Turnaj mistryň začal. První body mají Halepová a po boji Kerberová

23. 10. 2016, 11:15
Aktuality 267
TURNAJ MISTRYŇ - Debutantky na Turnaji mistryň v úvodní hrací den nepřekvapily. V zahajovacím zápase zvítězila rumunská finalistka z roku 2014 Simona Halepová, která si v utkání plném chyb poradila ve dvou setech s Američankou Madison Keysovou. Druhé utkání Červené skupiny nabídlo mnohem dramatičtější a pohlednější podívanou, když světová jednička Angelique Kerberová udolala popáté v řadě Slovenku Dominikou Cibulkovou.
Simona Halepová

Světová čtyřka Simona Halepová zvládla úvodní duel závěrečného turnaje sezony za 69 minut. Madison Keysová, která na turnaji pro osm nejlepších hráček sezony debutuje, soupeřce situaci usnadňovala množstvím nevynucených chyb. Těch nakonec nakupila 41 oproti dvanácti chybám soupeřky.

Halepová porazila Keysovou popáté z šesti zápasů a letos už počtvrté. "Měla jsem díky tomu výhodu a od začátku se cítila výtečně. Hrála jsem přesně, co jsem potřebovala. Míče odskakují nízko, což mi sedí. Byla jsem silná na nohách a jsem ráda, že jsem do turnaje vstoupila dobrým výkonem," řekla Halepová.

"Ale byl to obtížný zápas. Proti Madison je to vždy stejné, stačí na chvíli ztratit koncentraci a může se to otočit. Ona je opravdu silná soupeřka. Věděla jsem, že musím zůstat silná na nohou a to se mi, myslím, povedlo," komentovala Halepová.

"Tenhle turnaj je pro každou z nás velmi speciální. Mám na něj dobré vzpomínky," dodala pětadvacetiletá Rumunka, jež hraje na Turnaji mistryň třetí rok po sobě. V roce 2014 se při svém debutu dostala až do finále, loni skončila ve skupině.

Angelique Kerberová potřebovala dvě hodiny a 17 minut, aby přetlačila ve formě hrající Dominiku Cibulkovou. První set získala v tie-breaku 7-5, ale ve druhém vládla nadšeně hrající Slovenka, která je mezi nejlepší osmičkou sezony poprvé.

Ve třetí sadě získala Cibulková brejk na 2-1, o který ale vzápětí přišla a po další ztrátě servisu čistou hrou prohrávala 2-4. Za stavu 3-5 si ještě vybojovala postupně dva brejkboly, ale neuspěla a Kerberová proměnila první mečbol.

"Jsem nadšená, že jsem zpět, protože atmosféra tady je báječná," řekla Kerberová, jež hraje na Turnaji mistryň počtvrté, ale ještě nikdy nepostoupila ze skupiny. "Domi (Cibulková) hraje v posledních týdnech skvěle, ale byla jsem na to připravená a věděla, že musím hrát svůj nejlepší tenis. Ve třetím setu jsem se hodně soustředila na servis, což mi vyšlo. Hrála jsem trpělivě i agresivně a těsně to vyšlo," dodala.

Cibulková byla při premiéře zpočátku až přemotivovaná. "A možná mi to vzalo síly, které mi pak chyběly ve třetím setu," uvedla první Slovenka na Turnaji mistryň po devíti letech. "V koncovce jsem udělala pár lehkých chyb, zatímco ona hrála vyrovnaně. To udělalo ten malý rozdíl," řekla Cibulková.

Jediná česká zástupkyně v singlové soutěži v Singapuru Karolína Plíšková vstoupí do turnaje až v pondělí, její první soupeřkou bude Španělka Garbiňe Muguruzaová. Nastoupí po prvním souboji v červené skupině mezi Agnieszkou Radwaňskou a Světlanou Kuzněcovovou.

• TURNAJ MISTRYŇ 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala, 7.000.000 dolarů
nedělní výsledky (23. 10. 2016)
• ČERVENÁ SKUPINA •
Kerberová (1-Něm.) - Cibulková (7-SR) 7-6(5) 2-6 6-3
Halepová (3-Rum.) - Keysová (6-USA) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

267
Přidat komentář
smazaný uživatel
A.Radwanska vs Svetlana Kuznetsovova./A.Radwanska to bude mat ulahcene unavou S.Kuznetsovej.Nesporne to bude zaujimavy uvodny zapas do dnesneho pondelka,
Reagovat
Frick
Mladý pár sa rozhodol, že si spravia bábätko. Prestali používať antikoncepciu... mesiac, dva, tri, polrok... nič. Začali meniť polohy, nič. Vyskúšali bylinky, odvary, nič. Naobjednávali si doplnky stravy a lieky na potenciu a podporu plodnosti, nič nepomohlo. Čo sa dá robiť - nakoniec išli k lekárovi:
- Pán doktor, chceli by sme mat dieťatko, ale nijako sa nám nedari. Skúšali sme všetko, bez antikoncepcie, v rozličných polohách, hocijaké odvary a lieky, dokonca sme aj veštici volali... a nič! Lekár sa na nich tak dlho a skúmavo zahľadí a hovori:
- Čo Vám už načisto jebe chlapi?!
Reagovat
Frick
Hm, tak Denisa v pavouku neni. To mne celkem zklamalo. :-( Snad jediná hráčka, co se odhlásila last-minute. Taková Niculescu tam normálně hraje.
Reagovat
janek_da
Petra musí být pořád ve střehu

https://media.giphy.com/media/dIp08t2rGV4mA/giphy.gif
Reagovat
Krisboy
co v tý flašce bylo? slivovice?
Reagovat
sprchon
Právě že ne, proto to nepila.
Reagovat
Krisboy
Jako že se jí zved kufr, když zjistila, že je to jenom voda?
Reagovat
janek_da
tipuju meldonium
Reagovat
janek_da
a jak pořád dokola k tomu čuchá
Reagovat
Krisboy
je alkohol v tenise na ban listu? je to dopynk?
Reagovat
PetaM
Bára u Krause říkala, že můžou mít nějaké menší promile :D Nevím :D
Reagovat
brixner
Z HP jsem nečetl ani řádku, asi jsem na to už starý a nevyspělý:-)A film jsem viděl pouze, tuším, druhý díl...
Pán prstenů - ani minutu, prostě mě ten film ničím nezaujal a to mám velkofilmy moc rád...
Přečíst knížku na jeden zátah? To fakt lze!!!
Tohle opravdu doporučuji, já jí četl i při jídle, až jsem málem dostal pár přes temeno :-))

http://www.antikvariatlovosice.cz/www-eshop-rychle-cz----antikvariat/eshop/17-1../0/5/9310-KOKAIN-A-PRACHY-Hans-Blickensdorfer
Reagovat
janek_da
Ještě o Lucemburku z polského tp :D

w Luksemburgu, tak jak w lutowym starciu z Niculescu w ramach Pucharu Davisa, nie wytrzymała specyficznego tenisa Rumunki i wyraźnym brakiem regularności doprowadziła się do bolesnej kapitulacji
Reagovat
smazaný uživatel
z Pucharku Davisa sie niepije ve WTA.

źródło: inf. własna / fot. zimbio.com
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se to tak hezky sešlo, že dvě moje favoritky vyhrály turnaje ITF. Donna Vekic získala titul v egyptském Šarm aš-Šajchu, když ve finále porazila Španělku Sorribes Tormo 6:2, 6:7 a 6:3. Donna mohla v pohodě vyhrát už ve dvou setech, protože v tom druhém vedla 5:2... CiCi Bellis zase ovládla turnaj v kanadském Saguenay, když ve finále dvou mladých pušek porazila ještě o rok mladší domácí hráčku Andreescu (ročník 2000) celkem bez problémů 6:4, 6:2.

Sice to jsou jenom ITFka, ale potěší... :)
Reagovat
fretek
Zpochybňoval jsi CiCi jako příští vítězku. Už není příští, ale skutečná. Marie Bouz. proti ní nicméně dosáhla nejlepšího výsledku ze všech. Teď má Marie (v Tampicu) taky dost špatné vylosování.
Reagovat
smazaný uživatel
No počkej, já vůbec nic nezpochybňoval. Napsal jsem: "Doufám, že máš pravdu s tou pozdější vítězkou... :)" Tys to napsal po výhře nad Bouzkovou ve 2. kole, což bylo ještě docela brzy. Každopádně je fakt, že CiCi na tom turnaji byla nasazenou jedničkou a mám radost, že tu pozici potvrdila. CiCi fandím a jsem za její úspěch jedině rád. :)
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(WTA 280 Lucemburk F, 180 b.)

Petra to asi plánovala jako "TPZ" = turnaj poslední záchrany, aby z této "sezony blbec" měla aspoň nějaký titul. To ovšem po galapředstavení ve Wuhanu. Osobně mne její účast na tomto turnaji překvapila, když 12.10. uvedla do médií, že se cítí "vyčichlá" viz. http://sport.aktualne.cz/tenis/kvitova-po-asijske-snure-citim-se-vycichla-mela-bych-hledat/r~7ace9196907011e68afb002590604f2e/
No a a něco na tom asi bylo. Z 5 zápasů se Petře skutečně povedlo jen ČF, jinak jí občasně teklo do bot a ve finále byla zle vyplavena. Od roku 2011 vyhrála v každé sezoně aspoň dva tituly. Pokud chce v této bilanci pokračovat, má poslední šanci v Zhuai. Najde dostatek mentálních i fyzických sil?

ZNÁMKA: 3 (5/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 470 Moskva R32, 1 b.)

Zklamání. Konjuh se poslední měsíc nepotýkala s formou a Bára s ní takto ošklivě vytekla. Ok, první set utéct může, ale když v tom druhym smetu papírově slabší soupeřku 6:1, tak jí mám už dorazit a ne, že prohraju 2:6 :-( Ana tedy haluzářka jak prase. V Q2 jí skrečovala Tereza, do MD se dostala jako LL a v OF jí soupeřka ani nenastoupila. Nakonec s ní Svitolina ve ČF vyrazila dveře 2x 6:1...

ZNÁMKA: 4 (3/10)

3) Lucie Šafářová
(WTA 470 Moskva R32, 1 b.)

Lucko, Lucko. Moskva tě za to Moskow prostě nemá ráda :-( Tak alespoň malou omluvou to, že se, narozdíl od Bařiny, potkala se soupeřkou, co formu měla. Tahle singlová sezóna prostě stála, až na ten jeden zařící světlý okamžik, za pendrek.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

4) Kateřina Siniaková
(WTA 470 Moskva Q W + R32, 25 b.)

Kvaldou (až na úplně první set) prošla Katka na "polodomácím" turnaji suveréně, následně jí los přihrál předloňskou vítězku turnaje. A byl to zápas jako řemen. Ač Nasťa vedla již o set a brejk, Katka to nevzdala a dotáhla to až k vedení 3:0 s doublebrejkem ve třetím. Žel ani to však nestačilo a tak v Moskvě v singlu naše holky zle vyhořely.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Frick
6) Kristýna Plíšková
(WTA 280 Lucemburk Q W + R16, 48 b.)

Kvaldu i první kolo Týna zvládla, v tom druhém se ale opět projevila stará bolest v podobě ztráty dobře rozehraných zápasů. 6:2 *2:1 a nakonec z toho stejně výhra nebyla. Je to škoda.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

7) Denisa Allertová
(WTA 280 Lucemburk QF, 60 b.)

Denisa se na závěr sezony celkem vzchopila, čímž si zajistila TOP 100 na konci roku. Nejprve skalp pohaslé kanadské hvězdičky (BTW: Po dvou letech další lucemburský skalp finalistky Wimbledonu), následně výhra ze třech mečbolů proti Smitkové, nakonec však tvrdý direkt od Bertens. Tak nevím, jak se k tomu postavit, co se týče hodnocení. Nakonec budu trochu mírnější. Secjenom, tohle pro Denisu není příliš lehká sezona.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

8) Tereza Martincová
(WTA 470 Moskva Q2, 13 b.)

V Q1 si Terka hladce poradila s Pivovarovou, následně však musela další zápas skrečovat z důvodu problémů s rukou. Škoda.

ZNÁMKA: N
Reagovat
Frick
9) Bára Štefková
(ITF 80 Joue-Les-Tours R32, 1 b.)

Bohužel, velké zklamání od Báry. V prvním kole domácí držitelka WCMD, která to ve svých 25 letech dotáhla nejlépe na 380. místo, to se prostě nesmí prohrávat.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

10) Lucie Hradecká
(WTA 470 Moskva Q1, 1 b.)

Bohužel, singlově Lucka v Moskvě vyhořela. Náladu si ale pak spravila vítězným deblem.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

11) Tereza Smitková
(WTA 280 Lucemburk Q W + R16, 48 b.)

Hle, jak se nám Terka našla. V poslední možný okamžik dokázala letos zvítězit v hlavní soutěži WTA turnaje a od druhé výhry jí dělil 3x jeden míček. I tak ale může být, při té šílené letošní bídě, s Lucemburkem spokojena.

ZNÁMKA: 2 (7/10)

12) Karolína Muchová
(ITF 140 Šarm aš-Šajch QF, 25 b.)

Kája ve výběru turnajů vsadila na dobrého koně. V prvním kole potvrdila úlohu favoritky, aby pak v tom druhém doslova smetla Burgerovou. ČF již bohužel bylo nad její síly, ale i tak - bylo to její první ČF na takto dotovaném turnaji a to je určitě úspěch.

ZNÁMKA: 2 (7/10)

13) Marie Bouzková
(ITF 80 Saguenay R16, 8 b.)

V prvním kole dvoukanár domácí držitelce WCMD, pozdější vítězce turnaje a americké supernaději CiCi Bellis ale již Maruška hladce podlehla.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Frick
5*) Jesika Malečková
(WTA 280 Lucemburk Q1, 1 b.)

Favorizovanou Boserupovou Jesudla trápila, ale dobrý konec ten zápas neměl.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

* = nějak mi vypadlo číslo 5, tak jsem ho šupnul Jesuldě.
Reagovat
EllNino
Petře bych dal aspoň 2- nebo 2 ... vždyť vyhrála 7:5 6:0, 4:6 6:2 6:1, 6:2 6:0 a 7:5 6:3 ...to nejsou nějaký vydřený výhry, však i ta výhra nad Lepchenko byla nakonec v pohodě ...

Dost to kazí to finále, ale i tak, dávat ji jen o 2 stupně leší známku než Báře a Lucce, které se poroučely v 1. kole, to je moc kruté, navíc Petra letos není nějaká mašina, která vyhrává jeden titul za druhým, a nedá se tak říct, že pravidelně hráčky pod sebou porážela ...
Reagovat
EllNino
buď Báře a Lucce 4- nebo 5 ...lépe řečeno Báře 4- a Lucce bych tentokrát dal čistou, nezdržela se na kurtu ani hodinu a byla naprosto neškodná ...
Reagovat
PetaM
Ty vypadáš, že to jeho bodování snad bereš vážně ... :D
Reagovat
EllNino
to ne, ale to protěžování Lucky bije do očí :D
Reagovat
Frick
Protěžuju Lucku taaaaak moc, že jsem jí dal za čtyři.

Kouli by schytala v Budapešti.
Reagovat
Frick
Předně děkuji za tento věcný příspěvek. Od tebe mne to překapuje, musím říct.

Vydřený ty výhry nebyly, ale v těch zápasech (R32, R16, SF) zkrátka byly fáze, kdy soupeřka jasně tahala za delší konec. Dvakrát Petra sadu zachránila na poslední chvíli, jednou ne. Pokud by Petra měla skutečně fazonu, vřele pochybuju o tom, že by ty zápasy vypadaly takto. Jak to vypadá, když má Petra fazonu, jsme viděli ve Wuhanu.

Petra se samozřejmě v globále letos trápila, ale poslední dva měsíce jsou již "jiná káva".

Klidně po 101. zopakuji, že v mém známkování jde o "střet" očekávání a výsledků. Od Báry a Lucky bylo očekávání menší.

Ale tak asi ano. Lucce snižuji. Přiznám se - nepodíval jsem již nyní na výsledek. Špatně jsem se domníval, že Lucka aspoň v jedné sadě uhrála aspoň tři hry. Prohrát oba sety s doublebreakem je vskutku zlé.

-----------------------------------------------
3) Lucie Šafářová
(WTA 470 Moskva R32, 1 b.)

Lucko, Lucko. Moskva tě za to Moskow prostě nemá ráda :-( Tak alespoň malou omluvou to, že se, narozdíl od Bařiny, potkala se soupeřkou, co formu měla. Tahle singlová sezóna prostě stála, až na ten jeden zařící světlý okamžik, za pendrek.

ZNÁMKA: 4- (2/10)
Reagovat
FulnekUltras
I s učitelkou na základce se občas dalo rozumně vyjednávat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
U vás sa ešte dávajú mínusky? My máme len 5 stupňov klasifikácie. S prižmúreným okom by mala by 4. :)
Reagovat
janek_da
uhádnete co to je?

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14666245_716735885146404_3202542006288678626_n.jpg?oh=c0b9bf9cd8dd8ebd8622ec1b1e874e91&oe=58917B70
Reagovat
sprchon
Květy?
Reagovat
bIbec
nějaká medúza?
Reagovat
bIbec
nebo takhle.. přijde mi to jako malé medúzky..
Reagovat
janek_da
téměř ses trefil

ještě nevylíhle mláďata chobotnice
Reagovat
Pedronegro
jsou krásná :)
Reagovat
sprchon
Už jste někdo četl toho novýho Harryho Pottera? :D Já to dostal k narozeninám a přečetl jsem to za večer... Nadšenej z toho úplně nejsem, ale jako velkej fanoušek to do sbírky beru. ;)
Jako je to zajímavý, taky jsem občas přemejšlel coby kdyby. Ale má to spoustu nedostatků v mnoha ohledech. Ale sranda byla, většinu knížky jsem si kladl otázku "co to sakra je?". :D
Reagovat
gigin
Zápas jsem neviděl, knihu nečetl. Ale určitě to byla paráda.
Reagovat
Nola
citas nejaku literaturu? Harryho mam rada sfilmovaneho...
Reagovat
gigin
Já to musel dřív absolvovat s dcerou, jsem myslel, že tam umřu v tom kině :-D
Reagovat
Nola
chapem, slivovicu asi nemali v ponuke :D
Reagovat
Haitik
A na jakém díle jste byli? :D
Reagovat
gigin
Nola, o to nešlo, ale dlúhé to bylo jak týden před výplatů :-D

Haitiku nevím už. Ty první hned nějak.
Reagovat
smazaný uživatel
To nic není, my jsme na šli kdysi do kina s kamošem a našima kámoškama na sedmičku a předtím jsme nečetli ani list knihy ani neviděli minutu jediného filmu. Běželi reklamy a teď tam vypadalo, že už by to mohl být. Tak se ptám toho kamoše, ať si neudělám trapas před holkama, to už je ono? On se na mě obořil a bez ironie mi říkal. "Ne, ty vole! To nepoznáš?". A za deset minut, když tam v té "reklamě" vystupovaly pořád stejné postavy, tak to kamoš zkorigoval. "Jo, tak jsi měl pravdu." :D A pak jsem hodinu nechápal, která bije a kdo je ským a proti komu, tak jsem pak usnul.
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
janek_da
Nenatáčel se nějaký HP v Česku? Zaznamenal jsem něco, že Rowlingová snad něco mluvila o klecových lůžkách. Tam byl uvězněný HO nebo jak?
Reagovat
janek_da
HO= Harry Potter
Reagovat
Lunej..
Jj, byla tady a kritizovala ta luzka, ale nevim, ze by to souviselo s jejimi knihami.
Reagovat
PetaM
Natáčel. V Praze. Myslím hned něco z toho prvního. Rodiče představitele HP ho sem nechtěli pustit, protože je Praha kriminální město :D
Reagovat
sprchon
Vidíš, tak to jsem nevěděl. :D :D
Reagovat
Lunej..
Jasne, nektere ctvrti v Londyne jsou uplna oaza klidu.:)
Reagovat
PetaM
Jde o to, že tady měl jet sám, bez rodičů :D V Londýně by si ho zřejmě ohlídali ... :D
Reagovat
janek_da
Aha, jak jsem psal. Zachytil jsem něco, že se Row. líbila klecová lůžka u nás a že to chces využít/využije v nějakém dílu.
Reagovat
Pedronegro
jo, byla z nich nadšená a chtěla si je všechna odvézt i s pacienty do VB :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Mayo
Ja nečítal z HP ani slovo a nevidel ani sekundu.
Reagovat
sprchon
Já zase z Pána prstenů.
Reagovat
Lunej..
Z Pana Prstenu jsem nevidela taky ani minutu, Harryho jsem videla v 1. dilu, ale jinak se nechytam. Na me moc mysticke, dlouhe, bez efektu by film nemel snad dej ;)
Reagovat
sprchon
Ale když jsi na ty detektivky, tak můžu doporučit Volání Kukačky. Napsala to taky Rowlingová, ale pod pseudonymem Robert Galbraith. Vyšel i druhej díl a myslím že i třetí díl. Druhej jsem teď dostal, tak se taky chystám, že si ho přečtu. ;)
Reagovat
Lunej..
Diky za tip, je to dobry?
Reagovat
sprchon
Jo, mně se dost líbilo. Fakt jsem hodně dlouho netušil, kdo je vrahem. :D
Reagovat
Nola
ak detektivky tak momentalne jednoznacne Jo Nesbo
Reagovat
gigin
Joop
Reagovat
Lunej..
Nesbo je dobry, videla jsem zfilmovanou knihu Lovci hlav Svedy, velmi povedene. Severske kriminalky jsou nejlepsi.
Reagovat
Lunej..
To byl kdysi muj oblibeny parfem:)
Reagovat
gigin
Jj to je dobrý pičfuk.
Reagovat
Nola
cez knihu som sa nedokazala prekusat, film tiez ide mimo mna, Harryho si naopak pozriem rada
Reagovat
janek_da
Pána prstenů jsem hlavně čet. Ale i film fajn. No, ale bez úvodní knihy "Hobit aneb cesta tam a zase zpátky" bych ho asi nedal. To je takový lehký úvod bez nějakého extra složitého řešení vztahů kdo s kým proti komu.

Jinak, magoři do JRT čtou i Silmarillion, což je dějepisná kniha o Středozemi.
Reagovat
Pedronegro
zkoušel jsem to přečíst, ale bylo to i na mě moc :)
Reagovat
PetaM
Bohužel ne. Musím si počkat na narozeniny. I když už je doma a koupená, zatím jí nesmím číst :D :D
Reagovat
sprchon
Taky jsem si musel počkat do narozenin. :D Doufám, že máš narozeniny v srpnu.
Reagovat
PetaM
Ne, až 9. 11. ... Ale ani to není tak daleko :D
Reagovat
sprchon
Tak se pak ozvi, no... :D Teď čekám, až si to přečte ségra.
Reagovat
sprchon
Tak nic... Jsem myslel, když se tu nedávno ukázalo, kolik fanoušků HP tu je, že si s někým pokecám. :D
Reagovat
PetaM
Počkej, až si to přečtu a rád si s tebou zanadávám :D :D
Reagovat
Nola
ak ti mozem poradit, tu najdes nejake recenzie, neviem ci sa jedna o tvoju knihu.....
http://www.martinus.sk/?uItem=244303
Reagovat
sprchon
Je to ono, možná kouknu, díky. ;)
Reagovat
A.R.R.
Musíš počkat na místopředsedu Agaulstras, to je fanda do scifi :-)
Reagovat
sprchon
Vy si říkáte Agaultras, jo? :D A kdo je teda místopředseda, když ne ty? :)
Reagovat
blixa
On je samozvaný předseda, ne ? ;-)
Reagovat
A.R.R.
tak blixa to zná :-D
Reagovat
blixa
Však jasné, co si člověk neudělá .... :D
Reagovat
A.R.R.
Všichni jsou tu ultras, tak musíme být taky - jdeme s dobou :-D Já jsem samozvaný předseda, místopředseda je dunphy :-D
Reagovat
sprchon
OK, počkám. :D
Reagovat
svetova.dvojka
No jo vítejte v krajině účastníce turnaje mistryň...
Reagovat
FulnekUltras
plechovka se míní coubertinovského hesla fakt držet? ;)
Reagovat
Haitik
2. prosince se odehraje v Madridu exhibice s názvem "Battle of the Surfaces" mezi Mashou a Garbine.. :D Jednou už se tato exhibice odehrála, mezi Rogerem a Nadalem.. Tak jsem na to zvědavý.. :D

Už nějaký ten den je to starý, tak třeba už to tady bylo.. Když tak se omlouvám.. :-)
Reagovat
PetaM
Nebylo. Díky. :)
Reagovat
tommr
co je to za divnej název? To budou hrát na různých površích nebo co? :)
Reagovat
FulnekUltras
půl kurtu antuka, půl kurtu filc... ;)
Reagovat
Haitik
Půlka kurtu antuka, půlka kurtu tráva.. :D

http://media.gettyimages.com/photos/tennis-the-battle-of-surfaces-aerial-view-of-spain-rafael-nadal-vs-picture-id81355279

nějak takhle to asi bude vypadat..
Reagovat
sprchon
Reagovat
Krisboy
To je dobře šílený :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to nedává logiku. Ten, kdo je na antukové polovině má obrovskou výhodu.
Reagovat
Mayo
Pinkalistka vyhrala. Cibulka ma prekvapila. Azda ešte zabojuje.
Reagovat
Nola
s tenisom, co dnes predviedla ma sancu uspiet v zostavajucich zapasoch, ma set k dobru, vlani sa do finale dostali hracky s jedinou vyhrou v skupine
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo prekvapila? Zrejme si ju už dávno hrať nevidel. Veď som ti už písala, že Domi nebude za fackovacieho panáka. Dá do toho všetko. Každý set dobrý. Žiaľ, dnes mala smolu, tie nešťastné prasce a nepodarené smeče ma naštvali, čo už. Oproti duelu Halepovej s Mad to bol krásny tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Boha, ale také krásne prasce...škoda ich zožrať... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2l-xE4Dlbic
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
mikimaus321
Potvora jedna Německá Kerbero Merkelová
Reagovat
Kozoroh
Lol.
Reagovat
Nola
pekny zapas, Dominika hrala vyborne, Angie to silou vole dotiahla, skoda, ze nemohli vyhrat obe, velmi rada by som ich videla v semi..

pre "vracacov" tenis je o umiestneni lopticky na stranu supera, ak sa nemylim, tenis sa nehra iba na vitazne udery, aj ked sa na to dobre pozera....
Reagovat
spaniel
Thanks captain obvious.
Reagovat
Nola
skusim hadat - dnes si mal mizerne menu na obed
Reagovat
Kozoroh
Spíš mu nepřítomnost Rogera na okruhu nedělá dobré spaní :))
Reagovat
spaniel
Ani jedno. Není žádné tajemství, že se mně hnusí, co provedla ATP s povrchy a že místo techniky a umu se prosazuje atletika. Pokaždé když to vidím v takovém extrémním provedení jako dnes, tak mě to naštve. Třeba každá djokomurárna.
Reagovat
Krisboy
Tak v tom souhlasím, ty povrchy, to je fakt otřes. Opravdu rád vzpomínám na devadesátý léta, to se hrál tenis, kterej se mi líbil nejvíc. Zpomalovat trávu ve Wimbledonu je fakt zrůdnost.
Reagovat
spaniel
Pro některé tady je to ten správný tenis. Výměny o 40 úderech a spousta unavených a zraněných hráčů. Nač technika, stačí nohy. Ten nejlepší tenis. A ještě jsou poučovat, že je o o to, přehodit míček.
Reagovat
Marduch
Jj, přibližovat v tomto Wimblas k ostatním GS je cestou od pestrosti tenisové scény někam ke stereotypní nudě.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. O to víc vynikne tenisové umění třeba takového Borga, kterej vyhrával W i RG jak na běžícím pásu.
Reagovat
Nola
preco mas tendenciu do zenskeho tenisu tahat panov? tvoja poznamka dole je trochu mimo misu....
Reagovat
spaniel
Bylo to tím, na koho jsem reagoval.
Reagovat
FulnekUltras
jak už je jednou ve špatný škatulce, nenadělá nic... ;)
Reagovat
PetaM
Super zápas, díky za něj :)
Reagovat
vrabejka
No tak Angie to vybojovala.
Výkon nebyl ideální ale zápas to byl fantastický.
Reagovat
kada.tom
Yes Yes Yes! Cibulková poražena, sice uhrála set, který může hrát roli v konečných součtech, ale hlavní je, že to dopadlo tak, jak to dopadlo :-)
Reagovat
spaniel
Kerber: "I'm happy I've played aggressive..." :D
Reagovat
A.R.R.
Nakonec to urvala Angie, velmi pěkná přetahovaná, ale Angie ukázala že psychicky je ne tom opravdu dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
že ta uřvaná nána prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Krisboy
Mě je jedno, kdo vyhrál nemám ani radost ani smutek, ale Domi mě s tím řvaním taky irituje. Já to prostě nemám rád, nepřijde mi to úplně fér.
Reagovat
spaniel
Cibulkova paráda, Kerber je statistka. Nudná zeď. Nedá se jí přát, ostuda že vyhrála.
Reagovat
janek_da
Hmmm, mě zklamal její obličej, který ukazoval, že na Cibulká má jenom, když ta kazí.
Reagovat
Krisboy
Jsem se tě chtěl zeptat, cože to ta Kerber hraje za sport, když ne tenis. Teď jsem pochopit, že statistiku. Díky, tenhle sport jsem dosud neznal :)
Reagovat
Krisboy
Statiku. Ale to je jedno, taky to neznám.
Reagovat
blixa
On asi myslel statistu. To sice znám, občas to taky hraju :D, ale Angie mi tak vůbec nepřipadá :D
Reagovat
Kozoroh
Ostuda je, že vypotíš takový nesmysl...
Reagovat
spaniel
Jistě. Nebudu se hádat s někým kdo neocení tenis, ale spíš gymnastiku.
Reagovat
janek_da
zaplaťpambu za ta esa
Reagovat
janek_da
Lipták dobře radí a uklidňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Svět se v picu obrací pinkalistky vyhrávají zápasy....
Reagovat
Krisboy
Tak ta minela Dominika na 0:40 ji bude hodně mrzet. Ale nic není rozhodnuto.
Reagovat
Hector21
hmm Angie ukázala velkou psychickou sílu...
Reagovat
janek_da
tak Domi udělal minelu, která ji asi prohrála zápas
Reagovat
Krisboy
byls rychlejší :)
Reagovat
janek_da
ty přesnější :)
Reagovat
Krisboy
a oba jsme z ní ve spěchu udělali muže :)))
Reagovat
Kozoroh
V gemu prohrávala 0:30, ikdyby ten bod získala, byla by stále pod tlakem, ale dál už jsou to spekulace...
Reagovat
janek_da
byla by pod tlakem. Ale šance Angie vzrostly násobně, po té chybě
Reagovat
janek_da
viz poslední gem. Cibulka obrátila z 0:30 na 40:30. 0:40 je o hodně těžší otáčet
Reagovat
Kozoroh
Proto jsem taky přidal dovětek, že dál už jsou to spekulace. Spíš bych jako rozhodující moment zápasu viděl vzestup Angie za stavu 1:2, od startu druhého setu do skóre 1:2 v rozhodující sadě byla Angie viditelně dole.
Reagovat
janek_da
To souhlasím ,že o momentu se rozhodovalo jinde a bylo to celkem jasné i během zápasu.

Ale ten bod na 0:40 byl razítko. Minimálně na ten gem. Dominika se pak sice ještě vzchopila, že ho mohla vymazat. Nevymazala.
Reagovat
Krisboy
Sleduje někdo Gasqueta s Schwarzmanem? Asi ne, že. Škoda, některý výměny jsou parádní. Kde se to v tom prckovi bere?
Reagovat
janek_da
Bych řekl, že Švarc obecně hraje hodně dobrý tenis, akorát má nevýhodu, že nejsou v tenisu výškové kategorie.
Reagovat
Krisboy
Asi ano. Stejně jako Dominika. Můžou hrát hodně dobrej tenis, třeba i nakouknout do Top10, ale na úplnej vrchol to nikdy nebude.
Reagovat
spaniel
Není náhoda že všechny mužské jedničky měly mezi 180 a 190 cm.
Reagovat
Krisboy
Jj, o tom už jsem hodněkrát přemýšlel. Jenom Becker s Edbergem to trochu kazí :)
Reagovat
spaniel
Kazí? 190 a 183.
Reagovat
Krisboy
Aha, pardon. Já měl za to, že měli oba lehounce přes 190...ale Edberg má 188. Tak v tom případě to rozpětí sedí stoprocentně :) Vlastně ne - Rios měl nějakých 175, ale ten tam byl jenom krátce, když mu to milostivě Pete a Andre na chvilku dovolili :D
Reagovat
vrabejka
Angie zaber!!!
Reagovat
Kozoroh
Od druhého setu mi přijde, že je Angie bez šťávy, tj. ve výměnáh tahá za kratší konec.
Reagovat
Vojtaakk
Domi je nahecovana jak Nadal v nejlepsich letech!!! Pome!!!
Reagovat
spaniel
Trénovat Dominiku je radost. Poslouchá, je pozitivní. Taková Bencic, to je na skopnutí že židle.
Reagovat
janek_da
je vidět, že nejsi ještě otcem :)
Reagovat
Lunej..
Ja jsem matkou a se spanielem souhlasim :D
Reagovat
A.R.R.
No co, Bel je trochu živější noooooooo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda v ráži:
https://twitter.com/Ratazana/status/632974516415766528
Reagovat
Lunej..
Kdyz si to jeji otec necha libit, jeho vec. Na me kdyby takhle verejne jecel syn, tak ho rychle usmernim. Americky zpusob vychovy uznavam jen v necem :)
Reagovat
janek_da
No, já spíš píšu o poslouchání. Milionkrát řekneš "běž do kolen" a nic. Řekne to cizí člověk a hned to dělá.
Reagovat
spaniel
Myslíš že je to jen tím? Byla myslím i videa, kdy se chovali stejně k trenérovi, ne otci.
Reagovat
janek_da
Jasně, že je každý jiný. Ale setkávám se spíš s tím co píšu. Rady od rodičů nejsou přijímány
Reagovat
Lunej..
Rodic je nekdy bran jako nutne zlo, jeho vyznam je vetsinou uznavan ve starsim veku ratolesti:)
Reagovat
A.R.R.
Ale jo, já uznávám že někdy to přehání, ale tak je to jejich věc...

Navíc to vidím na příkladu mého syna a neteře. Když něco vytýkám synovi, tak se urazí a nemluví. Neteř je o rok mladší a od doby co umí mluvit, tak reaguje tím, že se bude hádat do krve, jen aby měla poslední slovo. To má prostě po sestře a taky po mé matce, jsou to baby hubaté :-D
Reagovat
Lunej..
Muj syn taky mele, ale ma smulu, protoze prestanu komunikovat ja a to na nej plati vic nez nesmyslne dohady. Takze to neni vysada jen zen:)
Reagovat
A.R.R.
:-D jo to známe, odešleš do pokoje a ještě tam půl hodiny brblá :-D

Ale je fakt, že neteř se na veřejnosti také nedohaduje, tam působí, jako nejhodnější dítě na světě :-D
Reagovat
janek_da
ale nejsi otcem :)
Reagovat
janek_da
Jak jsi na svém levelu, vyhráváš 80% lópt.
Reagovat
janek_da
Angie odvrátila mini set point
Reagovat
janek_da
ajajaj, taky jsem viděl jasný aut. No, chtělo by to iqeho brýle :D
Reagovat
Jabadu
Teď už si mohla jít pro zasloužené vítězství. Do prčic!
Reagovat
A.R.R.
Domča setřásla nervozitu a už jede, někdy mi přijde, že čím víc je pod tlakem tím víc ze sebe dovede vymáčknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Stará dobrá Cibuľa - "nechá vyhnať" live kurzy na svoju výhru niekam ku 5.00 a potom poteší tipérov svojou výhrou.
Pomééé!
Reagovat
janek_da
Teda, Cibule respekt, že se nesložila.
Reagovat
Jabadu
Je ale třeba přiznat, že Dominika si ten závěr TB prohrála sama vlastními chybami. Bohužel.
:(
Reagovat
janek_da
Tak chyby, hrála na riziko. Nebyly to chyby při pinkání
Reagovat
vrabejka
Super tenis! C´mon Angie!!!
Reagovat
spaniel
Kerber je sympatická, ale to co hraje ani není tenis. Zoufalé vracení jakýmkoliv způsobem. A její forehand je technicky naprosto hnusný.
Reagovat
vrabejka
je totálně bez formy. V létě hrála agresivněji s parádními uhly.
Reagovat
kada.tom
nehraje tenis a je světovou tenisovou jedničkou mezi ženami ... tak já nevím, jestli v tom máš chybu ty nebo WTA a ITF :-D
Reagovat
spaniel
Až vezmeš někdy do ruky raketu, pak mně něco piš. Do té doby pššt, otesánku.
Reagovat
Jabadu
Ten její FH dodnes nechápu. Totálně mimo osu, proti všem přírodním zákonům, ale na obranu to asi stačí.
Podobně šílený FH má i Aga.
Tvl!
:-)
Reagovat
janek_da
V tomhle Angie nechápu. Jak jí FAKT teče do bot, tak hraje parádní agresivní tenis.
Ale já ji obdivuju i v tom vracení. V tom je nejlepší na světě o parník.

A teď si konečně Dominiku povodila.
Reagovat
Kozoroh
Zoufalé vracení?!? To, co Angie doběhne a vrátí by drtivá většina hráček nesvedla, nemluvě o tom, že umí zaútočit, když potřebuje.
Reagovat
spaniel
Hele, věnuj se svému vraceči.
Reagovat
Kozoroh
Chápu, že se ti její nebo Novakův styl nemusí líbit, ale tento styl má úspěch a umí vyprodukovat dobré zápasy, tak si ty uštěpačné poznámky nech stranou.
Reagovat
spaniel
A teď si přečti co si původně napsal a zamysli se. Já tvrdil že na ten styl nemá nárok, že s ním nemá úspěchy nebo že nic nedoběhne? Ne, ani jedno z toho, takže to cos napsal je úplně od věci. A klidně se nad tím pinkáním ukájej, hlavně se pak nezapomeň divit, proč není chudák oblíbený.
Reagovat
Kozoroh
Ok, nepochopil jsi mě, tak to vemu z jiného konce - tvůj problém je, že si tenis škatulkuješ, jeden styl považuješ za vzor, etalon tenisu, zatímco na druhý hledíš skrz prsty a posměšně nad ním ohrnuješ nos. Obě varianty hry mají své výhody a nevýhody, ale tvrdit, že jeden z nich " ani není tenis" je scestné.
Reagovat
spaniel
Kdyby zrychlili povrchy, tak bys byl hodně smutný.
Reagovat
Marduch
To je trochu otázka do pranice... sám bych to rád viděl.. do jaké míry by se ti kteří hráči přizpůsobili...dva roky...první rok na štelování nového nastavení, druhý jakože už naostro;)
Reagovat
Lunej..
Neni to tim, ze je pravacka a hraje levou? Kdyz vidim skutecne levacky, je to nebe a dudy.
Reagovat
spaniel
Nevím. Nadal tím netrpí. Má strašně tvrdou ruku a hraje ho moc u těla.
Reagovat
Lunej..
Aga ma taky takovy priskrceny FH.
Reagovat
PetaM
Super tenis. Nezbývá než doufat, že se v něm bude pokračovat :)
Reagovat
Jabadu
Osud to tak chtěl. Rozhodl 1 mm při stopbalu.
Kurwááááá!
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberka svým obranarskym humus stylem uhaluzila set který si nezasloužila!!
Reagovat
kada.tom
Uff, byla to ale bitva :-)
Snad se Kerber trochu zklidní a Čobolka trochu nalomí :-)
Jinak mi teda přijde, že Cibule snad celý rok 2016 nosí to samé ...
Reagovat
PetaM
Lacoste no ... Není jediná.
Reagovat
kada.tom
já vím, že není jediná ... ale prostě celý rok to samé - stejná modrá, stejný střih (a to se v módě vůbec nevyznám :-D )
Reagovat
EllNino
nosila i bílou
Reagovat
PetaM
Ale tipuju, že ve Wimbledonu určitě byla v bílém :D :D
Reagovat
kada.tom
tak tam joooo :-D
Reagovat
gigin
Zezadu vypadá jak Pepsi cola.
Reagovat
Hector21
:DDD
Reagovat
Mayo
Obrana Angeliky zvíťazila.
Reagovat
blixa
Tak první set Angie, ale obě uši odřený ! :D
Reagovat
Hector21
hmm, ta má odřené ještě něco navíc...
Reagovat
janek_da
twl

to už asi Cibulka nedá. Tento set měl vyhrát
Reagovat
janek_da
..la
Reagovat
Mayo
To je choré ten tenis uz aj žensky. Čistý masaker kým tam hlavne Domca zahrá winner.
Reagovat
Hector21
teď nevím, jestli se víc lekla Angie, že je na síti nebo Dominika, že jí tam vidí...
Reagovat
blixa
Proč se Domi snaží trefit Angie, když má všude volnej kurt ? :D
Reagovat
pockerface
Zápas moc pěkný. Takhle má vypadat turnaj mistryň. Dominika hraje pěkný agresivní tenis. Škoda, že takhle nedokáže hrát celý rok. Vždycky tak nějak ožije po USO a závěr roku většinou válí. Na druhou stranu je fakt, že její hra si jí zase ohrožuje na zdraví. Snad jí příští rok vydrží achylovka a stehno a bůh ví co ještě :-) a udrží se v top10. Pokud dokáže soupeřce vnutit svou hru je na to krása pohledět. No a mohla by se do top10 příští rok vrátit Petra, třeba místo Medison. Jinak Světlaně to taky moc přeji, aby se jí na turnaji dařilo. Její tenis se mi vždy líbil. Tak holky budu držet palce.
Reagovat
Mayo
Fenomenálna Dominika. Čistý trepac kobercov z nej a Angelika len bráni.
Reagovat
Mayo
Odkedy nosí tu celenku, tak diktuje.
Reagovat
Hector21
od promluvy s trenérem se to otočilo
Reagovat
blixa
Jo, kouč měl velmi trefné připomínky a rady.
Reagovat
Hector21
neskutečné, dámy, klobouk dolů
Reagovat
PetaM
Domča se oklepala z nervozity a je rovnocennou soupeřkou :) Tak konečně někdo, když Mad zklamala :D Nebude to mít Angi lehké ... A můžu konečně koukat na hezký tenis bez zaujetí, protože je mi jedno, kdo z červené skupiny postoupí. Je to super :D Možná jenom dobře, že tam není Petra :D :D
Reagovat
blixa
Ano, má to své výhody. Hrát Petra tak jsem na nerv :D
Reagovat
PetaM
Přesně tak. Navíc bych byl na nervy i z druhé skupiny, aby dostala někoho přijatelného do SF :D Takhle pohoda ... Stres až za týden :D
Reagovat
blixa
No mě začne stress zítra ! :D
Reagovat
PetaM
U Káji nejde mít stres ... Ta mě svým introvertním obličejem tak uklidňuje, že jsem v klidu :D
Reagovat
Mayo
Neskutocne winnery po čiare ci BH alebo FH. Ona ma paru aj ked ma meter padesát.
Reagovat
blixa
Noooooo, 10 čísel přidej :D
Reagovat
George_Renel
Pavlásek slušný obrat v TB.
Reagovat
Hector21
parádní tenis Angie-Dominika

radost koukat
Reagovat
tommr
vyhrála další ITF turnaj - a zase v tom Chorvatsku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
naposled,už to tam končí.Hezké prázdniny
Reagovat
EllNino
čekal jsem víc ... Simona je mi protivná tim svým pastylem, ale je nutno říct, že to má dobře propracované ...

Bohužel až na pár záblesků geniality to bylo hodně špatné a mysím, že v té skupině nakonec zůstane bez výhry ...
Reagovat
kada.tom
Halep potěšila výhrou :-)
Reagovat
Kozoroh
Občas se Madison povedlo Simonu přehrát, třeba v osmém gemu druhé sady, kdy vzala Simoně servis, ale tyto stavy trvaly pro Madison jen velmi krátkou dobu. Keysové nefungoval servis, jak by si představovala, Simona ji nutila do výměn, kde Američanka většinou chybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
kvaldu na ITF100 po 1 výhře zabalila
Reagovat
tommr
zase nějaký zranění? :(
Reagovat
blixa
Jak jsem říkal na začátku, Simoně stačila trpělivost a Mad se umlátila sama. Řekl bych, že to na ni padlo. Ona je drobátko nerv.
Reagovat
Kozoroh
+ pomalý povrch. Keysová ve výměnách tahala za kratší konec a byla nucena tlačit údery k čarám, z čehož vyplývalo množství UE.
Reagovat
blixa
Já jsem viděl daleko víc míčů narvaných do sítě, než těsně vyhozených vedle lajn.
Reagovat
smazaný uživatel
no? uhrát ty tutovky na závěr,tak nevím.Mě tedy kurz 15:1 zlákal,ale moc to nebolí.
Reagovat
Michaelus
Od Mad jsem teda čekal mnohem více
Reagovat
Lunej..
Skvele Simcin BH po care!!
Reagovat
A.R.R.
A je to :-)
Reagovat
Lunej..
Simce gratulka, ve 2.setu hrala Mad o hodne lip.
Reagovat
vrabejka
Bože to je děs
Reagovat
vrabejka
No! Začni něco hrát!!
Reagovat
Jabadu
Vypadá to, že je to šmirgl a ranařky jsou zřejmě bez šance.
Reagovat
vrabejka
Ne šanci nebudou mít hračky co netrefí kurt. Jako dnes Madison.
Reagovat
Hector21
hotovo bych řekl...je čas udělat Madison pápá...
Reagovat
janek_da
není náhodou jméno Halep zkratka z českého "Ha-levá-pravá"?
Reagovat
vrabejka
Uff Mad si zahrává
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to na rychlovku.Jen se divím,proč neudělají debly také do skupin,jako muži v Londýně.Pro diváky přece musí být příjemnější jako předkrm debl a debl na závěr pro ty neukojené.
Reagovat
tommr
jj zrušení deblových skupin je velká škoda, protože debly jsou často zajímavější než singly. Dvojnásob by to platilo letos kdy tam máme dokonce tři debly s českou účastí. Někdy mi příjde, že WTA chce debly postupně zlikvidovat ...
Reagovat
EllNino
no ... tohle je ještě dobrý, třeba v roce 2012 jely jen 4 deblové týmy a k titulu stačilo vyhrát 2 zápasy :))
Reagovat
Lunej..
Pekne. Nejlepsi zapas byl pro me ten lonsky se Serenou, kdy ji tam honila po kurtu :)
Reagovat
PetaM
Nebylo to předloni? :)
Reagovat
A.R.R.
Bylo, Lunej je pomatená :-D
Reagovat
Lunej..
No jo predloni, opakovala jsem to po komentatorovi a jsem zase za blbku. Njn. :)
Reagovat
EllNino
klasika :D :D
Reagovat
A.R.R.
Dyk to máš jedno, rok sem, rok tam, dyk vo nic nejde :-D
Reagovat
janek_da
pro Lunej je všechno od roku 2010 "vloni", mlíčňáku
Reagovat
A.R.R.
já vím, že je to bábinka :-D
Reagovat
Lunej..
:D:D:D je fajn, ze si mate z koho delat prcu, chytraci.
Reagovat
A.R.R.
Ale to my z lásky k tobě :-)
Reagovat
blixa
Jojo, nehynoucí !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
Proc zrovna rok 2010?:)
Reagovat
blixa
Jo ty nevíš ??? Ach ten proklatý Němec .... ;-) :D
Reagovat
janek_da
Protože v ten rok skončila Miss ČR
Reagovat
Lunej..
Mam zrejme dlouhe vedeni pres celou zemekouli, protoze to vubec nechapu:)
Reagovat
PetaM
První set pro Simču 6:2. Mad neukazuje ani desetinu z toho, co umí. Povrch zřejmě neskutečně pomalý, její rány vycházejí naprázdno a pak navíc kazí. Simča zkušeně, hraje co potřebuje. Pro mě zatím zklamání. Věřím, že druhý zápas bude hezčí :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist