Únavová zlomenina ruky nejspíš připraví Stosurovou o Wimbledon

15. 6. 2017, 21:01
Aktuality 5
Australanka Samantha Stosurová má únavovou zlomeninu v pravé ruce a s největší pravděpodobností přijde o Wimbledon. Bývalá světová čtyřka by tak přerušila sérii 37 grandslamů, na kterých nechyběla od Australian Open v roce 2008. O jejím zranění informoval melbournský list Herald Sun.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Třiatřicetiletá hráčka již odřekla účast v Eastbourne a nejspíš nebude hrát ani ve Wimbledonu. Zranění ji začalo trápit v třetím kole Roland Garros, v němž přesto porazila Američanku Bethanii Mattekovou-Sandsovou. V osmifinále pak získala proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové první set hladce 6-1, v dalších dvou ale nemohla pořádně podávat a hrát z forhendu a pozdější vítězce turnaje podlehla.

Protože bývalá vítězka US Open Stosurová neobhájila v Paříži loňské semifinále, propadla se ve světovém žebříčku o 12 míst na 34. příčku a po devíti letech přišla o pozici australské jedničky. Předstihla ji ruská rodačka Darja Gavrilovová, která je na 24. místě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
sprchon
Hlavně ať se dá do kupy. Na trávě by stejně nic moc neudělala...
Reagovat
Hector21
kurwa drát Sammy :(
Reagovat
stefankelner
Mohla vyhrat FO !
Reagovat
horska.kraslice
To je teda fakt pech :-(
Reagovat
Frick
A kdo ví, co za rok. To už jí bude 34...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist