Turnaj v Kuala Lumpur končí, stěhuje se do Čcheng-tu

29. 6. 2016, 16:44
Aktuality 4
Malajská metropole Kuala Lumpur přijde po sedmi ročnících o podzimní turnaj mužů. Jeho majitelé, společnost IMG, se rozhodli dějiště přesunout do čínského Čcheng-tu. Změnu už pro letošek schválilo vedení ATP.
Kei Nišikori turnaj ovládl v roce 2014

V Čcheng-tu, pátém největším čínském městě, se bude premiérově hrát 26. září až 2. října. Turnaj je zařazen do nejnižší kategorie 250 a bude se konat v moderním areálu na venkovních dvorcích s tvrdým povrchem. Centrkurt má kapacitu 6.000 diváků.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
kada.tom
A zase Čína, přitom je takových destinací, kde by se dalo turnaj pořádat. Jako osobně proti tomu nic extra nemám, ale myslím, že by se ATP (i WTA) měly zaměřovat i na jiné destinace, samozřejmě v daném regionu, kde dochází k přesídlení turnaje. Myslím, že třeba v Indonésii, Thajsku nebo Indii by byl určitě taky zájem. Nebo nějaké japonské město.
Reagovat
smazaný uživatel
Číňani jsou ochotni vysolit dost peněz, proto pořádají tolik turnajů.
Reagovat
misa
V Číně se sice nedá dýchat, ale za chvíli se tam budou hrát všechny turnaje :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je voda na mlýn pro zdejší diskutéry.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist