Tsonga bude v dubnu otcem

2. 11. 2016, 10:42
Aktuality 16
Fantastickou zprávu sdělila časopisu L'Equipe francouzská tenisová dvojka Jo-Wilfried Tsonga. Francouze čekají příští rok velké změny. Tsonga, který momentálně bojuje na domácím turnaji Masters v Paříži, se svěřil, že se svou přítelkyní očekávají potomka.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Francouzský tenista Jo-Wilfried Tsonga se pochlubil, že jeho přítelkyně Noura je těhotná. "Příští sezona bude jiná, protože s Nourou očekáváme miminko, stanu se otcem," sdělil Tsonga francouzskému časopisu L'Equipe. "Rodinu potřebuji a je pro mě vším, je to extra motivace příští rok uspět," doplnil.

Tsonga se svou přítelkyní Nourou El Swekhovou

"Příští sezonu si budu muset pečlivě naplánovat," oznámil vítěz dvanácti titulů na okruhu ATP. Světová třináctka ví, že se jeho život po narození potomka změní a je na to připravený.

"Cítím, že vše je na dobré cestě od té doby, co jsem se o tom dozvěděl. Když začnete hrát profesionálně, je to ze začátku často jen o tenise. Ale jak dospíváte, uvědomujete si, že život je plný dalších skvělých vítězství, nejen těch tenisových. Mít se dobře je pro mě prioritou. Někdy se cítíte dobře, když vyhrajete, ale taková novinka dokáže vykouzlit stejný pocit."

Noura El Swekhová má termín porodu stanovený na duben 2017.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

16
Přidat komentář
Alexandria
Gratulation!
Reagovat
smazaný uživatel
ale tose vobčas stane tak at jeto zdraví a moc to neřve
Reagovat
Lunej..
To ma tezky, parkrat mu vyjde SV, utoci, snazi se, ale pak zase chyba. Libi se mi, jak chodi k siti, hraje voleje,jenze na druhe strane stoji Djok, jinak by to skore mohlo vypadat jinak. Nicmene ve 2. setu Gilles nastesti pochopil, ze prepinkat Djoka nelze.
Reagovat
Lunej..
Hm tak zadne drama se nekonalo.
Reagovat
Frick
boxer!
Reagovat
kada.tom
No, dostal nařezáno od Jacka. Jako Jack hrál fakt parádně, ale Dom skoro vůbec nebojoval. I tak by snad měl mít TM posychrovaný už.
Reagovat
Lina
Zdá se, že Roger inspiroval k otcovstí za poslední necelé 2 roky dalšího TOP hráče. :) Doufám, že uvidíme nejednoho potomka na kurtu a nejlíp s talentem po tatíncích? Připojuji se s gratulací.
Reagovat
kada.tom
Gratulace :-)
Reagovat
Krisboy
Jsem ani nevěděl, že má tak hezkou přítelkyni :) Každopádně gratuluju a přeju jen vše dobré!
Reagovat
janek_da
eso!
Reagovat
VlS
Ty nadpisy mě nepřestávají fascinovat - a břicho bude mít Jo, nebo přítelka?
Reagovat
Fandina
Ten nadpis není špatný.
Reagovat
VlS
On je už změněný
Reagovat
Fandina
vím ... chtěla jsem si tě dobrat :-)
Reagovat
Torresek
Game set and match (:
Reagovat
Lunej..
To je prijemn zprava, urcite to bude hezky kudrnac nebo kudrnacka :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist