Vaidišová zveřejnila video z tréninku

24. 7. 2014, 12:53
Aktuality 29
Nicole Vaidišová znovu přiživila spekulace o svém návratu na kurty. Bývalá sedmá tenistka světa zveřejnila na svém Instagramu záběry z tréninku. Na videu jednou podává pod dohledem svého nevlastního otce Aleše Kodata, který byl i dříve jejím trenérem.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

"V posledních týdnech jsem konečně schopna podávat s menší bolestí než v posledních třech letech," napsala pětadvacetiletá Vaidišová u videa na Instagramu. "Dává mi to naději, když vidím pokrok po letech trápení s operacemi a rehabilitacemi. Je to sice jen jeden krok, ale konečně jsem o krok blíže," doplnila.

O návratu Vaidišové k tenisu se psalo v minulosti už několikrát. Poprvé předloni v lednu a naposledy letos v únoru, ale to šlo o podvrh na Twitteru.

Vaidišová vyletěla na tenisové nebe jako kometa. Pod vedením Kodata hrála semifinále French Open 2006 a Australian Open o rok později. V žebříčku se v sedmnácti letech vyšplhala do desítky a o rok později byla sedmá, ale po sérii neúspěchů v březnu 2010 bez vysvětlení přerušila kariéru.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

29
Přidat komentář
Frick
Že všichni na to přišli až po tom, co dala na IG video se servisem. První příspěvek, co lecos naznačoval, dala Nicol na IG už 28.3., 8.4. pak přibyla jakože selfie jejího bratra, ale v pozadí je tam vidět Nicole na kurtě. V květnu a červnu pak přibylo po jedné její selfie s kurtu. Mimochodem jsem na to házel odkazy přímo sem do diskuzí...

Stejně je to nějaký divný. Tento způsob jakýsi medializace nebo tak...

A) Svůj pokus o comeback chci nechat v tajnosti
B) Svůj pokus o comeback nechci nechat v tajnosti, pak ale proč o tom nedat do médií vzkaz přímo...

Tohle "tajnůstkaření" je takový nijaký.

No ale třeba novináři nezahálej a budou se pokoušet získat nějaký další informace. Od ní, od Kodata....

Jak tady někdo píšete - že i když se tedy návrat podaří, tak už nic pořádnýho neuhraje a bude z ní podprůměrná hráčka. Co to tedy znamená? Že ani nebude ve stovce a bude hooodně ráda za 2. kolo na GS?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis.com/pro-game/2014/07/report-stephens-work-hogstedt-following-split-annacone/52224/#.U9HhA1LNu70

Novy kouc Vlcich ocicek bude Hogstedt. Snad se konecne Sloane probudi, protoze od te doby co porazila na AO Serenu to s ni jde hlavne z kopce, bohuzel. Tehdy ji pasovali vsichni na nejvetsi talent (podle me dost predcasne) a do ted ji zacaly zastinovat jine talenty, napr. Simca, Genie, klidne i Garcia. Sloane nebyla na WTA turnaji ani ve finale, coz si myslim, ze na hracku jejich kvalit je docela spatne. Snad si s novym koucem sednou a vykony pujdou nahoru...
Reagovat
aligo
Bylo by to fajn ale myslím že dopadne jako Iveta Melzerová.... nejspíš jo....
Reagovat
kada.tom
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/593340-6-0-4-0-40-15-ruska-presto-nevyhrala.html
Reagovat
EllNino
jojo :D ...to je stejně hodně psycho :D
Reagovat
kada.tom
já tomu nerozumím, jak je to možný ... to prostě, takovej náskok ... ne, hlava mi to nebere :-D
Reagovat
slacker
Jaky naskok? Jesli prvni set vyhrala 6:0 nebo 7:6 nema s naskokem co delat. Podstatny je jen a jen prubeh 2 setu a treti set zacina vzdy za stavu 0:0
Reagovat
EllNino
AMEN
Reagovat
slacker
Dva zdravasy a pet otcenasu a bude ti odpusteno synu
Reagovat
EllNino
díky otče :D
Reagovat
Roger_Federer
Ten vyvoj- vysledek je spis zajimavy nez nejaka senzace, ktera se stane jednou za 1000 let..Prvni set je uplne jedno jestli je 6:0 nebo 7:6, v zenskem tenisu je mozne vsecko a prohrani 5 gemu v rade nic tak mimo radneho..Zajimace na tom je spis to, ze Savcuk(hracka 3 stovky) se toho stavu nepolozila a dokazala to otocit a vyhrat..Nedivil bych se kdyby ten zapas zacali prosetrovat kvuli zmanipulovanym sazkam..

tusim v roce 2008 Stepanek vedl v prvnim kole AO nad Spadeo 2:0 na sety a 5:4 a podaval..zapas nakonec prohral.
Reagovat
Fandina
V tom článku je dost zajímavých příkladů, kdy se něco podobného stalo. Stane se, Pervak v tom není sama.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych její návrat přivítal. 25 let je v tenisu takový zlatý střed a já myslím, že by se mohla vrátit aspon do top50 :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě když si člověk prohlídne i třeba ostatní fotky Nicol na Istagramu, tak třeba když byla v kině na Maleficent, tak se jí tam ptá Anastasia Pivovarova(momentálně je asi v osmé stovce žebříčku WTA, ale už byla i v TOP 100) tak se jí ptala:"When are you gonna join me for doubles on 10k events?"
A Nicol jí odpověděla:"hopefully in the fall ill be ready!"

Tak, že by fakt comeback? A ještě takhle brzo už? :-)) No nechejme se překvapit! :D Ale bylo to teda před měsícem noo.. :D
Reagovat
tommr
nemá cenu si dělat nějaký zbytečný naděje. Ta víc než čtyřletá pauza kdy většinu času nedělala vůbec nic se musí zákonitě projevit. Takže i kdyby to opravdu zkusila a začla zase hrát tak z ní bude nejspíš už navždycky jen podprůměrná hráčka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ji nebudeš nakládat nějaké cíle? Nebudeš psát o zklamáních u porážek?
Reagovat
Roger_Federer
nesouhlasim, dostat se do fyzicky a formy neni u nekoho kdo to delal 10 let nic sloziteho, tenis urcite nezapomela.Jeji hra byla hodne podobna Kvitove a ta taky posledni dva roky vypadala, ze na kurtu "umre", nakonec prisel blesk z cisteho nebe..Navic u Nikoli byl problem vzdy hlava...ty jeji kolapsy to bylo neco..Jeji posledni zapas v Praze 09..byl chutovka.
Reagovat
tommr
myslím si, že jsem se vyjádřil dost jasně. Nečekám, že se vrátí a pokud se přece jen vrátí tak nečekám, že ještě někdy něco významnýho vyhraje ...
Reagovat
PetaM
Počkej :D :D Ona někdy Nicole vyhrála něco "opravdu velkého"? :D :D
Reagovat
tommr
no byla svého času sedmá na světě takže pár důležitých zápasů snad vyhrát musela jinak by se tak vysoko nedostala ...
Reagovat
PetaM
Jo tak, tys myslel zápasy ... :D Tak to pak jo :D
Reagovat
Roger_Federer
:) trosku jizlivosti tusim z tveho komentu...v 15 letech vitezka turnaje WTA.V 16 letech vitezka 3 turnaju po sobe, podzim 2005 Asie..V16-18 letech 2x semi granslemu, 6x ctvrtfinale..
Hrala v dobe kdy na udrzeni se v top 10 nestacilo se placat po turnajich a uhrat vsude jedno dve kola, vyhrat 1 turnaj v roce..:).Takze bud ses mladej a nepamatujes si to, nebo trosku z hrusky dolu..;)
Reagovat
PetaM
Za 100 let si na ní nikdo nevzpomene.
Reagovat
smazaný uživatel
Za 100 let budou paměťové karty do mozku, a USB, díky čemuž si budeš moct nahrát jakékoliv znalosti.. takže někdo určitě jo.
Reagovat
VlS
Za sto let si nikdo nevzpomene ani na Serenu, Mášu, Viku, Petru .......
Reagovat
smazaný uživatel
no tou Serenou bych si nebyl tak jistý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super.
Já se jenom ujišťuji, že tady nebudou tvoje pesimistické řečičky, až prohraje v čtvrtfinále 250 s nějakou 80.hráčkou wta. Nebo až spadne z 20. na 70. místo.
Že neočekáváš vzestup pro mě znamená, že nebudou od tebe žádné cíle, žádná kritika.

Osobně si ale myslím, že se návrat konat nebude.
Reagovat
pepin
Nevím, zda se vrátí, ale jak se píše, tak bolest ustoupila, že může lépe podávat, ale nezmizela. A pokud by se vracela v tomto stavu a začne to každodenně zatěžovat je nanejvýš jasné, že to dobře nedopadne. A ještě k tomu návratu, tak pokud ano moc nesouhlasím s Rogerem, že dříve něco dělala takže to nebude problém. Ba naopak, jen si vezměme jak se tenis za poslední roky změnil, přijde do něčeho zcela jiného než skončila, povrchy jsou jiné, míčky atd. Také moc nevěřím, že pokud to zkusí tak dosáhne nějakých velkých výsledků.
Reagovat
ArcusII
Sorry, ale tohle video je fakt o ničem...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist