Veselý i Rosol v Nizozemsku vyhráli pětisetové bitvy, Češi v baráži vedou 2-0

15. 9. 2017, 13:00
Aktuality 154
DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou v baráži Davis Cupu na půdě Nizozemska 2-0, když Jiří Veselý i Lukáš Rosol na antuce v Haagu uspěli v pětisetových bitvách. Veselý nejprve udolal Thiema de Bakkera, Rosol si pak poradil s nizozemskou jedničkou Robinem Haasem.
© Česká sportovní/Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Jiří Veselý nastoupil k úvodní dvouhře proti Thiemu De Bakkerovi jako papírový favorit, v Davis Cupu ale byl jeho výkon již tradičně svázán zodpovědností za úspěch týmu. Přesto proti hráči čtvrté světové stovky vybojoval důležitý bod. 
Čtyřiadvacetiletý rodák z Příbrami ve svém prvním pětisetovém zápase v soutěži zvítězil 4-6 6-3 4-6 6-4 6-2. Pětiseťák vyhrál potřetí v řadě a svou bilanci v nich vylepšil na 5-4.

V prvním setu se Veselému stala osudnou hned úvodní hra, v níž si čistou hrou prohrál servis. Přestože v dalších gamech na podání ztratil pouhé dva fiftýny, manko brejku už dohnat nedokázal. Aktivnější de Bakker sice musel dvakrát přes shodu, nicméně českého reprezentanta nepustil k jedinému brejkbolu.

Na úvod druhé sady Veselý odvrátil dva brejkboly a ve čtvrtém gamu využil svůj první brejkbol v zápase. Hned v další hře však výhodu brejku po dvou dvojchybách, nevynucené chybě a nedůrazné hře u sítě ztratil. Problémy na servisu měl poté i domácí hráč. Nizozemec ale dokázal zlikvidovat stav 0-40 a skóre srovnal. Veselý ovšem vyhrál tři následující gamy a došel si pro stav 1-1 na sety.

Výborný výkon si však český tenista moc dlouho neudržel. Hned v první hře na podání zaváhal a potom potřeboval celkem pět brejkbolů, aby se do boje o třetí dějství dokázal vrátit. Oba hráči si poté suverénně drželi servis. Za klíčového stavu 4-5 ale opět zaváhal Veselý, když nedokázal najít odpověď na druhý setbol domácí naděje.

I když se však český tenista trápil herně i psychicky, našel sílu na obrat. Na začátku čtvrté sady po boji udržel servis, vzápětí zaznamenal brejk na 2-1, potvrdil ho a náskok už nepustil. Nizozemci nenabídl jediný brejkbol a vynutil si pátý set.

V jeho úvodní hře Veselý nevyužil šest brejkbolů, ale při sedmé příležitosti mu soupeř pomohl chybou. Brejk pak český hráč potvrdil a i když za stavu 2-0 neproměnil další čtyři brejkboly, další brejk přidal v páté hře. I když pak i vinou nedůrazné smeče přišel popáté o své podání, náskok si už pohlídal.

"Zahrál neskutečný zápas. Je vidět, že patří do světové stovky. Na úvod mě velmi zaskočil. Výborně podával skoro celý zápas až na pár výpadků, kterých jsem zaplaťpánbůh využil. Za výhru jsem nesmírně rád," řekl Veselý.

"Tenhle bod je pro utkání strašně důležitý. Lukáš teď nemá co ztratit, může jít na kurt uvolněně a věřím, že předvede vynikající výkon a přinese do šatny druhý bod. To by bylo parádní," uvedl Veselý po svém náročném duelu.

Po Veselém zvládl pětisetovou bitvu i Lukáš Rosol, který udolal 6-7 6-3 6-2 3-6 7-5 Robina Haaseho. V šestém vzájemném střetnutí zvítězil už popáté.

Rosol má letos za sebou nevalnou sezonu na turnajích, ale v Davisově poháru navázal na loňské výhry nad Němcem Alexanderem Zverevem a Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou. "Mám týmové soutěže rád," řekl Rosol.

V duelu s Haasem, 39. hráčem žebříčku ATP, se opíral o servis a snažil se hrát rovné tvrdé míče. První set ztratil v tie-breaku, ale druhý a třetí získal za pomoci vítězných úderů, kterých nasázel v utkání celkem 59. "Ve čtvrtém mi tuhly nohy a soupeř mě přejel," přiznal.

V pátém setu podával Rosol za stavu 5:3 na výhru, ale k vítězství se nepřiblížil. Až za stavu 6:5 při podání Haaseho proměnil stopvolejem mečbol. "Nemůžu říct, že by vyhrál lepší, ale bojovnější," řekl dvaatřicetiletý Rosol.

"Lukášovi se na turnajích nedařilo, ale věřili jsme, že ho Davis Cup může nastartovat. Potvrdil, že je platným hráčem," řekl Navrátil.

"Dojmy jsou po takovém dnu jenom pozitivní. Oba zápasy byly na pět setů a s dobrým koncem pro nás. Je to 2-0 po prvním dnu, a tomu nevěřil snad nikdo," řekl Navrátil České televizi. Rád by získal třetí bod už ve čtyřhře.

Do sobotního zápasu (13:00) jsou nahlášeni Roman Jebavý a Adam Pavlásek, ale hrát mohou i Veselý nebo Rosol. "Nebude to lehké rozhodování. Oba vyhráli své dvouhry, ale Lukáše v závěru chytala křeč do ruky a Jirka toho měl plné kecky. Musíme se poradit s týmem, ale chceme to zkusit dohrát," řekl kapitán.

Český tým má nyní tři zápasy na to, aby barážový zápas rozhodl. V sobotu je na programu čtyřhra a v neděli závěrečné dvě dvouhry.

Češi jsou v Nizozemsku bez Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka, bývalých opor týmu, kteří se zasloužili o triumfy v soutěži v letech 2012 a 2013.

BARÁŽ O SVĚTOVOU SKUPINU DAVISOVA POHÁRU
Nizozemsko - Česko 0-2 | Haag (Nizozemsko), antuka (hala)
de Bakker (Niz.) - Veselý (ČR) 4-6 6-3 4-6 6-4 6-2 ... 0-1
Haase (Niz.) - Rosol (ČR) 7-6(5) 3-6 2-6 6-3 5-7 ... 0-2
Kazachstán - Argentina 1-1 | Astana (Kazachstán), tv. povrch (hala)
Kukuškin (Kaz.) - Pella (Arg.) 6-7(5) 7-6(5) 6-2 6-4 ... 1-0
Popko (Kaz.) - Schwartzman (Arg.) 4-6 2-6 2-6 ... 1-1
Kolumbie - Chorvatsko 0-1 | Bogotá (Kolumbie), antuka
A. González (Kol.) - Čilič (Chorv.) 1-6 4-6 1-6 ... 0-1
S. Giraldo (Kol.) - Škugor (Chorv.)
Švýcarsko - Bělorusko 1-1 | Biel (Švýcarsko), tv. povrch (hala)
Laaksonen (Švýc.) - Shyla (Běl.) 4-6 2-6 6-7(3) ... 0-1
Chiudinelli (Švýc.) - Žyrmont (Běl.) 6-3 4-6 6-4 6-3 ... 1-1
Portugalsko - Německo 1-1 | Oeiras (Portugalsko), antuka
J. Sousa (Portug.) - Stebe (Něm.) 6-4 3-6 3-6 0-6 ... 0-1
P. Sousa (Portug.) - Struff (Něm.) 6-2 7-5 7-6(4) ... 1-1
Japonsko - Brazílie 2-0 | Ósaka (Japonsko), tv. povrch
Sugita (Jap.) - Clézar (Braz.) 6-2 7-5 7-6(5) ... 1-0
Soeda (Jap.) - Monteiro (Braz.) 3-6 6-4 6-3 6-7(1) 6-4 ... 2-0
Maďarsko - Rusko 1-0 | Budapešť (Maďarsko), antuka
Fucsovics (Maď.) - Rubljov (Rus.) 6-2 6-4 5-7 2-6 6-3 ... 1-0
Balázs (Maď.) - Chačanov (Rus.)
Kanada - Indie 0-0 | Edmonton (Kanada), tv. povrch (hala)
Schnur (Kan.) - Ramanathan (Indie)
Shapovalov (Kan.) - Bhambri (Indie)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

154
Přidat komentář
fialka
Maďari, to sú experti. Celý rok o nich nepočuť a na DC vyskakujú. Fucsovics zdolal Rubljova a Balázs potrápil Khačanova.
Naši by o nich mohli rozprávať. Vo februári s nimi doma nečakane prehrali 1-3. Maďari tak odplatili Slovákom vlańajšiu prehru 0:3 z antuky v Budapešti.
Naši nepotvrdili úlohu papierového favorita. Fucsovics bol hlavným hrdinom, keď vyhral oba single a po boku Balázsa uspel aj vo štvorhre.
Rusi to nebudú mať ľahké. Maďari si dajú štipľavej papriky a budú štípať.
Rusi do nich, nedajte sa!
Reagovat
skott
Po čtyřhře je to ještě horší. Balázs hrál vážně skvěle a byl ústřední postavou. Naproti tomu Medveděv s Kravčukem si na kurtu moc nerozuměli, nevypracovali si skoro nic a horko těžko se dostali aspoň do těch tie-breaků. Asi nejhorší debl Rusů za poslední dobu, kdy byl naopak jejich velkou zbraní, co ho pravidelně hraje jako první volba Kravčuk. Bylo jasně vidět, že Maďaři jsou na antuce rozehraní, Fucsovics na ní dokonce hrál i turnaj po kvaldě US Open. A i kdyby ho Karen udolal, tak to bude mít Rublev pořád hodně těžký proti Balázsovi v takovém laufu. Jsem zvědavý na zítřek, ještě do toho může hodně vstoupit počasí, v Budapeští má v neděli po celý den pršet. Pro Kunicyna je tato premiéra v roli kapitána doslova křest ohněm.
Reagovat
Davor1
Tí rusi majú obrovský potenciál, ale sú to dosť labilné hlavy všetci traja a nečudoval by som sa, keby to zajtra jeden z nich nedal. Maďari ale hrajú v tom DC ďaleko nad ich možnosti, ukázali to už proti nám a keď dajú aj Rusov, tak klobúk dolu. V ďalšom kole by už ale boli vážne pochúťkou pre potenciálneho súpera...
Reagovat
skott
paradoxně ale třeba Rublev má v DC také zatím slušnou bilanci přes svůj mladý věk. Otočit se to pořád dá, celková kvalita je na straně Rusů, ale zdá se mi, že Maďary podcenili.
Reagovat
peggy
Hosi,jste dobri.At to vyjde I bez pana Berdycha/to neni za prachy,to je jen za Cesko/to on nebere.
Reagovat
janek_da
je to za prachy, paní Peggy
Reagovat
EllNino
Schnur Ramanathana nepřekvapil ... a Denis si to tedy pěkně zkomplikoval, naštěstí 5. sada nakonec 6:1 ... ale tak nastoupil poprvé od toho nešťastného incidentu a hned v roli týmové jedničky ... to není v 18 letech nic jednoduchého, navíc doma :) ...

evíte, co je s Vaskem, že nehrál proti Ramanathanovi ?
Reagovat
Tornes
Prý něco se zádama. Ve čtyřhře by měl hrát. Spíš ho šetří právě na čtyřhru a možná i případnou nedělní dvouhru.

Jinak Denis má za sebou první pětiseťák, a nakonec úspěšně. Šlo na něm vidět, že je nervózní, ale nakonec to dotáhl. Uvidíme jak čtyřhra, ta by mohla být klíčová. Zejména z pohledu Indů.
Reagovat
Jan
Jsem zvědavý, koho Navrátil nasadí do 4hry. Počítám a doufám, že Veselý tam nebude. Tipnul bych Rosol, Pavlásek nebo Rosol, Jebavý, vzhledem k tomu, že Rosola včera chytala křeč, není vyloučena ani varianta Jebavý, Pavlásek.
Reagovat
PetaM
Tak vzhledem k tomu, že Veselý hraje s Jebavým, překvapila by mě jiná varianta. I když je Pavlásek je v deblu skvělý.
Reagovat
Davor1
Rosola bude určite šetriť pre prípadnú rozhodujúcu dvojhru proti De Bakkerovi. Podľa mňa bude hrať Jebavý s Pavláskom...
Reagovat
VlS
No, když může mít rozhodujícího debla? To nemá moc logiku. Nasadil bych Lukáše s Adamem.
Reagovat
George_Renel
Tak Veselý před zápasem jasně prohlásil, že je připraven na tři dny.
Takže logicky se nabízí nejlepší a nejsehranější varianta Veselý Jebavý.
Vzhledem k vývoji utkání však není vyloučena náhradní varianta Jebavý Pavlásek.
Rozhodně bych šetřil Rosola.
Reagovat
Pedronegro
no, z Jirkovy hry místy bolely oči, ale výhrou vše napravil, super, to Lukáš dělal dojem, že nemůže prohrát, Haaseho přetlačil herně i psychicky, bezvadný první den, tak ať to vyjde i dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za zmienku stojí aj vyrovnaný stav Bielorusov. Pevne verím, že v nedelu zapijem s pánom Lukasenkom (aspon na dialku) ich postup. Švajčiari mi sympatickí nikdy neboli. Za ten dopingovy skandal Hingisovej, atd, atd..
Reagovat
Kozoroh
Co má DC tým Švýcarska společného s Hingisovou, chytrolíne? :O
Reagovat
smazaný uživatel
A to jeste ta Hingisova...to je Vychodnarka jako vino, a ne nejaka Svycarka,,,:)
Reagovat
Jan
Říznutá Rožnovem.
Reagovat
smazaný uživatel
ano a pekne riznuta Valasskem...
to Svycarsko, to uz je jen takova pena.
Reagovat
smazaný uživatel
Si si istý, ze si to pochopil?...

Chytrolýne...
Reagovat
Kozoroh
Samozřejmě, že ano, chytrolíne. Co mají Švýcaři s dopingem Hingisové? Mlátit jim to hlavu je stejně směšné, jako Frantíky nesnášet kvůli Gasquetovi nebo Amíky kvůli Agassimu. U všech šlo o selhání jednotlivce.
A upřímně - Švýcarsko nesnášíš z jiných důvodů než je Hingisová a všichni na tomto fóru ví, o čem píši.
Reagovat
smazaný uživatel
V poslednej dobe si akýsi prhký chlapec...

Na konci si kápnul bozskou :)

Nabuduce ked budem nieco pisat zo srandy, tak tam doplnim extra smajlika, len a len pre teba :)

Apropos, hovori ti nieco asociácia?...Ludia maju dodnes problem fandit Rusom alebo Nemcom,
Cisto len z politickych dovodov. Nabuduce uz budes vediet.
Reagovat
Kozoroh
O asociaci mi píše ten, kdo tady vyvracel tvrzení, že národnost tenisty ovlivňuje jeho popularitu :-D Gratuluji, dal sis gól do vlastní sítě.

Klasika, názorový oponent tě zatlačí do kouta, tak vracíš úder tím, že si to nemyslel vážně. Akorát tě už mnozí mají prohlédnutého, víš :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Popravde. Absolútne som si nemyslel, ze na TP existuje clovek, ktory by mi mohol tu Hingisovu zhltnut a brat vazne skrz moj vztah s Rogerom..Ale nasiel sa :)
Reagovat
Tornes
Ať už jsi to myslel jakkoli, tak je to trapné. Buď dost mimo "žert", bo ještě hůř dost mimo hloupost.
Reagovat
a.magerova
Tys měl vztah s Rogerem ?!!!

Jo tak teď už TO konečně dává vše smysl.. tvá nenávist k Mirce i jeho dětem... no jo no... zhrzený milenec je horší než žárlivý manžel... :-/
Reagovat
Davor1
Prečo by mal niekto neznášať žabožrútov kvôli Gasquetovi? Veď on chudák nemôže zato, že sa zabudol slečny spýtať, či si niečo nešňupla, predtým, ako jej do úst strčil jazyk :-))
Reagovat
VlS
No, hlavně je Švýcar jeden maník, kterej ne a ne udělat místo Rafovi v historickejch přehledech, že? A ještě má ženu Slovenku.
Reagovat
Davor1
Neskutočné, ako sa dokáže taký "obchodník" ako Rosol namotivovať na tie DC zápasy, kde o žiadne prachy v podstate ani neide, pritom na okruhu nie je schopný preliezť druhé kolo na challengeroch proti hráčom o triedu slabším ako Haase. Dnes mu to tam padalo skoro ako proti Nadalovi na Wimbledone, Holanďanom ten povrch teda vôbec nepomohol. Dosť výrazne podľa mňa ale prehovoril ten matchup, ktorý má Rosol s Haasem, bolo vidieť, ako si na neho verí a aj preto mu to tam tak padalo. Takisto Haaseho pasívna hra Rosolovi značne vyhovuje, keď sa dostane do švungu, tak z tých kratších lôpt môže permanentne tlačiť a zabíjať.

Haase sa od toho štvrtého setu celkom prebral a snažil sa hecovať, ale mal veľkú nevýhodu, že piaty začínal na returne. Hlavne tie jeho druhé servisy, ktoré hral často hlúpo Rosolovi do FH boli takmer jasné body pre Rosola. Celkovo tento zápas nezvládol ani mentálne, ani takticky. Rosol hral ale tak, ako nikto nečakal, takže to mal omnoho ťažšie, než sa predpokladalo.

Gratulácia k takmer istému postupu...
Reagovat
Tornes
Možná právě není takový "obchodník", jak z něj někteří děláte...
Reagovat
Lina
Klukům pochvala, kéž by je tyto výhry v 5 setech nakopli do budoucna. Bylo vidě, jak Navrátilovi spadl balvan ze srdce. Záchrana je na dobré cestě, základy by byly.
Reagovat
Frick
Mrná snaha, i když nějakými životními kroky si sympatie moc získat nemůže, tak dnes patří Lukášovi velké uznání. Záchrana je velice blízko.
Reagovat
Krisboy
musím si otevřít druhou láhev vína. Na zdraví J1rko, na zdraví Luky!!!
Reagovat
fialka
Šetri sa na zajtra. :)
Reagovat
Krisboy
Neboj, já já něco vydržím :)
Reagovat
Krisboy
A propos - na zdraví i Norovi a Andymu :)
Reagovat
fialka
no, počkať, to sú ďalšie dve či...?
Reagovat
Krisboy
Dva přípitky, nikoliv dvě lahve...zas tolik tedy nevydržím :D
Reagovat
fialka
OK, vďaka
Reagovat
Krisboy
Nemáš za co...hodně štěstí zítra!
Reagovat
Jan
Dobré :) Ještě kdyby se hrálo semifinále :) V prvním setu jsem si říkal, Rosol je bez šance, pak se to ukázalo nadějné, Rosolova standardní chybová hra, nakonec to bravurně zvládl i přes nedoservírovaný gem, kdy to mohlo být 6:3 v 5. setu. Gratulace. Před lety jsem se na Rosola díval jako na hráče, který pokazí vše, co pokazit jde, pak se ukázal několika dobrými zápasy v DC a teď už na něho mám lepší pohled, že se dokáže občas vytáhnout.
Reagovat
Krisboy
A o tyhle všechny parádní pětisetový bitvy by nás chtěla ITF okrást? Never!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
přesně ...a ještě neutrální půda
Reagovat
tommr
v poslední době se mu sice moc nedaří, ale v DC vždycky bojuje příkladně. Dneska podal fantastickej výkon ... :)
Reagovat
fialka
Jirkovi gratulácia, Rosola nemusím, ale tiež gratulujem, hlavne že pridal bod.
Reagovat
Krisboy
Bravo kluci, velká gratulace. Jsem rád nejenom jako českej fanoušek, ale i za to, že jste oba zavřeli huby všem těm pochybovačům, posměváčkům, hejtrům a podobným....paráda, super!!!
Reagovat
EllNino
Jooooooooo !! :) Lukys paráda :)
Reagovat
Lunej..
Skvělá náhrada za Tomáše. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooo!
Přidat 3. bod bude těžký. Nejlepší by to bylo hned zítra :-)
Reagovat
Lunej..
Lukáš hrál opravdu famozně a krásně mu tam padaly lajny... a hlavně bojoval, takže velká gratulace a jeho hra se mi moc líbila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý dva body! Že oba zvládnou tak koncovky, to jsem nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kyrgios zrejme na 1:1...

Kde vsak este chce Austrália uhrat dva body, to je vo hviezdach.

Apropos, ak postupi Francuzsko, kde by hralo finále s Bel a Aus?..
Reagovat
EllNino
Škoda ...
Reagovat
Krisboy
Co to teď bylo mezi Stevem a Nickem? Proč empajr ukradl Stevovi fiftýn????
Reagovat
smazaný uživatel
dvojdopad
Reagovat
Krisboy
Myslím, že nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
jj nebol
Reagovat
George_Renel
Ať již bude výsledek jakýkoliv, hra Jirky a Lukáše se nedá porovnat.
Reagovat
Krisboy
Takhle se smečuje, J1rko!
Reagovat
fialka
Chybička sa vkradla?
Toto vyššie napísané je správne?
de Bakker (Niz.) - Veselý (ČR) 4-6 6-3 4-6 6-4 6-2
Reagovat
fialka
azda to opravia

de Bakker (Niz.) - Veselý (ČR) 6-4 3-6 6-4 4-6 4-6
Reagovat
Krisboy
Vždyť je to jedno, prostě ho J1rka smáznul jako špínu, game sem, game tam...:)
Reagovat
fialka
hej, pozorne však mrkni, de Bakker by vyhral 3-2 :)
Reagovat
Krisboy
Na "by" se tenis (ani žádný jiný sport) nehraje :)
Reagovat
fialka
tak, tak
Reagovat
fialka
Tešíme sa!
Reagovat
fialka
Noro i Andrej sú veľkí fešáci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že Andrej na kurte vyniká aspoň tým prehnutým šiltom. Je vidiet, ze má chlapec sebareflexiu tenisovú, tak sa snaží odlíšiť aspoň vizuálne. Palec hore.
Reagovat
fialka
Bez neho vyzerá lepšie. No, čaká ich debl a Andrej má hrať, tak uvidíme.
Reagovat
Davor1
Haase sa začal hecovať a hneď je to úplne iný tenis z jeho strany.

Ináč v Belgicku neskutočný zápas medzi Kyrgiosom a Darcisom, Gyros strašne chce a snaží sa, ale Darcis hrá životný zápas, vybehá absolútne všetko, neskutočne Nicka deptá tým jedovatým čopovaným jednoručným BH a neskutočný titán na Big pointoch... Som zvedavý, či Nick otočí, je to fakt zápas ako remeň...
Reagovat
PetaM
Bože to je komediant :D Fakt jsme z opic.
Reagovat
smazaný uživatel
Akoby Rusom jeden upset nestacil...

Kachanov a Rublev, vypadnut s nejakým Balážom, to je zrejme ten z Elánu, lebo iného nepoznám. A tým Fuchovičom, či jak sa píše. Hanba na sto rokov s kurzom 10000..

Kyrgios zrejme prisiel do Belgicka vlastnym autom a evidentne si ho nechce "zadrbat"..
Reagovat
EllNino
Hele ty Eláne, pozor s tim Attilou :)
Reagovat
Davor1
Neviem, či si videl niečo z toho Gyrosovho zápasu, ale to, čo hrá Darcis, to je niečo absolútne nereálne na jeho pomery...
Reagovat
Mark976
Jé tak konečně potkávám nenávistného slováka k maďarům:-)))
To je fakt de.ilní komentář, tak to konečně chápu proč máte Fica, vole:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nenavistneho?...To Belgicko ti už zrejme nehrá do kariet, ze áno. Alebo nenavistný Slovák voči Maďarom a Belgicku, nová doba..:)
Reagovat
EllNino
Haase se zbláznil :D
Reagovat
Lunej..
Konecne ho to zacalo bavit:)
Reagovat
EllNino
Hm Lukys hraje fakt extratřídu
Reagovat
Lunej..
Az si rikam, proc je tak dole..
Reagovat
EllNino
protože Davis Cup :D
Reagovat
Lunej..
Jj, za jednicku bych zvolila jeho,:)
Reagovat
EllNino
ale to nejde :D
Reagovat
Lunej..
Haase chytl rapl:D
Reagovat
Davor1
Haase sa doslova pos*al v priamom prenose :D Taký mentálny kolaps som dávno nevidel...
Reagovat
smazaný uživatel
Češi sú favoriti a Haase nie je žiadny antukár.

Myslím si, ze v prípade postupu kohokolvek sa v týchto zostavach mozu o rok stretnut v rovnakej fáze.
Reagovat
Krisboy
Doslova...??? Myslím, že ne...
Reagovat
fialka
do gatí :)
Reagovat
Krisboy
Copak Rosi, to je drtička!!!
Reagovat
EllNino
Skvělé výměny mezi Martinem a Majchrzakem v Blavě :D
Reagovat
EllNino
Lukys super, je lepší a Robin začíná panikařit a chybovat, což v 1. setu nedělal ... pokud udrží Rosi koncentraci, tak to bude ještě pořádná bitva :)
Reagovat
EllNino
Maďarský kotel :D to je atmosféra jak na fotbale :))

Davy šílí, juniorský vítěz Wimbledonu má mečbol :) ....¨¨
Reagovat
EllNino
a je to, Márton porazil čtvrtfinalistu US Open :)
Reagovat
Davor1
Fučovič ďalší z rady DC hráčov, ktorí inde nezahrajú ani prd. Podobne Darcis trápi Gyrosa, hrá až nereálny tenis na jeho pomery, aký predvádza akurát v DC a občas proti Nadalovi vo Wimbli :)
Reagovat
EllNino
no ... Davis Cup je prostě super, a nevím, proč ho chtějí hyzdit neutrální půdou, tam nikdy takovéhle výkony neuvidíme ...
Reagovat
EllNino
ty houkačky v hledišti jsou šílený, trubky mi nevadí, ale ty klaksony, to už je trochu moc
Reagovat
Lunej..
Já si nějak zvykla, hlavně v reálu to takový kravál nedělá. A Lukáš hraje moc pěkně, rychle, útočně, jen tak dál, i když 1. set prohrál. :)
Reagovat
EllNino
Lukáš škoda, ale je celkem zázrak, že se 4 ztracenými body naservisu s jednou dvojchybou ten TB skončil až 5:7
Reagovat
Davor1
Gratulácia Jiřimu, konečne vystúpil zo svojho DC tieňa, aj keď si neodpustil tradičné dramatizovanie kvôli divákom, ale on už iný nebude.

Som zvedavý na Rosola. V DC vždy vedel prekvapiť, tento rok ale išiel kvalitatívne strašne dole a Haase naopak, jedna z najlepších sezón v kariére...

Ináč, zaujímalo by ma, ktorá pomazaná hlava vo Francúzsku vymyslela tú antuku, teraz, pred začiatkom halovej sezóny a po USO... jediný povrch, kde by Srbi mohli nejako potrápiť a naopak, pre Francúzov jasne horšia voľba ako hala, aspoň teda pre Pouilleho s Tsongom. Už sa to ukázalo aj na prvom zápase no...
Reagovat
EllNino
zatím hraje slušně a tu letošní bídu :)
Reagovat
Davor1
Sedí mu tá rola, že je jasný outsider a môže len prekvapiť, naopak Haase musí a to ho dosť zväzuje, čo je zatiaľ vidieť. Hrá dosť krátke údery a často nahráva Rosolovi na jednoduché zakončenie. Zase Rosol robí aj mraky chýb a celkovo to má dosť slabú úroveň zatiaľ...
Reagovat
EllNino
Martinko se zatím dosti trápí :/ ...
Reagovat
FulnekUltras
Odvalený balvan z Jirkovy duše, doufám.
Reagovat
Krisboy
UUUUFFFFFF!!!!!! Ale je to tam. J1rka Vá1ec Vese1ý!!!!
Reagovat
MartinPa
Co to tam ten Jura řve s tím komón :-)
Reagovat
blixa
On řve "kanón" ! :D (to jako že je je on, kanón)
Reagovat
Jan
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, jde o autosugestivni popravu...
...nebo pochvalu... nebo neco podobneho.
Proste se povzbudi, ze je kanon!
Asi lepsi nez rvat trida... to by hrozilo, ze mu budou ty decka nosit kridu misto rucniku a micku.
Za mne take - rozhodne dobry zpusob povzbuzovani.
Reagovat
Jan
Ufff. Jirko vše odpuštěno. Ale ...
Reagovat
Jan
Ten Veselý to ještě projebe.
Reagovat
lars
Na jebani tam je Jebavy :)
Reagovat
Jan
On už mu poradí, jak na to. Stačí, jestli Veselý viděl sérii filmů Fotr je lotr.
Reagovat
Lunej..
A teď to nejtěžší v tenise, dopodávat na vítězství:)
Reagovat
Jan
Dopodávat na porážku může dát také práci :)
Reagovat
Lunej..
Tak to nakonec ubojoval, trápení až k vítězství. :)
Reagovat
tommr
tak tahle smeč se mu opravdu "povedla" ... :(
Reagovat
Krisboy
Jj, ta byla exkluzivní :(
Reagovat
Krisboy
Dva brejky, to už dá. Jinak sním tenisák. (ohranej, špinavej)
Reagovat
FulnekUltras
Pojď Jiřine...
Reagovat
Andrew89
Dokaze nekdy Jirka zavrit uplne pusu? musi mit hrozny sucho v puse...alr pojd uz to dotahni!
Reagovat
Jabadu
Tohle bude ještě bolet. Z 0:40 a čtyř BB.
Ajajajááááj.
Reagovat
Pe3k
Nic proti J1rkovi, ale to příjmení Veselý se k němu opravdu nehodí, napadlo mě třeba Skleslý, to by mu sedlo. Zrovna nedal 4 by, pěkné pokoukanicko...
Reagovat
Pe3k
4 bb
Reagovat
Krisboy
Dobře, J1rko. Pojď, doraž ho!!!
Reagovat
bIbec
J1rka je vá1ec. Nějaký Baker nebo kdo pro něj není soupeř.
Reagovat
Lunej..
Kdyby nezacal chybovat, tak uz by Jirka dohral.
Reagovat
George_Renel
Když vidím pozitivitu a proaktivnost Nizozemce a body language Jirky, tak mám o výsledek fakt značné obavy.
Reagovat
EllNino
a něco jako domácí prostředí ti nic neříká ? ... nebo "nemám co ztratit" ? ... Od Jirky se bod čeká a hraje venku, je jasný, že bude méně uvolněný než Pekař
Reagovat
George_Renel
Vím že se do mě rád opíráš, ale šetři emoce Napsal jsem něco co není pravda? ;-)
Reagovat
d@ve
Jirko, to dáš. Představuj si, že tam je na druhý straně Novak. ;)
Reagovat
Lunej..
Potreboval by Lukasovu drzost.:)
Reagovat
d@ve
Nebo si aspoň trochu víc věřit. :)
Reagovat
Lunej..
O tom pisu, Jirka moc sebevedomi nema. Na Lukase jsem zvedava.:)
Reagovat
d@ve
jj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol to votočí ... :-)
Reagovat
petrulinka
Veselý je naprosto marný. Servis nic moc, return na prd, na síť nejde, absolutně bez nápadu a chodí tam jak hromádka neštěstí
Reagovat
d@ve
Někdy snad na síť i jde, ale většinou bez pozitivního výsledku. :/
Reagovat
slacker
je to luuuuzr
Reagovat
com
lama
Reagovat
Fandina
ne J1rko ne prosim brejk
Reagovat
Krisboy
OMG. Ještě že odcházím z práce domů a hoďku nebudu u TV...:(
Reagovat
Krisboy
Jinak koukám, že J1rka zase změnil raketu? Dunlop boy now...
Reagovat
rosm
Klasicky Vesely pinkal, fakt hruza.
Reagovat
George_Renel
A Jirka pinká a pinká... Vždy to zpomalí.
Už se do toho sakra opři.
Reagovat
EllNino
když to neumí, je to těžký
Reagovat
Marduch
Když neni timing, musíš ubrat, znám to:D
Reagovat
George_Renel
A co má tedy dělat, když není nikdy? .-)
Reagovat
Marduch
no přece trénovat timing;)
Reagovat
Krisboy
Tak J1rko, spláchn1 ho ve třech, jo? Ukaž všem nadteboulámačůmholí, že t1 kř1vd1l1!
Reagovat
insanezy_
Uz nam to ukazuje, skoda hrac s velmi dobrou postavou na moderni tenis a nevyuzije toho. Podani nic extra, slabe udery, na sit nechodi.
Reagovat
Krisboy
Jj, bylo tam pár pěkných momentů, ale celkově zatím bída, moc chyb...ale stále mu věřím. Jen už to asi nebude ve třech...
Reagovat
insanezy_
Tak De Bakkera ve futures forme by dat proste mel
Reagovat
Krisboy
Však ho dá, kl1d...
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist