V Helsinkách postoupil i Hernych. Hrbatý dohrál

18. 11. 2008, 22:44
Aktuality 0
CHALLENGER HELSINKI - Devětadvacetiletý český tenista Jan Hernych postoupil v Helsinkách do druhého kola a napodobil tak svého krajana Iva Mináře. Naopak už dohrál Slovák Dominik Hrbatý nebo pátý nasazený Australan Guccione.
Jan Hernych

Po Ivu Minářovi postoupil na challengeru v Helsinkách do dalšího kola i druhý český zástupce v soutěži. Jan Hernych porazil Australana Josepha Sirianniho dvakrát 6-2 a navázal výhrou na titul z Bratislavy a semifinálovou účast z Dněpropetrovsku. Turnajová sedmička si na jméno dalšího soupeře ještě musí počkat. Utká se buď s Labadzem nebo Mannarinem.

Další nevydařený turnaj si ve Finsku připsal slovenský tenista Dominik Hrbatý. Bývalá světová dvanáctka podlehla třetímu nasazenému Igoru Kunicynovi 4-6 6-4 2-6 a před exhibicí se Samprasem, která se bude konat koncem listopadu v Bratislavě, tak dobrou formou neoplývá.

O překvapení se dnes postaral až 337. hráč světa Andis Juska z Lotyšska. Třiadvacetiletý tenista z Pobaltí zastavil pátého nasazeného Australana Chrise Guccioneho, kterého porazil ve dvou setech.

Ve středu se ve finské metropoli představí nejvýše nasazený Rus Dmitrij Tursunov nebo domácí turnajová dvojka Jarkko Nieminen.Tenisté v Helsinkách hrají o podíly z částky 106.500 Eur.

CHALLENGER HELSINKI (Finsko, hala, 106.500 Eur) - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Hernych (7-ČR) - Sirianni (Austr.) 6-2 6-2
Kunicyn (3-Rus.) - Hrbatý (SR) 6-4 4-6 6-2
Juska (Lotyš.) - Guccione (5-Austr.) 6-2 6-4
Koroljov (8-Rus.) - Marčenko (Ukr.) 6-4 7-5
Dorsch (Něm.) - Brunström (Švéd.) 6-3 6-2
Donskoj (Rus.) - Galvani (It.) 6-4 2-6 6-4
Koubek (Rak.) - Guez (Fr.) 7-6 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist