Veselý je na challengeru v Orléansu ve čtvrtfinále

25. 9. 2014, 18:58
Aktuality 3
CHALLENGER ORLÉANS - Jiří Veselý na halovém challengeru v Orléansu zatím bez problémů potvrzuje pozici nasazené trojky. Dnes český tenista přehrál ve dvou setech domácího Gueze a postoupil do čtvrtfinále.
Jiří Veselý (© Open d'Orléans)

Jiří Veselý se letos začal prosazovat na turnajích ATP, i nadále ale čas od času sbírá zkušenosti i na challengerech. Po nepříliš povedeném létu si tento týden snaží zvednou sebevědomí ve francouzském Orléansu, kde je nasazenou trojkou.

Loni český tenista skončil ve čtvrtfinále, v němž vzdal kvůli zranění kotníku, a letos už svůj výsledek zopakoval. V úterý nejprve porazil 6-2 7-5 Artema Sitaka z Nového Zélandu a dnes přehrál snadno 6-4 6-1 i domácího Davida Gueze.

Jiří Veselý u plakátu s loňským šampionem Radkem ŠtěpánkemPřed rokem na halovém challengeru triumfoval Radek Štěpánek, ten ale tuto sezonu kvůli zranění zad předčasně ukončil a Veselý se ho letos snaží zatím úspěšně napodobit.

"Zatim zastupuju loňského vítěze tohoto turnaje a daviscupového parťáka dobře," napsal jednadvacetiletý rodák z Příbrami k fotografii vyvěšené na facebooku.


O postup do semifinále se Veselý utká v prvním vzájemném střetnutí s o sedm let starším Němcem Andreasem Beckem, který si dnes poradil rovněž ve dvou setech s Rubenem Bemelmansem z Belgie.

- CHALLENGER ORLÉANS -
(Francie, tv. povrch / hala, 106.500 eur)
čtvrteční výsledky (25. 09. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Veselý (3-ČR) - Guez (Fr.) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
marta
Tak zítra přeji v semifinále hodně štěstí Jirko :)
Reagovat
Fandina
hrál dobře, dívala jsem se. K tomu poslednímu odstavci, je tam navíc jedno es. A doufám, že ať bude hrát s kýmkoli z nich, tak vyhraje. A držím palce. Dole je odkaz na stream z tohohle turnaje a dalších challengerů, je dobrý a bez reklam.
http://new.livestream.com/ATP
Reagovat
mrafe
dík moc dobrý tip super
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist