V Indian Wells do třetího kola postoupily Kvitová, Kar. Plíšková a Vondroušová. Strýcová a Kr. Plíšková končí

9. 3. 2018, 23:29
Aktuality 97
WTA INDIAN WELLS - O postup do třetího kola turnaje WTA Premier Mandatory v Indian Wells v pátek bojovalo pět českých tenistek. Petra Kvitová v maratonské bitvě vydřela vítězství nad Julií Putincevovou a protáhla svou vítěznou sérii na 14 zápasů. Markéta Vondroušová si připsala cenný skalp Johanny Kontaové. Kar. Plíšková si poradila s Irinou Beguovou. Barbora Strýcová a Kristýna Plíšková na své soupeřky nestačily.
© Tenis Dunyasi Magazine

Petře Kvitové se vstup do letošní sezony absolutně nepovedl. Sedmadvacetiletá Češka kvůli nemoci nemohla startovat v Brisbane, v Sydney vypadla ve druhém kole, a na Australian Open dokonce ztroskotala hned na první soupeřce.

V únoru ovšem předvedla parádní jízdu, když triumfovala v hale v Petrohradu a v katarském Dauhá a dvěma body pomohla českému fedcupovému týmu k postupu do semifinále. Po sérii 13 vítězství se odhlásila z Dubaje a před velkými březnovými turnaji na americkém kontinentu zvolila zasloužený odpočinek.

Na prvním z nich v Indian Wells se dnes pořádně nadřela. Nasazená devítka bojovala s Julií Putincevovou skoro tři a půl hodiny. Kazašku nakonec v premiérovém vzájemném měření sil udolala 6-7(4) 7-6(3) 6-4, zaznamenala 14. výhru v řadě a postoupila do třetího kola.

Kvitová ale dnes rozhodně nepředvedla výkon, který by připomínal její nedávný herní projev. V úvodním dějství dvakrát dokázala smazat manko brejku. V jedenáctém gamu však nevyužila sérii tří brejkbolů a sadu nakonec ztratila v tie-breaku.

Druhý set tentokrát nedokázala dopodávat Kvitová a opět rozhodovala zkrácená hra. Tu už česká tenistka zvládla a vynutila si pokračování. Do rozhodující sady vstoupila rychlým brejkem, o nějž ovšem ihned přišla.

Po dvojchybě, kterých Kvitová v utkání posbírala celkem 18, poslala Putincevovou do vedení 4-2. Další tři gamy šly ale na konto dvojnásobné wimbledonské šampionky, jež vzápětí po odvrácení dvou brejkbolů využila druhý mečbol.

Kvitová dnešním vítězstvím vyrovnala svou nejdelší vítěznou sérii. Čtrnáctkrát v řadě zvítězila také na přelomu let 2011 a 2012, poprvé však takový počet výher spojila v jedné sezoně.

Kvitová s Putincevovou sehrály druhý nejdelší zápas letošní sezony. Déle už se na kurtu zdržely pouze Simona Halepová a Lauren Davisová, které předvedly dramatický maraton (3 hodiny a 44 minut) na Australian Open.

O patnácté vítězství v řadě bude Kvitová bojovat proti domácí divoké kartě Amandě Anisimovové. Šestnáctiletá talentovaná Američanka po setech 6-4 6-1 vyřadila loňskou čtvrtfinalistku a 23. hráčku světa Anastasii Pavljučenkovovou a připsala si nejcennější výhru své kariéry. S Kvitovou se utká poprvé.

Statistiky zápasu

Markéta Vondroušová při své premiéře v kalifornské poušti poprvé od loňského dubnového triumfu v hale v Bielu vyhrála na jednom turnaji WTA dva zápasy v hlavní soutěži. Osmnáctiletá Češka zdolala 7-6(5) 6-4 světovou jedenáctku Johannu Kontaovou a zaznamenala nejcennější výhru své kariéry.

Rodačka ze Sokolova v úvodní sadě promarnila vedení 3-0 se dvěma brejky v zádech. V závěrečných gamech prvního setu musela likvidovat celkem čtyři setboly. Nakonec si se všemi hrozbami poradila a sadu získala v tie-breaku. Ve druhém dějství prohrávala 2-4, nicméně čtyřmi hrami v řadě vývoj utkání otočila, když proměnila hned první mečbol.

O své největší osmifinále v kariéře si Vondroušová zahraje s Arynou Sabalenkovou. O rok starší Běloruska ve druhém kole po setech 6-4 6-3 vyřadila loňskou finalistku Světlanu Kuzněcovovou, která po operaci zápěstí odehrála první letošní zápas. Se Sabalenkovou si Vondroušová poradila loni v cestě za titulem v Bielu.

Karolína Plíšková vstup do turnaje v Indian Wells zvládla. Loňská semifinalistka ve druhém kole přehrála 7-6(4) 6-1 Irinu Beguovou, přestože v úvodní sadě prohrávala už 1-5 a musela odvracet dva setboly.

Česká jednička v úvodu utkání hodně chybovala a svou rumunskou soupeřku poslala do vedení 5-1. V tu chvíli ale zařadila větší rychlost a čtyřmi získanými gamy v řadě skóre srovnala, když za stavu 4-5 odvrátila dva setboly. Úvodní dějství nakonec získala v tie-breaku a ve zbytku zápasu už dominovala.

Plíšková ve třetím kole nastoupí proti Shuai Zhang. Číňanku, která si poradila 6-2 6-3 s domácí Sofií Keninovou, ve všech šesti vzájemných duelech porazila.

Kristýna Plíšková další výhru v Indian Wells nepřidala a neobhájí loňské třetí kolo. Rodačka z Loun sice statečně vzdorovala Simoně Halepové, ale se světovou jedničkou prohrála i podruhé, tentokrát po setech 4-6 4-6.

Plíšková v úvodu zápasu dvakrát nepotvrdila brejk, v deváté hře o servis přišla znovu a Halepová první set bez problémů dopodávala. Ve druhé sadě naopak zaváhala Rumunka. Světová jednička vedla už 3-0 se dvěma brejky v zádech, jenže česká tenistka dokázala skóre srovnat. Poté se však nechala brejknout znovu a dohnat další ztrátu už bylo nad její síly.

Šampionku ročníku 2015 Halepovou v souboji o osmifinále čeká domácí divoká karta Caroline Dolehideová. Devatenáctiletá Američanka a až 165. hráčka světa ve druhém kole po setech 5-7 6-3 6-4 vyřadila nasazenou Slovenku Dominiku Cibulkovou, jež si nedávno zahrála finále v hale v Budapešti, a bude bojovat o své největší osmifinále.

Barbora Strýcová v Indian Wells končí hned po prvním zápase. Nasazená Češka v něm podlehla 5-7 4-6 Petře Martičové z Chorvatska, se kterou se dnes utkala po sedmi letech.

Strýcová si v deváté hře připsala důležitý brejk, ale úvodní sadu dopodávat nedokázala, přestože disponovala dvěma setboly. Nakonec prohrála i další dva gamy, čímž nadějně rozehrané úvodní dějství ztratila. Ve druhém setu si vzala ztracený servis okamžitě zpět, jenže v desáté hře nabídla soupeřce první mečbol a ta jej využila.

Martičová se do třetího kola BNP Paribas Open dostala poprvé v kariéře a její další soupeřkou bude Jelena Ostapenková. Světová šestka si poradila s Belindou Bencicovou. Premiérový souboj dvacetiletých hráček vyhrála 6-4 3-6 6-1 a poprvé v kariéře postoupila v kalifornské poušti do třetího kola.

Sachia Vickeryová si v Indian Wells vyšlápla na světovou trojku Garbiñe Muguruzaovou. Domácí kvalifikantka zvítězila 2-6 7-5 6-1, přestože ve druhém setu prohrávala už 0-3 a musela dohánět manko dvou brejků, a připsala si premiérový skalp hráčky Top 10.

O své největší osmifinále si premiérově zahraje s Naomi Ósakaovou. Japonka navázala na výhru nad Šarapovovou hladkým vítězstvím 6-3 6-2 nad Agnieszkou Radwaňskou.

CoCo Vandewegheová si připsala první letošní turnajové vítězství. Šestadvacetiletá Američanka ve druhém kole porazila 6-0 7-6(6) Kaiu Kanepiovou. O první kalifornské osmifinále bude usilovat proti Marii Sakkariové, která překvapivě vyřadila nasazenou šestnáctku Ashleigh Bartyovou. Australanku přehrála hladce 6-4 6-2.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA, tv. povrch, 8,648.508 dolarů
páteční výsledky (9. 3. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (9-ČR) - Putincevová (Kaz.) 6-7(4) 7-6(3) 6-4
Vondroušová (ČR) - Kontaová (11-Brit.) 7-6(5) 6-4
Kar. Plíšková (5-ČR) - Beguová (Rum.) 7-6(4) 6-1
Martičová (Chorv.) - Strýcová (25-ČR) 7-5 6-4
Halepová (1-Rum.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-4 6-4
Vickeryová (USA) - Muguruzaová (3-Šp.) 2-6 7-5 6-1
Ostapenková (6-Lot.) - Bencicová (Švýc.) 6-4 3-6 6-1
Mladenovicová (14-Fr.) - Stosurová (Austr.) 7-5 7-5
Sakkariová (Řec.) - Bartyová (16-Austr.) 6-4 6-2
Vandewegheová (17-USA) - Kanepiová (Est.) 6-0 7-6(6)
Sabalenková (Běl.) - Kuzněcovová (19-Rus.) 6-4 6-3
Qiang Wang (Čína) - Mertensová (22-Belg.) 4-6 6-3 6-3
Anisimovová (USA) - Pavljučenkovová (23-Rus.) 6-4 6-1
Dolehideová (USA) - Cibulková (30-SR) 5-7 6-3 6-4
N. Ósakaová (Jap.) - A. Radwaňská (31-Pol.) 6-3 6-2
Shuai Zhang (32-Čína) - Keninová (USA) 6-2 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Krejčíková/Siniaková (6-ČR) - Buzarnescuová/Cornetová (Rum./Fr.) 6-1 5-7 10-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

97
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když si na Kvitovou vsadím...prohraje...zatím NIC!
Reagovat
blixa
Vopovaž se vsadit !!! ;-)
Reagovat
blixa
teda ... si vsadit ... :D
Reagovat
EllNino
se si vsadit :D
Reagovat
VlS
Klidň se třeba zasaď azalejvej
Reagovat
smazaný uživatel
Youth served on Day 3
16yo Amanda Anismova d Pavlyuchenkova
18yo Marketa Vondrousova d Konta
19yo Aryna Sabalenka d Kuznetsova
19yo Caroline Dolehide d Cibulkova
20yo Naomi Osaka d Radwanska
Reagovat
tommr
generační střídání stráží v ženským tenisu v přímým přenosu ... :)
Největší dojem na mě udělala Anisimová. To je na 16 let neuvěřitelně komplexní hráčka téměř bez slabin. Myslím si, že o ní ještě v budoucnu hodně uslyšíme ...
Reagovat
hluuusa
Snad vubec nejpomalejsi hard sveta ne? Vy, kdo se vyznate, je jeste nejaky pomalejsi hard nez tenhle (hlavne ten Petrin kurt, ta dvojka?)
Bylo utrpeni se divat na to, jak ji nemohla umlatit. Ale bojovala (obe) neuveritelne, zlepseni fyzicky a vule enormni. Clovek ji nemuze mit nerad.
Vondrusi jsem cekal, chudak Konta je ted psychicky zase tam, kde byla pred peti lety a to ji jeste ceka odpis skoro 1000 bodu z Miami. Kristyna vyborne podavala, hrala s nasazenim, ale horsi souperku skoro mit nemohla. Presne tenhle povrch temhle Simonam sedi...
Reagovat
Torn
Zase bych Petru tak nevychvaloval a neházel bych to na povrch. Petra dokáže být marná kdekoliv a vyhrát dokáže i na antuce.
Reagovat
vrabejka
Konta je letos herně úplně mimo takže výhra Vondroušové zas takove překvapení není.
Reagovat
bIbec
no, nebyl to kdovíjaký zápas. Sabalenka ji vystřílí z kurtu, pokud jí někdo nenarve roubík do pusy.
Reagovat
vrabejka
Asi tak příští zápas Vondrousova bez šance.
Reagovat
com
nevim proc by mela byt bez sance.. Loni ji porazila a i v zebricku je Sabalenka az za ni.. Takze sance tam urcite je
Reagovat
smazaný uživatel
Žebříček je přeceňovanej
Reagovat
blixa
Kvěši ?
Reagovat
Krisboy
Nestraš!
Reagovat
marcel19752
Najvětší střelkyně je Kvitová a na tomhle ultra pomalém povrchu jaký byl problém přehrát průměrnou obranářku.Sabalenková ji nemá jak vystřílet Vondroušová má dobrou defenzívu,ale dokáže i hodně slušně zaútočit.
Reagovat
lvicek
Vondrousova je opravdu ochotna dobehnout temer vse (a casto kvalitne), uvidime, jestli se ji to v dalsim zapase vyplati. Sabalenku jsem zatim nevidela, tak nemuzu soudit (a jak tu ctu ty komentare o jejich zvukovych projevech, tak se na ni budu koukat asi jen v opravdu nutnych pripadech).
Reagovat
tommr
taky si myslím, že na tomhle pomalým povrchu má Markéta proti Sabalenkový značnou výhodu a mohla by toho využít ... :)
Reagovat
Pavol
Pozriem na výsledok Cibulkovej a mám zarobené. Ináč Kvitová s Anisimovou bude mať veľký problém, dúfám že kvôli Vám jej verným fanúšikom ho zvládne.
Reagovat
brixner
:-))
Reagovat
Aussie
To je panečku šok! První set vypadal, že to bude pro ni hladká záležitost, potom začala černá holka hrát jak z partesu. Neuvěřitelné.
Reagovat
Pavol
Zrejme si nevidel ako hrala proti modelke Evženke. Aké má hrube stehná. Zrejme to proti modelkám vie.
Reagovat
tommr
mě to jako nějaký moc velký překvapení nepřišlo. Američanky jsou doma velice silný a Vickery je hodně šikovná hráčka ...
Reagovat
bIbec
Máša poslala Svena na pracák :-(
Reagovat
Frick
Dá se ta skreč ze strany Julči považovat za výhru?
Reagovat
tommr
hloupější provokaci jsem už dlouho nečet ...
Reagovat
Krisboy
Tak někdy mrkni do diskusí o ATP. Např. rozhovory Pe3ka s Forehandem podobnými perlami primo překypují :-)
Reagovat
Frick
Sázkovky to tak neberou.
Reagovat
Frick
Neni to prostě zápas, kterej končí proměněnym mečbolem, tak. Je to kontumace.
Reagovat
EllNino
ale postoupila do semifinále, takže se jí výhra započítala do statistik ;)
Reagovat
Frick
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Mona_Barthelov%C3%A1

"Mona Barthelová právě zahrála svou osmdesátou šestou nevynucenou chybu v zápase"

sakra, k tomu nebylo daleko....

No, asi si ten článek hodila do Google translator a proto to ve Stromovce loni dopadlo, jak to dopadlo...
Reagovat
Torn
Ten článek o Moně znám a je to síla, chudák :D:D. Víc tam dostala naloženo už jenom Vondráčková :D
Reagovat
Frick
Ale tý ti asi líto neni, co? :-D

Spíš si řikám, proč zrovna ona.

Byla Mona v určité době (5-6 let zpět) brána za jednu z nějvětších labilek?

Dnes je to +/- řadová hráčka první stovky, o který se nedá říct, že by se něčim vyjímala. Snad kromě těch problémů s pletí.
Reagovat
EllNino
tak třrba právě proto
Reagovat
tommr
první set Karolína Rumunce doslova ukradla když začala hrát až za stavu 1:5 a ještě za stavu 4:5 15:40 musela odvracet dva setboly. Prohranej TB ale Beguovou zlomil a druhej set už pak byl jednoznačnou záležitostí Karolíny ... :)
Reagovat
tommr
nezačala zrovna nejlíp - hned v první hře přišla o podání ... :(
Reagovat
blixa
No jo. Podání nechala asi na hotelu :(
Reagovat
tommr
hraje hůř než Petra - ta aspoň soupeřku tlačila i když hodně chybovala. Karolína jen kazí ... :(
Reagovat
blixa
Dyk říkám, plotna, děti, tenis už ne. Už si ani nevzpomínám, kdy naposled měla formu.
Reagovat
tommr
za stavu 1:5 začala konečně něco hrát. Snad ještě není pozdě a první set zachrání ...
Reagovat
tommr
a povedlo se i když to bylo s nervama ... :)
Reagovat
blixa
No dobrá Kájo, tak tu plotnu ještě zatím odlož ;-) :D
Reagovat
Blondie
nerozumím tomu, proč má někdo potřebu posílat JAKOUKOLIV ženu k plotně - rozhodně to říká víc o daném člověku než tady o Karolině. Nejsem její fanynka, ale na tohle jsem fakt alergická.
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
bIbec
u vás vaří manžel?
Reagovat
George_Renel
Ale jdi. Neber to tak feministicky. To je stejné jako když třeba někdo pošle Veselého k lopatě. ;-)
Reagovat
blixa
Slovo "ironie" ti nic neříká ? Asi ne. A pak že prej jí Češi, na rozdíl od mnoha jiný národů rozumí :D. Jinak jako samozvaný předseda plíškoultras můžu Karolínu posílat kam chci ! ;-)
A propos, když jsme u toho, už máš kurwa navaříno že tu pindáš na TP ???!!! ;-) :D
Reagovat
Torn
Ty seš hroznej opičák...si na tebe někde počká a dá ti do huby. :D:D
Reagovat
blixa
No jo no jo, to oni by mnozí rádi, ale když zváží poměr fyzických parametrů, tak většinou zůstává u zbožných přání ... ;-) :D
Reagovat
Frick
Není to rekord ve vyhraném zápase (s TB ve třetím)....?
Reagovat
tommr
se na kurt jen tak nedostane. Zápas Bencicový s Ostapenko jde do třetího setu ... :(
Reagovat
Bloody13
Nevadí, na tenhle battle se kouká dobře :)
Reagovat
tommr
ted za to Ostapenko konečně pořádně vzala a snad to brzo ukončí ... :)
Reagovat
EllNino
Krásné oblečení od Adidasu, nejdřív Mladenovic, teď Ostapenko :)
Reagovat
Fandina
Proč módní okénko? To je o něčem jiném.
Reagovat
tommr
je jako první z našich venku. Když jsem viděl los tak jsem to tak nějak tušil. Kotyza je trenér na baterky ... :(
Reagovat
EllNino
tak tohle opravdu není Kotyzou, Bára prostě není typ tenistky, co by vyhrávala jak na běžicím pásu, navíc poslední turnaje neměla moc štěstí na los, to se tak někdy sejde ...a Indian Wells a vysoké odskoky na tomhle šmirglomolitanu či co to je v kombinaci s Petřinou hrou, to jí prostě sedět nikdy nebude
Reagovat
tommr
to je sice pravda nicméně Kotyza je tam úplně k ničemu - neporadí, nepovzbudí, prostě nic ... :(
Reagovat
EllNino
každej bohužel není takovej hecíř jako Vaněk ... troufnu si tvrdit, že bez něj by Petra dnešní zápas, ale i třeba zápas s Mugu ve finále Doha, neotočila ... je jí hroznou pomocí ... bohužel na grandslamech na kurt nemůže a kdo ví, třeba by Petra i ten zápas s Petko na AO s jeho pomocí nakonec vyhrála
Reagovat
LukasH
Presne tak. Petra to vsechno otaci diky Vankovi. Jenom tech zapasu v prvnich kolech na GS, co "zbytecne" projela. Ale zas ji tyhle extra vydreny zapasy zvednou sebevedomi na gs. A to mnohem vic nez ty jasne vyhrany. Troufnu si rict, ze ona herne nepotrebuje nic. Kdyz to slape, jde ji vsechno. Ona prave potrebuje umet takhle ty zapasy vydrit, aby nevypadavala na gs v prvnim tejdnu.
Reagovat
EllNino
Tak tak ... uvidíme, otázkou je, kolik těch GS ještě bude hrát, ono už jich zase tolik nebude, když jich bude ještě tak 15 16, bude to fajn :D
Reagovat
LukasH
No jo, hrozne to leti. Uz by to konecne chtelo hrat poradne na Wimbledonu. Od toho viteznyho tam hraje starou belu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommrovy komentáře jsou občas taky na baterky...
Reagovat
EllNino
Bára si to dneska prohrála tou hroznou minelou po prasátku na setbolu v 1. setu ... a celkově byla Petra prostě o chlup lepší ...

škoda, Bára po tom Fed Cupu trochu posbírala těžší losy a dneska hrála proti typu hráčky, který jí vůbec nesedí, protože hraje vlastně podobnou hru, proto se tak trápí s hráčkami typu Petry, Errani, Larsson atd. ,,,,

Petře gratulka a myslím, že ani proti Belindě/Penko nebude bez šance :)
Reagovat
Frick
Strašně mi tam chybí. :-(
Reagovat
Frick
To je fakt, ehm, nekonvenční způsob, jak dojít k výhře.
Reagovat
joeex
To byly nervy, soupeřce hodněkrát stačilo vrátit nahoru a doprostřed, a doufat že to poletí zpět metr za lajnu, snad si to vybrala až na zbytek turnaje :-)
Reagovat
Pavlis
Tohle byl opravdu dlouhý zápas, v němž soupeřka Petře, bohužel, dost úderů vracela. Ani se v průběhu zápasu ta Putintseva nijak neunavila, přestože krom toho hrála dost slabě, příliš vysoké údery na střed. Asi jen čekala na Petřinu chybu. Co se Petřina servisu týče, osm dvojchyb bylo v prvním setu, ale to přičítám slunci. Zamrzet může nevyužití 40-0, jak měla Peti ty tři brejkboly za sebou. Obecně má Kvítí slušnou fyzičku, když tohle vše vydrží, ale i tak je nasnadě, položit si otázku, proč hraje tolik tříseťáků. Zase, na druhou stranu, je vítězství 6-4, 6-2 nuda. Petře gratuluji k pokračování neuvěřitelné série, a to i v rámci těch třísetových klání, ale je fakt, že by přeci jen měla v dalším utkání přidat, pokud ještě bude mít síly hrát.
Reagovat
Dobry-den
To je fakt neskutečný!

Před třetím setem jsem odešel a teď čumím, že to fakt otočila. Už zase! A dokonce ze stavu 2:4 ve třetím! Ta holka je mentálně i fyzicky silnější než kdykoli předtím! A já jí vůbec nevěřil!
Jsi úžasná, Petro, gratulace a jen tak dál, ať ta vítězná šňůra ještě nekončí! (a tentokrát je to myšleno seriózně, bez jakékoli ironie ;-) )
Reagovat
Dobry-den
A teď trochu méně seriózně: gratulka k 78 UE. Není to náhodou její osobák? ;-)
Reagovat
mkubis17
no a myslím nějakách 17 df :-D
Reagovat
Krisboy
18.
Reagovat
EllNino
Ale teda ty zápasy jsou čím dál tím dramatičtější, naposledy jsme si užili výhru bez dramatu při skreči Jule ve čtvrtfinále Doha ...

18 dvojchyb, to je snad ještě víc než proti Robson na AO 2013 :D Ach, kde Laura skončila :/

V dalším kole čekám Amandu Anisimovu, protože Nasťa je teď se změnou oblečení i tenisově pěkně v háji :/ ... ale tam budeš muset Petro hrát trochu líp :) No uvidíme, tady asi pšenka nepokvete tak jako v Doha nebo Petrohradu, ale s trochou štěstí by to mohl být zase sllušný výsledek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve čtvrtfinále v Jokohamě x Harriet Dart... :-(
Reagovat
tommr
ale neříká se mi to lehko, protože v průběhu zápasu jsem Petře často spílal a zapřísahal jsem se, že se na tu hrůzu už nikdy nebudu dívat. Nakonec jsem to ale protrpěl až do štastnýho konce ... :)
Pokud se Petra nějak zásadně nezlepší tak to byla ovšem dneska její poslední výhra v IW. Proti silnější soupeřce by s tak hrůzostrašným servisem neměla nejmenší šanci. 18 dvojchyb jsou více než 4 hry darovaný protihráčce a s tím se žádná solidní soupeřka porazit nedá ... :(
Reagovat
lvicek
No tak ono se to neda brat jako 4 gamy, protoze to casto je dvojchyba - eso/primy bod - dvojchyba a tak dokola. Ale je to hrozivy cislo. Peta s tim podanim fakt nejak laboruje, v unoru uz se to zdalo lepsi, ted zas bida a pritom zrovna podani by snad zas tak moc nemelo zaviset na povrchu?
Reagovat
tommr
Petra hlavně dělá často dvojchyby v klíčových momentech. Jen v tom posledním setu darovala soupeřce dva brejky dvojchybama ... :(
Reagovat
lvicek
To jo. I v tiebreaku prvniho setu nejakou mela, myslim. A jeste jsou to casto uplne sileny dvojchyby - micek jde nekam do spodni casti site nebo par metru do autu... To by me zajimalo, cim to je.
Reagovat
EllNino
hlava
Reagovat
tommr
ten TB prvního setu byl z Petřiny strany celej úplně tragickej ...
Reagovat
lvicek
Uz si to presne nevybavuju, ale nejak to plus minus slo nejak do stavu 3:3, pak byl proti ni jestrab o nejaky ten centimetr a od toho okamziku tam nasazela nekolik chyb za sebou a vypadala uplne hotova.
Reagovat
tommr
Petra v tom TB dokonce vedla 3:2 s minibrejkem k dobru, ale pak nasázela 4 opravdu hrůzostrašný chyby za sebou a už se z toho nevzpamatovala ...
Reagovat
EllNino
na povrchu ne, ale na počasí rozhodně
Reagovat
lvicek
No, to asi jo, ale tady se nezdaji byt nejake divoke podminky, i kdyz ten prenos muze klamat.
Reagovat
EllNino
tak horko, ztráta koordinace a tak ... to je hned, zvlášť u Petry, a Petra na tomhle molitanu nikdy nebude hrát top tenis
Reagovat
lvicek
Jako jasne, chapu, ze obecne ji podminky nevyhovuji, povrch taky ne, ale proste bych cekala, ze to spis ovlivni vsechny ostatni aspekty hry a tim podanim by si mohla aspon trochu pomoct. Ale to teda dneska fakt vubec neplatilo. Clovek by cekal, ze ten pohyb na tom podani ma tak nejak zafixovany, ale proste u ni se to rozsteluje vsechno ;). Na druhou stranu byla schopna i pekne utocit a nebyla zas tak moc "rozstelovana", jak nekdy, kdyz treba dostane kanara, protoze vsechno pere do site nebo do autu. A presto to podani slo tak hodne spatne.
Reagovat
EllNino
tak podání je hlavně o koordinaci pohybů a když je Petre fyzicky v nepohodě, tak ji neposlouchá ani hlava ani tělo a z toho pramení ty dvojchyby
Reagovat
lvicek
Nojo, to chapu, ale to se ji vetsinou deje, kdyz uz se sype vsechno. Ale dneska se to ostatni az tak moc nesypalo - dokazala vyhrat a dokazala zahrat spousta hezkych vymen (i kdyz jasne, chyb bylo taky mraky). Proste chci rict, ze to nebyla az takova traga s tim ostatnim, ale byla to fakt velka traga co se tyce podani. No ale to je fuk, to tady stejne nevyresime ;).
Reagovat
EllNino
No trága to byla, ale tak Petra má po tom zranění to podání furt takové haprující ... takže prostě musíme brát to, co je :D
Reagovat
tommr
tím zraněním to už asi nebude. V Petrohradu a v Doha si podáním hodně pomáhala. Dneska to byl na podání opravdu extémně špatnej výkon ...
Reagovat
EllNino
asi ne, ale tak kdo ví, jak ta ruka reaguje žejo :) ... ale prostě je to celkově vším, co tam Petře vadí ... uvidíme, třeba bude příště podávat lépe
Reagovat
Fandina
Petra hodně podávala na riziko, proto ty DF, naštěstí to v koncovce zvládla, takže nic se neděje.
Reagovat
tommr
Petře v IW nevyhovuje ani povrch ani počasí. Já si ale taky myslím, že na podání by to žádnej zásadní vliv mít nemělo. Petře ale zřejmě vypíná hlava pokud jí nefunguje tělo ...
Reagovat
Torn
No 18 DF a 7 ES, se nezlob, ale to není DF/ESO/přímý bod....to je spíš DF/DF/ES/DF/přímý bod. :D
Reagovat
lvicek
No dobre, ale casto to bylo tak, ze se slo pres nekolik shod a v tom gamu prislo nekolik DF, takze se stridaly vyhody a breakbally :). Parkrat se taky pripravila o vlastni vyhodu pomoci DF. Ty ostatni body nebyly treba hned esa, ale zase urcite neodevzdala cely game treba trema DF za sebou. To byla jen polemika s tema ctyrma odevzdanyma hrama...
Reagovat
janek_da
dneska to její poslední výhra byla i kdyby hrála v modu Robokop
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist