US Open se bude hrát do noci i na novém kurtu Louise Armstronga

6. 2. 2018, 20:49
Aktuality 1
US Open se v letošním roce dočká poprvé v historii nočních zápasů na dvou kurtech. Po dokončení nové arény Louise Armstronga pro 14.000 diváků se tak mohou na bohatý večerní program těšit nejen fanoušci na dvorci Arthura Ashe, oba největší kurty v areálu Flushing Meadows navíc mají zatahovací střechu.
Louis Armstrong Stadium

Pořadatelé čtvrtého grandslamového turnaje sezony oznámili, že oba kurty budou mít oddělené programy pro den a večer. Na Arthur Ashe Stadium se nově přes den budou hrát jen dva zápasy a začínat se bude až v poledne newyorského času. Na dvorci Louise Armstronga budou prvních devět dní turnaje připraveny vždy tři duely a start bude tradiční v 11:00. Večerní program bude začínat v 19:00.

US Open 2018 startuje 27. srpna, tituly budou obhajovat Španěl Rafael Nadal a domácí Sloane Stephensová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
aligo
to pak už tak trochu postrádá smysl, teda aspoň podle mě ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist