí spoustu peněz v Čechách kde se pravidelně připravuje. a věřím i tomu, že Petra bude své peníze dále u nás i utrácet a i finačně podporovat český tenis.

Petra Kvitová je pro mě mimořádná osobnost českého i světového sportu, vždycky poctivě a s mimořádným nasazením reprezentovala Českou republiku a vždycky zdůrazňovala jak ráda Českou republiku reprezentuje.

btw nechci tím zpochybňovat problematiku krácení daní v daňových rájích, ale brát si za příklad právě Petru Kvitovou může opravdu jenom mimořádný hovado jako je Huml a další soudruzi.
Reagovat
Jan
Když se má měřit stejným metrem, tak daně krátí i Kvitová. Jenom mohli zaútočit na tuto problematiku o mnoho let dříve u mnoha dalších a nejen u sportovců.
Reagovat
blixa
Tím myslíš co, že "krátí daně" ? Tím je obvykle myšleno to že provádí nelegální daňové úniky. Ty o tom máš nějaké informace ? Pokud je někdo svojí profesí světoběžník a v ČR se kvůli tomu zdržuje jen minimálně, jedna z mála výhod které má je to, že si může vybrat kde platit daně. V obecné rovině, protože většinu daní stejně zaplatí tam kde je vydělá. Takže pouze část daní. Na to zákon pamatuje umožňuje to. Takových lidí je relativně velmi málo a z hlediska objemu daní není důvod se tím vůbec zabývat. Opravdu nechápu tvoje duševní pochody. Co by sis jako přál ? Donutit všechny světoběžníky, aby změnili občanství ? Nebo jim to zakázat a zavřít je doma ? Co vlastně ?
Reagovat
VlS
Tragedie je, že 25 let po konci komunismu si tolik lidí myslí, že sebrat někomu to, co si poctivě vybudoval nebo vydělal v rámci jakési sociální solidarity je normální.
Ta institucionalizovaná zlodějina má v kontinentální Evropě strašně hluboký kořeny.
Reagovat
blixa
Já se obávám, že to "komunistické schéma" myšlení je tu zakořeněné tak hluboko, že už je to snad i v genech. Co taky očekávat od národa, který má ve svém pantheonu husity, což nebylo nic jiného než lapkové pod záštitou "božích bojovníků" :D
Reagovat
dadaft
no, ať se na husity díváš jak chceš, nejde popřít, že církev tehdejší doby byla děvka prodejná, hodnostáři si užívali spolu se šlechtou, odpustky se prodávaly ve velkém....... - hříšná církev.
Reagovat
blixa
No to byla, o tom žádná :D Ale to nemění nic na tom, že husité byli slušně organizovaní a vojensky schopní lapkové, byť původní ideály byly samozřejmě jiné, jak to tak bývá :D
Reagovat
VlS
Ty neoslavuješ " spanilé jízdy " jako akce šíření svobody, lásky a pravdy? No, od majetku tenkrát osvobodily hodně lidí, pravdu nepochybně měli ti lépe ozbrojení a lásku k cizímu majetku projevovali velmi čile:-), na druhou stranu, proti nájezdům Vikingů tedy nic moc.
Reagovat
blixa
Tak jasně že to nebyli zdaleka jediní "dobráci" :D S Vikingy bych ale nesrovnával. to byli klasičtí "cizí" dobyvatelé, to je zase jiný šálek čaje ;-)
Reagovat
VlS
Já si nemyslím, že to je naše specifikum a moc netrpím takovým tím sebemrskačským syndromem, že všechno baše je to bejhorší. Socialističtější stát, než je Francie neznám ( ale na Kubě, ani v Severní Koreji jsem nebyl). Ten průser běží napříč kontinentální Evropou, jen Británie si snad zachovala trochu liberální postoje a morálku.
Reagovat
blixa
No, to už jsme sakra OT, to by bylo na dlouho :D Já to nemyslím nějak sebemrskačsky, ale v něčem jsme fakt "dobří" :D Jinak s tou Francií souhlas, ta je úplně šílená. Jen mi pořád není jasné že se furt drží hospodářsky tak nějak nad vodou. Asi jsou tam pořád i tací co nežvaní a pracují ale ty Francouzi vtipně skrývají :D
Reagovat
VlS
:-) to jo, zkus v létě najít fungující služby, když jsou všichni u moře :-))
Reagovat
Carloss
kdyby se mělo měřit stejným metrem tak Petra Kvitová tu platí ještě větší daňové procento než ostatní.

Sportovci, kteří mají příjmy z celého světa a v žádné zemi nestráví víc než polovinu roku, platí daň z příjmu zpravidla v zemi stálého bydliště. Kvitová si proto za domov zvolila Monacké knížectví, kde je daň nulová. Jde hlavně o příjmy z marketingu, výhry se totiž daní v místě turnaje. Svoji poslední výhru z Wimbledonu 1,76 milionu liber (v přepočtu 60 milionů korun) tak Kvitová podle dostupných informací zdanila nejméně dvaceti procenty přímo v Británii.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/babis-se-zastava-petry-kvitove-dzx-/domaci.aspx?c=A140711_203721_domaci_mlb#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

nevím jestli to tu už zaznělo, ale Petra odevzdává 25 % z příjmu marketingu české sportovní (a můžeme si myslet že Černošek je vydřiduch), každopádně Petra místo klasického zdanění (což mimo jiné živí i bývalého komunistu Humla v PS) radši dala svoje těžce vyděšlané prachy české sportovní a prostějovskému tenisovému svazu.
Reagovat
Carloss
pardon prostějovskému tenisovému centru které ji pomohlo k její cestě za slávou.
Reagovat
Jan
Přesněji do rukou Černoška, který na tom pěkně vydělává, což je jeho podnikání. Zcela "dobročinné".
Reagovat
Carloss
to je demagogie. ať už je Černošek jakej chce Česká sportovní není jen on. ČS se podílí na organizování mnoha akcí, sponzoringu malých turnajů, fed cupu a davis cupu atd. atd. čili na tohle vše přispívá Kvitová. já s tím jak se Petra rozhodla nemám nejmenší problém. Naopak to vítám jako svobodné rozhodnutí člověka který tomuhle státu už dal tolik že se nechce jako tupá ovce vysát úplně do mrtě.
Reagovat
VlS
k ad1) je mimořádně nenuchtné, když se někdo baváží do kohokoliv, kdo neporušil žádnej zákon. Je- li to zákonodárce, je to děs. Dokonce bych řekl, že tím porušil pislaneckej slib - dodržovat zákony. Nikdo nesmí nikoho svévolně urážet. Schvalování a šíření urážek je čin stejně trestný, jako urážku vyslovit.
Reagovat
Jan
Je otázka, kdo ty zákony vytvářel, že se neporuší. Kdyby neplatil daně nikdo, nebude tu žádná infrastruktura - silnice, školy, zdravotnictví, úřady, nic. Daňové ráje jsou "velká domů" pro nejbohatší. Druhá věc je, že se to u nás rozkrade, ale politici v jiných zemích nejsou lepší, možná i horší. Není to jenom o Petře, která se určitě ráda nechá ošetřit levně lékařem u nás než v cizině nebo zde využije služeb policie aj., když je bude potřebovat. Všichni, kdo jsou v daňových rájích, i nesportovci jsou z tohoto pohledu stejní. Parazitují na státu, který využívají, ale za který nezaplatí. Přitom pro běžného občana je heslem dnešní doby zaplať! na každém kroku. Nezaplatí pár kourun za složenku či pobyt v nemocnici a za pár let má na krku exekuci, která mu zabaví majetek a vybere mnohonásobně víc, než kolik dlužil a pěkně si na tom namastí kapsy.
Reagovat
blixa
Tohle už je fakt diagnóza :D Daně může neplatit jen ten, který splňuje zákonem dané podmínky. A co mají daně společného se zdravotní péčí ? Buď si tu platí zdravotní pojištění, pak ji bezplatně ošetří, nebo neplatí a pak si ošetření musí zaplatit. Služby policie může využít každý cizinec, který tu žádné daně nikdy nezaplatil. Petra určitě stráví ročně víc času v USA než tady. Myslíš, že by jim měla přispívat na infrastrukturu a na policii ? :D Já bych spíš řekl, že lidé jako ty nesnáší možnost svobodného rozhodování. Co není "zfašifováno" podle jejich představ (někdy dost šílených), je prostě špatné a musíme s tím "zamést". Kdepak, soudruzi mezi námi nikdy nevymřou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Heleďse, nechceš ty své teori, rádoby filosofickopraktické, lepit někde jinde. Třeba takový portál Novinky.cz jsou pro to jak dělané. A najdeš tam také hodně souznigelů. Tady je to především o tenisu. Možná bys nás mohl raději obohatit něčím na toto téma.
Reagovat
Jan
Řekl jsem snad něco, co není pravda ?
Reagovat
blixa
Jistě, např. : "Když se má měřit stejným metrem, tak daně krátí i Kvitová". Máš snad nějaké důkazy o její daňových únicích ? Pokud ne, tak prostě lžeš.
Reagovat
VlS
Řekl jsi snad něco, co pravda je? Nemůžu to nějak najít
Reagovat
Jan
Co to je, když odvádí daně jinam než do ČR ? Odklonění milionů ? :)
Reagovat
blixa
Ne, to je danění dle zákonů ČR. Krácení daní je pak daňový únik v rozporu se zákony ČR. Jasné ? Navíc ona jinde daní jen to co podle zákonů země kde peníze vydělala musí. To by tak bylo i kdyby jinak danila v ČR. Monaco ji nedaní, tam je daň 0, tedy může o financích které jí žádný stát neukradl svobodně rozhodovat. To je mnohem lepší než když zdaněné peníze sežere státní byrokratická obluda.
Reagovat
Karolko2
Paneboze Jane,vy musíte byt blbej
Reagovat
Jan
Z čeho se asi zaplatí silnice, školy, nemocnice, policie atd. ?
Reagovat
VlS
Z daní samozřejmě. Z daní z příjmů, které mají původ v ČR. Proč tady chceš danit prachy, které se vylíhly jinde?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, lžeš když píšeš, že Petra parazituje na státu. Petra již teď, ve svém mladém věku rozhodně státu více dala, nežli si vzala. A stejně tak ty řeči o vydřidušství Černoska. Jistě, vydělává, ale on ty děcka respektive rodiče,podepisuje jako naděje, ale pak je kolik let podporuje, posílá po světě a nikdy nemá zaručeno, že se mu peníze vrátí. Nebo si myslíš, že pořádání DC a FC já automaticky výdělečné? Prober se do reálného života. Rozjeď se po světě,vylez z ideologické ulity a prozříš.
Reagovat
VlS
Jane, chodíš k volbám? Jestli ano, tak se ptáš na to, kdo vytváří zákony na blbým místě. Jestli ne, tak nevím, proč se vůbec ptáš.
Zákon, kterej říká, že můžeš bydlet ( a proto platit daně ) kde chceš je zcela v pořádku. Jestli ti v popřádku nepřipadá, tak říkáš že občan je něčí nesvéprávnej otrok a musí být ovládán a peskován státem.
Z čeho soudíš, že tady Petra čerpá něco, za co neplatí? Vždyť můžeš udělat to samé, co ti brání?
Když určitě ty i všichni další kritici zaplatíte všechna DPH ( tedy že si u holiče, automechanika a td. vždy necháš důsledně vystavit daňovej doklad a tím přispěješ ke správnému výběru daní ) tak žádnej problém s financováním státu nebude. Protože kde kdo DPH odrbává jak jen může, problém je. Děkuji ti, že zaplatíš vše a nikdy nefixluješ.
Reagovat
dadaft
každý Američan (občan USA) je nesvéprávnej otrok státu - kaŽDÝ Američan totiž platí daně USA, ať si vydělává jak chce a bydlí kde chce... - i když bydlí 35 let v Mali, tak pořád platí USA.
---- a jediný způsob jak se toho zbavit, je vzdát se US občanství,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, ale chápu jak to myslíš, žijeme v Evropě a tady jsou zvyky jiné.

nejhnusnější na té Humlovině je, že by chtěl vylučovat z národa. to je fakt vrchol hnusu.
Reagovat
blixa
Přiznám se že daňové právo USA vůbec neznám, ale nějak se mi tomu nechce věřit. Jednak i USA mají smlouvu o dvojím zdanění, takže to co se daní třeba v GB se určitě znovu nedaní v USA, a jednak bych chtěl vědět, jak americký daňový úředník bude zjišťovat něčí příjmy v Mali, natož to po daném občanovi z Mali vymáhat :D Domnívám se že to bude trochu jinak ale radši si to napřed nastuduji ;-)
Reagovat
blixa
No jo, ty mít pravdu :D Hezké čtení o FACTA :D :D Pěkné zvěrstvo, ti amíci si zadělávají na velkej malér. No co, tak budou v zahraničí žijící amíci za chvíli číňani, korejci, nebo něco podobného, nakonec už se to děje, asijské země rádi přivítají své nové bohaté občany :D. To si ti troubové fakt pomůžou :D
Reagovat
VlS
A jaký daně v USA máš na mysli? Státní, nebo federální? To není tak uplně jednoduchá záležitost a musíš říc, jak to je ve kterým z 52 států, není to univerzál a finanční subjektivita států je poměrně veliká. Pak je otázka, jaká je tam daňová zátěž, jak sestanoví základ daně, co jsou odpočitatelné položky a tak dál. Ale nepochybně berňák i v USA je asi nejneoblíbenější uřad vůkol.
Reagovat
slacker
Rad bych te upozornil ze DANE nejsou komunisticky vymysl. Dale bych v podstate rekl ze veskera politika se da zredukovat na vyber dani a jejich utraceni.
Dale se mi o danich rika ze je to cena kterou plati stredni strida aby chudi nezabili bohate.
Reagovat
VlS
A někde jsem snad řekl, že daně jsou komunistický výmysl?
Reagovat
slacker
Tady "Tragedie je, že 25 let po konci komunismu si tolik lidí myslí, že sebrat někomu to, co si poctivě vybudoval nebo vydělal v rámci jakési sociální solidarity je normální.
Ta institucionalizovaná zlodějina má v kontinentální Evropě strašně hluboký kořeny."
Reagovat
smazaný uživatel
česká malost!
Reagovat
misa
http://www.novinky.cz/domaci/342032-petra-si-radost-z-triumfu-kazit-nenecha-dane-radne-plati-vzkazal-mluvci-kvitove.html
Reagovat
Titan
"Rafael Nadal čelí obvinění, že krátil daně, když v baskických firmách v letech 2005 až 2009 vypral 50 milionů franků (přes miliardu korun), ale zdanil jen 10 tisíc z nich. V hledáčku berňáku je podle serveru primeran.com především firma Aspermir, kterou založil jeho otec Sebastian. "Rafa" existenci firem potvrdil, ale vinu popírá. V minulosti měli problémy s daněmi také Boris Becker, Steffi Grafová nebo Arantxa Sanchezová Vicariová."
Reagovat
Pesek12
Tak tu firmu založil otec nebo Rafa? A kdo je tedy za možné úniky odpovědný?
Reagovat
Titan
Logicky poskytovatel "praného materiálu". Pračka určitě není zodpovědná za to, co do ní dáváte a v jakém množství...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Beztak zoufalý pokus pana Humla nahnat zpět klesající politické preference. A jak jinač než přes závist. Hold nesmrtelná teta vždy vítězí.
Reagovat
smazaný uživatel
Huml byl nejdříve ve VV, teď je zase v ČSSD, sám tady pendluje jak had a bude něco říkat? Být Petrou, tak ho snad zažaluju. Sám bídu netluče, tak ať nemoralizuje, Petra se věnuje sportu, který je fyzicky náročný, platí si trenéra atd. ze svého, proto si na to musí vydělat a proto musí makat, aby se udržela kde je. Huml dřepí ve sněmovně, kolikrát ani nedorazí, využívá veškeré výhody, které si odhlasoval s ostatními bezpáteřníky a dovolí si tu někomu určovat, jaké má mít občanství. Tak ať jde příkladem, nechá si nějakou minimální mzdu, jaká je a zbytek rozdá nemocným a starým lidem. Je to ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava, nikoliv pana Humla, ale soudruha Humla, který byl jako příslušník SNB, pochopitelně členem KSČ!
Reagovat
slacker
Coze prislusnik SNB = prislusvnik KSC? No vy mate fakt vyhrabano. Bububu komunisti, vsechno zlo prislo neprve s Marxem a Leninem :-)
Reagovat
Michaelus
Huml byl přisluhovačem tehdejšího režimu.
Vždycky šel tam, kam vál vítr.
Reagovat
blixa
Všechno jistě ne, ale v absolutních číslech obětí teroru ve vlastní zemi soudruzi všeho druhu a ražení jasně vedou, a to o mnoho parníků.
Reagovat
slacker
Kolik ze tu 1948-89 mame mrtvych obeti komunismu? Kolik v Polsku, koli v Madarsku, v Bulharsku? Kolik na Kube?
Reagovat
blixa
Á, zdá se že máme co do činění s mladým soudruhem :D Ano, tvé příklady jsou takové ukázky nedomrdlého administrativního komunismu satelitních státečků,které neměly až tak grandiozní výsledky (jistě tě to mrzí :D) ale já měl na mysli to soudružské játro, tedy Sovětský svaz, Čínu, Kambodžu ..
Reagovat
slacker
Hmmm co takova Rwanda nebo Mayove, taky komunisti?
Reagovat
blixa
Tak u Mayů by ty čísla byly v absolutním měřítku asi oproti soudruhům slabé, tam byla spíš zajímavá ta prezentace než množství. Rwanda ano, neříkám že vy soudruzi nemáte vůbec žádnou konkurenci, ale mluvil jsem o absolutních číslech a tady se Rwanda nevyrovná ani té Kambodži.
Reagovat
smazaný uživatel
O Mayich ani neplkej...
...informace, ktere o nich nejcasteji vime jsou z cirekvnich zdroju...takze bych s timhle tematem byl dost opatrnej...
Reagovat
slacker
Nebo Francouzka revoluce ... gilotina komunisticky vynalez, ze?
Reagovat
blixa
No to už je hodně humorný argument ne ? Není to vcelku jedno, jestli ti useknou hlavu, zastřelí tě, oběsí tě, umlátí obuchem nebo nechají chcípnout v lágru ? No i když kdybych si měl vybrat, zlatá gilotina ;-)
Reagovat
slacker
Humorna ja tvoje obsese komunismem a komunisty jako jedinym a nejvetsim zlem v galaxii
Reagovat
blixa
Nic takového jsem sice neřekl, moje obsese to rozhodně taky není, ale fakta jsou fakta, ať už se nám líbí nebo ne. O galaxii nic nevím ale pokud jde o zemi, tak ano, komunismus byl jejím největším neštěstím a tragédií.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chces onhajovat veci na zaklade poctu mrtvych, tak to ti reknu, to jsi mne dost zklamal...
A princip ?
To, ze cesi se ohnou pred cimkoliv, je spis smutne...a jeste smutnejsi je, ze ty, kteri se neohli, dnesni lidi jeste poslapou...

A jako s tim Polskem chces rict co...
Reagovat
slacker
Promin ja se ohradil proti nejtupejsimu dnesnimu strasaku, za vsechno muzou komunisti a o mrtvych jako argumentu jsem take nezacal.
Reagovat
blixa
Něco takového tu nikdo neřekl, to poněkud kecáš !
Reagovat
slacker
blixa
Všechno jistě ne, ale v absolutních číslech obětí teroru ve vlastní zemi soudruzi všeho druhu a ražení jasně vedou, a to o mnoho parníků.

Nechces snad tady taky zacit klickovat jako Quesh?
Reagovat
blixa
Nevím kdo je Quesh ale kličkuješ ty, soudruhu. To co jsem napsal má být nějaký "strašák" ?? To jsou jen fakta soudruhu, fakta, že se ti nelíbí, to je druhá věc.
Reagovat
slacker
No tos me teda urazil :-)) prosil bych osloveni anarchisticka smazko :-))
Reagovat
blixa
Aha. To také ledacos vysvětluje :D No dobrá, jak si přeješ ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prd na něj, to nemá cenu. Podle nich Paní Horáková spahala vlastně sebevraždu. Komunysmus byl vždy založen na závisti,tak co můžeš čekat. Řikase čím větší ho--o(jinak zde zakázané slovo), tím větší smrad. Onich to platí dvojnásob
Reagovat
slacker
Co Polsko? Sdili s nami historii vlady jedne strany na vecne casy.
Reagovat
smazaný uživatel
??!!??
Tak to snad ani ne;)

V Polsku jely celkem dobry vtipy...treba ten znas o tom Krokodylovi na Nilu?
Jede Polak na vylet do Egypta, a tam na Nilu si plave mladej krokodyl a z neho jdou hlasy...Se sovetskym svazem na vecne casy a nikdy jinak...
Si ten Jacek rika, ty blaho, co to je...
zase plave a z neho At zije soudruh Breznev!
Toz jacek je z toho nejak zmatenej, tak na neho rve, hele krokodyl, co to blbnes...
A ten krokodyl, ja nic, sezral jsem nejakyho Pepika, nemohu ho poradne stravit, a on porad rve takove nesmysly...
---
A nebo tenhle...je jeste lepsi, potkaji se dva psi na POL/CZ hranici... toz ten polsky pes se pta, hele co tu chces, a cz pes rika, coby, jdu k vam...
PL pes, to ja zase jdu k vam...CZ pes, a co proboha u nas budes delat? PL pes mu odpovida, jdu si k vam koupit boty, ale co ty budes delat u nas, to mne je teda zahadou, a na to CZ pes, jdu se k vam vystekat...
---

Jako jestli chces obhajovat Katyn, nebo stanne pravo, kdy lidi v PL diky komousum zdechali hlady...a odvazni lidi z CZ tam jezdili jim vozit jidlo, a za to je mlatili a dneska se temhle lidem vysmivaji... jestli chces obhajovat tyhle veci, tak bych te fakt poslal do PL mezi ty pametniky, by te roztrhali na kusy...nebot cesi se chovaji podle prislovi...pravi hrdinove mlci, ale podle mne, co je moc, to je moc...
Reagovat
rib
to, že byl členem a příslušníkem je fakt, žádné budu. A tys asi starý režim nezažil, že? Tak možná bys měl mluvit s pár pamětníky nebo si ze života na pár týdnů škrtnout možnosti, které tehdy nebyly. A pak bys viděl bububu...
Reagovat
smazaný uživatel
Cela nase diskuse zacina byt stocena uplne nekam jinam, bych rekl....a rekl bych dost mimo jeden zasadni eticky problem...

Chci se Vas zeptat takhle, jestli Vam opravdu prijde jako normalni, aby predstavitel jednoho statniho utvaru oznacil sveho obcana, ktery neporusuje pravo > spinou???

Prijde Vam jako normalni, ze lide jako politici, kteri v CR uz nekolik let porusuji pravo, kradou, moralni kredit davno v hajzlu... maji pravo timhle zpusobem jednat??? A ikdyby ho neporusovali, prijde Vam opravdu normalni, ze takhle se chova predstavitel statu???

To Vam prijde opravdu jako normalni???

Tady by uz davno melo byt tak 500 prispevku, ktere takove hulvatstvi posle do haje, a tenhle manik by uz davno mel byt dotlacen k reziganci...;DDD))))

Tady se porusuji obcanske prava a svoboda...a my se bavime o procentach daneni...skvele;DDD))))

Stale se asi jede heslo socialismus na vecne casy;)

Take uz neplatim CR dane...a nic neporusuji...
...a ani bych uz nechtel platit...dat to takovym hajzlum...
se ptam proc???...a pokud bych mel takovy prijem jak Petra, udelam to samy s Monakem....no, ja bych po tomhle incidentu i zmenil obcanstvi,,,

Udelala pro CR za 4 roky vic nez ty cunata na hrade za 20 let...
Chapete vy vubec, jaky je to prinos pro CR, diky tehle osobe???
A na cem vsem se to oodrazi???

Budicek...zijeme uz v roce 2014, ne nekde v 80.letech...
Reagovat
slacker
Pokud tohle rozhorceni okolo Petry probudi vetsinu a pujde vymest tenhle spolecensky (politicky, danovy) system. Jen dobre. Ale to se bohuzel nikdy nestane
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze to se prave nestane, pokud lide budou resit zastupne problemy , a ne to, kdo ridi a jak tenhle stat...

Lide v Sbrsku jsou treba hrdi na Noleho, ze to tem mafianum nedava, a ty prachy, ktere by mu zdanili da statu mnohem praktictejsim zpusobem...tedy opravdu obcanum, kteri to fakt potrebuji...

Zadnej politik nema pravo obcana moralne popotahovat z hlediska sve funkce, a jeste timhle zpusobem....kde to jsme? se ptam...tyranie?

Kvitova je obcan CR, jako takovy ma sva prava, povinnosti a svobodnou volbu se rozhodnout i treba kde chce zit...nebo platit a jak...
...dnes muzes mit dvoje obcanstvi...ze...a muzes se rozhodnout, kde platit dokonce, ikdyz mas rezidenci v tom state, kde neplatis...

Lidi mohou brucet, ale politik si tohle proste dovolovat nesmi...to je proste spatne...
Reagovat
slacker
No kdyby to lide delali odjakziva tak zadne staty nikdy nevznikly. Jen krajina plna svobodnych a dobrovolne spolupracujich jedincu.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ches jako ty lidi uvazovat a mlatit retezema, nebo co...
...nebo prosazovat nejake tyranske systemy???

I u tech Indianu ses mohl rozhodnout, a pokud byl nacelnik "Mala Liska" blazen, mohls opustit kmen...ale rozhodne jsi pro nej nelovil...ani nesbiral,,,

Pokud se bavime o statu jako o obcanech, kteri rozumeji, ze mohou prispivat pro spolecnou vec, tak na danich, ktere rzokradou politici to nerozseknem...teda...

Kvitova pro ten stat muze udelat vic dobreho, kdyz ty penize prerozdeli rozumne...

Utopie, kterou nabizis, na to potrebujes lidi, a dokud budou lidi tolerovat zlo, zadnej stat zdravy nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Tim ovsem nerikam, ze toho Kvitova muze uzit dobre...
no, ale to stale stacime tu debatu nekam jinam...

Rekni mne jasne, jestli si fakt myslis, ze se takhle muze chovat predstavitel statu...
...ja rikam, ze ne, a mel by jit od valu...
Reagovat
tito
Máš pravdu. Ještě jakž takž bych chápal pozastavení nad tím, kde člověk zdaňuje své příjmy ( nikoliv takový hon a už vůbec ne to pojmenování!!!) od někoho, kdo je vzorem morálky, pracovitosti, mecenášství. Ale od někoho, kdo ve mně evokuje přesně opačné vlastnosti, je to nebetyčná drzost. Natož vydržovaného poslance tohohle pastánu. Ano. Huml je odpad a měl by jít od válu.
Reagovat
slacker
Tito a ja myslel ze jsi se dobrovolne dohodl na konzensu s ostatnima ze budes volit sve zastupce do parlamentu a nechate je rozhodovat o zalezitostech teto zeme. Ted ctu ze asi kazdy zastupce je samozvana spina uz z podstaty :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, a jak vis koho volil?
Treba v tom parlamentu ten clovek, strana ani neni?
---
A tak se Te zeptam, napis tady konkretne, co jsi udelal ty, aby ten stat byl lepsi...
Konkretne...ne ze pracujes v nejake blbe firme a platis dane...ja rikam konkretne...jestli chodis treba uklizet parky, staras se o socialne slabsi obcany, cokoliv, vedes nadaci... atd...proste presne ten sektor, kde ty finance fakt chybi...nebot je ti smejdi rozkradou...
Reagovat
slacker
I kdyby volil Topkare, lidivce piraty nebo svobodne a ne socany, stale to vychazi z toho ze musi respektovat vsechny zastupce i kdyz je nevolil, protoze tak se na tom podle Ustavy pry vsechen lid dohodl :-))). Udajne zastupuji zase nekoho jineho nez on.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako obcan mas sva prava a povinnosti, a nikdo ikdyz je zvolis ,nezvolis nema pravo jako politik a predstavitel takhle s Tebou zachazet...
...kam bychom to dospeli?
Jen opet do tyranie...
...vezmou si na Tebe hul, kdy se jim zlibi...
Promin, ale tohle neni jen o obcance Kvitove...
Reagovat
slacker
Huml muze zvanit co chce. Kdyz to rezonuje s nazory nadkritickeho mnozstvi lidi nebo dokonce kdyz existuji mechanismy jak jeho navrhy premenit v realne ciny pak se tezko muzes zlobit na neho. Zafungoval jako hlasna trouba urcite skupiny lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
;) Takze krom toho, ze je to hulvat, tak jeste je nesvepravnej, aha tenhle je predstavitel statu ;DDD))))
Tak to se fakt uz smeji, sorry;DDD))))
---
A na tehle blbech a hulvatstvi, chces menit prava obcanum;D)
aby je mohli lepe dalsi podobni okradat;D)))
To ti teda gratuluji...
Reagovat
slacker
A co se tyce te druhe casti. Musim priznat ze nic takoveho nedelam protoze mezi komunitou kterou tvori obcane toho statu a komunitou lidi ktere znam jsou obrovske nuzky. A chybi nejaka mezivypln. Zda se prave placeni dani je takova forma odpustku abych si mohl rici ze se staram o socialne slabe atd.
Reagovat
smazaný uživatel
No to bud rad, nebot, moje mama ano, a je to smutny pribeh...
Prave Tihle lide, ten typ jako Kvitova ji nejvic pomahaji, a for je v tom, ze ani nechteji, aby to bylo nejak spec. publikovano atd... proste daji maly prisun financi na umirajici deti na rakovinu, treba na hracky, peci, atd...a jde to mimo novinare a publicitu...obcas je to tezky...tak sem tam neco proklouzne...ale tihle lide si to vetsinou nepreji, jako sou machri, kteri si z toho chtej udelat Marketingovej face...no, ale tyhle posila nekam...

Politici ji vzdy vetsinou odrbali, uplne jedno jaka garnitura tam byla, obcas se tam nasel nejaky nadsenec...ale jinak...jako myslis, ze jako pomahaji???:DDD))))
...vypravela mne jak to chodi v parlamentu (10 let zpatky), kdyz byla na jednani, vzhledem k podpore tehle socialnich problemu...tam to vypadalo stejne, jak za komunismu...zerou si tam skoro zadarmo, chlastaj zadarmo, berou prachy za nic, vse si domlouvaji za zady, opozice neopozice....dolary sefe, dolary... ale tohle vsichni uz vedi...
tam ruka ruku myje...
...Ten zaznam s Ringem Cechem, to neni fake...a tihle novi jsou jen hyjenami, kteri se zivi zdechlinami...a jak zdechliny budou dochazet, budou chtit cerpat z novych klondajkovych zil, jednou z nich muze byt prave Petra....

Ja bych ji doporucil ihned zmenit obcanstvi...nebot je videt, ze v tomhle statu socialistickeho mysleni,,,ji mohou jen znicit...

Znam osobne jednoho sportovce olympionika z Barcelony, ktereho stat doslovne svlik z trenek...take smutny pribeh....ale on byl proste prosta duse...a jeste mu lidi ukradli i auto, ktere mu milostive stat dal;DDD)))
Reagovat
slacker
Uvazovani lidi retezema neni dobrovolna spoluprace. Retezi uvazuji lidi prave "budovatele" statu. Polud nekdo prijde z retizkem mel dostat od ostatnich hned po cumaku a nenechat ho priste prijit s retezem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak ti cesti budovatele obcanum plivou do tvare, berou na ne uz hole, a my si tu povidame o Monaku...
...bomba;D)))
Reagovat
VlS
Slackere, no kdysi dávno a dávno, asi tak 30 tis let dozadu, když se Homo sapiens začal rozšiřovat, nebyly státy, daně a domonce neměly ani parlament ( bože, jak se dalo žít be Prahumla). Některej sameček měl lepší geny a podmínky pro rozvoj, tak ostatní majznul po hlavě, sebral jim potravu a samičky a ostatní, když nechtěli, aby si udělal pitravu z nich, mudali pokoj a obcházeli ho potichu obloukem. Než zestárl nebo než si třeba zlomil nohu. Pak si z něj udělali potravu.
Mezitím ten největší ranar zjistil, že zabíjet ty další může jen on, protože když se mu pozabíjej mezi sebou, nebude kdo mít na něj makat. Tak vznikl král a stát a jeho potlačovatelská funkce. Nikdy žádná dobrovolně kooperující stabilní komunita neexistovala. Spojili se, když šli zabít mamuta. Jak ho zabili, rovnost skončila silnější měli první volbu. Do dneška se vlastně nic nezměnilo, jen to máme navenek kultivovaný vším možným.
Reagovat
slacker
Sebelepsi samecek s dobrymi geny nezmuze sam nic bez smecky vykonavatelu kteri se ridi jeho prikazy. Za odmenu stoupnou v hierarchi a muzou se vrhnout na zbyle samice. A tenhle druhy level je pricinou vseho zla ;-)))
Reagovat
VlS
A proč ho ti druzí poslouchají? že by dostali výtisk Utopie s podpisem Thomase Moora a prozřeli? Asi proto, že by je jinak zrychtoval. Mimochodem, u všech dalšich savců žijících v sociálních skupinách to funguje v principu stejně, jen hyeny to mají jinak.
Reagovat
blixa
Ale jo, asi bylo takové zajímavé období, pozdní neolit a ranný eneolit, doba matriarchátu. To bylo možná jediné "slušné" období v dějinách lidstva, aspoň co se dá z toho co zbylo soudit. Pak už to šlo do kopru a od té doby je to pořád stejné :D
Reagovat
slacker
Ten matriarchat to se vycetlo z nejake kroniky nebo se soudi podle sosky Vestonicke venuse? :-))
Reagovat
blixa
Veliké množství českých mozků je prolezlých komunismem skrz nazkrz. To je snad genetické. Rok 1948 nebyl žádnou náhodou či souhrou okolností. Portě velká část obyvatel Čech a Moravy trpí zjevnou demencí, trvá už sakra dlouho a cesta z toho žádná nevede.
Reagovat
slacker
Bohuzel komunismus je pojem ktery se hodne prekroutil. Puvodne je to beztridni a bezstatni spolecensky system zalozeny na komunach.
Reagovat
spaniel
Je úplně jedno, jaký byl původní záměr, když nemůže fungovat.
Reagovat
blixa
To není překroucení, to je vývoj. Všechno nějak začíná a nějak se v čase mění.
Reagovat
slacker
Pokud to nema nic spolecneho s komunami melo by to zmizet ze slovniho zakladu.
Reagovat
smazaný uživatel
jj...

Mi rodice deptani a zniceni komunistickym systemem..., potom prisla slavna sametka, ti sami lidi se jim vysmali...zadna zmena...
Cimrmanovske...tam kde hy, tam kde hy hynuli sobi, vlci atd., tam se cech prizpusobil...tezka ironie...;)
Reagovat
misa
Já se hrdě hlásím k tomu, že jsem toho haj.zla odsoudil:

http://www.tenisportal.cz/zpravy/fulnek-v-nedeli-privita-kvitovou-chysta-prekvapeni-14608/#comments

Je to odporné myšlení ve stylu akce Asanace:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Akce_Asanace

Navrhovat někomu odebrat občanství... to jsme v KLDR? Jak už tady někdo psal, kdyby Petra skončila v 1. kole, tak je to každému jedno, ale když získala oficialní odměnu 60 mil. za výhru, tak určité lidi chytá amok.

Mám sestru v USA a ta mi psala, že když řekla, že je z ČR, tak jí hned nějaký Američan řekl, že Češka vyhrála Wimbledon. Takhle naše jednička proslavuje svou zem po celém světě. A někteří se k ní chovají jak hovada. Máš pravdu, tohle je na rezignaci toho pána.
Reagovat
slacker
Je s podivem ze vase sestra to vubec rika. Vetsina cechu co se usadi v cizine prestava byt Cechy nejpozdeji ve druhe generaci. Srovnej s Iry , Italy nebo Polaky
Reagovat
VlS
Slackere, to je tvrzení, který je možno poněrně snadno vyvrátit. ( Volyňští Češi, Banátští Češi) Ále i kdyby to byla pravda, tak co z toho? Já jsem občan ČR a jsem Moravák, nejsem a nikdy jsem nebyl Čech. Etnicky jsem středoevropská slovansko - germánsko - keltská směska , buď klidnej, ty nejspíš taky. A co z toho ? Vždyť je to šumák, to z nikoho nedělá ani slušňáka, ani darebáka.
Reagovat
slacker
Tak tyhle komunity prezily diky velke izolaci od okoli.
Ja spise vidim ruzne Rose Hedvicek nebo Jessiky Korda. cest vyjimkam jako je Martina Navratilova . Lendl uz sve dcery vychovava jako cistokrevne Americanky
Reagovat
VlS
No, Samantha, Ivanova žena je Američanka, je občan USA, žije v USA, tak jak je asi má vychovávat? Důležitější asi je, aby to byly slušné holky, ne?
Myslíš, že Madona je Italka, nebo Američanka? Italka by asi těžko provokovala katolickou církev, co?
Reagovat
Karolko2
Vlčku,vlčku,mluvíš mi z duše a ze srdce.A mne ještě dostává ta bezmoc.Bohuzel máme tu co máme,jestliže na hrade sedí dědek,kterého krédo je každy den nejakym bonmotem urazit a který se dostal na tu svou vysněnou židli díky tomu,ze šimral ty nejnižší lidske pudy jako právě závisti,tak se nemůžeme divit,ze poslanec Huml muže vyslovit takovou věc a co hůř,ze nikdo z našich vládnoucích představitelů k tomu nic neřekne.Natoz, ze by snad Petře poblahopřál.I když já bych o blahopřání od těchto lidi vlastně nestala.A pokud je pravda,jak jsem tu níže četla v diskuzi,ze finanční úřad bude prověřovat daně Petry....no tak to můžeme začít volat at žije KSČ !!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to opravdu smutne, ze si tohle klidne lajzne statnik, a misto jasne deklarace, ze urazi bez nejake pravni podstaty obcana, tohle jeste nekteri podporuji...;/
Takze obcanka Kvitova, aby si ted davala bacha, aby ji nejaky pitomec jeste nepronasledoval...a politik si bude dal sedet a dal si delat co chce, nebot jako k soudu ho asi nikdo nedostane, ze...ano je to bezmoc...
...a obhajovat komunismus, hlavne ten cesky, diky kteremu se zrodilo i porekadlo Kdo nekrade, okrada svou rodinu, tomu rikam tedy dost smutny vysledek...
Reagovat
Karolko2
Byla jsem z toho od včera špatná, z toho jakým hodnotám se často dává přednost.Uz je mi lépe díky mým spolutenistum v klubu a také díky par lidem tady na TP.Jsem šťastná, ze se pohybuji mezi lidmi,kteří jsou fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Veřme že takovým bobu bude miň a miň
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne, aby Petra mohla dal pracovat v klidu na tom, co je jeji casti zivota...;)
Doufam, ze ted vyhraje vse, co se da, aby tem statnikum a nekterym zavistnikum z toho slahlo uplne;)
Dobre by bylo, kdyby se tohle nejak dostalo do zahranici, aby bylo jasne, ze tu neni neco vporadku;) Ale nevim, jestli by to pomohlo, opilej Zeman se dostal...byla to ostuda pro CR a v Cechach nic...;/ Stale tam sedi...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň trošinku míň keca a princezna po porno disco zmizela
Reagovat
Karolko2
No bohužel ten tam bude sedět,dokud mu neskončí období a my Češi budeme dělat vtipy....to jsme my.
Petře bych prala,aby vy hrávala co nejvíc, to by bylo velké zadostiučinění a my bychom tady mohli zase psát o tenise.
Jsem přemyslela,jak to bylo se Serenou,když se objevila na okruhu a jak to měla těžké a jak dnes i největší kritici uznávají,ze je to paní hračka.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to doma neměla snadné. Kuli rasizmu bojkotujou s Venus turnaj Indian W
Reagovat
rib
moc se mi líbí to shrnutí, takovou rétoriku měl i Milouš Jakeš. Ale taky se bál, že bude sám jako kůl v plotě :-)))
Reagovat
rib
já myslela takovou rétoriku, jako ti, kteří štvou proti tomu, že někteří bydlí mimo ČR, pracují mimo ČR a jako ti, kteří rozdmychávají závist proti jiným, kteří něco mimořádného dokázali
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Roger_Federer
Zajimalo, proc pan Huml a dalsi se neangazovali vtom, aby Ceska Republika vyplatila hracum a hrackam odmeny za zisk Davis capu a Fed capu
Reagovat
smazaný uživatel
No, spíše by se chtělo říci nicek, co se ukájí v nekonečné, nic neřešící diskusi. Takových daňových expertů je snad na TP skoro škoda, ne? Řeknu vám raději asi toto. Nic nevyřešíte a blbým trollům jen hladíte jejich není. Je pátek, jdu raději na svá tři pivka a pokecat s lidmi, co neřeší kraviny. Doporucuji něco podobného i vám. Později snad zase více o tenisu.
Reagovat
rod_laver
Mě náhodou tyhle daňové debaty baví - máme tady nejen odborníkyna mezinárodní zdanění FO ale též akademiky zabývající se daňovou politikou. Ještě mi tady chybí odborníci na daňové procesní právo.
Reagovat
spaniel
Nedělejme z ČR nějakého mecenáše se zlatým srdcem. Na sport zvysoka kašle už roky. Všechno platí rodiče až do momentu, kdy je zjevné, že se jedná o obrovský talent. Až poté se začne zajímat agentura, klub atd, kteří se talentu ujmou s tím, že očekávají, že se jim to jednou bohatě vrátí. Už dávno není ČSSR, kde byli sporty zadarmo, sportovní třídy apod.

Samotný stát jí pomohl max nepřímo dotacemi ČS, které, co si budem namlouvat, asi nebudou příliš transparentní a pravděpodobně někdo dostal do kapsy. Víme jak je to s dotacemi, můžeš mít sebelepší nápad, pokud nemáš kamaráda, kterému kápne, nemáš šanci. Agentur, divadel, klubů je spousta, vyvolených je jen pár.
No a jelikož má Petra smlouvu, odvádí část příjmů ČS, ta je daní.

"cesky tenis, ani cernosek, ani petra by bez ceske republiky nebyli cesi, zadruhe. narodila se v cesku, tak jako vetsina z nas, plati dane, zije v cesku, ma tu rodinu, vyrostla tu, plati stejnou menou, ma stejna prava, mluvi ceskym jazykem"

Toto ani nemůžeš myslet vážně :D Tak ona vděčí za svůj úspěch tomu, že mluví česky a že jí ostatní rozumí? Že si rozumí s Černoškem? Že platí korunou?
Reagovat
smazaný uživatel
je to nekonecna diskuze, proto to uz nema cenu. nebudu nikoho o nicem presvedcovat. kazdy to vidi jinyma ocima. petru mam rada, stejne jako mam rada tomase a dalsi sportovce a tenisty, kteri na sobe odmala makali a prizpusobili sportu svuj zivot. stejne tak jsem rada, ze vubec mame v cesku tak skvele tenisove zazemi, kolik sikovnych tenistek ve stovce nebo deblistek ci nadejnych tenistu a tenistek, ktere cr vychovalo.

je pravda, ze pokud nejste nejlepsi, plati vam tenis a veskere veci okolo rodice, ale tady se bavime o petre, ktera vzdy nejlepsi byla. samozrejme ze ji vychovali a naucili hrat tenis jeji rodice, stejne jako tomase atd. ale jedna se vetsinou jen o prvni tenisty rocnicich, kteri si vubec nekdy prosadi.

at si kazdy bydli, kde chce, to je jeho vec, ale myslim, ze petra v monacu nejspis nema svou rezidenci a vse, co jsem chtela rict, je to, ze bud jste na sebe hrdi ze jste cech nebo ne. to je vse.
Reagovat
spaniel
V pohodě, já ti rozumím. Jenže ty vnímáš stát jako zemi, kde všichni žijeme a podílíme se na jejím chodu a já stát chápu jako vládu složenou ze zlodějů. Mělo by platit to první, ale díky tomu, co se tady děje, jsem to začal chápat v tom druhém smyslu. A těm zlodějům nemám nejmenší chuť dopřát ani korunu navíc na rozkrádání a nesmyslné plýtvání.
Reagovat
slacker
Kazdy stat je banda zlodeju. I Monako.
Reagovat
spaniel
Jistě, ale míra se liší. Přerozdělování může být mnohem efektivnější. Nebo mně snad chceš tvrdit, že ve Švýcarsku se rozkrade a rozháže tolik peněz jako tady? Čím to je, že Nadal a Federer to neudělali a Djokovic ano? Je to mírou korupce v daných státech.
Reagovat
Jiri
Co dala CR Petre? Kdyz tady trenovala a zila, tak snad nebyla dotovana ze st. rozpoctu, ale normal za ni platili rodice, kteri tu dane odvadeli (?) Petra CR svoji vybornou reprezentaci zemi dala vic, nez naopak.
Reagovat
PetaM
Ale to se nedá vysvětlit. Kdo nechce, tak to nepochopí a pojede si to svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
jiny clovek, jiny nazor. neni treba tady nekoho ponizova ja to velice dobre chapu, akorat me mrzi, ze jako stat nejsme a nejspise ani nebudeme v blizke dobe jednotni, tak jako USA nebo Rusko. je na nas, jak premyslime a jak nize nekdo psal, golfista v Americe za to sklidil verejny nesouhlas.
Reagovat
PetaM
Ani ruští sportovci nemají všichni trvalé bydliště v Rusku.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, vsude existuji vyjimky, ale myslim, ze mentalita rusu a americanu je jasna.
Reagovat
Jiri
Peta nam nejen ted udalala velkou radost. To, jak se rozhodla je treba respektovat a soustredit se sam na sebe, aby jsme se nemuseli dozadovat penez jinych. Taky by se mi jeji miliony hodily, ale zdaleka jsem nedrel tak jako ona a tak mam, co mam. Kazdy do zahranici muze a v dnesni dobe to neni ani tak slozite, takze opravdu by si respekt a klid zaslouzila.
Reagovat
rib
mimochodem - pro každého občana EU platí volný pohyb pracovní síly a právo na svobodnou volbu bydliště. Tak se můžete přestěhovat kam chcete, pokud si myslíte, že byste se tam měli líp. A komu se líbí jít do USA, jen tam vyrazte, je to země neomezených možností, tak nač se plácat tady, když tam je lépe, morálněji atatd....
Reagovat
smazaný uživatel
trotli? nechapu, proc se takhle vyjadrujes. tohle je diskuze a nerekla jsem nic, abys mel duvod takhle reagovat.
Reagovat
dadaft
tenisový klub Prostějov bere ročně ze st. rozpočtu 12 mil.Kč, jsem někde četl.
Reagovat
PetaM
Každý TK vybírá od svých členů členské příspěvky ...
Reagovat
rib
tož můžeš si požádat taky státní dotaci pro sportovní středisko mládeže, není problém... A když tedy Petra podle některých nic nevrací, co její reprezentace ve Fedcupu? Vy blázni, sestupte na zem, vždyť je to největší srdcařka, kterou naše repre za poslední dobu měla!!!
Reagovat
smazaný uživatel
o tom nikdo nepochybuje, myslim, ze si ji vsichni vazime. stejne jako ostatnich tenistu a sportovcu, kteri zvyraznuji nasi zemi.
Reagovat
VlS
Nejvíc mě štve, že tady řešíme jen Petru. Proč neřešíme všechny občany, kteří platí daně jinde. Jsem to i já . Neplatím daně v Monaku, platím je v zemi kde pracuji a ze které plyne můj příjem. Nemám volbu, tak to stanoví zákon. V ČR, kde mám trvalé bydliště platím daň z nemovitostí a celou řadu dalších daní, platím zde sociální pojištění ( na základě mezinárodní dohody obou zemí to jde) , platím si De zdravotní a nemocenské pojištění a daň z příjmu fyzických osob z příjmů pocházejících z ČR. Za loňský rok to byla nula, rok předtím byl základ ve stovkách tisíc. Tak to má kde kdo, prakticky každý, kdo pracuje a částečně žije v zahraničí.
Není to žádne české specifikum, je to evropský a spíš světový standard.
Jistě, mé příjmy by u nikoho bevyvolaly žádné velké reakce, nijak dramaticky se neliší od tuzemských.
Proč tady neprobíráme i ostatní sportovce? Ceny fotbalových a hokejových přestupů přece nejsou tajemstvím , stejně tak jsou dost často známé i jejich platy. A potom Petra jistě nijak nevyčnívá, co Petr Čech, Rosický, hokejistě ve všech možných ligách, ostatní tenisté, házenkáři , basketbalisti ........
Celá ta debata je naprosto uchylná.
Reagovat
Roger_Federer
Napriklad je verejnym tajemstvim, ze hokejiste v KHL dosravaji/li cast sveho platu v igelitove tasce v kabine do ruky..Takze z toho neodvedli vubec tdnou dan..A histerie z toho neni.
Reagovat
slacker
ano chudak Petra. Problem neni o Petre ta je bohuzel jen falesny hromosvod frustrace
Reagovat
smazaný uživatel
A Penta nikomu nevadí? Ma účty na Kypru. Takže například kdo chodí do lekrny dr.max,je sponzor důchodců na Kypru. Źe by solidarnost? Kdepak lidská blbost. Atd. Opět se ukázalo že v Česku se úspěch neodpouští.
Reagovat
Jan
Jinak Petra si to jako obvykle vyžrala. Berdych a mnoho dalších je v Monaku už léta a nic, jen to provede Petra, tumáš. Stejně jako když prohraje Berdych, tak žádný velký rozruch, což u Petry neplatí. A když vyhrála, to samé :)
Reagovat
PetaM
Petra si to vyžrala jenom proto, že dokáže a dokázala vyhrát GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Je okurkova sezona to je potreba si uvedomit...
Reagovat
Jiri
nemusi byt nutne spina komunisticka apod. Spis je to jen dalsi populista, ktery hraje na to, ze ho zase spousta "socialu", kteri by ty miliony chteli pro sebe podpori. Ja verim, ze se mu to nepodari a tento vyrok otoci proti nemu. Doufam, ze to na budoucnost Petry nebude mit zadny vliv.
Reagovat
rib
je to spina komunisticka, nyni v oranzovem
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že ty lidi co s Humlem nejvíc souhlasí, by v případě stejného úspěchu změnili bydliště už dávno. Navíc pokud vím tak je to úplně legální. Vůbec tuto aféru nechápu, když takový Berdych je tam už dávno. Místo aby jsme byly rádi, že máme aspoň nějaké hvězdné sportovce, tak se děje toto :-(
Smutné, velice smutné. Jinak ten příklad s policií co jsem tu četl je trošku chybný. Když pojedu třeba do USA tak tam taky neplatím daně a přesto mě policie pomůže, teda spoň v to budu doufat :-). Takže tak.
Reagovat
Jan
Policie cizinci jistě pomůže všude, jenže, kdyby tu nikdo neplatil daně, tak nebude ani policie, ani silnice, ani školy, zdravotnictví, nic. Pak by se asi někdo divil.
Reagovat
smazaný uživatel
petre fandim, dokazala pro nas stat mnoho, ale na druhou stranu ma huml pravdu, ze kdyz petre pomohla ceska republika, proc menit kvuli papirkum, kterych ma jiste dost, sve dosavadni bydliste. vzdyt tim vyjadruje i ze se stydi za ceskou republiku. nema cenu nekomu brat obcanstvi, to je nesmysl, ale tohle by se melo vazne u vsech sportovcu (nejen tenistu) zvazovat a nejak resit. bud jsme hrdi na nas stat a drzime po spolu ve vsem a vzdy nebo nemusime mit zadny stat. tady nejde vubec o zavist a penize, petre to preji, tak jako tomasovi, ale na druhou stranu...
Reagovat
spaniel
Mě by zajímalo, jak jí stát pomohl? Už jsem to tady četl x krát a ještě to nikdo nenapsal.
Reagovat
tito
Taky by mne zajímalo, jak je to s tou pomocí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se to konečně dovíme.
Reagovat
smazaný uživatel
@spaniel petra v ceske republice vyrostla, cesky tenis ji v juniorskych letech nesmirne podporoval, stejne jako pan cernosek a prostejov. stejne jako tomase. bez nich by se nejspise tak daleko nedostali, i pres veskery talent, ktery v sobe urcite maji, bohuzel, to je problem i dnesniho ceskeho tenisu, plati se jen ti nejlepsi a spousta talentu s tenisem v juniorech konci, ne-li drive, problem je spatna definice, bud jses nejlepsi a nebo nejses nikdo. tak je to ve vsech sportech. stat udelal pro petru stejne, jako petra pro stat. a jako dalsi teniste a tenistky.
Reagovat
PetaM
Správně jste to nazval. Český tenis (reps. Česká sportovní) jí podporoval, ne Česká republika. Petra odvádí procento ze svých příjmů České sportovní, takže jsou si kvit, chápeme?
Reagovat
PetaM
*resp.

A Černoškovi platí taky, to jenom tak mimochodem.
Reagovat
smazaný uživatel
je kazdeho (svobodna) vec, kde bydli, to zaprve...cesky tenis, ani cernosek, ani petra by bez ceske republiky nebyli cesi, zadruhe. narodila se v cesku, tak jako vetsina z nas, plati dane, zije v cesku, ma tu rodinu, vyrostla tu, plati stejnou menou, ma stejna prava, mluvi ceskym jazykem a jak jsem uvedla vyse bez ceskeho tenisu by se prosazovala tezko, resp. by se z 99% neprosadila = bez penez. kdyz je ceska, zije v cesku, tak nevidim duvod, proc by mela bydlet v monacu.
Reagovat
PetaM
Každý může bydlet, kde chce. Já taky nevidím důvod, proč by negři měli bydlet v ČR, jejich stát to rozhodně není.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz by tam petra doopravdy bydlela, nic nenamitam, at si bydli, kde chce. ale tady jde o princip.
Reagovat
tito
je kazdeho (svobodna) vec, kde bydli, to zaprve - s touto první větou souhlasím, měla by jste si ji opakovat jak mantru. Bez českého tenisu by se prosazovala těžko... :-) Já bych spíše řekl, že bez svého otce by se prosadila těžko, bez podpory své rodiny by se prosadila těžko a dokážu si představit, jak její rodina si musela trhat od h..y, aby se prosadila. Mám ve svém okolí několik velmi nadějných mladých tenistů- tenistek a všude je to stejné. Dokud není hráč vázán smlouvou, tíha většiny nákladů je na rodině a z části na sponzorech, které rodina sežene. Stát ji nepodporuje. Možná za minulého režimu. Ale dnes nikoliv. A společnosti nepřínosné existence jako Huml by měli mlčet. Sakra ten mne dožral.
Reagovat
smazaný uživatel
@tito mate pravdu, protoze sama do tech mladych tenistu patrim, ale nejsem nejlepsi, proto jsem tady zduraznovala, ze jen ti nejlepsi maji spickovou podporu, jakou Petra (i Tomas) v juniorech meli.
Reagovat
tito
ale stále to není o podpoře státu, ale o investici soukromé společnosti, které se to bohatě vrací. Stát s tím nemá nic společného.
Reagovat
rib
Česká sportovní a.s. není Česká republika, je to podnikatelský subjekt, Černošek je podnikatel se sportovci a s jejich kariérou, prostě investuje do potěru, nese podnikatelské riziko, zda se mu to vrátí atd... Není to státní představitel :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
MY jsme Ceska republika.
Reagovat
PetaM
A jsme Petře zaplatili?
Reagovat
VlS
My je kdo? Já jsem občan ČR, ale nejsem ČR. Zajímavé je, jak když končí argumenty, přibívají velkousté fráze. Nechte je politikům, u těch mě už tak nepřekvapí. Kruciš, umí vůbec někdo definovat, z čehože tady ta holka daně neplatí a měla by? Pořád si někdo představuje stovky milionů, ale není to pravda. Nikdo neví, o kolik peněz jde, ale kde kdo ví, kdo je darebák. Co máte proti Monte Carlu? je to hezký místo u moře, kdybych na to měl, tak bych tam chtěl mít taky barák. To, že na to nemám není důvod, abych záviděl těm, co si ba to vydělali. Nikdo ba světě nikomu nic zadarmo nedává, což znamená jen to, že ten, kdo ba to má si to mysel vydělat.
Než začnete s tím, že někdo si na to nakradl, tak dejte trestníoznámení a předložte důkazy. Ať ho zavřou, nebo rovnou zastřelí, já ho litovat nebudu, ale žádnýho takovýho zlidéje osobně neznám a důkazy nedisponuji.
Reagovat
VlS
přibývají ... stydím se a červenám
Reagovat
spaniel
Tady je seznam zemí, s kterými má ČR smlouvo o zamezení dvojího zdanění. Pokud teda získá price money, které ji v daném státě zdaní, u nás už neplatí nic.

Taky by mě zajímalo, z jakého příjmu by tady vůbec platila daň, jelikož tu smlouvu máme s většinou zemí. Jeidné co mě napadá jsou sponzorské smlouvy, reklama a jiné podnikatelské aktivity. Netuším, o jakou částku se jedná.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mne take zajimalo...
Reagovat
darek.vrana
Já jsem ti to napsal několikrát a už to opakovat nebudu. Jinak ale nejsem v žádném případe zastánce Humla a té současné štvavé kampaně. Ale vadí mi daně v Monaku též.
Reagovat
Jiri
Me spis vadi dane tady. Kdyby byly mensi, nebyla by takova motivace hledat tyhle raje. Ale to uz je dnes zmineno nekolikrat.
Reagovat
darek.vrana
V Monaku asi budou vždycky nižší. Tomu se konkurovat nedá.
Reagovat
slacker
Hele 0% se neda konkurovat nijak. A proc v GB 50% zaplati (protoze zadna jina moznost neni) a pak se cukat nasim 15%?
Reagovat
dadaft
celkově je daňová zátěž ČR v porovnání se zbytkem Evropy podprůměrem, pokud vím.
Reagovat
rod_laver
Pokud bys byl schopný se např. podívat na stránky Eurostatu, tak zjistíš, že jsme v pořadí zemí dle složené daňové kvóty přesně v polovině. A co se týče průměru daňové kvóty v EU, která je počítána aritmetickým průměrem, tak díky socialistickým molochům typu Skandinávie, Belgie a Nizozemí je o něco málo vyšší než v ČR. A to se bavíme o daňové kvótě v EU, která má díky své nesmyslné sociální politice, na kterou dojíždí, nejvyšší zatížení na světě dle kontinentu. Kdybys komparoval složenou daňovou kvótu ČR s celosvětovým průměrem, asi bys překvapený. Ale škoda mluvit..
Reagovat
VlS
Evropa jde do kytek. Teorie sociálního a multikulti státu je prostě nereálná a naprosto uchylná. Podívej, jak na ekonomika v EU reaguje. Garantované pracovní podmínky, minimální mzdy a další a další vymoženosti vyhnaly většinu práce do Asie ( i když to tam nevladtní Asiati, ale mezinárodni firmy - peníze národnost ani státní příslušnost nemají) a v EU z toho je armáda nezaměstnaných. Logicky, podnikatel mysí hledat lepší ceny a nižší náklady a generovat zisk, jinak světová ekonomika chcípne pár dnů před námi. Protože nezaměstnaným někdo garantoval životní uroveň, daně nestačí. Tak se zvyšují, tu skokově, tu plíživě. A kapitál reaguje ekonomicky, logicky a racionálně, zdrhá do ráje. Socanská teorie well fair state je v čudu, sežrala si vlasní nohy.
Reagovat
rod_laver
naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, ale místo toho, aby se na někoho takhle házela špína a to ještě k tomu někým, kdo se politikem zove, tak by se měl řešit důvod, proč to úspěšní lidé dělají. Proč je to tedá vůbec dovoleno? A upřímě si nemyslím, že by zrovna ji stát k jejím úspěchům nějak pomohl.
Reagovat
smazaný uživatel
Huml=Špína komunistická
Reagovat
dadaft
na druhou stranu, když si loni v lednu slavný americký golfista Phil Mickelson postěžoval, že musí v Kalifornii kde bydlí platit daň z příjmů ve výši 50%, dostal od veřejnosti pěkné kapky --- vystoupil pak v TV a omlouval se, že si uvědomuje, jaké měl v životě štěstí atd.
jiný kraj, jiný mrav.
Reagovat
PetaM
Neměl si na to veřejně stěžovat. Nemusel by se pak omlouvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi bych nesrovnaval Kalifornii s CR...
Ale jen tak mezi nama, ja bych to platil radeji Oregonu, treba i 60%...;P
Kalifornii bych nedal ani cent...;D)))
Reagovat
PetaM
Mě to úplně baví. Nesaháme ani po paty Německu nebo USA, ale srovnání s nimi je "zcela v pořádku" ...
Reagovat
smazaný uživatel
No asi nejhorsi na tom vsem je, ze kdyby to nekdo nevytahl takhle spinave a pseudovlastenecky, tak to opravdu nikdo asi ani neresi...
nevim jestli zavist u Humla, ale spise dolary, sefe, dolary... proste kde tecou dolary, tam je zila...po ktere tihle sraci pujdou...Petra je pro ne ted takovym Klondikem...

...jestli jde o toho golfistu, tak je celkem blbej, ze si na to stezoval...take ho mohli poslat do noveho mexika, a tam mohl tak max. v noci poslouchat vyti kojotu....ale pokud se narodil sam v Kalifornii, tak bych se nicemu ani nedivil, ze sam na sebe upozornil verejne, a pak se sam sel omlouvat do TV;D) ...
...zlatej Oregon;)
Reagovat
Jan
Však tu také není daň 50 %, ale 15 :) Chudí lidé platí daně a bohatý by neměl platit nic ? Chudinka. Vždyť by mu nic nezbylo. Topolánek kdysi řekl, že zde platí daně jen střední vrstva. Bohatí jsou v daňových rájích a chudí na pracáku nebo jsou jejich daně zcela zanedbatelné v absolutní výši, nikoliv ovšem vzhledem k jejich příjmům.
Reagovat
PetaM
A ptám se tě znova, ty znáš jen daň z příjmů? ;)
Reagovat
rib
Jan není v daních vůbec zběhlý, představuji si ho jako pána ze tichých sedmdesátých... Nevyčnívat, tiše v davu držet mávátko, dělnická třído vpřed a hlavně žádná úcta k čemukoliv mimořádnému (talentu, vzdělání, umění...) Doufám, že se to už nevrátí...
Reagovat
Jan
Nikdo z nás předpokládám není daňový odporník. Jistě, jsou daně silniční, dědická, DPH a další, ale řeší se tu snad daň z příjmu ne ? Tak co sem taháš další daně.
Reagovat
spaniel
Protože těch daní je spousta a ona většinu platí. Vyhne se jen dani z příjmu.
Reagovat
PetaM
Jenomže daň z příjmů není jediná daň, co jde do státního rozpočtu. Do SR jdou daně přímé a nepřímé. A je úplně jedno, jestli je to daň dědická, silniční, DPH, apod. Daně jsou daně a tečka. V žádném článku jsem zatím neviděl přesnou definici toho, jaké daně že to slečna Kvitová neplatí. Dokud tedy bude název článku "Kvitová neplatí daně", tak je to neuvěřitelný kec a pomluva.
Reagovat
Jan
Pokud má bydliště v Monaku, tak neplatí daň z příjmu ne ? Možná i zdravotní a sociální. Vždyť o tom sama mluvila, že tam jde kvůli menším daním. Tak jaký kec ?
Reagovat
VlS
Taky jsem pro Oregon, mám tam vyhlídnutej pěknej ranč :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro uteč. Huml asi nezná zakon o dvojím zdanění.
Reagovat
vendulkabendulka
Smlouva o dvojim zdaneni mezi CR a Monakem neexistuje. Je pekne, ze mas nazor, ale nevis nic.
Reagovat
smazaný uživatel
A mezi ČR-VB? Pokuď vím
Reagovat
smazaný uživatel
A mezi ČR-VB? Petra zaplatil tam daň 48%!
Reagovat
smazaný uživatel
Ani moc nechápu k čemu by byla smlouva o dvojím zdanění s knižectvim které nezná daň z přjmu
Reagovat
A.R.R.
Je to takový hon na čarodějnici....Petra se provinila tím, že vyhrála Wimbledon.... Kdyby vypadla v 1. kole, tak by se maximálně řeklo, no jo, Kvitka hraje na ho..o a nikoho by nezajímalo kde platí daně. Takže je to závist....
Reagovat
kohlik
Vždyť v Monaku žije tolik sportovců z jiných zemí a nikomu to nevadí.
Reagovat
rib
pravda a mimochodem, Petra je jedním z posledních tenistů, který změnili bydliště, ostatní už jsou tam roky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je takový přehled tenistů a tenistek žijících převážně v Monaku a ve Švýcarsku. Našlo by se jich samozřejmě ještě víc... Jak jsem psal včera, v Monaku žijou tři moje oblíbené tenistky (Vika, Caro, Donna) a ve Švýcarsku dvě (Ana, Kiki). :)
http://sport.aktualne.cz/kvitova-neni-sama-v-monaku-sidli-berdych-djokovic-i-raonic/r~c8202e1208cf11e49756002590604f2e/

Jinak nedoporučuju číst tu diskusi pod článkem, protože to je vážně na vlastní nebezpečí. Vyskytuje se tam hned několik trollů z jedné nechvalně proslulé stránky na Facebooku...
Reagovat
PetaM
Jo, tu stránku jsem si nedávno projel a dal jsem většinu lidí tam do ignoru :D Jen škoda, že nahlášení stránek stále nefunguje. A bohužel nelze ani zablokovat tu danou stránku ...
Reagovat
rib
jj, i Štěpec tam bydlí :-) A Monty, mimochodem, kam platí daně Maruška, do Putinova???
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš bydlí na Floridě! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec se mi nelíbí, jakou hysterii dokáže rozpoutat jeden hloupý výrok nějakého politického zoufalce. Jak nemusím Kaderku, tak naprosto souhlasím s tím, co včera řekl: V Čechách se úspěch nikdy neodpouštěl a teď by se měl (podle Humla a spol.) ještě trestat. To jsme to teda dopracovali... Nedělám si iluze, že se úspěšným lidem závidí jenom v Čechách. Co se ale týče míry závisti, tak si troufám tvrdit, že v tomto ohledu se z malé české země stává světová velmoc. To teda opravdu není nic, čím bychom se měli chlubit...
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se aby to Petra ustála Aby nezačala hrát hůř než před Wimbledonem protože tohle může Petru zničit. v roce 2011 neunesla slávu ted se do ní naváži zku.rvení komouši. JSTE NA SEBE HRDÝ SOUDRUHU HUMLE TY PLEŠATEJ ZKU.RVENEJ KOMUNISTO TÁHNI DO PR.DELE TY SEDÍŠ CELEJ DEN NA PR.DELI A DĚLÁŠ HOV.NO A TED SE JEŠTĚ SER.EŠ DO PETRY A KAM CHODÍ TY DANĚ NO PŘECE DO KAPES POSLANCŮ JINAK BYSME JEZDILI PO ROVNÝCH SILNICÍCH NEROZPADALI SE TADY NEMOCNICE...
Reagovat
misa
tento týden hnus. Alespoň pro Petru a její fanoušky. Nejprve úvahy o "špíně" Kvitové, která by měla přijít o občanství, pak vyhrožování. Prezident země se k jejímu titulu snad ani nevyjádřil, nebo mi to uniklo? Další zlehčují její cestu za titulem, protože neporazila žádnou hráčku top 10, atd. Doufám, že to Petře její rodnou zem neznechutí, protože těch, kteří ji mají rádi je stejně mnohem víc než těch, kteří nenávidí.

Jsem hodně smutný, tohle si Petra nezaslouží ani omylem.
Reagovat
rib
myslím,že soudruh alkoholik, který se nám jakýmsi populistickým tahem dostal až na hrad, se ani nevyjádří. Kdo sám nemá na to, aby byl uznáván a vyjímečný, tak může rozdávat jen závist a zlo...
Reagovat
Michaelus
Míla má svoje starosti z dovozem slivovice
Reagovat
Michaelus
Mně je z těch lidí na blití, vážně. Závistiví hnusní komouši, kteří nesnáší úspěšné lidi :(
Reagovat
rib
souhlas, pokud jste někdo zapomněli, pusťte si film "všichni dobří rodáci". Já bych tedy rozhodně nechtěla, aby se nám vrátili soudruzi z padesátých let, kteří nic nedokázali, ale rozdmychávali závist, nenávist a honbu na šikovné a úspěšné!!! Nejsem si jistá, ale tuším, že podobné typy soudruhů pomohli k emigraci Martině, Ivanovi. A bohužel se zdá, že poučení pro národ se nedostavilo
Reagovat
Roger_Federer
Finacni sprava Ceske Republiky proveri dane Petry Kvitove..Radio Impuls.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je na beton jasne,že tam budou šmečka nějake tak jak u xy jinych sporotvcu,politiku a podnikatelu...Každy s tim chce ojebat na tom neni nic divneho...A finančak ma na to pravo no...Pokud ma vše ok neni se čeho bat...
Reagovat
vendulkabendulka
Jenomze ono to OK nebude, protoze Cernosek.
Reagovat
rib
tak to se nebojím, jelikož má Petra manažera a jistě i daňového poradce, tak to je vlastně jen formalita... Nebo ukázka toho, jak se u nás neodpouští úspěch a jak se stát snaží vstupovat lidem do života, aby se radší o nic nesnažili?
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni maji manažery,pravniky a vše jen na to,aby pravě ty daně byly co nejnižši a většinou i za hranici zakona viz xy vrcholovych sportovcu atd....Finančak ma na to pravo tak nechapu co řešiš....Pokud nic nenajdou je vše ok...
Reagovat
rib
ty truhlíku, nevím, jestli máš s podnikáním nějakou reálnou zkušenost. Jinak bys věděl, že základní heslo každého profi účetního je, že "daně se platit musí"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je snad jasne,že nemuže mit firmu 10 let v minusu a že nějake male % dani odvedeš...Ale taky tam muže byt v nakladech xy věci ktere finančak neuzna...Kolik takovych danovych uniky u sporotvcu jsme už viděli jako napřiklad Messi ktery se pak podivoval,že o ničem nevěděl atd....
Reagovat
rib
je naivní se domnívat, že si Petra zpracovává daně sama, je naivní se domnívat, že z daní odečteš všechno, to, co píšeš, je naivní... Opravdu podnikáš? Tak to by se u tebe měl leckdo inspirovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pišu snad,že si to děla sama někde?
Reagovat
rib
já jen že ses divil, že Messi o ničem nevěděl... Jak by mohl, nebo si snad mezi tréninky vede účetnictví :-)? A co ty teda, podnikáš, že víš, nebo jen opakuješ tuposti z mediální žumpy?
Reagovat
tommr
v pořádku to rozhodně není a nebude. Už sám fakt, že Petru řeší krátce po jejím triumfu ve Wimbledonu na základě štvavý kampaně závistivý svoloče je skandální a pro Petru vysoce urážlivej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To možna jo ale na finančni kontrolu ma každy narok byt i třeba na udani...Že je to smutne mužeme řict aaž v odbě,kdy se zjisit,že ma vse ok pak to bude smutne...V opačnem připade pokud zde budou nejasnosti bude to masirovani daleko horsi
Reagovat
rib
no někdy je při závistivé hysterii i výhodně pozvat si aktivně finanční kontrolu (ano, je to možné udělat), aby bylo jasno a čistý stůl. Já na místě Petřina manažera bych to udělala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten probllem neni uplne jednoduchy a ma vzdy 2 strany mince....Ona byla vychovana v Česku,využivala treninkove kurty v Česku kde ji umožnili se rozvijet.Ma zde zdarma zdravotni peči a jine věci.To,že vyhrala Wimblec a u jejiho jmena je CZ je tak asi vše,protože neodvadi ani kačku zpět do systemu ze ktereho od sveho narození čerpala.Ta druha strana mince je ta,že to chapu,nikdo by nechtěl statu platit vic než musi a děla to hodně lidi tak proč ne ona...Ale nejde tady sousdit zase jednostranně a stat na jeji straně protože ta pravda je někde uprostřed...
Reagovat
rib
jejda ti do háje... třeba když budeš dost schopný a půjdeš třeba pracovat do zahraničí (a začneš tam žít a odvádět daně atd.), tak bys taky měl dávat něco do ČR, protože jsi zde chodil do MŠ nebo na základku? To jsi snad úplně upadnul, ne?
Pak tedy prosím všechny, kteří se narodili v ČR a nyní si dovolí tu drzost, že svůj život realizují jinde, aby se zamysleli, jak by to vlasti vrátili...
Nebo bych asi radši vykřikla - kdo šíří takto demagogické kecy, na pranýř a mrskat, mrskat, mrskat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak řikam,že to ma dva ruzne pohledy tato situace....Chceš mi řict,že je uplně fer,když ti Česko umožni zdarma vystudovat a v době kdy ji to maš začit splacet poděkuješ a pojedeš jinam?Neřikam,že je to špatne,každy se chce mit lepe ale musis chapat i ten druhy pohled na věc....J e to to stejne jako by jsi přijal do sve firmy člověka,xy let ho piplal,zaučoval a udělal z něho člověka znaleho oboru a v momentu kdyby vše ovladal ti podekoval a šel jinde....Asi by tam zustala nějaka pachut...Prostě nejde to soudit jednostranne
Reagovat
smazaný uživatel
"v době kdy ji to maš začit splacet poděkuješ a pojedeš jinam?" Ano, Petra totiž celé ty roky, kdy měla trvalý pobyt tady v ČR daně neplatila. Proboha, stačí se trošku zamyslet a budeš hned vědět, že to co píšeš, je blbost. Petra zaplatila na daních tolik, kolik většina lidí nezaplatí za celý život. Nehledě na to, že pumpuje do Česka peníze mimo daň z příjmů. Rozhodně nemá komu co splácet.
Reagovat
rib
ty asi se světem podnikání nemáš moc zkušenosti, že? A se socíkem asi taky ne? Jinak bys nehlásal takové blbosti. Kdo se chce mít líp, prostě musí víc makat, učit se, snažit se atdatd. A vřele ti doporučuji vycestovat, abys viděl, že v mnoha zemích jsi s tím, co ses naučil ve škole, úplně vedle.
Nebo bys mohl prosazovat předlistopadové uzavření hranic, a že by pak nějaký povolaný soudruh reguloval, kdo kam může (nebo spíš nemůže), tak to už tu milý mladý muži bylo... A že se to opravdu státu osvědčilo, jen to tu kvetlo... Ach jo
Reagovat
misa
Viz. můj příspěvek z 13:41.
Reagovat
dadaft
tak ono asi bude záležet na tom nakolik Petra v Monaku skutečně bydlí.

já naprosto uznávám, že k dosažení takových úspěchů je zapotřebí mimořádné píle, na druhou stranu to co Petra vydělala za 14 dnů ve Wimbledonu, to vydělá učitelka ve škole za 250 let.

v Kalifornii nebo v Británii by odvedla 50%, v Česku 22%, v Monacu 0%.
------- ale samozřejmě tohle se netýká jen Petry a je naprosto trapné to vytahovat teď a ještě takovým způsobem, jako naši politici...
Reagovat
rib
jasné, no vzhledem k celoročnímu programu WTA nebo ATP, který z tenistů vlastně kde bydlí :-)))? A kdyby už to někdo chtěl vytahovat - znám taky hodně fotbalistů (aktuálních i už vysloužilých), kteří bydlí v Monaku (a často opravdu fyzicky), a nebudou to zjevně jen oni. A ani my nebudeme největší evropská země, jejíž sportovci mají bydliště tam :-)))))
Reagovat
Jan
Zrovna klasický případ z těch daní. Neplatí zde daně, ale využije služeb policie, která z daní žije. Když bude potřebovat něco jiného, třeba lékaře, opět to bude tento případ.
Reagovat
Michaelus
Ona z daní zaplatila víc než kdokoliv tady, takže ji z toho nemáš právo osočovat :)
Do Monaka se ''přestěhovala'' teprve tento rok, takže předtím to platila a nebylo to málo.
Reagovat
rib
souhlas, prostě milý socialitický Jene, Petra doposud zaplatila státu na daních tolik, co ty nikdy nedáš dohromady. Ale to v tomto státě zejména lidem, kteří si pletou procenta a absolutní sumu, nedochází asi velmi často...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to ze uz zaplatila statu nejakou sumu na danich,Jde o to ze kazdy z nas plati cely zivot urcite procento ze svych prijmu. Nekdo plati z toho mala a zivori. Ano,i ten chudak tady plati dane. Petre ikdyby zaplatila dan zbyde nekolik desitek milionu. Tak jak k tomu prijdou ti chudaci co plati poctive i z toho mala dane a zustane jim tak na zivobiti? Nehlede na to ze je si myslim ze kazdy milionar kterymu se postesti mit miliony by cast svych prijmu mel dat minimalne na charitu. Protoze asi kazdy rozumny clovek uzna,ze prerozdeleni majetku ve spolecnosti a obrovske sumy ve sportu,ale i v jinych odvetvich se vyplaceji je absolutne nemoralni,ale to je na jinou diskuzi. Kazdopadne Petra se chova jako vetsina sportovcu a nemuze ji to clovek tolik zazlivat kdyz ma tu moznost,jak jde o penize tak jde u vetsiny lidi moralka stranou :)Ale fandim ji a fandit ji budu dal :)
Reagovat
rib
koumáku, nekoumej nad blbostma a mazej se učit a pracovat. Jinak budeš živořit pořád...
Reagovat
smazaný uživatel
Ribo.Tobe asi nedochazi ze kdybychom se vsichni jen ucili a hrali tenis tak ty zdechnes hlady :) uz to pochop. Kdo plati dane z mala,malo mu zbyde,kdo plati dane z baliku penez,hodne mu zbyde.Je nefer aby platil jen ten co ma malo :)
Reagovat
Michaelus
Aty pochop to, že do toho dala (dává) víc prachů než ty kdy dáš :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopil si o co mi jde, Nejde o to kolik do toho dava,ale jake procento svych prijmu :) Jen to je spravedlive :) Kdyz ji system umoznil vydelavat takove penize tak by mela platit stejne procento ze svych prijmu jako delnik co dre celej zivot v tovarne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ji systém umožnil vydělávat takové peníze? Jak ji to systém umožnil? A nemá tedy tu možnost každý?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby kazdy vydelaval takove penize tak by se system zhroutil,takove bohatsvi na svete neni. Vsichni bychom pozdechali protoze by nikdo nedelal :) Jo a tomu systemu se rika kapitalismus :) Ja to beru,kdo je schopny at ma vic nez ostatni,ale vse ma sve hranice. A vsichni by meli minimalne odvadet do systemu stejne procento prijmu a bohati obvzlast,protoze tem to bude chybet uplne nejmene. Je moralni paradox ze prave ti bohati se tomu vyhybaji nejvice :))))
Reagovat
Michaelus
To znamená že bohatým může být jedno že o něco přijdou? Že jim to bude vadit méně? Petra nevyrůstala v bohaté rodině, a tak ji asi není jedno jestli vyhodí o milion vice nebo mene. Zaplatit z příjmu 500 000 nebo 200 je sakra rozdil. Samozrejmě tim nerikam ze nemaji platit, ale je blbost rikat ze maji vetsi povinnost platit nez chudi :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha vzdyt ona vic da ale i ji vic zustane! :) to je ten princip :) Vsichni by meli dat procentualne stejne kdyz pominu amoralnost premrstenych vydelku,ale porad jsem radeji kdyz je takto uspesna ceska nez nekdo jiny :)
Reagovat
smazaný uživatel
A rozdil to je :) Z 500 000 ji zustane jeste nekolikset tisis. Ze dvou stovek mozna neco pres stovku.Kdo je na tom tedy hur? :) O to jde, Ze spravedlive je to jen tehdy pokud vsichni davaji procentualne stejne do systemu ale i jim procentualne stejne zustava. V pripade Petry jsou to desitky milonu v pripade prumereneho cloveka nekolik tisic. Ale jsem hrdy na to ze Petra je ceska a je d.e.b.ilita to co psal Huml,Petra jen vyuzila moznosti kterou ji opet system nabizi :)
Reagovat
Vojtiik
Brutální ekonomie v praxi, gratuluji :D
Reagovat
rib
Já už se dávno neučím, poctivě pracuju, podnikám, daně platím, na systém remcám umírněně. Nezhebávám hlady díky své píli a umu. A odmítám nahrávat socialistickým kecům, které šíříš. Já už zažila dobu, kdy někdo chtěl, aby se všichni měli stejně dobře... Byl to marasmus, nikdo si ničeho nevážil a ti, co neuměli nic, byli často bohatší, než ti, co byli opravdu dobří (ale bohužel se odlišovali do lůzného davu).
Reagovat
PetaM
Mám opět stejný dotaz:

Znáš jinou daň, než je daň z příjmů, nebo jen papouškuješ blbosti z bulvárů?
Reagovat
misa
Co tu pořád vytahuješ za kraviny? Petra odvádí část prize money České sportovní, dále 25% za svých reklamních kontraktů take Č. sportovní. Tohle se samozřejmě daní!!!
Reagovat
Michaelus
Aspoň že to hovado chytli :/
Reagovat
rib
ten Huml je ale k.r.e.t.é.n. Zkrátka se zdá, že úspěch se v Čechách neodpouští a v politice se pořád najdou takoví, kteří uznávají, že všichni mají být stejní, mít stejně, pokud někdo vyčnívá, tak ho sejmeme... Fuj, měli by se stydět ti, co šíří zlobu a závist
Reagovat
smazaný uživatel
na tu nechutnost jsem dával jinde už ve třictvrtě na dvanáct. A tak Již jen malou poznámku. Vůbec bych to nezlehčoval. Dotyčnému bych napařil exemplární nepodmíněný trest. Vzpomeňme si na Moniku Seleš, útok na ni a tím prakticky i ukončenou kariéru. Humly a takovéto exoty veřejně pranýřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Monika je dost drsny priklad, tam take slo o zbusob jakym hrala a nenavist jejich anti fanousku, rekl bych asi jeden z nejsmutnejsich dnu tenisu, drsny den nejen pro Moniku, ale i pro druhou stranu...proste obecne...ale v tomhle pripadu tam sehrala i ulohu WTA...

Tady mejme "nadeji", ze slo o priprdleho vlastence, ktery si plete pojmy a dojmy a zavrou hajzla na tvrdo... jestli jde o politiky, tak od tech bych uz davno nic dobreho necekal, jejich praktiky jsou opravdu mafianske...prez mrtvoly shrabnout "prachy"...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem čekal jak noviny začly psát o tom Monaku, kdy se ozvou závistivci. Nečekal jsem ale, že jeden z nich bude poslanec (i když socan, to je vlastně komunista light) a už vůbec jsem nečekal, že by to mohlo dojít až k výhrůžkám Petře. Ach jo, kdyby to byla nějaká arogntní kravka, čert to vem, takové jsou splachovací, ale troufám si říct, že Petra se svojí citlivou povahou to obrečí.
Reagovat
rib
u nás je socan spíš komunista hard, podle toho, co socani hlásají
Reagovat
smazaný uživatel
Stydím se za to, že jsem Češka. Tohle je fakt síla.. :((
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu se bojím, aby to na Petře nezanechalo nějaké psychické následky, protože zrovna ona je taková citlivější, ale i kdyby nebyla, to prostě málokdo unese, že najednou vidí, že ho někdo nenávidí a ohrožuje ho. A není to jen v Čechách, to se děje všude. Vím, že zpěvačka ze skupiny Ace of Base přestala vystupovat, protože jim někdo vyhrožoval a ona to nezvládla. Lidi jsou hnůj.
Reagovat
majkl005
aby to nedopadlo tak, že tentokrát se zase Péťa nevyrovná s tím, jak jí to lidé nepřejí :( před třemi roky neunesla slávu, letos zase neunese útoky na ni :( snad to tak nebude
Reagovat
tommr
doufám, že toho grázla zavřou až bude černej ... :(
Svůj díl viny na tom má ovšem i Huml a jemu podobný rozeštvávači ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Podíl na tom mají hlavně média, které se na tomhle přiživují. Po wimbledonském triumfu se všude začaly objevovat články, ve kterých si neodpustili psát to, že Petra má rezidenci v Monaku. Asi sami tušili, že závistivcům a ignorantům to nebude jedno a začnou se na to ozývat.
Reagovat
PetaM
No nevím, kde bereš tu jistotu, že ten, co jí vyhrožoval, už černej nebyl?
Reagovat
spaniel
Nebuď směšný....určitě nebyl. Nebo si myslíš, že nějaký Cikán by vyhrožoval smrtí za to, že bydlí v daňovém ráji? Byl to nějaký poblblý exot jako Huml, jenom zjevně vyšinutý.
Reagovat
a.magerova
Někteří lidé jsou hnusné bestie, znám ještě horší případ, než teď zažívá Petra, ale samozřejmě i Petra to nemá lehké a ani mít kvůli takovým dementům nebude :-/

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/192845/manzele-konvickovi-z-frenstatu-lide-nas-pomlouvaji-a-posilaji-anonymni-dopisy.html
Reagovat
PetaM
Nejhorší na tom všem je, že je Petra pořád v Česku a zítra má ještě ve Fulneku to přivítání.
Ani nevím, jestli je to ještě bezpečné, tam jít, protože lidé jsou fakt na proplesk.
Já doufám, že tým kolem Petry zamezí tomu, aby se tohle všechno k ní dostalo ...
Reagovat
tommr
a jak tomu asi mají zabránit? To by si Petra musela vypnout telefon, PC, televizi a žít v úplný izolaci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, že se to k ní nedostane. Doufám, že to hned pustí z hlavy a nebude se tím zabývat..
Reagovat
misa
Přivítání má být v neděli.

http://www.fulnek.cz/
Reagovat
PetaM
Dneska není sobota? :D :D :D
Reagovat
Michaelus
Pro nás je teď pořád sobota :DDD
Reagovat
PetaM
No .. :D :D Já šel dneska spát až po půl noci a zrovna jsem se díval na předpověď počasí a tam bylo zítra - neděle :D A teď, když jsem se vzbudil, tak už jsem myslel, že je sobota a on je pořád pátek :D :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist